|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
niech ktoś zadzwoni na policję! on ukradł moje serce!
sto sześćdziesiąt złamań serca później... zależy mi na nim, k*rwa. nieskończoność marzeń uwięziona w więzieniu zwanym rzeczywistością. nie płacz kiedy odjadę - tramwaj. nie chcesz mnie nawet w moich marzeniach. kiedy już skleiłam moje serduszko zaczynasz się przejmować, że je złamałeś!? jeśli nie masz po co żyć, żyj na złość innym. spokojnie, nie przejmuj się. złamane serce da się zszyć... podobno. - rozłożyła mnie na łopatki. - choroba? - miłość.
|
|
#3392 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jeszcze niedawno pisałam , że np. za Tobą będe musiała wysłac list gończy ![]() a te u góry sobie zabieram ^^ Cytat:
chyba będę musiała chociaż na PW bo się same skubanice nie zjawia a te powyżej sobie zbieram Chocolaaate -dziekuję za docenienie --- Uśmiech to cała prawda smutku. "Nie ma Cię, gdy moje życie spada w dół i... Nie ma Cię, gdy wszystko łamie się na pół i... Nie ma Cię i nie wiem już, gdzie jesteś, Ale dobrze, że nie wiesz co u mnie, bo pękło by Ci serce! Nie ma Cię, gdy moje życia spada w dół i... Nie ma Cię, gdy wszystko łamie się na pół Ale kocham Cię, kocham wciąż Cię kocham ****a i nie znam już innych słów! To jest zbyt trudne." Ty nie wiesz jak tesknie. intensywnie. ta z obrazka, ta co krzyczy, ta co ciągle sobie drwi..? Bo wszystko jest odwrotnie niż powinno... moja miłość gaśnie. to jest właśnie szczyt szczęścia dla mnie |
||
|
|
|
#3393 |
|
Raczkowanie
|
Cause nothing compares to you... / nic nie jest równe Tobie. Przykre. Tak patrzeć na dziewczynę, której właśnie pęka serce. Na dodatek patrze w lustro...
|
#3395 |
|
Raczkowanie
|
naprawdę zapomniałam czym jest uśmiech?...
|
|
|
|
#3396 |
|
Zakorzenienie
|
'Zawsze zdarzy się coś co wszystko zepsuje ..
'Jeszcze jest plan B ![]()
|
#3397 |
|
BAN stały
|
witam wszystkie po jak pewnie sądze mojej nie zauważalnej nie obecności ale co tam wiecia jak się za wami stęskniłam normalnie żyć się nie da bez was <3 ----------------- i dawka mojej twórczości: - Przepraszam bardzo, o której kursuje autobus w kierunku miłości.? - Odjechał dwie minuty temu. Znowu się pani spóźniła.?! Wolę żebyś był przy mnie. Nie ze mną. Uważaj modląc się do Anioła Stróża. Jemu często zdaża się coś przekręcić zanosząc naszą prośbę do Boga. Mikołajki. A ja byłam niegrzeczna i dlatego po przebudzeniu nie dojrzałam obok poduszki niczego nowego?... |Dorastanie czasem boli... Jedno słowo, sześć miliardów myśli. Czasem strach przesłania nam oczy i w życie wkrada się niemoc ... Róża w dłoni i pistolet przy skroni. |
|
|
|
#3398 |
|
Zadomowienie
|
3martyna3 nie pamiętamy? a dostała pani kiedyś kopa w dupę?
![]() Chocolaaate a ja uważam, że dobre wejście. oby tak dalej ![]() i wielkie serducho dla wszystkich 'starych'-'stare' wiedzą że o nie chodzi ![]() <3 'dontgivemenames' -zainteresowała pani moje serducho mam nadzieję, że nam nie znikniesz, bo brakuje tu zdecydowanie opisów twojego typu Wybacz.Nie rozmawiam z ludźmi, którzy są z mózgiem na bakier. Kocham Cię. Czy coś w tym rodzaju. Gdybym się bardziej uparła to bym może i była szczęśliwa. Ale po co się zmuszać, skoro tak o wiele łatwiej. Krótkotrwały uśmiech. To jedynie na co mnie w ten ch.ujowy dzień stać. Uświadomiłam sobie, że nie warto wstrzymywać oddechu i wpierać sobie, że jesteś moim tlenem. Fakt, będzie ciężej. Jednak nie zrobię ci tej przyjemności. W końcu kiedyś muszę wydusić z siebie wszystkie te cholerne żale. A jak umrę z braku powietrza to ci o nich nie opowiem. Ciebie się nie da pozbyć z pamięci. Mam Cie chyba ku.rwa zapisanego w genach. Ile można nie spać z tęsknoty? Bo miesiąc to chyba nie jest dużo, prawda? Od Twojego odejścia, każdego dnia, piszę list w wordzie. W nim zapisuję każdą tęsknotę i żal do Ciebie. Pora chyba kupić pojemniejszy dysk twardy. Uciekałam przed własnym sumieniem. Niestety. Skubane było szybsze. .
|
#3399 |
|
Rozeznanie
|
patrz na mnie bacznie jak kujon przez pingle.
doceń bo nie wszystko złoto co migoce.
|
|
#3400 |
|
Wtajemniczenie
|
Chocolaaate & Poire
dziękuję kochane za pochwały moje cudownie <3_________ Miłość mnie całkiem bezbronną zastała, wtargnęła w duszę drogą poprzez oczy. Lubie Go, On mnie fascynuje. Mogę siedzieć i patrzeć na Niego godzinami. Dziś jest owe jutro, o które martwiliśmy się wczoraj i wszystko jest dobrze. Szybko się uczę, ale żyć wciąż nie umiem. Wydaje mi się, że otacza mnie jakaś skorupa, że mój świat jest idiotycznie mały i płaski. Mam wszystko a jednocześnie czuję, że nie mam nic. Zaczynam nienawidzić przedmiotów, rzeczy, czy ty to rozumiesz? Nienawidzę naszej pralki, naszego telewizora, naszych mebli, tego wszystkiego, co można dostać za pieniądze. Wiem, stwarzają mi taki dom, bo chcą, żebym była szczęśliwa. Ale czy to jest szczęście...? Trudno o hamulec, kiedy chce się ulec.
Blada cera, kontrastuje z czerwonym kolorem szminki. Mój zimny wyraz twarzy kontrastuje z ogniem w sercu. Edytowane przez CaMa Czas edycji: 2009-12-06 o 14:03 |
|
|
|
#3401 |
|
Zakorzenienie
|
IhateU - co Ty gadasz :P ja miałam już wysłać list gończy
dobrze że wróciłaś ,okradam Cię ____________________ 'Właśnie ja ma ten oryginalny styl ..Nie do podrobienia .
![]() 'No pewnie że jestem głupia .Bo przecież nie jestem idealna ![]() 'Ludzie nie potrzebują innych ludzi by okazywać tym że są ludźmi . ![]() 'Może jeszcze do tego różdżka ,zeszłoroczna księżniczko ?
|
#3402 |
|
Raczkowanie
|
RealGirl89 dziękuje ;*
NIE KRĘPUJ SIĘ. RÓB MI BURDEL WE ŁBIE. BO PO CH.UJ SIE PRZEJMOWAĆ? Przyjaciel to ktoś,z kim możesz patrzeć w milczeniu w niebo. Z kim możesz się na***ać. Śmiać z niczego i płakać z wszystkiego. To ktoś,kto nawet o 2 w nocy odbiera telefon i słucha jak klniesz na świat. I się Tobie nie dziwi. Nic nie sprawia człowiekowi większego bólu niż rozpamiętywanie dawno minionych chwil, zwłaszcza jeśli były to chwile szczęśliwe. dwa dni temu miałam urodziny. dostałam wiele życzeń. miło, że tak o mnie pamiętają (nie wnikając w to, ile w tym szczerości). ale wiesz, co jest najgorsze? że nie dostałam życzeń od Niego... mimo, iż tak zapewniał, że będzie pamiętał... każdą wiadomość czytałam tak, jakby miała być właśnie od Niego, a za każdym razem nadawca był inny. wystarczyło by głupie: sto lat czy też wszystkiego najlepszego. ale była tylko cisza. milczenie, które przenikało do mojego serca i tworzyło iskierkę bólu. i wiesz? On był moim jedynym marzeniem urodzinowym. taki prezent chciałam dostać. i wiesz? chciałabym, by on kiedyś żałował, że mógł mnie mieć - a nie miał. żeby kiedyś zobaczył, co stracił. wierzę w świętego mikołaja, w duchy, w to,że ziemia jest płaska, i że lidl jest tani. i to, że lubie różowy nie oznacza, że jestem emo. mam grupkę przyjaciół i kolegów. nie lubie lubić każdego..;] Swój światopogląd opieram o badania amerykańskich naukowców. wole byc szczera i bezczelna, niz mila i zaklamana. myślisz że jestem samolubna? tu przyznam Ci rację.
|
#3403 |
|
Raczkowanie
|
MyFranticIdeas - okradam
![]() Macie coś do tej sutaacji? NO więc spotykam się z kolesiem on mi się podoba ja ma niby też ale blokuje mnie na gg . Macie coś że mi smutno i że życie jest do kitu? a tu coś ode mnie ; Księżniczka z koroną zmieniła się w szmate z pod latarnii. Bo tylko ty nie dajesz miłości mi ... Ślepcu nie widzisz że ja cię kocham>? Jeśli myślisz że bd cię kochać na wieki to wiedz że to tylko twoje wyimaginowane marzenia ... Bo tylko ty dajesz uśmiech mi ... Kocham cię , to słowo gdyby odjąć ko zostało być coś co zostaje po miłości ... Moje życie ma sens tylko wtedy kiedy jesteś blisko ... Kiedy będziesz blisko mnie ?Bo ja bardzo kocham cię ... Tylko smak twoich ust jest dla mnie znakiem że żyję... Czemu nie potrafisz kochać tak jak ja kocham ciebie ! - Kochasz mnie ? Podobno tak szkoda że mi tego nie okazujesz. Wielki ziomek ze szlugą a naprawdę koleś z wielkim sercem Mam nadzieję że komuś się spodoba
|
|
|
|
#3404 |
|
Raczkowanie
|
`ta tęsknota jest chora...`
`jestem Twoim tchem istnienia `najskrytsze Twe pragnienie, spośród wszystkich zechcę zamienię `to wszystko to gra. gra lustra i światła `-rozwydrzyłaś się... - tak, w końcu robię to na co mam ochotę
|
#3405 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli ktoś da się oswoić ryzykuje ,
że może się to zakończyć łzami . . Znasz to uczucie kiedy ktoś złamie Ci serce .? Kiedy w szale usuwasz od Niego wszystkie miłosne sms-y , kiedy łzy cisną Ci się do oczu , kiedy czujesz , że Twoje serce rozrywa się na milion kawałeczków .? Nie .? Szczęściara . . Chyba mam popsute serduszko . .
|
|
#3406 |
|
Raczkowanie
|
Trudno o hamulec, kiedy chce się ulec. biorę ; * (mogę? ).Napalone skur.wysyny ! Gdyby nie antykoncepcja, zrobiliby z Polski chiny! ~*~ Za długo przez Ciebie płakałam, teraz odejdź, po prostu SPIER.DALAJ! ~*~ MY - to tylko wspomnienie, po prostu głupie przejęzyczenie... ~*~ Jesteś już wolny, rób co chcesz! Mnie to pier.doli i Ciebie też! ~*~ Każdy ma swoją gwiazdkę na niebie, której nigdy nie dostanie...
![]()
|
#3407 |
|
Raczkowanie
|
Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.
Brak światła, podobnie jak przeprowadzki czy rozwody, był jednym z głównych przyczyn wzrostu przypadków depresji. Bywa, że pierwszej miłości nigdy się nie zapomina, ale ona zawsze się kończy. Chcę powiedzieć, że jeśli kobieta, której dni są policzone, postanawia spędzić resztkę swego czasu przy łóżku śpiącego mężczyzny, po to, by patrzeć na niego, to jest w tym coś z miłości. Chcę powiedzieć jeszcze więcej, że jeśli w tym czasie ta kobieta miała atak serca i nie wezwała pomocy, tylko po to, by nie oddalić się ani na chwilę od tego mężczyzny, to ta miłość może stać się wielka. Cóż za głupota! Depresja, obłęd z powodu mężczyzny, którego adresu nawet dzisiaj nie znała. Zakochała się w nim do szaleństwa jako młoda dziewczyna, bo podobnie jak wszystkie jej rówieśnice musiała poznać smak Miłości Niemożliwej. |
|
|
|
#3408 |
|
Raczkowanie
|
' - Pomyśl , kocham Cie bardziej niż wszystkie inne rzeczy na świecie razem wzięte , czy to ci nie wystarcza ?
- Wystarcza. i starczy na wieczność . ' I należysz do mnie , choć to nie jest kwestia posiadania . Wciąż Cię dotykać , mówić co do Ciebie czuję .. __________ Pokochaj mnie .
<3 |
|
|
|
#3409 |
|
Raczkowanie
|
imię: miłość
nazwisko: nieodwzajemniona miejsce zamieszkania: moje serce, ulica niespełnionych marzeń 1 data urodzenia: pierwsze spotkanie z tobą to właśnie Ty odnalazłeś klucz do mojego serca. nie wiem jakim cudem to zrobiłeś – ale udało Ci się. możesz czuć się dumny, a nawet chole.rnie dumny, bo właściwie nigdy, nikomu, aż tak bardzo się to nie udało. tylko, że ja... ja nie wiem czy mam się z tego powodu śmiać, czy powinnam płakać... jeszcze raz wtulić się w twoje ramiona. to co, że nie znam twojego imienia, ale jedno wiem - masz zniewalający dotyk, uroczy głos i takie ciepło. |
|
|
|
#3410 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam niegrzeczną dziewczynką panie Mikołaju ! Pier*olę,nie chcę prezentu i tak pójdę do raju. ![]()
|
#3411 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Kradnę A tu coś ode mnie ![]() ... no i przyjechał po mnie mój rolnik na białym traktorze.... - dlaczego księżniczki traktuje się lepiej? - bo gdy powiesz im coś przykrego - rozpadają się na 100 mln części. tak jak kruche ciastko, gdy je zgnieciesz. |
|
|
|
|
#3412 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
xxgroszek07xx, panna_miodowa, Primadonna [ gdzieś Ty!? częściej mi tu bywaj! ],
cholerycznie, Chocolaaate, kamisha, nastychick, RealGirl89. ;zakochany po uszy; *** Wiesz kiedy jest prawdziwa miłość? Wtedy gdy on zakocha się w Tobie potarganej z czerwonym nosem i zachrypniętym głosem a nie gdy będziesz szła po mieście w niebieskiej sukience i obejrzy się za Tobą jak sto innych facetów. Wtedy gdy nie będzie cenił Cię za to jak wyglądasz ale za to jaka jesteś i kiedy uświadomi sobie że dajesz mu więcej emocji niż gra komputerowa... Odwyk od niego, od jego wariackiej miłości, od pocałunków, jego fantazji, jego wygłupów, jego napadów melancholii, jego niezwykłości. Nie udało się. Owszem, może i o nim zapomniała, ale wcale nie przestała go kochać. Szczęście i przyjaźń tkwią tam, gdzie ludzie są wrażliwi, łagodni i delikatni w słowach, i wzajemnie kontaktach. I to jest ta chwila, kiedy życie zaczyna być coraz bardziej skomplikowane i nieco nudniejsze, ponieważ zamalowywanie kartki na niebiesko jest raczej nużącym zajęciem. Nie lubię zbędnych słów, a wzrok mówi mu tyle by rozwiać wątpliwości, gesty pomagają zrozumieć jak to z nami jest. [...] tak więc nigdy nie jest późno. To zależy od Twoich potrzeb. Istnieją dwa powody, które nie pozwalają ludziom spełnić swoich marzeń. Najczęściej po prostu uważają je za nierealne. A czasem na skutek nagłej zmiany losu pojmują, że spełnienie marzeń staje się niemożliwe..
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2009-12-06 o 14:45 |
|
|
|
|
#3413 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki wymarzonych prezentów.
cień z przeszłości. przeklęta nadwrażliwość powodowana Twoim istnieniem. zupełnie przegrana, stracona, omotana tysiącami sprzeczności.. zdematerializowałeś się, Skarbie. osaczona sobą i własnymi myślami. droga do zeszmacenia się. Cały czas w nią brniesz. dlaczego.? gubię się w naszych sprawach..ochh zapomniałam.. teraz to są Wasze sprawy... - Twoje i tej dzi...szma.. ...Twoje i jej. W Obliczu Zamieszania Walcz o Swoje.!
|
#3414 |
|
Raczkowanie
|
*
Cisza leczy duszę. Ofiarowanie życia jest drogą radości. Nie bój się kochać, wspomnienia zostają na zawsze. <3 Sposobem na kochanie czegokolwiek jest wyobrażanie sobie, że moglibyśmy to utracić. Niektórzy odnajduję miejsce na ziemi dopiero po własnym pogrzebie. Uroda mężczyzny tkwi w jego sukcesach. ![]() Kociak jest formą przejściową pomiędzy gęsią, a lwicą Być nikim to w gruncie rzezy przywilej. Krewnych daje nam los. Przyjaciół wybieramy sami. Kropla miłości znaczy więcej niż ocean rozumu. Zryw jednoczącej miłości. *
|
|
#3415 |
|
Raczkowanie
|
ruda wiewiora <- normalnie ubóstwiam
![]() ... bo skrzydła mam anioła, a nad głową aureola... i napiszę tak: tak mnie opętałeś, że nawet egzorcyzmy nie pomogą...
|
#3416 |
|
BAN stały
|
Nie wierze
![]() Mocny ![]() ---------------------------------- Mountelly Martysia1992 Czanelka ---------------------------------------------- Teraz już wiem, jak nie czynić dobra złem. Pam param. Nuda i nicość. Jak tak patrze na Ciebie to czuje jak serce mi topnieje. łaał. ale Ty jesteś bajerancki. Szkoda, że byłam Twoim gadżetem. Kiedyś stanę na szczycie. Bez Ciebie. Sama. |
|
|
|
#3417 |
|
Raczkowanie
|
ahh, dziekuję
![]() heh. the best: Sex: a) male b) female c) yes, please
|
#3418 |
|
Zakorzenienie
|
dla Ciebie chce wstawać i walczyć. nie chce wiele, chce po prostu Twoją dłoń w mojej ręce.
bo tamten świat jak bańka mydlana po prostu pękł... aby Cię zobaczyć muszę zamknąć oczy. chciałabym stworzyć nową mnie. ale gdy biorę długopis i sięgam po kartkę nie wiem co napisać... nie pozwól by inni kierowali Twoim życiem.
|
#3419 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kochanie ty moje ![]() o a ten zabieram ![]() _______________________ W poszukiwaniu drzwi By otworzyć twój umysł W poszukiwaniu sposobu na uleczenie miłości Bądź dobry albo znikaj Kochaj mnie albo odejdź skarbie Monotonny wiatr uderza prosto we mnie Osaczasz mnie Roztapiając moje serce Które zapomniało jak bić Oddycham tobą głęboko W mojej duszy Głęboko w twoim bijącym sercu Skąd wiesz w którą stronę podążać Jeżeli ja nie wskazuję ci drogi zabawnie tak oddychać przez różową słomkę Książę który obiecał tam być i nigdy nie przyszedł Edytowane przez grise Czas edycji: 2009-12-06 o 15:27 |
|
|
|
|
#3420 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
miło, że ktoś pamieta o mnie jeszcze . . . Potrzebuje: -kardiologa - by naprawił moje serce - plastyka - na na mej twarzy znów zagościł uśmiech - okulisty - bym cie już nigdy nie zobaczyła - neurologa - by wymazał mą pamięć - chirurga -by wypuścił motyle z brzucha - pediatry - by znów być dzieckiem mającym beztroskie życie... -kochany Święty Mikołaju przynieś mi lalkę.! -a mi sanki.! -a Ty czego chcesz dziewczynko.? -ja.?ja chcę tylko odzyskać utraconą nadzieję, wiarę w miłość i drugą połówkę swego serca.!!! Każdy szuka ideału, dopóki się nie zakocha. Łączy nas tylko jedna rzecz, dalej śpimy pod tym samym niebem. To trochę trudne , kiedy jest się Bałwankiem zakochanym w Piecyku ... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.

ale co tam
wiecia jak się za wami stęskniłam 

moje cudownie 

)