Wszystko o Oriflame cz. IV - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-07, 11:51   #631
dudzia
Raczkowanie

GG do dudzia
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IV

Cytat:
Napisane przez Li O Pokaż wiadomość
Ja Ci odpisałam jeden post wyżej niż ten który cytowałaś...
aj faktycznie . to przepraszam za zamieszanie niechcący przeoczyłam taka ślepota ze mnie. ja wpisalam kod z kuponu ale chyba to nic nie zaszkodzilo jeszcze raz dzieki
dudzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 11:58   #632
Li O
Wtajemniczenie

Dziewczyny, wiem że już to pytanie było i jedna odpowiedź też była, ale może od tamtej pory ktoś jeszcze miał okazję to sprawdzić...
Jak oceniacie tą kopertówkę Shimmer ze str. 99? Ktoś mówił, że jest miękka, ale czy to jest wada? A jak kolor w porównaniu z katalogiem? Czy jest bardziej szara, czy grafitowa? No i najważniejsze - jak z jakością? Dobrze jest wykonana? Chciałam ją zamówić na prezent, ale się waham bo ostatnio bardzo się zawiodłam na czerwonym portfelu z PW. Na zdjęciach wyglądał bardzo ładnie, a dostałam poklejony taśmą klejącą i z wystającymi nitkami. Żal nawet wspominać o grubych i krzywych szwach...

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

A może ktoś mający możliwość byłby tak dobry i wstawiłby zdjęcie?
Li O jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 12:17   #633
Ezra21
Przyczajenie

Thumbs down Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IV

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
a z tym termoforem to o co chodzi? mówicie, że się nie opłaca? tak czy siak nie dodaje się do zamówienia (pisze że "nie moze być dodany" , a ten krem do rąk Tender Care oczywiście w brakach.

na zestaw do golenia który moja klientka chciała dać mężowi na święta też chyba nie mam co liczyć. super
mam ten sam problem ale chyba termoforu nie da sie zamowic, bo jest napisane w katalogu do wyczerpania zapasów pewnie jak zwylke mieli pare i sie rozeszły
Ezra21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 12:45   #634
Velvetrope
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ezra21 Pokaż wiadomość
mam ten sam problem ale chyba termoforu nie da sie zamowic, bo jest napisane w katalogu do wyczerpania zapasów pewnie jak zwylke mieli pare i sie rozeszły
Zawsze jak jest jakaś nowość, to się rozchodzi z szybkością światła Ja się w ostatnim katalogu nie załapałam na miodki toffi na przykład...

Żeby nie robić tu OT, założyłam wątek czy Oriflame to Wasze zajęcie gówne czy dodatkowe? Wątek jest tutaj:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=386865

Jeżeli macie ochotę się wypowiedzieć, to zapraszam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-60739.png
Velvetrope jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 12:56   #635
koniarka
Raczkowanie

Witam, mam pytanie. Potrzebuję krem z serii aloesowej, ale nie ma go w nowym katalogu i chciałabym się dowiedzieć, czy nie ma go akurat w tym katalogu, czy może w ogóle został wycofany? Będę wdzięczna za informację jak mogę go dostać
koniarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 13:12   #636
tabeh
Rozeznanie

GG do tabeh

Widzialyscie juz może nowy katalog? Czy wszystko jest rzeczywiscie w promocji? Dobre są ceny?
tabeh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 13:16   #637
Nusia_15
Zakorzenienie

ej dziewczyny istnieje cos takiego w necie jak sprawdzanie kosmetyków ? tz chodzi mi o to czy moge sb patrzeć czy są braki jakieś czy nie ?

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Cytat:
Napisane przez tabeh Pokaż wiadomość
Widzialyscie juz może nowy katalog? Czy wszystko jest rzeczywiscie w promocji? Dobre są ceny?
leży obok mnie
wiesz co moim zdaniem wielkich przecen nie ma

ciuchy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=45634451 #post45634451

Nusia_15 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-07, 13:18   #638
pycia17
Zakorzenienie

GG do pycia17

mowa o katalogu 1??
pycia17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 13:22   #639
SuNailsArt
Raczkowanie

GG do SuNailsArt Send a message via Skype™ to SuNailsArt

Witam serdecznie wszystkie wspaniale konsultantki firmy Oriflame

Kobietki (i byc moze panowie), czy ktoras/ktorys z Was posiada moze probki pomadek z Oriflame??? Jestem konsultantka od paru miesiecy dopiero, zamowilam sobie u swojej sponsorki wszystkie probki i myslalam ze sa one jakos sensownie ponumerowane lub ponazywane, ale niestety, bardzo sie rozczarowalam..... Czy ktoras z Was moglaby mi pomoc rozszyfrowac te pomadki i ponazywac je???
Pod spodem spisalam wszystkie numerki pomadek jakie mam i z jakiej "serii".... blagam o pomoc....

I) Złoty (Giordani Gold) - nuemry: 73, 74, 75, 77, 78, 79, 83, 84, 86, 87
II) Srebrny (Power Shine) - 68, 69, 71, 72, 73, 74, 76, 78
III) Granatowy (Colour Atraction) - 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 53, 54, 55, 56, 60, 62, 64, 65, 66, 67, 68, 158, 166
IV) Czerwony (Silky Kiss) - 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79
V) Czerwony z brokatem (Colorfull) - 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95

Podobno mam wszystkie, ale sama nie wiem bo cos te numery niektore sa nie po kolei... nie mam pojecia jak mam je rozroznic... w cenniku jest inaczej, na probkach pomadek jest inaczej..... pomoze ktoras z Was?

Pozdrawiam, Marta

Edytowane przez SuNailsArt
Czas edycji: 2009-12-07 o 13:24
SuNailsArt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 13:24   #640
nadia07
Zakorzenienie

GG do nadia07

a czy w 1 jest moze na promocji seria optimals (ta biala ?)

Pozdrawiam
Stary 2009-12-07, 13:49   #641
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nusia_15 Pokaż wiadomość
leży obok mnie
wiesz co moim zdaniem wielkich przecen nie ma
Możesz napisać co jest w wyprzedaży?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-07, 13:59   #642
Li O
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SuNailsArt Pokaż wiadomość
Witam serdecznie wszystkie wspaniale konsultantki firmy Oriflame

Kobietki (i byc moze panowie), czy ktoras/ktorys z Was posiada moze probki pomadek z Oriflame??? Jestem konsultantka od paru miesiecy dopiero, zamowilam sobie u swojej sponsorki wszystkie probki i myslalam ze sa one jakos sensownie ponumerowane lub ponazywane, ale niestety, bardzo sie rozczarowalam..... Czy ktoras z Was moglaby mi pomoc rozszyfrowac te pomadki i ponazywac je???
Pod spodem spisalam wszystkie numerki pomadek jakie mam i z jakiej "serii".... blagam o pomoc....

I) Złoty (Giordani Gold) - nuemry: 73, 74, 75, 77, 78, 79, 83, 84, 86, 87
II) Srebrny (Power Shine) - 68, 69, 71, 72, 73, 74, 76, 78
III) Granatowy (Colour Atraction) - 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 53, 54, 55, 56, 60, 62, 64, 65, 66, 67, 68, 158, 166
IV) Czerwony (Silky Kiss) - 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79
V) Czerwony z brokatem (Colorfull) - 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95

Podobno mam wszystkie, ale sama nie wiem bo cos te numery niektore sa nie po kolei... nie mam pojecia jak mam je rozroznic... w cenniku jest inaczej, na probkach pomadek jest inaczej..... pomoze ktoras z Was?

Pozdrawiam, Marta
Te numery na próbkach, to są końcówki kodów próbek. Weź sobie cennik i na str. 14 masz "próbki pomadek". Jak masz np pierwszą: Giordani Gold Rouge Future - Peach ma kod 7673, to będzie miała ona próbkę w złotym opakowaniu o numerze 73.
GG są od 73 do 87, PS 69-78, CA 46-68 i dalej 44-48 itd...
Li O jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 14:05   #643
Velvetrope
Rozeznanie

Idąc za radą Marzeniątko wrzucam swoje pytanie tu:
czy sprzedaż kosmetyków Oriflame to Wasze zajęcie główne czy dodatkowe?

Dla mnie to zajęcie dodatkowe, głównie kupuję na własne potrzeby ale ciekawa jestem jak to jest u Was?
Czy działacie na szeroką skalę czy tak jak ja? Czy szukacie klietnów czy sami się do Was zgłaszają?

http://suwaczki.maluchy.pl/li-60739.png
Velvetrope jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 14:17   #644
AsiaW**
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eflinka Pokaż wiadomość
Ale tej kredki którą chcesz (jeśli rozmawiamy o tej samej) już nie ma
Wkleiłam Ci wcześniej maila od nich z produktami które są wyprzedane.
muszę chyba zmienić okulary na mocniejsze...prz eczytałam, ze jest dostępna..przepraszam za zamieszanie

AsiaW** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 14:43   #645
basiaaa
Raczkowanie

GG do basiaaa

Czy może ktoś wstawić katalog 1 ?

Nusia_15 ładny avatar
Stary 2009-12-07, 14:43   #646
Kajula
Raczkowanie

litosci... nie dosc, ze pelno brakow to jeszcze termin dostawy...
tez macie termin na 14 grudnia ????

Zapuszczam włosy
Kajula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 14:47   #647
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Ale mnie dziś to Ori wkurzyło Po 1. to zamawianie z rana... zamiast od 6 to od 9 :/ po 2. pełno braków, a po 3 pojechałam do oddziału jak zwykle odebrać paczkę, a tu pani do mnie mówi że mam sobie jutro albo za pare dni po nią przyjechac całe miasto jechałam po to żeby wrócić do domu z pustymi rękoma. Zaczyna mnie drażnić to Ori

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 14:53   #648
Zaczarowana18
Rozeznanie

ja tez mam 14grudnia
Zaczarowana18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 14:53   #649
basiaaa
Raczkowanie

GG do basiaaa

Cytat:
Napisane przez Chnatalia Pokaż wiadomość
U mnie zamówienie 282 pp w brakach 2 próbki, reklamowki, papierowe torby i oczywiscie zestaw z programu lojalnościowego (tusz, krem do powiek i city jungle) już od miesiąca ;/ Nie wie ktoś kiedy on będzie dostepny? ;/:[
Ja zamawiałam ok. 10,30 i miałam reklamówki, aż jeszcze raz sprawdziłam fakturę.

Cytat:
Napisane przez Kajula Pokaż wiadomość
litosci... nie dosc, ze pelno brakow to jeszcze termin dostawy...
tez macie termin na 14 grudnia ????
Ja mam na 11 grudnia ale zawsze była data czwartkowa zaś paczka przyjeżdżała do mnie w środę, zobaczymy jak będzie tym razem zdawałam sobie sprawę że termin dostawy może się wydłużyć bo zawsze składałam o 6tej czyli zaraz po uruchomieniu a poza tym nie dość że dziś troszkę później to napewno są duże paczki jak to przed świętami. Pozostało nam czekać ale umrę z ciekawości do tego piątku jak nikt nie wstawi katalog

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-07, 14:55   #650
kashka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Ale mnie dziś to Ori wkurzyło Po 1. to zamawianie z rana... zamiast od 6 to od 9 :/ po 2. pełno braków, a po 3 pojechałam do oddziału jak zwykle odebrać paczkę, a tu pani do mnie mówi że mam sobie jutro albo za pare dni po nią przyjechac całe miasto jechałam po to żeby wrócić do domu z pustymi rękoma. Zaczyna mnie drażnić to Ori
Ja miałam identyczną sytuację w poprzednim katalogu. Pani poinformowała mnie, że dostali tylko część paczek. To nie byl zresztą pierwszy raz. Termin odbioru mam na jutro ale tym razem pewnie zadzwonie najpierw i spytam, czy jest paczka bo nie uśmiecha mi się jechać kolejny raz na darmo.
kashka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 14:59   #651
asia27100
Zakorzenienie

och....wlasnie zlozylam zamowienie.. prawie. brakow nawet brak, tylko nie moge zatwierdzic zamowienia.... w piatek na poczcie placilam dwie faktury, widocznie jeszcze tego nie odnotowali...chyba sie zaraz pobecze z bezsilnosci ( czyli porannne wstawanie i tak by nic nie dalo). dziewczyny gdzie mam zadzwonic w tej sprawie i czy to cos da?
asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 15:00   #652
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez kashka Pokaż wiadomość
Ja miałam identyczną sytuację w poprzednim katalogu. Pani poinformowała mnie, że dostali tylko część paczek. To nie byl zresztą pierwszy raz. Termin odbioru mam na jutro ale tym razem pewnie zadzwonie najpierw i spytam, czy jest paczka bo nie uśmiecha mi się jechać kolejny raz na darmo.
Ja miałam taką sytuację po raz drugi, ale pierwszym razem po rozmowie z kierownikiem paczkę zapakowano mi w dwie minuty Zastanawiam się czy próbować jechać jeszcze dziś na 17-18 przed zamknięciem oddziału... może już spakowali... Ale z drugiej strony jak mam jechac znów cale miasto na darmo... Toż to na takim za**piu w Poznaniu mamy ten oddział

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 15:08   #653
Pettitka23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
och....wlasnie zlozylam zamowienie.. prawie. brakow nawet brak, tylko nie moge zatwierdzic zamowienia.... w piatek na poczcie placilam dwie faktury, widocznie jeszcze tego nie odnotowali...chyba sie zaraz pobecze z bezsilnosci ( czyli porannne wstawanie i tak by nic nie dalo). dziewczyny gdzie mam zadzwonic w tej sprawie i czy to cos da?
Tez tak miałam, do nich przelew idzie długo,a poczta to wcale.Jak wysłałam im mailem potwierdzenie przelewu to za pół godziny mi odblokowali.Jak nie możesz mailem to wyślij fax,
Pettitka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 15:13   #654
SuNailsArt
Raczkowanie

Jezeli moge zabrac glos, bo jestem nowa konsultantka ale cos Wam kochane dziewczyny doradze....

Jezeli chodzi o braki w katalogach, to rzeczywiscie jest to dosc irytujace....
Ale jezeli chodzi np o te zestawy z programu, to ja wyslalam swoj listo do nich ponad miesiac temu juz. Co robie? Ja zawsze dzwonie do Warszawy albo pisze do nich meila z pretensjami..... Oczywiscie dzisiaj nie mozna bylo sie dodzwonic do Wawrszawy wiec wyslalam meila z pytaniem o co chodzi z tym zestawem ze jeszcze go nie dostalam, w odpowiedzi dostalam, ze dolacza do dzisiejszego zamowienia.... Jako ze zamowienie dzisiejsze mialam na ponad 200 punktow, to rowniez czekalam na nie od 6 rano.... a zlozylam je dopiero po 9tej.... akurat u mnie nie bylo zadnych brakow i wszystkie kosmetyki udalo mi sie zamowic na adres domowy z terminem dostawy na 10 grudnia.... Ja zawsze zamawiam na adres domowy, terminy dostawy sa o wiele krotsze niz na biuro...

Pamietajcie, jezeli macie zawsze jakies pytania albo cos was wkurza, zawsze mozna wystosowac meila do Warszawy bo tam zbierane sa wszystkie zamowienia internetowe....
Ostatnio nie przyslali mi w zamowieniu paletki kolorow lakierow, wiec rowniez napisalam meila, i dostalam w odpowiedzi, ze przysla paletke poczta.... i dostalam ja po paru dniach.... bez zadnego wypisywania papierow ze czegos brakuje....
Tak samo robie np z platnosciami za faktury, bo puszczam im przelew, i potwierdzenie przesylam meilem, mam szybciej odblokowane konto, bo widza ze wyslalam juz do nich pieniadze.
Stary 2009-12-07, 15:21   #655
basiaaa
Raczkowanie

GG do basiaaa

Cytat:
Napisane przez SuNailsArt Pokaż wiadomość
Jezeli moge zabrac glos, bo jestem nowa konsultantka ale cos Wam kochane dziewczyny doradze....

Jezeli chodzi o braki w katalogach, to rzeczywiscie jest to dosc irytujace....
Ale jezeli chodzi np o te zestawy z programu, to ja wyslalam swoj listo do nich ponad miesiac temu juz. Co robie? Ja zawsze dzwonie do Warszawy albo pisze do nich meila z pretensjami..... Oczywiscie dzisiaj nie mozna bylo sie dodzwonic do Wawrszawy wiec wyslalam meila z pytaniem o co chodzi z tym zestawem ze jeszcze go nie dostalam, w odpowiedzi dostalam, ze dolacza do dzisiejszego zamowienia.... Jako ze zamowienie dzisiejsze mialam na ponad 200 punktow, to rowniez czekalam na nie od 6 rano.... a zlozylam je dopiero po 9tej.... akurat u mnie nie bylo zadnych brakow i wszystkie kosmetyki udalo mi sie zamowic na adres domowy z terminem dostawy na 10 grudnia.... Ja zawsze zamawiam na adres domowy, terminy dostawy sa o wiele krotsze niz na biuro...

Pamietajcie, jezeli macie zawsze jakies pytania albo cos was wkurza, zawsze mozna wystosowac meila do Warszawy bo tam zbierane sa wszystkie zamowienia internetowe....
Ostatnio nie przyslali mi w zamowieniu paletki kolorow lakierow, wiec rowniez napisalam meila, i dostalam w odpowiedzi, ze przysla paletke poczta.... i dostalam ja po paru dniach.... bez zadnego wypisywania papierow ze czegos brakuje....
Tak samo robie np z platnosciami za faktury, bo puszczam im przelew, i potwierdzenie przesylam meilem, mam szybciej odblokowane konto, bo widza ze wyslalam juz do nich pieniadze.
Nie musisz nam doradzać, większość dziewczyn wysyła faksem lub e-mailem potwierdzenie zapłaty faktury jak tylko takową zapłaci. A jeśli mam jakiś problem to także piszę do nich ale bez przesadnej ilości takich listów.
Stary 2009-12-07, 15:38   #656
wredniareczka02
Raczkowanie

GG do wredniareczka02

u mnie odbiór w środe takze w tej kwestii nic sie nei zmieniło... też znalazłam sie w gronie "szczesliwców" którzy czekali od 6 az uruchomią system:/. W brakach dezodorant do stop chyab tylko...
wredniareczka02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 15:39   #657
SuNailsArt
Raczkowanie

Wypowiadacie sie tutaj i wylewacie rozne zale i dzielicie sie opiniami, chcialam napisac jak to sie dzieje u mnie, przeciez nikogo nie chcialam obrazic ani tymbardziej wywyzszac sie tutaj czy cos....
Ja akurat w moim przypadku bardzo dobrze sie z nimi dogaduje i tym samym moja praca w Ori staje sie o wiele przyjemniejsza, bo wiem ze jak nie od swojego sponsora, to otrzymuje zawsze przychylna reke z Warszawy.
Stary 2009-12-07, 15:47   #658
xxxwitchyouxxx
Rozeznanie

Czy jest tu jakaś konsultantka z Leszna(woj.wielkopolskie) lub okolic u której można zamówić kosmetyki???Proszę o odp

PRAWKO ZDANE(20.01.10)!!!
xxxwitchyouxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 17:36   #659
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

hej mam pyatanie: jak sie sprawuje ten tusz z ostatniej strony najnowszego katalogu?(po 16.90)? Ten z rozowa szczoteczka? Bo waham sie nad zamowieniem i nie wiem, czy warto.

Chyba zjedzą mnie koty...
nietypowynick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 17:39   #660
AsiaW**
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nietypowynick Pokaż wiadomość
hej mam pyatanie: jak sie sprawuje ten tusz z ostatniej strony najnowszego katalogu?(po 16.90)? Ten z rozowa szczoteczka? Bo waham sie nad zamowieniem i nie wiem, czy warto.
Nad Wonderem zachwycamy się co kilka stron dla mnie tusz jest rewelacyjny!, dobrze wydłuża, rozdziela, , trochę pogrubia moje rzęsy!, zdecydowanie polecam!, szczoteczka jest dośc twarda, ale dobrze się nia maluje.

AsiaW** jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości