pogaduszki o ...wszystkim - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-06, 19:14   #1801
alazkrainy
Zakorzenienie

Dot.: pogaduszki o ...wszystkim

Hej hej ja jestem ale na moment
wróciłam z zajęć padnięta jestem
Cytat:
Napisane przez patka016 Pokaż wiadomość
No my już po zakupach .
Kupiłam 2 takie same półgolfy tylko,że w innych kolorach i dużą torbę . Jeszcze tylko jeansy i botki na obcasie mi zostały na liście zakupów .
pokazuj szybciutko te bluzki pokazuj
Cytat:
Napisane przez memorize Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny Bylam dzisiaj z mlodsza siostra w teatrze na pieknej i besti teraz czekam na jakis obiadek potem jak tz wroci ze szkoly to do niego pojade moze wyskoczymy uczcic gdzies 4 mikolajki razem
Wy cos dzisiaj robicie ciekawego?

i wgl dalej nie mam klawiatury nowej i pisze na tej ekranowej cos strasznego teraz korzystam z okazji i pisze z laptopa siostry ah jak cudownie szybko sie pisze
My dziś na mikołajki poszliśmy na pizzę i pifko a teraz będzie kontynuacja pifka
Miłego wieczorku
alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 19:31   #1802
patka016
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
Hej hej ja jestem ale na moment
wróciłam z zajęć padnięta jestem
pokazuj szybciutko te bluzki pokazuj

My dziś na mikołajki poszliśmy na pizzę i pifko a teraz będzie kontynuacja pifka
Miłego wieczorku
Jutro może wstawię fotkę bo dziś już mi się nie chce robić

patka016 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 19:33   #1803
madzia2306
Zakorzenienie

hej dziewczynki już na stałe wróciłam... weekend był super...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 19:44   #1804
patka016
Rozeznanie

mmmm, a zdradzisz nam coś więcej na temat weekendu ? ;D

patka016 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 19:47   #1805
madzia2306
Zakorzenienie

a no pojechałam już w piatek do tżta... to troszkę porobiliśmy koło domku i odpoczywaliśmy... w sobotę przyszedł kolega z dziewczyną więc trochę popiliśmy w sumie nie dużo litr na 4 osoby... zmuliło mnie troszkę po sałatce ale było dobrze rano czułam się świetnie to tżtowi się w głowie kołowało i musiał jeszcze dospac ogólnie bardzo fajnie było... impreza na dole bo rodzice pili ze znajomym i my u góry... jedna wielka imprezka była a dzisiaj wszyscy skacowani

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 20:56   #1806
201701251209
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
Patrzcie jakie cudo!
Mojemu Tżowi by się bardzo podobał
Przed chwilą ode mnie pojechał. I znowu do piątku sama, bez niego

Dziewczyny z Gdańska, świetną macie choinkę
201701251209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 20:57   #1807
memorize
Zadomowienie

Ja wrocilam wlasnie do domu byłam u tza kupilismy po dwa piFFka ale ja i tak wypilam tylko jedno chociaz dla mnie w ''gorszy'' dzien czyli jak jestem zmeczona czy cos takiego to dwa to juz jest duuuzo i wgl tz kupil mi klawiature to moge juz normalnie pisac
Agunineczka mysle ze gdybym kupila tz taki samochodzik to cieszylby sie jak dziecko tylko 1500zl-szok..
Stary 2009-12-06, 21:08   #1808
201701251209
Konto usunięte

Cytat:
Ja wrocilam wlasnie do domu byłam u tza kupilismy po dwa piFFka ale ja i tak wypilam tylko jedno chociaz dla mnie w ''gorszy'' dzien czyli jak jestem zmeczona czy cos takiego to dwa to juz jest duuuzo i wgl tz kupil mi klawiature to moge juz normalnie pisac
Agunineczka mysle ze gdybym kupila tz taki samochodzik to cieszylby sie jak dziecko tylko 1500zl-szok..
Ja dzis nie mam nastroju do piffka. Źle sie od rana czuję. Wypiłam polopirynkę, ale głowa nadal boli. Może coś mnie bierze?

Klawiaturę na mikołaja dostałaś
Stary 2009-12-06, 21:15   #1809
agunineczka
Zakorzenienie

Lick to Ty z Gdańska nie jesteś, a wiesz jaka jest u nas choinka, a ja, rodowita Gdańszczanka, nie mam pojęcia

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

A co do samochodzika to ja sama taki bym chciała, chociaż tak na prawdę marzy mi sie właśnie normalna wersja tego fiacika
A najlepiej ten sportowy - Abarth 500
Stary 2009-12-06, 21:20   #1810
201701251209
Konto usunięte

Cytat:
Lick to Ty z Gdańska nie jesteś, a wiesz jaka jest u nas choinka, a ja, rodowita Gdańszczanka, nie mam pojęcia

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

A co do samochodzika to ja sama taki bym chciała, chociaż tak na prawdę marzy mi sie właśnie normalna wersja tego fiacika
A najlepiej ten sportowy - Abarth 500
Wczoraj przypadkiem widziałam w tv. Nie wiem chyba w Teleexpressie o tym mówili I tak jakoś mi się spodobała.
Co prawda tej z Manufaktury nie przebija, ale baaardzo mi się spodobała

Interesujesz sie motoryzacją?
Stary 2009-12-06, 21:24   #1811
agunineczka
Zakorzenienie

Trochę, a to wszystko przez Tża, bo on jest wielkim fanem motoryzacji i próbuje mnie w to wciagnąć

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-06, 21:31   #1812
201701251209
Konto usunięte

Cytat:
Trochę, a to wszystko przez Tża, bo on jest wielkim fanem motoryzacji i próbuje mnie w to wciagnąć
Mój też uwielbia motoryzację. Co chwilę o jakichś autach gada. Niestety mnie to nie za bardzo interesuje Nie potrafię zrozumieć, co jest w tym takiego fajnego. Albo tuning - dla mnie to strata kasy
Stary 2009-12-06, 21:36   #1813
memorize
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lick The Lollipop Pokaż wiadomość
Ja dzis nie mam nastroju do piffka. Źle sie od rana czuję. Wypiłam polopirynkę, ale głowa nadal boli. Może coś mnie bierze?

Klawiaturę na mikołaja dostałaś
przeziebiona czy poprostu taki dzien?
a na mikolaja robilismy sobie wczesniej prezenty ten oczywiscie tez na mikolajki ale bardziej dlatego ze moja sie rozpadla glupio mi bylo bo ja nic nie mialam no ale byla umowa ze 2 raz nie robimy prezentow
i nie myslcie ze przezywam bo to wkoncu tylko klawiatura ale nawet gdyby to byla hmm temperowka to tak samo bym sie czula no ale mniejsza

W Gdyni bylo fajne party ale tylko w telewizji ogladalam z tz bo za zimno bylo a ja jestem taki zmarzlak brr
Wgl fajna akcja jest nie wiem na czym to polega ale ze w trojmiescie mikolaje na motorach jezdzily Moja siostra im machala bo twierdzila ze to napewno ja szukaja bo maja dla niej jeszcze prezenty ale nagle tak mysli i mowi ''ej a gdzie oni maja te worki z prezentami?'' ja mowie ze oni maja magiczne takie male i tam sie wszystko miesci a ona ze sciemniam bo oni te prezenty trzymaja w bagazniku Wsumie nic takiego ale jak takie male dziecko z ogromna powaga cos mowi to smiac sie chce
Stary 2009-12-06, 21:46   #1814
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
Mój też uwielbia motoryzację. Co chwilę o jakichś autach gada. Niestety mnie to nie za bardzo interesuje Nie potrafię zrozumieć, co jest w tym takiego fajnego. Albo tuning - dla mnie to strata kasy
Mnie też nie interesowało kiedyś. A teraz sama czasem na all szukam jakiś fajnych autek. I mam słabość do tych starych, głównie amerykańskich
Chcę takim do ślubu jechać

Memorize
a ile Twoja siostra ma lat?
Stary 2009-12-06, 21:46   #1815
201701251209
Konto usunięte

W sumie to nie wiem czy to choróbsko jakieś czy może zmęczenie i brak snu tak dają o sobie znać.
Dawno nie byłam taka wypompowana
Poza tym kilka spraw się pokomplikowało. Nerwy, niedomówienia i brak łatwego rozwiązania tylko mnie dołują

Idę się wykąpać i lulu.
Stary 2009-12-06, 21:53   #1816
memorize
Zadomowienie

Ma 6 latek
Lick Mam nadzieje ze wszystko sie ulozy
Stary 2009-12-06, 21:54   #1817
agunineczka
Zakorzenienie

Stres zawsze ma zły wpły. Weź sobie pachnącą kąpiel i idź dzis szybciutko spać. I zdrowiej nam

O jak fajnie
Jak to jest mieć o tyle młodszą siostrzyczkę?
Stary 2009-12-06, 22:05   #1818
memorize
Zadomowienie

Cytat:
Stres zawsze ma zły wpły. Weź sobie pachnącą kąpiel i idź dzis szybciutko spać. I zdrowiej nam

O jak fajnie
Jak to jest mieć o tyle młodszą siostrzyczkę?
Za wiele powiedziec nie moge poniewaz z nia nie mieszkam wiec dokladnie nie wiem jak to jest w obecnej sytuacji moge powiedziec ze bardzo fajnie ale wiem ze gdybym miala z nia kontakt codziennie tzn mieszkaly bysmy razem to pewnie i czasem by denerwowala przeszkadzala itp no ale dobrze ze jest dobrze Tylko nie wiem kiedy ten czas minal ze ona juz jest w pierwszej klasie zaraz komunia i tak dalej...
Stary 2009-12-06, 22:08   #1819
agunineczka
Zakorzenienie

Racja, takie dzieciaki bardzo szybko rosną.
I przypomniało mi się właśnie, że jak kiedys byłam na wolontariacie w przedszkolu to moja ulubioną grupą były właśnie sześciolatki. Juz takie rozgarnięte, można było z nimi porozmawiać. I rysowały mi laurki
Chociaż zdarzały się też takie przemądrzałe dzieci... A takie to czasem potrafią zdenerwować..

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

memorize a tak poza tematem. Ty się dalej odchudzasz? Po spojrzałam na Twój podpis...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-06, 22:16   #1820
201701251209
Konto usunięte

Cytat:
Ma 6 latek
Cytat:
Dziękuję Kochane. Musi się ułożyć i wszystko wyjaśnić. Damy rade z Tżem to przetrwać.

Chciałabym mieć młodsza siostrę. Miałabym się kim opiekować, komu pomagać. Co prawda mam kuzynkę, ale to nie to samo. Poza tym kuzynka jest niewiele młodsza ode mnie, więc nijak to porównywać
Stary 2009-12-06, 22:21   #1821
memorize
Zadomowienie

Ja poprostu szalu dostaje jak widze przemadrzale dziecko ktore wie najlepiej albo rozpieszczone i wszystko mu woln brr nie lubie tez zachowania dzieci z patologicznych rodzin ale taka nawet 7 latka nie zdaje sobie sprawy ze ma brudna kurteczke czy smierdzi albo chociaz takie cos jak uczesane wlosy.. To jest wsumie przyklad kolezanki Amelki cos strasznego wrecz przerazajacego... Amelki mama nawet paczke na swieta jej zrobila na jakis tam bal przebierancow kupili jej stroj i tak pomagali jej czy jakas czekoladke czy cos chociaz dali...Ostatnio przyszla kolo 22 zapytac sie czy Amela wyjdzie na dwor... szok! wzielam ja i odprowadzilam do domu i mialam chec porozmawiac sobie z jej mamuska ale to taka straszna rodzina ze bym sie bala.. Nie chce nawet wiedziec jak tam mieszkaja.. maja 2 pokoje a tam mieszka 9 osob+ pies wszyscy pija, pala a dla dzieci pieniedzy nie maja:/

A Ja sie niby odchudzam ale na takiej zasadzie ze nie jem slodyczy a wcale nie cwicze wiec rezultatow nie ma wazne ze nie tyje i moze przy okazji cos spadnie
Stary 2009-12-07, 07:26   #1822
alazkrainy
Zakorzenienie

Dzień dobry
może dziś będzie lepszy nie senny, bo na razie usypiam. Jestem dalej zmęczona, wyspać się nie mogę. Sama już nie wiem co się ze mną dzieje
Cytat:
Napisane przez patka016 Pokaż wiadomość
Jutro może wstawię fotkę bo dziś już mi się nie chce robić
trzymam za słowo
Cytat:
Mój Tż bardzo się motoryzacją nie zajmuje bo to ja mam prawko a on nie. Bardziej go komputery wciągają, chociaż ja przez to i tak za dużo nie wiem. Ale jak trzeba to i przy autku coś tam zrobi z tych podstawowych rzeczy
Cytat:
W sumie to nie wiem czy to choróbsko jakieś czy może zmęczenie i brak snu tak dają o sobie znać.
Dawno nie byłam taka wypompowana
Poza tym kilka spraw się pokomplikowało. Nerwy, niedomówienia i brak łatwego rozwiązania tylko mnie dołują

Idę się wykąpać i lulu.
Będzie dobrze, na spokojnie trzeba przemyśleć i przedyskutować. Ja jestem dobrej myśli
Cytat:
Ma 6 latek
Moja ma 10 (ale nie wiem czy już nie pisałam gdzieś o tym ) i szogun taki że aż strach
Stary 2009-12-07, 09:47   #1823
201701251209
Konto usunięte

Dzień doberek
Cytat:
Dzień dobry
może dziś będzie lepszy nie senny, bo na razie usypiam. Jestem dalej zmęczona, wyspać się nie mogę. Sama już nie wiem co się ze mną dzieje

Będzie dobrze, na spokojnie trzeba przemyśleć i przedyskutować. Ja jestem dobrej myśli

Moja ma 10 (ale nie wiem czy już nie pisałam gdzieś o tym ) i szogun taki że aż strach
Może witaminek Ci brakuje i jesteś ciągle zmęczona i nie wyspana? Może kup sobie jakiś Pluszzzz

Dziękuję za przytulaski Dziś jestem optymistycznie nastawiona do świata

Ja nie pamiętam, żebyś pisała o siostrze, ale ze mną to różnie bywa Zapominalska jestem
Stary 2009-12-07, 10:12   #1824
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień doberek

Może witaminek Ci brakuje i jesteś ciągle zmęczona i nie wyspana? Może kup sobie jakiś Pluszzzz

Dziękuję za przytulaski Dziś jestem optymistycznie nastawiona do świata

Ja nie pamiętam, żebyś pisała o siostrze, ale ze mną to różnie bywa Zapominalska jestem
Piję ten magnez nieszczęsny z przerwami ale piję; to niby jakaś multiwitamina jest ale czy to mi pomaga ? chyba nie
To bardzo dobrze, grunt się nie poddawać.
Stary 2009-12-07, 10:17   #1825
201701251209
Konto usunięte

Cytat:
Piję ten magnez nieszczęsny z przerwami ale piję; to niby jakaś multiwitamina jest ale czy to mi pomaga ? chyba nie
To bardzo dobrze, grunt się nie poddawać.
Dziś już jedną sprawę załatwiłam i łatwię druga, więc dobrze mi idzie
Zaraz idę obiad robic Mieloneee...mniam
Stary 2009-12-07, 10:25   #1826
alazkrainy
Zakorzenienie

A my dziś kurczaczka mamy takiego z rożna w sobotę się pichcił.
Ja to mam jakoś ciężką głowę do wymyślania obiadów, Tż częściej coś zaproponuje. I w sumie on też często robi A jeszcze teraz muszę przed świętami dwie prace na zaliczenie napisać to całkiem będę zamotana, niby 2 tygodnie na to mam ale czas tak szybko teraz leci że nie mogę pojąć jak to możliwe. Jak do szkoły chodziłam to jakoś się to ciągnęło, a tylko wystarczy pójść na studia... pędzi jak oszalały. Też masz takie wrażenie ?
Stary 2009-12-07, 10:40   #1827
201701251209
Konto usunięte

Cytat:
A my dziś kurczaczka mamy takiego z rożna w sobotę się pichcił.
Ja to mam jakoś ciężką głowę do wymyślania obiadów, Tż częściej coś zaproponuje. I w sumie on też często robi A jeszcze teraz muszę przed świętami dwie prace na zaliczenie napisać to całkiem będę zamotana, niby 2 tygodnie na to mam ale czas tak szybko teraz leci że nie mogę pojąć jak to możliwe. Jak do szkoły chodziłam to jakoś się to ciągnęło, a tylko wystarczy pójść na studia... pędzi jak oszalały. Też masz takie wrażenie ?
Ach Przecież nie tak dawno był wrzesień, a tu grudzień i święta za pasem. Tygodnie to mi bardzo szybko mijają.
Stary 2009-12-07, 10:56   #1828
alazkrainy
Zakorzenienie

Czasem to mam wrażenie jakby to wszystko tak przez palce przelatywało... to życie moje... Normalnie chyba już stara się robię bo na takie sentymenty mnie wzięło i to jeszcze od poniedziałku, a jaki poniedziałek taki cały tydzień (marudny)
Stary 2009-12-07, 11:19   #1829
agunineczka
Zakorzenienie

Mi zaczał czas tak szybko lecieć od 2 klasy LO. I teraz już tak non stop. Często mi brakuje czasu.. No ale co zrobić. Doby sobie nie przedłużę, no chyba, że któraś z Was byłaby tak miła i pożyczyła by mi kilka godzin, co?

Co do gotowania to ja jestem noga z tego. Nie wyobrażam sobie siebie za kilka lat jak robie obiad. Najgorsze będzie dla mnie przygotowywanie mięsa. Nienawidzę trzymać albo dotykać takiego surowego, a co dopiero czyścic, kroić itp. ..
Oj Tż będzie źle ze mną miał
Stary 2009-12-07, 11:46   #1830
201701251209
Konto usunięte

Cytat:
Co do gotowania to ja jestem noga z tego. Nie wyobrażam sobie siebie za kilka lat jak robie obiad. Najgorsze będzie dla mnie przygotowywanie mięsa. Nienawidzę trzymać albo dotykać takiego surowego, a co dopiero czyścic, kroić itp. ..
Oj Tż będzie źle ze mną miał
Jak będziesz zmuszona, to się szybko nauczysz gotować. Ja w LO też byłam noga z gotowania, ale musiałam się w krótkim czasie nauczyć. Teraz gotowanie nie sprawia mi trudności. Gorzej z wymyślaniem zróżnicowanego menu
Często się pytam na co Tż ma ochotę i mu to gotuję. Przy okazji zaciągam go do pomocy i najczęściej gotujemy razem Tż odwala najgorszą dla mnie robotę, obieranie ziemniaków
Mięsko lubię kroić i przyprawiać. Nie znoszę zapachu surowego mięsa drobiowego, zwłaszcza rozmrożonego Autentycznie zbiera mnie na hafty. Okropieństwo.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości