|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1771 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1772 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- To znowu ja ![]() Czy któraś z Was ma może niedoczynność tarczycy? U mnie właśnie została zdjagnozowana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1773 | ||
Raczkowanie
|
Witam Dziewczynki
![]() Widzę że i mnie zabrakło na dzisiejszym polu bitwy ![]() hehe a szkoda... ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1774 |
Raczkowanie
|
Aulija jest tutaj kilka dziewczyn z problemami tarczycowymi i stosuja diete ,wiec raczej nie ma przeciwskazań
![]() Stozynko ale koleżanka obrońca juz się chyba wystraszya i zniknęła ![]() ![]()
#1775 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- W og,óle muszę Wam sie dziewczynki z czegoś zwierzyć...stało sie to o czym pisalam-mianowice spotkałam dziś przypadkiem mojego ex-drania! Odwiedzil mnie w pracy-chcial sie przywitać-nie mam pojęcia skąd wie gdzie pracuję! ![]() ![]() serek wiejski - 1,50 zł pierś z kurczaka - 10 zł zrzucić pare kilo i zobaczyć blysk żalu w oczach byłego - BEZCENNE ![]() jest jedno ale, mimo że jest mega dupkiem to serduszko mi mocniej zabiło ![]() ![]()
Było - 60 kg ![]() Jest - 55,2 ![]() Anything that’s worth having is sure enough worth fighting for ! ![]() Edytowane przez stozynka44 Czas edycji: 2009-12-05 o 21:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1776 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1777 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hmmm muszę sie przyznać ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1778 |
Raczkowanie
|
[QUOTE/]
W og,óle muszę Wam sie dziewczynki z czegoś zwierzyć...stało sie to o czym pisalam-mianowice spotkałam dziś przypadkiem mojego ex-dupka! Odwiedzil mnie w pracy-chcial sie przywitać-nie mam pojęcia skąd wie gdzie pracuję! ![]() ![]() serek wiejski - 1,50 zł pierś z kurczaka - 10 zł zrzucić pare kilo i zobaczyć blysk żalu w oczach byłego - BEZCENNE ![]() jest jedno ale, mimo że jest mega dupkiem to serduszko mi mocniej zabiło ![]() ![]() ![]() ![]() Trzymaj się stozynka44 Edytowane przez Aulija Czas edycji: 2009-12-05 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1779 |
Zadomowienie
|
Aleście nasmarowały przez dwa dni
![]() ![]() Ja w tej chwili popijam winko... poproszę o kopa solidnego... ![]() Mam mega doła, którego zaczęłam zapijać, ale mnie sumienie ruszyło... Dostałam w d.... od kogoś komu wierzyłam i czuję się podle ![]() Jakby co to od jutra będę grzeczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1780 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1781 |
Zakorzenienie
|
jak wyszlam z domu o 9 tak wrocilam o 20.00
10:00 6km rzeskim porankiem w stroju swietego Mikolaja 11:00-15:00 zakupy z lubym. TaZik mnie Mikolajkowo-swiatecznie zabral na zakupy. Zakonczyly sie dwiema eleganckimi sukienkami, kurtko-plaszczem i przeslicznym czerwonym plaszczem welnianym a najlepsze jest to ze musialam rozmiar 10 wziac bo 12 na mnei wisiala. slodziak no 16:00-19:00 zakupy jedzeniowe w marketowni padam ze zmeczenia a wczoraj wpadlam do charity po dpraca i wyszlam ze swietnym plaszczem skorzanym w kolorze jasnego orzecha za grosze i 2 parami szpilek. ehhhh
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1782 | ||
Raczkowanie
|
dzieki
![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Było - 60 kg ![]() Jest - 55,2 ![]() Anything that’s worth having is sure enough worth fighting for ! ![]() Edytowane przez stozynka44 Czas edycji: 2009-12-05 o 22:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1783 |
Przyczajenie
|
Aulija witaj mam problemy tarczycowe lecze sie juz od marca dieta idzie ale jak widze rezultaty dziewczyn to zazdrosc i zal ..... sciska
![]() ![]() ![]() ![]() Mara chyba dola powinnysmy razem zapic, tez obchodzilam butelke wina i sie zastanawialam otworzyc czy nie, za dlugo myslalam i zrobilo sie za pozno ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1784 |
Zakorzenienie
|
Wiolqn interesuje mnie ten czerwony ,wełniany płaszcz
![]() ![]() Mara w tych okolicznościach nie dostaniesz kopa,możesz pić winko ![]() No trochę mi się dzisiaj dostało od wiadomo kogo,ale jak to się mówi "wali mnie to" Kurcze @ ma być we wtorek,a mnie się chce żreć ![]()
#1785 | |
Zadomowienie
|
Dziękuję Wam
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1786 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dobranoc albo w sumie to dzień dobry wszystkim ![]() Edytowane przez Aulija Czas edycji: 2009-12-05 o 23:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1787 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie dukanowe śpioszki
![]() Ja dziś ostatni dzień warzywek i zapodam sobie pizze,tylko będzie chyba bez sera ![]() Miłego dnia ![]()
#1788 |
Raczkowanie
|
Dzień Dobry Dukanki! właśnie się zapoznaję z książką "nie potrafię schudnąć" i wszystko jest ekstra tylko .... plizz napiszcie jak sobie radzicie na spotkaniach służbowych gdzie menu kolacji jest już stalone (zwłaszcza faza uderzeniowa)? miłego dnia!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1789 |
Zakorzenienie
|
bardzo prosze, tylko nie wiem co ta za plamka z lewej strony, pewnie swiatlo
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#1790 |
Zakorzenienie
|
Śliczny płaszczyk
![]() Ja wczoraj sobie chciałam buciki jakieś zimowe sprawić, ale skończyło się na zielonym szaliczku i kilku parach kolorowych pończoch grubszych ![]() + gratis przeziębienie po zmarznięciu przy włączaniu choinki na Placu Zamkowym ![]() Poza tym to witam wszystkich ![]() U mnie dziś ostatni dzień P+W. Od jutra 3. faza ![]() Waga niestety w drugim domku, więc efekt końcowy podam jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1791 |
Zakorzenienie
|
o mamusiu!!!! staje na wage a ona mi pokazuje 67,8. Kocham ja normalnei no. od dobrego miesiaca nie moglam sie przebic ponizej 68,4. z tej radosci i faktu ze od jutra (a wlasciwie juz troche dzis ) III faza pokaze sie wam w calej okazalosci, w nowej sukieni od TaZika
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska Edytowane przez wiolqn Czas edycji: 2009-12-06 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1792 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja dzisiaj jadę się zważyć do mamy, kurcze stane na mojej i nic się nie dzieję, TZ sprawdzał, ale niby ok działa - jakby nawalił wyświetlacz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj makrelka,a na obiad jakąś pierś sobie zapodam ![]() W ogóle byłam w Lidlu po kubełek serka homo, ale kurcze był tylko 3% ![]() ![]() Kurcze wiolqn ale masz talię!!!!!!!!!!! zazdroszczę, a sukienka hmmm baaaardzo seksowna ![]() Edytowane przez warm Czas edycji: 2009-12-06 o 12:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1793 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Chcociaż dziś mikołajki i tak mi się chce słodkiego... i w ogóle ssie mnie bardzo ale się nie daję... jak na razie przepisowo... łosoś wędzony i jiogurt zott na śniadanko... na drugie śniadanko jogurt zott ze słodzikiem... na obiadek też jogurcik przewidziany i biały serek wiejski z piatnicy 3% ... wiem, że chyba za dużo jem tych jogurtów ale je tak lubie ![]() ech dziewczyny... z jednej strony cieszę się bo to już w zasadzie 11 kg mniej ... z drugiej strony ta mojan obawa, że przytyje na III fazie jest bardzooo silna... no ale zobaczymy... jak na razie Dukan mnie nie oszukał ![]() muszę się jeszcze pochwalić, że dziś mam gości i upiekłam im pyszne ciasto biszkoptowo-orzechowe i sama nie zjem... ale to nic, innym tez lubie sprawiac przyjemnosc... chyba nawet bardziej... a mama spróbowala, żeby kalpy przy gosciach nie bylo i stwierdzila ze pyszota ![]() miłych mikołajek! chyba sie za mocno rozpisalam ![]()
![]() |
#1794 | ||
Raczkowanie
|
Dzien dobry Dziewczęta!!!
Dawno mnie tu nie czytałyście, ale za to jestem codziennie i czytam Was. Gratuluję spadków!!! ...No i mnie też widzę niezła batalia ominęła ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Pochwalę się spadkami: dość imponujące dla mnie samej - od początku do dziś rano jest -8,6 kg. Czyli od 9. listopada... Jak będzie równe 10 nie omieszkam się pochwalić znowu ![]() Cytat:
![]() ![]() Apropos słodzenia - zrezygnowałam ze słodzika. Już Wam chyba pisałam o tym. Nieco ciężej, przyznaję, ale za to sumienie czyste... ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Tak jeszcze odnośnie mojego avatara, który tu przerażał którąś ![]() ![]()
9.11.2009 - START 124,5 kg (wzrost 170 cm) 15.07.2010 - 92,2 kg ![]() 25.07.2010 - 93,6 kg 01.09.2010 - 96,2 ![]() najbliższy cel: zobaczyć "8" z przodu! Będzie 78 (wg Dukana 01.09.2010) Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach Philip Wylie |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1795 |
Raczkowanie
|
Hej
gratuluje spadkow.. ja tez posiadam nowa chorobe: subkliniczna niedoczynnosc tarczycy... biore eltroxin z rana. i w ciagu 5dni I fazy zrzucilam 2.300 wiec chyba nie jest tak zle. a musze dodac ze probowalam zrzucic innymi formami i nic! w ciagu lata przybralam 5kg i troche za duzo to bylo jak na kilka letnich spotkan grillowych. i stad tez moje badania..oprocz tego nekal mnie dol potworny..i tsh wyszlo podwyzszone. ale teraz nie mysle o tym. tylko caly czas ukladam menu. od jutra dolacza do mnie tesciowa ![]() mam pytanie: gdzie w warszawie moge dostac skrobie kuku??szukalam w wiekszych sklepach i nici... |
![]() ![]() |
![]() |
#1796 |
Zakorzenienie
|
olla22 skrobię możesz dostać czasem w kuchniach świata albo w sklepach ze zdrową żywnością typu Organic.
wiolqn fajna kieca! ![]() Prosimy o wstawienie fotki prezentującej różnicę (np. porównanie spodni ![]() Ja swoje dodam za tydzień (nie mam aparatu, a na przyszły weekend poproszę kumpelę żeby mi cyknęła fotkę w starych i nowych spodniach jakichś ![]() Jutro wieczorkiem machnę jakieś podsumowanko fazy I i II. Zerknęłam wczoraj na tę nową książkę Dukana-wygląda ładnie. Taka kolorowa, uporządkowana ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1797 |
Raczkowanie
|
wiolqn super kobietka z Ciebie no i fugura extra! Ja marzę o takiej obcisłej sukience, ale narazie uda nie pozwalają
![]() Byłam dzisiaj na zakupkach i kupiłam sobie rybaczki, wzięłam trochę ciasne, bo planuję chudnąć a nie chcę by były za duże ![]() Leniwy dzień, niby jutro mam koło i mam się uczyć ale jakoś nie mogę się zmobilizować ![]()
#1798 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Próbowałaś poszukać skrobi w sklepach ze zdrową ż typu "organic"? Może Piotr i Pawał - tam czasami mają dział ze zdrową a w nim "dziwne" artykuły?Ja jeszcze skrobi nie szukałam ale tam pójdę w pierwszej kolejności. Wszystkim Dukanką gratuluje spadków!!! Jak u mnie się coś ruszy to się pochwalę. Miłych i smakowity ![]() ----------------------------------------------------------------------- 06.12.09 - 64kg ![]() ![]() cel - 57 kg (najlepiej do Bożego Narodzenia) wzrost 172 cm siłownia 3xtydzień (albo więcej x jak siły i praca pozwolą) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1799 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich!
Na diecie jestem dokładnie od 8 dni: 7 dni uderzeniowej, dzisiaj pierwszy raz pomidorek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1800 |
Zakorzenienie
|
Wiolqn tak myślałam przepiękny płaszczyk
![]() ![]() Wyglądasz rewelacyjnie,spokojnie możesz przechodzić na III fazę ![]() Madzo z tego co piszesz widać ,że nie przeczytałaś książki.Jest książka do ściągnięcia u wiolqn w podpisie.Na drugiej fazie jest się do osiągnięcia swojej wagi a na III 10 dni na każdy utracony kg.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.