|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
zapłać Aniołowi, niech Cię pilnuje, bo jak przyjdzie Diabeł, to on żadnej sumy nie przyjmuje. Gdy życie udupia, a smutek przerasta, powiedz sobie : nie dam się choler.a jasna! miłość to swędzenie serca. takie swędzenie, którego nie da się podrapać. że Bóg dał mi szansę to sama mu się dziwię.
|
|
#3182 |
|
Raczkowanie
|
Nie będę tańczyć jak mi zagrasz, ja będę grać a Ty zatańczysz...
Nie ganiaj za mną więcej, chyba, że jesteś gotowy mnie złapać "Odtąd byliśmy nierozłączni jak groszek z marchewką" (Forest Gump) 'Patrzysz na mnie takim wzrokiem, że bezczelnie prosze o jeszcze' 'Kiedy znalazłam się na dnie, usłyszałam pukanie od spodu.' lubię wspominać chwile,których nigdy nie przeżyłam śpię na środku łóżka, żeby nie zauważyć, że kogoś brak Każdy z nas dąży do tego by być idealem, zamiast do tego,by być sobą Coś sie popsuło w moim umyśle, bo myśle Miłość nie pyta o nic, bo kiedy zaczynamy się nad nią zastanawiać, ogarnia nas przerażenie, niewypowiedziany lęk, którego nie sposób nazwać słowami. Może jest to obawa bycia wzgardzonym, odrzuconym, obawa, że pryśnie czar? Może wydaje się to śmieszne, ale właśnie tak się dzieje. Dlatego nie należy stawiać pytań, lecz działać. Trzeba wystawiać się na ryzyko. — Paulo Coelho
|
|
#3183 |
|
Przyczajenie
|
Uśmiechaj się mimo wszystko.;-)
`Życie nie kończy się na kłopotach.` Sztuką jest aby będąc sobą, być kimś bartdzo wyjątkowym. ![]() _________________________ _ Kocham.Cie.<3
|
|
#3184 |
|
Rozeznanie
|
dzien jak codzien bez zadnych pierd.olonych rewelacji
nienawidzę go, za wszystko co mi w życiu zrobił. Nie kochasz, nie cierpisz. Nie jesteś kochany, nikt nie cierpi z twojego powodu. To podstawa pewnej wolności. Złudnej. jak zawodzą sprzęty codziennego użytku, tak i zawodzą ludzie. po prostu sie oszukujesz. Bajera nr 1: "Śniłaś mi się dzisiejszej nocy" wystarczy chwila nudy, chwila zapomnienia, a potworny ból wraca i wraca.. wciąż jest. bo najbardziej w życiu, zaraz po samotności, boję się żałowania tego czego nie zrobiłam Przemiło jest patrzeć na zakochanych bez pamięci . połowa serca zgubiła się gdzieś na Marsie.
|
#3185 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#3186 |
|
Przyczajenie
|
czesc. moze znalazłybyście cos o tym, że sie staram Mu się pomoc, powiedzieć.. że On nie umie czytać między wersami.. że ludzka pazerność nie zna granic i że Go strasznie kocham, ale nie umiem Jemu tego powiedzieć?
|
#3187 |
|
Raczkowanie
|
żałuję, że nie umiem wiedzieć mniej.
a wiesz? jestem szczęśliwa. mimo że nie mam Ciebie. nie ogarniam tej całej miłości. czasami mam ochotę pier.dolnąć Ci śmiechem w twarz, wiesz? ot tak, dla zasady. i zawsze przypominasz sobie o przyjacielu, gdy jest Ci potrzebny. Chcę dżem truskawkowy jeść z Twych ust. Najsłodszy w mym otoczeniu. Słodszy niż Twix. Mimo że tak samo podwójna przyjemność xd
Edytowane przez BettoVa383 Czas edycji: 2009-12-04 o 19:07 |
|
|
|
#3188 |
|
dream big
|
*Życie jest twarde, ale ja jestem twardsza. *Czasami marzę, aby polecieć, unieść się ku niebu i nigdy nie wrócić. *Tęsknię za Tobą, jak się tęskni za nocami bez gwiazd, jak się tęskni za pięknym jutrem.
|
|
#3189 |
|
Rozeznanie
|
Zagubiona, dopóki się nie odnajdę
Płynę dopóki nie utonę Kocham dopóki zacznę nienawidzić Skacze dopóki się nie połamie Wysłałeś mnie dziesięć stóp pod ziemię Słyszę co mówisz, lecz nie mogę wydobyć z siebie głosu Twierdzisz, że mnie potrzebujesz A potem idziesz i tak niszczysz mnie O ile szczęście dopisze nienawiść ustąpi i będzie mogła zacząć się miłość Mogłoby się to rozpocząć teraz A może tylko marzę głośno Kiedy wszystkie światła się wyłączają Myśli stoją w kolejce do aniołów. Kiedy przychodzi noc, Sny zaczynają ich drift. będę miła, Spalę ogień i kupię powietrze Podążam za znakami Jestem zamknięciem dla ognia Boję się, że wkrótce uwolnisz Swój niebezpieczny umysł Straciłam wszystkie łzy, nie mogę płakać Bez różnic, bez znaczenia Po prostu nienawiść Teraz wszystko co kochałam umarło Albo zostało roztrzaskane na kawałki |
|
|
|
#3190 |
|
Rozeznanie
|
I won't say 'please' and I'm not on my knees. Nie powiem 'proszę' i nie będę klękać na kolanach. picture paints a thousand words. As one door opens, another one closes. Obraz maluje tysiące słów. Kiedy jedne drzwi się otwierają, inne się zamykają. what the fuck do You know ? Co Ty do cholery wiesz ? this horsey also told me, I should keep my friends close, but my enemies closer, so as to protect myself. Ta historyjka nauczyła mnie też, że powinnam być blisko swoich przyjaciół, ale być jeszcze bliżej swoich wrogów, by się chronić. with no warning You suddenly became my lover. Bez ostrzeżenia nagle stałeś się moim kochankiem. please, show me how to get these words off the tip of my tongue and out of my mind. Proszę, pokaż mi jak mam pozbyć się tych słów z końcówki języka i z mojej głowy.
|
#3191 |
|
Raczkowanie
|
jeżeli się powtórzy to przepraszam, ale nie czytałam ostatnich 6 stron
![]() - czy ty nie masz żadnych uczuć, no nie masz? ![]() - mam… - ... - gniew - ![]() Na oślep, bez celu, bez wartości, 100% złości. G - gromadzisz go w sobie i spijasz. N - niszczy pali mosty zabija. I - instynktownie budzi fobie. E - elementarne w walce z wrogiem. W - (lecz) wróg jest w tobie i nim płoniesz. więzy słabną, nerwy słabną, uczucie gaśnie. Zabijasz siebie, ją i przyjaźń i miłość co była.. Wydzwaniam do ciebie raz, drugi, setny i następny.. I zgadnij co do chu. ja ?! - abonent jest niedostępny! Ja zwariuje tutaj kur.wa, serdecznie mam dość.. wychodzę.. rozumiesz? wychodzę! Ja jestem zerem.. wiesz? ale przynajmniej cię nie zdradzam. idę czytać
|
|
#3192 |
|
Zakorzenienie
|
nie dziękuj za to, że Cię kocham.
|
|
#3193 |
|
Wtajemniczenie
|
Ciocia Lolka wróciła
![]() _________________________ _________________________ _ Dziękuję ![]() Z wzajemnością skarbie <3 _________________________ _______________________ m4dziar4 Primadonna agrr RealGirl89 xxgroszek07xx panna_miodowa BananowaBrazylijka amozefrytkidotego TiS snide1 rememberme23 UpsentMinded Jesteście wspaniałe.!!! <3 ![]() _________________________ ________________________ Po prostu ostatniej nocy wstałam późno i napisałam Ci miłosny list. Mówię teraz o Tobie i robię to bez łez.
Gdzieś ponad tęczą, daleko, wysoko. Wysoko ponad wierzchołkami kominów, tam mnie znajdziesz. Kamienne serca i granaty. Przecież wszystkie gwiazdy kiedyś zgasną. Porzucam wszystkie drogi cierpienia. Bo w twoim pustym sercu pozostawiłam ślad, najlepszy, taki którego nigdy nie miałeś. Się jara dziewczyno, się jara chłopaku ![]() |
|
|
|
#3194 |
|
Raczkowanie
|
Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozstąpiła pod nogami... rozumiesz?... Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz?... Za takie szczęście oddam życie
|
|
#3195 |
|
BAN stały
|
powiedziałeś mi, że jeśli nie jestem pewna swoich uczuć po tym wszystkim przepłakanych nocach to powinnam się stuningować. a co jeśli ja tak nie potrafie ? poprostu nie potrafię zapomnieć tamtych łez, ale i tak pomimo tego nie potrafię także zapomnieć Cie ?? ![]() św. Mikołaja poproszę jedynie o jedną rzecz, a mianowicie poproszę go o gwiazdkę z nieba, ale naprawdę taką prawdziwą gwiazdkę, która będzie mogła sprawić, żebyś był tylko mój . ![]() no, no, no .! because first you stole my heart, second you break it, and third i hate all yourself. / nie, nie , nie .! bo po pierwsze ukradkles mi serce, po drugie złamałeś je, a po trzecie nie nie nawidze całego Ciebie .! / pisze, nie pozwala jej tęsknić, w jednej chwili przestaje się odzywać i pozwala jej za soba zatęsknić, sam tęskni, ale nie odzywa się, bo chce zobaczyć czy ona też tęskni i czy napisze, przez jakiś czas ona pisze do niego lecz on już całkowicie przestaje się do niej odzywać, gdy sama nie napisze. Kiedy ona już pomału przestaje tęsknić i prawie o nim zapomina, ten jak na złość nagle sobie przypomina o niej. I od nowa według znanego już jej schematu postępuje, a ona za każdym razem ma nadzieje, że z tego coś jeszcze będzie. ![]() just You and Me. /tylko ty i ja/ . Edytowane przez IhateU Czas edycji: 2009-12-04 o 19:32 |
|
|
|
#3196 |
|
Rozeznanie
|
Mikołaju przywieź haju, tira trawki, cysternę wódki i jakieś zabawki. ![]()
|
#3197 |
|
Zadomowienie
|
ciiri
bez próśb, proszę Was. bez off'ów. Kobieta powinna kierować się rozsądkiem, a nie tylko iść za głosem serca. Zgubiłeś mi się, mój Mały Królewiczu.
|
|
#3198 |
|
Zadomowienie
|
Śmiało, jeżeli chcesz mi zrobić krzywdę, którą napewno zapamiętam to wystarczy, że się we mnie zakochasz, a później brutalnie wrzucisz to serce do pralki i włączysz na mocne wirowanie..
czułam, że czujesz to co ja, może się mylę.. czułam tak, gdy spojrzeniami spotkaliśmy się przez chwilę.. i w moim innym świecie jesteśmy blisko, ale tu bałam się, że mi pozwolisz spie.przyć wszystko.. 'fontanna szczęścia mieniącymi kropelkami uśmiechu obsypała..' 'z butelki sączę szczęście przez tęczową słomkę.' 'Żyć tak prawdziwie aż do dna! tańczyć na deszczu, gonić wiatr!.' 'magiczny pył kolorowych dni.' 'niebieskie migdały przepełniają myśli. świat jest niemal doskonały.' 'życia karuzelą wiruję w zachwycie.' 'Życie- taki mój prywatny cud.!' 'Kwintesencja Magii Życia.!' 'Życie! Kocham Cię.' 'spadło mi niebo na głowę.. ' 'w euforii mijają dni.!'
'Gdy spodziewasz się najgorszego, otrzymujesz w końcu coś, co nie jest takie złe.' ____Edytowane przez Sharmila Czas edycji: 2009-12-04 o 20:00 |
|
|
|
#3199 |
|
Raczkowanie
|
Hello ! (:
Mam małe pytanko, a mianowicie; macie z "schowku" opisy hmmm. jakby to określić.. o ! wzbudzające zazdrość chłopaka he ! Jeżeli takie są to z przyjemnością ogromna podkradnę i podziękuje ![]() Niecierpliwie czekam !
|
|
|
|
#3200 |
|
Zakorzenienie
|
-Rysuję na śniegu złamane serce... -Nie smuć się, powieszę Ci słońce na choince. -Ulepię bałwana ze śniegu i nazwę go twoim imieniem. -Mikołaj to ma dobrze...zna adresy wszystkich niegrzecznych chłopców. -Leżeć nocą na śniegu... beztrosko gapić się w niebo... Niestety to moje nie jest… Ale nie spotkałam się jeszcze z tym na Wizażu i postnowiłam to dodać… : ‘Mijam domy po ostatnie piętro wypełnione gniewem Mijam ludzi ich życie jest piekłem a nie niebem, Co będzie z nimi nie wiem, powiną ich psy albo wyjadą za chlebem. Życie bywa słodkie ale miewa twarde pestki. Jedni maja szczęście, że dożyli do dwudziestki. Inni muszą zjadać resztki, kiedy przed telewizorem w.p.i.e.r.d.a.l.a.s.z orzeszki Słuchaj reszty, głodny to co twoje zawsze bierz ty. Możesz wszystko zdobyć więc uwierz mi! Nie ufaj przemocy chociaż życie to nie festyn Wszystko czego potrzebujesz miłość jest tym…’
|
|
#3201 |
|
Raczkowanie
|
*
Małymi środkami uczynisz dużo. Są osoby, którym sposobność do kłótni nastręcza nawet rozmowa o pogodzie. ![]() Dopóki kobieta potrafi wyglądać o 10 lat młodziej od swojej córki, tak długo będzie całkowicie zadowolona. W naturze człowieka leży rozsądne myślenie i nierozsądne działanie. Aby naprawdę cierpieć trzeba być wiernym. . . Jeśli nie uda Ci się za pierwszym razem, spróbuj ponownie. Potem zrezygnuj, po co masz robić z siebie durnia. ![]() Życie boli- każdy, kto twierdzi coś innego próbuje Ci coś sprzedać. Myśleć to mieć własne zdanie. Wszystko jest zabawne, kiedy zdarza się innym. Dwie piękne rzeczy posiada świat- Miłość i Śmierć. Każdy cierpi na swój sposób. Jesteś jak wyrocznia z Króla Edypa (mój dzisiejszy tekst do przyjaciółki *
|
|
#3202 |
|
Raczkowanie
|
I weź tu szalej, jak w głowie wspomnienia, i weź tu wspominaj, jak tak bardzo to boli..
Nie ma już słów.. i myśli też nie ma.. Miłość jest jak rodzeństwo: często zawodzi ![]() Wierzyłam w miłość.. Teraz już nie!.. o nie..! `..bo wali się mój świat..` Tylko prawda otwiera nam oczy, ale gdy kochamy jesteśmy ślepi.. ![]() Brak słów też wiele mówi ![]() Do serca zapukaj znów, bo myśli boją się słów.. W tym kraju pijesz, gdy się cieszysz, pijesz gdy jesteś smutny.. `..dosyć już kłamstw, walki już dość..` Bycie idiotą jest w modzie. Ślepe ufanie komuś, jest bezmyślne.. Nie ma ziemi wybranej, jest tylko ziemia przeznaczona. .. chciałabym, żeby ktoś, gdzieś na mnie czekał... Oddam rodzinę w dobre ręce! Są zainteresowani?
|
|
#3203 |
|
Raczkowanie
|
` Komu mam wierzyć ? co nazwać zaufaniem ?
` Witaj w teatrze lalek, elita w pierwszych rzędach.. ` bo czasami najpiękniejsza prawda do szaleństwo.. ` Póki co jesteś moją imaginacją. ` bo gdy jestem z nim myślę o tobie.. Edytowane przez aggressivee Czas edycji: 2009-12-04 o 20:42 Powód: błąd |
|
|
|
#3204 |
|
Raczkowanie
|
przyszła jesień . następnie nadejdzie zima , wiosna , lato . minie rok . dwa lata , dziesięć . zapomnimy . jeszcze kilka takich sytuacji i będę mogła powiedzieć , że próbowałam w życiu wszystkiego . i powiem jeszcze , że nie znam wielu , którzy z tego wszystkiego wyszli . Jego duch stał obok, patrzył na jej łzy, dotykał policzka, lecz nie czuła nic.
|
#3205 |
|
dream big
|
*Nikt nie rodzi się na tym świecie bez duszy. *Cisza jest śmiercionośną miksturą kiedy nie masz słów. *Próbowaliście mnie poskromić, ale mnie już nie można powstrzymać. *Dlaczego grasz we mnie jak w grę?
|
|
#3206 |
|
Zakorzenienie
|
Szeptaj czule mi do uszka A sprzedam ci całuska <3 Moje serce teraz umie tylko krwawić... jak to jest jak nie jesteś pewny tego co będzie jutro?
Edytowane przez Magari91 Czas edycji: 2009-12-04 o 20:47 |
|
|
|
#3207 |
|
Raczkowanie
|
Jego cudowny głos był rozdarty bólem.
Zostań, zostań ze mną, proszę ... Moich uszu dobiegł najsłodszy dźwięk na świecie. |
|
|
|
#3208 |
|
Raczkowanie
|
* Dziś w środku rozmowy powiedziałeś mi "Dobranoc" i poszedłeś..
* Obudziłam się ostatnio w nocy.. Śniłeś mi się wtedy.. A dokładnie śniło mi się, że jesteś obok.. Obudziłam się, żeby Cię przytulić... * "Pojawiać się i znikać.. Jak murzyn na pasach. ![]() * Ja ułożę Ci słowa, których sens pojmiesz tylko Ty.. * .. Każdy Twój gest wystarczał by żyć..
|
#3209 |
|
Zadomowienie
|
Świat pędzi, przestań stać, życie takie piękne jest, przestań się bać,
Żeby dostać coś musisz najpierw coś dać, nie waż się nikogo krzywdzić. Każdego dnia ja staram się być lepszym, bo dobrze wiem jak łatwo życie można spieprzyć. Bo kobieta to jest tęcza,jak słońce i deszcz, bo kobieta to jest radość i cierpienie trochę też. Do przodu patrz, nie oglądaj się za siebie, Do przodu patrz, nie szukaj znaków na niebie, Do przodu patrz , nie daj się zwięzłym wspomnieniom, Do przodu patrz, przecież one nic nie zmienią. Nowe kroki, nowe myśli to sens jest istnienia, Pustka i zastój to domena jest milczenia, Do przodu patrz jeśli masz marzenia, Przed Tobą świat, który potrafi zmieniać. Jak znaleźć klub wolności, Gdy tyle złych wspomnień w naszej podświadomości Czemu co złe spychamy w otchłań umysłu, Zamiast wyrzucić miłujemy to wszystko. Nie chce pamiętać tego, co było złe przedtem, Chce się tylko nauczyć, wyciągnąć wnioski, Jak najszybciej wyrzucić z głowy przeszłości troski Tak bardzo chcę dotknąć Cię, Ja liczę każdą chwilę, ja liczę każdy dzień Tak bardzo chcę dotknąć Cię, Chociaż jesteś tak daleko, wiem, ze w końcu spotkamy się. Dotychczas było trudno tak, A teraz wszystko łatwe jest Nawet, gdy czuje Twój brak, Każdy dzień bez Ciebie znika szybko jak ptak, Każde Twoje słowo jak polny kwiat. Ja odliczam minuty i dni, A Twoja twarz ciągle mi się śni, A w głowie się pojawia tylko jedna myśl, Dotrzeć do Ciebie, z Tobą już na zawsze być! Jedna miłość to dar od dawna, Przeznaczony nam i zapisany w gwiazdach. I choć ode mnie daleko jesteś, ja to wiem, Będziemy znowu razem, wiem nadejdzie ten dzień!
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
|
|
|
#3210 |
|
Raczkowanie
|
kiedy jesteś dla mnie wszystkim ..
' - a znasz takie uczucie gdy serce mocniej bije , nie umiesz złapać oddechu, trzęsiesz się i nie wiesz co powiedzieć ? - uczucie , gdy widzisz ukochaną osobę .. - dokładnie . ' __________ Połknęłam 'Gripex' , a teraz jem jabłko . xD
Edit: 'Gripex' popiłam herbatą . ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.