Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ III - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-07, 12:08   #391
aa2
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

witajcie słoneczka moje
Carol trzymam kciuki za wizyte żeby było wszystko ok
Cosmaaa ale mnie nakręciłaś juz myślałam że bedziesz miała taką kinder niespodziankę
Marlenko mam nadzieję że Ci lepiej już i że wiecej żadne chorubska sie nie przypałętają do Ciebie

Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość
Powiem Ci że czasami aż za bardzo moje kochanie postanowiło że sam będzie mi solił kanapki bo ja za bardzo lubie sól i za dużo bym używała, nie pozwala mi pić gazowanego i wogóle zanim kupimy jakiś pordukt to czyta czy nie ma za dużo chemii, boje się że zaraz przerodzi się to w paranoje...

hihi ja też uwielbiam sól i ciagle słysze do mojego męża ze wkońcu sie przez nia rozchoruje
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 12:08   #392
Carol77
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki
Karolinko 3mqm kciuki za wizyte ale napewno wszystko jest ok:
Cosma ale nam narobilas "smaka" na tedwie kreseczki
dziewczynki a @ nadal nie ma ehh
Dziękuję Moniczko mnie tez sie spóźniały po odstawieniu tabsów i były strasznie skąpe, bardziej jak plamienia, kotuś ale do lekarza warto pójść, niech zobaczy co słychac

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 12:14   #393
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Dziękuję Moniczko mnie tez sie spóźniały po odstawieniu tabsów i były strasznie skąpe, bardziej jak plamienia, kotuś ale do lekarza warto pójść, niech zobaczy co słychac
slonce ja nie bralam tabsow wogole nigdy...ale mam ostatnio duzo stresow u lekarza bylam w sumie 4 mce temu ale pojde napewno najpozniej po nowym roku zobaczyc co i jak..wiecie ja to glupiutka jestem wiem, ze fasolinki nie ma, ale ja i tak ciagle mam nadzieje
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 12:19   #394
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosiaro Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny!
Dzisiaj w nocy praktycznie nie spałam.Wierciłam sie strasznie.No i raz tak się trochę mocniej przekręciłam i strasznie mnie zaklulo w dole brzucha z prawej strony.Już drugi raz mi się to zdarza.Miałyście tak drogie zafasolkowane?

Carol trymam kciuki za dzisiejsza wizyte i zdaj relację koniecznie po.

Cosmaa
mnie przed zatestowaniem mdliło wieczorami, ale tak delikatnie.

Motylku ja tez nie wiem, kiedy był ten moment, który zaowocował fasolką.Trzymam kciuki żeby się udało!!!!
[QUOTE=aa2;15713842]witajcie słoneczka moje
Carol trzymam kciuki za wizyte żeby było wszystko ok
Cosmaaa ale mnie nakręciłaś juz myślałam że bedziesz miała taką kinder niespodziankę
Marlenko mam nadzieję że Ci lepiej już i że wiecej żadne chorubska sie nie przypałętają do Ciebie

Gosiu i Asiu dziękuję kochane jesteście napiszę Wam jak tylko wrócę co i jak

Kochane troszke z innej beczki, wkleję Wam link do filmików o tych super anionowych podpaskach Winalite love moon które sobie kupię i zamiast tych wstrętnych wielkich podpasek po porodzie będe te stosować, na sama myśl o tych kolosach niewygodnych i przeciekających i smrodku niedobrze mi się robi, czytałam dużo o Winalite i są rewelacyjne zarówno na normalny okres jak i po porodzie-te większe na noc. Wkleję ten link tez do 1 postu.

http://www.youtube.com/results?searc...rch_type=&aq=f

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-12-07, 12:27   #395
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie dziewczyny!
Dzisiaj w nocy praktycznie nie spałam.Wierciłam sie strasznie.No i raz tak się trochę mocniej przekręciłam i strasznie mnie zaklulo w dole brzucha z prawej strony.Już drugi raz mi się to zdarza.Miałyście tak drogie zafasolkowane?

Cosmaa mnie przed zatestowaniem mdliło wieczorami, ale tak delikatnie.

Motylku ja tez nie wiem, kiedy był ten moment, który zaowocował fasolką.Trzymam kciuki żeby się udało!!!!
ja tak od czasu do czasu mam, że mnie coś tam zakłuje, więc chyba jest ok.

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość

ja też mam taką nadzieję, przed chwilą byłam w aptece po leki, bo mi się już pokończyły, oczywiście poubierana szalik czapa i powiem Wam że jak się tak z auta do apteki przeszłam na świeżym powietrzu to od razu lepiej się poczułam, oczywiście gorzej było z staniem w kolejce.
Niestety jutro już muszę wrócić do pracy, na szczęscie warunki mam jak domowe, a jeżdzę autem do pracy. Muszę teraz powoli nabierać sił i przyjąć do wiadomości że trzeba troszkę zwolnić tempo.
Myślę że najgorsze mam już za sobą.
Stary 2009-12-07, 12:42   #396
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
slonce ja nie bralam tabsow wogole nigdy...ale mam ostatnio duzo stresow u lekarza bylam w sumie 4 mce temu ale pojde napewno najpozniej po nowym roku zobaczyc co i jak..wiecie ja to glupiutka jestem wiem, ze fasolinki nie ma, ale ja i tak ciagle mam nadzieje
to niestety calkiem normalne mysle, ze wiele z nas tak ma
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 12:51   #397
aa2
Zakorzenienie

[QUOTE=Carol77;15714066]
Cytat:
Napisane przez

Kochane troszke z innej beczki, wkleję Wam link do filmików o tych super anionowych podpaskach Winalite love moon które sobie kupię i zamiast tych wstrętnych wielkich podpasek po porodzie będe te stosować, na sama myśl o tych kolosach niewygodnych i przeciekających i smrodku niedobrze mi się robi, czytałam dużo o Winalite i są rewelacyjne zarówno na normalny okres jak i po porodzie-te większe na noc. Wkleję ten link tez do 1 postu.

[URL
http://www.youtube.com/results?search_query=Wina lite+-+Liliana.+USA+i+Polska.&s earch_type=&aq=f[/URL]

kurcze spoko te podpaski , chyba zamówie 1 na próbe, znalazłam na allegro, no i oczywiście przeprowadze dokladnie taki sam eksperyment jak na filmik, zresztą dać dziecku przykład i sie bawi właśnie zrobiłam coś podobnego na odpasce którą mam w domu i oczywiscie cały czas mokra zelu bardzo mało

no to mi dałaś Carol zajęcie, teraz muszę to sprzątnąć

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-07, 13:02   #398
Carol77
Zakorzenienie

[QUOTE=aa2;15714677]
Cytat:

kurcze spoko te podpaski , chyba zamówie 1 na próbe, znalazłam na allegro, no i oczywiście przeprowadze dokladnie taki sam eksperyment jak na filmik, zresztą dać dziecku przykład i sie bawi właśnie zrobiłam coś podobnego na odpasce którą mam w domu i oczywiscie cały czas mokra zelu bardzo mało

no to mi dałaś Carol zajęcie, teraz muszę to sprzątnąć
Ja tez je kupię na bank i też zrobie próbe, mnie wkurzaja wszystkie które sa na rynku, a always niby najlepsze, a mokre i kleja sie do dupy jak nie wiem co bleeeeeee dlatego ja tampony używałam głownie tylko jak za długo to mnie wszystko bolało a te są rewelacyjne, moja mama sobie zamówiła wkladki na codzień. Daj znac kotuś jak już je dostaniesz i popróbujesz!!!

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-12-07, 13:12   #399
Maggie1983
Zakorzenienie

[QUOTE=Carol77;15714856]
Cytat:

Ja tez je kupię na bank i też zrobie próbe, mnie wkurzaja wszystkie które sa na rynku, a always niby najlepsze, a mokre i kleja sie do dupy jak nie wiem co bleeeeeee dlatego ja tampony używałam głownie tylko jak za długo to mnie wszystko bolało a te są rewelacyjne, moja mama sobie zamówiła wkladki na codzień. Daj znac kotuś jak już je dostaniesz i popróbujesz!!!
a ja zagladnelam, ale nie wiem o co za bardzo kaman, bo jestem w pracy i ogladalam, ale bez dzwieku zastanawia mnie tylko fragment jak ta Pani cos sobie przykleja na szyje i je cytryne i nic, a pozniej to dokleja i nie moze przelknac tej cytryny obejrze w domciu z glosem
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 13:18   #400
kasiula1208
Zadomowienie

a ja dzisiaj sobie tylko was podczytujenie mam dzis weny....nic mi sie nie chce....jakis mam poteznie leniwy dzien dziasiaj.....ale sledze was z ukrycia..hihihi
5 posiłków dziennie: 10-12-14-16-18
zaczynam od nowa
17.luty - chyba 80 kg. (boje sie wchodzic na wage)
dieta od poniedziałku
21.luty -
kasiula1208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 13:23   #401
itakasia
Zakorzenienie

cossma
mi sie wydaje ze przy tabsach moze byc skape plamienie i nawet mdlosci ale dopytaj lekarza na najblizszej wizycie
sas
strasznie ci wspolczuje z ta @. niech cie juz nie zwodzialbo niech znika na dluugo czas
carol
pamietam o wizycie i kciuki sa. czekam na info. podpaski znam
motylek
u jednych sluz plodny wystepuje dluzej a u innych krocej. dodatkowo mozna odczuwac klucie w jajniku. szyjka wtedy jest wysoko i miekka.
marlenka
jesli nie masz temperatury to spacer wskazany. ale z ta praca to przeginasz kochana. wszedzie krzycza ze conajmniej 7 dni w domu, a szczegolnie w twoim stanie. dbaj o siebie kochananie masz szansy zostac w domku?
gosiaro
to klucie od cialka zoltego i jest zupelnie normalne
latko
ja mialam malo wod w obu ciazach. i pod koniec bylam pod baczna obserwacja, robilam czeste ktg, tak profilaktycznie, zeby miec reke na pulsie. ale taka chyba moja uroda. staram sie pic wiecej ale na razie efekt taki ze picie wcale mi nie wchodzi

a dzis tylko mdlosci bez rewelacja
itakasia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-07, 13:26   #402
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Caroll,fajne te artykuly, chyba zamowie sobie wkladki dzienne
Cosmaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 13:31   #403
niunia1401
Wtajemniczenie

czesc dziewczynki
co do podpasek Carol to alwysy sa naprawde kiepskie,bynajmniej te z ta siateczka zakichana,ale z tego co wiem w polsce sa niezle cieniutkie belli niebieskie opakowanie a tu jest ich odpowiednik wlasnie w alwaysach biale opoakowanie z rozowym napisem,ja ich tu uzywam bo ja mam alergie na te zwykle ta siatka sztuczna,ale w polsce ich niewidzialam tampony to tylko OB ,a wogule to jutro mam wizyte u ginekologa a @ spoznia sie dopiero dwa dni czyli 32 dzien cyklu

http://suwaczki.maluchy.pl/li-59885.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-55516.png
niunia1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 13:37   #404
kasiula1208
Zadomowienie

http://dniplodne.schorzenia.info/ind...kcja=kalendarz dziewczynki zanlazłam fajny kalendarzyk wystarczy zaznaczyc ze chcesz powiadomienia na maila o dniach płodnych i bedziecie je dostawac moze sie przyda

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

dziwne to wszystko bo według kalendarzyka home pl. mam dni płodne do 3.12. a według tego kalendarzyka (i innych) az do 7.12. i byc tu człowieku madry
zaczynam od nowa
dieta od poniedziałku
21.luty -
Stary 2009-12-07, 13:40   #405
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cosma boski Twoj podpis!!!!

Kasiula uszy do gory skarbku. Czasem sie trafia gorszy dzien

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiula1208 Pokaż wiadomość
http://dniplodne.schorzenia.info/ind...kcja=kalendarz dziewczynki zanlazłam fajny kalendarzyk wystarczy zaznaczyc ze chcesz powiadomienia na maila o dniach płodnych i bedziecie je dostawac moze sie przyda

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

dziwne to wszystko bo według kalendarzyka home pl. mam dni płodne do 3.12. a według tego kalendarzyka (i innych) az do 7.12. i byc tu człowieku madry
Kasiu te kalendarzyki dzialaja jak masz regularne cykle. Bo jak sa rozne to nie mozna na tym polegac bo ta owulacja moze sie pojawic w zupelnie innym czasie... Moze poczytaj o mierzeniu temperatury i sprobuj tego wlasnie...?

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 13:41   #406
Cosmaaaaaaa
BAN stały

[QUOTE=Maggie1983;15715029]
Cytat:
a ja zagladnelam, ale nie wiem o co za bardzo kaman, bo jestem w pracy i ogladalam, ale bez dzwieku zastanawia mnie tylko fragment jak ta Pani cos sobie przykleja na szyje i je cytryne i nic, a pozniej to dokleja i nie moze przelknac tej cytryny obejrze w domciu z glosem
Ja wlasnie ogladam chodzi o to ze ten pasek anionowy pomaga odkwaszac organizm i jak miala go na szyi to nie czula kwasu w cytrynie, natomiast jak zdjela i jadla cytryne bez niego to sie kwasila poza tym mowila ze pomaga taki pasek wilgotny na bole glowy i np ramion
Mowila tez o tym ze mozna to wsadzic do butow i wtedy pomaga na stany grzybicze, nawet na pekajace piety
Jak dla mnie to co niesamowitego, chce sprobowac i przekonac sie na ile jest w tym prawdy Podobno oprocz pozytywnego dzialania na kobiece narzady, lecza hemoroidy, picie wody anionowej (tak jak ona ja robila na poczatku) oczyszcza jelita i pomaga chudnac- bo usuwa drozdzaki ktore sprawiaja ze ma sie ochote na slodycze np
Kurcze zyc nie umierac!! Kto to wymyslil? Jak to naprawde tak dziala to nobla powinien dostac nie moge sie doczekac paczki z tymi wkladkami hihi
Stary 2009-12-07, 13:42   #407
aa2
Zakorzenienie

[QUOTE=Carol77;15714856]
Cytat:

no tylko zamówie je dopiero po swietach

Cytat:
a ja dzisiaj sobie tylko was podczytujenie mam dzis weny....nic mi sie nie chce....jakis mam poteznie leniwy dzien dziasiaj.....ale sledze was z ukrycia..hihihi
dobrze że przynakmniej duchem z nami jesteś
Stary 2009-12-07, 13:43   #408
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość

cossma
mi sie wydaje ze przy tabsach moze byc skape plamienie i nawet mdlosci ale dopytaj lekarza na najblizszej wizycie
sas
strasznie ci wspolczuje z ta @. niech cie juz nie zwodzialbo niech znika na dluugo czas
carol
pamietam o wizycie i kciuki sa. czekam na info. podpaski znam
motylek
u jednych sluz plodny wystepuje dluzej a u innych krocej. dodatkowo mozna odczuwac klucie w jajniku. szyjka wtedy jest wysoko i miekka.
marlenka
jesli nie masz temperatury to spacer wskazany. ale z ta praca to przeginasz kochana. wszedzie krzycza ze conajmniej 7 dni w domu, a szczegolnie w twoim stanie. dbaj o siebie kochananie masz szansy zostac w domku?
gosiaro
to klucie od cialka zoltego i jest zupelnie normalne
latko
ja mialam malo wod w obu ciazach. i pod koniec bylam pod baczna obserwacja, robilam czeste ktg, tak profilaktycznie, zeby miec reke na pulsie. ale taka chyba moja uroda. staram sie pic wiecej ale na razie efekt taki ze picie wcale mi nie wchodzi

a dzis tylko mdlosci bez rewelacja
Cytat:
Napisane przez niunia1401 Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki
co do podpasek Carol to alwysy sa naprawde kiepskie,bynajmniej te z ta siateczka zakichana,ale z tego co wiem w polsce sa niezle cieniutkie belli niebieskie opakowanie a tu jest ich odpowiednik wlasnie w alwaysach biale opoakowanie z rozowym napisem,ja ich tu uzywam bo ja mam alergie na te zwykle ta siatka sztuczna,ale w polsce ich niewidzialam tampony to tylko OB ,a wogule to jutro mam wizyte u ginekologa a @ spoznia sie dopiero dwa dni czyli 32 dzien cyklu
Itakasiu dziekuję kochana a powiedz mi używałas Winalite???

Niunia musze te belli kupic i Ola wyprobuje, bo tez na allwaysy narzeka. Trzymam kciuki kochana za wiztyte!!!!!

Ja się dzisiaj ginka zapytam czy moge je w ciazy stosować, jak tak, to tez zamowie, a po porodzie to na bank

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-12-07, 13:47   #409
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość
Ach Motylku jeszcze co do naszych rzadkich stosunkow.... teraz nie mamy tak naprawde kiedy, wykorzystujemy kazda mozliwa okazje zeby sie poprzytulac, ale hm niekiedy nie ma jak skoro ja jestem w PL np, albo on tam jest teraz bedzie nasz 3 weekend osobno ...

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Boje sie czy nie za wczesnie, a madrala jestem i kupilam jeden
heh no tak, to musi być nieźle po takiej przerwie się do siebie dorwać mrrrrrrrraaaaaaauuuuuuć
Cytat:
witam was dziewczynki z samego rana...melduje sie....jestem co tam mamy dzisiaj ciekawego???lece czytac....uhmmmmm....udał o mi sie wreszcie zgwałcic mojego tz....ale za pózno....najpiekniej sze dni w moim cyklu mineły(chyba)
heh a miałaś go dorwać jakoś wcześniej;P jak tego misia ci dał;P no ale wiesz, może jednak cosik się tam udało
Cytat:
Zrobilam Negatyw
łeeeeeeee a ja już miałam małą nadzieję, że ci się udało no nic, ale tak jak pisałaś, na następnym teście rzyczę już II grubaśnych kresek
Cytat:
czesc dziewczynki
Karolinko 3mqm kciuki za wizyte ale napewno wszystko jest ok:
Cosma ale nam narobilas "smaka" na tedwie kreseczki
dziewczynki a @ nadal nie ma ehh
do lekarza marsz!!!
Cytat:
no i ładnie nie mam was jak nadrobic...tyle roboty w pracy dzis mambrzuch mnie dzis boli....chyba@wielkimi krokami sie zbliża...........:brzydal :
a może właśnie nie @ tylko fasolka już sobie tam miejsce robi
Cytat:
Witajcie dziewczyny!

Cosmaa
mnie przed zatestowaniem mdliło wieczorami, ale tak delikatnie.

kochana ja mam taką nadzieję ale jakoś wszystko w tym cyklu do góry nogami mam... dziś czuję kłucia w prawym jajniku (to by się zgadzało bo w zeszłym miesiącu był lewy) ale tempka znowu rano tylko 36,6 kurde no i co się dzieje???

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-07, 13:48   #410
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:

Nie martw sie, dziewczyna Piotra wyliczyla sobie ze ma dni plodne od polowy listopada do polowy grudnia Bo jeden cykl miala chyba 35 dni i ze jej tak komputer wyliczyl- twierdzila ze zrobila tabelke w exelu

A tak na powaznie, to moim zdaniem takie kalendarzyki moga podac dni plodne i owu tak pi razy drzwi, a wazne jest to bys Ty odczuwala jakiekolwiek symptomy, czyli sluz, klucie jajnikow itp
Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Cosma boski Twoj podpis!!!!
Fajny nie? Tak mnie optymistycznie nastraja Jak to czytam to wiem ze mimo ze dzis np mam zly dzien i wrazenie ze nic mi nie wychodzi i jestem beznadziejna, to jutro moze byc zupelnie inaczej i swiat bedzie lezal u mych stop A wkleilam abyscie i Wy sie tak pozytywnie nastroily

Dziewczyny, ja chyba sie zakochalam w tych tabsach no oprocz tego malego stresa zupelnie nie odczuwam PMS, zadnego bolu brzucha, plecow, glowy i niewiadomo czego jeszcze I w dodatku dzisiaj moge dokonac gwaltu na TZ oj pieknie
Stary 2009-12-07, 13:49   #411
aa2
Zakorzenienie

ja tam allways-ów nie używam bo mi po nich sie odparzenia robia, a tak ogólnie to tampony u mnie przewazają, tylko teraz po zabiegu nie mogę uzywac

kurcze nic mi sie nie chce...
Cosmaaa masz niezły opis
Stary 2009-12-07, 13:52   #412
niunia1401
Wtajemniczenie

Cytat:
Itakasiu dziekuję kochana a powiedz mi używałas Winalite???

Niunia musze te belli kupic i Ola wyprobuje, bo tez na allwaysy narzeka. Trzymam kciuki kochana za wiztyte!!!!!

Ja się dzisiaj ginka zapytam czy moge je w ciazy stosować, jak tak, to tez zamowie, a po porodzie to na bank

tylko te niebieskie reszta ma tez ta siatke zakichana ,jakby plastik a te niebieskie sa jakby z bawelniana cieniutka powloka jak normalna bielizna sa cienkie i ogolnie dobre

Stary 2009-12-07, 13:55   #413
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
heh no tak, to musi być nieźle po takiej przerwie się do siebie dorwać mrrrrrrrraaaaaaauuuuuuć
Hehe no sa wrazenia niesamowite powiem Ci
Ostatnio kochalismy sie na szybciocha (bo tesciowa u nas nocowala i miala niedlugo wrocic) w lazience, dorwal mnie jak wychodzilam spod prysznica, i hm jedyne oparcie jakie moglam wykorzystac to suszarka (wyglada jak pralka) Po czym na drugi dzien tak mnie piers lewa bolala, kazalam sie macac czy jakis guzow nie mam i w stresie oczywiscie ogromnym czemu mnie boli Po czym przypomnialam sobie ze owo piersia sie opieralam o rog suszarki I nie dalo sie zapomniec co najmniej przez kilka dni o tych wyczynach

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
łeeeeeeee a ja już miałam małą nadzieję, że ci się udało no nic, ale tak jak pisałaś, na następnym teście rzyczę już II grubaśnych kresek
Dziekuje, a ja Tobie i reszcie czekajacej na @ badz jej brak, oby te dwie krechy pokazaly sie jak najszybciej

A propos takich testow, Asiu, to pamietam jak bylam mala i znalazlam u mojej mamy w szafce tapony to odrazu po szklanke, wody i sprawdzanie jak to dziala kilka lat pozniej z instrukcja 'instalowalam' na sobie hihi
I pierwszym razem zastanawialam sie czy tez jak wyjme to bedzie tak ociekac jak wtedy woda
Stary 2009-12-07, 13:56   #414
niunia1401
Wtajemniczenie

ogolnie ciagle uzywanie samych tamponow to nie do konca dobrze, choc w nocy i pod koniec menstruacji powinny byc podpaski,natura niestety.choc wiem ze tampony to ogolnie wygoda,i lepsze samopoczucie

Stary 2009-12-07, 13:57   #415
Morgana le Fay
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do Morgana le Fay

Hey!
Niestety zapomniałam mojego poprzedniego loginu i hasła, więc zarejestrowałam się jeszcze raz ( tym razem w innej części forum )

Jestem w 7 tygodniu mojej pierwszej ciąży Pani gin. potwierdziła ją, pierwsze usg mam za półtora tygodnia. A ponieważ to mój pierwszy raz w tym stanie, jestem trochę "zielona" jeśli chodzi o różne dolegliwości i objawy i co za tym idzie, wszystko mnie martwi...

Poza mdłościami, zmianą smaku etc zmartwił mnie dzisiaj mój lewy jajnik, ponieważ wyczułam go leżąc na łóżku pod dłonią !!! Nie wiem czy to jest normalne, czy też nie w pierwszym trymestrze... ponadto parę razy dokuczał mi lekki ból tego właśnie jajnika.. ( nocą ). Żadnych krwawień nie mam, żadnych osłabień, bólów kręgosłupa etc. Nie mam tez brązowej ani brunatnej wydzieliny . Jedynie typowe ( podobno) mleczno przezroczyste ślady.

Przeszukałam internet i przestraszyłam się ciąży pozamacinej, albo torbieli.
Czy macie może jakąś wiekszą wiedze na temat jajników w ciąży? Nie wiem czy niepotrzebnie się martwię, czy może powinnam zadzwonić do mojej gin.

Z góry dzięki za jakiekolwiek informacje !
postaram się odwiedzać forum tak często jak się da
Morgana le Fay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 13:59   #416
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Podziele sie jeszcze ulubiona ostatnio pioseneczka, ktora niewiadomo dlaczego nastraja mnie swiatecznie http://www.myvideo.de/watch/7008580/OneRepublic_Secrets

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

No i jeszcze aktor z teledysku skradl moje serducho Ale tylko troszke
Stary 2009-12-07, 13:59   #417
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe no sa wrazenia niesamowite powiem Ci
Ostatnio kochalismy sie na szybciocha (bo tesciowa u nas nocowala i miala niedlugo wrocic) w lazience, dorwal mnie jak wychodzilam spod prysznica, i hm jedyne oparcie jakie moglam wykorzystac to suszarka (wyglada jak pralka) Po czym na drugi dzien tak mnie piers lewa bolala, kazalam sie macac czy jakis guzow nie mam i w stresie oczywiscie ogromnym czemu mnie boli Po czym przypomnialam sobie ze owo piersia sie opieralam o rog suszarki I nie dalo sie zapomniec co najmniej przez kilka dni o tych wyczynach

Dziekuje, a ja Tobie i reszcie czekajacej na @ badz jej brak, oby te dwie krechy pokazaly sie jak najszybciej

A propos takich testow, Asiu, to pamietam jak bylam mala i znalazlam u mojej mamy w szafce tapony to odrazu po szklanke, wody i sprawdzanie jak to dziala kilka lat pozniej z instrukcja 'instalowalam' na sobie hihi
I pierwszym razem zastanawialam sie czy tez jak wyjme to bedzie tak ociekac jak wtedy woda
no to widze ze nie tylko ja tak mam, że sobie musze posprawdzać
Stary 2009-12-07, 14:03   #418
kasiula1208
Zadomowienie

[QUOTE=motylek85;15715752]heh no tak, to musi być nieźle po takiej przerwie się do siebie dorwać mrrrrrrrraaaaaaauuuuuuć

heh a miałaś go dorwać jakoś wcześniej;P jak tego misia ci dał;P no ale wiesz, może jednak cosik się tam udało

do lekarza marsz!!!

a może właśnie nie @ tylko fasolka już sobie tam miejsce robi

kochana ja mam taką nadzieję ale jakoś wszystko w tym cyklu do góry nogami mam... dziś czuję kłucia w prawym jajniku (to by się zgadzało bo w zeszłym miesiącu był lewy) ale tempka znowu rano tylko 36,6 kurde no i co się dzieje???[/QUOT
fajna jestes hihihh ale nie tym razem...ja tak sobie tylko do zartów wkrecam cosik....ogólnie to nie mozliwe... bo po pierwsze....w tym miesiacu tylko dwa razy sie poprzytulalismy....po drugie....zabezpiezpiecza my sie kochanie(stosunek przerywany)...wiec ja tak sobie pisze.....zeby podtrzymac temat...a le jestem co?????: Dbuziakia brzusio to mnie raczej boli na @ (bo mam dostac 16-17.12.)a nie na owulacje na owulacje to chyba juz za pózno....po co ja sie wogóle nad tym zastanawiam ?????????????????
zaczynam od nowa
dieta od poniedziałku
21.luty -
Stary 2009-12-07, 14:04   #419
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez niunia1401 Pokaż wiadomość
ogolnie ciagle uzywanie samych tamponow to nie do konca dobrze, choc w nocy i pod koniec menstruacji powinny byc podpaski,natura niestety.choc wiem ze tampony to ogolnie wygoda,i lepsze samopoczucie
Ja sobie tamponem przebilam blone dziewicza niechcacy.... Niby rzadko sie to zdarza ale mnie oczywiscie wszystko musi spotkac
Dla mnie tampon to podstawa, na ogol nie mam mocnych @, ale nie znosze uczucia ''przeciekania''.... ktore przy podpaskach i wkladkach niestety wiecznie mi towarzyszylo ... Teraz stosuje tampony badz na lzejsze dni wkladki od Alldays i po prostu czesciej je zmieniam Jesli wiem ze nie bede miala na to szans to tampon i jazda

Oj lece sie kapac, bo chyba TZ wraca do domku Znikl mi z pola widzenia na gchat
Jakbym sie juz dzisiaj nie odezwala to wiecie co robie
Stary 2009-12-07, 14:06   #420
niunia1401
Wtajemniczenie

sprawdzam tylko jak moj nowy podpis z dodatkiem o starankach widac

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości