|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
My się dziś trochę pobyczyliśmy
![]() Najpierw nic nie robiłam - jakoś nie miałam weny do pisania referatu . później pojechaliśmy z tatem do teściów na obiadek, trochę posiedzieliśmy i od 16 leżeliśmy z Grześkiem plackiem w łózku. no może nie całkiem plackiem I były tez okłady hehe. tż się musiał poprzytulać na zaś troszkę był dziś smutny, ale wytłumaczyłam mu, że to tylko dla jego dobra.Pewnie jutro zabiorę się z przyszłą bratową do Wro, bo jedzie po tatę do spzitala, a jeśli nie, to wskoczę do autobusu i zrobię niespodziankę tż ![]() Dobra laseczki, ja juz uciekam może coś napiszę, albo chociaż znajdę. Albo poczytam książkę Dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15705964]A ja się pogodziłam z tatem .No i zmieniona jest data .Proszę o zmianę w kalendarzu na 6 luty 2010 [/QUOTE]To super ![]() czyli udało się wszystko pozałatwiać
|
#62 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
kaska87 dzieki
.
|
|
|
|
#63 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15705964]A ja się pogodziłam z tatem
.No i zmieniona jest data .Proszę o zmianę w kalendarzu na 6 luty 2010 [/QUOTE]jenyyyyy przecież 6 luty to już!!!!!!! dobrze ze sie pogodziłas ![]() teraz tylko żeby Wam sie udało dopiąć wszystko na ostatni guzik i żebyś Ty się czuła dobrze..no i dzidzia oczywiście ![]()
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
ma.ko oj na pewno smutny
ale to dla jego dobra, dobrze mu powiedzialashonolinka super ![]() jenyyyyy............a ja jakos zebrac sie do tej lazni nie moge,ech....
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15705964]A ja się pogodziłam z tatem
.No i zmieniona jest data .Proszę o zmianę w kalendarzu na 6 luty 2010 [/QUOTE]Gratuluję nowej daty ![]() A to pokłóciłaś się z tatą?? Chyba coś przeoczyła ![]() Idę się kąpać i może Housa oglądnę albo coś poczytam |
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
lusesita nie moge jak patrzę na tego twojego avatara, przypominają mi się boksetki które kupiłam Grześkowi
![]() Jestem jecsze, bo zapłaciłam fakturke za tel, ale już zmykam buziaczki, kolorowych snoof
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
AAA NOWA CZĘŚĆ!!! GRATULACJE
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Iwonko mi też zmień datę ślubu na 06.08 - -- - -- --- - - -- - - - -- - --- - tż kupił mi już prezent na święta.. hmmm ciekawi mnie co.. ciągnąć go za jęzor? ![]() ![]() wróciłam od siostry chrześniaczek rośśśśnie ![]() ![]() : ziewam:![]() :z iewam:![]() :zi ewam:![]() :zie wam:![]() :ziew am:![]()
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
ma.ko ale to chyba dobrze, ze wprawiaja Cie w dobry humor?hehe
![]() ja M. tez kupilam ale z innym mikolajowym motywem
|
|
|
|
#69 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
.No i zmieniona jest data .Proszę o zmianę w kalendarzu na 6 luty 2010 [/QUOTE]urodziny mojego taty ![]() a mi się humor zepsuł bo jutro znów od rana w to bagno ![]() mam chyba jakiegoś pecha jeśli chodzi o pracę, na początku jest oki, a potem tak się psuje że mam wstręt (już trzeci raz) idę do łóżeczka bo zaraz zacznę smęcić za bardzo ![]() dobranoc 2010 musi być lepszy!!!!!! |
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
któraś z was miała miec jakoś informacje czy coś o pracy czy jakoś decyzje w poniedziałek... hmmm jest jakaś zguba do tego problemu?
:rolleyes :
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc laski
wróciłam od babci, jestem jakby wypiwszy więc ładnie mi sie usnie buziaczki ![]() Honolinka dla nas i tak będziesz nasz 2011
Mikołajek 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2009-12-06 o 22:10 |
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
MÓJ ŚLUB ZA 1 ROK I 8 MIESIĘCY
![]() |
|
|
|
#74 |
|
Konto usunięte
|
A mój za 2 miesiące
.Akurat udało się tak,że wszystko to,co mieliśmy zarezerowane 6 lutego jest wolne . Jutro do księdza i po obrączki. We wtorek kwiaciarnia i tort,a w piątek szukanie kiecki .
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór moje kochane
![]() Na razie tylko się przywitam, skończę stary i zacznę nowy wątek i już jestem
|
#76 |
|
Wtajemniczenie
|
dobra to i jak się w końcu biore za czytnie ksiązki
coś dla przyszłych mam oczywiscie ;Pjak ktos ma ochote to polecam : "Małe trzęsienia ziemi"- Jennifer Weiner jestem juz na 350 str i bardzo mi sie podoba ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15707076]A mój za 2 miesiące .Akurat udało się tak,że wszystko to,co mieliśmy zarezerowane 6 lutego jest wolne . Jutro do księdza i po obrączki. We wtorek kwiaciarnia i tort,a w piątek szukanie kiecki .[/QUOTE]no to powodzenia a masz juz upatrzone obrączki? i kieckę?
|
|
#77 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nom, mieszkania to masakra , no kredyt to jedyne rozwiązanie... Cytat:
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15705964]A ja się pogodziłam z tatem .No i zmieniona jest data .Proszę o zmianę w kalendarzu na 6 luty 2010 [/QUOTE]To już tuż tuż
|
|
#78 |
|
Konto usunięte
|
87_meg obrączki chcemy klasyczne,bo takie według nas są najładniejsze,a kiecka to mniej więcej wiem,jaką chcę
.
|
|
|
|
#79 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15707284]87_meg obrączki chcemy klasyczne,bo takie według nas są najładniejsze,a kiecka to mniej więcej wiem,jaką chcę
.[/QUOTE]a może się pochwalisz z obrączkam to podobnie niż ja. choć nie nosze złota załozyłam sobie ze pierścionek zareczoynowy musi byc prosty i złoty obrączki podobnie narazie piersionek dostałam taki jakis sobie wymarzyłam obraczki tez takie będą![]()
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
.No i zmieniona jest data .Proszę o zmianę w kalendarzu na 6 luty 2010 [/QUOTE] za przygotowania ![]() ja mykam pisac prace bo mnie Tż zagadal a nowe materialy po angielsku znalazlam i musze napisac na jutro ![]() dobranoc
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Wykapciana juz jestem i zmierzam do lozka czytac ksiazke
![]() honolinko powodzenia w przyspieszonych przygotowaniach ![]() milej nocy ![]() |
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
przyznam się bez bicia że nadrobię was dopiero jutro chyba że dziś dam radę? choć siły nie mam, wykończył mnie dzień w szkole (babka od tej fajnej pracy domowej przegieła pałe dziś) no a Tż zasmucił mnie skutecznie na długie długie dni coś tak mi się wydaje? a i Mikołaj chyba zapomniał gdzie mieszkam?...idę umyć włoski i zaraz wracam
|
|
|
|
#83 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() http://wirtualny-prezent.pl/p.php?p=40496 mam tu coś dla Ciebie ![]()
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w nowej części
![]() Byliśmy na targach - chyba fotografa mamy upatrzonego. Byliśmy też w Kasjopei - bardzo fajna restauracja, właściciel miły i gadatliwy ale trochę daleko od nas...Jenny - auto fajne, na silniku bmw też oglądaliśmy ale chyba zdecydujemy się na inne. Narzeczony chciałby Bentleya ale zobaczymy ...Micia - super że Wam się zaczęło układać jolkajp - łóżka faktycznie dużo zajmują i też nadal szukamy rogówki do dziennego. Mały wybór w sklepach ![]() honolinka - to już niedługo ślub
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
No zapinkalacie z tym wątkiem gadułki
![]() Myszki moje jestem w super humorki Bo jutro przyjedzie do mnie kumpela z tą swoją chrześnicą Julką (cóż to za niespotykane imię) ![]() Rano muszę posprzątać i upiec babkę, potem mam na 15:30 do laryngologa i mam nadzieję że szybko wrócę no i dziewczyny szybciej przyjadą![]() Dzisiaj była leniwa niedziela Ale chociaż TŻ mi odkurzacz naprawił i kupił na mikołaja 2 batoniki ale takie że mogliśmy mieć po pół (kinder bueno i twix) Kochany![]() Doczytałam się że bierzecie się za suszenie pomarańczy Ja sie z wami podzielę mam całą siatę tegohttp://catalog.canea.pl/) |
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jego postawa typu "chciałbym ale boje się" mnie dobija, nie potrafi podjąć żadnej konkretnej decyzji, ciągle tylko "może?" "zobaczymy" dziś stwierdził że prezent na urodziny kupię sobie sama on tylko da mi kasę że pochodzimy po sklepach i co mi się spodoba to mi kupi, a co to ja GALERIANKA?do tego doszła jeszcze jego gadka że nie chce ze mną u mnie mieszkać ![]() była jeszcze gadka o dzidziusiu jako niespodziankę sylwestrową 2011/2012 (to już dłuższy temat..ogólnie chodzi o chęć zostania mamusią w 2012) Edytowane przez mabi84 Czas edycji: 2009-12-06 o 23:08 |
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
mabi
honolinka będziesz w takim razie pierwsza na wątku "ohajtana" No nic idę obudzić TŻ bo mu się jakoś przysnęło a jutro ma na 2 zmianę więc może spać długo, a u mnie się tak nie da![]() Dobranoc Kochane
|
|
|
|
#88 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co do prezentu to powiedz mu tak albo sam mi cos kupisz i poruszysz wyobraźnia albo nie chce wogóle prezetu , moze jak go przyciśniesz to sie wzruszy w końcu..
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
dziś w szkole była masakra normalnie
były zajęcia z pedagogiki zabawy które ostatnio bardzo mi się podobały (nie tylko dlatego że była kupa śmiechu i zabawy ale przede wszystkim dlatego że było konkretnie-co i jak można robić z dzieciakami w przedszkolu a nie ukrywam że nie mam praktyki i chcę sie tego nauczyć, zwłaszcza że na tą szkołę trochę kasy wybuliłam)tylczasem dziś nie nauczyłam się niczego, a to co miało być niby śmieszne było żałosne bo jak nazwać np.1,5godzinne biedanie z czymś w rodzaju peruki zrobionej z gazety na głowie i papierową dzidą cała nasza 30 osobowa grupa wyglądała jak banda oszołomów
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
mabi
Dobranoc |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.

. później pojechaliśmy z tatem do teściów na obiadek, trochę posiedzieliśmy i od 16 leżeliśmy z Grześkiem plackiem w łózku. no może nie całkiem plackiem
troszkę był dziś smutny, ale wytłumaczyłam mu, że to tylko dla jego dobra.

dobrze ze sie pogodziłas 

:rolleyes :

Bo jutro przyjedzie do mnie kumpela z tą swoją chrześnicą Julką (cóż to za niespotykane imię)
Perfect Housewife