|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12
My tez tylko na swieta, chociaz raz zrobilismy wyjatek i dalismy tez na Mikołaja. Prezent dla Tzta juz kupiony i czeka na zapakowanie
|
|
|
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
czego ta część ??
moj mikolaj dopiero dzis wyleciał na zakupy ode mnie dostał ksiazki koontza i turkish delight(slodyce - natknelam sie na nie o dziwo w empiku - i pomyslalam ze to bedzie dobry zaczatek wzgledem podróży poślubnej) a my od mikolaja dostalismy filianeczki z obrazem pocalunek klimta... są boskie zestawik filiżanka spodek i łyżeczka ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- a ja nie mam pomysłu na prezent dla swojego Ł. |
|
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
idę grać w simsy bo już 4 miesiące nie grałam
ja mojemu kupiłam książkę.......tematyka ekonomiczna
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
dzięki Co do zwyczajów prezentowych to u nas na mikołaja zawsze się daje jakieś drobiazgi, a na Gwiazdkę większe prezenty ![]() Wróciłam już z zajęć. Babka puściła nas do domku już o 11 i miałam farta, bo koleżanka akurat jechała do Gniezna samochodem i mnie podrzuciła do domku A teraz trzymajcie się mocno, bo opowiem Wam co było na zajęciach: tańczyliśmy taniec żydowski i kowbojski, robiliśmy sobie zbiorowy masaż, bawiliśmy się w "labado" - musieliśmy się dotykać najpierw dłońmi, później ramionami, łokciami, później biodrami, kolanami i na koniec pupami No i jeszcze była zabawa w misie pysie, jakaś durna piosenka i musieliśmy się przytulać Tańczyliśmy też makarenę, asereje i rysowaliśmy różne dziwne rzeczy Aż się boję opowiedać TŻ o tych zajęciach Wszystko fajnie, uśmialiśmy się nieźle i grupa się zintegrowała, ale jak sobie pomyślę, że za coś takiego płacę 300 zł miesięcznie to ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Ja kupię prawdopodobnie worek bokserski ![]() To jest mój post nr 600
Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2009-12-06 o 12:37 |
|
|
|
#4505 |
|
Wtajemniczenie
|
Martoolka świetne zajęcia, bardzo integracyjne
![]() Jak tak temat prezentów się przewija... My dajemy sobie upominki na Mikołaja, u mnie w domu tak było od zawsze, a odkąd jesteśmy z TŻ razem - również obchodziliśmy Mikołajki. Czasami sprawialiśmy sobie drobne upominki, np. jakaś oryginalna ozdoba na choinkę albo coś z kosmetyków. A niekiedy dawaliśmy sobie bardziej drogocenne prezenty. Mam dylemat, nie wiem co dokupić dla kuzynki, ma 15 lat i w zasadzie szczególnych zainteresowań nie ma. Mama kupiła już dla niej prezent, ale ja miałam coś dodać. Myślałam o jakimś kosmetyku. Może coś podpowiecie?
|
#4506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogą być też jakieś kolczyki lub bransoletka. Jak mi coś jeszcze przyjdzie do głowy to napiszę.
|
|
|
|
|
#4507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz moje włosy odpoczywały, bo ostatnio fryzjerka farbowała mi włosy 3 miesiące temu ![]() Ale umówiłam się już na wizytę i za dwa tygodnie idę zafarbować, podciąć ..wystarczy tego odpoczynku ![]() Tylko zastanawiam się czy robić znowu grzywkę czy dalej zapuszczać? Sama nie wiem ![]() My z TŻ robimy sobie na Mikołajki malutkie prezenciki, a na Gwiazdkę to już takie bardziej wypasione ![]() U mnie w domku również podkładamy sobie prezenty pod choinkę i po Wigilii każdy szuka swego prezentu ![]() Fajna atmosfera wtedy panuje, świąteczny klimat- uwielbiam święta W tym roku TŻ obdarował mnie mega ciepłymi kapciami-różowo czarnymi ![]() Wczoraj zaczęliśmy rozglądać się za prezentami dla naszych najbliższych i kupiłam tylko prezent dla mamy(torebkę czarną i chustę z kaszmiru) jak na razie ![]() I sobie kupiłam piżamki z polaru w zeberkę ![]() Któraś z Was prosiła o zdjęcie suknienki 'sylwkowej' więc proszę
|
|
#4508 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4509 |
|
Wtajemniczenie
|
my na mikołajki kupujemy sobie tylko cos sodkiego
na gwiazdke już sobie kupilismy pomysł na zeszłoroczne świata aparat fotogradiczny i pewnie tez cos slodkiego sobie damy..sylwestra spędzamy teraz najprawdopodobniej w domlu, ale za rok chcemy się wybrać w góry.. z jakim wyprzedzeniem czasu trzebaby zarezerwowac?? wrzesień??
|
|
|
|
#4510 |
|
BAN stały
|
Cześć
![]() HO HO HO
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-12-06 o 15:36 |
|
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
Mmm jaki Mikołaj
|
|
|
|
#4512 |
|
BAN stały
|
A no nie da się ukryć,wkoncu to nasze ostatnie panieńskie Mikołajki
Klimat mi się nawet udzielił taki,że słucham sobie światecznych piosenek. ![]() Marto gratuluje rocznicy.
|
|
|
|
#4513 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Czesc i czolem
![]() Cytat:
najpierw relaksujaco odmakajac w wannie, a pozniej lezac z herbatka i TZem pod kocykiem nie lubie przedluzac imprez o dzien nastepny )Cytat:
bede patrzec, bo to obok mojego instututu wiec dosc czesto tamtedy przechodze![]() na Grodzkiej ja dostalam od rodzicow malo 'romantycznie' ale bardzo praktycznie - zastrzyk gotowki no i TZ dostanie jutro od moich rodzicow ksiazke, z ktorej i ja skorzystam, wiec to jakby prezent dla nas ![]() a z TZem w tym roku zamiast prezentow robimy sobie mikolajkowy romantico wyjazd na 5 dni ![]() Cytat:
juz sobie wyobrazam jakby to wygladalo: nie dosc, ze ja cala w farbie to jeszcze wszystko dookola i tez zdaje sie na mame z wieloletnia wprawa w tym temacie ![]() Cytat:
kiedys w lipcu TZ pytal jak tam z rezerwacjami na Sylwestra to pani z Bukowiny miala juz komplet szalenstwo ![]() ale jak sie dobrze podzwoni i popyta to pewnie i we wrzesniu znajdzie sie cos interesujacego ![]() bylismy wczoraj na "500 dni milosci" i w sumie nie zostalam powalona, ale byl ladny fajnie nakrecony, przyjemna muzyka (nawet byl fajny utwor, ktory pierwzy raz uslyszelismy na Sensation White ), zabawne elementy (choc nie powiedzialabym, ze to komedia ) i przede wszystkim zakonczenie nie takie jak we wszystkich filmach o milosci ogolnie mozna obejrzec tak to ja moge chodzic do kina ![]() aaa i juz wiem na czym polega sala VIP jak ktos jest kinowym lasuchem nachosowo-popcornowym to moze mu sie to oplacac ![]() a jak wracalismy do domu to w radiu poleciala Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You i nam sie swiatecznie zrobilo brakowalo tylko na pasie obok swiatecznej ciezarowki Coca Coli |
||||
|
|
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
Witam jeszcze raz
Dziś ważny dzień ![]() Z okazji mikołajek moja mama przyjechała do mnie ![]() Pierwszy raz od wyprowadzki przyjechała ![]() DObrze, że przyjechała bo to w sumie przez długi czas był jej dom no i podpowiedziała mi pare rzczy jak rozwiązać.. bo w sumie mimo, że jesteśmy na swoim no to jakos jeszcze czuje, że babcia tu mieszkała i tak nie mam odwagi nic tu ruszać zmieniać.. ale mama mnie ośmieliła i udało mi się przekonać TZ do kupna zmywarki (wreszcie będę mogła siębezkarnie wyrywać do zmywania-bo tradycyjnej metody nienawidze I wiecie cokupiłam mamie zestaw jadore (co prawda 50 ml kosztowało mnie masakryczny majątek) http://www.lumiere.pl/popup_image.php?pID=17429&imgID=0 ale mama się baardzo ucieszyła tacie kupiłam krem nawilżający do cery dojrzałej... ale nie powiem Wam jak się nazywa http://douglas.pl/home/meska-rzecz/i-coloniali/ rewitalizująco nawilżający kremik ![]() Ja od rodziców dostałam kuferek słodkości - taki jak jest nagroda pocieszenia w jakiej to melodii Masakra prze prze prze prze prze super (ciesze sie jak dziecko, bo dawno nie dostałam taaaakiej ilosci słodkości) a TZ-cik dostał kąpielóweczki - które sama pomagałam wybierać
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-12-06 o 17:56 |
|
|
|
#4515 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mad niezly Mikołaj ![]() A co do Mikołajek to tata kupił mi buty slubne |
|
|
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
ale się rozpisałyście
|
#4517 |
|
Wtajemniczenie
|
No a ja na Mikołaja dostałam od TŻcika bardzo fajną spódniczkę a od rodziców pieniążka
A poza tym to mam dzień megamiłości dziś
|
|
|
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4519 |
|
Wtajemniczenie
|
coś cięzko nam idzie z kończeniem tej części
|
|
|
|
#4520 |
|
Wtajemniczenie
|
No, jak nigdy
![]() Wpadłam jeszcze na chwilkę do Was TŻcik naprawia mi ładowarkę od tel. Ale fajny dzisiejszy dzień był
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
Tancerki nie ma więc nei ma kto nakręcać paplaniny o pierdłach:P
Poza tym... jak możemy zaczynać nową część skoro nie mamy uzgodnionego tytułu ![]()
|
|
|
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
a my wlasnie wrocilismy ze spotkania ze spiewaczka
umowa podpisana, repertuar mniej wiecej ustalony, choc jakby nam cos sie jeszcze zmienilo to spokojnie mozemy modyfikowac, bo jeszcze duzo czasu okazuje sie tez, ze juz miala okazje spiewac w naszym kosciele przy akompaniamencie naszego organisty ![]() a teraz jemy kolacje
|
|
|
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
cześć i czołem
my dzisiaj z TZ mieliśmy ciężki dzień-mimo, że to niedziela musieliśmy przesadzać 11 iglaków bo nie było by kiedy bo teraz jesteśmy nie za często u nas w mieście
|
#4524 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny potrzebuję pomocy
![]() Stwierdziliśmy, że na święta damy zaproszenia bo będzie łatwiej i szybciej i dlatego mało czasu i trzeba coś wybrać. Chciałabym już zostać w kolorystyce złotej, tak jak sala cała. Zobaczcie które są ładniejsze: http://allegro.pl/item832899054_cudn...ja_gratis.html http://allegro.pl/item833194734_prob...ia_slubne.html http://allegro.pl/item836184763_zapr...ka_gratis.html http://allegro.pl/item833120277_zapr...ub_nowosc.html Na razie stawiam na numer 1 ale też myślę intensywnie nad 3 .... co Wy na to? |
|
|
|
#4525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mozesz mi podac nazwisko ?? Moja kuzynka przyszywana uczy sie w szkole muzycznej w klasie śpiewu klasycznego.. czy tam coś... w każdym razie ... ciekawa jestem czy to właśnei tacy ludzie (studenci) śpiewają na ślubach ale mam durne pomysły.. sorry ale jestem po nemirovce i pisałam właśnei wielkiego wonta do vectry... dupki ...zadzwonilam zeby mi pomogli a oni napuscili na mnie technika ktory przez telefon instruowal mnie jak precyzyjnie nastroic kanał... szkoda, ze mój tv nie ma takiej - łopatologicznie nazwanej opcji a ta co jest nie jest wystarczająco precyzyjna i POLSAT mi trzeszczy.. nie mogę obejrzeć ani kości ani desperatek wielka zasrana doopa
|
|
|
|
|
#4526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.muzykanaslub.pl/index.php?txt=anielskiGuska z tych co wkleilas najladniejsze te pierwsze |
|
|
|
|
#4527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() także wróżę przeżycia łamane łzami za***istego wzruszenia ![]() ooo i wiecie co wcozraj bracia legun przypomnieli mi cudowną muzykę... podwójne życie weroniki... prawie umarłam jak to usłyszałam a dziś od rana maltretuję TZ muzyką ze sceny kulminacyjnej http://www.youtube.com/watch?v=SYJloM8wgyM uwielbiam kocham i mogę słuchać nonstop Cudowne!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! Guska ja też uważam że peirwsze najlepsze...takie jakieś najbardziej wdzięczne
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-12-06 o 21:22 |
|
|
|
|
#4528 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór,
kubusewa wielka zasrana doopa to jest u mnie, w piatek bylismy na pierwszym spotkaniu w poradni, beznadzieja, babka gadała o mierzeniu temperatury, z reszta wiecie o czym mogla jeszcze gadac, po 2 minutach mialam ochote wyjsc, a siedzielismy tam calusienka godzine, nastepne spotkanie dopiero 22 stycznia mam przyjsc z wykresami (oczywiscie sciagne cos z neta), dziadek troszke lepiej, wogole to jestem przerazona bo coraz mniej czasu zostaje a tyle jeszcze trzeba zalatwic, Guska1979 bedzie zapraszac w swieta a my nawet nie mamy dokladej lisyty gosci, wiec gdzie mowa o zaproszeniach i rozwozeniu ich, a wogole to podobaja mi sie zdecydowanie te pierwsze zaproszenia
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem CI metuś, że my mielismy super nauki przedmałżeńskie (3 godz. u zakonników) ale niestety w tym czasie nie było pani z poradni... ale nasz proboszcz.. okazał się człowiekiem a nie instytucją.. zobaczymy co powie po Wielkanocy
![]() i wiecie co znalazłam fotę mojej osoby śpiewającej (mam nadzieje, że mnie nei zje jak to zobaczycie ![]() http://www.palacradziejowice.pl/gale...13a/index.html to jest cała galeria.. ona jest na pierwszym indywidualnym zdjęciu... w asadzie ciekawa jestem jak śpiewa bo jej nawet nie slyszałam ale wiecie.. rodzina.. no to musiałam zaklepać.. niby nie mam potrzeby jakichś dodatkowych extra emocji ale wiecie co.. miło by było usłyszeć takie anielskie ave maryja... aż sięrozmarzyłam ![]() |
|
|
|
#4530 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie jestem do końca pewna, ale była jakaś dziewczyna z bardzo podobnymi włosami.Też myślę, że pierwsze zaproszenia najładniejsze. A swoją drogą, ciekawa jestem ile trzeba ćwiczyć, żeby te kokardki wychodziły zawsze takie same. A może ktoś zna jakiś chytry sposób? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

No i jeszcze była zabawa w misie pysie, jakaś durna piosenka i musieliśmy się przytulać 

wielka zasrana doopa