Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-06, 18:42   #2791
kretencja
Zakorzenienie

Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III

Olliwka, jeszcze nie byłam na tym lodowisku (a mamy na nie 3 minuty spacerem!). Ale mąż mówi, że jest fajne. Trzeba będzie częściej chodzić
Przyjaciele zestaw zabrali, bo to ich jest

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 19:15   #2792
Ollliwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez abz Pokaż wiadomość
keks oczywiście ze skórką pomarańczową w roli głównej??
oczywiście ostatnie 2 dni to takie "pomarańczowe"menu mam , mandarynki i pomarańcze

kretencja sezon na łyżwy dopiero co się zaczał więc teraz będziesz miała okazje ale w weekendy to ludzi masa jest i z tego względu mam mniejszą ochote chodzić.
Stary 2009-12-06, 19:19   #2793
kretencja
Zakorzenienie

My już cały poprzedni sezon tu przemieszkaliśmy i ani razu nam się nie chciało iść

Smutna jestem trochę. Z Mamy opowieści wynika, że Tata się trochę podłamał tym nie najlepszym wynikiem, że jest zmęczony... Bardzo mnie to martwi. Oby się tylko nie poddał...

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2009-12-06, 19:26   #2794
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
i kto tym razem?
się martwisz... 2010 będzie dla Ciebie szczęśliwy a dzieciaczka będziesz miała młodszego

kretencja ale w tym strachu nuta szczęścia też się znajdzie

a ja lubię skórkę pomarańczową pycha szczególnie keks ze skorką mniam!
Olliwka, jesteś kochana, że tak napisałaś.. Wierzę że tak będzie i tak sobie powtarzam... Ale te ciąże w rodzinie (teraz siostra cioteczna TŻta).. naprawdę jest mi smutno jak słyszę o tym co było widać na usg i wszystkie inne szczegóły.. bo też o tym marzę. Mam dzisiaj jakiś kryzys znowu, wczoraj przepłakałam cały wieczór. Jestem w ogóle ostatnie tygodnie wycieńczona pracą, jak mnie teściowa dzisiaj zobaczyła to się wystraszyła, jutro idę z nią do jej znajomej lekarki, może da mi zwolnienie od pracy, bo tak strasznie się czuję. Nie chce mi się żyć, jak się rano budzę..

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
musze się pochwalić: dokładnie 6 miesięcy temu braliśy ślub.

już to pisałam na innym wątku, ale normalnie śmiać mi się chce.

wyjrzałam przez okno. w drzwiach sąsiedniego bloku stoi... Mikołaj, a kobieta (z tamtego bloku) wyjmuje prezenty z bagażnika swojego samochodu.
mówię do męża: "zrób zdjęcie!". wziął aparat i pstryknął. a ten Mikołaj to zobaczył, spojrzał w naszą stronę i pomachał.
a po wizycie odjechał... czerwonym golfem.
Dobre To pół-rocznica u was
Stary 2009-12-06, 21:38   #2795
Starlett
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Smutna jestem trochę. Z Mamy opowieści wynika, że Tata się trochę podłamał tym nie najlepszym wynikiem, że jest zmęczony... Bardzo mnie to martwi. Oby się tylko nie poddał...
Twój tata miał już wizytę u swojego onkologa? będzie brał chemię? taka perspektywa bardzo podnosi na duchu.

Starlett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 07:00   #2796
Ollliwka
Zakorzenienie

Cytat:
My już cały poprzedni sezon tu przemieszkaliśmy i ani razu nam się nie chciało iść

może w tym sezonie będzie inaczej bo jak już będziesz w ciąży to nie ma co, bo nawet najlepszy może się wywalić.
A tacie nie ma się co dziwić.. nawet największy optymista ma słabsze chwile , ale wg mnie to normalne. A ile jeszcze zostało tej chemii?

lenka naprawdę wierzę w to ,że z nowym rokiem mamy znowu podładowane akumulatory.. także 2009 należy do nich a kolejny do Ciebie
ale masz jakieś omdlenia , krew z nosa , brak apetytu? no wycieńczona to jesteś na bank , ze dwa tyg. zwolnienia by Ci z pewnością posłużyło daj znać jak po wizycie
Stary 2009-12-07, 08:03   #2797
kretencja
Zakorzenienie

Dziewczyny, chemia jest w połowie, tzn. jeszcze bodajże 6 razy Tatę będą truć...
Ze swoim onkologiem się nie widział, bo... w ostatni wtorek, jak miał iść na chemię, powiedzieli, że mają przypadek świńskiej grypy i wpuszczali na oddział tylko na własną odpowiedzialność. Oczywiście Tata zrezygnował. W ogóle chyba się trochę tym przejął, Mama powiedziała, że zaczął bardzo na siebie uważać. Wcześniej wracał z chemii (!) tramwajem. Teraz podobno jeździ tylko taksówkami i wychodzi z domu tak rzadko jak to możliwe... Żal mi go, bo to aktywny człowiek, który nie lubi się trząść nad sobą... Mama mówi, że chyba dopiero teraz zrozumiał, jak sprawa jest poważna... Być może uda mu się zobaczyć z lekarzem w tym tygodniu, choć nie wiadomo na pewno, bo podobno oddział nadal zamknięty póki co... Najgorsze jest to, że jak przyjmą go jednak teraz w czwartek, to kolejne wejście na chemię wypada w wigilię... Jakby za mało skomplikowane były nasze wigilijne sprawy (moi Rodzice tu, męża w innym mieście)...
Do dupy to wszystko.
A ja ciągle kaszlę, dziś się obudziłam z zapchanym nosem co gorsza. Wieczorem idę do lekarza. Jak mi da dalsze zwolnienie to chyba się załamię...

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-07, 08:10   #2798
Mpik82
Rozeznanie

GG do Mpik82

Lenko*- ja też wierze, że Wydarzy się cud Pamiętaj razem się staramy i możemy już zacząć
Ja zaczne się starać od jutra hehe, bo dziś z moim Lubym się nie widzeb mijamy się czesto.. ale jutro mam pracke do 16 i w środe do 13 wiec zdazymy cos podziałać hehe wtedy zaczną się dni ,,,na dziewczynkę wiem, smieszna jestem ale chcialabym dziewczynke, oczywiśce wiem, ma być zdrowe i to jest NAJWAŻNIEJSZE, ale tak jakoś czuje ze emocjonalnie wolałabym małąEMILKĘ lub MIleNkĘ hehe :-P
mialam okres chyba podobnie do ciebie bo @1XII?, co?

Kretencja , wiem, że się smucisz bardzo mi przykro.. ta choroba jest okropna i zbiera okrutne źniwo...Musisz Być dzielna dla taty i mamy, aby pomoc im to przetrwać..

pOZDRAwiam Was dziewczynki,, znów brzydko na dworze..;(

Edytowane przez Mpik82
Czas edycji: 2009-12-07 o 08:13
Mpik82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 08:15   #2799
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mpik82 Pokaż wiadomość
wtedy zaczną się dni ,,,na dziewczynkę
a jak to się "oblicza"?

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 08:20   #2800
Mpik82
Rozeznanie

GG do Mpik82

Magialenko: fajna stronka-poczytaj
http://piekielko.info/kalendarzyk/?a...sMP=28&josML=5
Stary 2009-12-07, 08:27   #2801
Ollliwka
Zakorzenienie

Mpik też wolałabym najpierw dziewczynkę , ale ze względu na TŻ pomodlę się o zdrowego chłopaka tylko ,że ja to sobie tak latwo nie wylicze tych dni niestety.. dzisiaj 40dc i @ ni ma , te cykle to ja mam długaśne cholernie!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-07, 08:29   #2802
kretencja
Zakorzenienie

Olliwka, a test robiłaś?

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2009-12-07, 08:32   #2803
Pomidora
Zakorzenienie

CZeść dziewczyny

Kretencjo, tata da radę. To normalne, że ma gorsze chwile. Dobrze, że rozumie zagrożenie płynące z grypy i dba o siebie. Pewnie mu ciężko w domu siedzieć, jak jest taki aktywny. Ale ma fantastyczną rodzinę, która mu pomoże to przetrwać Jak załatwianie spraw z mieszkaniem?

Mpik82, trzymam kciuki za celowanie w dziewczynkę My też początkowo celowaliśmy w dziewczynkę, taka Hanusia mi się marzyła, a teraz to jak leci - byle było Ale mam nadzieję, że ci się uda

Ollliwko i Lenko, pewnie, że Nowy Rok to nowe akumulatory! W końcu i my będziemy mamami, tylko nasz cud nie chce jeszcze teraz się pojawić. Niektóre dzieci przychodzą od razu, inne jak u Mike'a zmieniają termin przyjścia na świat, a nasze każą nam czekać. Ale są gdzieś i podśmiewają się z tego, że takie psikusy robią rodzicom. Ale zauważcie, jak wyczekiwane to będą dzieci

Scarlett, jeszcze ci nie pisałam, że jest mi strasznie przykro Trzymaj się kochana.

A mnie dopadło grypsko Już 3 dni pod kołdrą leżę z temperaturą, która nie chce spaść. Teraz czekam na lekarza, bo jestem zarejestrowana na 11. Ale jestem wściekła z dwóch powodów: bo ominą mnie próby do Opowieści wigilijnej z moimi dzieciakami, a przedstawienie już 21! No i pewnie cykl mi siądzie, nie wiadomo, czy w ogóle owulacja będzie, a staranka miały się zacząć w czwartek No nic, najważniejsze to przejść przez to bez powikłań.
Miłego dnia kobietki

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 08:33   #2804
abz
Zakorzenienie

kretencja nadal za tatę. Z jednej strony dobrze jakby dostał chemię w grudniu, ale z drugiej strony w wigilię....Oby udało sie dostać do lekarza, to moze już coś konkretnego zaradzi.

Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość
Mam dzisiaj jakiś kryzys znowu, wczoraj przepłakałam cały wieczór. Jestem w ogóle ostatnie tygodnie wycieńczona pracą, jak mnie teściowa dzisiaj zobaczyła to się wystraszyła, jutro idę z nią do jej znajomej lekarki, może da mi zwolnienie od pracy, bo tak strasznie się czuję. Nie chce mi się żyć, jak się rano budzę..
Lenka zwolnienie jak najbardziej wskazane, bo o zdrowie trzeba dbać żeby dzidzia mogła w przyszłosci spokojnie sobie u ciebie mieszkać

A ja wam powiem, że po ostatnich rozmowach z mężem (a może bardziej moim marudzeniu) wczoraj seksik był bez gumki był to 10dc wiec zobaczymy, po pracy zrobie test owu czy w ogóle możemy na cos liczyć. Strasznie sie bałam podjecia tej decyzji, a po wszystkim serce mi waliło jak szalone i nie mogłam zasnąć. I wiecie jakie juz mam wizję? następna @ przypada na 24-25.12 wyobrażacie sobie jaki to byłby prezent? Powtórzylibyśmy to jutro, ale w środę idę do gina na cytologie więc raczej nie powinniśmy, najwyzej "poprawimy" w srodę. No i zobaczę co mi lekarz powie na temat moich jajników...

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 08:35   #2805
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
tylko ,że ja to sobie tak latwo nie wylicze tych dni niestety.. dzisiaj 40dc i @ ni ma , te cykle to ja mam długaśne cholernie!
a z kolei u mnie to jak w totolotku. w tym roku długość cykli wynosiła kolejno: 29, 33, 30, 27, 32, 33, 28, 31, 29, 35. teraz mam 12 dc.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-07, 08:40   #2806
kretencja
Zakorzenienie

Dzięki, dziewczyny
Pomidora, sprawy z mieszkaniem zastopowały na moment. Że znaleźliśmy fajne, to chyba wiesz? Teraz czekamy aż facet załatwi jakiś tam papier ze spółdzielni. Powinien to zrobić najpóźniej dzisiaj. Bardzo się denerwuję, bo już czas nas goni...
Co do starań to... Ja właśnie dziś zaobserwowałam płodny śluz chyba! Wreszcie! I nie wiem, czy coś próbować, tak tuż po antybiotyku...

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2009-12-07, 08:47   #2807
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki, dziewczyny
Pomidora, sprawy z mieszkaniem zastopowały na moment. Że znaleźliśmy fajne, to chyba wiesz? Teraz czekamy aż facet załatwi jakiś tam papier ze spółdzielni. Powinien to zrobić najpóźniej dzisiaj. Bardzo się denerwuję, bo już czas nas goni...
Co do starań to... Ja właśnie dziś zaobserwowałam płodny śluz chyba! Wreszcie! I nie wiem, czy coś próbować, tak tuż po antybiotyku...
Kochana, pewnie, ze próbować. Moja koleżanka po 9 mc starań zaszła właśnie po antybiotyku Ja też nie mam zamiaru odpuszczać bez względu na grypę. Mam testy owu to będę strzelać
Co do mieszkania, to wiem, że fajne znaleźliście, Trzymam kciuki w taki razie za jak najszybsze załatwienie wszystkiego, bo to magiczna chwila, kiedy dostaje się klucze do swojego mieszkania A tu przytoczę pewną opowieść - kiedy wynajmowaliśmy mieszkanie, spędzaliśmy Wigilię u moich rodziców. Po rozdaniu prezentów dostaliśmy jeszcze jeden, taki malutki, wspólny. Zdziwieni go otwieramy, a to... plakietka z naszym nazwiskiem na drzwi wejściowe A mieszkania wtedy jeszcze niet! No i równo rok później powiesiliśmy tę plakietkę na drzwiach - to był cudowny moment. Ale się rozmarzyłam

Abz, trzymam kciuki za wigilijną niespodziankę

28.09.2014

Stary 2009-12-07, 08:48   #2808
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mpik82 Pokaż wiadomość
niestety mam za starą przeglądarkę i się nie da otworzyć.

Stary 2009-12-07, 08:51   #2809
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
niestety mam za starą przeglądarkę i się nie da otworzyć.
Wystarczy wpisać w przeglądarce "planowanie płci dziecka" - są metody dietetyczne, dotyczące owulacji i kilka innych, ale to już wyższa szkoła jazdy

28.09.2014

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-07, 08:51   #2810
kretencja
Zakorzenienie

Ach, Pomidorko, jak to ładnie napisałaś! Śmiejemy się z mężem, że to mieszkanie jest nam przeznaczone, bo... w dużym pokoju jest identyczny zestaw mebli (takie szafki, półki, witrynka), jak w tym mieszkaniu, co teraz wynajmujemy Poza tym właściciel powiedział, że już miał prawie umówionego kupca, ale tamten w ostatniej chwili się rozmyślił, i on wtedy znalazł nasze ogłoszenie na dole (które rozwieszaliśmy po całym osiedlu właśnie żeby znaleźć to mieszkanie, bo widzieliśmy je w necie) i zadzwonił do męża Więc oby się wszystko udało...
Starania... Przedwczoraj kochaliśmy się z gumką, bo się boję bardzo, żeby jakiegoś grzybka nie złapać przy tym antybiotyku. Ale skoro śluz się pojawił, to nie będę go marnować...

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2009-12-07, 09:00   #2811
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Ach, Pomidorko, jak to ładnie napisałaś! Śmiejemy się z mężem, że to mieszkanie jest nam przeznaczone, bo... w dużym pokoju jest identyczny zestaw mebli (takie szafki, półki, witrynka), jak w tym mieszkaniu, co teraz wynajmujemy Poza tym właściciel powiedział, że już miał prawie umówionego kupca, ale tamten w ostatniej chwili się rozmyślił, i on wtedy znalazł nasze ogłoszenie na dole (które rozwieszaliśmy po całym osiedlu właśnie żeby znaleźć to mieszkanie, bo widzieliśmy je w necie) i zadzwonił do męża Więc oby się wszystko udało...
Starania... Przedwczoraj kochaliśmy się z gumką, bo się boję bardzo, żeby jakiegoś grzybka nie złapać przy tym antybiotyku. Ale skoro śluz się pojawił, to nie będę go marnować...
No i jak pięknie wszystko wskazuje na to, że mieszkanie wam jest przeznaczone I niesamowite, że ten facet was znalazł, że tego właśnie mieszkania szukaliście - szok! Chwilę potrwa załatwianie spraw, a potem już tylko przyjemności remontowe Pamiętam, że padaliśmy na ryjki przy remoncie, ale z jaką radością.
Śluzu nie wolno marnować! Mocne, mocne kciuki

28.09.2014

Stary 2009-12-07, 09:07   #2812
kretencja
Zakorzenienie

Pomidora, dziękuję
Śmieszna to historia z tym mieszkaniem. Pierwszy raz jak je zobaczyłam w Gratce (Wtedy jeszcze było za więcej wystawione), pomyślałam sobie "paskudne" - bo jest umeblowane totalnie nie w naszym stylu. Potem, jak doszliśmy z mężem do wniosku, że nie musimy kupować gotowego, tylko do remontu, przyjrzeliśmy mu się jeszcze raz. Owszem, urządzone brzydko, ale - nowe okna, łazienka i kibelek w dobrym stanie, podłogi w przedpokoju też nie trzeba robić. Ale było przez pośrednika, czego chcieliśmy uniknąć. Była jednak podana ulica. Obwiesiliśmy więc wszystkie bloki przy tej ulicy, chcieliśmy je chociaż obejrzeć na żywo. No i zadzwonił
Nie jest bez wad to mieszkanie (parter, mały balkon), ale myślę, że nic lepszego szybko byśmy nie znaleźli w takiej cenie (200tys), tym bardziej, że podobno jest już koniec spadku cen, niedługo mogą znów zacząć rosnąć...

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2009-12-07, 09:09   #2813
abz
Zakorzenienie

Cytat:
kretencja nie wiedziałam, ze tak było z tym mieszkaniem, chyba rzeczywiscie dla was przeznaczone
A co do śluzu, to wykorzystaj go, grzybek w końcu nie zawsze musi sie pojawić

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 09:10   #2814
kretencja
Zakorzenienie

Abz, ano tak było. Taka to śmieszna historia. Oby się tylko teraz coś nie posypało, bo zostaniemy na lodzie...

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2009-12-07, 09:12   #2815
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Pomidora, dziękuję
Śmieszna to historia z tym mieszkaniem. Pierwszy raz jak je zobaczyłam w Gratce (Wtedy jeszcze było za więcej wystawione), pomyślałam sobie "paskudne" - bo jest umeblowane totalnie nie w naszym stylu. Potem, jak doszliśmy z mężem do wniosku, że nie musimy kupować gotowego, tylko do remontu, przyjrzeliśmy mu się jeszcze raz. Owszem, urządzone brzydko, ale - nowe okna, łazienka i kibelek w dobrym stanie, podłogi w przedpokoju też nie trzeba robić. Ale było przez pośrednika, czego chcieliśmy uniknąć. Była jednak podana ulica. Obwiesiliśmy więc wszystkie bloki przy tej ulicy, chcieliśmy je chociaż obejrzeć na żywo. No i zadzwonił
Nie jest bez wad to mieszkanie (parter, mały balkon), ale myślę, że nic lepszego szybko byśmy nie znaleźli w takiej cenie (200tys), tym bardziej, że podobno jest już koniec spadku cen, niedługo mogą znów zacząć rosnąć...
Rzeczywiście niesamowita historia A co do tego, że nie jest idealne - powolutku zrobicie je na swoje. My od roku robimy i jest coraz lepiej Ważne, ze nie trzeba zmieniać podłóg, bo to najwięcej chyba roboty. A do niektórych mankamentów się przyzwyczaicie. My też braliśmy na 4 piętrze ze względu na cenę. I już nawet nie czuję, że mieszkam tak wysoko (poczuję, jak z wózkiem przyjdzie mi wchodzić ).
Gorączka mi rośnie, już chcę do lekarza A najgorsze, ze mimo L4 jutro muszę być na wywiadówce, bo nikt tego za mnie nie zrobi. Ni o dziś muszę uzupełnić karty ocen i frekwencję. Masakra jakaś

28.09.2014

Stary 2009-12-07, 09:13   #2816
kretencja
Zakorzenienie

A ja właśnie będę się cieszyć z parteru jak wózek się pojawi
Podłogi są do robienia w pokojach. Ale w przedpokoju i w kuchni jest gres, w dobrym stanie, kolory też niezłe, więc chyba nie będziemy zmieniać. No i kafle w łazience i kibelku też są w porządku. To najważniejsze, nie trzeba będzie kuć...

Pomidorko, nie można wywiadówki odwołać? Wychodzić z grypą to chyba nie najlepszy pomysł.

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2009-12-07, 09:16   #2817
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
sprawy z mieszkaniem zastopowały na moment.
ciesze się, ze Wam się udało.
i trochę zazdroszczę.

Stary 2009-12-07, 09:20   #2818
Pomidora
Zakorzenienie

Kretencjo, no właśnie nie można przełożyć Jak dziś zadzwoniłam do szkoły i powiedziałam o zwolnieniu, to pierwsze pytanie brzmiało "Ale na wywiadówce pani będzie?" U nas niestety choćby się waliło i paliło, wywiadówka musi być. Tym bardziej, ze na tej jest informacja o zagrożeniach. Ale mąż mnie podwiezie pod samą szkołę, podam zagrożenia i skrócę wywiadówkę jak najbardziej i potem mąż mnie odbierze.

MAGiALENA, a ty też szukasz jakiegoś lokum?

28.09.2014

Stary 2009-12-07, 09:20   #2819
kretencja
Zakorzenienie

MAGiALENKO, a jaką Wy macie sytuację mieszkaniową? Jeśli gdzieś pisałaś, to musiało mi umknąć.

Pomidora, bidulko...

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2009-12-07, 09:28   #2820
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
MAGiALENA, a ty też szukasz jakiegoś lokum?
Cytat:
MAGiALENKO, a jaką Wy macie sytuację mieszkaniową? Jeśli gdzieś pisałaś, to musiało mi umknąć.
sama nie pamietam, czy pisałam.
wynajmujemy, a ja teraz nie mam pracy. myslałam, ze jakoś się to ułoży, a teraz czuję, że chyba z decyzją o dziecku chyba musimy poczekać. jestem beznadziejna, do niczego się nie nadaję.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości