Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-07, 09:58   #2821
Tity
Zakorzenienie

Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III

Kretencjo cieszę się, że znaleźliście mieszkanie. Trzymam też kciuki za tatę i za dobre wykorzystanie śluzu w tym cyklu
Ollliwko to może zatestuj.
A ja byłam na kontroli u gina. Wszystko jest dobrze, szyjka piękna, nic nie boli, a jak nie będzie dzidzi wychodzić to mam do niego przyjść. Pożyczył mi zdrowia i wszystkiego dobrego Teraz już na 100% będę do niego chodzić.
No i kochającym i kaszlącym zdrówka życzę

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 10:01   #2822
kretencja
Zakorzenienie

MAGiALENKO, Też mam takie myśli ostatnio

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 10:22   #2823
abz
Zakorzenienie

Dziewczynki co to za podłe nastroje? Ja też może najszczęśliwsza nie jestem, ale akurat nie mam dnia na narzekanie. Moze to ta pogoda tak na was wpływa?? U mnie pogoda jest "zgniła", czyli od rana (albo nawet wieczora) poda bardziej lub mniej, przez to jest ciemno i szaro. I w takim przypadku zbawienny byłby snieg, mróz i słońce i ten blask od sniegu Czasem jak jest duzo śniegu, to jest tak miło, ze aż biorę łopate i odgarniam śnieg z podwórka, normalnie powera dostaję, ale to pewnie jeszcze przed nami

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 10:23   #2824
Ollliwka
Zakorzenienie

tity za książkową szyjkę
Kretencja nie testuje , nie ma po co w sumie jak moje cykle występują często do 45dc tak więc dzisiaj 40 to nie ciąża na 100%.
MAGiALENA u mnie w długości cyklu nawet 4 na początku się pojawia
pomidorko a od kiedy robisz tetsy owulacyjne? wyszedł Ci już jakiś pozytywny?
Stary 2009-12-07, 10:28   #2825
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez abz Pokaż wiadomość
Dziewczynki co to za podłe nastroje?
bo u mnie pół roku nic się nie zmienia.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 10:36   #2826
kretencja
Zakorzenienie

Tity, dzięki.
Abz, już Ci mówię, co to za podłe nastroje. Ciągle czuję się chora, a powinnam jutro do pracy wrócić. Perspektywy na wyleczenie Taty marnieją. Nie mogę zajść w ciążę. Pogoda to tylko kropelka w morzu...

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2009-12-07, 10:54   #2827
abz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
bo u mnie pół roku nic się nie zmienia.
u mnie dłuzej sie nic nie zmienia, ale ja to nic, bo pracuje, jakis grosz mam, ale mąż od lata szuka pracy, teraz pracuje za najniższą krajową na okr próbny i nie chce dalej tam pracować (poszedł tylko zeby chcociaż cos zarobić póki nic innego sie nie znajdzie). Może od lutego zacznie inną prace, finansowo lepiej, ale też nie swietnie...Ale to od lutego i też nie ma 100% pewnosci.

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Abz, już Ci mówię, co to za podłe nastroje. Ciągle czuję się chora, a powinnam jutro do pracy wrócić. Perspektywy na wyleczenie Taty marnieją. Nie mogę zajść w ciążę. Pogoda to tylko kropelka w morzu...
ojej, faktycznie złożyło ci sie troche tego, ale: niedługo wyzdrowiejesz, nawet bardzo niedługo, bedziecie mieć nowe WŁASNE mieszkanko, ciąża...wiesz aktualnie masz śluz i nie zawahaj sie go użyć a Tata jest silny i nie podda sie łatwo, moze nie możesz mu w tym leczeniu pomóc, ale pomodlić się i wierzyc to możesz na pewno

A tak z innej beczki: jakie macie plany na Sylwestra? Bo nie wiem czy już o tym rozmawiałyśmy
U nas w zeszłym tyg okazało sie, że idziemy na domówkę (kolejny rok z rzędu) tym razem do kumpla. Na nasze mozliwości finansowe taka imprezka jest jak najbardziej wskazana. Nie zależało mi szczególnie na żadnym wyjściu, ale mamy blisko wiec spedzimy sylwka ze znajomymi.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-07, 10:57   #2828
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez abz Pokaż wiadomość
A tak z innej beczki: jakie macie plany na Sylwestra? Bo nie wiem czy już o tym rozmawiałyśmy
my albo zostaniemy we dwoje w domu, albo zaprosimy do nas kilka osób.

Stary 2009-12-07, 11:06   #2829
kretencja
Zakorzenienie

Cóż, my na Sylwestra jeszcze nie mamy sprecyzowanych planów. Jest pomysł, żeby jechać ze znajomymi do innego znajomego do Poznania, na jakieś takie spotkanie niewielkie.. Sama nie wiem, czy mi się chce. Dużo zależy oczywiście od tego, jak będziemy ze zdrowiem stać.
W zeszłym roku w sylwestra byłam chora

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2009-12-07, 11:07   #2830
Ollliwka
Zakorzenienie

a my ostatnie 3 lata spędzaliśmy poza Łodzią , pierwszy sylwester nad morzem , dwa następne 60 km od Łodzi w ośrodku z przyjaciółmi , ale w tym roku nie da sie załatwić pokoi w ośrodku, już zresztą od lutego się nie da tam pojechać.. tak więc siedzimy u mnie w domu we dwoje. Chyba ,że nasz przyjaciel ze swoją nową dziewczyną zaproszą .. my nie zamierzamy zapraszać bo od 3 lat zapraszamy go wszędzie jak nie zaprosi ( bo bedzie chcial 1 szego sylwka spedzic z sympatią ) to jak pisałam we dwoje u mnie
Ale zamotałam
Stary 2009-12-07, 11:12   #2831
abz
Zakorzenienie

A ja kilka lat temu nie dość, ze pojechaliśmy na pierwszego sylwka nad morzem, to do tego byłam chora, dzień wcześniej, wymioty, gorączka, taka chyba grypa, w dzień wyjazdu na szczęście nie wymiotowałam tylko byłam słaba, dieta (ryz itp), nie piłam alkoholu, bałam sie cokolwiek zjeść....Potem okazało sie, ze nic mi juz nie było, bo to była taka 1-dniówka, no ale lekarka kazała diete trzymać.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-07, 11:23   #2832
Mpik82
Rozeznanie

GG do Mpik82

My też spedzamy sylwka w domku razem ze znajomymi,, kazdy cos przyniesie dobrego i bedzie lepsza wyzerka niz w lokalu a o ile taniej.. w duzej kuchni tak jak w zeszlym roku bedzie sala taneczna eheh
na swieta jedziemy do mojej mamy do grecji,, wiec na sylwka juz nie szalejemy

co do sluzu oczywiscie, ze Musicie go DOBRZE wykorzystac hehe
Stary 2009-12-07, 11:38   #2833
Pomidora
Zakorzenienie

Wróciłam od lekarza, zwolnienie do końca tygodnia. Mam zamiar odpoczywać, wyluzować i zrobić w końcu tego dzidziolka, żeby jakaś niespodzianka na Sylwka była A co, taki mam plan i niech mi tylko coś wyskoczy, to pazurami rozerwę

Dziewczyny, co to za smęty! Baciki się za to należą! Wcale nie jesteście beznadziejne, macie po prostu gorszy czas. Kretencjo, choróbsko w końcu minie, przecież nie może trzymać cię wiecznie. Tata ma gorszy okres, ale to silny facet, którego trzeba podziwiać, bo walczy z chorobą wspaniale. I ją pokona, bez dwóch zdań! Dziecko czeka na odpowiedni moment - może nawet sama nie wiedziałaś, że do tej pory nie było odpowiedniego Ale kto wie, moze niedługo... No i planuj remont, planuj urządzanie swojego kochanego mieszkania!

Co do Sylwka, to w zeszłym roku robiliśmy imprezę ze śmiesznymi nakryciami głowy połączoną z parapetówką. A w tym roku idziemy do znajomych do domku, będzie sylwestrowe ognicho, a jak pogoda pozwoli to też kulig Wybawimy się jak zawsze w tym towarzystwie świetnie

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 11:41   #2834
Tity
Zakorzenienie

Ja w tamtym roku zachorowałam, więc Sylwester był w łóżku. W tym roku mamy niby zaproszenie do koleżanki, ale ja bym chętnie w domu została. Ewentualnie poszła na jakieś party na którym będzie fajna muzyka i z fajnymi ludźmi, ale tutaj nie mamy za dużo znajomych, a jak mamy to nie znamy się za dobrze.

L
J
Stary 2009-12-07, 11:51   #2835
kretencja
Zakorzenienie

Pomidorko, dzięki. Ale wiesz... To nieprawda, że mój Tata na pewno pokona chorobę. Nie chcę się wpędzać w takie myślenie. To są przerzuty i to rozsiane. Oczywiście wierzymy, że może się udać. Ale musimy też mieć świadomość, że może się nie udać. Zaprzeczanie temu w niczym nie pomaga...

Jestem ciekawa, jak się u Was spisał wczoraj Mikołaj? Ja dostałam świetny szal (uwielbiam ostatnio szale) - taki lekki, cieniowany, rudo-żółty i wielką czarną torbę na ramię, taki wór z wewnętrznymi kieszonkami. Jest olbrzymia, ale to dobrze, lubię takie, bo zawsze taszczę ze sobą tysiąc klamotów... A co wy dostałyście?

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-07, 11:55   #2836
Tity
Zakorzenienie

My byliśmy na zajęciach, ale w międzyczasie poszliśmy sobie na pizze, a potem na pyszny deser i to był nasz Mikołaj

L
J
Stary 2009-12-07, 12:04   #2837
Pomidora
Zakorzenienie

Może masz rację z tym nastawieniem, ale ja będę wierzyć bardzo mocno
Co do Mikołaja - od teścia dostaliśmy kasę (byliśmy w szoku, bo on nigdy nam prezentów nie robi, a tu się szarpnął - po chorobie pójdę sobie na zakupu), a tak ja zawsze od moich rodziców kalendarze adwentowe (u nas nie obchodzi się z prezentami Mikołajek), a sami kupiliśmy sobie "Absolwenta" na dvd, bo już dawno chciałam obejrzeć, a zbieramy stare filmy
Kretencjo, tak teraz pomyślałam, jak miałaś problemy ze śluzem, czy kiedyś próbowałaś jakiś cykl z wiesiołkiem i lnem? Ja właśnie ten cykl z tym jadę i widzę poprawę już teraz, a mam dopiero 7 dc Wiesiołek dodatkowo reguluje niektóre hormony, ale można go brać tylko do owu.

28.09.2014

Stary 2009-12-07, 12:09   #2838
kretencja
Zakorzenienie

Brałam wiesiołek, ale chyba za małą dawkę. W każdym razie efektu nie było. Wiesz, u mnie problemy ze śluzem prawdopodobnie są wynikiem braku owulacji, to tu wiesiołek nie pomoże... Sama nie wiem, przy najbliższej okazji (pewnie w styczniu) poradzę się gina...

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2009-12-07, 12:15   #2839
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Brałam wiesiołek, ale chyba za małą dawkę. W każdym razie efektu nie było. Wiesz, u mnie problemy ze śluzem prawdopodobnie są wynikiem braku owulacji, to tu wiesiołek nie pomoże... Sama nie wiem, przy najbliższej okazji (pewnie w styczniu) poradzę się gina...
No to na owulację wiesiołek nie pomoże, ewentualnie ziółka ojca Sroki (miałam po nich taką owu, że krecha na teście była aż bordowa ). Ale ja znam tylko naturalne metody wspomagające, a lekarz zawsze lepiej pomoże

Ollliwko, nie odpisałam ci o tych testach. Teraz, kiedy wiem już mniej więcej, kiedy mam owu, robię testy od 12 dc, wcześniej zaczynałam od 10dc. Za każdym razem mi wychodzi owu. Najczęściej jak w zegarku 14 dc, następnego dnia krecha słabnie. Tylko widocznie nie ma to znaczenia, bo mimo, ze się wstrzelamy w ten dzień, to dziecka ani widu, ani słychu Ale nic - przeszłam już cykl z ziołami, przeszłam bez niczego, przeszłam z samym magnezem i kilka innych, teraz przechodzę z wiesiołkiem i lnem, zobaczymy

28.09.2014

Stary 2009-12-07, 12:15   #2840
abz
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem ciekawa, jak się u Was spisał wczoraj Mikołaj? Ja dostałam świetny szal (uwielbiam ostatnio szale) - taki lekki, cieniowany, rudo-żółty i wielką czarną torbę na ramię, taki wór z wewnętrznymi kieszonkami. Jest olbrzymia, ale to dobrze, lubię takie, bo zawsze taszczę ze sobą tysiąc klamotów... A co wy dostałyście?
ja dostałam pieniążka od mamy (czyli od rodziców), od męża nic, w sumie kupowaliśmy sobie prezenty jak byliśmy jeszcze przed ślubem, ale ja mu kupiłam słodycze, ktore lubi. Na gwiazdke tez pewnie sobie nic nie kupimy, chyba, ze coś do ubrania, ale to wspólnie w sklepie, bo po co mam kupować jakieś pierdoły? A coś do ubrania to zawsze sie przyda, jemu szczególnie, bo dostrzegam braki w jego garderobie

Stary 2009-12-07, 12:21   #2841
kretencja
Zakorzenienie

U nas za Mikołaja robiła Mama, mężowi kupiła fajny sweter w paski.
Natomiast na święta zawsze kupujemy sobie, nie tylko w moim rodzinnym domu, ale też z mężem nawzajem, jakieś prezenty potajemnie. Oczywiście mniej-więcej się orientujemy, kto o czym marzy, żeby nie było wtop. I muszę powiedzieć, że zarówno prezenty od Rodziców, od Brata, jak i od Męża, zawsze są trafione

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2009-12-07, 12:22   #2842
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem ciekawa, jak się u Was spisał wczoraj Mikołaj?
od cioci męża (wczoraj byliśmy u niej na obiedzie) wałówka: dwie paczki makaronu, kilka słoików przetwów domowych, trzy soki, cukinię i zamrożone: schab, piersi kurczakowe, mielone. (szczęki nam opadły, jak to w domu rozpakowałam.)
od moich rodziców: biały obrus, bieżnik, szklany wazon, merci i dwa mikołaje czekoladowe. (jak mężuś wróci, poprosze, żeby zrobił zdjęcie, to Wam pokażę.)
normalnie... fajne były tegoroczne mikołajki.

Stary 2009-12-07, 14:02   #2843
Ollliwka
Zakorzenienie

a ja od mamy dostałam botki fioletowe tzn sama sobie wybierałam
od TŻ nic bo przyjechał wczoraj po małej sprzeczce jak to mu powiedziałam ,że jestem zła bo nie przyjedzie i nie pomoże z meblami i też przemyślał sprawe i napisał ,że o 14 będzie.. nie kupował nic bo ostatnie dni był chory i w domu siedział.
A ja kupiłam mu mikołaja z czekolady nie obchodzimy mikołajek za bardzo.
Stary 2009-12-07, 14:47   #2844
aldii
Zakorzenienie

Pomidorko zdrowiej szybko
Abz kciukasy, prezent by byl najpiekniejszy na swiecie
Magialena z tym celowaniem to jest tak, ze kilka dni przed owu robi sie dziewczynke, a w sam dzien owu i kilka po, chlopca.U mnie sie sprawdzilo
Kretencja to moze i Ty bedziesz maila przepiekny prezent swiateczny
Tity
Kretencja ja sluzu plodnego nie mialam przez pol roku i tez razem z ginem myslelismy, ze nie dochodzi do owu.Ale nie zgodzilam sie na hormony i prosze bardzo - jest dzidziol !!!

Mnie mikolaj ominal szerokim lukiem, a sylwestra mam nadzieje, ze nie spedze na porodowce
Stary 2009-12-07, 15:07   #2845
marthinisa
Rozeznanie

Cześć dziewczyny. Co tu dużo pisać, dostałam @
Już jestem po płaczu i siąpieniu nosem. Tak bardzo chciałam żeby tym razem się udało. Tym bardziej, że wstrzeliliśmy się niemal 100 procentowo. Ponadto pojawiły się u mnie okropne bóle piersi i podwyższona temp przez parę dni, ale niestety. No i okres przyszedł za wcześnie, nie spodziewałam się go nic a nic, nie byłam przygotowana więc musiałam zwolnić się z zajęć ech..do d...py to wszytko...

Wystarczy nie umierać.

Woody Allen
marthinisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 15:48   #2846
aldii
Zakorzenienie

Marthinisa a o ile wczesniej przyszla @ ?? bo moze to krwawienie implantacyjne....
Stary 2009-12-07, 15:57   #2847
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
lenka naprawdę wierzę w to ,że z nowym rokiem mamy znowu podładowane akumulatory.. także 2009 należy do nich a kolejny do Ciebie
ale masz jakieś omdlenia , krew z nosa , brak apetytu? no wycieńczona to jesteś na bank , ze dwa tyg. zwolnienia by Ci z pewnością posłużyło daj znać jak po wizycie
Omdleń żadnych nie mam, tylko mi ciągle słabo i niedobrze Brak apetytu to mało powiedziane, nie mam w się co ubrać, tak schudłam. Poszłam dzisiaj do lekarza z teściową, w sumie to weszłyśmy razem i porozmawiałyśmy z lekarką. Pierwsze pytanie jakie zadała, to czy nie jestem w ciąży:/ No i musiałam powiedzieć, że na pewno nie, że byłam u gina, biorę tabletki, luteinę itd.. Omal się nie rozpłakałam przy tym, wszystko wyszło na jaw, p. doktor powiedziała że ten stres pewnie dlatego, że chciałabym zajść w ciążę.. ja o tym wiem, ale moja teściowa wreszcie się dowiedziała.. z czego bardzo się cieszę, bo skończą się uwagi "kiedy wy", poza tym tak jej się smutno zrobiło, że też się prawie popłakała. No i teraz mam zwolnienie do poniedziałku następnego włącznie, teściowa mnie cały czas przytula.. a ja się poczułam lepiej na myśl, że odpocznę od tego wszystkiego. Ostatnie dwa dni byłam w takim stresie że ciągle mi niedobrze.. boję się, że może przez to znowu nie być owulacji Czy to możliwe???
Teraz przez tydzień tylko się odstresowuję.. Dostałam też skierowanie na badania różne, min morfologia i tarczyca, także jutro je zrobię.

Cytat:
Napisane przez Mpik82 Pokaż wiadomość
Lenko*- ja też wierze, że Wydarzy się cud Pamiętaj razem się staramy i możemy już zacząć
Ja zaczne się starać od jutra hehe, bo dziś z moim Lubym się nie widzeb mijamy się czesto.. ale jutro mam pracke do 16 i w środe do 13 wiec zdazymy cos podziałać hehe wtedy zaczną się dni ,,,na dziewczynkę wiem, smieszna jestem ale chcialabym dziewczynke, oczywiśce wiem, ma być zdrowe i to jest NAJWAŻNIEJSZE, ale tak jakoś czuje ze emocjonalnie wolałabym małąEMILKĘ lub MIleNkĘ hehe :-P mialam okres chyba podobnie do ciebie bo @1XII?, co?
Ja 28.11 miałam @, więc się razem staramy Pociesza mnie to trochę, że nie jestem sama.. My już wczoraj się staraliśmy, ale tak naprawdę to zmieniamy taktykę.. Nie zamierzamy się kochać codziennie, tak jak ostatnio, tylko wtedy kiedy mamy ochotę. Choćby to miało być tylko 3 razy przez cały cykl... Inaczej sfiksuję. Poza tym ja jak myślę o dziewczynce, to tylko o Emilce Jest jeszcze kilka innych imion, które mi się baardzo podobają, ale Emilka najcudniejsza

kretencja, no na pewno Ci smutno, dobrze, że tata się trzyma i nie poddaje.

Cześć Pomidorko, dawno Cię nie było.. Powiem Ci że u mnie ten dół przez pracę, i przez te ciąże w rodzinie, inaczej bym dawno wyluzowała..

abz, jestem już na zwolnieniu... na zajęcia na uczelnię raczej będę chodzić, może opuszczę te, na które najwięcej trzeba się nauczyć.
A propos staranek, myślę, że może Ci się szybko udać, bo nie schizujesz tak jak my

A co do sylwestra, to najchętniej bym go przespała, ale mamy plan żeby go spędzić w domu tylko we dwoje, romantycznie itd

marthinisa wstrętna ta @.. ja się też chyba zapłaczę, jak znowu w tym cyklu dostanę.....

Edytowane przez Lenka*
Czas edycji: 2009-12-07 o 16:31
Lenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 16:13   #2848
marthinisa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Marthinisa a o ile wczesniej przyszla @ ?? bo moze to krwawienie implantacyjne....
Tylko o 2 dni wcześniej. Byłam zaskoczona, bo moje cykle choć regularne to dość długie, minimum 33 dni. Dziś jest 31 dc. Dodatkowo temp wróciła do książkowej średniej. Tak więc nic z tego, ale za przytulenie dziękuję

Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość

marthinisa wstrętna ta @.. ja się też chyba zapłaczę, jak znowu w tym cyklu dostanę.....
A który cykl się staracie? U nas minął 6 i teraz zrobię wszystko żeby się maxymalnie wyluzować, żadnego wyliczania dni płodnych, żadnego planowania. Jeśli do wiosny nic się nie zmieni wybierzemy się do lekarzy.

Wystarczy nie umierać.

Woody Allen
marthinisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 16:24   #2849
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Napisane przez marthinisa Pokaż wiadomość
A który cykl się staracie? U nas minął 6 i teraz zrobię wszystko żeby się maxymalnie wyluzować, żadnego wyliczania dni płodnych, żadnego planowania. Jeśli do wiosny nic się nie zmieni wybierzemy się do lekarzy.
My się krótko staramy, bo dopiero 3 cykl, ale u mnie są na bank bezowulacyjne cykle i bardzo długie, jeszcze nigdy w życiu nie miałam regularnych, bardzo często co 60-80 dni. I to mnie stresuje, bo bez tego nie ma szans Dostalam od lekarza clo na wywolanie owulacji i czekam co z tego będzie.
A wyluzować się nie jest łatwo... Nam nawet urlop we wrześniu nie pomógł.
Stary 2009-12-07, 17:31   #2850
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

widze ze temat sylwestra my spedzimy go w domu mamy zaproszenie od znajomych no ale ja juz nie dam rady bo bede na ostatnich nogach wiec TZ powiedzial ze nie ma sensu zebym sie meczyla i spedzimy go razem w domku
elcia0787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości