Miłośniczki H&M - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-05, 17:55   #2641
~Veronique
Zakorzenienie

Dot.: H&M'owe miłośniczki-łączmy się:)

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Dokładnie mam takie samo podejście i również zostawiam sobie na pamiątkę co ładniejsze torebki.
Skoro nie jestem sama, to wydaje mi się, że jakimś skrajnym dziwactwem to chyba nie jest
oj nie jest

~Veronique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 17:58   #2642
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilonka_hh_ Pokaż wiadomość
Ja też mam takie podejście więc jest nas trochę więcej
Cytat:
Napisane przez ~Veronique Pokaż wiadomość
oj nie jest
Uff to dobrze, bo już się bałam

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 18:07   #2643
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sialalalala Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny, myślicie że ta torebka nadawałaby się na studniówkę? Nic innego nie mogę znaleźć a bardzo bym chciała w takim kolorze, ogólnie coś innego niż kopertówka.
zdjęcie wklejone przez Pralinkę na stylio.
widziałam tę torebkę i jest naprawdę śreeeednia nie zawracałabym sobie nia głowy.Na zdjęciach wygląda naprawdę kusząco, ale na żywo jakaś taka szarawa i krzywa

A co do Sonii Rykiel- takie sobie materiały spodziewałam się czegoś lepszej jakości.
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 18:08   #2644
ona123ona
Wtajemniczenie

Cytat:
Spokojnie, nie odebrałam tego w ten sposób Ja po prostu jestem skrajnym przypadkiem estetki, która dużą wagę przywiązuje do szczegółów, na które inni może nie zwracają uwagi. Generalnie z siatkami w ręku nie wyobrażam sobie chodzić w innym przypadku niż po galerii z zrobionymi wcześniej zakupami czy wracając z nimi do domu, ale jak już idę kupić bieliznę z teoretycznie limitowanej edycji, za którą płacę 2xwięcej niż za normalną w H&M, to miło by mi było, gdybym dostała też ładne opakowanie

Nie wiem, czy to już snobizm, czy jeszcze poczucie estetyki, ale analogicznie (skoro została już wymieniona nazwa tej marki), gdybym kupowała coś w butiku Chanel, to chciałabym dostać tą rzecz ładnie zapakowaną w torebkę firmową, a nie byle jak wrzuconą w jakąś plastikową reklamówkę..

Wiem, wiem.. gdzie bieliźnie Sonii Rykiel pour H&M do Chanel, ale chodzi mi o sam fakt, że lubię tą ładną otoczkę wokół zakupów, które też dają mi frajdę przynajmniej taką samą jak posiadanie później danej rzeczy

Dokładnie mam takie samo podejście i również zostawiam sobie na pamiątkę co ładniejsze torebki.
Skoro nie jestem sama, to wydaje mi się, że jakimś skrajnym dziwactwem to chyba nie jest

Cytat:
Napisane przez foxxxy Pokaż wiadomość
Ja to chyba jakaś dziwna jestem, bo nienawidzę epatować siatkami Jak tylko coś kupie to wciskam do torebki niewazne skąd pochodzi to coś pochodzi a Tych z H&M i Zary wstydze się szczególnie
Podobnie mam, a jak robię większe zakupy, to staram się wszystko wrzucić tylko do jednej siatki .
ona123ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 18:32   #2645
klaudens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Tak, i to trzeci rok już tak sobie wstaję na tą chorą porę (pół biedy teraz jest na Wrzeszczu więc mam bliżej, chociaż wczoraj myślałam ze zamarznę o tej porze na przystanku) Mój kierunek ma w nienormalnych porach i miejscach zajęcia, najgorzej było jak mieliśmy cwiczenia (obowiązkowe) na 7.00 w Gdyni (trzebabyło o 5.00 wstać żeby się z Gdańska przebić), a dzień prędzej jeszcze wykład (również w Gdyni) który kończył się o 21.00 (sie wracało to się było po 22.00), a w środku dnia idiotyczna dziura bez zajęć .
A za godzinę mam wykład (zaliczany za obecność) trwajacy 3 bite godziny (bez przerwy) do 15.30.
A, i wbrew pozorom to są stacjonarne studia dzienne A Uniwersytet Gdański (nie "Gdyński" )
Skąd ja to znam Biologia UG 2 rok

Cytat:

Jeszcze gorszy: geografia. A gorszy dlatego ze mimo że to studia dzienne (darmowe), to zmuszają nas do płacenia za wszelakie obowiazkowe ćwiczenia terenowe (typu jedzie się np. w góry na tydzien i robi tam zajęcia), jak bym wiedziała ze trzeba będzie tyle kasy na to wyrzucić to bym drugi raz chyba na to nie poszła ...
U nas tez za wyjazd na Kaszuby by badać bezkręgowce sie płaciło. Co do tych godzin porannych to u nas tylko na 1 roku tak było. Za to co którąś sobotę np. w tę mieliśmy 3 koła z anatomii. Studia dzienne

Jakie są wisiorki teraz na dziale dziecięcym?
klaudens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 19:42   #2646
Smarfetka
Zakorzenienie

mam pytanie otóż czy może gdzieś w H&m uchowały się te obłędne kolczyki?

Edytowane przez Smarfetka
Czas edycji: 2010-03-14 o 12:26
Smarfetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 21:21   #2647
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudens Pokaż wiadomość
Skąd ja to znam Biologia UG 2 rok

U nas tez za wyjazd na Kaszuby by badać bezkręgowce sie płaciło. Co do tych godzin porannych to u nas tylko na 1 roku tak było. Za to co którąś sobotę np. w tę mieliśmy 3 koła z anatomii. Studia dzienne

Jakie są wisiorki teraz na dziale dziecięcym?

Spoko, nam kazali w weekendy rzeczy typu stać jak idiota od 6.00 do 23.00 na skrzyzowaniu i liczyć ile samochodów (i ile w nich ludzi) tam przejechało

mademoiselle jeanne, ilonka_hh_, ~Veronique
- nie wiem czy zauważyłyście, ale pisałam parę postów wcześniej i mam tak samo
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 22:08   #2648
Aleksandrap
Rozeznanie

Cytat:
Spokojnie, nie odebrałam tego w ten sposób Ja po prostu jestem skrajnym przypadkiem estetki, która dużą wagę przywiązuje do szczegółów, na które inni może nie zwracają uwagi. Generalnie z siatkami w ręku nie wyobrażam sobie chodzić w innym przypadku niż po galerii z zrobionymi wcześniej zakupami czy wracając z nimi do domu, ale jak już idę kupić bieliznę z teoretycznie limitowanej edycji, za którą płacę 2xwięcej niż za normalną w H&M, to miło by mi było, gdybym dostała też ładne opakowanie

Nie wiem, czy to już snobizm, czy jeszcze poczucie estetyki, ale analogicznie (skoro została już wymieniona nazwa tej marki), gdybym kupowała coś w butiku Chanel, to chciałabym dostać tą rzecz ładnie zapakowaną w torebkę firmową, a nie byle jak wrzuconą w jakąś plastikową reklamówkę..

Wiem, wiem.. gdzie bieliźnie Sonii Rykiel pour H&M do Chanel, ale chodzi mi o sam fakt, że lubię tą ładną otoczkę wokół zakupów, które też dają mi frajdę przynajmniej taką samą jak posiadanie później danej rzeczy

W 100% się z Tobą zgadzam.
Wolę kiedy moje zakupy pakowane sa w ładne torebki, najlepiej papierowe, a już na pewno usztywniane. Rzeczy się w tedy mniej gniotą, wygodniej mi się je nosi i czuję sie bardziej ,,dopiesczona" jako klientka Moim zdaniem to ni jak ma się do snobizmu.
Co wiecej takie torebki się później przydają.

Niegdy nie pakuje wszystkich zakupów w jedną torbę, szkoda mi tych rzeczy.
Aleksandrap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 22:48   #2649
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:

Spoko, nam kazali w weekendy rzeczy typu stać jak idiota od 6.00 do 23.00 na skrzyzowaniu i liczyć ile samochodów (i ile w nich ludzi) tam przejechało

mademoiselle jeanne, ilonka_hh_, ~Veronique
- nie wiem czy zauważyłyście, ale pisałam parę postów wcześniej i mam tak samo
Chyba sobie żartujesz z tymi studiami Bo jeśli to prawda, to chyba stracę resztę dobrego zdania o państwowych uczelniach wyższych

Cytat:
Napisane przez Aleksandrap Pokaż wiadomość
W 100% się z Tobą zgadzam.
Wolę kiedy moje zakupy pakowane sa w ładne torebki, najlepiej papierowe, a już na pewno usztywniane. Rzeczy się w tedy mniej gniotą, wygodniej mi się je nosi i czuję sie bardziej ,,dopieszczona" jako klientka Moim zdaniem to ni jak ma się do snobizmu.
Co wiecej takie torebki się później przydają.

Niegdy nie pakuje wszystkich zakupów w jedną torbę, szkoda mi tych rzeczy.
Mnie szlag trafia jak w niektórych sklepach wrzucają mi tak na odwal się złożone rzeczy do foliowej reklamówki Za każdym razem przypominam sobie fragment artykułu z jakiegoś kobiecego magazynu, w którym autorka pisała, że wszystkie szanujące się sklepy już dawno zrezygnowały z foliowych siatek na rzecz papierowych toreb i coś w tym chyba rzeczywiście jest
I również nie upycham zakupów w jedną torbę ani swoją ani tą największą - nie lubię ani pogiętych rzeczy ani pogiętych torebek, taka już jestem pedantka

Stary 2009-12-05, 23:20   #2650
Aleksandrap
Rozeznanie

Cytat:
Mnie szlag trafia jak w niektórych sklepach wrzucają mi tak na odwal się złożone rzeczy do foliowej reklamówki Za każdym razem przypominam sobie fragment artykułu z jakiegoś kobiecego magazynu, w którym autorka pisała, że wszystkie szanujące się sklepy już dawno zrezygnowały z foliowych siatek na rzecz papierowych toreb i coś w tym chyba rzeczywiście jest
I również nie upycham zakupów w jedną torbę ani swoją ani tą największą - nie lubię ani pogiętych rzeczy ani pogiętych torebek, taka już jestem pedantka
W takim razie ja też jestem zakupową pedantką.

Oj znam to, najgorzej jak wrzucają biżuterię do jednego foliowego worka-makabra

A w ramach naszego pedantyzmu chciałabym jeszcze, żeby sklepy (np.Zara) pakowały buty najpierw do pudełek. Zawsze się boję, ze mi się porysują. Co wiecej, znacznie ułatwiło by to przechowywanie tych butów później.
Aleksandrap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 23:29   #2651
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aleksandrap Pokaż wiadomość

A w ramach naszego pedantyzmu chciałabym jeszcze, żeby sklepy (np.Zara) pakowały buty najpierw do pudełek. Zawsze się boję, ze mi się porysują. Co wiecej, znacznie ułatwiło by to przechowywanie tych butów później.
W Zarze nie dają pudełek do butów?
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 09:28   #2652
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula-zla Pokaż wiadomość
W Zarze nie dają pudełek do butów?
Nie dają mimo iż buty dostają w pudełkach, sprzedawcy rozpakowuje je i wyrzucają Rozumiem, że trudnym by było ustawianie ich w pudełkach na sklepie jak w typowym obuwniczym sklepie (ani to ładne, ani praktyczne, bo zaraz buty nie od pary powkładane byłyby do przypadkowych pudełek a reszta porozwalana po sklepie ), ale mogliby przynajmniej mieć takie w miarę uniwersalne pudełka do wkładania w nie butów przy kasie..

Aha są już pierwsze zdjęcia z pokazu prezentującego kolekcje dzianiny Sonii Rykiel dla H&M
http://www.zeberka.pl/art.php?id=6541

Edytowane przez mademoiselle jeanne
Czas edycji: 2009-12-06 o 09:29
Stary 2009-12-06, 09:53   #2653
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:

Aha są już pierwsze zdjęcia z pokazu prezentującego kolekcje dzianiny Sonii Rykiel dla H&M
Pani Rykiel lubi pasiaki

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 10:09   #2654
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
Pani Rykiel lubi pasiaki
Ano lubi. I nie chodzi tutaj tylko o jej kolekcje dla H&M, bo paski i kokardki to jej znaki rozpoznawcze

Stary 2009-12-06, 10:25   #2655
malwiiina
Zadomowienie

GG do malwiiina

Udało mi się przymierzyć tą czarną sukienkę (czarny gorset na gorze, tiulowe falbany na dole) na która tak długo polowałam. Szczęśliwa pobiegłam do przebieralni i ...zonk. Kiecka ładnie wyglada, ale biust ściska tragiznie, mam miseczkę B/C, a nawet w rozmiarze 38, gdzie zwykle nosze xs/s, wszytsko wychodziło bokiem lub wyciskało się góra

malwiiina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 10:33   #2656
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Dziewczyny widziałyscie ta kopertowke w H&M jeszcze ja dostane?
http://cogdziezaile.pl/index.php?p=15770

Zakochana
Stary 2009-12-06, 10:52   #2657
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Na 100% widziałam je ostatnio w Arkadii, ale z tego, co zapamiętałam, to kosztują 59 zł

Stary 2009-12-06, 10:57   #2658
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Na 100% widziałam je ostatnio w Arkadii, ale z tego, co zapamiętałam, to kosztują 59 zł
dzieki a co do ceny szkoda bo ona mnie wlasnie zainteresowała 60 zl to juz nie tak fajnie

Zakochana
Stary 2009-12-06, 11:00   #2659
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Nie dają mimo iż buty dostają w pudełkach, sprzedawcy rozpakowuje je i wyrzucają Rozumiem, że trudnym by było ustawianie ich w pudełkach na sklepie jak w typowym obuwniczym sklepie (ani to ładne, ani praktyczne, bo zaraz buty nie od pary powkładane byłyby do przypadkowych pudełek a reszta porozwalana po sklepie ), ale mogliby przynajmniej mieć takie w miarę uniwersalne pudełka do wkładania w nie butów przy kasie..

Mnie wkurza też brak pudełek, taka niby szanująca się marka, że nie zrobią żadnych promocji oprócz wyprzedaży, a (jak ktoś pisał) wymienili reklamówki na papierowe torby; ale żeby dać do nich te cholerne kartony (któe mają i tak), to juz nie można

A ta kolekcja na wiosnę, to w sumie, wyglada na bardziej zimową niż Jimmy Choo Co do poszczególnych ciuchów trudno coś powiedzieć bo słabo je tam widać, zauważyłam za to bransoletki, one też będą w kolekcji? Bo fajnie by było Pamiętam jak rok temu po kolekcji Matthew Williamson'a pomyślałąm sobie "no to fajnie by było żeby ktoś jeszcze buty zrobił, i co - parę dni później zapowiedź kolekcji Jimmy Choo A potem zastanawiałam sie co by jeszcze można i wywnioskowałam że m.in. bieliznę, no i co? Sonia Rykiel jest
A wiecie o czym teraz myślę? Żeby ktoś zrobił konkretną kolekcję biżuterii, typu bransolety, naszyjniki, pierścionki, kolczyki i inne akcesoria jak broszki, apaszki Jak myślicie, kto by mógł temu podołać? Ja bym bardzo chciała Marni, te ich naszyjniki, ehh

A co do UG - takie cuda to tylko na pewnych kierunkach, czyli: chemia, biologia, oceanografia i właśnie geografia Mój mąż studiuje informatykę i oni mają normalnie zajecia, czyli zaczynają codziennie 8.15 i kończą tak 14-16.00, a często mają dopiero na 10.15 lub już o 12.00 kończą, a zero jakichkolwiek dodatkowych opłat (a nie jak my, że 500-1000zł musimy rocznie wydać żeby zaliczyć rok), to sie nazywa sprawiedliwosć
Stary 2009-12-06, 13:08   #2660
annini
Zadomowienie

dziewczyny, tak apropos emanowania torebkami, wlasnie natknęłam sie na kogos, kto na allegro sprzedaje te materiałowe torebki z napisem SONIA RYKIEL POUR H&M, które w sklepie kosztują 9,99 za 48zł ;o
annini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 13:14   #2661
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:

Mnie wkurza też brak pudełek, taka niby szanująca się marka, że nie zrobią żadnych promocji oprócz wyprzedaży, a (jak ktoś pisał) wymienili reklamówki na papierowe torby; ale żeby dać do nich te cholerne kartony (które mają i tak), to juz nie można

A ta kolekcja na wiosnę, to w sumie, wyglada na bardziej zimową niż Jimmy Choo Co do poszczególnych ciuchów trudno coś powiedzieć bo słabo je tam widać, zauważyłam za to bransoletki, one też będą w kolekcji? Bo fajnie by było Pamiętam jak rok temu po kolekcji Matthew Williamson'a pomyślałąm sobie "no to fajnie by było żeby ktoś jeszcze buty zrobił, i co - parę dni później zapowiedź kolekcji Jimmy Choo A potem zastanawiałam sie co by jeszcze można i wywnioskowałam że m.in. bieliznę, no i co? Sonia Rykiel jest
A wiecie o czym teraz myślę? Żeby ktoś zrobił konkretną kolekcję biżuterii, typu bransolety, naszyjniki, pierścionki, kolczyki i inne akcesoria jak broszki, apaszki Jak myślicie, kto by mógł temu podołać? Ja bym bardzo chciała Marni, te ich naszyjniki, ehh
No właśnie.. Pudełka do butów mogą brać tylko sprzedawcy, ciekawe co z resztą robią - wyrzucają? Nonsens

Dla mnie Zara już dawno przestała być jakąś wyższą marką niż pozostałe sieciówki, mimo iż nadal na taką się kieruję Nie powiem, że nie lubię tych elegancko ubranych na czarno sprzedawców, dyskretnej i nie rzucającej się od progu obsługi z pytaniem: "w czym mogę pomóc?", specyficznego wystroju sklepów czy chociażby tych papierowych toreb. Niemniej to co dzieję się w czasie wyprzedaży przechodzi momentami ludzkie pojęcie. Zdecydowanie te w Inditexie należą do najbardziej hardcorowych. Wówczas cała elitarność na jaką pracują przez okres regularnej sprzedaży idzie w zapomnienie.. Nie mówiąc już o stanie rzeczy na wyprzedaży.. Brudne, poprute, z popsutymi suwakami czy poodrywanymi guzikami - standard

Zresztą nie lubię też tych czarnych reklamówek, w które pakuję rzeczy na wyprzedażach, też nie lubię.. Nie dość, że są mało wytrzymałe, to rzeczy w nich gniotą się tragicznie..
Pamiętam jak rok temu kupiłam w czasie zimowych wyprzedaży zaraz pierwszego dnia kilka rzeczy w tym m.in płaszcz i zapakowano mi w wszystko w jedną reklamówkę. Nie dość, że po przyjściu do domu musiałam pierwsza rzecz prasować te ubrania, bo nawet przymierzyć ich się nie dało bez tego, to po drodze uszy w tej siatce zaczęły mi puszczać Dobrze, że byłam w Zarze w Arkadii, bo stąd mam 5 min do domu Niemniej za każdym następnym razem przy cięższych zakupach prosiłam o dodatkową siatkę.

A co do kolekcji Soni Rykiel to też mam takie wrażenie. Ciekawa jestem poszczególnych rzeczy dlatego będę uważnie śledzić, kiedy pojawią się zdjęcia całej kolekcji Mam nadzieję, że niedługo skoro miały one już swój pokaz przy okazji części bieliźnianej
A bransoletki wydaje mi się, że powinny być dostępne. Co do dodatków, to hmm.. osobiście marzę o apaszce Hermesa, ale z innymi dodatkami bym go nie koniecznie widziała..

Stary 2009-12-06, 13:21   #2662
greenapple1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Smarfetka Pokaż wiadomość
mam pytanie otóż czy może gdzieś w H&m uchowały się te obłędne kolczyki?
niestesty u mnie juz ich nie ma bo sama chcialam je kupic;/
greenapple1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 13:22   #2663
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
Napisane przez annini Pokaż wiadomość
dziewczyny, tak apropos emanowania torebkami, wlasnie natknęłam sie na kogos, kto na allegro sprzedaje te materiałowe torebki z napisem SONIA RYKIEL POUR H&M, które w sklepie kosztują 9,99 za 48zł ;o
mnie juz nic nie zdziwi jesli chodzi o allegro, np ktos wystawil ten woreczek przeciwkurzowy z jimmy choo i nawet ktos go licytuje (wprawdzie za kilkanascie zlotych, ale jednak)
Stary 2009-12-06, 13:25   #2664
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:
2 dni temu było ich bardzo dużo w krakowskiej, kosztują tak jak już tu pisano 59,9 zł

justysia171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 13:37   #2665
Mirell
Zakorzenienie

Zachęcona dobrą jakością i wygodą (w nocy wypróbowałąm koszulkę, od rana bieliznę), skoczyłam do Bałtyckiej i dokupiłam jeszcze jeden biustonosz (beżowy satynowy za 79,90) i również jestem zadowolona tylko rozmiarówkę ma dziwną, bo zamiast normalnie A,BC + obwody, to mają one 34,36,38 Ogólnie dość sporo tego jeszcze na sklepie, najmniej już właśnie tych limitowanych satynowych rzeczy

Co mnie zadziwiło to to, że do kapci dają też woreczek przeciwkurzowy w paseczki, a do stanika dostałam oczywiscie papierową torbę, ale dziś jeszcze ekspedientka zawnięła go w papier do pakowania (wczoraj nie). A i też dostajecie te wieszaczki do rzeczy które wiszą? Bo ja dostałam wczoraj ale do koszulki już nie, a dziś to musiałam się upomnieć bo sprzedajace poprostu odruchowo je odrzucają od ubrań

mademoiselle jeanne, a kupiłaś wreszcie coś?
Stary 2009-12-06, 13:41   #2666
harajuku-fish
Zakorzenienie

ja również nie kolekcjonuję firmowych reklamówek
oczywiście jak potrzebuję coś do reklamówki włożyć to wolę to zrobić do ładnej schludnej reklamówki np z h&mu niż do reklamówki z reklamą szynki i kiełbasy
byłam wczoraj w jednym h&mie-w bytomiu w plejadzie i tak jakoś mało było rzeczy z tej kolekcji Sonii Rykiel. Były biustonosze w paski miękkie i te usztywniane, były do tego figi i stringi, koszulki nocne-ale tylko kilka sztuk.
były jeszcze figi całe czarne i paputki...więcej nie zauważyłam..
chciałam kupić jeden z biustonoszy ale nie było moje rozmiaru

moje zakupy wczorajsze i sprzed około tygodnia.

a co torba płócienna Sonii Rykiel-9,90 niestety nie załapałam się na mój rozmiar fig i w ramach pocieszenia kupiłam torbę przyda się
-bransoleta 24,90
-torba z frędzlami- 40 z 79.90
-naszyjnik z małym kłem-9.90
-biżuteria-kolczyki spinki do włosów-po 5 zł za sztukę...tylko te fioletowe po 9.90
- trójpak majtachów 30 zł z 49.90
-czarny sweterek - 30 z 49?
-kolorowa chusta divided- 20 z 39.90
-chusta 29.90
-komplet kosmetyczek-mam małego fioła na punkcie kosmetyczek :/- 14.90
- dwa pięciopaki skarpetek 2x10 zł -jestem zła bo niedawno kilka dni temu kupiłam jeden pięciopak (już w użyciu więc nie mam zdjęcia) w regularnej cenie 25 zł

niektóre rzeczy nie mają już metek bo zdążyłam już je użyć

Edytowane przez harajuku-fish
Czas edycji: 2009-12-06 o 13:45 Powód: dopisek
harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 13:44   #2667
harajuku-fish
Zakorzenienie

cd

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 14:00   #2668
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
mnie juz nic nie zdziwi jesli chodzi o allegro, np ktos wystawil ten woreczek przeciwkurzowy z jimmy choo i nawet ktos go licytuje (wprawdzie za kilkanascie zlotych, ale jednak)
hehe

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Cytat:
Napisane przez justysia171 Pokaż wiadomość
2 dni temu było ich bardzo dużo w krakowskiej, kosztują tak jak już tu pisano 59,9 zł
cgzi widocznie sie pomylilo a szkoda, warte sa tej ceny?

Zakochana
Stary 2009-12-06, 14:05   #2669
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:

mademoiselle jeanne, a kupiłaś wreszcie coś?
Niestety nie. Pojechałam później na Marszałkowską i mierzyłam ten cielisty komplet satynowy z zipami. Ale stanik leżał koszmarnie, obwód był dużo za duży w stosunku do miseczki A nie będę kupować bielizny za 200 zł z H&M, żeby obwód w staniku zmniejszać

Chciałam wziąć na pocieszenie koszulkę w paski, ale ich już nie było więc odpuściłam, nie chciało mi się jechać znowu do Arkadii. A za te 79 zł to bynajmniej materiał nie jest jakiś rewelacyjny więc jakoś się bez niej obejdę, chyba że jeszcze wpadnie mi w ręce przy okazji

Stary 2009-12-06, 14:05   #2670
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Dziewczynki kochane a po ile byly te szorty? Myslicie ze jeszcze sa do dostania

Zakochana
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości