Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12 - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-04, 14:47   #4411
lain
Zakorzenienie

Dot.: Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
tż chce iść na dom zły ale ja jakoś nie mam do tego przekonania...chociaż podobno dobry
a to 500 dni miłości to łorsoł festiwal wygrał a poza tym uwielbiam tego aktora co gra główną rolę więc ja to raczej (w ciemno bo w ciemno) ale chyba poszłabym na to
mi TZ pozostawil dowolnosc wyboru dlatego mam dylemat
ale tak sobie mysle, ze chyba obecnie mam wieksza ochote na cos lekkiego i optymistycznego... po co sie dolowac jak tak szaro za oknem
choc moze jutro bede miala inny nastroj we'll see

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
no co Ty ten dziad po prostu jak jest w pracy i wpadnie w wir obowiązków to zapomina jeść ja do niego dzwonie i przypominam, że ma zjeść obiad czy tam coś co mu dałam
to musi wieczorami nadrabiac w domu moj TZ jak w pracy nie zdazy nic zjesc to wieczorem je praktycznie podwojny obiad

kciuki bede trzymac tylko jeszcze przypomnij w miedzyczasie, bo do poniedzialku caly weekend

rybka mi wyszla bombowa moze sie bardziej zaprzyjaznie z piekarnikiem w ogole cos sie ostatnio zaczynam na ryby przerzucac

a teraz zmykam na uczelnie (nie ma to jak 3-dniowe zjazdy ), a potem z kolezanka popiwkowac wiec milego popoludnia i wieczoru
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 14:49   #4412
BlackAngel
Adwokat diabła

Aaś ma to być kolor czekoladowy choć jakoś powrotu w blond mi nie trzeba

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 14:54   #4413
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Martoolka a co ty studiujesz bo mnie chyba to minęło
Psychologia, specjalność psychologia edukacji.
W tym szpitalu to się przez przypadek znalazłam, bo po prostu zajęcia na ścieżce w ramach mojej specjalności kończą się o 21.45, a ja nie chciałam kończyć zajęć tak późno, bo nie mieszkam w Poznaniu i muszę dojeżdżać pociągiem no i dlatego zapisałam się na ścieżkę "psychoonkologia"

No i w tym roku dodatkowo robię studia podyplomowe "przygotowanie pedagogiczne"
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 15:11   #4414
certina4
Wtajemniczenie

Króliś nie miał dzisiaj zabiegu, po 2h oczekiwania na niego ( musieli operować nagły przypadek )dowiedziałam się od Pani doktor, że skoro on się tak dobrze czuje, nie widać objawów choroby to żeby się jeszcze wstrzymać z zabiegiem bo ona nie wie czy jest sens mu tam "grzebać" no i że narkoza groźna w tym wieku i żeby obserwować czy coś się dzieje, a jak się nic nie dzieje to że antybiotyk działa, wiec do niedzieli mamy podawać antybiotyk a potem tydzień poczekać i zrobić zdjęcie i zobaczyć co i jak. Mógł się zmniejszyć ten ropnień i może nie trzeba będzie zabiegu. Powiem Wam, że czuję ulgę ale i zarazem złość że tyle nas trzymają w niepewności, że nie wiadomo co to jest tak dokładnie. A może tak miało być, że uszatek miał nie mieć zabiegu. Sama już nie wiem Wróciliśmy dopiero do domku.
Oboje zmęczeni i zestresowani.

Dziękuję wszystkim za kciuki

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 15:23   #4415
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Króliś nie miał dzisiaj zabiegu, po 2h oczekiwania na niego ( musieli operować nagły przypadek )dowiedziałam się od Pani doktor, że skoro on się tak dobrze czuje, nie widać objawów choroby to żeby się jeszcze wstrzymać z zabiegiem bo ona nie wie czy jest sens mu tam "grzebać" no i że narkoza groźna w tym wieku i żeby obserwować czy coś się dzieje, a jak się nic nie dzieje to że antybiotyk działa, wiec do niedzieli mamy podawać antybiotyk a potem tydzień poczekać i zrobić zdjęcie i zobaczyć co i jak. Mógł się zmniejszyć ten ropnień i może nie trzeba będzie zabiegu. Powiem Wam, że czuję ulgę ale i zarazem złość że tyle nas trzymają w niepewności, że nie wiadomo co to jest tak dokładnie. A może tak miało być, że uszatek miał nie mieć zabiegu. Sama już nie wiem Wróciliśmy dopiero do domku.
Oboje zmęczeni i zestresowani.

Dziękuję wszystkim za kciuki
Znaczy się: uszy do góry
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 15:35   #4416
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Oooo to TŻ się na pewno ucieszy a jak mu idzie pisanie? Może Go zmotywujesz książką
Rodzice się już znają, to będzie już trzecie spotkanie tylko te wcześniejsze były bardziej, żeby się poznać, a teraz mamy parę rzeczy do ustalenia ale się wzięłam do garów, 'trza' błysnąć przed przyszłą teściówką
Trochę Cię musi kosztować farbowanie włosów w takim razie! A jaki kolorek?
juz jestem po zakupachKupiłam mu ta książkę i dałam do zapakowania, za które zaplaciłam 8 zł Myślalam, że 3 zł to będzie kosztowało, ale kij z tym.
Pisanie mu idzie powoli, bo na bieżąco jeszcze musi dużo czytać a jego praca jest bardzo absorbująca, a troche relaksu tez mu sie należy, wiec doktoratem zajmuje się w wolnych chwilach jak juz jest wypoczęty
Co do włosów to kupilam ciemny brąz, wyszlo mi 60 zł za te trzy farby a u fryzjera płacę 150-180 zł, więc oszczędnośc sporaTylko tata nie chce mi zafarbować

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Samoa, tak samochodem, tylko muszę przejechac przez całe miasto, które w godzinach porannych i wieczornych jest zakorkowane, więc dochodzą mi dziennie 1,5-2h jazdy. Ale spoko, mam pracę więc nie narzekam

dziewczynki wróciłam z pracy i jedziemy na zabieg- dam znać po powrocie, ale musi być dobrze
no ja Cie rozumiem, bo mieszkam pod Krk i jak sa korki to wracam nawet ponad godzine do domu a bez korków mam 30 min. Ale i tak lepiej stac w korku we własnym autku niz cisnąc się w busie
A co do króliczka to chyba w dobra strone to idzie

Cytat:
no co Ty ten dziad po prostu jak jest w pracy i wpadnie w wir obowiązków to zapomina jeść ja do niego dzwonie i przypominam, że ma zjeść obiad czy tam coś co mu dałam

cześć co tam u Was
ja poproszę w pon. o trzymanie kciuków za mnie bo mam rozmowę o 15:00 tylko się boję bo oni pragną na pełny etat, ale się zobaczy
A mój nie zapomina tylko czesto nie ma czasu, ale ostatnio się wycwanił i w porze obiadowej mówi asystentce, że ma godzine zajętą i żeby nic nie umawiała i wychodzi jeść
Super, że masz rozmowębędę trzymać

Jestem po zakupkach i kupilam superową bluzkę i przesuperowy szaliczek koronkowy, ale tak potwornie drogi, że nawet nie chce myślec ile dałam za kawałek koronkiA bluzki kupiłyśmy identyczne
Wiecie co zrobiłam durnego w centrum handlowym - szłyśmy zanieśc częśc zakupów do auta i juz trzymałam kluczyki w ręce i przy wyjsciu na parking były drzwi rozsuwane i nacisnęłam przycisk od pilota od auta, żeby sie te drzwi otworzyły

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-12-04 o 15:37
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 15:42   #4417
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

hello
Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Byłaś taka taje,mnicza, że to pierwsze,c o mi przyszło na myśl, ale nie gneiwasz się? Ciotka Chilanes by sie cieszyła ......ale po ślubie

A u mnie nwoa bieda ;/ rozprułam sobie rękę wczoraj, bo nie chciałam spaść ze schodów i ręką opadłam się o ścianę na której był taki tynk z kamyczków położony i mnie boli teraz, a to prawa ręka
No coś Ty, ja się nie złoszczę
Do wesela się zagoi rączka A tak serio, to zawsze coś. Jak nie urok to sraczka 3maj się
Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Aniołku czyli jednak będziesz jeździć na zjazdy do Łodzi? Byłaś tam już czy to Wasz pierwszy zjazd? ale nakombinowali mam nadzieję, że to jedyna zmiana w tej kwestii!

Ale ostatnio mi się pracowity okres zrobił jeszcze jutro spotkanie rodziców i będę dzisiaj pół dni siedzieć w kuchni
Na szczęście tylko trzy zjazdy w semestrze mam w Łodzi, resztę w Gdańsku. Jakoś ten rok przeżyję
No to 3mam kciuki za spotkanie rodziców. Będzie dobrze
Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
rybka mi wyszla bombowa moze sie bardziej zaprzyjaznie z piekarnikiem w ogole cos sie ostatnio zaczynam na ryby przerzucac
Chyba muszę odpocząć, bo przeczytałam... bordowa
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 15:44   #4418
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Wiecie co zrobiłam durnego w centrum handlowym - szłyśmy zanieśc częśc zakupów do auta i juz trzymałam kluczyki w ręce i przy wyjsciu na parking były drzwi rozsuwane i nacisnęłam przycisk od pilota od auta, żeby sie te drzwi otworzyły

Niech zgadnę! I otworzyły się!

A dziewczyny a pamiętacie karteczki?
http://demotywatory.pl/109557/Karteczki
bo ja własnie wspominałam sobie z siostrą te twarde negocjacje na każdej przerwie
Stary 2009-12-04, 15:44   #4419
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
A mój nie zapomina tylko czesto nie ma czasu, ale ostatnio się wycwanił i w porze obiadowej mówi asystentce, że ma godzine zajętą i żeby nic nie umawiała i wychodzi jeść
Super, że masz rozmowębędę trzymać
no mojego na przerwę wywalają bo on zapomina oszołom jeden jak mozna zapomniec o przerwie, a Ttym bardziej o jedzonku

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 15:47   #4420
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
no mojego na przerwę wywalają bo on zapomina oszołom jeden jak mozna zapomniec o przerwie, a Ttym bardziej o jedzonku
No ja pamietam, chyba nawet gdzies je jeszcze mam

SORKI TO BYLO DO Aas

Edytowane przez Esti10
Czas edycji: 2009-12-04 o 15:48
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 15:59   #4421
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:

bo ja własnie wspominałam sobie z siostrą te twarde negocjacje na każdej przerwie
skąd wiedziałas?Pewnie juz przetestowalas ta technike otwierania drzwi
No ja co jakis czas wpsominam karteczki - były te do segratorów i te małe do notesików, fajne to było A teraz dzieci graja w gry przez neta i sie na oczy nie widzą

Cytat:
mojego jakby mogli to by z pracy nie wypuściliszkoda gadać.

Myslicie, że będę w stanie sama sobie zafarbować włosy?Mam takie do połowy pleców no i dużo ich jest...A tata sie ze mna droczy, że mi nie zafarbuje to chce mu pokazać, ze sama umiem, tylko zebym sie nie przeliczyła i nie wyglada jak kupa później

Aaaaa i pokazałam mamie te nasze obrączki w Kobe i powiedziała, że są śliczne Idziemy je z tż zamówić w przyszłym tygodniu
Stary 2009-12-04, 16:13   #4422
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem co lepsze - zapominać o jedzeniu czy zapominać o wyjściu do domu (tak jak mój)

Cytat:
skąd wiedziałas?Pewnie juz przetestowalas ta technike otwierania drzwi
No ja co jakis czas wpsominam karteczki - były te do segratorów i te małe do notesików, fajne to było A teraz dzieci graja w gry przez neta i sie na oczy nie widzą

mojego jakby mogli to by z pracy nie wypuściliszkoda gadać.

Myslicie, że będę w stanie sama sobie zafarbować włosy?Mam takie do połowy pleców no i dużo ich jest...A tata sie ze mna droczy, że mi nie zafarbuje to chce mu pokazać, ze sama umiem, tylko zebym sie nie przeliczyła i nie wyglada jak kupa później

Aaaaa i pokazałam mamie te nasze obrączki w Kobe i powiedziała, że są śliczne Idziemy je z tż zamówić w przyszłym tygodniu
Tego jeszcze nie próbowałam ale raz chciałam do metra wejść na dowód i się dziwię że bramka zepsuta bo się nie otwiera

Ja to przy takiej ilości włosów bym nie ryzykowała moja mama kiedyś swoje krótkie próbowała i właśnie taka kupa z tego wyszła że jak nigdy w czapce nie chodzi tak nawet w niej w pracy chciała siedzieć
Stary 2009-12-04, 16:32   #4423
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem co lepsze - zapominać o jedzeniu czy zapominać o wyjściu do domu (tak jak mój)

Tego jeszcze nie próbowałam ale raz chciałam do metra wejść na dowód i się dziwię że bramka zepsuta bo się nie otwiera

Ja to przy takiej ilości włosów bym nie ryzykowała moja mama kiedyś swoje krótkie próbowała i właśnie taka kupa z tego wyszła że jak nigdy w czapce nie chodzi tak nawet w niej w pracy chciała siedzieć
dla mnie korzystanie z metra to taka egzotyka, ze zawsze mam stres czy mnie ta bramka przepuściGdyby tak w krk było metro
własnie spróbowałam tak porozdzielać wlosy jak fryzjerki to robią i uznałam, że nie ma szans, bo prędzej bym sobie zafarbowała twarz, plecy i łazienkę niz wlosy
Stary 2009-12-04, 16:35   #4424
BlackAngel
Adwokat diabła

wiecie co ja codziennie widzę ewenementy wchodzące do metra i przykładające bilety papierkowe do kasownika na karty miejskie xD

Stary 2009-12-04, 16:41   #4425
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
juz jestem po zakupachKupiłam mu ta książkę i dałam do zapakowania, za które zaplaciłam 8 zł

Mogłaś mi dać tą książkę, to bym Ci zapakowała za darmoszkę

A historia z drzwiami świetna

Cytat:

O ja... wróciły wspomnienia z dzieciństwa

Cytat:
własnie spróbowałam tak porozdzielać wlosy jak fryzjerki to robią i uznałam, że nie ma szans, bo prędzej bym sobie zafarbowała twarz, plecy i łazienkę niz wlosy
W takim razie lepiej nie ryzykuj Albo może spróbuj i wrzuć nam potem fotki siebie i łazienki
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 16:47   #4426
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cześć PMki Witam Was weekendowo. Nareszcie miałam luźny i fajny dzień w pracy
Stary 2009-12-04, 16:48   #4427
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
wiecie co ja codziennie widzę ewenementy wchodzące do metra i przykładające bilety papierkowe do kasownika na karty miejskie xD

oo...ja tego jeszcze nie widziałam

nie ma co zamulać idę do domu miłego weekendu
Stary 2009-12-04, 16:53   #4428
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ej nie smiej sie, bo ja pewnie tez bym tak robiła

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Mogłaś mi dać tą książkę, to bym Ci zapakowała za darmoszkę

A historia z drzwiami świetna

O ja... wróciły wspomnienia z dzieciństwa

W takim razie lepiej nie ryzykuj Albo może spróbuj i wrzuć nam potem fotki siebie i łazienki
jakbym wiedziała, ze ona mnie tak skasuje to sama bym zapakowała, brzydko, ale samodzielnie i prosto z serca
Nie będę ryzykować, postawiłam farbe na stole w salonie, żeby nie umknęła uwadze taty

dobra, uciekam męczyć o to farbowanie, bo chciałabym pojechać do tżcika z nowym kolorkiem
Miłego weekendu dziewczyny
Stary 2009-12-04, 16:56   #4429
madmuazelle
BAN stały

O taa,ja pamiętam te karteczki/notesiki.Kupowało się,a potem się wymienialiśmy.To były czasy.

Cześć.

Moja sąsiadka z domu na przeciwka ma już choinke. A obok na oknie ktoś ma naklejonego mikołaja z napisem;Santa Claus stop in here.

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

Apropos farbowania,,to kiedyś moja mamuśka miała mi zrobić pasemka,a wyszło jak wyszło czyli na czubku głowy miałam rozlaną plame,wyglądająco jakby mi ktoś na głowe nasikał.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 17:44   #4430
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
oo...ja tego jeszcze nie widziałam
ja codziennie widuje, raz moja znajoma zrobiła to samo..
drugi raz przyłożyła torbę na czytnik (tak jak większość robi) i chciała przejść.. przy okazji zawieszając się w przejściu (na tych rurkach) robiąc spektakularnego fikołka do przodu na posadzkę..
a ciemnota ruska miała bilet na kartoniku nie na legitymacji..
myślałam że ją zastrzelę, bo wcześniej wchodziła normalnie kasując bilet..
chyba mózg jej się w tym momencie wyłączył..

Stary 2009-12-04, 17:50   #4431
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
ponawiam pytanie
Wrzucam fotki tych obrączek.

Jestem tak jak obiecałam.
Nadal bez sukni i zaczynam trochę się denerwować. Ale w niedzielę idę na targi ślubne, może tam na jakąś suknię trafię albo na super hiper krawcową .

Edytowane przez Remmi
Czas edycji: 2009-12-04 o 17:52
Remmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 18:35   #4432
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Nadal bez sukni i zaczynam trochę się denerwować. Ale w niedzielę idę na targi ślubne, może tam na jakąś suknię trafię albo na super hiper krawcową .
ale jesteś w lepszej sytuacji niż np ja..

Stary 2009-12-04, 18:52   #4433
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Wrzucam fotki tych obrączek.
Te drugie bardzo ładne, sami się nad takimi zastanawialiśmy ale czy ten mat nie zejdzie po jakimś czasie
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 18:55   #4434
lusmarija
Wtajemniczenie

cześć lasensity

i znowu weekend

niejedzenie w pracy to czasami zupełnie normalne niezdrowe, ale co zrobić czasami nie ma wyjścia

oglądaliśmy dziś Galeriankiwiem, ze takie coś jest "popularne" wśród młodych dziewczyn, słychać o tym nie raz, ale i tak mnie to tak szokuje, normalnie koniec świata
dużo prawdy o rzeczywistości niestety jest w tym filmie

Tz na nockę do pracy a ja sama, muszę sobie jakoś wieczór zorganizować

Mówicie o tych targach na Torwarze?? Coś ciekawego ma tam być?? Czy nie lepiej od razu wybrać się na te styczniowe do Pałacu??? Bo chyba te będą większe, czy się mylę??

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Te drugie bardzo ładne, sami się nad takimi zastanawialiśmy ale czy ten mat nie zejdzie po jakimś czasie
o właśnie podłączam się pod pytanie

Samoa ja bym na Twoim miejscu się bala zafarbować sama tak długich włosów!! Przecież Ty w połowie byś sie już zmęczyła

Edytowane przez lusmarija
Czas edycji: 2009-12-04 o 18:58
lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 19:24   #4435
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
My zamówiliśmy podobne do tych pierwszych, bo chcieliśmy polerowane , a nie matowe..
A nie wiem czy schodzi ten mat po jakimś czasie.. ?

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
cześć lasensity
Mówicie o tych targach na Torwarze?? Coś ciekawego ma tam być?? Czy nie lepiej od razu wybrać się na te styczniowe do Pałacu??? Bo chyba te będą większe, czy się mylę??
Tak mówię o targach na Torwarze. A na pewno będzie ciekawie: http://www.targislubne.waw.pl/

W sobotę nie mogę pójść, bo mam cały dzień uczelnię. Natomiast w niedzielę będę od około 12:00. Urywam się aż z trzech wykładów , żeby być na tych targach.

Chciałabym na te styczniowe pójść, ale ja już nie mam czasu.... do ślubu zostały mi 4 miesiące i 20 dni - muszę w ciągu najbliższych dwóch tygodni już podjąć decyzję co do sukni ślubnej..

Edytowane przez Remmi
Czas edycji: 2009-12-04 o 19:27
Remmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 19:30   #4436
BlackAngel
Adwokat diabła

Remi może bym się z Tobą wybrała na Torwar, choć nie wiem jak będę stała z wykładami.. bo nie powiem bardzo chciałabym iść na targi.. w styczniu znając życie też nie będę miała czasu..

Stary 2009-12-04, 19:34   #4437
madmuazelle
BAN stały

Remmi,śliczne te obrączki.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 19:37   #4438
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
Remi może bym się z Tobą wybrała na Torwar, choć nie wiem jak będę stała z wykładami.. bo nie powiem bardzo chciałabym iść na targi.. w styczniu znając życie też nie będę miała czasu..
Wyczuj jak z tymi wykładami będziesz miała i przyjedź, to się spotkamy i oblookamy co mają do zaprezentowania na tych targach. Myślę, że będzie ciekawe.
Stary 2009-12-04, 19:44   #4439
janiiis
Raczkowanie

cześć wszystkim
widzę, że kilka nowych PM dołączyło- miło Was poznać

kurcze, u nas sprawy ślubne stoją w miejscu, jedyne co "załatwiliśmy" to poradnię i jedno (z trzech) spotkań z nauk przedmałżeńskich nie było najgorzej, po tym co niektóre z Was pisały trochę się obawiałam jak to będzie wyglądać, ale było nie najgorzej teraz czeka nas spotkanie z psychologiem, ciekawa jestem strasznie jak to będzie wyglądać i czy się czegoś nowego dowiem

a poza tym to remont, praca, remont, praca i tak w kółko....ale powoli widać efekty

a tak z innej beczki: co robicie na sylwestra? macie już jakieś plany? my idziemy pierwszy raz na bal, zawsze jakoś niechętnie do tego podchodziliśmy (zwłaszcza TŻ) a w tym roku jakoś tak wyszło mam nadzieję, że będzie fajnie, już nawet kupiłam sukienkę

no to tyle miłego weekendu dziewczyny!
Stary 2009-12-04, 19:46   #4440
lusmarija
Wtajemniczenie

to dziewczyny jak się zdecydujecie to zdajcie relacje czy warto było, my z TZ o ile Nam czas pozwoli wybierzemy się dopiero na te styczniowe targi, ale ślub w sierpniu wiec trochę czasu jeszcze mamy

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości