|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
ruda wiewiora , CookieCrisp, panna_miodowa, amozefrytkidotego, CaMa, kamisha, ciiri ( kocham twoje przejrzyste posty) , TiS, _mandarynka , dontgivemenames ( Ciebie również ubóstwiam za ten ład w czytaniu opisów ) oczywiscie mogłabym jeszcze wymieniać i wymieniać . bo każda tutaj daję cząste siebie . moje iskierki <3
powiem tak : nie udzielam się na forum, bo stwierdziłam, że moje opisy nie są aż tak doskonałe i nie równają się z waszymi . poniżej wymienionym dziewczyną chcę podziękować . jesteście moimi iskierkami ! kocham was za to co tutaj robicie ! wasze dodawane opisy, przemyślenia odzwierciedlają moje poczucie życia. jestem tutaj od miesiąca, ślędzę i kopiuję ! z radością i wielkim bananem na twarzy czytam wasze posty . byłyście gdy byłam mega hepii i teraz, gdy mam najgorszy do tej pory okres w moim życiu.. kiedy to zostałam porzucona przez moją hmm. miłość ? jesteście najwspanialsze na świecie <3 dziękuje wam z całego serducha i błagam nie odchodzcie i bądzicie takie jakie jesteście wasza praca tutaj jest doceniania . nie pozwólcie żebym przez waszą nieobecność odeszła stąd . poprawiasz mi humor lepiej niż milion kostek czekolady, lody z filmem i koc z herbatą. kocham Cię bardziej niż dobrą książkę nocą i czekoladowy budyń. pragnę Cię bardziej niż wspiąć się na mont everest, przepłynąć la manche i zobaczyć Paryż. bo każda z tych rzeczy, jeśli nie ma Cię przy mnie - nawet myślami - wydaje się bezbarwna. teraz się pozbierałam . nie jestem już tak perfekcyjna jak wcześniej , nie potrafię już tak pięknie żyć , nie potrafię szczerze się śmiać . ale jestem . wstaje z łóżka żeby przeżyć kolejny cholernie pusty dzień . nie utrudniaj mi tego . nie wracaj . 'idziesz na przeciwko mnie , udaje , że cię nie widzę , przechodzisz obok a ja czuje zapach twoich perfum i nagle pojawiło się kucie w sercu i smutek w oczach.. Od małego nam się to wmawia. Popchnął cię - bo cię lubi, ciągnie cię za warkocze - bo mu się podobasz. Każe się nam wierzyć, że jak facet udaje palanta, to mu się podobamy : Musiał zgubić twój numer, boi się twojej dojrzałości uczuciowej, zakończył poważny związek. Kłamstwa, które mają ułatwić kobietom życie. Boli, prawda? Dużo się uczy małe dziewczynki. Jeśli cię bije - to cię lubi, sama nie przycinaj grzywki. a pewnego dnia spotkasz wspaniałego księcia i będziecie żyli długo i szczęśliwie. Każdy film, każda usłyszana historia błaga nas by na to czekać. Zwrot akcji w trzecim akcie. Nieoczekiwane spotkanie. Spełnienie marzeń. Czasem tak pochłania nas szukanie szczęście, że nie uczymy się odczytywać sygnałów. Może w szczęśliwym zakończeniu chodzi po prostu o ciebie? patrzę na to słoneczko i czekam kiedy zmieni się w kopertę z napisanym Twoim imieniem z 'przesyła wiadomość' obok. Wiesz, pewnie się nie doczekam. Bo ty nie myślisz w tej chwili o mnie. I ja jestem na końcu listy ' Osoby do których napiszę' A może wcale mnie tam nie ma. Ona. Ona jest pierwsza. I najbardziej żałuję tego że nie jestem Nią... Lecz wiesz, jestem Dumna że jestem sobą... Nie pisz, lepiej nie pisz. Znowu będę śniła o tobie nocą. I znowu będę skakać z szczęścia że napisałeś nic nie znaczącą a dla mnie tak ważną ' gwiazdkę przy dwukropku' ...
ile to już razy o Nim zapominałam? / Paralogiczna ;* / Nic nie smakuje tak cudownie jak świadomość, że się chudnie! Dam radę! Edytowane przez Chocolaaate Czas edycji: 2009-12-06 o 01:23 |
|
|
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem przerażona ale nie odejdę . widzisz moje serce , jak bije ? codziennie słabiej...
Weź oddech , taki głęboki... uspokój się... Weź pistolet i policz do trzech... Nadchodzi moja kolej... Za bardzo przyzwyczajona do mówienia 'żegnaj' Chciałabyś spędzić ze mną resztę swojego życia ? I chociaż nieraz coś krzyżuje drogę , ja wiem , że kochać Cię nigdy nie przestanę! Sen wzmacnia , wódka usypia . Wniosek ; wódka wzmacnia . ![]() Za każdym razem kiedy Cię obejmuje myślę o tym , że obejmowałeś już tyle przede mną . Całowałeś się już z tyloma . Spałeś z tyloma . A teraz mnie dotykasz wyuczonymi ruchami .
|
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
'realiami trzeba patrzyć.
'w kierunku szczęścia . 'rozkładające się serce.
|
#3364 |
|
Zakorzenienie
|
Założę szpilki,seksowną sukienkę,przejdę obok Ciebie a Ty wtedy powiesz "spróbujmy jeszcze raz". A ja ? Ja będę obojętna, tak jak Ty przez te 2 lata.
To ten dzień,kiedy zmyślasz. Czasem naiwna,infantylna,ale zawsze lojalna. Sprawiasz,że nawet z czarnych chmur pada kolorowy deszcz.
|
#3365 |
|
Zadomowienie
|
Rozkazuje ci mnie kochać !
Nim na zawsze zamkną się drzwi i wszystko się skończy.
|
|
#3366 |
|
Raczkowanie
|
Nie ma krwi, nie ma żalu .. Skoro i tak skończę w piekle, to mogę po drodze zaszaleć - Edward Zauważyłam , że to nie ból osłabł , tylko raczej ja sama stałam się silniejsza. Im mocniej się kogoś kocha , tym bardziej irracjonalnie się postępuje. Do tej pory wszytko było proste. Bałam się, to próbowałam uciec. Nienawidziłam, to próbowałam walczyć. Kto kocha, nie potrzebuje nigdy mówić: przepraszam.
|
#3367 | |
|
Rozeznanie
|
pamiętamy, pamiętamy
![]() Cytat:
![]() _______________ pomimo wszytko-na zawsze razem? pamiętasz jak to mówiłeś...szkoda, że nie dotrzymałeś słowa... ajajaj koko dżambo ajajaj... ![]() wszystko bez Ciebie nie znaczy nic....
|
|
#3368 |
|
BAN stały
|
CookieCrips
Cama m4dziar4 modlishque ciiri beMine ZjemCie - dawno Cię nie było;* ------------------------------------------------------------------------------- Herbatka z miodkiem. A ja Ci się nie podoba życie to kopnij je w du.pe! Jesteś taki piekny, że aż nie możliwy. Masz coś do mnie? To wyskakuj na gołe klaty ![]() A będziesz grzeczny? Dam Ci cukierka. |
|
|
|
#3369 |
|
Rozeznanie
|
nie widzę w tym nagany wcale, bo to są fakty.
spróbuj widzieć rzeczy takie jakimi są wtedy nie może ci zaszkodzić cudzy pogląd. ja próbuję zobaczyć swój cel a ze mną mój strach, który mówi dziel się dziel. bo teraz moja kolej i wciąż nie jest łatwo ja rzygam już dawno uniwersalną prawdą. jesteśmy iskrą, która spaliła to wszystko. trzeba być ****ą by upaść tak nisko. myślę, że widzi to każdy, bo z każdym dniem oddalamy coraz bardziej się od prawdy. nieraz są sytuacje, które karzą ci wybierać bo nieważne co robiłeś, ważne to co robisz teraz. nikt nie poczuwa się do winy tak beztrosko dajemy myśleć za nas innym. bo jest tak choć nie jest bez wad to mój prywatny wszechświat.
Edytowane przez Martusia1992 Czas edycji: 2009-12-06 o 09:59 |
|
|
|
#3370 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kochaaanaaa ten na dole zabieram bo świetny jest ♥ ...
Mam nadzieję, że francuskie pchły zjedzoną was oboje.. Jestem zagadką dla Świata. Nie jestem słyszalną odpowiedzią. Albo chwilą Którą trzymałeś w swoich ramionach. Nie było niczego w zasięgu wzroku poza porzuconymi wspomnieniami... Chcę spełnić nieujawnione pragnienia twojego serca.. Wyobraź sobie, że jest milion mnie, seksownie mówiących do ciebie.. |
|
|
|
|
#3371 |
|
Raczkowanie
|
a ja odlecę tam, gdzie jest błękitne niebo, odlecę, bez kropli krwi...
~*~ byliśmy tak blisko siebie, że zabrakło miejsca na uczucie. ~*~ wiem kochany, jak łatwo jest ranić... ~*~ tak słodko, tak niewinnie... tak nie raz już było! ~*~ może jutro zniknę, lecz w tej sekundzie oddycham, o jutrze nie myślę, bo jeszcze przede mną dzisiaj. ~*~ czasami trzeba usiąść obok i czyjąś dłoń zamknąć w swoje dłoni, wtedy nawet łzy, będą smakować jak szczęście. ~*~ wiem, czasem mówię rzeczy, których sama nie rozumiem. ~*~ Nie uważałeś co robisz, To teraz rób co uważasz. ~*~ ORGASMIC CHOCOLATE ![]()
Sex? a)Male b)Female (c) Yes, please. ![]() 17.11.2009 szczęściara. Edytowane przez Mountelly Czas edycji: 2009-12-06 o 10:18 |
|
|
|
#3372 |
|
Raczkowanie
|
*
Chyba oszalałam, słucham muzyki, obgryzam paznokcie, a życie mija.! Samotność, najgorszy stan zbez fizycznego bólu, długotrwały, perfekcyjnie wyniszczający. Rdza niszczy żelazo, a kłamstwo duszę. Kochać kogoś to czasem pozwolić mu odejść. . . Miłość ożywia pragnienie jedności nawet tych, którzy nigdy nie dostrzegali jej potrzeby. Człowiek zaczyna rozumieć, gdy zaczyna tracić. Człowiek uczy się przez całe życie z wyjątkiem lat szkolnych *
|
|
#3373 |
|
Przyczajenie
|
Odczytuję przeznaczenie z twojej dłoni.
nie ma nic na tym świecie, czego byś nie wymyślił i czego ja nie zrobiłabym dla ciebie. Gdy nie ma świadków, nie ma zbrodni. Nie opóźniaj rzeczy, których teraz pragniesz. ]:-> dlaczego jesteś tak daleko skoro ja wciąż jestem blisko? zaczynam wierzyć że powinno być nielegalnym oszukiwanie serca kobiety. nie znasz znaczenia słowa przepraszam.
|
|
#3374 |
|
Rozeznanie
|
Rozłożyło mnie na ringu uczuć.
a gdyby tak zamknąć niebo na kłódkę ? prowadząc dialog na smyczy zdrowego rozsądku. grzech za grzech i do przodu. Powiedz mi - a zapomnę. Pokaż - a zapamiętam. burczy mi w serduszku. bo dzięki tobie powietrze pachnie malinową mambą. tak sobie siedzę i myślę, co robi pozostałe sześć cudów świata
|
|
|
|
#3375 |
|
Raczkowanie
|
i wszystko o czym myślę to jak sprawić żebyś o mnie pomyślał .
potłuczona i znienawidzona od środka . gdziekolwiek jesteś czekam.. spróbuj choć raz odsłonić twarz i spojrzeć prosto w słońce . tańczyć na deszczu, gonić wiatr . proszę pozwól mi usłyszeć ciszę.. a tak nie wiele trzeba aby odejść.. |
|
|
|
#3376 |
|
Raczkowanie
|
`Mężczyźni wymyślili pocałunek po to, by zamknąć kobiecie usta ..
`Naprawdę być to kochać kogoś całym sobą <3. `Więc choć, ja oddam Ci sercę <3. `Zaufaj Mi, a każda myśl do Ciebie się uśmiechnie .. `Myślę o tobie w wieczory zimne i pytam: Dlaczego nie jesteś przy mnie .? `Kochać kogoś i żyć dla Niego - nie ma na świecie nic piękniejszego .. <3.
|
#3377 |
|
Raczkowanie
|
-Czemu taka jesteś?
-Jaka? -Taka cholernie wrażliwa albo cholernie obojętna? -Bo jestem cholernie inna niż te dziewczyny które znasz... kiedyś dorwę tego chu.ja co tak wkręca te czupaczupsy w ten pier.dolony papierek .! Bywa, że marzenia o rycerzu na białym koniu przekreśla romans ze stajennym. pukam do drzwi szczęśćia a one mi odpowiadają "spier.dalaj". a gdy po raz kolejny powiesz mi o zaufaniu i szczerości, to będę miotać w ciebie wszystkim co mam pod ręką. i nie, wcale ci kochanie nie groże... ;] oprócz Ciebie, należy się to tylko Bogu.
|
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
panna_miodowa - ale mi się pochwała trafiła ;D dzięki ;*
___________ każde szczęście ma swoją datę ważności a gdyby tak... eee, nie. trzeba to jeszcze przemyśleć tyle lat.. jak to się stało? nie wiem gdzie jest umiar wiesz jak smakuje samotność? zdesperowana kobieta w towarzystwie Desperadosa pozycja w życiu nie daje takiego szczęścia jak ta jedna osoba u boku nie przemawia do mnie fakt, że ktoś pokocha jeszcze Ciebie oprócz mnie Twój charakter nie dostarcza powodów, żeby za Tobą tęsknić maleńki upychamy marzenia tak głęboko, że z wiekiem zapominamy, że miały być realizowane słodko pachną chwile spędzone razem
|
#3379 |
|
Raczkowanie
|
to, że czasem milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia!
|
#3380 |
|
Rozeznanie
|
he wasn't there when I needed him. No ! He was never around. Nie było go, gdy go potrzebowałam. Nie ! Nigdy go przy mnie nie było. I could say that I'll always be here for you, but that would be a lie and quite a pointless thing to do. Mogłabym powiedzieć, że zawsze tu dla Ciebie będę, ale byłoby to kłamstwem i zupełnie bezsensowną rzeczą. and now you've gone, it feels as if the whole wide world is my stage. I teraz, kiedy odszedłeś, wydaje się, jakby cały rozległy świat był moją sceną. You always made it clear that you hated my friends. You made me feel so guilty when I was running around with them. Zawsze mówiłeś jasno, że nienawidzisz moich przyjaciół. Sprawiałeś, że czułam się winna, gdy się z nimi spotykałam.
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-12-06 o 11:50 |
|
|
|
#3381 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
*** czasem mówię tak, gdy chce powiedzieć nie.. wiesz.. zawsze jest czas by w siebie znów uwierzyć.. ile we mnie myśli które rodzą zło, ile we mnie gniewu który pcha na dno, lecz nie tracę wiary że naprawie własny świat..
|
|
|
#3382 |
|
Raczkowanie
|
"Tak czy siak, ja i tak jestem czysty jak łza" "Nie puszczę Cię, nigdzie sama stąd nie pójdziesz"
"Odpocznijmy, Połóżmy się, Zapomnijmy..." "Mów mi dobrze, nie mów mi źle" "Gdybyśmy byli sami, tak sam na sami..." "I nie ważne, że świat na którym przyszło Ci żyć lepszym wydawał się być"
|
|
#3383 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() _______________________ widzę twój uśmiech i to spojrzenie, chyba zostanę jeszcze na chwilę. ♥
mieszanina naszych ciał. kiedy ostatnia kropla deszczu uderzy w moje okno, kiedy nadzieja opuści mój umysł, kiedy łza spadnie na moją poduszkę, kiedy ostatnia sekunda z tobą odejdzie na zawsze, kiedy będę żałowała, że nie rozmawiałam z tobą, i że nie powiedziałam ci tego, co chciałam powiedzieć, wtedy właśnie zdenerwuję się i powiem ci, że cię kocham. czy ty w ogóle wiesz co marnujesz?
Edytowane przez amozefrytkidotego Czas edycji: 2009-12-06 o 12:20 |
|
|
|
|
#3384 |
|
Raczkowanie
|
Siemka Wam wszystkim ! ;] Pozwolę sobie dołączyć do Waszego wątku xdd ________ Moje opisy: .Napisać list do Mikołaja i czekać aż spełnią się wszystkie marzenia .Szukam sensu w bezsensie .Żyję z zamkniętymi oczami .Nie chcę wiedzieć na czym stoję .Oddycham nadzieją .Kiedyś napiszę o nas wiersz .A jutro zapomnisz się uśmiechnąć .Bez żadnych głupich podtekstów .Została już tylko ta przeklęta cisza
|
#3385 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zjawiasz się jak marzenie i znikasz równie szybko.
Ile razy można powtarzać że będzie dobrze? nienawidzę tego w Tobie że Cię kocham!
|
|
#3386 |
|
Zadomowienie
|
czas przemija nierówno – raz rwie przed siebie, to znów niemiłosiernie się dłuży – ale mimo to przemija
być taka zajęta udając zajętą za każdym razem, kiedy patrzyłam na idealne rysy mojego towarzysza, serce zaczynało mi bić mocniej, upewniając mnie, że jest na swoim miejscu we wnętrzu tego pożaru usłyszałam nagle rytm pulsu i uświadomiłam sobie, że odnalazłam swoje serce – akurat w tej chwili, że zaraz gorzko tego pożałowałam. miłość jest ślepa im mocniej się kogoś kocha, tym bardziej irracjonalnie się postępuje stephenie meyer |
|
|
|
#3387 |
|
Raczkowanie
|
My memory plays our tune
Moje wspomnienia grają naszą melodię./ And said I want you, just 'zactly like i used to pragnę Cię tak samo jak kiedyś. / bo najtrudniejsze w tym wszystkim jest opuszczanie Ciebie.
|
#3388 |
|
Rozeznanie
|
Mikołaju Ty wiesz co moim marzeniem jest !
Do przodu żyj, by szybko dzień pechowy minął, nawijaj mu swingowy rytm. ognia nie gaście. nie możesz mi odebrać nadziei na lepsze jutro. nie ma kobiet, które nie mają czasu na miłość - kłamią by się bronić . pojedziesz do piekła pierwszym transportem. moze jestem niedojrzała, ale nie chce miłości Twej. Nigdy więcej uświadamiania sobie niewinności. Trzeba przejść długą droge do szczęścia.
|
|
#3389 |
|
Zadomowienie
|
Nieudana droga życia, po której musze iść.
Kręte ścieżki, korytarze prowadzące do Twoich ramion szarzeje moja postać Mikołajowe (z wizażu, więc nie krzyczcie,ale pomyslałam,ze warto je przypomnieć,żebyście nie musiały szukać, taki prezent na Mikołaja ![]() Chciałabym być Mikołajem, znałabym adresy wszystkich niegrzecznych chłopców ![]() Jezdzi Mikołaj po świecie, Twój prezent go w dupe gniecie, wyrzucił go gdzieś w Bangkoku, chvja dostaniesz w tym roku. Albo ja tak niewyraźnie myślę,albo Mikołaj jest taki niedomyślny... ma ktoś GG do Mikołaja?? And you know exactly what my wish is... A wiesz dokładnie, co moim życzeniem jest w oczekiwaniu na świetego Mikołaja... Święty mikołaj nie istnieje... moje zycie właśnie straciło sens... Ktos musi Cie uświadomić... święty Mikołaj nie istnieje... Święty mikołaj nie istnieje... moje zycie właśnie straciło sens... Ktos musi Cie uświadomić... święty Mikołaj nie istnieje... WANDET!!! gruby, czerwony, z biała brodą ![]()
|
#3390 |
|
Rozeznanie
|
widocznie się muszę przekonać naocznie.
jak skończy się dzień, bo jak się zaczął to ja wiem.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:09.

wasza praca tutaj jest doceniania . nie pozwólcie żebym przez waszą nieobecność odeszła stąd . 

<3