|
|
#3001 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: z myślą o... STUDNIÓWCE 2010
karolajn91: pokazuj
![]() dziewczyny pogadam z nim dzis powaznie... nie chce mu przez telefon pisac tego.... ale zastanowilo mnie to... i jakby naruszylo moje zaufanie do niego... .bo ja mu do tej pory mozna powiedziec - bezgranicznie ufalam... i chyba dlatego nie bylam juz tak zazdrosna bo myslalam ze nie mam o co i wsztystko mi mowi... a mnie to nurtuje teraz... zle mi z tym.... |
|
|
|
#3002 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i to nie jest luźny związek raczej, tylko normalny, gdzie po prostu można sobie zaufać i przeżyć to, że nie wszystko idzie po naszej myśli. a jak z takiego powodu zaczyna się żenić o zerwaniu kontaktów i że "nie mamy już o czym ze sobą rozmawiać", to znaczy, że ogólnie z tym związkiem coś niehalo ![]() eidt: w temacie sukienek- wczoraj kupiłam taką: http://www.zeberka.pl/fotki_moda.php...925&u=sukienki
Edytowane przez trocka8 Czas edycji: 2009-12-05 o 12:01 |
|
|
|
|
#3003 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ten Garnier Skóra muśnięta słońcem jest genialny! Wczoraj posmarowałam się nim i dziś rano i już są efekty! Nie ma żadnych plam i efekt jest brązujący, a nie jak po niektórych żółty... cud, miód, malina
|
|
#3004 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a buty zwykłe takie z satyny, ale przede wszystkim w miarę niskie bałam się, że później nic takiego nie kupię, zwłaszcza, że 38, 39 najszybciej idą, a i cena niczego sobie, więc są ![]() zdjęcia marne, bo z tel.. czuję, że je rozwalę zanim nauczę się w nich chodzić
|
|
#3005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też szukam butów na takim obcasie, a wszędzie jak na złość są albo takie płaskie prawie, albo obcas 10cm.. ciężko trafić na taki 7-8cm niestety.
|
|
|
#3006 | |
|
Zakorzenienie
|
Karolajn, dla mnie to są wysokie buty
Ja dziś przymierzałam sukienkę, zamówiłam taką, bo mojego koloru nie mieli Za tydzień powinna być Jestem szczęśliwa, ale wiem,ze z butami bedzie większy problem. Potrzebuje takie na max 2cm obcasie/szpilce.
|
|
|
|
#3007 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
calkiem płaskich nie chciałam
|
|
#3008 |
|
Przyczajenie
|
Zamówiłam
Szyje się... Bedzie 28 .12 kolor kobalt ogólnie Śliczna - dla mnie ![]() jeszcze tylko buty no i fryzura ;o
|
#3009 |
|
Zadomowienie
|
Trocka ja nie traktuje go jak moja wlasnosc, poporstu uwazam ze skoro wiedzial ze jestes zazdrosna to sam z siebie nie powinnien sie zgadzac na to wyjscie i juz. takie jest moje zdanie . i to raczej on nie szanuje mnie patrzac po jego zachowaniu.
a teraz taka dobra wiadomosc , co prawda zdecydowalam zwolnic tempo i poczekac co bedzie z nim , ale zgadnijce kto idzie na ta sama studniowke z kolega mina M. bedzie bezcenna . wiem ze to dziecinne ale zemsta jest slodka , bo przeciez M. napewno nie bedzie zazdrosny o kolege...Mell musisz z nim pogadac, moze on na serio nie chcial Cie martwic , a skoro ona pisala dlaczego nie odpisujesz to widocznie on naprawde nie jest nia zainteresowany , mozliwe ze chcial dobrze a wyszlo jak wyszlo . potrzebna rozmowa , szczera. trzymaj sie kochanie
|
#3010 | |
|
Zakorzenienie
|
Buciki są ładne
![]() 5-6 to dla meni zdecydowanie za dużo
|
|
|
|
#3011 |
|
Przyczajenie
|
mam czarna sukienkę do kolan , macie jakieś pomysły jak ją jakoś ożywić?
|
|
|
|
#3012 | |
|
Zakorzenienie
|
może jakies odważne dodatki?
|
|
|
|
#3013 | ||||
|
żona
|
Cytat:
wczoraj widziałam w Kauflandzie jeszcze kilka egzemplarzy![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() mówiłam ahh![]() Cytat:
zemsta Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubańczykom :rotfl nie wiem czy oglądasz Brzydulę ale to tekst Violetty
|
||||
|
|
|
#3014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przyznam ze tego sie po tobie nie spodziewalam osz ty diabelek z ciebie i dobrze! masz racje! alez bedzie zdziwiony..... a wie juz?![]() no no no dumna jestem z ciebie ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- dziewczyny poszukuje butow! chcialabym sandalki ale nie calkiem odkryte tylko takie peep toe na paseczku w kostce... cos w tym stylu: http://www.allegro.pl/item839905013_...andaly_38.html niestety tylko tyle na all znalazlam w moim rozmiarze a one sa okropne z tymi lancuszkamimoglyby byc satynowe lub zwykle ze skorki.... i raczej czarne... co myslicie? widzialam piekne peep toe na all kobaltowe ale 12cm obcas lubie chodzic w wysokich spzilkach ale bez przesady.... ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- http://www.allegro.pl/item827686815_...r_2009_38.html o ten fason... moze mniejsze wyciecie na paluszki.... ale bez tych cyrkoni! calkiem proste ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- http://www.allegro.pl/item831572181_...ter_roz38.html czyz te nie sa piekne???????? ale balabym sie ze beda spadac w tancu......... |
|
|
|
|
#3015 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Narazie ostro cwicze w nich wytrzymalosc, cale dnie chodze w nich po domu zeby je rozchodzic ;pCytat:
Ja bym narazie nic nie mowila, zachowywala sie w miare normalnie, a jak on cos zacznie temat to bym tak mimochodem powiedziala, ze tez sie tam wybieram ;] Mam nadzieje ze poczuje sie podobnie jak ty.![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Mell, co do butów, pierwsze ladne, ale troche kiczowate i pewnie by mnie strasznie wkurzaly te lancuszki ;p A 2 i 3... bez szalu jak dla mnie ;p Mozna znalezc mase ladniejszych ogolnie ;p
|
|
|
#3016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj racja racja, ogolnie to 1 i 2 mi sie nie podobaja chodzi mi tylko o fason, ale ja wole cos bardziej klasycznego![]() http://moda.allegro.pl/item828532086...daly_r_38.html bardzo mi sie te spodobaly, ale za drogie
|
|
|
|
|
#3017 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3018 | |
|
Zadomowienie
|
PaLL ogladam
wychodzi na to ze caly czas z nim mialam japonki na oczach ![]() Lucka nie zamierzam mu mowic , zobaczymy sie pewnie na jakies probie poloneza i wtedy zrobie niewinna minke i powiem ; ojej ale ja myslalam ze jak ide z kolega to Ciebie to nie obchodzi ![]() zobaczymy jak sie chlopina bedzie czula . co do zaufania , ufam jemu ale niekoniecznie jej ... a facet to tylko facet . i naprawde Trocka nie psuj milej atmosfery . ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
dla mnie tez za drogie , zwlaszcza ze pewnie zaloze je raz
PM 5 września 2015 ![]() ![]() Edytowane przez biala lila Czas edycji: 2009-12-05 o 13:58 |
|
|
|
|
#3019 |
|
Zakorzenienie
|
Ogólnie mam wrażenie, że na All są same albo drogie albo kiczowate
![]() Ja szukam obcasa max 4 cm, a takich nie ma żadnych ładnych. Jeśli coś jest to takie 10 cm. |
|
|
|
#3020 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ponawiam prośbę o pomoc w dobraniu jakiś dodatków
myślałam o czarnych butach i jakieś kopertówce, nie wiem czy coś jeszcze by pasowało? ![]() Biała lila, jeśli mogę coś wtrącić to uważam że ten facet jest albo ślepy i nie widzi jak się dla niego starasz i że Ci zależy, albo głupi - widzi to i wykorzystuje. Tak czy tak nie jest wart Twoich łez i bardzo dobrze że z kimś idzesz, niech wie że nie jest jedyny i niezastąpiony mam nadzieje że Ci się tam ułoży wszystko
|
#3021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A napisałaś 'ponawiam', nie uważana jestem, wybacz ![]() Stwierdziłam, że kupiłabym te piekielne buty nawet gdyby były drogie, ale kurde nie ma. Przekopałam pół Allegro już chyba i jak już coś mi się podoba to ma 10 lub co gorsza 12 cm. A mnie tak kusi coś w stylu moich butów z Quazi, uwielbiam niskie buty wiązane jak baletki Zdjęcie nie mojego autorstwa, z jakiejś aukcji. Edytowane przez Jigoku Czas edycji: 2009-12-05 o 14:15 |
|
|
|
|
#3022 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A dodatki - standardowe, czarne wysooookie buty, wieksze kolczyki bez naszyjnika i jakas jednolita bransoleta Masz sliczne wlosy, ja bym z nich zrobila fale i zebrala jakos ladnie do tylu
|
|
|
#3023 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, ładnie może wyglądają ale w układaniu, o ile przy tych włosach można zastosować takie pojęcie
są koszmarne :PJigoku, śliczne buty *.* Na allegro próbowałam coś znaleźć, ale widze że królują tam sylwestrowe szpile z milionami cekinów, łancuszków, kokardek i innego badziewia
|
#3024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znalazłam jedne, które EWENTUALNIE mogłyby być, a 7 cm...Dzięki, ale chyba nie nadają się niestety. I trochę siebie nie widzę w tej całej kreacji. Sukienka lekko przez kolano, niski wzrost i płaskie buty, będę miała nóżki jak krasnoludek. |
|
|
|
|
#3025 |
|
Zakorzenienie
|
no fakt, trzeba by było jednak jakiś obcas. Już dostaje gorączki jak pomyślę o czekającym mnie łazeniu po sklepach w poszukiwaniu butów :P u mnie to potrafi trwać 3 dni xD
a teraz nawet nie wiem jakich szukam, jak w sklepie zobacze znowu milion ozdobnego kiczu to nie wiem co zrobie
|
#3026 | |
|
Zakorzenienie
|
Idźmy na boso. Tak byłoby najlepiej, dla mnie na allegro nie ma żadnych butów. Sa ładne pewnie, ale labo całkiem wysokie, albo całkiem płaskie.
|
|
|
|
#3027 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jigoku no a ty znowu marudzisz ;D Bedziesz wygladala slicznie, zaręczam Nogi masz zgrabne, wiele dziewczyn mogloby ci ich zazdroscic Dobra dziewczyny, ide sie ogarnąć i posprzątać, bo mnie dzis czeka wieczor z tż sam na sam
|
|
|
#3028 | |
|
Zakorzenienie
|
Pomysłu na fryzurę też nie mam.
|
|
|
|
#3029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj sobie przymierzę sukienkę z tymi butami, zobaczę czy czas umierać czy jeszcze nie. |
|
|
|
|
#3030 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tam zakupie baletki satynowe , co robic jak Bog mi dal 177 cm wzrostu
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

ciężko trafić na taki 7-8cm niestety.

a one sa okropne z tymi lancuszkami