|
|||||||
| Notka |
|
| Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
Pokaż wyniki sondy: Który z zegarków na zdjęciach jest najwłaściwszy?
|
|||
| casio |
|
4 | 23,53% |
| swatch |
|
2 | 11,76% |
| oozoo |
|
2 | 11,76% |
| timex |
|
4 | 23,53% |
| CK |
|
5 | 29,41% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 17. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: Prezent dla (nowego) TŻ z okazji Mikołajek.
Ja bym się nie fatygowała
|
|
|
|
#122 |
|
Raczkowanie
|
no co ty przestan nie fatyguj sie
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
prezent dla chlopaka
Dziewczynki ;* . czy nadaje się ta poduszka jako prezent pod choinke dla chłopaka
http://allegro.pl/item835466288_podu...a_prezent.html ? ![]() |
|
|
|
#124 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: prezent dla chlopaka
Ogólnie podusia fajna, ale to chyba zależy od tego w jakim wieku jest i jaki to "typ" chłopaka ; )
|
|
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
17 lat ma (:
|
|
|
|
#126 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny)
|
|
|
|
#127 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Hm, ale po co mu poduszka?
Domyślam się, że ma na czym spać. Może pomyśl o czymś bardziej praktycznym? Może płyta ulubionego zespołu? Książka z tematyki którą lubi?A poduszka moim zdaniem lepiej trafia w gust kobiecy, niż męski
Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-12-04 o 19:37 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#128 |
|
Rozeznanie
|
Też myślę, że faceci wolą prezenty praktyczne. Ale Ty, zabuus, na pewno swojego chłopaka znasz najlepiej i najlepiej wiesz w jakim guście powinien być podarunek
|
|
|
|
#129 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
no to mi lepiej, i zaoszczedzone 30zl
dzieki
|
|
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny)
a ja zgłaszam handmade- ogromna antyrama, a na niej nasze zdjęcia- na kazdym, pojedynczym, trzymamy karton z literką i układamy je w napis- np banalne "kocham cięęę"
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#132 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: co kupic facetowi pod choinke??????????
http://www.shopmania.pl/shopping~onl...p-2466731.html
Ja kupiłam taki sweter, tylko inne kolory - popielaty w niebieskie i zielone rąby, no i w outlecie, za 1/3 ceny. Ładny. Dostał go juz dziesiaj, bo nie wiem czy świeta spędzimy razem i bardzo mu sie podoba |
|
|
|
#133 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: Prezent ze wspolnego zdjecia? Jaki?
Poduszka ze zdjęciem to coś, o czym chyba nikt nie marzy jako o prezencie
|
|
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
Kimiki, a znasz może dokładny tytuł tej książki / wydawnictwo / coś co mnie nakieruje?
Konkretnie interesuje mnie ta książka o piwach ![]() Myślę, że mój TŻ byłby bardzoooooo zadowolony. Dzięki za inspirację prezentową |
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na Mikołajki mojemu chłopakowi kupiłam książkę Dana Browna, bo wiem, ze lubi książki tego autora, mam nadzieję, że mu się spodoba
Planuję do tego kupić słodycze![]() Dodam, że jesteśmy ze sobą ponad 4 lata i czasami myślę, że już wszystko mu dałam co mogłam dać... Kiedy mój TŻ zaczynał studia, a ja byłam jeszcze w szkole średniej to kupowaliśmy sobie prezenty typu poduszka, zdjęcia, itp... Teraz jesteśmy już na takim etapie, że kupujemy sobie prezenty bardziej praktyczne ![]() Umówiłam się z TŻ, że na Mikołaja prezenty mają być skromne... Bo odkąd mój K. pracuje to kupuje mi praktycznie same drogie prezenty... Więc mam nadzieję, że pamięta jak się umawialiśmy
|
#136 |
|
Przyczajenie
|
Mikołajki
z racji, że jutro już Mikołajki a mi kompletnie brakuje pomysłów na prezent dla mojego chłopaka, drogie wizażanki błagam wręcz was pomożcie!
uznałam, że skoro podobno potrafię rysować, mogłabym sprezentować mu jakiś rysunek w ramce, który bedzie miał dla nas jakieś znaczenie, a nie będzie to nasz wspólnny portret (ze względu na ograniczony bardzo czas), ani kiczowaty miś z serduszkiem czy po prostu Mikołaj. Kochane Wizażanki pomóżcie! Podpowiedzcie co mogłabym narysować! Edytowane przez choccolate Czas edycji: 2009-12-05 o 23:00 |
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mikołajki
chyba za późno się za to zabierasz...
![]() poza tym ja mojemu TŻtowi na mikołajki kupiłam mikołaja z czekolady uważam że to święto dla dzieci więc nie ma się czym przejmować- gorzej z Gwiazdką, bo już się ostro zastanawiam nad porządnym prezentem i Tobie radzę to samo, a nie że 12 minut przed wigilią napiszesz na forum czy mamy pomysł na prezent dla Twojego faceta![]() pozdrawiam! |
|
|
|
#138 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie powinnaś mnieć żadnych wyrzutów- masz dziewczyno poprostu wielkie szczęście Pozazdrościć ![]() Zoya - oj widze, że mamy obie smakoszów piwno-winnych Cieszę się, że mogła pomóc .Podaję linki do książek: Wina świata: http://www.empik.com/wina-swiata-ksiazka,361355,p Piwo( to samo wydawnicto co Wina świata): http://www.empik.com/piwo-ksiazka,prod11790004,p Piwa świata: http://www.empik.com/piwa-swiata-ksi...ame=BoxRelated Znalazłam cos jeszcze fajnego Karty do gry z piwami: na na pudełku butelki piwa znanych marek, a na rewersach również pełne kufle Poniżej link ![]() http://www.empik.com/karty-piwa-swia...,prod8190057,p W przyszłym tygodniu idę na zakupy gwiazdkowe, na liście mam od dawna oryginalny kalendarz( najlepiej z budowlami i czarno-biały) i do zrobienie andruta , którego mój TŻ uwielbiał w dzieciństwie. Ostatnio na imprezie u znajomych koleżanka zrobiła takiego andruta a mój oszalał z radości i wróciło w nim tyle wspomnień, więc od razu zaciągnęłam dziewczynę do kuchni i kazałm sobie podać przepis na owo cudo . Podobno jej facet tez uwielbia dlatego robi ![]() Pozdrawiam wszystkie cieplutko
Always look on the bright side of your life Edytowane przez kimiki Czas edycji: 2009-12-06 o 01:04 |
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
ja swojemu kupiłam pasek z zapalniczką ( palacz
) i upiekłam mu ciacho .
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupilam takie duuuuze kapcie żaby :d
|
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
baardzo ładnie proszę![]() uwielbiam piec różne słodkości, o andrucie nie słyszałam, dlatego mnie zainteresowałaś ![]() żeby było tematycznie: na Mikołajki kupiłam TŻtowi malutkie drzewko bonsai sageretia Nie wiem czy obchodzi Mikołajki, to nasze pierwsze Nie pytałam go bo to by wyglądało jakbym się domagała o prezent, a mi na tym nie zależy, a drzewko chciałam mu kupic już z innej okazji ale wtedy nie mogłam znalezc, a teraz mi wpadło w ręce Zawiązałam na doniczce czerwoną kokardkę i czekam na popołudnie kiedy się spotkamy
|
|
#142 |
|
Rozeznanie
|
a perfumy które "na nim" uwielbiam
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
piwko i żel pod prysznic w skarpecie świątecznej..skromnie,sym bolicznie
Chyba prezent się podobał
|
|
|
|
#144 |
|
Przyczajenie
|
Znajoma myśli, żeby kupić narzeczonemu m.in książkę Johna Graya "Mężczyźni są z Marsa, kobiety z Wenus" (oprócz tego jeszcze jakiąś tam koszulę, płytę itd). Ale co myślicie o pomyśle z tą książką? Czytałam ją i uważam, że jest bardzo dobra, a jeśli facetowi chciałoby się ją przeczytać mogła by się okazać również bardzo pożyteczna, tylko nie jestem pewna jaka by była jego pierwsza reakcja
nie wiem czemu wydaje mi się że to nie najlepszy pomysł...Pytam bo sama nie mam pojęcia co swojemu dać. Pomysłów ciekawych jest wiele, ale ja jakoś zawsze boję się że nie trafię w gust albo prezent będzie nieodpowiedni do okazji... O, właśnie! Powiedzcie mi co sądzicie o tym, żeby kupić mu nowy szalik drużyny piłkarskiej, której kibicuje? Swój stary ukochany oddał właśnie po jakimś meczu na cele charytatywne, sam mi się żalił, że ciężko mu się było z nim rozstać... Z samego szalika na pewno by się cieszył, a jeśli dałabym mu go ja - kiedyś przeciwniczka kibicowania (nad czym strasznie ubolewał, bo lubi gdy akceptuję jego zamiłowania) może byłoby mu miło? Co myślicie?
Edytowane przez avqill92 Czas edycji: 2009-12-06 o 15:58 |
|
|
|
#145 |
|
Przyczajenie
|
Cześć .
Nie długo moj chłopak ma urodziny [ 20 ] , Tylko mam mały problem Totalny brak pomysłów na prezent . Ja możecie to pomóżcie Dzięki ;* (i nie za drogi bo mój fundusz jest ograniczony )
|
|
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent dla Chłopaka
Cytat:
tu napewno coś mu znajdziesz |
|
|
|
|
#147 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
avqill92 nowy szalik w tej sytuacji to super sprawa A poza tym do tego szalika zrobiłabym mu na Twoim miejscu własnoręcznie dyplom w którym uhonorowałabym jego czyn na cele charytatywne Podkreślisz jeszcze bardziej jak bardzo podobała Ci się jego godna naśladowania postawa. To tylko taka moja mała sugestia- zrobisz jak uważasz ![]() Co do książki Johna Graya "Mężczyźni są z Marsa, kobiety z Wenus" to średnio to widzę jako prezent na mikołajki, urodziny i gwiadzkę czy też Walentynki dla faceta ![]() Dobrze by było, żeby twoja koleżanka się "wywiedziała" jakimś tajemnym sposobem jaki rodzaj książek lubi czytać jej narzeczony, jeżeli już chce mu kupić książkę lub przejrzy listę ostatnich bestsellerów ![]() Pozdrawiam
|
|
#148 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki za pomoc
O tym szaliku chyba pomyślę na poważnie Na pewno tak jak mówisz, doceni to i ucieszy się bardziej niż gdybym na siłę chciała znaleźć jakąś pierdółkę. A z tym dyplomem fajna sprawa, haha O książce myślałam dokładnie to samo - dzisiaj widzę się z tą koleżanką, to jeszcze jej doradzę żeby pokombinowała z wymyśleniem innej (sama mnie o to prosiła)
|
#149 |
|
Przyczajenie
|
potrzebuję pomocy z prezentem. jestem z tż od 2 miesięcy, związek niestety głównie na odległość. dziś tż powiedział, że chciałby coś 'od serca'. ze względu na staż wszystkie zdjęcia i ich przetwory odpadają.
dziś dostaliśmy po misiu od Mikołaja (On ma wersję męską a ja damską), a ja dostałam uroczy termofor (bo marudziłam, że bez Niego jest mi zimno w nocy). Jakby któraś miała jakiś pomysł, to byłabym wdzięczna za sugestię. |
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
pamiętacie dziewczyny moj problem z zegarkiem dla TŻta? otoż zamowilam jeden wybrany i okazało się ze sa juz tylko brazowe
no wiec proszę jeszcze raz o pomoc - mam już mniej do wyboru :P http://www.allegro.pl/item831442099_..._2_kolory.html ten doradza mi przyjaciolka ale ten pasek wezowy to moja bolączka najchetniej zmienialabym go zaraz po zakupie, ale nie wiem czy tak wypada ?zdjęcie 1: zegarek z aukcji na czyjejś rece:P 2 i 3: opcja nr 2 4: opcja nr 3
Edytowane przez marynka42 Czas edycji: 2009-12-06 o 21:54 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.

1.09.2012
+ duuzo slodyczy i to wszystko w skarpecie Mikołaja.
.
, którego mój TŻ uwielbiał w dzieciństwie. Ostatnio na imprezie u znajomych koleżanka zrobiła takiego andruta a mój oszalał z radości
i wróciło w nim tyle wspomnień, więc od razu zaciągnęłam dziewczynę do kuchni i kazałm sobie podać przepis na owo cudo
) i upiekłam mu ciacho .

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)