![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Przedświąteczne porządki - zapachy i inne kosmetyki na wymianę
nieaktualne
Witajcie Nadal mam masy zalegających szafki kosmetyków. Moja dusza chomika kiedys mnie doprowadzi do zguby ;-) Dlatego też zalezy mi na szybkim pozbyciu się wiekszości z tych rzeczy, ale też nie moge już gromadzic rzeczy, które mnie nie przekonają ;-) Przepraszam z góry za ewentualną "wybredność" zwłaszcza w kwestii perfum ;-) Osoby, które mają mniej niż 10 Przekupek poproszę o wysłanie przesyłki jako pierwsze - przepraszam za to ograniczone zaufanie, ale po kilku oszustwach jakich niestety doświadczyłam na wizażu chciałabym uniknąć niepewności związanej z transakcją ;-) Z szacunku dla naszego czasu bardzo prosze o ograniczenie postow w stylu “zajrzyj do mnie”, bez specyfikowania co Cię interesuje oraz prośb w stylu “odpowiedz u mnie” na które po prostu nie reaguje. Na wymianę mam następujące kosmetyki: ZAPACHY: - Kenzo L’Ete, 20/25 ml, kartonik http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=701 - Clarins, Eau Dynamissante, woda toaletowa relaksujaca, 55/100 ml http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=5312 - Revlon, Charlie (Blue), woda toaletowa, 95/100 ml http://www.drogeria-sklep.pl/product...wa-100-ml.html - The Body Shop, Aqua Lily, woda toaletowa, 30 ml bez dwoch psikow testowych http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ecenzja=319381 - Fendi - Fantasia, woda perfumowana, zapach juz niestety wycofany, 25/50 ml (wymienie tylko na cos wyjatkowego ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ecenzja=162539 - Ungaro - Diva, woda toaletowa, 29/30 ml (wymienie tylko na cos wyjatkowego ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=9080 - Issey Miyake - Le Feu Light, woda toaletowa, 25/50 ml (wymienie tylko na cos wyjatkowego ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=442 - Loewe Aire, woda toaletowa, 29/30 ml (wymienie tylko na cos wyjatkowego ![]() - Loewe Aura, woda toaletowa, 28/30 ml (wymienie tylko na cos wyjatkowego ![]() - YSL, Yvresse Legere, woda toaletowa, 55/60 ml (wymienie tylko na cos wyjatkowego ![]() Zapachy poszukiwane: Chanel Coco Mademoiselle w wersji Parfum Chanel Chance (EDP, EDT lub wersja Fraiche) Guerlain L'Instant Magic Guerlain AA Mandarine Basilic Kenzo Amour Le Parfum Dior Addict2 Rochas Aquawoman Dior Diorella Nina Ricci L'Air du Temps Annick Goutal Les Nuits D'Hadrien EDP Dior Miss Dior (najchetniej stara wersja) YSL Cinema (tu jeszcze sie zastanawiam czy napewno ;-) POSZŁO: leci do majade - Gucci Envy, Sun Mist (woda bezalkoholowa), 40/100 ml leci do Anexxy ![]() gone with the wind ;-)- Trussardi Python, EDT, zostalo ok 25/30ml hathayoga - Dior Pure Poison leci do Buzichocho - Christian Lacroix, C'est La Fete, woda perfumowana, 97/100 ml, sliczna buteleczka, w kartoniku NIEAKTUALNE- Clarins, Eau Ressourceante, woda toaletowa relaksujaca, ok 68/100 ml http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=5695 Edytowane przez silencio Czas edycji: 2010-04-13 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Przedświąteczne porządki - zapachy i inne kosmetyki na wymianę
KOLORÓWKA
- Margaret Astor Volume Diva - tusz do rzęs, 800 czarny, miał pogrubiać, ale moim zdaniem jedynie wydłuża i podkręca, niezły, ale wole efekt bardziej spektakularny, zachwycające opakowanie! użyty trzy razy, otwarty pod koniec grudnia - Clinique mini blyszczyk 04 Rootbeer Superbalm Moisturizing gloss, 5ml - Clinique probki podkladow, 1,5ml: 2 x Even Better - 03 Ivory 2 x Superfit - 05 Neutral 1 x Superbalanced - 03 Ivory PIELĘGNACJA TWARZY - Olay - Gentle Cleansers, nawilżające mleczko oczyszczające do cery normalnej i suchej, uzyty raz testowo, wyjsciowo 200 ml, otwarty dwa dni temu, wazny do 05.2010 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...yszczajace.htm - Oceanic - AA Bezpieczne slonce, Krem ochronny z formula przeciw fotostarzeniu sie skory, SPF 30, uzyty dwa razy na twarz i dekolt, wyjsciowo 50 ml, otwarty dwa dni temu, wazny do 09.2011 http://www.wizaz.pl/Pielegnacja/Nowo...-dla-alergikow - Clinique - 2 plyny do mycia twarzy w tubkach (miniprodukty) 30ml - wersja "mild" do cery mieszanej w kierunku suchej i "extra mild" do cery suchej oraz clarifying lotion 2 (plyn zluszczajacy do cery mieszanej w kierunku suchej) , 30 ml (miniprodukt) - Galenic PUR na bazie wyciagu z nostrzyka lekarskiego - zel do mycia twarzy, miniprodukt, 30 ml + tonik, miniprodukt, 50 ml DO WŁOSÓW: - Toni& Guy Refresing Dry Shampoo, spray 200 ml, uzyty dwa razy - Biosilk Cure Soyeuse, jedwab w plynie, większa buteleczka, 50 ml, nowy DO PAZNOKCI: - Sally Hansen Double Duty, 10/13 ml -Nail Tek Renew 0liwka przeciwgrzybicza do skorek i paznokci CIALA POLECIALO DO MAGDAK7- BODY SHOP White Musk Soft Satin Body Polish (peeling do ciala), 200 ml POLECIALO DO MAGDAK7 - BODY SHOP mini maselko do ciala Nutmeg and Vanilla, 50ml, nowe - BODY SHOP Casis Rose Body Mist, 93/100ml - Oddam niniejszy zestaw kosmetyków - najchętniej w całości:
SZUKAM: - Avon peeling z białą herbatą z serii Planet Spa - Avon maseczka do twarzy z minerałami z Morza Martwego z serii Planet Spa - tusz Gosh fioletowy, amarantowy i turkusowy, wyłącznie nowe, zafoliowane zmywacz do paznokci Sally Hansen (najchętniej zielony) - Avon Balsam do ciała zapobiegający powstawaniu pajączków - Avon maska do ciała z minerałami z Morza Martwego z serii Planet Spa - płyn do soczewek kontaktowych (raczej większy ;-) - dezodorant do obuwia marki Salamander ODDANE: POLECI do zwierzuna - Bebe Pomadka pielegnacyjna, rozana, nowa, nietestowana, pudelko odpieczętowane, bo spodziewalam się wersji koloryzujacej a ta jest sadzac po kolorze bezbarwna POLECI do zwierzuna - Mineral Care Dead Sea Products Body B utter - maslo do ciala o zapachu wanilli, ciezkie i tresciwe, 300 ml, nowe zafoliowane, wazne do 04.2011 POLECI do zwierzuna - zestaw Joanna - Naturia, Szampon, odżywka i peeling myjący o cudownym zapachu truskawki, kosmetyki są nowe, nieużywane, wazne do 04.2010 NIEAKTUALNE - Organix Cosmetics Nourishing Body Butter (Odżywcze masło do ciała) – masło do ciała zawierające ekstrakty z roślin pochodzących z Alp Szwajcarskich oraz certyfikowane oleje organiczne. Składniki certyfikowane przez Bio Suisse oraz ECOCERT. Nie zawiera SLS, olei mineralnych, silikonów, parabenów. 99,38% składników jest pochodzenia naturalnego. Masło odżywia skórę, chroni przed utratą wilgoci oraz wpływa kojąco na skóre. Nie testowane na zwierzętach. Dwa produkty – jeden nowy, kupiony w Polskiej aptece, 250 ml, ważny do 10.2010; drugi raz testowany, kupiony z izraelskiej aptece (stąd napisy w języku hebrajskim), opakowany w kartoniku, wyjściowo 100 ml, ważny do 02.2011 NIEAKTUALNE - Yves Rocher Culture Bio – Rozluźniający olejek do twarzy, wyjściowo 30 ml, kilkakrotnie testowanYe, ubytek może 2 ml, data ważności 11.2010 LECI DO BUZICHOCHO - Yves Rocher, Lipophenol Végétal, Peeling wyszczuplający - formuła o podwójnym działaniu: złuszczającym i optymizującym wyszczuplenie. Do stosowania pod prysznicem. Produkt jak nowy, delikatnie przetestowany, 150 ml, data ważnosci 01.2010 LECI DO BUZICHOCHO - Yves Rocher, Lavande Essentielle, Concentré Réparateur Intensif (Krem do stóp intensywnie regenerujący) - Skoncentrowany krem do bardzo suchych stóp. Wygładza skórę, pomaga zwalczać zgrubienia i reperuje popękaną skórę. Produkt nowy, 50 ml, data ważności 02.2010 LECI DO BUZICHOCHO - Yves Rocher, Lavande Essentielle, Gel Glacé Anti - Fatigue (Rewitalizujący żel do stóp i ociężałych nóg) - Żel na bazie olejku eterycznego z lawendy, wyciągów z kasztanowca i korzenia żeń-szeń oraz mentolu przynosi ulgę ociężałym nogom i zmęczonym stopom. Preparat poprawia mikrocyrkulację, obniża temperaturę skóry i tonizuje zapewniając nogom uczucie lekkości i świeżości. Ma działanie antyseptyczne i antybakteryjne. Produkt nowy, 100 ml, data ważności 06.2010 LECI DO BUZICHOCHO - Yves Rocher, Lavande Essentielle, Gommage a la Pierre Ponce (Peeling do stóp z pumeksem) - w 100 % naturalny peeling do stóp z pumeksem skutecznie, ale delikatnie złuszcza martwe komórki, stwardnienia i zgrubienia na stopach. Stopy odzyskają miękkość i delikatność. Produkt nowy, 50 ml, data ważności 07.2010 LECI DO NAAMA6669 - Clinique Superpowder Double Face Powder- mocno kryjacy puder kompaktowy i podklad w jednym, 07 Matte Neutral, 10 g, zuzycie minimalne (moze 5% max.), kod B86 LECI DO POOHATKI- Everyday Minerals Pressed Powder Base- mocno kryjacy puder kompaktowy i podklad w jednym, Fairly Light (bardzo jasny beż w neutralnych tonach), 11 g, dwa razy przetestowany, otwarty pod koniec listopada Edytowane przez silencio Czas edycji: 2010-04-13 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Witaj Si
![]() Uderzam po Divę ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Kolciu,
A masz cos nowego z zapachow w watku? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Nowego to znaczy zafoliowanego czy dokładka ?
![]() Z dokładek mam Pythona, więc wątpię, abyś była zainteresowana ![]() Poza tym Noa Perle... i chyba tyle ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
witaj, czy podoba Ci się coś u mnie, bo mam chrapkę na kilka zapachów z Twojej listy. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
witaj
spodobała mi sie woda - The Body Shop, Aqua Lily, woda toaletowa, 30 ml bez dwoch psikow testowych zajrzyj do mnie, mogę zrbić np 10 ml chanel chance eau fraiche |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Fendi Fantasia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ---------- Cytat:
Violette, Aqua Lily na razie rozwaza inna wizazanka, ale pomysle nad Twoja propozycja ;-) ![]() ---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:13 ---------- Alphala i DiTu77, Przepraszam, ale zajrze do Was jutro, bo padam już na nos ;-) Buziaki dobranocne! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana czy za Phytona interesowałoby Cie Sun Moon Stars Lagerfelda 28 z 30ml???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niestety nie bardzo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Bardzo mnie interesuje Eau Ressourcante Clarinsa oraz Kenzo d'Ete (no i ewentualnie Aqua Lily na zapas
![]() U mnie: -Iceberg Twice 100ml (KWC) (EDT) z trochę podniszczonym pudełkiem -Cacharel Amor Amor Tentation 2-3/30ml (KWC) (EDP)(dla kolekcjonerów buteleczek lub na próbę ![]() -Yves Rocher Poire (gruszka) (KWC) połowa z 20ml (EDT) -Lancome Poeme (KWC) miniaturka 3,5/4ml (EDP) z pudełeczkiem -Nina Ricci L’air du Temps (KWC) miniaturka 3ml -Lancome O de Lancome miniaturka 5/7,5ml EDT (KWC) trochę podniszczone pudełeczko, starte napisy na flakoniku od noszenia w kosmetyczce -Azzaro pour home 85/100ml (EDT) -Miracle Homme (KWC) miniaturka 4,5/5ml (EDT) z pudełkiem no i trochę próbek. Proszę, odpisz u mnie czy jesteś zainteresowana.
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
może znalazłabyś coś u mnie za jabłuszko DKNY?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
witaj, przypominam się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niestety nic dla mnie... ![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- DiTu, Musialabym sobie przypomniec Eau de Lalique i YSL Elle - jakie sa pojemnosci tych zapachow? Sciskam cieplo! Si ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Dziewczyny, DKNY jest w zaawansowanej fazie negocjacji i mysle, ze poleci do innej wizazanki. Bardzo mi zalezy na tej wymianie ;-) Jesli jednak sie nie uda - dam Wam znac ;-) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Kochane!
Jabluszko nieaktualne! Pozdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
A moze cos za Kenzo?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
odpisalam u siebie. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Witaj
![]() Interesują mnie u Ciebie: - Mineral Care Dead Sea Products Body B utter - maslo do ciala o zapachu wanilli, ciezkie i tresciwe, 300 ml, nowe zafoliowane, wazne do 04.2011 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=24800 - zestaw Joanna - Naturia, Szampon, odżywka i peeling myjący o cudownym zapachu truskawki, kosmetyki są nowe, nieużywane, wazne do 04.2010 Najchętniej wszystko hurtem ![]() ![]() Zapraszam do siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za envy lub - Mineral Care Dead Sea Products Body B utter - maslo do ciala o zapachu wanilli, ciezkie i tresciwe, 300 ml, nowe zafoliowane, wazne do 04.2011
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=24800
![]() |
#25 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niestety nic nie wypatrzylam ![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
Obie rzeczy sa na razie w negocjacjach ze zwierzunem ;-) Zalezy mi na jej ksiazkach ;-) Jesli sie nie sfinalizuja - interesowalaby mnie u Ciebie mascara Avonu i kremik AM/PM ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Czytelnictwo w kraju drastycznie spada, stąd nie mam nic przeciwko, żeby udało Ci się wymienić na książki ![]() W razie wszelkiej ewentualności czekam grzecznie w drugim szeregu ![]() Pozdrawiam !! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Hej Si,
odpisalam u siebie. PS. Link w Twoim podpisie jest do nieaktualnego watku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale Ciebie Kolciu serdecznie pozdrawiam i bede zagladac regularnie do Twojego watku ![]() Si |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.