|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
|
|
|
|
#1982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a różu żadnego ![]() dziewczynki zużyłam właśnie odzywkę w spray'u loton keratyna i pantene intensywna regeneracja bez spłukiwania
|
|
#1983 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każda myśl na temat zakupów powinna kończyć się czytaniem tej litanii i oglądaniem tych megazbiorów Jesteśmy z Tobą, dasz radę uszczuplić to, coś nachomikowała Cytat:
![]() I gratulacje za to jakże podkreślone zużycie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dzięki zbliżającym się świętom mamy okazję puścić nieco zapasów w świat, a przy tym kogoś ucieszyć A skoro kupiłaś nowe cienie, to oddanie innych jest tym bardziej wskazane Lubimy je turlać Muszę się przyznać do grzechu Kupiłam jednak to masło oliwkowe, choć pobiegłam do Lidla nie przed (jak obiecałam), a po pracy Ekspedientka powiedziała, że nie mają ich w ciągłej sprzedaży, tylko raz na 3 miesiące albo dostaną, albo i nie Za to przy okazji kupiłam samochodziki dla chrześniaka pod choinkę Niemniej się wstydzę, bo to już drugi grudniowy zakup, a zużyć dalej nie ma
|
||||
|
|
|
#1984 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o matulu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! I po co Ci tyle? Cytat:
Cytat:
Cytat:
I bardzo dobrze. Bądź silna ![]() Cytat:
Zużyłam maseczkę Be Beauty z glinką i minerałami - ale nie jestem z niej zadowolona, w ogóle nie zastygała na twarzy
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2009-12-04 o 19:51 |
|||||
|
|
|
#1985 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jasne Narazie obfociłam fiolet z Glomour Code z Virtuala, zaraz wrzucę ![]() Cytat:
![]() [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15665466]Pierwszy kolorek identyczny jak pastelowe Meteorytki. Ja chyba celowałabym w te środkowe.[/QUOTE] Kilka firm ma takie zestawienie kolorów: Joko, Virtual by Joko, Pierre rene, APC i nie pamiętam która jeszcze. Różnią się połyskiem no i ceną ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I
|
|
#1986 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś TZ się trochę zdziwił jak zobaczył moją uszczuploną półkę z kosmetykami-wcześniej była zawalona, az się z niej wywalało jak otwierałam, myślał, że tyle wymieniłam, ale uświadomiłam go, że zapasy mam w pudle...Bo w ogóle to oglądaliśmy dziś moje perfumy- pokazywałam mu moje ulubione zapachy- a on wybierał te które jemu się podobają.
No i przed wyjściem sobie obejrzał całe pudło-- się chłopak podłamał po prostu... ![]() A tak na poważnie to muszę to zużyć, bo nie wyobrażam sie przenieść do niego z taką ilością. Dziwnie by na mnie patrzyli... Oddałam mu za to jedna próbkę Vichy Normaderm
|
#1987 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Możesz powiedzieć, które wg Ciebie mają błysk taki świetlisty, bez drobinek brokatu?Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam kciuki za odwyk, bo jest za co trzymać, a za każdy zakup dostaniesz baciki aż miło, bo Tobie zakupy przez najbliższe pół roku niepotrzebne
|
||||
|
|
|
#1988 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15677642]Yovitko, Ty mogłabyś założyć małą drogeryjkę u siebie z asortymentem z tych zapasów! Trzymam kciuki za odwyk, bo jest za co trzymać, a za każdy zakup dostaniesz baciki aż miło, bo Tobie zakupy przez najbliższe pół roku niepotrzebne [/QUOTE]dzieki dzis przybylo mi cos... nie bijcie bo nie kupilam... mama oddaa mi mleczko do demakijazu... ale jest go tylko troszke tak na 5-6 razy... mamie szkodzi a ja nie lubie takich stojacych resztek wiec zuzyje
|
|
#1989 |
|
Zakorzenienie
|
Eirenn: wszystkich nie zmacałam
Zobacz sobie na Joko (z tej "luksusowej" serii), i Pierre Rene, Virtuale są mniej błyszczące.
|
#1990 |
|
Zakorzenienie
|
ksiezniczko kupiłam klej do rzęs z inglota.zapłaciłam ...3zł.
przy okazji kupiłam brakujacy pędzelek do eyelinera za 16zł i troche zbędny cien do oczu w promocji za 5zł.w sumie nie mam takiego odcienia ale zakup nieplanowany i wrzucam go do zbędnych rzeczy.ale oparłam sie pokusie bo przedemną była dziewczyna która kupowała paletki inglota chyba 6 kolorów za 30zł i za tyle samo troche więcej koloroów ale cienie były prostokatne.te prostokątne były świetnie dobrane,no poprostu bajka.nie wiem czy w pon nie polece po nie bo są super.proszę o wybicie mi tego z głowy.u mnie zastój w zużyciach bo mam same nowo otwarte rzeczy.
|
#1991 |
|
Zadomowienie
|
zetafon a ta dziewczyna sama komponowała te paletki czy to są gotowe zestawy? i w którym Inglocie w Krakowie byłaś?
|
#1992 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
to są gotowe zestawy.mysle ze ta promocja jest wszędzie.ja byłam w galerii kazimierz.
|
#1994 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Hej.
Sprawiłam sobie dziś mikołajkowy prezent - puder brązujący H&M, spodobał mi się, będzie moją pocieszanką, bo nie udało się nigdzie dorwać brązera Deborah. Oparłam się za to zestawowi miniatur Galenica. |
|
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie jeszcze kusi kasztanek z YR i to przez was bo gdyby nie wy to bym nie poszła powąchać...
|
#1996 |
|
Zadomowienie
|
mnie właśnie ten kasztanek nie kusi - za słodki
so elixir natomiast bardzo mi się podoba
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy sobie go nie kupic na gwiazdke,ale z drugiej strony mam troche zapachów...
a dzis ide na impreze do kolegi.paznokcie juz pomalowałam,teraz jeszcze włosy i makijaż.dawno nigdzie nie wychodziłam. TŻ kupił mi dzis kwiatka bez okazji
|
#1998 |
|
Zadomowienie
|
no to super że gdzieś wychodzisz
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
Poza tym żadne pełne opakowanie nie chce dobić do dna a ja mam jakiegoś doła i non stop myśle o tym aby pójść na zakupy .... |
|
|
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś padam po generalnych porządkach w łazience
Tym razem nie wyrzuciłam nic przeterminowanego u siebie Poleciała maseczka, kuracja parafinowa, a 3 flakoników perfum mama broniła niczym lwica, że niby używa i lubi (jedne są z 2002 roku i stoi pół flaszki |
|
|
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś musze zrobić choć mały porządek żeby wynaleść jakiś żel do mycia twarzy bo mój jest dosłownie na kilka razy. A w tygodniu nie będe miała czasu.
|
|
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Wracam do Was z prośba o pomoc bo męczy mnie dlemat związany z zakupami. Teraz swięta i w drogerjach jest duzo promocji i zestawow. Kupilam taki zestaw rimmel tusz do rzes + blyszczyk za 1zl, a blyszczyk dalam w prezencie mamie bo chciala zebym jej kupila na Mikołjki No i teraz mam 3 tusze w czym 1 mi sie konczy. I dylemat polega na tym ze w rossmannie sa zestawy tusz maybelline colosal i jeszcze jeden + plyn do demakijazu gratis, a mi sie konczy plyn do demakijazu wlasnie! I mialam kiedys ten plyn i jest rewelacyjny, a poza tym tak osobno nigdzie go w sklepach nie widzialam. I zastanawiam sie czy te zestawy kupic(mam chrapke na oba, ale tych tuszy nigdy nie mialam). I wlasnie:kupic czy nie?? Ew jeden tusz moglabym oddac w prezencie.
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny..2 dni nie dzialal mi internet wiec wieczoremnadrobie czytanie.
Zglaszam ze skonczyl mi sie zel do biustu faberlic i 10 ml kremu nivea minisize nic nie kupilam
|
|
|
|
#2004 |
|
Zakorzenienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15678884]Dzięki. A Ingrid?[/QUOTE]
Z Ingrid nie widziałam takich kolorowych kulek. Wrzuciłam zdjecie lakieru Virual z serii Glamour Code https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=617 Odebrałam wczoraj zamówienie z Oriflame: krem do rak, żel pod prysznic Cristmas Joy i kredka Charcoal Glow ![]() Mikołaj z kosmetyków przyniósł mi wysuszacz Sally Hansen Insta-dri
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-12-06 o 14:39 |
|
|
|
#2005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj zużyłam żel do mycia twarzy Effaclar 50ml.
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-12-06 o 15:30 |
|
|
|
|
#2006 | ||
|
Zakorzenienie
|
No to nadrabiam czytanie!! tesknil ktos?
![]() ksiezniczko gratuluje zuzyc! Cytat:
a u mnie kiepsciutko. Pielegnacja ma juz stan ok,aktualizowalam spis,mozecie zerknac. A kolorowka ciezko sie zuzywa ale troszke ja okroje i nieuzywane kosmetyki oddam przyjaciolce! ale bedzie wymiana juz sie nie moge doczekac ![]() a widze ze o kuleczkach dalej rozmawiacie..ja mam rozowe i brazowe z avonu i zlote wiec wiecej mi nie potrzeba. Widze ze baciki tez sie posypaly podczas mojej nieobecnosci..a dobrze!!! i ja sie tez doloze tym,ktore cos kupily a drogerie maja w domu ![]() Cytat:
zastanawiam sie ktore perfumy oddac mamie...D&g the one czy euphorie ck ..jakos ani jeden calkowicie mi nie podchodzi wiec nie wiem czy dalabym rade wykonczyc 50 ml i 100 ml ck! hmm pouzywam ich jeszcze i zastanowie sie.. |
||
|
|
|
#2007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie że tęskniłyśmy
|
|
#2009 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie
![]() Jutro składam zamówienie w Avonie - skusiłam się tylko na jeden lakier za 9,90zł minus upust ![]() Gratuluję wszelkich zużyć U mnie takowych jeszcze brak, ale w grudniu na pewno będą Z żalem odstawiłam na razie swój krem pod oczy i wklepuję zwykłą granatową Niveę. Podejrzewam, że właśnie przez zbyt długie stosowanie dotychczasowego (połowa 3. opakowania z rzędu) wywalił mi się jakiś liszaj na powiekach |
|
|
|
#2010 | |
|
Zakorzenienie
|
Kochane jestescie
Cytat:
a wlasnie skonczylam czytac rozdzial na uczelniegani a moze zastosuj zel swietlikowy na powieki albo tym podobny? moj wlasnie sie konczy |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.

a różu żadnego
no jest tak jak mowilam ze nie jestem w stanie pokazac wam wszystkiego.... doszłam do wniosku ze naleza mi sie porzadne baty
Jesteśmy z Tobą, dasz radę uszczuplić to, coś nachomikowała 

A skoro kupiłaś nowe cienie, to oddanie innych jest tym bardziej wskazane
Kupiłam jednak to masło oliwkowe, choć pobiegłam do Lidla nie przed (jak obiecałam), a po pracy
Ekspedientka powiedziała, że nie mają ich w ciągłej sprzedaży, tylko raz na 3 miesiące albo dostaną, albo i nie

) i krem nawilżający Himalaya, on jest tani, nie zapycha, a nawilżacz zimą potrzebny