|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
Cytat:
|
|
|
|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
o już, już, będzie wydziwiać...
![]() Zdrowa jesteś, bez paniki
|
#424 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Basiu wszystkiego najlepszego!!!!!!!! Zmartwil mnie dzisiejszy telefon z banku. Nie mamy zdolnosci kredytowej, bo bank odrzucił zarobki TŻ, gdyz w lutym konczy mu sie umowa i mimo, ze ma zaswiadczenie od pracodawcy, ze bedzie umowa na czas nieokreslony koordynator nie zgodził się na to. A moje zarobki sa za niskie zebym sama mogla wziac 180 tys. Tym bardziej nas to zdziwilo, bo przeciez we wrzesniu kredyt normalnie dostlismy, choc sytuacja TZa z praca była ta sama, a teraz mamy nawet wieksze zabezpieczenie niestety kolejny wniosek musimy zlozyc za 2,5 miesiaca ach te banki, potrafia zaskakiwac. na szczescie za bardzo nam to nie krzyzuje planow, bo i tak projekt sie dopiero robi, a jeszcze oczekiwanie na zgode trzeba wliczyc. Ale wolalam miec pewnosc, ze z kredytem zadnych problemow nie bedzie a tu zonk niestety
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
łojesooooo
dzis nam panowie drzwi wymieniali ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yeaaaah ![]() Ju zpo wszytskim, nawet z grubsza posprzatalam, z myciem podlog wszedzie wlacznie. Choc pewnie ten kurz od tego bedzie osiadal przez kilka dni jeszcze. Do swiat wysprzatam na pewno ![]() ps. India no ale w lutym bedzie mial nowa umowe tz. to juz chyba bank to uzna Oto efekt ![]() ps. skarpety zeszloroczne
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-12-04 o 18:50 |
|
|
|
#426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez musze zabrac sie za porzadki, mam urlop do czwartku wiec zabiore sie do roboty fajne skarpety a drzwi jeszcze fajniejsze
"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca." Paulo Coelho Edytowane przez india83 Czas edycji: 2009-12-04 o 20:08 |
|
|
|
|
#427 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szukaj czegos nowego![]() nooo dokladnie ![]() Cytat:
po drugie nie martw sie.. jeszcze gorzej ja bede miala maluchy z nimi pszczolki z nimi teraz kroliczki i tez z nimi 3 rok.. i wiekszosc idzie do szkoly.. ja sie zarycze![]() no bo dupa jestem ![]() tak choinka bedzie zywa ![]() kliwia piekne drzwi
|
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
Rybulko wiem jak to jest,ale nie martw sie na zapas
kliwia czaderkie drzwi kurcze tez juz bym chciala miec wlasne drzwi baja Wszystkiego Najlpszego
|
|
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
czeeeeeeeeeść
|
|
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
ciesze sie ze wam sie podobaja
![]() na przeciwko wejsciowyh sa lazienkowe, z powtorzonym motywem 4 ramek, ale z szybkami mlecznymi ![]() madzia no czesc
|
|
|
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
Pozowlicie, ze nie będe nadrabiała. cos się wydarzyło przez ten tydzien ??
|
|
|
|
#432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prawda dziewuszki jednym slowem nie da sie opowiedziec ale ogolnie nudnooo hahahaha
|
|
|
#433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czyli nowych mamuś nam przez tydzien nie przybyło??
|
|
|
|
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
no czesc
![]() dzis w pracy było mi strasznie duszno, musiałam skrecic kaloryfer i otworzyłam okno... gdy mój naczelnik to zobaczył powiedział "niezłe wietrzenie sobie robisz, przyznaj sie przypadkiem nie zaciązyłaś?? "
|
#435 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Madzia :P Do rzeczy, opowiadaj jak tam w Holandii, a nie sciemniaj
|
|
|
|
#436 |
|
Wtajemniczenie
|
Matko, kilka dni mnie nie było i myślałam że nie nadrobię
![]() Myszka_maj – my chrześnicy kupiliśmy w końcu gąsienicę gawędziarkę. Taki rowerek fajna sprawa, mała taki ma i jej rodzice czekają tylko jak podrośnie i będzie na nim zasuwać po mieszkaniu india83 – gratulacje domku i działki, a że teściowa była zachwycona albumem to się nie dziwię – śliczny Maggie 1983 – my nie dekorujemy choinki na jeden kolor – lubię różnokolorowe, z różnymi bombkami, niektóre mamy z domu rodzinnego, bardzo stare, inne kupowaliśmy wspólnie, czasem nawet w lecie jak mi wpadł w oko aniołek to go dorwaliśmy U Tż w domu mają bombkę, która ma ponad 30 lat i to był pierwsza bombka jaką teściowa kupiła na swoją choinkę. Słodkie. Co roku też zarzekamy się że nie kupujemy dużej choinki a efekt jest taki, że zajmuje ona dosłownie większość powierzchni do poruszania się po salonie. Ale co zrobić jak tylko taka się podoba? W zeszłym roku przegięliśmy na maksa, ledwo ją przytargaliśmy, a potem trzeba było spiłowywać pień bo nie chciała wejść do stojaka i uciąć czubek bo sufit za nisko. Ale była piękna i jak pachniała. Moniqac kawał po prostu kasiaher - żeby mały się urodził w 2010 potrzebna jest Twoja silna wola Moja przyjaciółka w zeszłym roku miała termin na wigilię. Ale sobie ciągle powtarzała, ze nie może urodzić w Wigilię, bo mały będzie najmniejszy w klasie i dla takiego dziecka rok różnicy to dużo. Do dziś nie wiemy jak ona to zrobiła, ale mały urodził się 01.01. i był pierwszym dzieckiem na oddziałe w 2009roku Mnie się podoba imię Daniel zielony_motylek - super że udało Wam się tak okazyjnie kupić mieszkanie. W Krakowie za te pieniądze był pokój w suterenie z ubikacją, umywalką, szafą, łóżkiem i kuchenką wszystko w jednym pokoju, połowa okna wychodzi na ulicę druga połowa nie wystaje powyżej poziomu chodnika. Jednym słowem szaleństwo! zielony_motylek - ja miałam białe fugi w łazience. Nic się z nimi nie działo, myłam je jak myłam kafelki tym samym środkiem, i raz przy generalnym sprzątaniu przetarłam je domestosem - jak nowe. Niczym nie były impregnowane. atomufka - my też nie robimy sobie prezentow na mikolajki Tylko pod choinkę. india83 - a nie możecie złożyć do innego banku wniosku o kredyt? Madzialenka12344321 - czeeeeeeeeeść
|
#437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehewłasnie siedziałam na przepisowym i nadrabiałam wasze przepisy wiecie, tak sie zbieralismy , ze w koncu dopiero w poniedziałek wyjechalismy do tej Holandii. w wtorek latalismy po banku, urzędzie skarbowym w sprawie zmiany mojego nazwiska. na szczescie wszystkoe juz załatwione. Od dzis mój TZ poszedł do pracy (dodatkowo jeszcze został kierowcą busa i zbiera ludzi do pracy po drodze) a ja mam isc w następnym tyg, ale nie wiem dokładnie kiedy jeszcze. pewnie się dowiem dzien przed ![]() mieszkanko jest superowe. w tym samym bloku co wtedy, ale teraz na pierwszym piętrze (nie na parterze). mamy z TZ największy pokój, taka para mieszka z nami mają drugi pokój, a w najmniejszym zrobili sobie siłownie Tak wiec na warunki mieszkankowe nie narzekam![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- iwka28 dojechalismy własnie jakos tak szybko. bo tylko w 13 godz (ostatnio w 15 jechalismy). pogoda sliczna. cały poniedziałek i wtorek słonko. a od srody deszcz aaaa bym zapomniała kupujemy tą działkę rodzice teraz załatwiają wszystkie formalnosci (bo ich u notariusza upowaznilismy na zakup działki za nas)
|
|
|
|
|
#438 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no i najwazniejsze gratuluje działeczki
|
|
#439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz tylko musimy na nią uzbierac hehe.
|
|
|
|
|
#440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odpoczywaj poki jeszcze mozesz heheh ![]() Tez sie musze zapisac na przepisowy, bo bym cos smacznego zjadla ale nie mam jeszcze swojej kuchni i to jest bol na razie zamowilam nam u mojej mamci zestaw garnkow pod choinkę ;P trzeba zbierac powoli wyprawke, a co! ![]() Ide laski juz spinkac bo jutro o 4 pobudka... masakra... |
|
|
|
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
oj tak dzis siedziałam i czytalam cały dzien ksiązkę jak TZ był w pracy (dopiero jak wrócił to udało mu sie net złapac).
poza tym sie ciesze, bo w koncu mieszkamy razem sami. u rodziców było nam super, ale jednak brakowało mi takiej samotnosci. teraz jest niby ta para, ale narazie jeszcze sie nie zintegrowalismy. oni rano mają do pracy, wracają prze 19, zjedza i siedza u siebie w pokoju a my u siebie
|
|
|
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny któraś pisała kiedyś ze sciąga z nety filmy przez rapida moge prosić linka
|
#443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe ![]() A przy temacie - obejrzałam "Księzyc w nowiu" - nawet fajny
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie dzis jajnik boli, ze az siedziec nie moge. ech
naz mi sie humor przez to zepsul i sie prawie z tz poklocilam. booooosh.ej jakies łożkowe przyjemnosci na mikolaja praygotowaliscie?? bo ja mysle co by tu wykombinowac ![]() zwlaszcza ze wyjezdzamy w niedziele do bydgoszczy i na male co nieco bedzie chwila albo rano do 9 albo ponym wieczorem
|
|
|
|
#445 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej laski
Znowu nadrabiałam 3 strony, ale mi się nie chciało... Cytat:
później już nie było źle, ale zawsze jestem spięta wymrażał mi ją, prawie, że zemdlałam na tym fotelu... także nie lekceważcie siebie dziewczynki!Cytat:
![]() baja_86 wszystkiego co najlepsze ![]() ojjjjjj się będzie dziaaaaaałooooooooo ![]() kliwia a skąd Ty jesteś w ogóle??
|
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
agatek z północnej wielkopolski
|
|
|
|
#447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://darkwarez.pl/forum/index.php ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- Nie nie boli . No i czasami nadzerka moze powodować raka . Ja mam ja pod stała kontrola , miałam mieć ją mrozona czy tam wypalana ale ginekolog moja stwierdziła ze narazie jej nie bedziemy rusdzac dopoki nie urodze bo czesto nadzerki sie wchłaniają przy ciąży a zabieg czasami może spowodwać zrosty i mogą byc komplikacje przy zajsciu w ciąże .Tak wiec dopoki nie chodziłam do gina byłam zdrowa a teraz mam problem
|
|
#448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak zalatwie czapke mikolaja.. ![]() wogole to bylam wczoraj na rewelacyjnym koncercie i jestem dzis taka zmeczona... no ale nic.. trzeba sie pakowac duzooo pracyu przed nami.. a najgorsze jest to ze tam nie ma neta... bedzie w przyszlym tygodniu... bu,...
|
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje Wszystkim za życzenia, miło mi strasznie
![]() Coś mi się wczoraj w kark stało, czuje się jakbym miała kij zamiast szyi. Całą noc się męczyłam, nie mogłam się okręcić, masakra. Wstanie z łóżka to też nie lada wyczyn przy tej dolegliwości. Starzeje się czy co? Mam nadzieje, że po maści rozgrzewającej i masażu mi przejdzie bo inaczej nie widzę kolejnej nocy. Przez to wszystko robie sobie małe wagary od uczelni, pojade dziś dopiero na 15 na jeden wykładKliwia bardzo fajne drzwi Madzialenka super, że szczęśliwie dotarliście do Holandii |
|
|
|
#450 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje kolezanki mialy wymrazana i niestety nadzerka sie odnawiala, jedna juz miala zabieg powtarzany 3 razy co do wchłoniecia się podczas ciazy to nie wiem ile w tym prawdy, bo moja mama po ciazy wypalana miala dwa razy. na razie sie nie zamartwiaj rakiem i mysl pozytywnie, moze idz jeszcze do innego gina i zapytaj czy rzeczywiscie warto czekac z zabiegiem. Z doswiadczenia wiem, ze kazdy lekarz moze miec zupelnie inne podejscie.Cytat:
czyli na tydzien nas opuszczasz?? szkoda... czekamy na relacje jak mieszka sie w nowym miejscu
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Tylko pod choinkę.

wymrażał mi ją, prawie, że zemdlałam na tym fotelu... także nie lekceważcie siebie dziewczynki!
Bezmyslność ludzka czasami nie zna granic.