|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
Cytat:
i nie chcę prezentów, a jak mi złoży życzenia i będę wiedzieć że pamięta o mnie to mi wystarczy (a zresztą po co się wykosztowywać jak za 2 mc-e będę musiała oddać-bo Tż ma ur.) ![]() mówię mu nonstop aż już się nie chcę powtarzać że nie chcę prezentu i niech się nie wygłupia (bo wygłupi się jak cokolwiek innego mi kupi) a przecież ja nie zaprowadzę go do jubilera i nie powiem Kup mi -bo to nie o to chodzi Edytowane przez mabi84 Czas edycji: 2009-12-06 o 23:39 |
|
|
|
|
#92 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15707076]A mój za 2 miesiące
.Akurat udało się tak,że wszystko to,co mieliśmy zarezerowane 6 lutego jest wolne . Jutro do księdza i po obrączki. We wtorek kwiaciarnia i tort,a w piątek szukanie kiecki .[/QUOTE]jak blisko do ślubu a potem relacja ze ślubu hihi....a mi się @ spóźnia 2 dni,ale pocieszyć się moge...nie ![]() honolinka a jak twoja cera na początku ciąży?? bo słyszaam,ze na wczesnym początku to sie dziwne rzeczy dzieją ??
Edytowane przez jolkajp Czas edycji: 2009-12-06 o 23:40 |
|
|
|
#93 | ||
|
Wtajemniczenie
|
ciesza tu okrutna...
książke wykończe jutro.. zostało mi jakies 20 stron ale nie moge juz bo kręgosłup mi odmawia współpracy :/ jutro mam zajecia w końcu.. ale wcześniej ide sie zapisać na zabiegi na kręgosłup bede musiała 2 tyg wstawać wczesnie zeby tam chodzić ehhh mam tylko nadzieje ze bedzie mniej boleć ![]() dobranoć ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
|
#94 |
|
Rozeznanie
|
już służe pomocą i tłumacze
![]() pocieszam sie-bo usilnie działamy dzidziulke i póki co efekty nijakie. więc się pocieszam,że może prezent pod choinkę dostaniemy wkońcu...
Edytowane przez jolkajp Czas edycji: 2009-12-06 o 23:52 |
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
87_meg oj to życzę żeby już nie bolało, a do zasiadania do wizażu polecam wygodne krzesło bo trochę tu schodzi
dobrej nocki
Edytowane przez mabi84 Czas edycji: 2009-12-06 o 23:56 |
|
|
|
#96 | ||
|
Wtajemniczenie
|
MÓJ 100 POST !
Cytat:
Cytat:
nie wiedziałam,,, no to w takim razie życze powodzenia i jak najbardziej owocnych starań![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:57 ---------- teraz juz naprawde dobranoc ![]()
|
|
|
#97 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
T'ai Głowa do góry. Wszystko w swoim czasie. W końcu kiedyś i Wy będziecie po raz pierwszy cieszyć się z możliwosci meblowania swojego mieszkanka, podczas gdy inne PMki będą miały tą przyjemność już dawno za sobą. Tak jak ja na przykład
Dopiero mówiliśmy, że pobieramy się za dwa lata, a dziś ... http://suwaczki.waszslub.pl/img-2011062500400430.png![]() Edytowane przez sonek Czas edycji: 2009-12-07 o 00:04 |
|
|
|
#100 |
|
Rozeznanie
|
Dobranoc. uciekam bo rano pobudka.
|
#101 | ||
|
Raczkowanie
|
ma.ko z TŻ coraz gorzej. Kaszel go męczy niesamowicie i stan podorączkowy ma . Jutro z samego rana idzie znów do lekarza. Bo jak był w połowie tygodnia to mu lekarka powiedziała, ze nic mu nie jest. Kazała kupic febrisan i wit. Ci do pracy chodzić
A z biedaczkiem coraz gorzej. A do mamy go nie poślę, bo mama mieszka ze150 km od nas. Ale pomysł całkiem dobryPomarańcze koniecznie jutro zasusz, to poczujesz cudowny zapach świat w domku ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15705964]A ja się pogodziłam z tatem .No i zmieniona jest data .Proszę o zmianę w kalendarzu na 6 luty 2010 [/QUOTE]A nie mówiłam, że będzie dobrze?! Tatusiowie potrzebują czasu ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Cytat:
Moze specjalnie tak mówi, żeby Cię zaskoczyc w niedługim czasie? ![]() ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- Cytat:
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
sonek a ja bym bardzo chciała żeby mi "śmierdziało" podstępem ale za dobrze go znam
nawijał coś o tym że niby jakiś płaszczyk mi się gdzieś podobał to może pójdziemy przymierzyć...aż mi się go słuchać nie chciało jak słowo dajęa jakbyście posłuchały jego innych propozycji na prezent dla mnie to masakra! (na szczęście o tym mówił już z miesiąc temu i do tego nie wraca więc mam nadzieję że poszedł po rozum do głowy) Edytowane przez mabi84 Czas edycji: 2009-12-07 o 00:38 |
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
przyszłam się prywitać w nowym wątku.
czeka mnie duuuuzo nadrabiania. ale teraz niestety czas do pracy
|
|
|
|
#104 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
.Dobrego dnia Kochaniutkie ![]() !
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
BRRRRRRRY
![]() Kurka krzywo spałam ![]() Już w pracy jestem i praca wre ![]() Zabieram się za nadrabianie, bo trochę mam tego ![]() A co dostałyście od Mikołaja - ja torebkę czarną, dużą, taką workową, ale fajną Miłego poniedziałku |
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Nie śpię już od godziny, siedzę przed kompem i czekam... Chyba jest jakaś awaria w Ori, bo o tej porze system zawsze chodził, a ja mam do zamówienia kilka zestawów, które szybko mogą być w brakach, więc nadrobię i odezwę się jak już wszystko będzie ok ![]() Poza tym za oknem szaro, brzydko i jeszcze pada
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ja zaraz wychodze ![]() Ivonka ja dostałam od dziewczyn po mikolaju czekoladowym a tak to nic bo my obchodzimy z prezentami dopiero wigilie ![]() kurcze zapomnialam ze nie mam gdzie wydrukowac pracy i musze wydac ponad 40 zl w ksero milego dnia
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
melduje swoja obecnosc w nowym watku
obiecuje nadrobic wieczorkiem bo teraz zmykam ![]() miłego dnia w ten deszczowy dzien
|
|
|
|
#109 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry, ale pędzicie hehe.
Cytat:
![]() i będzie ![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15707076]A mój za 2 miesiące .Akurat udało się tak,że wszystko to,co mieliśmy zarezerowane 6 lutego jest wolne . Jutro do księdza i po obrączki. We wtorek kwiaciarnia i tort,a w piątek szukanie kiecki [/QUOTE]Ciesze się, jakby to był juz mój ślub ![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15707284]87_meg obrączki chcemy klasyczne,bo takie według nas są najładniejsze,a kiecka to mniej więcej wiem,jaką chcę .[/QUOTE]Mnie się też najbardziej podobają klasyczne, choć Tz coś wymysla Pochwalisz się nam jak już wszystko zdobędziesz?Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Uciekam pracować. buziaki miłego dnia
|
|
#110 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- dzień dobry Panią pogoda fatalna ja oczywiście wstałam o pól godz za późno i teraz bede sie musiala gonić... wczoraj nie umiałam zasnąc męczyły mnie jakies marudne myśli ![]() :conf used: o sali czy dobrze wybralismy, czy inna lepiej czy nie za szybko i teraz juz nic nie wiem jestem rozdarta![]() ide jeść płatki
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki!! Ja też już w pracy, piję poranną kawusię....Ale dzisiaj pogoda w Kielcach...brrr
Honolinka - matko boska, podniecam się tym Twoim ślubem co najmniej jakby to mój był, tak jak ma.ko już się nie mogę doczekać aż nam tu będziesz opowiadać i zdjęcia wklejać ![]() Tak gadałyście o tych kredytach że aż mnie przeraziłyście....ale coż...życie jest życie..... Całuski
|
#112 |
|
Wtajemniczenie
|
dobra jak uciekam na zajęcia... metodologia badań naukowych... nudaaa wezme ksiazke bede czytac bo ona napewno nie bedzie mówić ciekawie
duzo Was pisze prace ja tez jakbym poszła na normalne studia bym pisała ale niestety jestem na 3 roku i nie jest mi to dane bo moje studia licencjackie trwaja 4 lata czyli 7 semestrów.. czyli jeszcze trochebuziaki bede popołudniu
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() mabi chcial mi kupickostium kapielowy, a na oko nie chcial Galerianek nie ogladalam;p wiec nie wiem o co chodzi za bardzo![]() ivona ja do buta dostaje tylko slodycze ale torebki takie "worki" uwielbiamja mam dzis na 15, ale zaraz lece na zakupy-mame znow stawy bola i dzis nie moze chodzic biedna jest taka a ja nie moge nic zrobic, zeby jej nie bolalo![]() i pogoda u nas okropna-pada ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- meg uwierz, zebym sie z toba zamienila i nawet bym pochodzila na ta metodologie.ja mialam metody badan medioznawczych,ale taka sama nuda;p chociaz z drugiej strony...jeszcze pol roku i mam te studia z glowy,ufffff no oczywiscie jak sie obronie |
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
co do oczekujących zaręczyn to wiem, że w święta dużo panów bierze sie w garśc i oświadcza się życzę Wam tego z całego serducha
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za staraniaja na Mikołaja dostałam od TŻ książkę Cejrowskiego, ale już mówiłam ![]() Dzień dobry w ten deszczowy dzionek, idę jajecznicę robić
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Oj chyba u wszystkich taka pogoda do duuuu...
![]() jolka to trzymamy kciuki żeby okres nie przyszedł. Poczarować trochę nie zawadzi ![]() ![]() ![]() ivona ja też krzywo spałam w sensie rękę miałam za głowa i jeszcze mnie boli elunka ja tez przeżywam ten ślub honolinki z tym że może nie jak swój własny ale jakby mi się siostra hajtała |
|
|
|
#117 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hi 87_meg, T'ai, Lusesita, Stysik, Sonek, Ma.ko - dzięki za opinie ![]() Sonek, Asia - już Was dopisałam do kalendarza ![]() Kasiulenkowo - nie ciągnij, będzie niespodzianka ![]() Micia - cieszę się, że miedzy Wami układa się, oby tak dalej A autko z tej strony co piszesz ![]() Jolka - podobają mi się takie sypialnie: 1 i 6, a pokoje: każdy ma w sobie coś ![]() 87_meg - fajnie tak zakochać się na nowo ![]() mabi84 - ![]() joanwi - smacznego ![]() Cytat:
Miłego czytania. Pochwal się kolczykami ![]() Cytat:
Cytat:
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15705964]A ja się pogodziłam z tatem. No i zmieniona jest data. Proszę o zmianę w kalendarzu na 6 luty 2010[/QUOTE] Super! To zostały Ci jeszcze 2 m-ce, szybko zleci ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nam się od razu ta alfa spodobała Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Zaległości nadrobione Wczoraj na targach był straszny tłok, a wszyscy tylko wciskali swoje ulotki itd, ale tak jak już pisałam jednogłośnie wybraliśmy auto (tylko kolor został), chyba mamy kamerzystę i mam 2 namiary na firmy z fontannami Po targach pojechaliśmy pod kościół po balona z helem, bo mieli odpust, a potem do Piotrka - zjedliśmy obiad i było dużo śmiechu przez ten hel, ale mieliśmy fajne głosy i pooglądaliśmy sobie trochę Galerianki - masakra . To na razie tyle. Miłego dnia
|
||||||||||
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój Grzesio już jest w szpitalu na oddziale. Trochę się naczekał aż go przyjęli, ale już jest. Testy robią cały tydzień, więc pewnie wyjdzie w poniedziałek dopiero,a le to sie wszystkiego dowiem jak do niego pojadę. Tylko na informacji Pani powiedziała,że jest zakaz odwiedzin, więc trzeba bedzie się spotykać potajemnie hehe. Buziaczki, wracam do pracy
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Jenny ja sie wybieram na targi w lutym, bo są w bielsku chyba. Ale jakbym nie znalazła fontann to będę prosić o namiary
Kurcze dziwne że te płytki były jakieś felerne, też bym się już potem bała A jeśli chodzi o samochód, to mi ten z bordowym się w ogóle nie podoba, ale ten ze złotym jest śli![]() ma.ko zapakuj sie i wyślij jako paczkę do szpitala
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
korzystam z 5 minutowej nieobecności "kolegi" żeby życzyć wam miłego dnia
może później nadrobię a ja mam dziś rok i 5 miesięcy |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.

i nie chcę prezentów, a jak mi złoży życzenia i będę wiedzieć że pamięta o mnie to mi wystarczy (a zresztą po co się wykosztowywać jak za 2 mc-e będę musiała oddać-bo Tż ma ur.) 

2 dni,ale pocieszyć się moge...nie
.

A z biedaczkiem coraz gorzej. A do mamy go nie poślę, bo mama mieszka ze150 km od nas. Ale pomysł całkiem dobry

Chyba jest jakaś awaria w Ori, bo o tej porze system zawsze chodził, a ja mam do zamówienia kilka zestawów, które szybko mogą być w brakach, więc nadrobię i odezwę się jak już wszystko będzie ok 

w sensie rękę miałam za głowa i jeszcze mnie boli 

i pooglądaliśmy sobie trochę Galerianki - masakra
. To na razie tyle. Miłego dnia