|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#511 |
Zadomowienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV
manolita my nie spimy, my robimy sie zlymi-matkami na innym forum
![]() my nie bedziemy kupowac chodzika, przynajmniej na razie tak myslimy, a co bedzie pozniej to sie zobaczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#512 |
Zakorzenienie
|
Carolajna - wypas , czyli jakie?
8 lat temu nie maiłam takiego problemu, Chodzik był i Młody z niego korzystał, ale potem matka, czyli ja , naczytała się o chodzikach i teraz ma dylemat, ale nie powiem kusi mnie, bo przynajmniej spokój chociaż na chwilę by był :d Zarejestrowałm się na tym forum i jak narazie badam je jednym palcem ![]() Fajne tam są emotki , no i nazwa mi sie podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Zakorzenienie
|
manolita nie wiem jakie
![]() chrzestna mówiła że wypasione ![]() Mi się osobiście podobaj tez baby ono zaraz Ci linka wyśle Jak ja bym się miała stosować do tego wszystkiego co piszą to moje dziecko do dziś jadło by same mleko i umarło z głodu ![]() wiadomo są gzieś granice rozsądku ja tam uważam ze wszystko jest dla ludzi ![]() i wiem że chodzik mi się przyda ![]()
#514 |
Zadomowienie
|
spadam spac narka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/item835108482_chod..._560_nowy.html
http://allegro.pl/item831984828_baby...e_przegap.html http://allegro.pl/item834938704_baby...a_sprawdz.html http://allegro.pl/item826560579_chod...o_uzywany.html http://allegro.pl/item839460713_chod..._hit_2009.html jakiś czas temu stwierdziłam że chodzik to samo zło ![]() ale jednak doszłam do wniosku że będziemy używać trochę ![]()
#516 |
Zadomowienie
|
O Żabcia jaka porządka jednostka
![]() ![]()
#517 | |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Wiecie co Wam powiem, że mąż stoi po mojej stronie w sporze z teściową ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ursull ja ją kiedyś lubiłam, naprawdę ![]() ![]() Marika spokojnie, gdzież bym mogła obrazić się na Ciebie ![]() ![]() Iwciag współczuję nocki ![]() ![]() ![]() Bercia ![]() Ania4891 bombowe filmiki ![]() Boszenka gratuluję pierwszego ząbka ![]() Gossik rozumiem, że mamy trzymać kciuki za 1 kreseczkę na teście ![]() ![]() Superzabula nocki współczuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#518 |
Zakorzenienie
|
Ursull gdzies Ty ???
O matko jak tesknie ![]() Ja nie kupuje chodzika, ale moja tesciowa przyslala nam hustawke na zasadzie skoczka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Zadomowienie
|
Dobranoc
![]()
#520 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dlatego następne będa mieć jak chcą niech śmigają na 6 kółkach ![]() ![]()
![]() |
#521 |
Zakorzenienie
|
Witam nową mamusię,jutro z tobą zamienię kilka zdań i wymienię parę istotnych informacji
![]() Zresztą wy zdrajczynie jesteście ![]() ![]() ![]() Pomysł Caro z zarzuceniem admina prośbami o dodanie emotek jest super i jestem za. Dobra uciekam już. Dobranoc. Eve tyś memu sercu najbliższa ![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Aha jakby ktoś chciał,to powtarzam link do konkursu,już można głosować.Nie żebym się narzucała ![]() ![]() http://happy-pieluszki.interia.pl/ko...zdjecie,459239 |
![]() ![]() |
![]() |
#522 |
Zakorzenienie
|
Ursull wlasnie zaglosowalam, wstaw ten link w swoj podpis, bedzie latwiej
![]() Nie moglam dac Ci ciastka, bo dalam jedno Zabie i juz wiecej nie moglam, nie wiem why ![]() Tesknilam... Spij slodko ![]() A tak swoja droga to sie dzisiaj z Wami ubawilam - tu i tam ![]() Tz mnie zapytal, czy ja przypadkiem nie jestem uzalezniona... Nie, no skadze znowu ![]() ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:12 ---------- Ooooo nikawo njet... No dobra, to ja tez ide spac... |
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Raczkowanie
|
![]() Czyżbym była pierwsza rano?Jeśli tak to dzieńdobry wszystkim.Pobudka ![]()
#524 |
Wtajemniczenie
|
Witam mamuśki
![]() Nocka z grzańcem super i Iwo, a nie ważne, powiem lepiej, że był nieznośny ![]() Witam nową mamuśkę w barchanach ![]() I składam gorące sto lat dzisiejszym jubilatom ![]() Zdrajczynie na matkach urzędują!!! Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-12-05 o 08:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]()
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-12-05 o 08:04 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#526 |
Rozeznanie
|
cze mamuski
![]() wpadlam sie przywitac i podziekowac wszystkim i kazdej z osobna za zyczonka ![]() ![]() Szymek na swoje pol roczku dostal zabka - lewego dolnego siekacza w prezencie - niezly prezent nie ![]() ![]() oczywiscie informuje ze glosuje na Was dziewczyny Milka to juz chyba z 5 glosow ode mnie dostala ![]() ![]() ![]() lece sprzatac chalupke zajrze tu do Was jeszcze aaaa zapomnialam Szymek ucho pociera od wczoraj czy myslicie ze to moze oznaczac poczatek zapalenia ![]() ![]()
#527 | |
Raczkowanie
|
Czesc!!
![]() ![]() Widac ze świeta idą, bo tu tak ciuchutko. kilka postów do nadrobienia. któraś z dziewczyn pytała sie o skoczka lub chodzika. ja mam skoczka który kosztował 400 złotych. teraz patrzac na to to bym wolala chodzik. choc mała lubi sie w nim bawic to dobra zabawka z tego nie jest. W domu mam mała diablice. Nie wiem co sie temu dziecku stało, było takie grzeczne a teraz pełzak mały nie potrafi 5 minut byc w jednym miejscu i oczywiscie musi miec zainteresowanie wokol swojej osoby. MASAKRA Wasze szkraby tez takie sa?? zwalam to na zęby ale wydaje mi sie ze to jest rozpieszczenie ![]() ide sprzatac bo moja ukochana ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- dziwczyny które sa w tym konkursie wpiszcie prosze nazwy stron w podpisie , bo za kazdym razem głosuje. tak moze bedzie latwiej ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
![]() |
#528 |
Rozeznanie
|
dzieki Dzolana
![]() ![]() ![]() ![]() a moje dziecko tez jest diabelkiem ostatnio a wydaje mi sie ze one wchodza w ten wiek teraz ze chca byc non stop z kims i chca zainteresowania bo jak Szymek gdzies zostaje sam albo go klade z rak na mate to jest placz od razu a jak z nim leze na ziemi to przeszczesliwy jest ![]()
Szymuś 04.06.2009 Dominik 08.10.2011 ![]() Edytowane przez iwcia dens Czas edycji: 2009-12-05 o 09:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#529 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#530 | |
Zadomowienie
|
Ursull
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eve ciebie tez bym przeleciała (taki mały gratis), bo wiem, ze jak ursull, to ty sie tez zaraz upominasz. W REALU są świąteczne bodziaki (białe z czerwonymi dłgimi rekawami, a sprzodu chyba reniferek) ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Hej iwcia dens. Dawno cie nie było. Jak Szymek sie drapie, to może go swędzi to ucho, a t by znaczyło raczej końcówkę przeziebienia. ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Iwcia, na nie-złych-mamach pojawił sie wątek "Olsztyn wita". Jakaś Laska z Olsztyna założyła ![]() http://nie-zla-mama.forumotion.com/p...2967.htm#45908
![]() |
#531 |
Zakorzenienie
|
Witam szanowne panie
![]() Cześć Iwcia dens,daaaaawno cię tu nie było ![]() ![]() ![]() Male prosiła,aby was pozdrowić co niniejszym czynię.Nie w chodzi na wizaż,bo ma gości,ale bardzo za nami tęski i mocno nas całuje (tego nie powiedziała,ale niech tylko spróbuje zaprzeczyć,że jest inaczej ![]() ![]() Dołączam zdjęcie Filpika-renifera.Jest super.Male nie masz mi tego za złe? Nie mogłam się oprzeć,żeby laskom nie pokazać ![]() Kuro dziękuję za komentarz na zapomnianym uroczysku ![]() A teraz idę was ponadrabiać,bo od wczoraj trochę tego mam. |
![]() ![]() |
![]() |
#532 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście tysiące tysięcy całusów i dużo zdrówka dla Filipka i Piotrusia
![]() ![]() I buziak dle mojej Eve ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Zadomowienie
|
Hej Frania
![]() Reniferek Bomba! ![]() Głos oddany ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- A co ma Eve? Urodzinki?
![]() |
#534 |
Zakorzenienie
|
Byłysmy na ważeniu,oto wyniki: 7900g i 70,5cm.Dziecko zdrowe i wygląda na "happy baby"
![]() Eve a ja myślę czy nie ubrać choinki wcześniej i mieć z głowy.Ja to musze zrobić,bo mój TŻ z estetyką jest trochę na bakier.Biorąc pod uwagę zapieprz przed świętami,jedną rzecz maiąłbym już z głowy ![]() ![]() Marika powodzenia w szkółce.Milenka zasysa wargę i to tak śmiesznie wygląda ![]() iwciag na szczęście ludzie z tego marketu zostali przeniesieni do innych miast na czas odbudowy ![]() Ania 4891 Milenka tez ma taki ulubiony gryzak,moją komórkę ![]() ![]() Dzolanka dobrze żeś zdrowa już.Ja ci z wózkiem nie pomogę,ale ten co zapodałaś wygląda super ![]() ![]() Milenka już nie powinny się Kubusiowi zmienić oczka.Ponoć zmieniają si edo 6mc.Muszę przyznać,że ma takie zawiadackie i piękne spojrzenie.Zresztą ja uwielbiam brązowe oczy u facetów ![]() Boszenka zagłosowałam na Blaneczkę ![]() ![]() gossik ale powiesz nam czy jesteś w ciąży? ![]() Superzabula brawa dla Jasia za stanie i za ząbki.Muszę się pochwalić,że Milucha też tak wstaje,ale jeszcze nie potrafi sama sie poddźwignąc jak Filipek Male ![]() Anulka mi się bardzo podoba ten kawałek Rihanny ![]() ![]() ![]() ![]() A Eve ma mnie (nie urodzinki) i ja ją bardzo koffam,dlatego buziaczki jej daję,żeby potem mi nie wypominała ![]() anulka333,a może weźmiesz swoje babki i u nas trochę pomieszacie? ![]() ![]() baba w barchanach ![]() ![]() Malutka to dobrze,że TŻ jest po twojej stronie ![]() Brawa dla Dawidka,ja wiedzaiąłm,że to dzielny chłopak jest.Nawet się nie obejrzysz,a już będzie śmigał ![]() ![]() Manolita i Caro,ja tak jak Eve i Superżabula dla chodzika mówię ![]() ![]() Iwciag nocka z grzańcem brzmi super ![]() ![]() iwcia dens ![]() ![]() ![]() ![]() Moja Milenka przed chwilą zdjęła sobie kapcia (notabene fajne kapciuchy ma-misie polarne w czapkach mikołaja),rzuciła go na środek pokoju i do niego podpełzła ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#535 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#536 |
Zakorzenienie
|
cze
![]() byłam na ZŁYCH popodniecać się emotami ![]()
#537 |
Zakorzenienie
|
Ty się nami podniecaj,a nie złymi emotami
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#538 |
Zakorzenienie
|
ja jestem i żyję
![]() ![]() nic nie nadrobiłam co pisałyście przyznam się bez bicia ![]() Moje dziecko zdrowe nie wiem od czego miał te wymioty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#539 | |
Zadomowienie
|
i co pisałyscie do admina?
Ja pisałam juz dwa razy na priv i raz na forum. ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#540 |
Zakorzenienie
|
My chodzika nie kupujemy dostałam chodzik z bujakiem od znajomych ale wyladował w koszu bo nie chcemy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.