|
|
#3571 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.3
Cytat:
miskaa, piękna sukienka..Gdzie Mikołaj nabył..bo może mojemu Mikołajowi szepnę czule..i tez wskoczę w taką kieckę w pierwsze Święto?? |
|
|
|
|
#3572 |
|
Kazar Lady
|
Willma na allegro w dodataku tania
![]() http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=839748943 są różne kolory mnie jeszcze sie fiolet podoba.. Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2009-12-07 o 11:41 |
|
|
|
#3573 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pysia!! Gratuluję..Asiu...nie załapałam sie na Twoje nowe nabytki..ale witaj..Listopadowa...świe tne...weź...spier....:jup i: Mya diva! Odliczam z Toba..i powiem,że należy Ci się najładniejszy CYC na forum~!!! Co jeden, dwa Ci się należą!!! |
|
|
|
|
#3574 |
|
BAN stały
|
Listopadowa - chciałabym mieć biust DUŻY, żeby każdy go zauważył, a przynajmniej żeby była zauważalna różnica, ale żeby nie był piłkowaty tylko bardziej naturalny. Myślę że anatomy to dobry wybór, bo boję się że mam za mało tkanki tłuszczowej na klatce i okrągłe wyjdą piłkowate. Zresztą dr Jarliński powiedział że przy ilości mojego gruczołu (cokolwiek to znaczyło) to tylko anatomy. Obawiam się jednak czy te 300 ml to nie będzie za mało, szczególnie że ponoć anatomy wychodzą mniejsze niż okrągłe.
Druga sprawa, to za nic w świecie nie chciałabym mieć sutków powyżej, albo poniżej środka piersi. Jak widzę fotki dziewczyn ze zbyt dużymi żelkami, to mają sutki za wysoko, bo implant za bardzo leci w dół. To już wolę mieć mniejsze ale równe z sutkami po środku, najważniejsza jest więc dla mnie estetyka, na drugim miejscu wielkość. W biodrach mam 87 cm. Samiii - nareszcie jakaś dziewczyna z 65 cm pod! nigdzie nie mogłam znaleźć podobnej do mnie. I masz 325 okrągłe? a zamieszczałaś gdzieś tutaj fotki przed i po? może faktycznie jeszcze odwiedzę innego lekarza, np Niemkiewicza który ponoć robi duże. Ciekawe co mi zaproponuje. Strasznie nie lubię pokazywać cycków obcym facetom, ale trudno, jakoś to przeżyję. Edytowane przez B-52 Czas edycji: 2009-12-07 o 12:10 |
|
|
|
#3575 |
|
Kazar Lady
|
B-52 brodawki idealnie po środku wychodzą tylko w okrągłych wkładkach - w anatomkach powinny być na wysokosci ok 1/3
|
|
|
|
#3576 |
|
BAN stały
|
o nie, na 1/3?
czyli będą za wysoko... oż kurcze, no to mam teraz problem |
|
|
|
#3577 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przesłała mi po op zdjęcia z komentarzem "bierz większe jeśli się da" ![]() i wiedziałam już, że te wkładki to minimum jakie chcę zdjęcia wklejałam w drugiej części wątku na 136 stronie jeśli dobrze pamiętam..
|
|
|
|
|
#3578 |
|
Kazar Lady
|
Sam - mail
|
|
|
|
#3579 |
|
BAN stały
|
samiii ale piękny biust, taki o jakim marzę
oj coś czuję że będzie miał doktorek ze mną przeprawę on mi 230 dawał i mówi mi że w większych będę źle wyglądać, ale widzę że nie miał racji.a jeszcze mam pytanie - odczuwalny jest ciężar nowych piersi? trudno się do nich przyzwyczaić? |
|
|
|
#3580 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Samiii;15711748]
ja też podziwiam, szczególnie że Ania chyba nie w domku myka na tej bieżni, tylko idzie na siłkę.. jeszcze jakbym miała w domu tak rano ćwiczyć to może (moooooooże ) ale na siłkę wychodzić tak rano.. brrr nie dla mnie A ja jej zazdroszcze ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Miskaa bardzo dziekuje za odp
|
#3581 |
|
Kazar Lady
|
My z pysia (chyba tylko my
) odczuwamy ich cięzar
|
|
|
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
|
B-52 0czywiscie ze ciezar nowych nabytkow jest odczuwalny
. Sama nie wiem jak jest potem , ale teraz odczuwam i jak na chwile sciagam biustonosz do zmiany opatrunkow to mam takie dziwne uczucie ,ze zaraz mi przody wypadna---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- oooooo tylko my dwie
|
#3583 |
|
Kazar Lady
|
reszta pewnie tylko myśli że ma żelki :P
|
|
|
|
#3584 |
|
Zakorzenienie
|
Za 20 min zmykam do pracki
pozniej zdam wam relacje czy przezylam
|
#3585 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cieszę się, że Ci się mój biuścik podoba, naprawdę jeśli masz możliwość wybierz się do innego dr na konsultację, ja tak poszłam do tej pani dr i zdecydowana wróciłam do mojego doktorka hihi Pysia, ja nie umiem rano się zmobilizować do ćwiczeń.. nawet joga itp mi nie idzie, przysypiam na macie, wolę ćwiczyć wieczorem w ogóle nic nie lubię robić rano
|
|
|
|
|
#3586 |
|
BAN stały
|
Witajcie kochane
Fakt z poczatku sa wyczuwalne,ale da sie przyzwyczaic ![]() Vida trzymalam za ciébie kciuki
|
|
|
|
#3587 |
|
Kazar Lady
|
Tini ja latam bez bo sportowego wciąz nie mam a w fiszbinkach po domu nie chce..jak łaze spoko ale pochylic się to jeszcze je czuję..z pewnością mniej niż wcześniej ale jeszcze
![]() Vida - ja równiej jestem z Tobą !! |
|
|
|
#3588 |
|
Przyczajenie
|
Wiecie co ja to bym chciala takie baloniki jak na zdjeciu u horo,poprostu sa piekne!!!!!!co Wy o tym sadzicie???
)))))))
|
|
|
|
#3589 |
|
Wtajemniczenie
|
co o tym stroju sądzicie?
![]() nie trąci wiochą? laski a nosicie pas uciskowy? ja czułam ciężar przez pierwsze tygodnie, sciagał mnie ból w dól ,garbiłam sie a teraz luzik
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2009-12-07 o 14:32 |
|
|
|
#3590 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#3591 |
|
Kazar Lady
|
Agnes - pięknie a figurka
ani mi się waż TZ pokazać w tym stroju..
|
|
|
|
#3592 |
|
Wtajemniczenie
|
a kto to jest TZ?
![]() prosze cie , ja go co jedynie moge spuścic z wodą w toalecie
|
#3593 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
własnie dlatego tak je uwielbiam ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
wow!!!!! ![]() ![]()
|
|
#3594 |
|
Wtajemniczenie
|
CZESC ,DZIĘKUJE
rozmiar przed op 70A po 70E
|
#3595 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:
|
|
|
|
|
#3596 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Za oknem jakas szara paskuda, ale przyznam ze energia mnie dzisiaj rozpiera! ![]() Jak dostaniesz wyniki, pisz czy wszystko ok. Zaczynamy dla Ciebie odliczanie ![]() A potem jak juz bedziesz miala cudny biust, bedziemy Cie dopingowac do biegania i innych cwiczen! pysia, biezni nie zazdraszczaj Jeszcze 3 - 4 tygodnie i Ty pewnie tez wskoczysz na trening. Przyznam, ze jestem pod wrazeniem: Ty juz w pracy??? Nalezy Cie sie tytul forumowej aktywistki ![]() Cytat:
Pamietaj to sa zawsze Twoje wyobrazenia i Twoje leki. Ludzie tego nie zauwazaja, a jesli juz to nie bardzo potrafia skojarzyc z jakims konkretnym faktem. Mnie czasami bardzo bliscy znajomi mowia, ze fajnie rozbudowuje mase miesniowa, bo tak kobieco wygladam Agnes, trzymamy kciuki za Twoje sprawy! I nie daj sie Jak to mowi chinskie powiedzenie mamy prawo isc, bladzic, potykac sie, a nawet upasc ... Ale nie mozemy lezec w bezsilnosci, w bolu, w rozpaczy ... Trzeba wstac, otrzepac sie i isc dalej, wierzac, ze bedzie lepiej. Jesli nie dzisiaj i nie jutro, to moze za tydzien ... za miesiac ... za rok. Ale bedzie! Dziewczyno, z taka figura i biustem to "lepsze jutro" czeka na Ciebie tuz, tuz ![]() B-52, wspaniala wyjsciowka!!! Tylko pozazdroscic ![]() sami, rzeczywiscie rano zrywam sie, pedze do garazu a potem sruuu na silke! I nie uwierzysz, ale ludno jest okropnie. Wszystkie biale kolnierzyki wtedy przychodza, aby przez praca sie odstresowac Misia, napisz cos wiecej o jakosci tej dzianiny. Czy sie wypych na tylku (wiesz co mam na mysli ), czy ladnie wraca do opietego ksztaltu. ![]() Vida, co u Ciebie? Caly dzien mysle o tej Twojej rozprawie. Mam nadzieje, ze jestes po i wszystko przebieglo po Twojej mysli! |
||
|
|
|
#3597 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dawno nie wstawiałam zdjeć aż tydzien ,pierwsze co dzis pomyslałam czy Horo spodoba sie mój strój
|
|
#3598 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3599 |
|
Kazar Lady
|
Ania - ja dziś mało kumata - dzianinka sukienki?
|
|
|
|
#3600 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ej laski wy chodzicie juz w staniczkach na fiszbinie? ja zalozylam po 7 tg po op nie za wczesnie? po calym dniu to czuje twarda linie okalająca piers- w tym miejscu gdzie była fiszbina i potem musze to rozmasować Miskaaa tylko nie padnij Tz mi to kupil cóz będe mięc dla nastepnego Tz pewnie będzie dumny z tego ,ze mój aktualny jeszcze Tz zrobił mi investcycki Maceratka ;-))
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2009-12-07 o 15:49 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.

on mi 230 dawał i mówi mi że w większych będę źle wyglądać, ale widzę że nie miał racji.

. Sama nie wiem jak jest potem , ale teraz odczuwam i jak na chwile sciagam biustonosz do zmiany opatrunkow to mam takie dziwne uczucie ,ze zaraz mi przody wypadna

klask i: