|
|
#3481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.3
Cytat:
![]() Marchwianka,a dlaczego Ty w tej diecie przypraw i herbat unikasz? bo czerwona i zielona herbatka.. czerwona w szczególności,tzw.pu-erh,popijana w okolicach posiłku, hamuje enzymy odpowiadzialne za wchłanianie tłuszczu z posiłku, i w ogóle przyspiesza przemianę materii, Japończycy tak popijają od pokoleń, i efekty są, i to na skalę masową |
|
|
|
|
#3482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mialam okazję być "robiona" w Domu Mody Forget-me-Not.fryzurka, a dokładnie kolorek wlosow wybral Maciej Wróblewski, a ubral mnie Grzegorz Bloch. Nie pamietamtylko jak nazywala sie Pani od makijażu
|
|
#3483 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i będziemy zamęczać, żebyś nam o tych typach powiedziała ![]() Miśku, ten gorset to ja źle napisałam - to nie Konrad, tylko Kinga! 149zł za komplet gorset+stringi Aniu, zaczęłam ćwiczyć jakiś czas temu, na razie bez białek bo myślę nad inną kombinacją supli, ale to jak rozruszam mięśnie i kondycję.. ja mam swoją "technikę" ćwiczenia i wiem, że powoli, sukcesywnie, siłowo ćwicząc, będą efekty
|
|
|
|
|
#3484 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Horo, wspanialy zespol!!! Juz widze jak Cie cudnie wystylizowali W koncu nam kobietom, naleza sie te "drobne" przyjemnosci Sami, ja wiem, wiem ze Ty masz dobra metode!!! Widac po Twoim cialku, ze odpowiednio zadbane i jedrne Jestem spokojna i wygladam kolejnych fot |
|
|
|
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
|
dobra zjadlam i wrocilam
|
#3486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I Maciek i Grześ sa przewspanialymi facetami... fryzurę mialam jak z filmu "seks w wielkim mieście", 13-centymetrowe obcasy ..zresztą porownali mnie do Sarry Jessicy Parker A buciki i kreacja, ktore dostalam czekają w szafie
|
|
#3487 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do herbat...nie lubię, kiedys piłam czerwoną...właściwie próbowałam...ale jakies podjerzane bóle brzucha miałam, później slim figure przerabiałam+czerwona orginalna herbatę taka w kostakch...skonczyło sie na nocy w szpitalu ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- co ciekawego wciełaś? Powiedz możesz juz tak dotykać piersi, mocno twarde? ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
Zamówiłam okazywany sprzęcik Tz usmarzł sobie frytki i kurasa ![]() |
||
|
|
|
#3488 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=marchwianka;1570267 7]
co ciekawego wciełaś? Powiedz możesz juz tak dotykać piersi, mocno twarde? Salatke z kurczakiem , ale i tak jej nie skonczylam Moje piersi nie sa twarde ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- marchwianka ta frytkownica jest swietna , bardzo mi sie podoba szkoda , ze mi do kuchni nie pasuje. ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Jesli chodzi o dotykanie to moge je normalnie dotykac i wcale mnie nie bola ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Jedyne co to mnie stanik cisnie , moge sobie na noc troche luzniejszy wlozyc ? ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
horo napewno niezapomniane chwile przezylac.
|
|
#3489 |
|
Rozeznanie
|
Pysia u Nas frytkownica jest chowana pod stół kuchenny, wiec jej kolor zwis mi totalny
U nas ostatnio sprzętu w kuchni przybyło, kupiliśmy solidnego gabarytu sokowirówkę, ale jest bajecznie za***ista...wszytko dla zdrowia dziecka...a ona soki jak i herbatki ma w d... nie chce pic totalnie |
|
|
|
#3490 | |
|
Zakorzenienie
|
Jedyne co mnie boli to blizny i jak sie podnosze to czuje klatke piersiowa a i jeszcze pisalam wczesniej , ze jak kicham i kaszle to odczuwam jeszcze bol
---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
|
|
#3491 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Horo, musialas wygladac zaczepiscie!!! Juz sobie wyobrazam ten styl, buty, nogi dlugie az do nieba i zamaszysta fryzure
|
|
|
|
|
#3492 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Córa skończyła 14m-cy |
|
|
|
|
#3493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakbyś mnie widziala ale nogi to ja na takim obcasie mam wybitnie chude jak mnie zobaczyl Grześ przed wszystkim, to się zalamal... a jak sie rozebralam, to rozszerzane dżinsy i sportową bluzę kazal mi wyrzucić ![]() ... no i bylam tam tydzień po pierwszej operacji cycuchów ( przed przymiarką pędem zdejmowalam ten pooperacyjny "obleś"... żeby facet nie zwial a cala kreacja nie bardzo pasuje do mojej "mieściny"
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2009-12-06 o 20:06 |
|
|
|
|
#3494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3495 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i poczuc sie pieknie i wyjatkowo.Horo,a z jakiej okazji bylas robiona na bostwo ???
|
|
#3496 |
|
Raczkowanie
|
Napisane przez agnelka.pl
Zostawic Was na chwile , i znowu tyle do nadrobienia Widzialam te fotki po op. i musze powiedziec, ze az mi sie niedobrze zrobilo .asia 230707 , nie wygladaja na 375, agnes i pysia maja po 350 i wydaja sie wieksze . Teraz znowu mam temat do myslenia... moze 375 wezme. Cale szczescie , ze za 10 dni op. bo nie wiem na czym by stanelo ![]() Asia mozesz podac swoje wymiary przed op.? I stawic fote, tak dla porownania. agnelka, to sa fotki musialabyś spotkać się z dziewczynami, obejrzeć, pomacać i wtedy sie zdecydować agnelka zgadzam sie z Horo, musialabys zobaczyc na zywo, po zabiegu pysia i ja mialysmy zalozone staniki w rozmiarze D, na mnie byl opiety na maxa,jak zreszta do tej pory a na Pysie byl troche za duzy i lekarz musial jej zmienic na rozmiar mniejszy, wiec mysle ze piersi mniejsze nie sa ale Jutro zrobie zdjecia bez opatrunkow to moze lepiej bedzie je widac Moje wymiary: Mam 178cm, ok. 62 kg, pod biustem 82 a w biuście bylo 88
|
#3497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To byla nagroda za najlepszego bloga... wybrali 10 kobiet z calej Polski i bylam wśrod nich ( w czołówce ) 1 dzień - spotkanie w hotelu Sobieski, kolacja; potem teatr, nocleg a 2 dzień - od rana metamorfozy ![]()
|
|
#3498 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, brawo ![]() P.S. Zdolna dziewczyna z Ciebie.
dr Kolasinski 16.12. 2009mentor Hp 300/350 Edytowane przez agnelka.pl Czas edycji: 2009-12-06 o 20:22 |
|
|
|
|
#3499 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to pokarz nam swjego bloga ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- o tak, bardzo słodziutka jest, malusia i przezabawna...ale chyba wszyscy rodzice sie tak rozczulają |
|
|
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
to tak dawno temu bylo
na www.polki.pl ... mialam nick: anka_andzia nawet nie wiem, czy to tam jeszcze jest
|
#3501 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://forum.polki.pl/blog.php kliknij w : najlepsze blogi i bedziesz miala mnie
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2009-12-06 o 20:32 |
|
|
|
|
#3503 |
|
Kazar Lady
|
wiecie - super jest tu u nas( moge tak napisać?) rozmowa ciagle na zywo
|
|
|
|
#3504 |
|
Zadomowienie
|
Horo, szacun
![]() ![]() klask i:---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Misia, Ty juz po obiedzie u Tesciow??? I jak, wnikliwe oko Tesciowej cos zauwazylo? Ja do Mamy lece dopiero na Swieta, ale biorac pod uwage jej artystyczne zakrecenie to nic nie zauwazy. Pewnie powie, ze taka "kobieca" sie zrobilam |
|
|
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
szkoda tylko, ze gdzieś mi się zapodziala Viva, w ktorej publikowali nasze fotki z tej imprezy na szczęście zostala plytka ... jutro postawie chatę na glowie, zeby ja znaleźć i powspominać ![]()
|
#3506 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
forum. Super mi tez sie to podoba.
|
|
#3507 |
|
Zadomowienie
|
Horo, czekamy na Twoje wspominki, bo to nie byle jaka imprezka!!!
![]() Zaplanowalam na srode ostatnie zakupy gwiazdkowe Aby tylko karta wytrzymala Kto to wie
|
|
|
|
#3508 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3509 |
|
Kazar Lady
|
Ania, wiesz w ciuchach to wyglądam jak przedtem w puszaku więc spoko - gorzej bedzie w lato bo napewno nie umknie jej uwadze tym bardziej ze ja wiecznie nie do końca ubrana jestem..ale da sie jej cos wkręcic..
moja mama wie - i nastawiła wszystkich ze slicznie przytyłam wiec dziadkowie i reszta pieja z zachwytu jak fantastycznie przytyłam ![]() reszta w błogiej nieswiadomosci - jedna kumpela wiedziała ze myslałam o operacji i niedługo sie z nia zobacze - wiec nie wiem jak z nią gadać..czy jak zaba błota czy szczerze tyle że ona z tych gaduł ![]() Horo - szacun !!!! super sprawa - znajdz jakies foteczki ubierz sie w ciuchy i zdjątka rób chwal sie bo masz czym !! |
|
|
|
#3510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
każda kobieta powinna przeżyć coś takiego chociaż raz w zyciu... zeby poczuć się piękną
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.

Najlepiej na zywca, albo w dobrej (bez przeklamania kolorystycznego) focie. Bylam na dwuletniej charakteryzacji teatralnej i filmowej polaczonej z wizazem. Ot taki kaprys. Oprocz robienia wybroczyn, ran, zmarszczek i odjazdowych makijazy uczylismy sie tez rozpoznawac typy kolorystyczne. Fajna umiejetnosc, chociaz wcale nie taka prosta. Moja przyjaciola kolorystka chodzi chyba z 80 chustami i dopiero jak je na delikwentce bez makijazu poprzymierza to wie wszystko

W koncu nam kobietom, naleza sie te "drobne" przyjemnosci

i poczuc sie pieknie i wyjatkowo.
.

klask i: