Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-04, 16:23   #1981
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
a ja mam ochotę na ta paletkę i róż
takie biele i szarości mam już w innych paletkach, róży też pod dostatkiem, a do tego mam identyczną w kolorze szminkę. Nie dam się skusić
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 18:38   #1982
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
takie biele i szarości mam już w innych paletkach, róży też pod dostatkiem, a do tego mam identyczną w kolorze szminkę. Nie dam się skusić
ja mam tylko jedną szarą paletkę a różu żadnego
dziewczynki zużyłam właśnie odzywkę w spray'u loton keratyna i pantene intensywna regeneracja bez spłukiwania
Stary 2009-12-04, 19:26   #1983
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yovitka21 Pokaż wiadomość
ok pokaze wam moje zapasy no jest tak jak mowilam ze nie jestem w stanie pokazac wam wszystkiego.... doszłam do wniosku ze naleza mi sie porzadne baty bo naprawde cos ze mna nie tak... mam WSZYSTKO... taka mala drogerie w domu...
To są wyłącznie zapasy...
Każda myśl na temat zakupów powinna kończyć się czytaniem tej litanii i oglądaniem tych megazbiorów Jesteśmy z Tobą, dasz radę uszczuplić to, coś nachomikowała Kiedyś...

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Kupiłam tez lakier ciemnoszary z drobinkami Mollon - ciekawe, czy to "to" czego szukałam

Żeby nie było że tylko kupuję - zużyłam krem aloesowy Hean - kupiłam go w październiku, ale szybko poszedł, bo używałam do nóg i stóp (do twarzy zdecydowanie za słaby)
Nic nowego Prosimy foty, gdy już go przetestujesz
I gratulacje za to jakże podkreślone zużycie

Cytat:
to mój post jakoś z początku listopada
pamiętam, że potem gadałyście o kulkach Pierre Rene, a o moich Ingridowych zapomniałyście

Cytat:
Zamówiłam właśnie na allegro pędzle do makijażu dla mamy pod choinkę - ale się ucieszy Przez chwilę pomyślałam, że mogę kupić drugi komplet dla siebie, ale się opanowałam
Postanowiłam też, że dołożę jej do prezentu moją nowiutką paletkę Joko, także pozbędę się cieni
Brawo Dzięki zbliżającym się świętom mamy okazję puścić nieco zapasów w świat, a przy tym kogoś ucieszyć A skoro kupiłaś nowe cienie, to oddanie innych jest tym bardziej wskazane

Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
co wy macie z tymi kulkami
Lubimy je turlać

Muszę się przyznać do grzechu Kupiłam jednak to masło oliwkowe, choć pobiegłam do Lidla nie przed (jak obiecałam), a po pracy Ekspedientka powiedziała, że nie mają ich w ciągłej sprzedaży, tylko raz na 3 miesiące albo dostaną, albo i nie Za to przy okazji kupiłam samochodziki dla chrześniaka pod choinkę Niemniej się wstydzę, bo to już drugi grudniowy zakup, a zużyć dalej nie ma

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 19:46   #1984
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
mialam taka sama mine... chyba nie zdawalam sobie sprawy z tego ile tego jest

o matulu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! :bac ik:: bacik:

I po co Ci tyle?

Cytat:
to mój post jakoś z początku listopada
pamiętam, że potem gadałyście o kulkach Pierre Rene, a o moich Ingridowych zapomniałyście

Cytat:

A ja zrobiłam zakupy na ☠☠☠☠☠☠☠ zamówiłam 2 paczki aspiryny na maseczkę, kapsułki Gal z keratyną (będe używać do rzęs - mam już resztki odżywki pierre rene, do włosów z naftą i olejami, oraz do paznokci ) i krem nawilżający Himalaya, on jest tani, nie zapycha, a nawilżacz zimą potrzebny
A jak ten krem Himalaya się dokłądnie nazywa i ile kosztuje?

Cytat:

I bardzo dobrze. Bądź silna

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość

Muszę się przyznać do grzechu Kupiłam jednak to masło oliwkowe, choć pobiegłam do Lidla nie przed (jak obiecałam), a po pracy Ekspedientka powiedziała, że nie mają ich w ciągłej sprzedaży, tylko raz na 3 miesiące albo dostaną, albo i nie Za to przy okazji kupiłam samochodziki dla chrześniaka pod choinkę Niemniej się wstydzę, bo to już drugi grudniowy zakup, a zużyć dalej nie ma
A już Ci chciałam pogratulować oparcia się pokusie. A tak to

Zużyłam maseczkę Be Beauty z glinką i minerałami - ale nie jestem z niej zadowolona, w ogóle nie zastygała na twarzy

Edytowane przez KonikGarbusek
Czas edycji: 2009-12-04 o 19:51
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 20:08   #1985
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
A mnie jakoś selektywna kolorówka nie kusi może jakbym zarabiałą 5 tysiaczków na miesiąc to bym o niej pomyślała, ale tak to nic a nic mnie nierusza (dzięki bogu )
Zażycz sobie od TŻta na gwiazdke
Mnie też nie kusi - ogranicza mnie portfel

Cytat:
akoniecznie nam pokaż jak już pomalujesz
jasne Narazie obfociłam fiolet z Glomour Code z Virtuala, zaraz wrzucę

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Hosenko, aż 2 opakowania?
A forma pudru w kulkach bardzo mi ostatnio odpowiada - wróciłam do kuleczek brązujących z Avonu i jestem zadowolona (używam do modelowania twarzy). Wczoraj widziałam też bardzo ładne kuleczki Diadem - może kupię sobie, bo była jedna wersja podobna do Beige Chic Guerlain. Kosztowały niecałe 33zł o ile pamiętam.
A no dwa ... Wiem, głupio, ale używajac jednego odcienia zastanawiałabym się, czy drugi nie byłby lepszy

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15665466]Pierwszy kolorek identyczny jak pastelowe Meteorytki. Ja chyba celowałabym w te środkowe.[/QUOTE]
Kilka firm ma takie zestawienie kolorów: Joko, Virtual by Joko, Pierre rene, APC i nie pamiętam która jeszcze. Różnią się połyskiem no i ceną

Cytat:
Nic mnie nie kusi

Cytat:
Nic nowego Prosimy foty, gdy już go przetestujesz
I gratulacje za to jakże podkreślone zużycie

I za zakup masła

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 22:36   #1986
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Dziś TZ się trochę zdziwił jak zobaczył moją uszczuploną półkę z kosmetykami-wcześniej była zawalona, az się z niej wywalało jak otwierałam, myślał, że tyle wymieniłam, ale uświadomiłam go, że zapasy mam w pudle...Bo w ogóle to oglądaliśmy dziś moje perfumy- pokazywałam mu moje ulubione zapachy- a on wybierał te które jemu się podobają.
No i przed wyjściem sobie obejrzał całe pudło-- się chłopak podłamał po prostu...

A tak na poważnie to muszę to zużyć, bo nie wyobrażam sie przenieść do niego z taką ilością. Dziwnie by na mnie patrzyli...
Oddałam mu za to jedna próbkę Vichy Normaderm
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 11:22   #1987
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
Zużyłam maseczkę Be Beauty z glinką i minerałami - ale nie jestem z niej zadowolona, w ogóle nie zastygała na twarzy
Hm, nie znam dokładnie tej maseczki, ale z tego co wiem, to maseczki z glinką właśnie nie powinny zastygać, a jeśli zaczynają, to powinno się je spryskać termalką/mineralką/hydrolatem, żeby utrzymać w wilgoci - wtedy naprawdę działają

Cytat:
Kilka firm ma takie zestawienie kolorów: Joko, Virtual by Joko, Pierre rene, APC i nie pamiętam która jeszcze. Różnią się połyskiem no i ceną
Jak Cię znam, to wszystkie poddałaś testom przynajmniej w sklepie Możesz powiedzieć, które wg Ciebie mają błysk taki świetlisty, bez drobinek brokatu?

Cytat:
Oj, gani, gani

Cytat:
ja tez sie ciesze ze nie jestem sama...wiem ze sporo czasu zajmie mi zuzycie wszytskiego ale dam rade a jak juz zuzyje wszystko co mam pojde na duzzzze zakupy kosmetyczne... ale najpierw zuzyje WSZYSTKO!
Yovitko, Ty mogłabyś założyć małą drogeryjkę u siebie z asortymentem z tych zapasów! Trzymam kciuki za odwyk, bo jest za co trzymać, a za każdy zakup dostaniesz baciki aż miło, bo Tobie zakupy przez najbliższe pół roku niepotrzebne
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 11:51   #1988
Yovitka21
Zakorzenienie

GG do Yovitka21

Cytat:
To są wyłącznie zapasy...
Każda myśl na temat zakupów powinna kończyć się czytaniem tej litanii i oglądaniem tych megazbiorów Jesteśmy z Tobą, dasz radę uszczuplić to, coś nachomikowała Kiedyś...
oj jestem pewna ze mi sie uda.... tym bardzieje ze po wczorajszym przegladzie zapasów miałam wyrzuty sumienia z powodu ilosci

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
o matulu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! :bac ik:: bacik:

I po co Ci tyle?
nie wiem

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15677642]Yovitko, Ty mogłabyś założyć małą drogeryjkę u siebie z asortymentem z tych zapasów! Trzymam kciuki za odwyk, bo jest za co trzymać, a za każdy zakup dostaniesz baciki aż miło, bo Tobie zakupy przez najbliższe pół roku niepotrzebne [/QUOTE]

dzieki

dzis przybylo mi cos... nie bijcie bo nie kupilam... mama oddaa mi mleczko do demakijazu... ale jest go tylko troszke tak na 5-6 razy... mamie szkodzi a ja nie lubie takich stojacych resztek wiec zuzyje

http://www.suwaczek.pl/cache/03449facd2.png

"Ciągle byłam gorsza. Zastanawiałam się, dlaczego tak jest. Może dlatego, że sama czułam, że nic nie jestem warta?"
H. Opfer

Yovitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 12:19   #1989
Hosenka*
Zakorzenienie

Eirenn: wszystkich nie zmacałam Zobacz sobie na Joko (z tej "luksusowej" serii), i Pierre Rene, Virtuale są mniej błyszczące.

Instagram

Stary 2009-12-05, 12:40   #1990
zetafon
Zakorzenienie

ksiezniczko kupiłam klej do rzęs z inglota.zapłaciłam ...3zł.
przy okazji kupiłam brakujacy pędzelek do eyelinera za 16zł i troche zbędny cien do oczu w promocji za 5zł.w sumie nie mam takiego odcienia ale zakup nieplanowany i wrzucam go do zbędnych rzeczy.ale oparłam sie pokusie bo przedemną była dziewczyna która kupowała paletki inglota chyba 6 kolorów za 30zł i za tyle samo troche więcej koloroów ale cienie były prostokatne.te prostokątne były świetnie dobrane,no poprostu bajka.nie wiem czy w pon nie polece po nie bo są super.proszę o wybicie mi tego z głowy.u mnie zastój w zużyciach bo mam same nowo otwarte rzeczy.

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 12:42   #1991
Parsifal
Zadomowienie

zetafon a ta dziewczyna sama komponowała te paletki czy to są gotowe zestawy? i w którym Inglocie w Krakowie byłaś?

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 12:50   #1992
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

Cytat:
Eirenn: wszystkich nie zmacałam Zobacz sobie na Joko (z tej "luksusowej" serii), i Pierre Rene, Virtuale są mniej błyszczące.
Dzięki. A Ingrid?
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 13:11   #1993
zetafon
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parsifal Pokaż wiadomość
zetafon a ta dziewczyna sama komponowała te paletki czy to są gotowe zestawy? i w którym Inglocie w Krakowie byłaś?
to są gotowe zestawy.mysle ze ta promocja jest wszędzie.ja byłam w galerii kazimierz.

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2009-12-05, 14:42   #1994
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Hej.
Sprawiłam sobie dziś mikołajkowy prezent - puder brązujący H&M, spodobał mi się, będzie moją pocieszanką, bo nie udało się nigdzie dorwać brązera Deborah.
Oparłam się za to zestawowi miniatur Galenica.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 15:16   #1995
zetafon
Zakorzenienie

a mnie jeszcze kusi kasztanek z YR i to przez was bo gdyby nie wy to bym nie poszła powąchać...

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2009-12-05, 15:18   #1996
Parsifal
Zadomowienie

mnie właśnie ten kasztanek nie kusi - za słodki so elixir natomiast bardzo mi się podoba

Stary 2009-12-05, 15:21   #1997
zetafon
Zakorzenienie

nie wiem czy sobie go nie kupic na gwiazdke,ale z drugiej strony mam troche zapachów...
a dzis ide na impreze do kolegi.paznokcie juz pomalowałam,teraz jeszcze włosy i makijaż.dawno nigdzie nie wychodziłam.
TŻ kupił mi dzis kwiatka bez okazji

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2009-12-05, 15:24   #1998
Parsifal
Zadomowienie

no to super że gdzieś wychodzisz ja dziś idę z TŻtem na łyżwy

Stary 2009-12-05, 18:04   #1999
porzeczka2602
Zakorzenienie

Wreszcie mam okazje coś naskrobać . Dziś zużyłam saszetkę odżywki nivea. Na all sprzedał sie krem wyszczuplający a znajomy za przysługę dostał ode mnie zestaw wygrany niedawno palmolive
Poza tym żadne pełne opakowanie nie chce dobić do dna a ja mam jakiegoś doła i non stop myśle o tym aby pójść na zakupy ....

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 21:33   #2000
ganimedea
Zakorzenienie

Ja dziś padam po generalnych porządkach w łazience
Tym razem nie wyrzuciłam nic przeterminowanego u siebie , za to wynalazłam kilka takich perełek u mojej rodzicielki Poleciała maseczka, kuracja parafinowa, a 3 flakoników perfum mama broniła niczym lwica, że niby używa i lubi (jedne są z 2002 roku i stoi pół flaszki ). A najlepsze jest to, iż to ja niby mam tyle kosmetyków i na pewno nie zdążę zużyć, ona natomiast niewiele

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2009-12-06, 10:12   #2001
porzeczka2602
Zakorzenienie

Ja dziś musze zrobić choć mały porządek żeby wynaleść jakiś żel do mycia twarzy bo mój jest dosłownie na kilka razy. A w tygodniu nie będe miała czasu.

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 11:42   #2002
magdolena
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Wracam do Was z prośba o pomoc bo męczy mnie dlemat związany z zakupami. Teraz swięta i w drogerjach jest duzo promocji i zestawow. Kupilam taki zestaw rimmel tusz do rzes + blyszczyk za 1zl, a blyszczyk dalam w prezencie mamie bo chciala zebym jej kupila na Mikołjki No i teraz mam 3 tusze w czym 1 mi sie konczy. I dylemat polega na tym ze w rossmannie sa zestawy tusz maybelline colosal i jeszcze jeden + plyn do demakijazu gratis, a mi sie konczy plyn do demakijazu wlasnie! I mialam kiedys ten plyn i jest rewelacyjny, a poza tym tak osobno nigdzie go w sklepach nie widzialam. I zastanawiam sie czy te zestawy kupic(mam chrapke na oba, ale tych tuszy nigdy nie mialam). I wlasnie:kupic czy nie?? Ew jeden tusz moglabym oddac w prezencie.
Stary 2009-12-06, 12:35   #2003
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

czesc dziewczyny..2 dni nie dzialal mi internet wiec wieczoremnadrobie czytanie.
Zglaszam ze skonczyl mi sie zel do biustu faberlic i 10 ml kremu nivea minisize nic nie kupilam

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 14:09   #2004
Hosenka*
Zakorzenienie

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15678884]Dzięki. A Ingrid?[/QUOTE]

Z Ingrid nie widziałam takich kolorowych kulek.

Wrzuciłam zdjecie lakieru Virual z serii Glamour Code https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=617

Odebrałam wczoraj zamówienie z Oriflame: krem do rak, żel pod prysznic Cristmas Joy i kredka Charcoal Glow
Mikołaj z kosmetyków przyniósł mi wysuszacz Sally Hansen Insta-dri

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-12-06 o 14:39
Stary 2009-12-06, 15:06   #2005
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Odebrałam wczoraj zamówienie z Oriflame: krem do rak, żel pod prysznic Cristmas Joy i kredka Charcoal Glow
Mikołaj z kosmetyków przyniósł mi wysuszacz Sally Hansen Insta-dri
I jak pachną te świąteczne kosmetyki?

Wczoraj zużyłam żel do mycia twarzy Effaclar 50ml.

Edytowane przez luskap
Czas edycji: 2009-12-06 o 15:30
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 17:31   #2006
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

No to nadrabiam czytanie!! tesknil ktos?

ksiezniczko gratuluje zuzyc!

Cytat:
Ten miesiąc super się dla mnie zaczyna, codziennie jakieś zużycie
a u mnie kiepsciutko. Pielegnacja ma juz stan ok,aktualizowalam spis,mozecie zerknac. A kolorowka ciezko sie zuzywa
ale troszke ja okroje i nieuzywane kosmetyki oddam przyjaciolce! ale bedzie wymiana juz sie nie moge doczekac

a widze ze o kuleczkach dalej rozmawiacie..ja mam rozowe i brazowe z avonu i zlote http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=25817
wiec wiecej mi nie potrzeba.

Widze ze baciki tez sie posypaly podczas mojej nieobecnosci..a dobrze!!! i ja sie tez doloze tym,ktore cos kupily a drogerie maja w domu

Cytat:
Sprawiłam sobie dziś mikołajkowy prezent - puder brązujący H&M, spodobał mi się, będzie moją pocieszanką, bo nie udało się nigdzie dorwać brązera Deborah.
potwierdzam nawet tu we Wloszech nigdzie go juz nie ma

zastanawiam sie ktore perfumy oddac mamie...D&g the one czy euphorie ck ..jakos ani jeden calkowicie mi nie podchodzi wiec nie wiem czy dalabym rade wykonczyc 50 ml i 100 ml ck! hmm pouzywam ich jeszcze i zastanowie sie..

Stary 2009-12-06, 18:32   #2007
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
ksiezniczko kupiłam klej do rzęs z inglota.zapłaciłam ...3zł.
przy okazji kupiłam brakujacy pędzelek do eyelinera za 16zł i troche zbędny cien do oczu w promocji za 5zł.w sumie nie mam takiego odcienia ale zakup nieplanowany i wrzucam go do zbędnych rzeczy.ale oparłam sie pokusie bo przedemną była dziewczyna która kupowała paletki inglota chyba 6 kolorów za 30zł i za tyle samo troche więcej koloroów ale cienie były prostokatne.te prostokątne były świetnie dobrane,no poprostu bajka.nie wiem czy w pon nie polece po nie bo są super.proszę o wybicie mi tego z głowy.u mnie zastój w zużyciach bo mam same nowo otwarte rzeczy.
No można w sumie kupić cień ale sądzę że nie od razu kilkanaście. Zastanów się jakie kolory potrzebujesz.

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
No to nadrabiam czytanie!! tesknil ktos?
Pewnie że tęskniłyśmy
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 18:44   #2008
edyta29
Wtajemniczenie

ale cisza dzisiaj , pewnie wszystkie świętują mikołajki ;-)

edyta29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 19:15   #2009
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
tesknil ktos?
Pewnie

Jutro składam zamówienie w Avonie - skusiłam się tylko na jeden lakier za 9,90zł minus upust Zobaczymy, jak wypadnie moja konfrontacja z kolejnym katalogiem, wyprzedażowym

Gratuluję wszelkich zużyć
U mnie takowych jeszcze brak, ale w grudniu na pewno będą . W tym pewnie jeden z balsamów do opalania stosowany obecnie w peelingu kawowym (swoja drogą to ten peeling jest super ).

Z żalem odstawiłam na razie swój krem pod oczy i wklepuję zwykłą granatową Niveę. Podejrzewam, że właśnie przez zbyt długie stosowanie dotychczasowego (połowa 3. opakowania z rzędu) wywalił mi się jakiś liszaj na powiekach Od kilku dni jakby się wyciszył, poobserwuję go jeszcze, ale nie zaryzykuję zbyt prędkiego porzucenia Nivei

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2009-12-06, 19:20   #2010
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Kochane jestescie

Cytat:
ale cisza dzisiaj , pewnie wszystkie świętują mikołajki ;-)
ja jestem,slodyczy sie juz najadlam a wlasnie skonczylam czytac rozdzial na uczelnie

gani a moze zastosuj zel swietlikowy na powieki albo tym podobny?
moj wlasnie sie konczy

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości