Powiększanie piersi cz.3 - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-05, 04:54   #3181
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.3

Cytat:
Napisane przez agnelka.pl Pokaż wiadomość
Chyba sobie bana wstawie, za to pisanie nie na temat

Nie??? - to u nas nie ma równych i równiejszych.

---------- Dopisano o 03:41 ---------- Poprzedni post napisano o 03:32 ----------

Ja z wami nie wytrzymam-ZABLOKOWAĆ WSZYSTKIE KTÓRE PISZĄ WIĘCEJ NIŻ DWA POSTY DZIENNIE , niech przemyślą swoje postępowanie!!!!: atyaty: .
I mam dylemat-czytać , czy nie czytać.jak nic piąta rano mnie zastanie

---------- Dopisano o 04:54 ---------- Poprzedni post napisano o 03:41 ----------

Zbyt słaby mam charakter nie mogę Wam się oprzeć

Na noc sylwestrowa i ja sie zapsuje-dwa tyg po op najlepiej mi będzie w łóżeczku.

Marchwianka-ja to widzę tak: gdybyś przypadkiem cukru nie zmierzyła, tylko by to przed sama operacją w badaniach wyszło to byś z cała pewnością operacji nie miała. Sru-i po cyckach. Teraz ten zbieg okoliczności sprawi, że zaczniesz leczenie i lekarz przygotuje Cię do zabiegu i będzie wszystko dobrze. Sama mam znajomą, która od wielu lat na insulinie jedzie i cycusie ma robione po ciążach. A Mandaryna też chyba ma cukrzycę?
I powiedz że nie mam racji Po mojemu to był dla Ciebie szczęśliwy zbieg okoliczności- i dobrze, że się zdarzył .

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2009-12-05 o 04:56
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 06:42   #3182
morgan6
Raczkowanie

Jak zawsze przeczytalam wszystko z opoznieniem
PYSIA ten Twoj stanik ladnie wyglada,ale jak patrze na niego to misie wydaje taki niewygodny:/Pewnie bede miala taki sam..

AGNELKA mam nadzieje,ze wkrotce uporasz sie ze swoimi problemami.Moze po operacji bedziesz miala w sobie duzo pozytywnej energii,ktora Ci pomoze?Ja tak wlasnie mysle,ze podejme decyzje po op.

LISTOPADOWA wstawialas gdzies zdjecie swoich piersi bez staniczka?Zastanawiam sie nad tym modelem,ktory Ty masz..Narazie czekam na odp doktorka.

W ogole to mam dylemat.Niby chce,zeby moje piersi naturalnie wygladaly,ale podoba mi sie,ze w okraglych biust jest do gory uniesiony jak w push up)Bosko to wyglada w tzw tubach!Moze te implanty cpg333 dadza taki efekt? Mya cos kiedys wspominala o nich.Chce je zobaczyc u kogos

Zycze Wam wszystkim radosnej soboty!Bez smutkow i placzu.Zelki gora!!!
morgan6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 07:51   #3183
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Przeczytać przeczytałam, ale... nie pamiętam, co mialam pisać... Matko tyle było do nadrabiania
Qrczę... już nigdy nie opuszcze forum na tyle godzin

Listopadowa,
mam wtajemniczenie i szczerze... jestem za tym, ze tylko "wybrani" mogli nas czytać i ogladać (czytaj: podziwiać ). Nie jestem pewna czy w ustawieniach prywatności profilu każda z nas nie ma takiej opcji

Pysia,
staniczek super dzięki za namiary
Mój nie zrobil się luźniejszy... a cycuchy i tak wylezą do przodu jak już mięśnie puszcza

Miskaaa,
śliczne staniczki a zawartość powalająca

monile,
ja miałam dwie operacje i gdyby nie to, ze mam szeroka klatkę (patrzac z przodu) i mialam duuuzo skóry po karmieniu 3 dzieci, to pewnie nie dostalabym tylu gramów silikonku
Ale klinikę polecam... odsługa super, doktorzy, recepcja, jedzonko... zajefajna atmosfera... klinika raczej w klimacie nie szpitala, ale "domowym".
Badania na miejscu w dzień op, wliczone w koszt operacji, więc o nic wcześniej nie musialam się martwić
Podobno największe implanty daje dr Pastucha a cycusie wychodzą mu naprawdę śliczne Moje robił dr Krajewski.
Cena op razem z badaniami, ubrankami pooperacyjnymi i 2-dniowym pobytem w szpitalu - 11.800 zl (okrągle teksturowane).

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 09:19   #3184
Vida S
BAN stały

Cytat:
Napisane przez monilee Pokaż wiadomość
Ja po konsultacji też myślałam, że 350 będzie OK, ale po wejściu na forum i po wzięciu pod uwagę mojego wzrostu i w ogóle, to chyba będzie mi trochę mało, chyba chciałabym 400...
Jak już robić, to porządnie!
i masz racje nie, jesteś jakimś kurduplem to i zamiast cucków niewszczep se jajek.

---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ----------

Cytat:
Na poczatku, zanim weszlam na to forum , to 300. A teraz miedzy 325-350. Bardziej sklaniam sie jednak na te 350. Ostateczna
przymiarke bede miala w dniu op. Wiec sie okaze.
Jestem wysoka i mysle,ze to tez ma znaczenie w doborze wkladek.
ty tez niewarjuj ,bierz conajmniej 400

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

Cześć HORUŚ, tez myślałam gdzie zniknełaś nam? wczoraj prawie wogule cie niewidziałam. ale ciesze ze jestes. i czy dołanczasz do grupy silwestrowego dyżuru?

O BOŻE!!!!!!! ten wątek to juz całą dobe jest w ruchu , ale czad !!!!

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

WILLMA ty tez z cichacza tylko podglądasz?
Vida S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 09:43   #3185
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość
ogólnie myślałam nad drSkwiercz,choć pomysł to szalony, bo z Poznania to prawie wszędzię można się dostać,no ale w te okolice to akurat ciężko,i gdyby coś się działo to kto będzię z tymi cyckami jeżdził w te i we wte?(jak to się pisze?)
hej maceratko ! mnie tez czeka op i dla mnie lokalizacja nie miala znaczenia, chcialam po prostu dobrego fachowca i bylam w stanie zjechac pol polski nawet zeby tylko byc zadowolona z efektu. I lece specjalnie z Irlandii wiec przypuszczam ze bedzie mi 10x trudniej niz tym mieszkajacym w kraju. mnie do Dr Skwiercz przekonaly wypowiedzi dziewczat o jej geniuszu w doborze wielkosci wkladek oraz to ze jako jedna z nielicznych jesli nie jedyna wsadza pod oba miesnie. akurat to ze bardziej boli i dluzej sie goi nie ma znaczenia bo i tak sie nastawiam na bol, wkoncu to operacja a nie wizyta w spa ale fakt, ze potem mozna biegac bez staniczka i piersi beda zawsze pieknie sterczec przekonuje mnie wystarczajaco. pamietam jak Maszka pisala, ze lata bez stanika i do niczego jej nie jest potrzebny bo pieknie piersi sie trzymaja na swoim miejscu i kupuje tylko takie szmateczki zeby cos tam przykrywaly i kusily (pamietam zdjecia jej staniczkow same cieniutkie koroneczki ) a nie zeby modelowaly piers.... i pani dr powiedziala zeby o staniku zapomniec. i od tego momentu po prostu zakochalam sie w pomysle, ze teraz to nie bedzie juz koniecznosc a moja dobra wola jesli bede chciala miec stanik no i te efekty.... same plusypoki co. i jeszcze tylko czekam na DageGage i MyaDive by juz ostatecznie sie utwierdzic ze mam racje wybierajac wlasnie pania Dr
Stary 2009-12-05, 09:51   #3186
Miskaa78
Kazar Lady

Cześć dziewczynki

Poradzcie jaki stanik sportowy sobie sprawić..taki krótki top czy lepiej z miseczkami i firma..? plissss
narazie latam bez ale tyle sie naczytałam o tych sportowych że zakładam że i mnie się przyda do latania na codzień

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 10:02   #3187
TiNi87
BAN stały

.....

A więc tak: Tini to nie wiem czy ma pod dwa mięśnie... Na pewno ma pod piersiowym większym, ale czy również po mniejszym..? Tini jutro sama się pewnie wypowie
..............

Nie moge odpowiedziec czy pod mniejszym,bo nie wiem... lekarz tylko powiedzial ,ze ulozone beda na zebrach ,ze innej metody nie stosuja ,bo po jakims czasie piersi zmieniaja polozenie i wtedy dziewczyny przychodza na poprawki.Wiec jak juz robic to tak zeby nic nie poprawiac.Nie mowil nic ,ze ze wzgledu na kase to ja juz sobie dopowiedzialam... bo rzeczywiscie poprawki sa gratisowe jesli chodzi o zle ulozenie implantu,kiedy sie pytalam czy jak np po karmieniu bede miala nadmiar skory to czy przysluguje mi poprawka w cenie to powiedzial,ze tak.Czyli mozna sie domyslic....

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

http://www.sportclub.com.pl/product-...-TOP-pink.html co do topow,to moge cie prosic Horus zebys podpowiedziala mi z rozmiarem???
TiNi87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 10:46   #3188
pysia222
Zakorzenienie

[QUOTE=morgan6;15675879]Jak zawsze przeczytalam wszystko z opoznieniem
PYSIA ten Twoj stanik ladnie wyglada,ale jak patrze na niego to misie wydaje taki niewygodny:/Pewnie bede miala taki sam..

Stanik jest bardzo wygodny i swietnie trzyma biust, ale nie jest w cene zabiegu wliczony ( nie ten dostaniesz inny taki normalny)
Ten ktory ja mam to maz u dr kupil i zaplacil dodatkowo 250 zl .
Mnie sie on podobal no i przyda sie w przyszlosci do sportu

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

[QUOTE=horo;15675937]
Pysia,
staniczek super dzięki za namiary
Mój nie zrobil się luźniejszy... a cycuchy i tak wylezą do przodu jak już mięśnie puszcza

ooo a jak bedzie tak jak Ty mowisz to bede sobie musiala wiekszy sprawic ale tez tej firmy jest naprawde wygodny
Stary 2009-12-05, 11:35   #3189
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Vida S Pokaż wiadomość

Cześć HORUŚ, tez myślałam gdzie zniknełaś nam? wczoraj prawie wogule cie niewidziałam. ale ciesze ze jestes. i czy dołanczasz do grupy silwestrowego dyżuru?
Vida,
nie bylo mnie wczoraj
a na dyżur piszę się na bank

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:
Napisane przez TiNi87 Pokaż wiadomość
.....

http://www.sportclub.com.pl/product-...-TOP-pink.html co do topow,to moge cie prosic Horus zebys podpowiedziala mi z rozmiarem???
Tini,
u mnie te topy nie sprawdziły sie
sa najzwyczajniej za ciasne w biuście
Ale polecam staniki sportowe Anita http://alejahandlowa.pl/tr/produkt/b...a_2869351.html .... rewelacja, swietnie zbliża biust, super trzyma i ma szeroką rozmiarówkę ... dla Ciebie 65 F/G

Stary 2009-12-05, 13:09   #3190
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość
..no,i Agnelka..a Ty -dlaczego Kolasiński?co Cię przekonało?
jeśli nie będziesz miała nic przeciwko,to nie mogę się doczekać,bo to już nie długo..
a jeśli i Ty przywieziesz z niej takie piękne piersi..
bo ta klinika jest tak blisko,a ja myślę...
to może bym przestała myśleć
Dlaczego dr Kolasinski?? Na poczatku bralam pod uwage dr Bienkowskiego z Bydoszczy( bo blisko, a ja mieszkam jakies 20 od B-szczy), ale po przewertowaniu internetu, i opinii dziewczyn po op. zdecydowalam sie na Swarzec. Bo kto da lepsza reklame, jak nie wlasnie pacjetntki. Pozniej zylam op.agnes i jej efektem , i to jeszcze bardziej utwierdzilo mnie w przekonaniu, ze podjelam dobra decyzje.

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

[QUOTE=morgan6;15675879]
AGNELKA mam nadzieje,ze wkrotce uporasz sie ze swoimi problemami.Moze po operacji bedziesz miala w sobie duzo pozytywnej energii,ktora Ci pomoze?Ja tak wlasnie mysle,ze podejme decyzje po op.

[QUOTE]

Ja juz tak dlugo czekalam na ta op., ze jak bym teraz podjela jakas decyzje, to moje marzenia mogly by lec w gruzach. A to chyba jeszcze bardziej by mnie zdolowalo.
Wiesz, tez tak mysle, ze po op. jak juz dojde troche do siebie, to wszystko powinno sie u mnie wyjasnic.

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Cytat:

O BOŻE!!!!!!! ten wątek to juz całą dobe jest w ruchu , ale czad !!!!

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Przeczytać przeczytałam, ale... nie pamiętam, co mialam pisać... Matko tyle było do nadrabiania
Qrczę... już nigdy nie opuszcze forum na tyle godzin
Horo, widze, ze w koncu zrozumialas swoj blad.

Edytowane przez agnelka.pl
Czas edycji: 2009-12-05 o 13:01
agnelka.pl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 13:43   #3191
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morgan6 Pokaż wiadomość
LISTOPADOWA wstawialas gdzies zdjecie swoich piersi bez staniczka?Zastanawiam sie nad tym modelem,ktory Ty masz..Narazie czekam na odp doktorka.

W ogole to mam dylemat.Niby chce,zeby moje piersi naturalnie wygladaly,ale podoba mi sie,ze w okraglych biust jest do gory uniesiony jak w push up)Bosko to wyglada w tzw tubach!Moze te implanty cpg333 dadza taki efekt? Mya cos kiedys wspominala o nich.Chce je zobaczyc u kogos

Zycze Wam wszystkim radosnej soboty!Bez smutkow i placzu.Zelki gora!!!
Morgan - pewnie, że wstawiałam i to praktycznie zawsze bez staniczka. Nie pamiętam na której są stronie więc wklejam ponownie (te najświeższe) - właśnie mam model cpg 333 (ale to już wiesz, bo wszystko mam w podpisie)

P.S. Tylko proszę, nie piszcie, że wróciłam z wakacji w Etiopii

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2009-12-30 o 19:27
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 13:54   #3192
pysia222
Zakorzenienie

listopadowa-jak ja Ci tej figury zazdroszcze
sliczne cycuszki
Stary 2009-12-05, 13:58   #3193
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
sliczne cycuszki
Figura jak figura, ale teeeeee wakacje w Etiopii...

Edytowane przez agnelka.pl
Czas edycji: 2009-12-05 o 13:59
agnelka.pl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 14:07   #3194
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
sliczne cycuszki
Pysiu - czego ty mi zazdrościsz? Kości? Dobrze, że przynajmniej po zrobieniu piersi klatka piersiowa się jako tako prezentuje, wcześniej była masakra

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Cytat:
Figura jak figura, ale teeeeee wakacje w Etiopii...
To żeś pojechała . A prosiłam
Stary 2009-12-05, 14:43   #3195
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Morgan - pewnie, że wstawiałam i to praktycznie zawsze bez staniczka. Nie pamiętam na której są stronie więc wklejam ponownie (te najświeższe) - właśnie mam model cpg 333 (ale to już wiesz, bo wszystko mam w podpisie)

P.S. Tylko proszę, nie piszcie, że wróciłam z wakacji w Etiopii
Listopadowa,
cycusie rewelacja ale... solarium to już chyba mogłabyś sobie odpuścić

Stary 2009-12-05, 14:59   #3196
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Listopadowa,
cycusie rewelacja ale... solarium to już chyba mogłabyś sobie odpuścić
Horo,
za te solarium (czyt. pobyt w Etiopii)
Stary 2009-12-05, 15:03   #3197
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Horo,
za te solarium (czyt. pobyt w Etiopii)
nie martw się
jestem "zjarana" tak samo, jak Ty ...

Stary 2009-12-05, 15:13   #3198
Miskaa78
Kazar Lady

ja się wysmarowałam balsamem brązującym ..ale fotek profilaktycznie nie robie..

Listopadowa super masz biuścik a kaloryfer jest modny..(sama też posiadam)

Stary 2009-12-05, 15:29   #3199
agnes281
Wtajemniczenie

Dzien dobry wszystkim
Miskaa piekna bielizna
Kaly gratuluje nowych piersi ;-))
Pysia jak się czujesz?
Macerata dr. Kolasińskiego wybrałam bo, znajoma u niego robila- efekt zniewalający, potafi dobrać profesjonalnie implant nie wciskając małych ani za duzych, wiec co robo po prostu on ma oko.Wyczułam pewnośź siebie jaką ma w rękach.Racjonalne podejście, aby nie przedobrzyć i wyjść z kliniki z kobiecym pięknym biustem
Horo ja Tobie chyba wyznam Miłość ;-))
Agnelka co to za dolina wczoraj była co?

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"

Edytowane przez agnes281
Czas edycji: 2009-12-05 o 15:32
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 15:43   #3200
Vida S
BAN stały

[QUOTE=Miskaa78;15681513]ja się wysmarowałam balsamem brązującym .

no to teraz zaje====biś==cie śśśśśśśśśmierdzisz
Vida S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 15:48   #3201
Miskaa78
Kazar Lady

nie no myślałam ze mi pojedziecie jak fotkę wstawię...a bez fotki też potraficie

Stary 2009-12-05, 15:58   #3202
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
Horo ja Tobie chyba wyznam Miłość ;-))
tylko nie zapomnij o pierścionku

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

[QUOTE=Vida S;15682041]
Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość

no to teraz zaje====biś==cie śśśśśśśśśmierdzisz
posikałam się

Stary 2009-12-05, 16:01   #3203
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
posikałam się
no bardzo śmieszne..

Stary 2009-12-05, 16:18   #3204
pysia222
Zakorzenienie

[QUOTE=agnes281;15681799]Dzien dobry wszystkim
Pysia jak się czujesz?

hej agnes czuje sie calkiem ok , ale napewno bywalo lepiej

Kurcze nigdy nie myslalam , ze cycuszki moga byc takie ciezkie
Staram sie wszystko robic ,tylko po malu i tak gory prania skladalam, dzisiaj przez 2 h
Stary 2009-12-05, 16:34   #3205
TiNi87
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość

nie no myślałam ze mi pojedziecie jak fotkę wstawię...a bez fotki też potraficie
To od ciebie tak jedzie achaaaa
Stary 2009-12-05, 16:35   #3206
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:

Staram sie wszystko robic ,tylko po malu i tak gory prania skladalam, dzisiaj przez 2 h
pysia
będzie lepiej
zobaczysz jak szybko zapomnisz o bolu

Stary 2009-12-05, 16:38   #3207
Miskaa78
Kazar Lady

[QUOTE=pysia222;15682624]
Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
Dzien dobry wszystkim
Pysia jak się czujesz?

heh ja tez odczuwam ich cięzar ..w staniku mniej.

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Cytat:
Napisane przez TiNi87 Pokaż wiadomość
To od ciebie tak jedzie achaaaa
ot banda złośliwców

Stary 2009-12-05, 16:48   #3208
monilee
Przyczajenie

Cytat:
monile,
ja miałam dwie operacje i gdyby nie to, ze mam szeroka klatkę (patrzac z przodu) i mialam duuuzo skóry po karmieniu 3 dzieci, to pewnie nie dostalabym tylu gramów silikonku
Ale klinikę polecam... odsługa super, doktorzy, recepcja, jedzonko... zajefajna atmosfera... klinika raczej w klimacie nie szpitala, ale "domowym".
Badania na miejscu w dzień op, wliczone w koszt operacji, więc o nic wcześniej nie musialam się martwić
Podobno największe implanty daje dr Pastucha a cycusie wychodzą mu naprawdę śliczne Moje robił dr Krajewski.
Cena op razem z badaniami, ubrankami pooperacyjnymi i 2-dniowym pobytem w szpitalu - 11.800 zl (okrągle teksturowane).
To super, po Twoich odpowiedziach zaczęłam działać i umówiłam się dzisiaj na konsultację do dr Pastucha Szkoda, że dopiero 14 stycznia...
Umówiłam się też do innej kliniki, do dr Ostrowskiej na ten czwartek, bo też jest podobno dobra, a krócej się czeka na konsultację, no i zrobi mi komputerową projekcję moich wymarzonych implantów... Oby jeszcze zgodziła się na min. 400...
Zobaczymy, na co się zdecyduję, przynajmniej będę miała porównanie.
Dzięki, horo,za wszystkie podpowiedzi i info,mocno mi pomogły...

Cytat:
i masz racje nie, jesteś jakimś kurduplem to i zamiast cucków niewszczep se jajek.
Nie zamierzam, dzięki wizycie na tym forum i dzięki Waszym radom będę walczyć o min. 400cc
Stary 2009-12-05, 16:51   #3209
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez monilee Pokaż wiadomość
To super, po Twoich odpowiedziach zaczęłam działać i umówiłam się dzisiaj na konsultację do dr Pastucha Szkoda, że dopiero 14 stycznia...
Umówiłam się też do innej kliniki, do dr Ostrowskiej na ten czwartek, bo też jest podobno dobra, a krócej się czeka na konsultację, no i zrobi mi komputerową projekcję moich wymarzonych implantów... Oby jeszcze zgodziła się na min. 400...
Zobaczymy, na co się zdecyduję, przynajmniej będę miała porównanie.
Dzięki, horo,za wszystkie podpowiedzi i info,mocno mi pomogły...

Nie zamierzam, dzięki wizycie na tym forum i dzięki Waszym radom będę walczyć o min. 400cc
również uwazam, ze 400 cc i nie mniej
a dr Pastucha jest ok...

Stary 2009-12-05, 16:57   #3210
TiNi87
BAN stały

Wiecie ja was bardzo pokochalam,jestescie super dziewczynki ,ale musze sie z wami pozegnac!!! To juz koniec!!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości