|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12
Cytat:
![]() ale tak sobie mysle, ze chyba obecnie mam wieksza ochote na cos lekkiego i optymistycznego... po co sie dolowac jak tak szaro za oknem ![]() choc moze jutro bede miala inny nastroj we'll see ![]() Cytat:
moj TZ jak w pracy nie zdazy nic zjesc to wieczorem je praktycznie podwojny obiad kciuki bede trzymac tylko jeszcze przypomnij w miedzyczasie, bo do poniedzialku caly weekend ![]() rybka mi wyszla bombowa moze sie bardziej zaprzyjaznie z piekarnikiem ![]() a teraz zmykam na uczelnie (nie ma to jak 3-dniowe zjazdy ), a potem z kolezanka popiwkowac wiec milego popoludnia i wieczoru
|
||
|
|
|
#4412 |
|
Adwokat diabła
|
Aaś ma to być kolor czekoladowy
choć jakoś powrotu w blond mi nie trzeba
|
|
#4413 |
|
Zakorzenienie
|
Psychologia, specjalność psychologia edukacji.
W tym szpitalu to się przez przypadek znalazłam, bo po prostu zajęcia na ścieżce w ramach mojej specjalności kończą się o 21.45, a ja nie chciałam kończyć zajęć tak późno, bo nie mieszkam w Poznaniu i muszę dojeżdżać pociągiem no i dlatego zapisałam się na ścieżkę "psychoonkologia" ![]() No i w tym roku dodatkowo robię studia podyplomowe "przygotowanie pedagogiczne"
|
|
|
|
#4414 |
|
Wtajemniczenie
|
Króliś nie miał dzisiaj zabiegu, po 2h oczekiwania na niego ( musieli operować nagły przypadek )dowiedziałam się od Pani doktor, że skoro on się tak dobrze czuje, nie widać objawów choroby to żeby się jeszcze wstrzymać z zabiegiem bo ona nie wie czy jest sens mu tam "grzebać" no i że narkoza groźna w tym wieku i żeby obserwować czy coś się dzieje, a jak się nic nie dzieje to że antybiotyk działa, wiec do niedzieli mamy podawać antybiotyk a potem tydzień poczekać i zrobić zdjęcie i zobaczyć co i jak. Mógł się zmniejszyć ten ropnień i może nie trzeba będzie zabiegu. Powiem Wam, że czuję ulgę ale i zarazem złość że tyle nas trzymają w niepewności, że nie wiadomo co to jest tak dokładnie. A może tak miało być, że uszatek miał nie mieć zabiegu. Sama już nie wiem
Wróciliśmy dopiero do domku.Oboje zmęczeni i zestresowani. Dziękuję wszystkim za kciuki |
|
|
|
#4415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4416 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam mu ta książkę i dałam do zapakowania, za które zaplaciłam 8 zł![]() ![]() Myślalam, że 3 zł to będzie kosztowało, ale kij z tym.Pisanie mu idzie powoli, bo na bieżąco jeszcze musi dużo czytać a jego praca jest bardzo absorbująca, a troche relaksu tez mu sie należy, wiec doktoratem zajmuje się w wolnych chwilach jak juz jest wypoczęty ![]() Co do włosów to kupilam ciemny brąz, wyszlo mi 60 zł za te trzy farby a u fryzjera płacę 150-180 zł, więc oszczędnośc spora Tylko tata nie chce mi zafarbować![]() Cytat:
![]() A co do króliczka to chyba w dobra strone to idzie ![]() Cytat:
![]() Super, że masz rozmowę będę trzymać![]() Jestem po zakupkach i kupilam superową bluzkę i przesuperowy szaliczek koronkowy, ale tak potwornie drogi, że nawet nie chce myślec ile dałam za kawałek koronki A bluzki kupiłyśmy identyczne![]() Wiecie co zrobiłam durnego w centrum handlowym - szłyśmy zanieśc częśc zakupów do auta i juz trzymałam kluczyki w ręce i przy wyjsciu na parking były drzwi rozsuwane i nacisnęłam przycisk od pilota od auta, żeby sie te drzwi otworzyły
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-12-04 o 15:37 |
|||
|
|
|
#4417 | |||
|
Zakorzenienie
|
hello
Cytat:
Do wesela się zagoi rączka A tak serio, to zawsze coś. Jak nie urok to sraczka 3maj się Cytat:
No to 3mam kciuki za spotkanie rodziców. Będzie dobrze ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech zgadnę! I otworzyły się! A dziewczyny a pamiętacie karteczki? http://demotywatory.pl/109557/Karteczki bo ja własnie wspominałam sobie z siostrą te twarde negocjacje na każdej przerwie ![]() |
|
|
|
|
#4419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() SORKI TO BYLO DO Aas
Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 Edytowane przez Esti10 Czas edycji: 2009-12-04 o 15:48 |
|
|
|
|
#4421 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja co jakis czas wpsominam karteczki - były te do segratorów i te małe do notesików, fajne to było A teraz dzieci graja w gry przez neta i sie na oczy nie widzą![]() Cytat:
szkoda gadać.Myslicie, że będę w stanie sama sobie zafarbować włosy?Mam takie do połowy pleców no i dużo ich jest...A tata sie ze mna droczy, że mi nie zafarbuje to chce mu pokazać, ze sama umiem, tylko zebym sie nie przeliczyła i nie wyglada jak kupa późniejAaaaa i pokazałam mamie te nasze obrączki w Kobe i powiedziała, że są śliczne
|
|
#4422 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja to przy takiej ilości włosów bym nie ryzykowała moja mama kiedyś swoje krótkie próbowała i właśnie taka kupa z tego wyszła że jak nigdy w czapce nie chodzi tak nawet w niej w pracy chciała siedzieć |
||
|
|
|
#4423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() własnie spróbowałam tak porozdzielać wlosy jak fryzjerki to robią i uznałam, że nie ma szans, bo prędzej bym sobie zafarbowała twarz, plecy i łazienkę niz wlosy
|
|
#4424 |
|
Adwokat diabła
|
wiecie co ja codziennie widzę ewenementy wchodzące do metra i przykładające bilety papierkowe do kasownika na karty miejskie xD
|
|
#4425 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A historia z drzwiami świetna Cytat:
Cytat:
Albo może spróbuj i wrzuć nam potem fotki siebie i łazienki |
|||
|
|
|
#4426 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć PMki
Witam Was weekendowo. Nareszcie miałam luźny i fajny dzień w pracy
|
#4427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo...ja tego jeszcze nie widziałam ![]() nie ma co zamulać idę do domu miłego weekendu
|
|
|
|
|
#4428 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie będę ryzykować, postawiłam farbe na stole w salonie, żeby nie umknęła uwadze taty ![]() dobra, uciekam męczyć o to farbowanie, bo chciałabym pojechać do tżcika z nowym kolorkiem ![]() Miłego weekendu dziewczyny
|
|
#4429 |
|
BAN stały
|
O taa,ja pamiętam te karteczki/notesiki.Kupowało się,a potem się wymienialiśmy.To były czasy.
![]() Cześć. ![]() Moja sąsiadka z domu na przeciwka ma już choinke. A obok na oknie ktoś ma naklejonego mikołaja z napisem;Santa Claus stop in here. ![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Apropos farbowania,,to kiedyś moja mamuśka miała mi zrobić pasemka,a wyszło jak wyszło czyli na czubku głowy miałam rozlaną plame,wyglądająco jakby mi ktoś na głowe nasikał.
|
|
|
|
#4430 |
|
Adwokat diabła
|
ja codziennie widuje, raz moja znajoma zrobiła to samo..
drugi raz przyłożyła torbę na czytnik (tak jak większość robi) i chciała przejść.. przy okazji zawieszając się w przejściu (na tych rurkach) robiąc spektakularnego fikołka do przodu na posadzkę.. ![]() a ciemnota ruska miała bilet na kartoniku nie na legitymacji.. myślałam że ją zastrzelę, bo wcześniej wchodziła normalnie kasując bilet.. chyba mózg jej się w tym momencie wyłączył..
|
|
#4431 |
|
Rozeznanie
|
Wrzucam fotki tych obrączek.
Jestem tak jak obiecałam. Nadal bez sukni i zaczynam trochę się denerwować. .
...od kilku miesięcy ----> Edytowane przez Remmi Czas edycji: 2009-12-04 o 17:52 |
|
|
|
#4432 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
|
|
|
#4433 |
|
Zakorzenienie
|
Te drugie bardzo ładne, sami się nad takimi zastanawialiśmy ale czy ten mat nie zejdzie po jakimś czasie
|
|
|
|
#4434 | |
|
Wtajemniczenie
|
cześć lasensity
![]() i znowu weekend niejedzenie w pracy to czasami zupełnie normalne oglądaliśmy dziś Galerianki wiem, ze takie coś jest "popularne" wśród młodych dziewczyn, słychać o tym nie raz, ale i tak mnie to tak szokuje, normalnie koniec światadużo prawdy o rzeczywistości niestety jest w tym filmie ![]() Tz na nockę do pracy a ja sama, muszę sobie jakoś wieczór zorganizować ![]() Mówicie o tych targach na Torwarze?? Coś ciekawego ma tam być?? Czy nie lepiej od razu wybrać się na te styczniowe do Pałacu??? Bo chyba te będą większe, czy się mylę?? ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Cytat:
![]() Samoa ja bym na Twoim miejscu się bala zafarbować sama tak długich włosów!! Przecież Ty w połowie byś sie już zmęczyła ![]()
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2009-12-04 o 18:58 |
|
|
|
|
#4435 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, a nie matowe.. A nie wiem czy schodzi ten mat po jakimś czasie.. ? Cytat:
W sobotę nie mogę pójść, bo mam cały dzień uczelnię. Natomiast w niedzielę będę od około 12:00. Urywam się aż z trzech wykładów , żeby być na tych targach.Chciałabym na te styczniowe pójść, ale ja już nie mam czasu.... do ślubu zostały mi 4 miesiące i 20 dni - muszę w ciągu najbliższych dwóch tygodni już podjąć decyzję co do sukni ślubnej..
...od kilku miesięcy ----> Edytowane przez Remmi Czas edycji: 2009-12-04 o 19:27 |
||
|
|
|
#4436 |
|
Adwokat diabła
|
Remi może bym się z Tobą wybrała na Torwar, choć nie wiem jak będę stała z wykładami..
bo nie powiem bardzo chciałabym iść na targi.. w styczniu znając życie też nie będę miała czasu..
|
|
#4437 |
|
BAN stały
|
Remmi,śliczne te obrączki.
|
|
|
|
#4438 |
|
Rozeznanie
|
Wyczuj jak z tymi wykładami będziesz miała i przyjedź, to się spotkamy i oblookamy co mają do zaprezentowania na tych targach. Myślę, że będzie ciekawe.
|
#4439 |
|
Raczkowanie
|
cześć wszystkim
![]() widzę, że kilka nowych PM dołączyło- miło Was poznać kurcze, u nas sprawy ślubne stoją w miejscu, jedyne co "załatwiliśmy" to poradnię i jedno (z trzech) spotkań z nauk przedmałżeńskich nie było najgorzej, po tym co niektóre z Was pisały trochę się obawiałam jak to będzie wyglądać, ale było nie najgorzej teraz czeka nas spotkanie z psychologiem, ciekawa jestem strasznie jak to będzie wyglądać i czy się czegoś nowego dowiem ![]() a poza tym to remont, praca, remont, praca i tak w kółko....ale powoli widać efekty ![]() a tak z innej beczki: co robicie na sylwestra? macie już jakieś plany? my idziemy pierwszy raz na bal, zawsze jakoś niechętnie do tego podchodziliśmy (zwłaszcza TŻ) a w tym roku jakoś tak wyszło mam nadzieję, że będzie fajnie, już nawet kupiłam sukienkę ![]() no to tyle miłego weekendu dziewczyny!
|
|
|
|
#4440 |
|
Wtajemniczenie
|
to dziewczyny jak się zdecydujecie to zdajcie relacje czy warto było, my z TZ o ile Nam czas pozwoli wybierzemy się dopiero na te styczniowe targi, ale ślub w sierpniu wiec trochę czasu jeszcze mamy
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.

a poza tym uwielbiam tego aktora co gra główną rolę
we'll see 
ten dziad po prostu jak jest w pracy i wpadnie w wir obowiązków to zapomina jeść
moze sie bardziej zaprzyjaznie z piekarnikiem
wiec milego popoludnia i wieczoru 
Wróciliśmy dopiero do domku.

mam nadzieję, że to jedyna zmiana w tej kwestii!

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)