|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VIII Dalej, dalej włosy wizażanek!
Mężczyźni są specyficzni
Ja jak sobie pomyślę o moim TŻ, który jest naprawdę baaaardzo inteligentny, a potem wchodzę na korytarz mojej szkoły..![]() Akurat w klasie mam fajnych chłopaków dosć
|
|
|
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
A ja miałam 8 dziewczyn (razem ze mną) i 24 chłopaków
niewątpliwa zaleta klasy mat-fiz-info ![]() ![]()
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam przez chwilę ochotę nie zdać w tym roku i przenieść się na mat-fiza i być w klasie z moim pięknym nieznajomym
|
|
|
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
|
AniaPlay to ten balsam pottersa https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...nych-Aloes.htm
włosy myje codzien lub co dwa dni oleje wymywam nia bez problemu,czasem dodaje odrobiny szamponu mam cienkie wlosy i jak umuje szamponem to tez z ta sama czestotliwoscia musialabym myc co przy odzywce,co 4-5 mycie myje szamponem |
|
|
|
#1805 | |||
|
Zadomowienie
|
Witajcie!
Co prawda teraz nie wstałam tylko o 10 . Ale co poradzić na to, że najlepiej mi się pracuje jak wszyscy śpią i jest cicho![]() Cytat:
, ale nie nazywa się Mikołaj. I tak narzeka, że ma prezenty 2 w 1.Do mnie Mikołaj w wersji skromnej przyszedł- cukierki czekoladowe , zanim poszłam spać, ale zostawiłam wszystko w bucie żeby młodsza "znalazła" to rano![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja szukałam krótkiej sukienki- czarnej w białe kropki, ale nigdzie nie znalazłam... Ogólnie to było dużo długich i sztywnych, więc taką kupiłam. Teraz na połowinki szukam krótkiej (z umiarem oczywiście- tak do połowy kolana). |
|||
|
|
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
tżet oczywiście skoki ogląda i trzyma kciuki za małysza
![]() ależ dziś nieprzyjemnie na dworze......najchętniej wróciłabym pod kołderkę ![]() jaki serial polecacie do ściągnięcia, najlepiej jakby był zabawny
|
|
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie ja nie chcę tego, co jest wszędzie w sklepach. Ta Agusi jest akurat bardzo fajna, ale ja wiem, że źle się będę czuła w krótkiej. Chcę długą, klasyczną, skromną, prostą i nigdzie takiej nie mogę dostać, wszystkie są krótkie albo strojne niczym choinki
![]() Nawet nie wiecie, jak się stresuję kupnem sukienki |
|
|
|
#1808 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). O ile dobrze pamiętam, to paski stosuje się przed tydzień (rano i wieczorem), a efekt bielszych zębów to u mnie chyba było 4-5 miesięcy (w zaleceniach jest że co pół roku powtarzać można, więc myślę że naprawdę ok)Cytat:
![]() Cytat:
ale jakoś wciąga, chociaż głupi jest, to jednak sama oglądam ![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
Chyba łatwiej by było?
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=saming;15696746
A nie zdążysz nigdzie już uszyć ? Chyba łatwiej by było?[/QUOTE] Myślę, że już jest trochę późno, być może bym zdążyła, ale w razie, gdyby okazało się, że sukienka zupełnie nie spełnia moich oczekiwań, pewnie już bym nie zdążyła nic z tym zrobić. Mam jeszcze kilka sklepów do obskoczenia, jeszcze może do Szczytna pojadę, mam nadzieję, że coś znajdę. No i przy okazji nie zbankrutuję |
|
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
też je kiedyś miałam, dobrze wybielają, ale u mnie pojawiła się straszna nadwrażliwość i chyba przez tydzień bolały mnie zęby
![]() już widziałam z ymi sukienkami to same problemy, w drugi dzień świat idę na wesele i niby sukienek pełno jest to nic nadzwyczajnego nie rzuciło mi się w oczy a zainteresowanych cała masa na dodatek babki ze sklepów mówią, że więcej sukienek już nie będzie |
|
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję astro
no więc muszę spróbować
|
#1812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale koleżankę też bardzo bolały i nie dała rady...Chyba 3 sezony, no i jeden odcinek dość krótki - 20 minut z kawałkiem...
|
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
Mam do was pytanie... gdybyście się tak jak ja nie odzywały ze swoim TŻ po kłótni przez tydzień i nagle byście się dowiedziały że aby zapomnieć o was chce zrobić coś naprawdę głupiego, co wiąże się z wojną i kilkoma latami za granicą... To co byście zrobiły?
|
#1814 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale czas aplikacji można przeżyć, potem bylo gorzej, bo bolały mnie zęby podczas jedzenia przez ok tydzień ale efekty zadawalająceCytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Mona od kogo się dowiedziałaś ? Edytowane przez Bejjka Czas edycji: 2009-12-06 o 14:51 |
||
|
|
|
#1815 | |
|
Zakorzenienie
|
wiesz jaką chcesz rase? bo jesli tak, to szukasz forum o danej rasie (prawie kazda ma swoja), tam sie skupiają hodowcy, wiec latwo juz widziec u kogo jest miot, czy jakies szczenie jest do wystaw, czy nadaje sie tylko na kolana (o tym decyduje sie przy rejestracji zwierzat, bo np jak mu ucho zwisa, a we wzorcu nie pownnio), to sprzedają taniej
Cytat:
ja na mikołaja dostalam Bobika na cały dzien ![]() wlasnie ide z nim siusiu
|
|
#1816 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam na drugie Beata
![]() Cytat:
![]() Wróciłam niedawno do domu, nie dałam rady dłużej wysiedzieć, jestem tak padnięta że chyba po obiedzie pójdę spać Na angielskim oglądaliśmy film z jakąś inną grupą, prawie sami faceci tam byli, jeden był taki przystojny ale nie mówcie nic Tż-owi ![]() Agusiu ja tam uwielbiam taką długość sukienek, najlepiej się takiej czuję. Kupiłam na sylwestra w tamtym roku sukienkę do kolan ale źle się czułam i skróciłam i teraz jestem z niej bardzo zadowolona
|
|
|
|
|
#1817 |
|
Zadomowienie
|
Jezeli to dotyczy Ciebie i zamiast odezwac sie on woli robic szopke z wyjazdem za granice to tez bym mu w tym nie przeszkadzala.
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś mi mówił że jeśli bym go zostawiła to to zrobi, bo nie będzie mu już na niczym zależało.
|
#1819 |
|
Zadomowienie
|
Ale po pierwsze ty go przeciez nie zostawilas! Po drugie miedzy gadaniem, a dzialaniem jest baaardzo duza roznica. Poza tym takich rzeczy dziewczynie sie nie mowi, bo to jest szantaz emocjonalny.
|
#1820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie było w formie szantażu, to była normalna rozmowa na ten temat, zresztą nvm. Z tym że "miedzy gadaniem, a dzialaniem jest baaardzo duza roznica" to nie znasz go...
|
|
#1821 | ||
|
Zakorzenienie
|
a na pierwsze
?Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
wiem, że Ci na nim bardzo zależy, ale życia to Ty z nim łatwego nie bedziesz miała...bo ten foch z jego strony to taka *******a była a im dłużej się jest razem tym życie częściej rzuca kłody pod nogi i naprawdę czasem trzeba coś poświęcić dla partnera a nie piwko z kolegami...
|
||
|
|
|
#1822 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mimo wszystko chociaż też nie wiem, bo może z jego strony to było definitywne zerwanie i on tak to traktuje
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam sie, poza tym przeciez NIE MUSI wyjezdzac, czy robic cos głupiego, wystarczy ze chcialby z Tobą porozmawiac, powalczyc....
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
Aneta, nie bardzo mi się podoba to imię no ale miałam być Weroniką ewentualnie Damianem
|
|
|
|
#1825 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No nie wiem, coraz bardziej jestem wsciekla na twojego TŻ, bo teraz znowu cala wine zaczynasz brac na siebie. A to on FACET nic nie robi, dal sobie spokoj przez jedna mala klotnie. no po prostu nie moge tego zrozumiec, przeciez kazdy inny nawet po takich slowach staralby sie jakos odzyskac dziewczyne, albo chociaz sprobowac.
|
|
#1826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobiłby to po to żeby zacząć nowe życie, odciąć się od tego co było i zarobić kupę kasy. Bo uznał że ja już go nie chcę więc nie ma nic do stracenia
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
Mona, no to rzeczywiście baaaaaardzo zależy mu na Tobie skoro zamiast normalnie porozmawiać z Tobą zachowuje się*jak gówniarz
|
|
|
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
To o jakieś 1000% za dużo dumy.
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak jest na tyle głupi, zeby zostawic studia, wyjechac to jego decyzja. Mi sie osobiscie wydaje, ze on jest moja kolezanka: musi byc jak on chce, musi byc najwazniejszy, trzeba za nim biegac i sie "prosic" ![]() jestem pewna ze on chcialby zebys go nie prosila zeby nie wyjezdzał i mysle ze tylko tak gada, a tak naparwde nic nie zrobi. za duzo czy on jest jedynakiem? pomysl chcesz byc z takim facetem, który jak mu cos nie wychodzi zabiera zabawki i ucieka? a wystarczy zeby RUSZYL TYŁEK I CHOCIAZ Z TOBA POROZMAWIAL O TYM CO ZASZŁO
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

Ja jak sobie pomyślę o moim TŻ, który jest naprawdę baaaardzo inteligentny, a potem wchodzę na korytarz mojej szkoły..

. Ale co poradzić na to, że najlepiej mi się pracuje jak wszyscy śpią i jest cicho

na dodatek babki ze sklepów mówią, że więcej sukienek już nie będzie 

ale efekty zadawalające
Na angielskim oglądaliśmy film z jakąś inną grupą, prawie sami faceci tam byli, jeden był taki przystojny
ale
nie mówcie nic Tż-owi
?