Offtopowe zapuszczanie cz. VIII Dalej, dalej włosy wizażanek! - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-07, 09:33   #2071
motylek1007
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VIII Dalej, dalej włosy wizażanek!

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
ja mam do wykorzystania 6 dni, ale zostawiam sobie to na sesję
mądrze

jak dobrze, ze ja juz mam sesje wszystkie za sobą

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 09:38   #2072
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
mądrze

jak dobrze, ze ja juz mam sesje wszystkie za sobą
oj przede mną jeszcze 4 ale jakoś to będzie... zaczynają dzwonić do mnie tragiczne przypadki
Stary 2009-12-07, 09:41   #2073
Bejjka
Zakorzenienie

jezuuuuuuuuu, jak mnie dziś brzuch boli...tak czekałam na @ a teraz ją przeklinam nie mogę na niczym się skupić, bo koncentruje się na tym by przeżyć kolejny skurcz

Cytat:
także mnie też na pewno czeka wycieczka do poznania w tym celu
a planujecie już ?

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
To ja dziś pokażę zdjęcia
a mierzyłaś je? bo na moje oko sporo urosły Ci w te półtora miesiąca już nie mogę się doczekać 19grudnia, tego dnia dokonam pomiarów ile mi urosły w ciągu miesiąca

zadowolona jesteś z farbowania henną? też chce sięgnąć po farbę naturalną, ale indygo z amlą , bo chce pozostać przy zimnym odcieniu ciemnego brązu
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 09:46   #2074
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
a planujecie już ?
tak, tak początkowo planowaliśmy wakacje 2010, ale ze względów ekonomicznych nie ma takiej opcji.. teraz niestety wyznacznikiem terminu będzie fakt, czy będziemy mieć pracę ale no przebąkujemy o 2011 myślę jednak, że spocznie na 2012 czuję to w kościach, ale spoko.. mi się nie śpieszy
Stary 2009-12-07, 10:01   #2075
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
tak, tak początkowo planowaliśmy wakacje 2010, ale ze względów ekonomicznych nie ma takiej opcji.. teraz niestety wyznacznikiem terminu będzie fakt, czy będziemy mieć pracę ale no przebąkujemy o 2011 myślę jednak, że spocznie na 2012 czuję to w kościach, ale spoko.. mi się nie śpieszy
Blondi, ale w 2012 ma być koniec świata a Ty ślub planujesz
jak na razie na 2010 mamy już 3 zaproszenia na weselicha
Stary 2009-12-07, 10:08   #2076
Jagoda90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Mam nie venitować na burgund? Teraz na pewno tego nie zrobię. Ale ja długo w jednym kolorze nie wytrzymam. Celowo kupiłam Venitę żeby kolor mi wybko zszedł (;

To uważaj. Joanna naprawdę rozjaśnia.

zostań blond
a z Joanny to chodziło mi o ten w spray'u- użyje 3 razy i będzie ok, bo jak używałam dzień w dzień no to miałam kruche, suche ale białe włosy

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
A juz myślałam, ze nikt nie zna TSA. Strasznie lubię ten zespół
ja wcześniej pisałam, że też słucham ;p

a tego demotywatora już nie ma , nie widziałam

Jagoda90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 10:14   #2077
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Blondi, ale w 2012 ma być koniec świata a Ty ślub planujesz
jak na razie na 2010 mamy już 3 zaproszenia na weselicha
e tam... złego diabli nie biorą

poza tym pierwsze słyszę, że koniec świata ma być... euro 2012 owszem, ale że koniec świata?
Cytat:
Napisane przez Jagoda90 Pokaż wiadomość
zostań blond
a z Joanny to chodziło mi o ten w spray'u- użyje 3 razy i będzie ok, bo jak używałam dzień w dzień no to miałam kruche, suche ale białe włosy
oj Jagódko, widzę, że ostro kombinujesz rozjaśnienie.. ja powoli opuszczam szeregi białych blondynek.. za 1,5 tygodnia idę do fryzjera na ściemnianie mimo, że kocham blond włosy, myślę, że jednak zmiana dobrze wpłynie i na nie i na mnie

kurde, mam dziś jakąś jazdę z żołądkiem... tzn od kilku dni mam rewolucję w brzuchu, ale nic z niej nie wynika..
Stary 2009-12-07, 10:22   #2078
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
poza tym pierwsze słyszę, że koniec świata ma być... euro 2012 owszem, ale że koniec świata? :
"Jedną z ciekawszych przepowiedni jest tzw. Proroctwo Oriona. Zgodnie z nim 21 grudnia 2012 roku dojdzie do przebiegunowania Ziemi - w związku z bardzo dziwnym układem planet zdarzającym się raz na 12 tys. lat."

matko boska, żadne tabletki mi nie pomagają
Stary 2009-12-07, 10:26   #2079
blondyna789
Zakorzenienie

miałam tak we wtorek tydzień temu... mało nie zeszłam więc wiem co czujesz biedulko.. pijesz pokrzywę? pomaga...

już tyle razy miał być ten koniec świata, że już niczego się nie boję i nic mnie nie zaskoczy
Stary 2009-12-07, 10:38   #2080
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
miałam tak we wtorek tydzień temu... mało nie zeszłam więc wiem co czujesz biedulko.. pijesz pokrzywę? pomaga...
no cierpię
ale pokrzywy się*nie napiję, bo ogólnie mam dziś odruch wymiotny a mam taki susz z pokrzywy z zielarskiego, ktory na codzień mój żołądek odrzuca wolę nie ryzykować....
Stary 2009-12-07, 10:49   #2081
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
1. Długość z 20.10
2. Aktualny odrost
3. Fotka z wczoraj
Wow ślicznie urosły

Bejka - strasznie współczuję
mnie dziś tak piersi bolą że szok
Stary 2009-12-07, 10:53   #2082
blondyna789
Zakorzenienie

skoro już tak sobie narzekamy, to mnie rozbolała głowa i brzuch
Stary 2009-12-07, 10:54   #2083
Jagoda90
Zadomowienie

Cytat:
e tam... złego diabli nie biorą

poza tym pierwsze słyszę, że koniec świata ma być... euro 2012 owszem, ale że koniec świata?
oj Jagódko, widzę, że ostro kombinujesz rozjaśnienie.. ja powoli opuszczam szeregi białych blondynek.. za 1,5 tygodnia idę do fryzjera na ściemnianie mimo, że kocham blond włosy, myślę, że jednak zmiana dobrze wpłynie i na nie i na mnie

kurde, mam dziś jakąś jazdę z żołądkiem... tzn od kilku dni mam rewolucję w brzuchu, ale nic z niej nie wynika..
nie kombinuje rozjaśniania...
po prostu przeklinałam na ten spray, ścięłam włosy, ale jak oglądam zdjęcia to widzę, jakie miałam białe, bo psikałam sobie nim dzień w dzień
nie będę białą blondynką, mam normalny blond obecnie na głowie
ja jestem naturalnie jasna blondzia i w tym mi najlepiej

a Ty jaki masz natural ?

Jagoda90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 10:55   #2084
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
skoro już tak sobie narzekamy, to mnie rozbolała głowa i brzuch
Gadamy jak emerytki albo rencistki

Skoczyłam dzisiaj wracając do domu do drogerii podejrzanej o sprzedaż Joanny i rzeczywiście miewają maskę miód i cytryna, ale się skończyła i "mam pytać"... a tak się napaliłam
Stary 2009-12-07, 10:57   #2085
Bejjka
Zakorzenienie

łączmy się w bólu

wkurzam się, jakiś czas temu dostałam fuchę i czekam na pieniądze już trzy miesiące kilka krotnie się upominałam i za każdym razem słyszę, że z atydzień będą na moim koncie...i oczywiście ich nie ma
Stary 2009-12-07, 11:04   #2086
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
łączmy się w bólu

wkurzam się, jakiś czas temu dostałam fuchę i czekam na pieniądze już trzy miesiące kilka krotnie się upominałam i za każdym razem słyszę, że z atydzień będą na moim koncie...i oczywiście ich nie ma
ech... zawsze boję się takich sytuacji bo oszustów i pasożytów co niemiara chodzi po tym świecie. Jak jakieś zlecenie robię to wolę poświęcić czas, spotkać się, pokazuję projekt i wysyłam w momencie dostania kasy. Inaczej się nie da z ludźmi...
Stary 2009-12-07, 11:14   #2087
trinee
Zadomowienie

GG do trinee

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Zmotywowałam sie do wstania z łózka, umycia włosów ii... i najchętniej położyłabym się znowu. Chyba znów zasnęłam coś koło 1 Jak wrócę o 18 do domu to położę się do łózka z jakimś filmem, a za leckje wezmę sie o 22, skoro i tak do pierwszej nie śpię
Nie piszcie dużo, miłego poniedziałku!
Ja też wpadłam w błędne koło- idę spać po 1, wstaję rano (znaczy jestem budzona) ok.6, wracam późno, ucinam drzemkę i zaczynam naukę ok22.
A najgorsze, że jak mam wolne, to nie chce mi się wcześniej spać niż o1...

Cytat:
Jak zwykle musiałyście duzo pisać w weekend, niedobre

a w nowym cos zmienili ze skladem?
tak dobrze mi słuzy to serum, nie załamuj prosze, ze znowu cos pokręcili bo nie wiem co im zrobie

po niedzieli spędzonej sam na sam z psem, stwierdzam, ze sie nadajemy
Według składów wycięli jedwab
stary: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ara-wersja.htm
nowy:http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...owa-wersja.htm

Cytat:
1. Długość z 20.10
2. Aktualny odrost
3. Fotka z wczoraj

Ja takich chyba nigdy nie zapuszczę- lubię zmiany... a poza tym non-stop końcówki muszę podcinać

Cytat:
ja powoli opuszczam szeregi białych blondynek.. za 1,5 tygodnia idę do fryzjera na ściemnianie mimo, że kocham blond włosy, myślę, że jednak zmiana dobrze wpłynie i na nie i na mnie
:
Ja też opuściłam szeregi blondynek- jasnych. Okropnie mi się plątały włosy po pasemkach- pootwierane łuski włosa
Najgorszy jest fakt, że farba mi się zmywa , a był taki ładny ciemny blond i nawet mi się podobał
trinee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 11:17   #2088
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
ech... zawsze boję się takich sytuacji bo oszustów i pasożytów co niemiara chodzi po tym świecie. Jak jakieś zlecenie robię to wolę poświęcić czas, spotkać się, pokazuję projekt i wysyłam w momencie dostania kasy. Inaczej się nie da z ludźmi...
niestety, ja robiłam to dla pewnej firmy, która podczas wystawiania faktury zastrzegła sobie termin płatności 2 tygodnie....kasę dostanę, choćbym miała PIP powiadomić, ale wkurza mnie to użeranie się*i upominanie o kasę.....

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

coś się dzieje z moją klawiaturą czy jaki grom? za każdym razem jak napiszę "się" to wyskakuja mi * ...normalnie z nieba chyba
Stary 2009-12-07, 11:27   #2089
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
wiem, drogie są , ale spodobały mi sie od razu, nie patrzylam na cene wtedy , wiec ich nie biore ze względu na to.
Wole przyoszczędzic na weselu, albo na sukience, ale chcialabym wlasnie te obrączki (bo to na całe zycie) jak bedzie zobaczymy....
w czerwcu powinno sie wyjasnic, jak bedziemy stać z kasą i czy nas stac na takie, czy musimy poszukac tanszych.
widzialam tez ladne inne, ale byly tansze tylko o 300zł
No właśnie to samo chciałam napisac jednak obrączki bedziesz nosić całe życie wiec jak Ci się jakieś tak naprawdę podobaja i to są "te jedyne" to chyba warto przyoszczędzić na czymś innym i je kupić
Cytat:
jezuuuuuuuuu, jak mnie dziś brzuch boli...tak czekałam na @ a teraz ją przeklinam nie mogę na niczym się skupić, bo koncentruje się na tym by przeżyć kolejny skurcz
Witaj w klubie też dziś zdycham... ale ja na nia nie czekałam - nie było opcji żebym była w ciąży

Chatul, AniaPlayMate, ja nie wiem jak Wy możecie o 6 wstawać mi dziś budzik zadzwonił o 11 to ledwo się zwlekłam (jeszcze mi przez myśl przeszło - "czemu budzik dzwoni? pewnie dziś musze o 7.30 wstać...")
Stary 2009-12-07, 11:27   #2090
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jagoda90 Pokaż wiadomość
nie kombinuje rozjaśniania...
po prostu przeklinałam na ten spray, ścięłam włosy, ale jak oglądam zdjęcia to widzę, jakie miałam białe, bo psikałam sobie nim dzień w dzień
nie będę białą blondynką, mam normalny blond obecnie na głowie
ja jestem naturalnie jasna blondzia i w tym mi najlepiej

a Ty jaki masz natural ?
a nie wyłapałam wszystkiego najwyraźniej...

ja mam naturalny ciemny blond.. taki mysi
Cytat:
Gadamy jak emerytki albo rencistki

Skoczyłam dzisiaj wracając do domu do drogerii podejrzanej o sprzedaż Joanny i rzeczywiście miewają maskę miód i cytryna, ale się skończyła i "mam pytać"... a tak się napaliłam
ja mam jedną drogerię, w której są Joaśki, ale kurde nigdy mi do niej nie po drodze.. poza tym wszystko tam jest droższe o 1,5-2zł niż w zwykłym sklepie, bo to na galerii w tesco nadrabiają serii z jedwabiem nigdzie jeszcze nie widziałam...
Cytat:
łączmy się w bólu

a to świnie przebrzydłe... jejq... ja mam nadzieję, że Tż-owi wypłacą za ten miesiąc, bo ja nie wiem co on zrobi.. z pracą jest tak skrajnie krucho, że to w głowie się nie mieści...
Cytat:
Napisane przez trinee Pokaż wiadomość
Ja też opuściłam szeregi blondynek- jasnych. Okropnie mi się plątały włosy po pasemkach- pootwierane łuski włosa
Najgorszy jest fakt, że farba mi się zmywa , a był taki ładny ciemny blond i nawet mi się podobał
oj wiem, wiem.. kiedyś też opuściłam szeregi blondynek.. ale przedobrzyłam, bo z białej blondyny stałam się... prawie czarna - kolor mocca wyszedł jak czarny.. z resztą jak miałaby inaczej kawa wyjść teraz pójdę w karmel.. taki mam plan
Cytat:

coś się dzieje z moją klawiaturą czy jaki grom? za każdym razem jak napiszę "się" to wyskakuja mi * ...normalnie z nieba chyba
no właśnie się zastanawiałam jak Ty to robisz i czy nie specjalnie

Właśnie się dowiedziałam, że jestem za mało asertywna! jaaaaaa?? no ładne jaja to widzę, że niektórzy nie rozróżniają bycia asertywnym od bycia chamskim po prostu a taką uwagę rzuciła mi koleżanka z innego piętra gdy obsługiwałam klienta huh...
Stary 2009-12-07, 11:28   #2091
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
niestety, ja robiłam to dla pewnej firmy, która podczas wystawiania faktury zastrzegła sobie termin płatności 2 tygodnie....kasę dostanę, choćbym miała PIP powiadomić, ale wkurza mnie to użeranie się*i upominanie o kasę.....

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Najważniejsze, że masz papier, ale wiem jakie to jest wkurzające...w końcu Ty swoje zrobiłaś i kasa Ci się należy.

Co do klawiatury - nie mam pojęcia
Stary 2009-12-07, 11:36   #2092
trinee
Zadomowienie

GG do trinee

Cytat:
ja mam naturalny ciemny blond.. taki mysi

oj wiem, wiem.. kiedyś też opuściłam szeregi blondynek.. ale przedobrzyłam, bo z białej blondyny stałam się... prawie czarna - kolor mocca wyszedł jak czarny.. z resztą jak miałaby inaczej kawa wyjść teraz pójdę w karmel.. taki mam plan
Też Ci się farba zmywała?
Jakiej użyjesz żeby wyszedł karmel? Moja koleżanka ma, tylko robiła w salonie, a mnie aktualnie (do lutego) nie stać na szaleństwo w salonie...

Ja już od tygodnia czekam na zwrot kosztów podróży- miało być na kartę do telefonu....
Stary 2009-12-07, 11:37   #2093
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
Witaj w klubie też dziś zdycham... ale ja na nia nie czekałam - nie było opcji żebym była w ciąży
u mnie też takiej opcji nie było (raczej ) ale@ spóźniała m się o ponad tydzień i już nie moglam znieść PMSu

Cytat:
no właśnie się zastanawiałam jak Ty to robisz i czy nie specjalnie
musiałabym być szalona

Cytat:
Najważniejsze, że masz papier, ale wiem jakie to jest wkurzające...w końcu Ty swoje zrobiłaś i kasa Ci się należy.
zwłaszcza w grudniu, który jest hardcorowy pod względem wydatków
Stary 2009-12-07, 11:39   #2094
trinee
Zadomowienie

GG do trinee

Właśnie głowię się jak zrobić rzut gabinetu kosmetycznego i rysunek techniczny sprzętu z tego gabinetu (wymyślonego) na zaliczenie z BHP.

Mój komputer zwariował- stale mi coś kasuje albo przeskakuje z pisaniem kilka linijek dalej...
Stary 2009-12-07, 11:50   #2095
evullka
Rozeznanie

Cytat:

matko boska, żadne tabletki mi nie pomagają

Ja tak mialam w zeszla srode wiec wiem co czujesz Myslalam, ze nie dojade z pracy do domu.. Bylo chyba 0 stopni, a ja siedzialam na przystanku cala spocona z bolu
evullka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 11:55   #2096
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Też Ci się farba zmywała?
Jakiej użyjesz żeby wyszedł karmel? Moja koleżanka ma, tylko robiła w salonie, a mnie aktualnie (do lutego) nie stać na szaleństwo w salonie.
też robię w salonie, więc nie wiem jakiej farby... poszukam na jakich pracuje i napiszę jak robiłam kieeeeedyś dawno temu sama w domu, to szybko mi się wymywała i zostawał zielony odcień. natomiast jak zrobiłam w salonie, to koleś dał mi taką farbę, że mimo modlitw - nie wymyła się

Cytat:
musiałabym być szalona
jesteś szalonaaaa... mówię Ci
Cytat:
Napisane przez evullka Pokaż wiadomość
Ja tak mialam w zeszla srode wiec wiem co czujesz Myslalam, ze nie dojade z pracy do domu.. Bylo chyba 0 stopni, a ja siedzialam na przystanku cala spocona z bolu
ja w pracy nie mogłam się wyprostować tak mnie rąbało

kurde normalnie idę do sekretariatu wysłać listy i na fajkę bo nie ogarniam tego, co tu się dziś dzieje
Stary 2009-12-07, 12:01   #2097
evullka
Rozeznanie

Cytat:
powiem szczerze, że jestem teraz bardzo zadowolona z moich włosów. Moge nawet powiedzieć, ze mi samej sie podobają.
Minus jest taki, ze moje włosy są naparwde slicznie ułozone i gładkie jak używam jedwabiu Joanny i suszę suszarką, ciepłym nawiewem
Ja tez jestem o wiele bardziej zadowolona jak uzyje suszarki.. dlatego teraz caly czas uzywam Mam trzy poziomy w suszarce jesli chodzi o temperature i uzywam tego srodkowego, nie jest zimny, ale tez nie goracy
Stary 2009-12-07, 12:09   #2098
piotrkowalolitka
Zadomowienie

wstawione zdjecie cudo Tez chce juz taka dlugosc...

Matko ale sie wczoraj wybawilam Bylo karaoke i jak kazdy nie chcial spiewac to po 3 piwach kazdemu sie zachcialo. I tak wlasnie mam zdarty glos;]
Razem z nami bawili sie kamerzysci ze 100dnowki Wiecie jak to smiesznie sie spotkac. Wtedy byli tacy powazni, a teraz jak starzy znajomi. Jeden z nich jak spiewal to troche go ponioslo, zaczal sie wyglupiac, na koniec podchodzi do mnie i mowi: ale sie wyglupilem co?? Ale na serio ja taki latwy nie jestem a ja odp : ja tez nie Ogolem duuuzo smiechu i bardzo pozytywnie
A teraz lecze kaca...

życie jest piękne

8minute arms, buns, legs, abs
19/11
piotrkowalolitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 12:09   #2099
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
dlaczego oni to zrobili, DLACZEGO?????

dziewczyny bylam w banku i przy okazji w drogerii i...maseczki Joanna miod i cytryna podrożały i kosztuje 6,45zł

z serii jedwabistej byla maska i szampon, spray nie

widzialam ze marion ma jakas nowosc termochorona do prostowania. Ciemno czerwone opakowanie, ale mam na razie jeszcze GA.MA

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 12:12   #2100
evullka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez piotrkowalolitka Pokaż wiadomość
wstawione zdjecie cudo Tez chce juz taka dlugosc...

Matko ale sie wczoraj wybawilam Bylo karaoke i jak kazdy nie chcial spiewac to po 3 piwach kazdemu sie zachcialo. I tak wlasnie mam zdarty glos;]
Razem z nami bawili sie kamerzysci ze 100dnowki Wiecie jak to smiesznie sie spotkac. Wtedy byli tacy powazni, a teraz jak starzy znajomi. Jeden z nich jak spiewal to troche go ponioslo, zaczal sie wyglupiac, na koniec podchodzi do mnie i mowi: ale sie wyglupilem co?? Ale na serio ja taki latwy nie jestem a ja odp : ja tez nie Ogolem duuuzo smiechu i bardzo pozytywnie
A teraz lecze kaca...
Jesli przechodzisz kaca tak ja to wspolczuje
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości