|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))
Dziewczyny...nie piszcie tyle
nie bnadarzam postaram sie jutro wszystko nadrobic a dzisiaj u mnie z dietka bardzo ladnie...tak mi sie wydaje
|
#422 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))
jejuś nie było mnie caly weekend i tyle juz postów.. jak ja to nadrobię ?
![]()
|
#423 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) mozna poczytać coś ciekawego, posluchać muzyki ;DCytat:
zjadłam właśnie śniadanko 2 kromki razowca z szynką chudą i warzyami do tego jajko, teraz popijam zieloną herbatkę
|
|
|
#424 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wlasnie tez tak chce robic... jeszcze grudzien i stydzen pomieszkam w akademiku (albo tylko grudzien) i pozniej bede sobie dojerzdzac jakos nie wiem czemu ale ciesze sie z tego...... wieksza swobode bede miec na pewno a jak cos to moge zostac u kolezanek na noc w akademiku
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewczyny
![]() Ja już po śniadaniu - 3 kromki razowca z wędliną i serkiem , a teraz jem drugie śniadanie w postaci owsianki ![]() Zaliczone pół godziny z hula hop, 30 przysiadów i 30 wspomnianych wczoraj ćwiczeń na uda W ogóle to mam strasznie nerwowy dzień dzisiaj. Chodzę strasznie zła sama nie wiem na co i wszystko mnie tak wkur..... , że szok Zaraz lecę z koleżanką na miasto ,więc może trochę się poprawi... Miłego dnia
|
|
#426 |
|
Zadomowienie
|
ja juz mam 69,8 także prosze o zmianę ;D
od rana wypiłam soczek z grjfruta i pomaranczy- sama robiłam ;D później czerwoną herbatę i troche posprzątałam w biurze, więc spaliłam kalorie, przed chwilą zjadłam kromkę ciemnego chleba i serek wiejski
->76,6....30.07->72,7... ...65,5kg.. .60![]() Edytowane przez Dociakowa Czas edycji: 2009-12-07 o 11:08 |
|
|
|
#427 |
|
Wtajemniczenie
|
A u mnie jest już 77,9
też po proszę o zmianę:P Weekend była jedna wielka masakra nie ma się czym chwalić:/Jeszcze nic nie zjadłam, bo niedawno wstałam:P Pisarkami niedługo zostaniecie:P
|
#428 |
|
Raczkowanie
|
ja już nie wiem czy się całkiem nie poddać, bo brak mi ostatnio silnej woli.. tak jak zakładałam mikołaj przyniósł mnóstwo słodyczy i wszystkie teraz rozkładają się po moim brzuchu, udach, tyłku.. wszędzie.. nie umiem się poprostu powstrzymać.
ehh.
|
#429 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie poddawaj się. Ja wczoraj miałam dzień totalnie zmarnowany jeśli chodzi o dietę. Ale wiedziałam,że od jutra(czyli od dzisiaj:P) zacznę od nowa. To już po prostu po pewnym czasie wchodzi w krew! Jasne,że to łatwe nie jest i trzeba się nad sobą natrudzić,ale dasz radę. Pomyśl o przyjemności pięknego ciałka, a nie przyjemności słodyczy. Dzięki pięknemu ciałku będziesz szczęśliwa non stop, bo będziesz się czuła śliczna, a słodycze to krótkie chwile relaksu, które później trzeba odpokutować Jeśli ja dałam tyle bagażu z siebie zrzucić, to Ty również!
|
|
#430 |
|
Raczkowanie
|
na pewno masz racje, ale jak sama napisałaś nie jest to łatwe.. no nic. w takim razie ja zaczynam od nowa od teraz bo rano zjadłam pół paczuszki migdałów ;/ dziękuję za słowa otuchy i życzę miłego dnia
|
#431 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Migdały wcale nie są takie złe. Chyba,że były prażone w karmelu bądź coś w tym stylu. Jeśli nie, to można powiedzieć,że zjadłaś w miarę zdrowo. Tylko mam nadzieję,ze zjadłaś coś oprócz tego?
|
|
#432 |
|
Zadomowienie
|
dokładnie tak
jak nie mam motywacji to włączam komputer i patrzę na zdjęcie sprzed 7 lat kiedy byłam szczupła,miałam piekny płaski brzuszek i to mnie motywuje.. do wakacji będę juz piękna i nie będę się wstydziła swojego ciała! Powiem Ci że ja nie chudnę jakoś super szybko ale to mnie nie zraża,chudnę w swoim tempie i czasem pozwalam sobie na małe grzeszki,ale zmieniam swoje zywienie,przestawiam się na zdrowsze i codziennie jem owoce i warzywa ![]() nie poddawaj się! bądź silna!
|
#433 |
|
Raczkowanie
|
Oprócz tego zjadłam musli z mlekiem i wypiłam herbatę ale to koło 7.oo, migdały jadłam jakieś 30 minut temu
![]() ja właśnie muszę poszukać jakiegoś motywującego zdjęcia, nie koniecznie swojego ;p
|
#434 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczynki
![]() Oj ten weekend, widze, ze prawie kazda z Was po nim ma jakies grzeszki na koncie... Ja niestety tez Ale pocieszajace jest to, ze na wadze nic mi nie przybylo, wciaz jest 50kg a nawet wkazowka zatrzymuje sie tak ciut przed 50-tka ![]() Wstalam dzisiaj bardzo pozno, umeczylam sie troche z moim marudnym dzieckiem (zabkuje) i dopiero teraz moglam zjesc sniadanie jak mala polozyla sie po swoim obiadku spac... Dzisiaj zamierzam byc twarda! W sumie w tygodniu to nie jest takie trudne, najgorsze sa wlasnie weekeny...W sobote maz zrobil gofry no to zjadlam jednego... wlasciwie to takie pol jak normalnego, dobrze ze chociaz dzem byl wlasnej roboty - nieslodzony ![]() A w niedziele u tesciowej na obiadku bylismy, maz jej mowil, ze sie odchudzam wiec potrawy byly raczej niskokaloryczne ale za to deser... tiramisu i takie malutkie babeczki z malinamai - nie moglam sie oprzec Potem pojechalismy na jarmark swateczny i tam wypilam kubek grzanego wina ale bylo taaakie dobre, zeeee.... eh Nie poddawajcie sie dziewczynki! Do nowego roku jest jeszcze troche czasu, wspolnie damy rade Pozdrawiam |
|
|
|
#435 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny! Powiedzcie mi gdzie kupujecie pieczywo? Czy w którymś markecie można znaleźć dobry chleb/ bułki?
I czy wiecie może jaki typ mąki jest lepszy o wyższym numerze typu czy niższym? Ja dzisiaj śniadanie rozciągnięte w czasie tak sobie chodziłam i jadłam, w sumie: activia malinowa z otrębami,1 parówka z kapką ketchupu, jakieś 6-8 kiwi sam anie wiem ile w końcu zjadłam, szklanka soku pomarańczowego z kartonu (bez cukru) do tego obiad: talerz żurku (bez jajka) z kromką razowca. + przed chwilą łyżeczka lodów - żeby nie nakładać sobie miseczki, a żeby spróbować to wzięłam na łyżeczkę i sobie zjadłam. Jak zwykle nie mam pomysłu na następne posiłki... Od rana napisałam list motywacyjny i uzupełniłam CV i wysłałam je, a zaraz biorę się za kolejne rzeczy "do zrobienia" mimo tego, że głowa boli i źle się spało...próbuję się ogarnąć. Też macie takie dziwny dzień? Edytowane przez elcia87 Czas edycji: 2009-12-07 o 13:14 |
|
|
|
#436 |
|
Zadomowienie
|
Lija28 małe greszki mogą być
wazne że trwamy w tym dalej i nie poddajemy się
|
#437 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
knujecie spisek przeciwko mnie !!! zawsze, gdy jestem obecna na forum, nikt nie pisze. a jak mnie nie ma, powstają 2 strony wypowiedzi !
![]() ale wczoraj zawaliłam.... dzisiaj na razie bez skazy, choć śniadanie słabe, bo brak czasu i pomysłu.zjedzone: serek biały naturalny 0% a teraz przyrządziłam sobie pierś z kurczaka z curry, słonecznikiem i szparagami dodam, że w ogóle nie umiem gotować...co tam ? |
|
|
|
#439 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
idę zjęść Activię i banana.. i to by było a tyle do obiadu o 15
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
aaa nie bij ! to ja może nie wstawię zdjęcia tego, co aktualnie jem... a tak chciałam się pochwalić
mmm, bardzo smacznie mi wyszło, tylko zapomniałam posolić szparagi.dzisiaj siłownia ! eh, muszę iść na odwyk telewizyjny !
|
|
|
|
#441 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#442 |
|
Wtajemniczenie
|
no i byly slodkie rzeczy.... eh/... niech jutro zacznie sie juz bez nich
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj nie jem wzorowo
ale za to bylam na lodowisku...
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
a masz !
wgl wybaczcie za taką bezpośredniość, ale jaką macie miseczkę ? ja mam 70B |
|
|
|
#445 |
|
Raczkowanie
|
Ale zazdroszcze - uwielbiam jezdzic na lyzwach!
A nie chcialabym miec nogi w gipsie na swieta...---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Trucizna ale to jest chyba zwykla fasolka szparagowa a nie szparagi... ![]() Ale i tak wyglada smacznie
|
|
|
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
a ja napisałam szparagi ? hahah
![]() ja też uwielbiam lodowisko ! tylko moim zdaniem za dużo to kosztuje. bo jak już, to wolałabym regularnie jeździć, ale taki wypad to fajna sprawa. |
|
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
trucizna ja mam 75c.... smaczne jedzonko
![]() lodowisko ok....gorzej z moim humorem...bo po raz kolejny wyrolowal mnie koles i to w taki sam sposob jak poprzedni... takze mam humor taki ze "bez kija nie podchodz" ...
|
#448 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam baaardzo dziwny dzień . Rano chodziłam mega wkurzona ,teraz niby trochę mi przeszło ,ale i tak jestem jakaś przygaszona...
Cytat:
Może chcesz się wygadać ? Razem na pewno doradzimy coś sensownego ![]() A ja właśnie wróciłam do domu... Wyłaziłam się po mieście za wszystkie czasy. Później miałyśmy iść z koleżanką na jakieś drinki, ale jednak zdecydowałam się na wodę z cytrynką Właśnie zjadłam pseudo obiad w postaci owsianki , a zaraz idę się doprawić jakimiś owockami , bo nadal czuję głód .
|
|
|
#449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sory ze az tak sie rozpisalam...nie musicie czytac bo duzo tego
|
|
#450 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam 70B ha... i cos mi sie wydaje ze niedlugo bede miec A hahhaha
smieszy mnie to... no ale co zrobic.. biust maleje a pupa rosnie ogolnie to u mnie tez dzisiaj KIEEEEEEEEEPSKO ale przyznam sie:sniadanie 8;30- 2 kromki chleba, jog naturalny zmiksowany z 2 łyzkami platków i banan i uwaga troche ciasta:/;/;/;/ przekąska ok 10:30 -szklanka mleka z ciastkami!!!!!!!!!!!!!! obiad 14:30- jogurt z musli(5 łyżek) i jabłko a teraz bijcie mnie!!!!!!!!!! bo wiem ze zle zle zle zle.. warzyw wogole nie było.. eh.. ale na kolacje sproboje sobie ogoreczka zrobic ale nie wiem z czym.... i na fitness o 20:30.. a po z atym to bylam na solarium sobie w ramach poprawy nastroju
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:33.

nie bnadarzam
postaram sie jutro wszystko nadrobic

...65,5kg.. .60
z jednej strony, chciałabym mieszkac w tym akademiku, a z drugiej jednak wole w domu, mam wiecej rozrywek tak jakby...ale ten dojazd mnie troche zniechęca. Mysle ze by tez moje odzywianie lepiej wyglądało.... odradzcie cos

nie ma się czym chwalić:/

no to zjadlam jednego... wlasciwie to takie pol jak normalnego, dobrze ze chociaz dzem byl wlasnej roboty - nieslodzony
dzisiaj na razie bez skazy, choć śniadanie słabe, bo brak czasu i pomysłu.
dodam, że w ogóle nie umiem gotować...
eh, muszę iść na odwyk telewizyjny !
ja mam 70B 
takze mam humor taki ze "bez kija nie podchodz" ...