Prezent Dla TŻta,brata,kuzyna, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny) cz.II - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Pokaż wyniki sondy: Który z zegarków na zdjęciach jest najwłaściwszy?
casio 4 23,53%
swatch 2 11,76%
oozoo 2 11,76%
timex 4 23,53%
CK 5 29,41%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 17. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-04, 17:42   #121
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Dot.: Prezent dla (nowego) TŻ z okazji Mikołajek.

Ja bym się nie fatygowała
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 18:45   #122
kociaczeq17
Raczkowanie

no co ty przestan nie fatyguj sie

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=469524
kociaczeq17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 18:58   #123
zabuus
Raczkowanie

prezent dla chlopaka

Dziewczynki ;* . czy nadaje się ta poduszka jako prezent pod choinke dla chłopaka
http://allegro.pl/item835466288_podu...a_prezent.html ?

zabuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 19:22   #124
myszowata s
Rozeznanie

Dot.: prezent dla chlopaka

Ogólnie podusia fajna, ale to chyba zależy od tego w jakim wieku jest i jaki to "typ" chłopaka ; )
myszowata s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 19:30   #125
zabuus
Raczkowanie

17 lat ma (:

zabuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 19:32   #126
Calebia
Wtajemniczenie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny)

Cytat:
Napisane przez marynka42 Pokaż wiadomość
a w jakiej cenie ten drugi zegarek ?
ok. 80-89zł
Stary 2009-12-04, 19:36   #127
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Hm, ale po co mu poduszka? Domyślam się, że ma na czym spać. Może pomyśl o czymś bardziej praktycznym? Może płyta ulubionego zespołu? Książka z tematyki którą lubi?

A poduszka moim zdaniem lepiej trafia w gust kobiecy, niż męski

Edytowane przez Lexie
Czas edycji: 2009-12-04 o 19:37
Stary 2009-12-04, 19:46   #128
myszowata s
Rozeznanie

Też myślę, że faceci wolą prezenty praktyczne. Ale Ty, zabuus, na pewno swojego chłopaka znasz najlepiej i najlepiej wiesz w jakim guście powinien być podarunek
myszowata s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 19:48   #129
whoaboa
Zadomowienie

tu nawet imo nie chodzi o praktycznosc, tylko ta
Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość

poduszka moim zdaniem lepiej trafia w gust kobiecy, niż męski
dokladnie
whoaboa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 20:31   #130
ellish
Zakorzenienie

no to mi lepiej, i zaoszczedzone 30zl

dzieki
ellish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 20:58   #131
kasiaen1
Zadomowienie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny)

a ja zgłaszam handmade- ogromna antyrama, a na niej nasze zdjęcia- na kazdym, pojedynczym, trzymamy karton z literką i układamy je w napis- np banalne "kocham cięęę"
kasiaen1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 21:08   #132
kotikaa
Raczkowanie

Dot.: co kupic facetowi pod choinke??????????

http://www.shopmania.pl/shopping~onl...p-2466731.html

Ja kupiłam taki sweter, tylko inne kolory - popielaty w niebieskie i zielone rąby, no i w outlecie, za 1/3 ceny. Ładny. Dostał go juz dziesiaj, bo nie wiem czy świeta spędzimy razem i bardzo mu sie podoba .
kotikaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 12:31   #133
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Dot.: Prezent ze wspolnego zdjecia? Jaki?

Poduszka ze zdjęciem to coś, o czym chyba nikt nie marzy jako o prezencie
Stary 2009-12-05, 13:22   #134
zoya
Raczkowanie

Kimiki, a znasz może dokładny tytuł tej książki / wydawnictwo / coś co mnie nakieruje?

Konkretnie interesuje mnie ta książka o piwach
Myślę, że mój TŻ byłby bardzoooooo zadowolony. Dzięki za inspirację prezentową
zoya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 18:45   #135
DobraDusza88
Zakorzenienie

Ja na Mikołajki mojemu chłopakowi kupiłam książkę Dana Browna, bo wiem, ze lubi książki tego autora, mam nadzieję, że mu się spodoba Planuję do tego kupić słodycze

Dodam, że jesteśmy ze sobą ponad 4 lata i czasami myślę, że już wszystko mu dałam co mogłam dać... Kiedy mój TŻ zaczynał studia, a ja byłam jeszcze w szkole średniej to kupowaliśmy sobie prezenty typu poduszka, zdjęcia, itp... Teraz jesteśmy już na takim etapie, że kupujemy sobie prezenty bardziej praktyczne

Umówiłam się z TŻ, że na Mikołaja prezenty mają być skromne... Bo odkąd mój K. pracuje to kupuje mi praktycznie same drogie prezenty... Więc mam nadzieję, że pamięta jak się umawialiśmy
Stary 2009-12-05, 22:58   #136
choccolate
Przyczajenie

Mikołajki

z racji, że jutro już Mikołajki a mi kompletnie brakuje pomysłów na prezent dla mojego chłopaka, drogie wizażanki błagam wręcz was pomożcie!
uznałam, że skoro podobno potrafię rysować, mogłabym sprezentować mu jakiś rysunek w ramce, który bedzie miał dla nas jakieś znaczenie, a nie będzie to nasz wspólnny portret (ze względu na ograniczony bardzo czas), ani kiczowaty miś z serduszkiem czy po prostu Mikołaj.
Kochane Wizażanki pomóżcie! Podpowiedzcie co mogłabym narysować!

Edytowane przez choccolate
Czas edycji: 2009-12-05 o 23:00
choccolate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 00:21   #137
Brazylijka
Zakorzenienie

Dot.: Mikołajki

chyba za późno się za to zabierasz...
poza tym ja mojemu TŻtowi na mikołajki kupiłam mikołaja z czekolady uważam że to święto dla dzieci więc nie ma się czym przejmować- gorzej z Gwiazdką, bo już się ostro zastanawiam nad porządnym prezentem i Tobie radzę to samo, a nie że 12 minut przed wigilią napiszesz na forum czy mamy pomysł na prezent dla Twojego faceta
pozdrawiam!

wish
Brazylijka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 00:28   #138
kimiki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ellish Pokaż wiadomość
dobry pomysl. Albo do teatru? Mikołajki to tak bardziej symbolicznie. Martw sie co dac pod choinke

Ja swojemu TZ daje szalik + T-shirt z odpowiednim nadrukiem dla Niego + duuzo slodyczy i to wszystko w skarpecie Mikołaja.

ps. Mam pytanie: kupilam dzisiaj owy szalik w H&M. Babka przy kasie nie znala ceny, bo nie bylo kodu. Poszla tam gdzie byl ten szalik i znalazla jakis kod na podlodze...nabila go i cena 9,99zl. Hm....spodziewalam sie okolo 30zl, bo tyle kazdy szalik meski tam kosztowal. Ale ok, jak chce, 9,99zl. Poszlam pozniej do innego H&M i patrze...ten sam szalik za 39,99. Wrocilibyscie sie do pierwszego sklepu, aby dopłacic? mam wyrzuty sumienia....
No bez przesady ;P Jak oni mają bajzel z cenami w sklepie to ich wina! Ty jesteś klientem i kupujesz za taką cenę, która jest na produkcie.
Nie powinnaś mnieć żadnych wyrzutów- masz dziewczyno poprostu wielkie szczęście Pozazdrościć

Zoya - oj widze, że mamy obie smakoszów piwno-winnych
Cieszę się, że mogła pomóc.
Podaję linki do książek:

Wina świata:
http://www.empik.com/wina-swiata-ksiazka,361355,p

Piwo( to samo wydawnicto co Wina świata):
http://www.empik.com/piwo-ksiazka,prod11790004,p

Piwa świata:
http://www.empik.com/piwa-swiata-ksi...ame=BoxRelated

Znalazłam cos jeszcze fajnego Karty do gry z piwami: na na pudełku butelki piwa znanych marek, a na rewersach również pełne kufle
Poniżej link
http://www.empik.com/karty-piwa-swia...,prod8190057,p

W przyszłym tygodniu idę na zakupy gwiazdkowe, na liście mam od dawna oryginalny kalendarz( najlepiej z budowlami i czarno-biały) i do zrobienie andruta , którego mój TŻ uwielbiał w dzieciństwie. Ostatnio na imprezie u znajomych koleżanka zrobiła takiego andruta a mój oszalał z radości i wróciło w nim tyle wspomnień, więc od razu zaciągnęłam dziewczynę do kuchni i kazałm sobie podać przepis na owo cudo. Podobno jej facet tez uwielbia dlatego robi

Pozdrawiam wszystkie cieplutko

Edytowane przez kimiki
Czas edycji: 2009-12-06 o 01:04
kimiki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 08:02   #139
hejYou
Zakorzenienie

ja swojemu kupiłam pasek z zapalniczką ( palacz ) i upiekłam mu ciacho .
Stary 2009-12-06, 09:11   #140
candy111
Zakorzenienie

ja kupilam takie duuuuze kapcie żaby :d
candy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 13:27   #141
*Catherrine*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kimiki Pokaż wiadomość
No bez przesady ;P Jak oni mają bajzel z cenami w sklepie to ich wina! Ty jesteś klientem i kupujesz za taką cenę, która jest na produkcie.
Nie powinnaś mnieć żadnych wyrzutów- masz dziewczyno poprostu wielkie szczęście Pozazdrościć

Zoya - oj widze, że mamy obie smakoszów piwno-winnych
Cieszę się, że mogła pomóc.
Podaję linki do książek:

Wina świata:
http://www.empik.com/wina-swiata-ksiazka,361355,p

Piwo( to samo wydawnicto co Wina świata):
http://www.empik.com/piwo-ksiazka,prod11790004,p

Piwa świata:
http://www.empik.com/piwa-swiata-ksi...ame=BoxRelated

Znalazłam cos jeszcze fajnego Karty do gry z piwami: na na pudełku butelki piwa znanych marek, a na rewersach również pełne kufle
Poniżej link
http://www.empik.com/karty-piwa-swia...,prod8190057,p

W przyszłym tygodniu idę na zakupy gwiazdkowe, na liście mam od dawna oryginalny kalendarz( najlepiej z budowlami i czarno-biały) i do zrobienie andruta , którego mój TŻ uwielbiał w dzieciństwie. Ostatnio na imprezie u znajomych koleżanka zrobiła takiego andruta a mój oszalał z radości i wróciło w nim tyle wspomnień, więc od razu zaciągnęłam dziewczynę do kuchni i kazałm sobie podać przepis na owo cudo. Podobno jej facet tez uwielbia dlatego robi

Pozdrawiam wszystkie cieplutko
a podarujesz mi na mikołajki ten przepis? baardzo ładnie proszę
uwielbiam piec różne słodkości, o andrucie nie słyszałam, dlatego mnie zainteresowałaś

żeby było tematycznie: na Mikołajki kupiłam TŻtowi malutkie drzewko bonsai sageretia Nie wiem czy obchodzi Mikołajki, to nasze pierwsze Nie pytałam go bo to by wyglądało jakbym się domagała o prezent, a mi na tym nie zależy, a drzewko chciałam mu kupic już z innej okazji ale wtedy nie mogłam znalezc, a teraz mi wpadło w ręce Zawiązałam na doniczce czerwoną kokardkę i czekam na popołudnie kiedy się spotkamy
Stary 2009-12-06, 14:34   #142
bartnix
Rozeznanie

GG do bartnix

a perfumy które "na nim" uwielbiam

jak szaleć to szaleć

bartnix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 14:46   #143
nusia4
Raczkowanie

piwko i żel pod prysznic w skarpecie świątecznej..skromnie,sym bolicznie Chyba prezent się podobał
nusia4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 14:54   #144
avqill92
Przyczajenie

Znajoma myśli, żeby kupić narzeczonemu m.in książkę Johna Graya "Mężczyźni są z Marsa, kobiety z Wenus" (oprócz tego jeszcze jakiąś tam koszulę, płytę itd). Ale co myślicie o pomyśle z tą książką? Czytałam ją i uważam, że jest bardzo dobra, a jeśli facetowi chciałoby się ją przeczytać mogła by się okazać również bardzo pożyteczna, tylko nie jestem pewna jaka by była jego pierwsza reakcja nie wiem czemu wydaje mi się że to nie najlepszy pomysł...
Pytam bo sama nie mam pojęcia co swojemu dać. Pomysłów ciekawych jest wiele, ale ja jakoś zawsze boję się że nie trafię w gust albo prezent będzie nieodpowiedni do okazji...

O, właśnie! Powiedzcie mi co sądzicie o tym, żeby kupić mu nowy szalik drużyny piłkarskiej, której kibicuje? Swój stary ukochany oddał właśnie po jakimś meczu na cele charytatywne, sam mi się żalił, że ciężko mu się było z nim rozstać... Z samego szalika na pewno by się cieszył, a jeśli dałabym mu go ja - kiedyś przeciwniczka kibicowania (nad czym strasznie ubolewał, bo lubi gdy akceptuję jego zamiłowania) może byłoby mu miło? Co myślicie?

Edytowane przez avqill92
Czas edycji: 2009-12-06 o 15:58
avqill92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 15:02   #145
Czekolada07
Przyczajenie

Question Prezent dla Chłopaka

Cześć .
Nie długo moj chłopak ma urodziny [ 20 ] , Tylko mam mały problem Totalny brak pomysłów na prezent . Ja możecie to pomóżcie Dzięki ;* (i nie za drogi bo mój fundusz jest ograniczony )
Czekolada07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 15:54   #146
gsk
Zakorzenienie

GG do gsk
Dot.: Prezent dla Chłopaka

Cytat:
Napisane przez Czekolada07 Pokaż wiadomość
Cześć .
Nie długo moj chłopak ma urodziny [ 20 ] , Tylko mam mały problem Totalny brak pomysłów na prezent . Ja możecie to pomóżcie Dzięki ;* (i nie za drogi bo mój fundusz jest ograniczony )
https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=112
tu napewno coś mu znajdziesz
gsk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 16:22   #147
kimiki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez avqill92 Pokaż wiadomość
Znajoma myśli, żeby kupić narzeczonemu m.in książkę Johna Graya "Mężczyźni są z Marsa, kobiety z Wenus" (oprócz tego jeszcze jakiąś tam koszulę, płytę itd). Ale co myślicie o pomyśle z tą książką? Czytałam ją i uważam, że jest bardzo dobra, a jeśli facetowi chciałoby się ją przeczytać mogła by się okazać również bardzo pożyteczna, tylko nie jestem pewna jaka by była jego pierwsza reakcja nie wiem czemu wydaje mi się że to nie najlepszy pomysł...
Pytam bo sama nie mam pojęcia co swojemu dać. Pomysłów ciekawych jest wiele, ale ja jakoś zawsze boję się że nie trafię w gust albo prezent będzie nieodpowiedni do okazji...

O, właśnie! Powiedzcie mi co sądzicie o tym, żeby kupić mu nowy szalik drużyny piłkarskiej, której kibicuje? Swój stary ukochany oddał właśnie po jakimś meczu na cele charytatywne, sam mi się żalił, że ciężko mu się było z nim rozstać... Z samego szalika na pewno by się cieszył, a jeśli dałabym mu go ja - kiedyś przeciwniczka kibicowania (nad czym strasznie ubolewał, bo lubi gdy akceptuję jego zamiłowania) może byłoby mu miło? Co myślicie?

avqill92 nowy szalik w tej sytuacji to super sprawa Na pewno sprawisz mu dużo radości i na pewno niesamowitą niespodziankę nawet jeśli nie jesteś miłośniczką kibicowania podkreślisz tym prezentem jak bardzo zależy Ci na jego szczęsciu A poza tym do tego szalika zrobiłabym mu na Twoim miejscu własnoręcznie dyplom w którym uhonorowałabym jego czyn na cele charytatywne Podkreślisz jeszcze bardziej jak bardzo podobała Ci się jego godna naśladowania postawa. To tylko taka moja mała sugestia- zrobisz jak uważasz

Co do książki Johna Graya "Mężczyźni są z Marsa, kobiety z Wenus" to średnio to widzę jako prezent na mikołajki, urodziny i gwiadzkę czy też Walentynki dla faceta Owszem można mu ją podrzucić do przeczytania zachwalając jej walory, ale to nie jest moim skromnym zdaniem prezent z którego mężczyzna by się bardzo cieszył
Dobrze by było, żeby twoja koleżanka się "wywiedziała" jakimś tajemnym sposobem jaki rodzaj książek lubi czytać jej narzeczony, jeżeli już chce mu kupić książkę lub przejrzy listę ostatnich bestsellerów

Pozdrawiam
Stary 2009-12-06, 16:44   #148
avqill92
Przyczajenie

Dzięki za pomoc O tym szaliku chyba pomyślę na poważnie Na pewno tak jak mówisz, doceni to i ucieszy się bardziej niż gdybym na siłę chciała znaleźć jakąś pierdółkę. A z tym dyplomem fajna sprawa, haha
O książce myślałam dokładnie to samo - dzisiaj widzę się z tą koleżanką, to jeszcze jej doradzę żeby pokombinowała z wymyśleniem innej (sama mnie o to prosiła)

avqill92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 21:17   #149
olenka.
Przyczajenie

potrzebuję pomocy z prezentem. jestem z tż od 2 miesięcy, związek niestety głównie na odległość. dziś tż powiedział, że chciałby coś 'od serca'. ze względu na staż wszystkie zdjęcia i ich przetwory odpadają.

dziś dostaliśmy po misiu od Mikołaja (On ma wersję męską a ja damską), a ja dostałam uroczy termofor (bo marudziłam, że bez Niego jest mi zimno w nocy).

Jakby któraś miała jakiś pomysł, to byłabym wdzięczna za sugestię.
olenka. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 21:53   #150
marynka42
Zakorzenienie

pamiętacie dziewczyny moj problem z zegarkiem dla TŻta? otoż zamowilam jeden wybrany i okazało się ze sa juz tylko brazowe

no wiec proszę jeszcze raz o pomoc -
mam już mniej do wyboru :P

http://www.allegro.pl/item831442099_..._2_kolory.html
ten doradza mi przyjaciolka ale ten pasek wezowy to moja bolączka najchetniej zmienialabym go zaraz po zakupie, ale nie wiem czy tak wypada ?

zdjęcie 1: zegarek z aukcji na czyjejś rece:P
2 i 3: opcja nr 2
4: opcja nr 3

Edytowane przez marynka42
Czas edycji: 2009-12-06 o 21:54
marynka42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości