|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
mieć wiarę,
mieć oparcie, mieć to co miałam kiedyś na starcie. czas zmienia wszystko, wcześniej tyle planów, teraz grać muszę sama. serce, które zwątpiło w istnienie dobra. Wyjdę, wyjdę dziś w deszczu, zapalę papierosa,i usiądę na najdalszym krawężniku od miejsca, które znam. Będę myśleć. Tak długo, aż zapomnę. Aż dym wypruje mi płuca. i czuję się podle i modlę, że w końcu nadejdzie ten dzień, łzy wyschną wszystkie i spotkam Go znów.
|
#3302 |
|
Raczkowanie
|
Lubię twój zapach. /I like your smell./ Jego usta dotknęły moich. /His lips touched my./ Sądzę, że ten chłopiec jest w Tobie zakochany. |
|
|
|
#3303 |
|
Raczkowanie
|
byłabym w stanie ubrać ten świat w plastikowe opakowanie,
pukać w jego ściany uświadamiając mu jego głupotę, w swojej. chłonę człowieka całą sobą, zapominając o sobie samej. mimo przyzwyczajeń i świadomości samotności za moment. nie do końca wszystko jest możliwe, nie do końca cokolwiek się spełnia i wypełnia. przepraszam, pomyślałam o jesieni, przepraszam to wina wspólnego oglądania telewizji, przepraszam to tylko ja, przecież to było do przewidzenia. położyć się na łące i czuć włosy związane wyłącznie przez ludzkie dłonie i wiatr, moja szyja, moje obojczyki, stęsknione, zadowolone.
|
|
#3304 |
|
Raczkowanie
|
duszę diabłu oddam. za Ciebie. ♥
jedni potrafią a drudzy nie. ja potrafię a Ty nie. ![]() wysokie obcasy. świat oszalał a ja się śmieję. nie czekam na mężnego rycerza, bo Średniowiecze minęło.! ![]() siumpurumpumpum. ![]() ![]() Mikołaju Święty pocałuj mnie w pięty. a na drugi raz pocałuj mnie w ... ![]() --> sobota. ![]() niepoczytalna w dalszym ciągu.
|
|
#3305 |
|
Raczkowanie
|
Nie mogła się skupić na myśleniu. Tak, tak... Płacz jej przeszkadzał. I nie mogła go powstrzymać. Smutne prawda?
Kocham Cie. Kocham Cie do cholery. Tak trudno to pojąć?
Nie ma to jak prawdziwa przyjaciółka ![]()
|
#3306 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję bardzo dziewuszki za pochwały <3 ---- Chciałabym spędzić z tobą choć jakiś czas. pobiegła po wspomnienia z dzieciństwa, zawsze tam będzie wracać..! jeśli zwątpisz choć raz... nie ma Cię gdy moje życie spada w dół. 'dzisiaj zgubię się w twoich smutnych oczach' przez cały czas milczysz, nazwę to monologiem, już się nie boję, nic mnie nie czeka. Precz! A na plecach dźwiga pełen wór dobrych manier i zasad... "Tajemnica Szczęścia jest ukryta w tym, by widzieć wszystkie cuda świata i nigdy nie zapomnieć o dwóch kroplach oleju na łyżce." "...a oczy nie lubią cierpieć." |
|
|
|
#3307 |
|
Wtajemniczenie
|
In every heart there is regreat./
W każdym sercu jest skrucha. Rejection's like an ice cold bath, but the water's feeling good this time./ Odrzucenie jest jak lodowata kąpiel, lecz tym razem woda jest całkiem dobra. I miss your fingers, knock my door./ Tęsknię za twoimi palcami, zapukaj do mych drzwi. Znowu Ci się udało. Po raz kolejny nie wyrzuciłam Cię z moich myśli. Ba, nawet sama Cię do nich zaprosiłam.
|
#3308 |
|
Zadomowienie
|
Wreeednia; miło, że się przydał ;*
panna_miodowa; najsłodszy aniołek ![]() TiScatteroUnaFoto; w takim razie I'm sorry. unusualyou; jasne, kradnij ile wlezie ![]() Zagubiona w myslach, woolgather; dziękuję maszToCoChcesz; mnie ? ojej, bardzo mi miło ![]() grise; niezastąpiona. Oczywiście wiesz, że miłość odwzajemniona jest! *** To, co podsuwała jej wyobraźnia przekraczało wszelkie granice. Nadal tkwiła w martwym punkcie. Stała się ikoną dobrych manierów. Przykro mi to mówić, ale zawiodłeś mnie. Myślałam, że będziesz inny, lepszy. To taki typ człowieka, że chce się być jak najbliżej niego. Powietrzem także można się upić. Ona jest pijana swobodnym, szerokim oddechem. Odnaleźliśmy się w tym samym gorącym pragnieniu. [...] żebyś była czymś więcej niż tylko opakowaniem. Chcę żebyś miała bogate wnętrze. Wole się kłócić z Tobą niż kochać z innym. muszę znaleźć swój rodzaj szczęścia i zbudować nie tylko z gromadzonych zachłannie przedmiotów bo one są nietrwałe. Tylko z myśli, zdarzeń i przeżyć - to one zostają.
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2009-12-05 o 19:03 |
|
|
|
#3309 |
|
Raczkowanie
|
Czy jestem szczęśliwa? Za kogo mnie Pan ma? Za idiotkę?
trzyma mnie myśl, że nawet myjąc zęby, malując nieustannie paznokcie u nóg, jedząc musli na śniadanie, ty jesteś. i wcale mi nie przeszkadza, że często wyglądam przy tobie jak nieogarnięte dziecko, cieszę się do słońca, skaczę po trawniku. to co, prawda? ważne, że nie muszę nikogo udawać. przy tobie po prostu czuję się sobą, nieważne, czy w piżamie, czy w sukience. jestem szczęśliwa. Całkiem optymistycznie. Mimo, pomimo i wbrew. ![]() nie jestem gwiazdą, ale mów mi słońce tak ku.rva, mam uczucia. Rodzice pewnie chcieli Ci dać na imię "Sku.wiel" .. Tylko ksiądz nie pozwolił. Prawda? Mam skłonności do krótkotrwałego uśmiechu i następującego po nim stanu określanego przeze mnie jako, kolokwialnie mówiąc - do dupy.
|
|
#3310 |
|
Zakorzenienie
|
; ** _________ It's just another boring Saturday evening. without you. // to kolejny nudny sobotni wieczór. bez Ciebie. i wciąż chodząc tą samą drogą zadaje sobie pytanie; czemu tylko On uśmiecha się do niej w autobusie.. na sznurku wiszą moje miłości, mokre od nienawiści, poprzypinane spinaczami paranoi. Uświadomiła sobie, że nie wytrzyma kolejnego poniedziałku. Zagubiona w błąkaniu straciła ostatnią namiastkę otuchy. to nie był kolejny materiał na rycerza, księcia na białym rumaku; ani powód do kupna białej sukni. Nie nadawał się nawet na bohatera snów, towarzysza nudnych piątkowych wieczorów; nie umiał parzyć herbaty ani mówić, że kocha... Ale właśnie przez to, uważała go za swoje szczęście.
|
#3311 |
|
Raczkowanie
|
nie jestem gwiazdą, ale mów mi słońce
Kradnę. ;* jestem tu nowa. ![]() Nie jestem gwiazdą, bo one szybko gasną.. i lubię ten smak, gdy w ustach mam słowo `fuck`! a rozsądek i sumienie, poszły dawno w zapomnienie... w kącikach ust uśmiechu ślad... i tan jej... spojrzenia pełen wiary blask... pierwszy post, jakoś poszło
|
|
|
|
#3312 |
|
Raczkowanie
|
szukam innego swiata. bez nudy, rutyny, bezsensownych dyskusji, głupich wymówek, zadufanych i egoistycznych ludzi. czegos, co nie jest plastikowe i przereklamowane.
temperatura mojego szczęścia, nadal poniżej zera. rozumiem że to ' kocham Cię' to był taki spam i wysyłałeś to każdej ? 2 połówka? ja już sama ze sobą tworzę za***istą całość. Wszyscy jesteśmy psychiczni , ale nie wszyscy zdiagnozowani. Teraz ja się Tobą zabawię wykorzystam Cię jak szmatę, zrobię Tobie siarę a na pożegnanie powiem słodkie "pier.do.l się kochanie" przepraszam ? gdzie mogę złożyć reklamację na zje.bane życie ? Czasem myślisz że los się do Ciebie uśmiechnął a to Ty go rozbawiłeś... - myślisz, że Bóg często płacze ? - jeśli w ogóle Bóg istnienie, to powinien płakać cały czas, wyć powinien kur.wa ! boję się być absolutnie taka sama jak inni - syndrom taśmy produkcyjnej, kompleks seryjnego produktu. -Dlaczego Ty jesteś taka wyjątkowa? - Bo 90 % mnie to choroba psychiczna a 10 % głupota
Edytowane przez modlishque Czas edycji: 2009-12-05 o 19:40 |
|
|
|
#3313 |
|
Zakorzenienie
|
'Miłość ? Ble,nie chce jej zaznać .
'trza się bawić a nie smucić ![]()
|
#3314 |
|
Rozeznanie
|
xxgroszek07xx - <3
_____ Mieliśmy wiarę. Byliśmy pie_przonymi idiotami. Czuję sie winna, że oddycham. życie, daj odetchnąć. grzechem pachnie każde słowo, które szepczesz mi do ucha. Miś jest zły . Miś ma bardzo brzydkie sny. ![]() Wytrzyj usta z marmolady, wyjdź z domu i podbijaj świat Trochę szczęścia, swoje małe niebo. A gdy nadejdą deszczowe dni, nauczę się przechodzić miedzy kroplami Jestem tylko kobietą. W genach mam zapisaną wiarę w szczęśliwe zakończenia . Edytowane przez _midnight_ Czas edycji: 2009-12-05 o 19:20 |
|
|
|
#3315 |
|
Wtajemniczenie
|
czasem jeden dzień potrafi osłodzić gorycz całego miesiąca
Każdy żyje tak, jak go nauczyło życie. - Jak bardzo ci na nim zależy? - Za bardzo. Oparł głowę na jej piersi. Słuchał, jak bije jej serce. Dotknął palcami moich warg i znów przeszedł mnie dreszcz Poczuj sercem! Niech wszystko z niego wypływa! Przyszłość nie jest pewna. wszystko może się zmienić. - Zrobiłem coś nic tak? - Nie, wręcz przeciwnie. Doprowadzasz mnie do szaleństwa Staraj się kochać życie, by nie zabrakło w nim miłości. - Będziesz już zasypiać, czy masz więcej pytań? - Ach. tylko parę milionów. Od każdej reguły są wyjątki. Miętowy cukierek wystarczył, żeby stopić górę lodową pomiędzy nami. Człowiek nienormalny jest bardziej orginalny niż człowiek normalny. Czasami nie ma się ochoty nawet na ulubiona czekoladę.
|
#3316 |
|
Przyczajenie
|
Macie może coś o tęsknocie za tymi, których już nie ma wśród nas ;( ?
![]() [*] ;((
|
|
#3317 |
|
Raczkowanie
|
Spojrzała na Niego ujmująco jak królewna śnieżka.... Tyle że jadąca na kokainie.
Daj mi spokój i raz na zawsze odwal się! Blada jak opłatek.. Czekająca na jutro... Myślę o Tobie....Piję kawę....Palę papierosy.... Jestem oazą spokoju pierdo.lonym kur.wa zaje.biście wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora |
|
|
|
#3318 |
|
Raczkowanie
|
2 połówka? ja już sama ze sobą tworzę za***istą całość.
Wszyscy jesteśmy psychiczni , ale nie wszyscy zdiagnozowani. Teraz ja się Tobą zabawię wykorzystam Cię jak szmatę, zrobię Tobie siarę a na pożegnanie powiem słodkie "******* się kochanie" -Dlaczego Ty jesteś taka wyjątkowa? - Bo 90 % mnie to choroba psychiczna a 10 % głupota nie no bosskie ; * i żeby nie było: 1. pójść na koniec świata i o kilometr dalej! 2. Kochać, to czasem znaczy pozwolić komuś odejść.. (idealnie pasuje do mojej sytuacji )3. Bo umrzeć to zbyt mały powód, by przestać kochać... ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- ulubienica_ Macie może coś o tęsknocie za tymi, których już nie ma wśród nas ;( ? `Ciebie kochaliśmy, w tym grobie się mieścisz. Bóg zabrał Ciebie od nas, nie zabrał boleści` może być? ;>
Sex? a)Male b)Female (c) Yes, please. ![]() 17.11.2009 szczęściara. Edytowane przez Mountelly Czas edycji: 2009-12-05 o 19:42 |
|
|
|
#3319 |
|
Rozeznanie
|
where did you get that blank expression on your face ?
Skąd masz ten pusty wyraz twarzy ? I don't know much, but I know this for certain, that is the sun. Niewiele wiem, ale wiem na pewno, że to jest słońce. when will we tire of putting shit up our noses ? Kiedy w końcu zmęczymy się przytykaniem sobie do nosa różnych gówien ? I was hoping this was just a stupid phase. Miałam nadzieję, że to tylko głupia faza.
|
#3320 |
|
Przyczajenie
|
-jak się czujesz, dziś już lepiej?
-jakby Ci to powiedzieć… Pomimo tych zapuchniętych oczu, mokrych poduszek, miliony chusteczek i wszędzie warlających się zdjęć i wspomnień – wszystko gra. A i mam tylko cholernie bolące serce. Ale dziękuję czuję się wyśmienicie... `Co było nie wróci, żałujesz ?! Nie musisz.! ` Trzeba mieć coś w głowie a nie tylko w cyckach.;DD ` kiedyś wszytskie czarne dni obrócimy w dobry żart. ` Nie pozwolę Ci się bać.! ;-) ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Może, może dziękuję ; *
|
|
#3321 |
|
Rozeznanie
|
It doesn't hurt me. To mnie nie rani You want to know, know that it doesn't hurt me? Chcesz wiedzieć, wiedzieć to, że mnie to nie boli? You don't want to hurt me Nie chcesz mnie ranić Unaware I'm tearing you asunder. Nieświadomie płacze za tobą ciągle
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#3322 |
|
Raczkowanie
|
nie pamiętam nick'u ale ten :
it's just another boring saturday evening without you. zabieram : ) acha i nie chcę robić wielkiej zadymy, ale proszę..czytajcie wypowiedzi innych, bo naprawdę co chwile widzę te same opisy,aż się czytać nie chce! ![]() i coś ode mnie : dzisiaj jak tak sobie leżałam w łożku, pomyślałam o Tobie i o naszym pierwszym pocałunku, którego jeszcze nie było. chcę obudzić się i pierwsze co zobaczyć, to Twoją twarz , z tym głupkowatym uśmiechem, który wkońcu tak uwielbiam. bo w klasie mam bydło, które nie szanuje dziewczyn i zasługuje na wielkiego kopa w dupe,o! a Twojemu małemu, sztuczne oddychanie może zrobić Twoja łatwa laska, zapamiętaj to sobie ________ Mamo..będzie dobrze,prawda? ![]() ceść whou
|
|
|
|
#3323 |
|
Raczkowanie
|
-Jak się nazywasz?
- Czesio - nie, nie, tak masz na imię, ale jak się nazywasz? - no Czesio! - nie... jak się podpisałeś na legitymacji.... - Aha... hmh... Czesław ![]() ![]() Siedzi Misio na trumience Trzyma muchę w lewej rence Mucha robi bzyku bzyku A misiu na niom siku DZIEKUJE... ![]() ![]() -Kim jesteś rycerzu ?? -Rycerzem Czesławem smukło dziewico. -Powiedz dwa śledzie i cztery listki -Dwa śledzie i cztery listki -Twój tata je gówno pani higienistki -Spieprzaj dziadu! -Anusiak to jest dziewczyna.. -Too spieprzaj dziadówo ![]() Śpiewać gorzkie żale, jak jak Jackson ![]() ![]() Kiedyś kiedy jeszcze byłem mały, no bo teraz przecież duży jestem już, sam w legitce siebie podpisałem i nie Czesio tylko Czesław-dzielny zuch
|
|
|
|
#3324 |
|
Raczkowanie
|
CaMa kradnę boskie
_____________________ Wiem.. Lubisz patrzeć, kiedy myślisz, że nie widzę... `- aż tak jej na mnie zależało ? - aż tak.` Aby dostrzec to co niewidocznie patrz na to co widać. Widze jak na Ciebie patrzy.
Edytowane przez modlishque Czas edycji: 2009-12-05 o 19:58 |
|
|
|
#3325 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3326 |
|
Raczkowanie
|
♥ stary nie rozumiem poje.bane jest wszystko i tylko osiedle i Twoi przyjaciele pozwalają Ci odczuć, że nie jesteś zerem.a dzisiaj przez przypadek nazwałeś mnie ' Skarbem ' miał łeb jak sklep nawet by mi się to podobało gdyby nie to że wszystkie półki wypełnione były prezerwatywami gdybym wiedziała to, co teraz wiem. gdy podbiegam do niego z płaczem.. Pierwsza rzecz, którą mówi "Kogo mam skopać, Kochanie?" w rubryce 'powód' wpisałam ' brak chęci'. zawstydza mnie Twój widok, gdy idziesz z nią za rękę, a w mojej ręce jedynie torba z zakupami. mówiłeś , że jestem Ci obojętna , a gdy miałeś mnie zobaczyć ostatni raz , zaszkliły Ci się oczy , i powiedziałeś `nie odchodź , kocham Cię` . i tak myślałam o Tobie od pieprzonego poniedziałku do jeszcze bardziej pieprzonej niedzieli. ♥
Edytowane przez tfojakrulefna Czas edycji: 2009-12-05 o 20:03 |
|
|
|
#3327 |
|
Raczkowanie
|
modlishque
CaMa ruda wiewiora Rilen-oh kobietko mam do Ciebie słabość ![]() groszek uwielbiam was czytać oczywiście jest masa innych osób które piszą wspaniale ![]() Nie potrzebuję drugiej połówki,żeby czuć się całością Czas biegnie..chce z nim biec do Ciebie Powiedziałam Ci kiedyś,że jestem głodna miłości..ale to nie znaczy,że masz mnie karmić złudzeniami !!!
...jesteś odpowiedzialny za to,co oswoiłeś..... Edytowane przez Almost lover Czas edycji: 2009-12-06 o 00:47 |
|
|
|
#3328 |
|
Zadomowienie
|
z innej bajki - no chyba się domyślam
Ty również powinnaś ;*panna_miodowa - moja lejdiis. <3 kamisha - nigdzie się stąd nie wybieram ;* ej, weź poślij za nimi te listy ![]() MyFranticldeas - mam strasznie mało czasu ale Ty mogłabyś bywać częściej ___ powiedz, jak to jest, gdy przychodzi koniec ? rzuciłeś cień na moje życie. tej nocy znowu śniły mi się pająki, znowu nie było Cię obok. moje myśli chaotycznie wirowały tam i z powrotem. muszę dojść do siebie. w tej chwili nie jest to jednak łatwe, bo wydaje mi się, że umieram. odszedłeś. pozostał jedynie szary, pusty róg ulicy, nic ponadto.
prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą. ♥ Edytowane przez nydee Czas edycji: 2009-12-05 o 20:16 |
|
|
|
#3329 |
|
Raczkowanie
|
I couldn't tell you why she felt that way, She felt it everyday. And I couldn't help her, I just watched her make the same mistakes again. (Nie powinnam Ci mówić, dlaczego ona tak to czuła. Czuła to każdego dnia, i ja nie mogłam jej pomóc, tylko parzyłam, jak znów popełnia te same błędy.) Co jest źle, co teraz jest źle, Zbyt dużo, zbyt dużo problemów Nie ma miejsca do którego mogła by pójść wytrzeć łzy Załamana w środku Ona chowa swe uczucia, nie może znaleźć swych marzeń, ona zwariowała, została w tyle Ona nie mogła znaleźć swojego miejsca, wybrała swą wiarę, upadła ze świętości, i jest wszędzie
`większość z nas spocznie w grobie z muzyką w sercu` Edytowane przez lalaine Czas edycji: 2009-12-05 o 20:22 |
|
|
|
#3330 |
|
Zadomowienie
|
... bo nie sposób walczyć z niebem,
oprzeć się uśmiechom Aniołów ... Pod skrzydłami Anioła ... gdzieś po drugiej stronie nieba Bo nie potrzebuję niczego więcej jak siedzieć pod drzwiami nieba... bo do mnie anioły wchodzą bez pukania i kawę mi słodzą uśmiechem Jestem Pod Wpływem Soku Pomarańczowego cały świat jest jak Dirty Dancing ^^ : * * Znowu wszystko we mnie tańczy ^^ eksplozja dobrego humoru. nadszedł czas zmiany „–” na „+” kiss the stars with me całuj gwiazdy ze mną SMILE ! It's the second best thing what you can do with your lips ! Uśmiechnij się ! To druga najlepsza rzecz jaką możesz zrobić swoimi ustami!
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:06.

--> sobota. 

<3 

ojej, bardzo mi miło 

)