01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :)) - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-06, 19:47   #391
Sunsett
Zakorzenienie

Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
hej dziewczeta...moge z wami moge????????pliiissssssss sss.... Nowa_Nadzieja mamy taka sama wage.. i tez bym chciala do swiat jakos 64 kg..Pomóżcie mi... plis
W swoim imieniu witam Cię serdecznie w naszym gronie

Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja Pokaż wiadomość
ja już zdżarłam kolacyję,ale trochę mnie ssie,ale nie dam się

mniam omlet

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

ja uwielbiam brązowy ryż na wszystkie sposoby-jest pyszny a do tego bardzo zdtrowy
A w jakich sklepach kupujecie ten brązowy ryż ? W małych sklepikach ,czy w jakichś sieciówkach ? Ja myślę o nim już bardzo długo ,ale zawsze jak jestem na zakupach, to zapominam kupić
Już zjałam kolację i wątpię ,abym jeszcze dzisiaj poczuła głód . Chyba trochę przesadziłam - zjadłam całą kostkę chudego sera i prawie całego małego wieśniaka .... Ale jestem pełna , uff .
Stary 2009-12-06, 19:49   #392
Lija28
Raczkowanie

GG do Lija28
Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))

Czesc dziewczyny
Ale nagrzeszylam! Nawet nie chce mi sie wymieniac... az sie na wage boje wejsc... Zwaze sie jutro rano, zobaczymy jak bedzie

Caaalajaa, moj maz jest lepszy jezeli chodzi o komplementy...
Przed wakacjami wreszcie schudlam po ciazy i poszlam kupic sobie nowiutki kostium kapielowy. Przyszlam do domu, zalozylam i bylam taka szczesliwa ze znowu jestem szczupla i ladnie wygladam w kostiumie, ze nie moglam sie doczekac, kiedy maz wroci zeby mnie zobaczy! W koncu przyszedl, ja wychodze z pokoju i pytam - no i jak mezu? a on do mnie - No kochanie, przeciez sa kobiety co wygladaja gorzej od ciebie.....!

Pozdrawiam
Lija28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 19:50   #393
mielnus
Wtajemniczenie

o jak super. Fajnie ze sa takie okrągltkie jak ja... mam 169 cm wzrotu tak wogole.. A dzisiaj sie obżarłam jak świnka wiec waga pewnie jest 68;/ al jutro zas chce wporządku jeść.. Jestem hmm niby od dzisiaj ,ale nie do konca bo nie wyszło jakbym tego chciala, na diecie Jogurtowej, tyle że zmodyfikowanej przezemnie czyli z jadłospisu od dietetyczki wywalam niektore rzeczy zmieniam, modyfikuje tak zeby mi było wygodniej i lepiej.... średnio na tej diecie chudnie sie 2 kg w ciagu tygodnia.. i chcialabym od jutra tak całkiem wyeliminowac słodycze, chleb, kawe (????), no i jedzenie po 18 ktoś ze mną??Mam zamiar zpaisywac każdu udany dzien

Edytowane przez mielnus
Czas edycji: 2009-12-06 o 19:51
mielnus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 19:56   #394
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunsett Pokaż wiadomość
W swoim imieniu witam Cię serdecznie w naszym gronie

A w jakich sklepach kupujecie ten brązowy ryż ? W małych sklepikach ,czy w jakichś sieciówkach ? Ja myślę o nim już bardzo długo ,ale zawsze jak jestem na zakupach, to zapominam kupić
Już zjałam kolację i wątpię ,abym jeszcze dzisiaj poczuła głód . Chyba trochę przesadziłam - zjadłam całą kostkę chudego sera i prawie całego małego wieśniaka .... Ale jestem pełna , uff .
w każdym spożywczaku jest.Jeden minus,że długo się gotuję i i tak zostaje troche twardy,ale ja właśnei taki lubię;D

o tam nic tłuczącego

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Lija28 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
Ale nagrzeszylam! Nawet nie chce mi sie wymieniac... az sie na wage boje wejsc... Zwaze sie jutro rano, zobaczymy jak bedzie

Przed wakacjami wreszcie schudlam po ciazy i poszlam kupic sobie nowiutki kostium kapielowy. Przyszlam do domu, zalozylam i bylam taka szczesliwa ze znowu jestem szczupla i ladnie wygladam w kostiumie, ze nie moglam sie doczekac, kiedy maz wroci zeby mnie zobaczy! W koncu przyszedl, ja wychodze z pokoju i pytam - no i jak mezu? a on do mnie - No kochanie, przeciez sa kobiety co wygladaja gorzej od ciebie.....!

Pozdrawiam

Ups:hahah a:

nie no wygrał

nie martw się,tylo od teraz zanij od nowa,a jutro się nie waż,tylko we wtorek bo zdązysz coś zrzucić a nie załamiesz się

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Cytat:
o jak super. Fajnie ze sa takie okrągltkie jak ja... mam 169 cm wzrotu tak wogole.. A dzisiaj sie obżarłam jak świnka wiec waga pewnie jest 68;/ al jutro zas chce wporządku jeść.. Jestem hmm niby od dzisiaj ,ale nie do konca bo nie wyszło jakbym tego chciala, na diecie Jogurtowej, tyle że zmodyfikowanej przezemnie czyli z jadłospisu od dietetyczki wywalam niektore rzeczy zmieniam, modyfikuje tak zeby mi było wygodniej i lepiej.... średnio na tej diecie chudnie sie 2 kg w ciagu tygodnia.. i chcialabym od jutra tak całkiem wyeliminowac słodycze, chleb, kawe (????), no i jedzenie po 18 ktoś ze mną??Mam zamiar zpaisywac każdu udany dzien
phi,ja tam się za okrąglutką nie uważam

jedzenie do 18 to najgłupsze co możesz zrobic,bo spowolniasz metabolizm
Stary 2009-12-06, 19:59   #395
elcia87
Raczkowanie

Dzisiaj "grzechem" był obiad: żurek (z proszku + kiełbaska+ czosnek) i 1 krokiet "bo trzeba je zjeść" ;/
Ale za to mimo zbliżającego się @ i średniego samopoczucia poszłam na godzinkę na siłownię z tż'em
Więc uznaję dzień za udany.

Właśnie ja mam problem z tym, że nie mam na nic ochoty najczęściej z tego co mam w lodówce... muszę zacząć chyba buszować po wątkach z przepisami. Najgorzej jest z kolacjami i na uczelni z drugimi śniadaniami. I nie wiem czemu ale nie cierpię twarogów i serków wiejskich ew. taki twaróg z warzywami raz na rok zjem.

Jakie są wasze ulubione dania z takich dietetycznych w miarę?
elcia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 20:02   #396
mielnus
Wtajemniczenie

Nowa_Nadzieja ja w sumie tez nie.. czasami czuje sie piekna, ale jak pozniej spojrza na siebie w lustrze bez ubrania, albo jak jestem z moimi kolezankami chudzinkami to czuje sie jak wieloryb!!!!!!!!!!
Stary 2009-12-06, 20:10   #397
kiniulkaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez elcia87 Pokaż wiadomość
Dzisiaj "grzechem" był obiad: żurek (z proszku + kiełbaska+ czosnek) i 1 krokiet "bo trzeba je zjeść" ;/
Ale za to mimo zbliżającego się @ i średniego samopoczucia poszłam na godzinkę na siłownię z tż'em
Więc uznaję dzień za udany.

Właśnie ja mam problem z tym, że nie mam na nic ochoty najczęściej z tego co mam w lodówce... muszę zacząć chyba buszować po wątkach z przepisami. Najgorzej jest z kolacjami i na uczelni z drugimi śniadaniami. I nie wiem czemu ale nie cierpię twarogów i serków wiejskich ew. taki twaróg z warzywami raz na rok zjem.

Jakie są wasze ulubione dania z takich dietetycznych w miarę?
Też jestem ciekawa takich przepisów Zupełnie nie mam pomysłu co mogę sobie zjeść na kolację No i mam takie pytanko co można dodać do serka wiejskiego???
kiniulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 20:15   #398
mielnus
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kiniulkaaa Pokaż wiadomość
Też jestem ciekawa takich przepisów Zupełnie nie mam pomysłu co mogę sobie zjeść na kolację No i mam takie pytanko co można dodać do serka wiejskiego???
to ja ci powiem... mozna na słodko i normalnie. na słodko to mozesz dodac troche slodzika, dzem, płatki owsiane, musli, orzechy... osobiscie lubie wiesniaka z papryka i pzyprawami,ogorkiem, pomidorem co tylko dusza zapragnie ale ja zawsze dodaje cos do wiesniaka jak jest juz taki kwaskowaty, jesli zdaza mi sie świezutki to jem bez dodatków
Stary 2009-12-06, 20:16   #399
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lija28 Pokaż wiadomość

Pozdrawiam
Padłam

Cytat:
Tak jak mówi Nadzieja , nie jedzeniem po 18 zrobisz sobie krzywdę Kolację jemy na 3 godziny przed snem
Też spróbuję od jutra odstawić chleb, ale mam jeszcze 2 kromki razowego , więc zjem je jutro na śniadanie

Cytat:
w każdym spożywczaku jest.Jeden minus,że długo się gotuję i i tak zostaje troche twardy,ale ja właśnei taki lubię;D

o tam nic tłuczącego
Wobec tego jutro idę na poszukiwania ryżu
A w ogóle to ile masz wzrostu ?
Stary 2009-12-06, 20:22   #400
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

i to jest najgorsze co może być,bo nikt nie jest jak druga osoba.Porównując sie z innymi osobami zawsze dołuję

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Cytat:
Padłam

Tak jak mówi Nadzieja , nie jedzeniem po 18 zrobisz sobie krzywdę Kolację jemy na 3 godziny przed snem
Też spróbuję od jutra odstawić chleb, ale mam jeszcze 2 kromki razowego , więc zjem je jutro na śniadanie

Wobec tego jutro idę na poszukiwania ryżu
A w ogóle to ile masz wzrostu ?

Naprawdę go polecam

a jestem taka średnia bo mam 172-3
Stary 2009-12-06, 20:31   #401
kiniulkaaa
Rozeznanie

Cytat:
to ja ci powiem... mozna na słodko i normalnie. na słodko to mozesz dodac troche slodzika, dzem, płatki owsiane, musli, orzechy... osobiscie lubie wiesniaka z papryka i pzyprawami,ogorkiem, pomidorem co tylko dusza zapragnie ale ja zawsze dodaje cos do wiesniaka jak jest juz taki kwaskowaty, jesli zdaza mi sie świezutki to jem bez dodatków
O dziękuję za pomoc Muszę trochę popróbować wszystkiego bo tak bez dodatków to mi średnio smakuje
Stary 2009-12-06, 20:52   #402
cherrylady94
Raczkowanie

Heheh a mi właśnie sam, lekko posolony, najlepiej smakuje

Mówię wam - takiego mam głoda.... Oczywiście to po części moja psychika, ale też rozepchany bamboch Jem właśnie sałatke domową ze słoika. Przynamniej nie tuczy bo same warzywa zalane wodą z octem z tego co pamiętam. W sumie lepsze to niż chleb lub słodycze jak to było dotychczas

Lenia złapałam i nie chce mnie puścić. Miałam się uczyć i napisać zadanie z polaka ale mi się nie chceeee
cherrylady94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 20:54   #403
caaalajaa
Zadomowienie

jej kochane ale piszecie.. robiłam właśnie sprawozdanie na jutro na zajęcia.. wchodze a tu już tyle nowych postów ;OOO

http://guseve.blogspot.com/

odchudzam się...

11.08.09 - mój Giee <3

caaalajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 21:01   #404
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
i
a jestem taka średnia bo mam 172-3
To prawie 10 cm więcej , niż ja A do jakiej wagi dążysz ?

Cytat:
O dziękuję za pomoc Muszę trochę popróbować wszystkiego bo tak bez dodatków to mi średnio smakuje
Ja nigdy nie próbowałam z żadnymi dodatkami ,bo uwielbiam smak czystego mmm ... Jak widać , ile ludzi ,tyle gustów

Przypuszczam , że gdybym miała jakiś serek w zapasie ,to właśnie byłabym w drodze do lodówki ,bo narobiłam sobie smaka
Dzisiaj zrobiłam w sumie 150 przysiadów i już czuję po nogach , że będą zakwasy jutro
Stary 2009-12-06, 21:06   #405
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cherrylady94 Pokaż wiadomość

Mówię wam - takiego mam głoda.... Oczywiście to po części moja psychika, ale też rozepchany bamboch Jem właśnie sałatke domową ze słoika. Przynamniej nie tuczy bo same warzywa zalane wodą z octem z tego co pamiętam. W sumie lepsze to niż chleb lub słodycze jak to było dotychczas

Lenia złapałam i nie chce mnie puścić. Miałam się uczyć i napisać zadanie z polaka ale mi się nie chceeee
dokładnie,naturalny ejst najlepszy!!

oj,skąd ja to znammuszę nauczyć sie na sprawdzian z łaciny....

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Cytat:
To prawie 10 cm więcej , niż ja A do jakiej wagi dążysz ?

Ja nigdy nie próbowałam z żadnymi dodatkami ,bo uwielbiam smak czystego mmm ... Jak widać , ile ludzi ,tyle gustów

Przypuszczam , że gdybym miała jakiś serek w zapasie ,to właśnie byłabym w drodze do lodówki ,bo narobiłam sobie smaka
Dzisiaj zrobiłam w sumie 150 przysiadów i już czuję po nogach , że będą zakwasy jutro
Mi się marzy jakies 58 ale nie obraże sie jak bedzie 60

chyba też musze zacząc robic przysiady,bo moje nogi sa w opłakanym stanie,a podobno są moim największym atutem...Ciekawe w którym miejscu
Stary 2009-12-06, 21:19   #406
cherrylady94
Raczkowanie

Skoro o tym mowa to ja chyba będę musiała robic brzuszki i przysiady.

Ale to jutro bo dziś mam maxi lenia Mówię wam zachowuję się jak 100 letnia babcia - nic tylko siedzieć, oglądać tv lub czytać... oo i jadeść! Ech....

A ja bym chciała 56 kg czyli 10 kg mniej. Tylko czy to możliwe w moim przypadku?

Edytowane przez cherrylady94
Czas edycji: 2009-12-06 o 21:21
Stary 2009-12-06, 21:20   #407
agusia814
Zadomowienie

Hej laseczki

Jeeeejuuu ile Wy zdążyłyście już napisać tutaj!
Dzisiaj u mnie całkiem nieźle. Pilnowałam się jesli chodzi o żarełko Z ćwiczeniami gorzej, bo na razie źle się czuje i nie bardzo mam ochotę ćwiczyć. Ale jutro juz się wezme za jakies ćw.
Dzisiaj byłam na zakupkach w karolince Jejeee kupiłam sobie 2 kurtki I od razu mi się humorek poprawił

Non seulement belle, mais encore sage!

zapuszczam i dbam o włosy
odchudzam się
uczę się cienko obierać ziemniaki
agusia814 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 21:20   #408
mielnus
Wtajemniczenie

dziewczęta może byscie mi cos dordziły.... nie zwiazanek z dietą. Mam wielki dylemat... Mieszkam normalnie 5 dni w tygodniu w akademiku. Miasto w kórym studuje jest ok 45 min autem odemnie, a pociagiem bedzie z 50 min plus 15 pieszo... I zastanawiam sie czy nei zrezygnowac z akademika. Poprostu moje studia są takie bardziej lajtowe, i czasami jest tak ze jak wroce z zajeci to poprostu siedze i sie obijam... nudze sie. W dodatku mam wtorki wolne... i to jest strasznie niekomfortowe. Co wiecej, jak jestem w akademiku to calkiem inaczej sie odzywiam, jem naprawde bardzo mało, pozniej wracam do domu i sie obżeram wszystkim..... nie wiem co robić z jednej strony, chciałabym mieszkac w tym akademiku, a z drugiej jednak wole w domu, mam wiecej rozrywek tak jakby...ale ten dojazd mnie troche zniechęca. Mysle ze by tez moje odzywianie lepiej wyglądało.... odradzcie cos
Stary 2009-12-06, 21:27   #409
kiniulkaaa
Rozeznanie

Cytat:
O czuję że ta sól to będzie najlepszy pomysł że ja wcześniej na to nie wpadłam

Jak to dobrze że ja w tym tygodniu nie mam żadnej nauki bo jakoś myślami to ja już jestem przy świętach a od jutra znowu szara codzienność i pobudki o 5
Stary 2009-12-06, 21:28   #410
agusia814
Zadomowienie

mielnus Może lepiej bedzie w domu? A jak bedziesz pociągiem dojeżdzac to ten 15 minutowy spacerek na pewno dobrze Ci zrobi No i kolejny plus to to, że z jedzeniem bedzie lepiej.

Non seulement belle, mais encore sage!

zapuszczam i dbam o włosy
odchudzam się
uczę się cienko obierać ziemniaki
agusia814 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 21:37   #411
cherrylady94
Raczkowanie

Cytat:
dziewczęta może byscie mi cos dordziły.... nie zwiazanek z dietą. Mam wielki dylemat... Mieszkam normalnie 5 dni w tygodniu w akademiku. Miasto w kórym studuje jest ok 45 min autem odemnie, a pociagiem bedzie z 50 min plus 15 pieszo... I zastanawiam sie czy nei zrezygnowac z akademika. Poprostu moje studia są takie bardziej lajtowe, i czasami jest tak ze jak wroce z zajeci to poprostu siedze i sie obijam... nudze sie. W dodatku mam wtorki wolne... i to jest strasznie niekomfortowe. Co wiecej, jak jestem w akademiku to calkiem inaczej sie odzywiam, jem naprawde bardzo mało, pozniej wracam do domu i sie obżeram wszystkim..... nie wiem co robić z jednej strony, chciałabym mieszkac w tym akademiku, a z drugiej jednak wole w domu, mam wiecej rozrywek tak jakby...ale ten dojazd mnie troche zniechęca. Mysle ze by tez moje odzywianie lepiej wyglądało.... odradzcie cos
Hmm nie mam za bardzo doświadczenia w tego typu sprawach, ale myślę, że powinaś dojeżdzać. Skoro twoja dietka by innaczej wyglądała i miałabyś więcej rozrywki too jak najbardziej. Takie jest moje zdanie.
A podczas tych dojazdów to możesz sobie poczytać ksiązkę lub gazetkę, posłuchać muzyki itp Kurcze ale moim zdaniem się za bardzo nie sugeruj bo nigdy w takiej sytuacji nie byłam ....

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Cytat:
O czuję że ta sól to będzie najlepszy pomysł że ja wcześniej na to nie wpadłam

Jak to dobrze że ja w tym tygodniu nie mam żadnej nauki bo jakoś myślami to ja już jestem przy świętach a od jutra znowu szara codzienność i pobudki o 5
Hehe cieszę się że mogłam pomóc. Nawet nie wiedziałam że pomogę

Ech jutro PONIEDZIAŁEK!!!! i dokładnie: szara rzeczywistość..... Yyyyy jak sobie pomyślę, że będę musiała siedzieć na lekcjach które mnie wogóle nie interesują to mnie aż ściska :/
Stary 2009-12-06, 21:38   #412
kiniulkaaa
Rozeznanie

Cytat:
Ja codziennie dojeżdzam na uczelnie pół godziny pociągiem plus 20 min idę z domu na stacje i z 10 min ze stacji do szkoły... I mi to bardzo pomaga jeśli chodzi o schudnięcie ale czasem mam dosyć tych dojazdów i chętnie przeniosłabym się do tego miasta co mam uczelnie... No i dobija mnie wstawanie o 5 rano
Stary 2009-12-06, 21:40   #413
mielnus
Wtajemniczenie

wlasnie tak mysle.... w domu moge kominowac z jakimis ciekawymi posilkami a tak to caly czas to samo.... i bede wiecej w ruchu.... chyba od przyszlego semestru zuce te akademik i zrobie sobie jeszcze przed taki próbny tydzien z dojazdamidziekuje
Stary 2009-12-06, 21:48   #414
kiniulkaaa
Rozeznanie

Cytat:
Ech jutro PONIEDZIAŁEK!!!! i dokładnie: szara rzeczywistość..... Yyyyy jak sobie pomyślę, że będę musiała siedzieć na lekcjach które mnie wogóle nie interesują to mnie aż ściska :/
Mam to samo... ja jutro niby mam tylko jedne zajęcia ale trwające 1.5 godz bez żadnej przerwy i to z takim nudnym typkiem że zasnąć można
Stary 2009-12-06, 21:56   #415
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:

Mi się marzy jakies 58 ale nie obraże sie jak bedzie 60

chyba też musze zacząc robic przysiady,bo moje nogi sa w opłakanym stanie,a podobno są moim największym atutem...Ciekawe w którym miejscu
Ja też często słyszałam pochwały na temat swoich nóg , a ostatnio to w ogóle wstydzę się je pokazywać... Uda zazwyczaj ukrywam pod długimi swetrami/tunikami/spódnicami , bo to właśnie uda są moim głównym utrapieniem
Największy problem mam z wewnętrzną stroną ud u samej góry - tam nazbierało się sporo tłuszczyku i to on najbardziej działa mi na nerwy

Aż drżę przed tym wtorkowym ważeniem... Ostatni raz , na wadze co do której miałam 100 % pewności ważyłam się na wakacjach i obawiam się ,czy coś mi od tego czasu nie przybyło... Będę prze szczęśliwa, jeśli waga nadal pokaże 55 kg . Na mniej nawet nie liczę ...

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2009-12-06 o 22:01
Sunsett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 22:02   #416
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też często słyszałam pochwały na temat swoich nóg , a ostatnio to w ogóle wstydzę się je pokazywać... Uda zazwyczaj ukrywam pod długimi swetrami/tunikami/spódnicami , bo to one są moim największym utrapieniem
Największy problem mam z wewnętrzną stroną ud u samej góry - tam nazbierało się najwięcej tłuszczyku i to on najbardziej działa mi na nerwy

Aż drżę przed tym wtorkowym ważeniem... Ostatni raz , na wadze co do której miałam 100 % pewności ważyłam się na wakacjach i obawiam się ,czy coś mi od tego czasu nie przybyło... Będę prze szczęśliwa, jeśli waga nadal pokaże 55 kg . Na mniej nawet nie liczę ...
wiesz co ja kiedys tez mialam z tym problem,aż do tego stopnia,że spodnie przecierałam,ale zaczełam robic cos takiego"kładłam się na boku,ręka zgięta i głowa na niej oparta i jedną nogę podnosiłam jak najwyżej do góry i taki kilka seri co drugi dzien i po miesiacu było już super!

ja mam znowu bardzo umięśnione nogi,ale wydaje mi się,ze w ładny sposób a nei takie przeładowne pudziany,ale ostatnio troche sie obijalami zaczal mi sie pojawiac cell

a co do wagi napewno bedzie dobrze>Mysle nawet,ze bedzie mniej

dobra dziewuszki ja lece uczyc się i spać

dobranoc
Stary 2009-12-06, 22:13   #417
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co ja kiedys tez mialam z tym problem,aż do tego stopnia,że spodnie przecierałam,ale zaczełam robic cos takiego"kładłam się na boku,ręka zgięta i głowa na niej oparta i jedną nogę podnosiłam jak najwyżej do góry i taki kilka seri co drugi dzien i po miesiacu było już super!

ja mam znowu bardzo umięśnione nogi,ale wydaje mi się,ze w ładny sposób a nei takie przeładowne pudziany,ale ostatnio troche sie obijalami zaczal mi sie pojawiac cell

a co do wagi napewno bedzie dobrze>Mysle nawet,ze bedzie mniej

dobra dziewuszki ja lece uczyc się i spać

dobranoc
Przeładowane pudziany haha dobre określenie
Ja na szczęście jeszcze nie przecieram spodni , ale gdy stoję to uda w tym miejscu mi się stykają i strasznie tego nie lubię. Wiem , o jakie ćwiczenie Ci chodzi . Też je kiedyś robiłam , ale niestety jak zwykle zabrakło wytrwałości A po ile serii robiłaś i po ile powtórzeń ?
To jest baardzo dobre ćwiczenie na te partie nóg , ale ze względu na warunki mieszkaniowe nie zawsze mam możliwość ,aby swobodnie się wyginać Dobrej nocy i owocnej nauki
Stary 2009-12-06, 22:14   #418
elcia87
Raczkowanie

Cytat:
dziewczęta może byscie mi cos dordziły.... nie zwiazanek z dietą. Mam wielki dylemat... Mieszkam normalnie 5 dni w tygodniu w akademiku. Miasto w kórym studuje jest ok 45 min autem odemnie, a pociagiem bedzie z 50 min plus 15 pieszo... I zastanawiam sie czy nei zrezygnowac z akademika. Poprostu moje studia są takie bardziej lajtowe, i czasami jest tak ze jak wroce z zajeci to poprostu siedze i sie obijam... nudze sie. odradzcie cos
Ja zawsze godzinę przed zajęciami muszę wychodzić z domu i jakoś sie przyzwyczaiłam. Wiesz dużo zależy od tego czy będziesz miała gdzie zatrzymać, jeśli zajdzie taka potrzeba. Ja zdecydowałam się na zamieszkanie w drugim końcu miasta dlatego, że wiem, że kiedy będę potrzebowała mogę odwiedzić kilka osób żeby zorganizować sobie czas. I druga rzecz to to, że lepiej od nowego semestru bo teraz najgorsza zima i w ogóle... Wiosną będzie luzik z takimi spacerkami 15minutowymi, a w pociągu zawsze można poczytać, posiedzieć z mp3 jakoś to będzie
elcia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 22:23   #419
mielnus
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elcia87 Pokaż wiadomość
Ja zawsze godzinę przed zajęciami muszę wychodzić z domu i jakoś sie przyzwyczaiłam. Wiesz dużo zależy od tego czy będziesz miała gdzie zatrzymać, jeśli zajdzie taka potrzeba. Ja zdecydowałam się na zamieszkanie w drugim końcu miasta dlatego, że wiem, że kiedy będę potrzebowała mogę odwiedzić kilka osób żeby zorganizować sobie czas. I druga rzecz to to, że lepiej od nowego semestru bo teraz najgorsza zima i w ogóle... Wiosną będzie luzik z takimi spacerkami 15minutowymi, a w pociągu zawsze można poczytać, posiedzieć z mp3 jakoś to będzie
no właśnie... a zatrzymac bede miala na pewno gdzie, np u dziewczyn w akademiku... mysle ze z tym by nie było problemu...tylko jest jeszcze jeden problem, bo w przyslzym roku otwieraja DESING i chcialam isc na 2 kierunek.... wtedy by mi zajec przybyło.... Ale mysle ze dałabym rade i tak ok...zmykam spac... i tak mialam jutro isc na wyklady a siedze jeszcze w domu bo nie chcialam po nocach sie do akademika włóczyć....opornie mi to wyjerzdrzanie wychodzi strasznie opornie..... buziaczki i kolorowych dziekuje z apomoc!! i niech MOC bedzie z nami jutro podczas diety!!!!!!!!!!! kg w dół
Stary 2009-12-06, 22:27   #420
cherrylady94
Raczkowanie

Aaa to ja już wie mczemu mam spodnie w tym miejscu poprzecierane Bo zawsze się nad tym głowiłam. Hehhe zagadka rozwiązana

W takim razie od jutra 50 przysiadów i narazie 15 brzuszków (żeby brzuch przyzwyczaić bo dawno nie robiłam) + to ćwiczenie na nogi tylko ile robiłaś powtórzeń? Obym tylko się zmobilizowała i zrobiła te ćwiczenia.

A teraz dobranoc wszystkim. idem odrabiać zadania
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości