z myślą o... STUDNIÓWCE 2010 - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-06, 12:38   #3151
19agusia91
Zakorzenienie

Dot.: z myślą o... STUDNIÓWCE 2010

Xtase, te ostatnie buty
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 12:52   #3152
Xtase
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez JellyJumper Pokaż wiadomość
...
Dodam że ta sukienka z zestawu 3 tez mi sie bardzo podoba ale byłam wczoraj w 4 sklepach H&M i w żadnym takiej nie było:/
Ja widziałam tą sukienkę z H&M ale na żywo wg mi się nie podoba. Były jeszcze takie w innych kolorach...

19agusia91 na żywo są jeszcze ładniejsze, niestety widziałam je w poniedziałek i pewnie już ich nie ma
Xtase jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 12:54   #3153
PaLLitQa
żona

Cytat:
Napisane przez biala lila Pokaż wiadomość
a w ogole to ja Cie pamietam z zeszlo rocznego watku o studniowce przegladalam go chyba w wakacje

aa wiedzialam ze wieczor bedzie udany

a wiecie co sie dowiedzialam? nie wiedzialam ze po swiecie chodza takie idiotki. okazalo sie ze kolezanka ktora chciala byc taka dobra i zalatwila M. tej lasce , jest dziewczyna ktora ja znam i ktora wiedziala jak to jest z nami i jak to wszytsko wyglada jejku nie wiedzialam ze mozna byc tak podlym, przeciez ona wiedziala o wszytskim .
W tamtym watku tez sie chyba troszke udzielałam, ale nie tak bardzo jak w tegorocznym bo w tamtym szłam tylko jako os tow
A co do tej kolezanki to tak to jest teraz... ja czasem wolałabym powiedzieć coś wizażance, mimo ze tylko wirtualnie ją znam zamiast jakiejś koleżance z którą jestem na codzień.. Pełno takich fałszywych bestii

Cytat:
Napisane przez Xtase Pokaż wiadomość
Ostatnio wg widziałam mało balerinek, ale za to w Deichmannie widziałam buty na bardzo niskim obcasie Dzisiaj jadę sobie kupić jakieś ładne butki Ale ja mam tylko 163 cm wzrostu więc celuję w wyższe obcasy :p Mam nadzieję że coś znajdę :p
1 i 2
PaLLitQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 13:02   #3154
winyl
Zakorzenienie

Ja widziałam przepiękne buty w Reserved, takie bez palców, czarne z odrobiną złota (ale nic w nich kiczowatego nie było, wręcz przeciwnie!), tylko że straasznie mi stopa leciała do przodu . Wygląda na to, że mogę chodzić tylko w butach na obcasie, które mają zakryte palce . Właściwie planowałam takie zakryte czółenka, ale jak zobaczyłam te szpile w Reserved to się zakochałam!

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 13:22   #3155
Xtase
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Ja widziałam przepiękne buty w Reserved, takie bez palców, czarne z odrobiną złota (ale nic w nich kiczowatego nie było, wręcz przeciwnie!), tylko że straasznie mi stopa leciała do przodu . Wygląda na to, że mogę chodzić tylko w butach na obcasie, które mają zakryte palce . Właściwie planowałam takie zakryte czółenka, ale jak zobaczyłam te szpile w Reserved to się zakochałam!
Kup sobie takie specjalne żelowe wkładki antypoślizgowe. Też mam takie buty w których okropnie mi noga leci do przodu, ale kupiłam te wkładki i już niejedną noc przetańczyłam w tych butach Są przezroczyste i wg ich nie widać, kupowałam w deichmannie, kosztują 19 zł
Stary 2009-12-06, 13:33   #3156
julajta
Rozeznanie

GG do julajta

Cytat:
Ostatnio wg widziałam mało balerinek, ale za to w Deichmannie widziałam buty na bardzo niskim obcasie Dzisiaj jadę sobie kupić jakieś ładne butki Ale ja mam tylko 163 cm wzrostu więc celuję w wyższe obcasy :p Mam nadzieję że coś znajdę :p

Te ostatnie są z daichmanna?;>
julajta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 13:44   #3157
Xtase
Rozeznanie

Tak, wszystkie są
Stary 2009-12-06, 14:27   #3158
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaLLitQa Pokaż wiadomość
Jigoku co znowu z tym Tż trzymam za was kciuki
Nie układa nam się

Ale dzisiaj byłam na zakupach i mam dobry humor

Cytat:
Widziałam, ale dla mnie mimo wszystko za wysokie

A w Deichmanie jest dużo bardzo ładnych, eleganckich butów, polecam zajrzeć
Jigoku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 14:33   #3159
pragnienie
Rozeznanie

Cytat:
Co myślicie o tych sukienkach?

Chciałabym kupić taka abym mogła za rok iść w niej na kolejna studniówkę i na ślub.

Dodam że ta sukienka z zestawu 3 tez mi sie bardzo podoba ale byłam wczoraj w 4 sklepach H&M i w żadnym takiej nie było:/
pierwsza straszna druga - zły kolor, trzecia - mało studniówkowa

Cytat:
już wiem gdzie pójdę we wtorek! muszę coś w końcu znaleźć żeby rozchodzić

kolekcja z Deichmanna - http://www.*************/buty-i-tore...nn-na-impreze/

edit: nie wiem czemu się te gwiazdki zrobiły :/ wpiszcie w google to znajdziecie 'deichmann nowa kolekcja'

mnie się podobają te z załącznika ale chyba nie do mojej kiecki

Edytowane przez pragnienie
Czas edycji: 2009-12-06 o 14:40 Powód: dopisek
pragnienie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 14:37   #3160
Jigoku
Zakorzenienie

W Orsayu jest dużo sukienek jakby któraś była zainteresowana
W Kazarze jest jeszcze parę fajnych i w H&Mie widziałam parę.

Buty w Deichmanie, a zwykłe, czarne szpilki (ktoś szukał) widziałam nawet w New Yorkerze
Stary 2009-12-06, 14:50   #3161
Pariii
Rozeznanie

GG do Pariii

na samym początku chciałam się przywitać z Wami wszystkimi

tak jak i Was czeka mnie studniówka.. nie moja, ale jego. w sumie nie jesteśmy razem, a może i ?
mieszkam w Berlinie, on w Warszawie ( ponas 2 lata temu się przeprowadziłam ) ale staram się przyjeżdzać do Warszawy, gdy tylko mam wolne.
w wakacje dużo między nami się wydarzyło, w sumie zachowywaliśmy się jakbyśmy razem byli, ale wiemy obydwoje co to znaczy związek na odległość i że jesteśmy jeszcze bardzo młodzi.. i dlatego też zdecydowaliśmy, że nie będziemy razem.. no ale jednak wszystko toczy się inaczej.. rozmawiamy dzień w dzień i nie są to rozmowy kolega - koleżanka.
zaprosił mnie już ze 3 tyg temu na stwoją studniówkę, na której będzie dużo naszych wspólnych znajomych, a w tym moja przyjaciółka i mój przyjaciel i tak się cieszę, że z nimi będę mogła dzielić ten dzień

Cytat:
Napisane przez żanetka91 Pokaż wiadomość
Ale zapisałyście stron kiedy ja to przeczytam?
też nie wiem, kiedy to wszystko nadrobię..

Cytat:
Napisane przez Jigoku Pokaż wiadomość
Ja przetańczyłam ostatnio w klubie parę godzin
Dowiedziałam się o nich od koleżanki mojej mamy, chodzi w nich do pracy
Podobno pomagają też jeśli ma się minimalnie 'niewymiarową' stopę i trzeba kupić trochę za duże buty, ale za to już nie ręczę
a te plasty są jednorazowe, czy wielokrotnego użytku ?

Cytat:
Napisane przez Antarktyda Pokaż wiadomość
Obcasy 4-5 cm? Czy już lepiej wcale..?
jak myślicie?
Cytat:
Napisane przez cranberi Pokaż wiadomość
Też mam dylemat co do butów... kurcze, mam 176, jeden partner jest mojego wzrostu, drugi jeszcze nie znany więc chyba zainwestuje w jakieś ładne balerinki.
ja mam 170, a on 176. nie jest wysoki jak na chłopaka, szczególnie, że ja nie jestem niska jak na dziewczynę..
też mam problem z butami. chciałabym wysokie, gdyż je uwielbiam.. ale nie chcę na zdjęciach i na studniówce być wyższa od niego bądz też równa z nim. w moim przypadku w grę wchodzą buty tylko na obcasie ok 4 cm. obcas musi być! nie założę balerinek.. jednak noga ładniej wygląda na obcacie - przynajmniej moja

Cytat:
Napisane przez biala lila Pokaż wiadomość
ja z natury jestem strasznie blada ale chcialam jakos tak inaczej wygladac na studniowce
skoro juz mowimy o tym to oczy mam ciemno brazowe a wlosy naturalne to ciemny blond ale farbuje na gorzka czekolade
ja też mam karnację jasną, ale nie znowu taką strasznie bladą.
jestem blondynką - nigdy w życiu nie farbowałam włosów, gdyż odcień moich mi odpowiada a słońce obdarzyło mnie pasemkami mam także naturalne loki.
a oczy mam niebieskie.

Cytat:
w jednym z berlińskich H&M-ów ją widziałam, ale nie przekonała mnie zbytnio do siebie

szukam sukientki w podobnym kolorze. odcienie beżu, łososia, pudrowego różu a może i biel, chociaż sama nie wiem.
J. będzie miał prawdopodobnie szary garnitur z czarną koszulą, więc myślę, że sukietki w takich odcieniach będą pasować najlepiej.
a Wy jak sądzicie ?

i dodatki czarne, srebrne ?

<33

Edytowane przez Pariii
Czas edycji: 2009-12-06 o 14:51
Pariii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 15:03   #3162
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pariii Pokaż wiadomość
a te plasty są jednorazowe, czy wielokrotnego użytku ?
Wielokrotnego, przynajmniej mi się trzymają.

pragnienie, no niezbyt

Jak myślicie, długo ta kolekcja Deichmana utrzyma się w sklepach? Bo nie jestem jeszcze zdecydowana, a może warto by było kupić
Stary 2009-12-06, 15:14   #3163
pragnienie
Rozeznanie

Mam nadzieję, że jakiś czas będzie a orientujecie się cenowo wygląda ta kolekcja? Jeszcze nigdy nie kupiłam niczego tam a słyszałam że jakość kiepska.

Stary 2009-12-06, 15:19   #3164
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pragnienie Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że jakiś czas będzie a orientujecie się cenowo wygląda ta kolekcja? Jeszcze nigdy nie kupiłam niczego tam a słyszałam że jakość kiepska.
Ja kupiłam w październiku szpilki i jakość bardzo dobra, tylko fleki wiadomo, ja strasznie ścieram buty

A ceny to przeważnie 119 zł
Tylko nie wiem właśnie ile będzie, bo wolałabym jeszcze poczekać, może gdy pojawią się buty studniówkowe to wybór będzie większy
Stary 2009-12-06, 15:32   #3165
Xtase
Rozeznanie

Cena butów,które wklejałam to chyba 99 zł (pierwsze 2 ) i 79 zł za pozostałe, ogólnie to uważam, że za takie pieniądze opłaca się kupić
Z jakością jest średnio (mnie buty zimowe kupione w deichmannie albo ccc jeszcze nigdy nie wytrzymały więcej niż jeden sezon), ale warto trzymać paragony, jeszcze nie zdarzyło się tak żeby nie wymieniliby mi butów...
Stary 2009-12-06, 15:42   #3166
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Ja chyba w tym tygodniu wybiorę się do Deichmana, bo marzą mi się czarne satynowe peep-toe jeszcze najlepiej na malutkiej platformie z przodu, coby wygodniejsze były
Tylko sama nie wiem, bo zaczęłam się zastanawiać, czy do długiej sukienki nie byłyby lepsze zabudowane? I czy jest sens kupować buty nie mając jeszcze sukienki?
Bo np. jakbym kupiła czarne buty, a potem sukienkę, do której bardziej pasowałyby dodatki w innym kolorze, to trochę zwała by była.

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 15:43   #3167
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Cena butów,które wklejałam to chyba 99 zł (pierwsze 2 ) i 79 zł za pozostałe, ogólnie to uważam, że za takie pieniądze opłaca się kupić
Z jakością jest średnio (mnie buty zimowe kupione w deichmannie albo ccc jeszcze nigdy nie wytrzymały więcej niż jeden sezon), ale warto trzymać paragony, jeszcze nie zdarzyło się tak żeby nie wymieniliby mi butów...
Nie ma co porównywać zimowych butów ze szpilkami, które się kilka razy założy
Ja te niskie (które jeśli już bym kupiła) widziałam za 119
Te satynowe może są tańsze.
Stary 2009-12-06, 15:50   #3168
pragnienie
Rozeznanie

Myślicie że te drugie wklejone przez Xtase pasowałyby do mojej sukienki? Też mi się podobają

Stary 2009-12-06, 15:52   #3169
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pragnienie Pokaż wiadomość
Myślicie że te drugie wklejone przez Xtase pasowałyby do mojej sukienki? Też mi się podobają
Pasowałyby
Stary 2009-12-06, 17:28   #3170
cranberi
Raczkowanie

GG do cranberi

jestem załamana ;( właśnie wróciłam z 'zakupów' i niic, zero, po prostu masakra! z sukienką jeszcze gorzej niż z butami udało mi się przymierzyć jedną, w simple, ale 8 stów to jednak troche za dużo, a tak to nic. dziewczyny, zazdroszcze wam szpilek! :P
cranberi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 18:05   #3171
julajta
Rozeznanie

GG do julajta

Kurczę, Deichmann robi furorę
We wtorek jak mi się uda to też pojadę

Jigoku, o jakich niskich mówisz?

Ja aktualnie wystawiałam na Allegro mą nieszczęsną za małą sukienkę na sylwestra.. Zobaczymy czy szybko się sprzeda, bo muszę kupić nową szybko, żeby doszła do sylwestra.. Bo wiadomo jak to za naszą pocztą, szczególnie w czasie świąt
Stary 2009-12-06, 18:12   #3172
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez julajta Pokaż wiadomość
Kurczę, Deichmann robi furorę
We wtorek jak mi się uda to też pojadę

Jigoku, o jakich niskich mówisz?

Ja aktualnie wystawiałam na Allegro mą nieszczęsną za małą sukienkę na sylwestra.. Zobaczymy czy szybko się sprzeda, bo muszę kupić nową szybko, żeby doszła do sylwestra.. Bo wiadomo jak to za naszą pocztą, szczególnie w czasie świąt
A nie możesz zwrócić?

Wiesz, nie powiem ci, bo moja zdolność do oceniania długości, wielkości, odległości jest mniejsza niż 0 Na pewno mają poniżej 7, o, tak mogę powiedzieć
Stary 2009-12-06, 18:22   #3173
julajta
Rozeznanie

GG do julajta

Cytat:
A nie możesz zwrócić?

Wiesz, nie powiem ci, bo moja zdolność do oceniania długości, wielkości, odległości jest mniejsza niż 0 Na pewno mają poniżej 7, o, tak mogę powiedzieć

Kupujący uprzejmy, zaproponował mi wymianę na większą. Ale po dłuższym przypatrywaniu się jej stwierdziłam, że sukienki bez ramiączek nie są dla mnie i chcę kupić inną. A już nie chcę mu mącić w głowie, z resztą zanim kasa by mi przyszła to trochę czasu też by minęło, a kto wie, może mi się uda sprzedać ją drożej
Stary 2009-12-06, 18:23   #3174
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez julajta Pokaż wiadomość
Kupujący uprzejmy, zaproponował mi wymianę na większą. Ale po dłuższym przypatrywaniu się jej stwierdziłam, że sukienki bez ramiączek nie są dla mnie i chcę kupić inną. A już nie chcę mu mącić w głowie, z resztą zanim kasa by mi przyszła to trochę czasu też by minęło, a kto wie, może mi się uda sprzedać ją drożej
Bezpieczniej byłoby jednak oddać
Stary 2009-12-06, 18:39   #3175
Martus16peach
Raczkowanie

GG do Martus16peach

Musze dzisiaj zamówić już tą sukienke i ciągle się waham która jest najlepsza, wiem że za krótkie itp. ale ja taką chce
Martus16peach jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 18:43   #3176
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martus16peach Pokaż wiadomość
Musze dzisiaj zamówić już tą sukienke i ciągle się waham która jest najlepsza, wiem że za krótkie itp. ale ja taką chce
Skoro chcesz świecić tyłkiem na BALU to zmów którąkolwiek
Stary 2009-12-06, 18:46   #3177
Martus16peach
Raczkowanie

GG do Martus16peach

Cytat:
haha bardzo śmieszne nie będe świecić tyłkiem ... chciałam się tylko poradzić , która wam się najbardziej podoba
Martus16peach jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 18:47   #3178
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
haha bardzo śmieszne nie będe świecić tyłkiem ... chciałam się tylko poradzić , która wam się najbardziej podoba
ta pudrowa jest sliczna
Stary 2009-12-06, 18:55   #3179
julajta
Rozeznanie

GG do julajta

Cytat:
Mi najbardziej podoba się środkowa

Cytat:
Hehe Jigoku, może u nich w szkole taki trend ;>
Stary 2009-12-06, 18:56   #3180
winyl
Zakorzenienie

Mnie też się najbardziej podoba ta środkowa, pudrowa, jest śliczna.
Ale jesteś przekonana do takiej krótkiej? :|

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości