Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-07, 12:29   #631
myszka_maj
Zakorzenienie

Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Muszę się Wam czymś pochwalić. Umówiliśmy się z mężem, że nie robimy sobie prezentów pod choinkę, bo wiadomo trzeba odkładać pieniądze na dzidzię i w dodatku tylko mój mąż pracuje więc kasy tym bardziej brakuje. No, ale do rzeczy więc mieliśmy sobie nic nie kupować, a on wygadał mi się pare dni temu, że zamówił mi w avonie taką biżuterię, która mi się bardzo podobała i powiedział, że skoro się wygadał to teraz jak tylko przyjdzie zamówienie od razu ją dostane Powiedział mi jeszcze, że zasłużyłam na ten prezent, bo nosze naszego dzidziusia i jak to usłyszałam to aż mi łezki popłynęły. Nie ważne, że nie mamy zbytnio kasy najważniejsze, że jesteśmy ze sobą szczęśliwi i wiem, że dzidziuś będzie miał wspaniałego tatusia No to tyle w końcu komuś o tym powiedziałam
mmmmmmm jak słodko

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 12:30   #632
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Hej ja niestety dziś tak źle się czuję, że nie daję rady... plecy bolą, głowa pęka, temperatura 38,3... i na 14 nie idę, za to jutro odrabiam na 6... ;/ i 5 dni pod rząd będę jechac ;( I jeszcze mi się chce...
nie wiem co mi jest... może umieram
a @ też mi się spóźnia ;/ już chyba 4 dzień...
Do do lekarza i do łóżka marsz! Ja miałam takie same objawy (poza nudnościami) i wykrył u mnie jakies podstępne grypsko, dał prochów i kazał wyleżeć.
Przeszło
Cytat:
no zdecydowanie wolałabym byc facetem, mniej problemów...
o tak - i nóg nie trzebaby golić...
Stary 2009-12-07, 12:31   #633
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
mmmmmmm jak słodko
No chciał mi prezent dopiero pod choinkę dać, ale że się wygadał to da mi go od razu. Dobrze to sobie wykombinował, bo jakbym go dostała na święta dopiero to ja bym mu już nic nie kupiła, a tak zrobie mu jakiś prezent
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 12:32   #634
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
a bierzesz pod uwage ciaze? bo z tych objawow to na dwoje babka wrozyla wyzsza tempka tez moze byc z powodu ciazy, a okres moze sie spozniac tez z powodu choroby.... rob testa to chociaz jedno z dwojga odpadnie
nie, w ciąży nie jestem bo odkąd rzuciłam tabletki, używamy zabezpieczenia... mnie dzis tak glowa mega rozbolała... poza tym czuje, ze choroba mnie dopadla, jeszcze serce zaczelo bolec... ;(

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 12:33   #635
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Cześć
apropo zup-kremów, to ostatnio robiłam pierwszy raz krem z dyni moim zdaniem wyszła super. Moja mam stwierdziła, że taką dobrą zupe to można by podać gościom na weselu a TŻ przełknął moze 3 łyżki z bólem... nie lubi takiej konstystencji.

Weekend minął szybciutko. Moja przyjaciółka przyjechała z Poznania i poszłyśmy na bilard z jej facetem. Nawet kilka bil wbiłam udało mi się też walnąć kijem w lampy nad stołem i odtańczyć taniec radości wokół stołu oj działo się. A wczoraj byliśmy na kolejnej lekcji tańca i TZ zajchętniej by zmienił partnerkę mówi, że to ja go prowadzę, poprawiam, krzyczę i że ma dość... a ja bym chciała żeby on mnie tak wziął w objęcia i stanowczo poprowadził a wczoraj uczyliśmy się tanga i jeszcze instruktor tłumaczył, że to mężczyzna prowadzi a kobieta powinna się poddać ja zwariuję
ja tez probuje sterowac moim tz w tancu, a jemu sie wydaje, ze to on jest od tego i mysli ze ma poczucie rytmu i efekt wiadomo jaki ale ja i tak lubie sie z nim bawic marzy mi sie sylwek na sali ale w przyszlym roku znowu 2 wesela (jak nie 3 ) i teraz te remonty, poza tym juz poznawo

Dziewczyny, co kupujecie bliskim pod choinke
u nas stanelo na tym, ze kupuje sobie prezenty parami, tzn. my tesciom 1 prezent, tescie nam 1 prezent itd. Tylko my sie przeprowadzilismy i nam naprawde latwo cokolwiek kupic, tesciom tez sie cos wymysli, ale co my mamy siostrze tz, ktora ma narzeczonego, ale nie jest jeszcze jej mezem i nie mieszkaja nawet razem jak im kupic jeden wspolny prezent bo mnie na mysl przychodzi tylko sex shop tesciom zrobie chyba jakas paczke zywieniowa, bo nie mam koncepcji-limit 50zl!
no i nie mam tez koncepcji dla meza-on to by pewni chcial jakies narzedzia, ale ja sie na tym kompletnie nie znam i pomyslalam, ze kupie ekspres do kawy i moze jakies wdzianko dla niego, chyba ze wybierze sobie jakies narzedzia.... te chlopy to jakies dziwne-ja to moge sypac z rekawa tym, co chcialabym dostac
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 12:38   #636
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

nam odpadły prezenty dla bliskich bo jestesmy w Holandii. kupimy im cos jak będziemy wracac (tak jak zwykle). tylko sobie z męzem coś kupujemy ale nie wiem jeszcze co. rok temu pojechalismy do Hagi i szaleleismy. ja mu kupiłam spodnie a onj mi : płaszczyk na zime, sweterk, bluzkę, szalik i czapkę bo sie zdecydowac na jedno nie mogłam

za to od moich rodziców TZ dostał perfumy beckhama (sama je wybrałam) i bluzę ale dadza mu jak wrócimy. a od tesciowej tez cos dostalismy ale jest zapakowane i mamy otworzyc dopiero 24 grudnia wiec lezy pod łózkiem i czeka a mnie ciekawośc zżera

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 12:38   #637
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Do do lekarza i do łóżka marsz! Ja miałam takie same objawy (poza nudnościami) i wykrył u mnie jakies podstępne grypsko, dał prochów i kazał wyleżeć.
Przeszło

Do lekarza nie pójdę w takim stanie... daleko mam, 20 min na autobus, pada i zimno, później 20 min jedziesz, przesiadka na inny, a poza tym trzeba sie wcześniej umówic... :/ nie dam rady, ja jestem osłabiona... dzis się naszprycuję lekami, mam nadzieję, że choc trochę ulży do jutra... bo jutro muszę iśc do roboty... jak pojde na chorobowe to nie dostanę znowuż 200 zł premii za obecnośc... więc nie ciekawie...

A co do nóg, fakt hihihi

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-07, 12:39   #638
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez probuje sterowac moim tz w tancu, a jemu sie wydaje, ze to on jest od tego i mysli ze ma poczucie rytmu i efekt wiadomo jaki ale ja i tak lubie sie z nim bawic marzy mi sie sylwek na sali ale w przyszlym roku znowu 2 wesela (jak nie 3 ) i teraz te remonty, poza tym juz poznawo

u nas stanelo na tym, ze kupuje sobie prezenty parami, tzn. my tesciom 1 prezent, tescie nam 1 prezent itd. Tylko my sie przeprowadzilismy i nam naprawde latwo cokolwiek kupic, tesciom tez sie cos wymysli, ale co my mamy siostrze tz, ktora ma narzeczonego, ale nie jest jeszcze jej mezem i nie mieszkaja nawet razem jak im kupic jeden wspolny prezent bo mnie na mysl przychodzi tylko sex shop tesciom zrobie chyba jakas paczke zywieniowa, bo nie mam koncepcji-limit 50zl!
no i nie mam tez koncepcji dla meza-on to by pewni chcial jakies narzedzia, ale ja sie na tym kompletnie nie znam i pomyslalam, ze kupie ekspres do kawy i moze jakies wdzianko dla niego, chyba ze wybierze sobie jakies narzedzia.... te chlopy to jakies dziwne-ja to moge sypac z rekawa tym, co chcialabym dostac
Też mamy problem ale teściowej kupilismy perfumy , szwagrowi mojego męza golarke bo sa bardzo duze promocje wiec jak na ceny tu w UK to kupilismy bardzo tanio, mojej mamie kupilismy suszarke , siostrze tż trampki ( bo ma fioła na tym punkcie i nie moze ich znalesc) . Nie mamy prezentu dla tatusiów Ale jeszcze jest troszke czasu.

Madzia a jaka pogoda w Holandii?

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek

Edytowane przez Sysunia_d
Czas edycji: 2009-12-07 o 12:41
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 12:41   #639
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
nie, w ciąży nie jestem bo odkąd rzuciłam tabletki, używamy zabezpieczenia... mnie dzis tak glowa mega rozbolała... poza tym czuje, ze choroba mnie dopadla, jeszcze serce zaczelo bolec... ;(
ale zadne zabezpieczenia nie dzialaja w 100 %

Cytat:

moim rodzicom kupimy jakies zestawy kosmetyków, a tesciom jeszcze niewiem bo zawsze Tz i rodzenstwo sie skladali i kupowali jeden wiekszy prezent, nie wiem jak bedzie w tym roku, a TZowi nie mam pojecia... podejrzewam ze pojedziemy na zakupy i kazdy z nas wybierze sobie jakis prezent albo zrobimy sobie jakis prezent

ja mam dzisiaj natchnienie do słuchania muzyki - od rana Kenny G jak ja go uwielbiam

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 12:43   #640
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Do lekarza nie pójdę w takim stanie... daleko mam, 20 min na autobus, pada i zimno, później 20 min jedziesz, przesiadka na inny, a poza tym trzeba sie wcześniej umówic... :/ nie dam rady, ja jestem osłabiona... dzis się naszprycuję lekami, mam nadzieję, że choc trochę ulży do jutra... bo jutro muszę iśc do roboty... jak pojde na chorobowe to nie dostanę znowuż 200 zł premii za obecnośc... więc nie ciekawie...

A co do nóg, fakt hihihi

Może to jakaś grypa Teraz jak panuje te wirusy to lepiej sobie nie bagatelizowac pewnych spraw. Łykaj na noc aspiryne jest najlepsza na wygrzanie napewno pomoże

Stary 2009-12-07, 12:47   #641
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

A co do nóg, fakt hihihi
to trzeba się prochami naszprycować, wykąpać i od razu do łóżka.

No, faceci mają lepiej... Nie tylko fizycznie, ale i społeczeństwo patrzy na nich przez palce: nie musi się taki nienagannie prowadzić, im więcej panienek podrywa, tym większe uznanie, jak powie taki, że nie chce mieć dzieci, to nikt go nie wyzywa od głupich, niegodnych, w pracy nie są dyskryminowani przez ciąże itp...
Faceci maja lepiej
Stary 2009-12-07, 12:50   #642
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
nam odpadły prezenty dla bliskich bo jestesmy w Holandii. kupimy im cos jak będziemy wracac (tak jak zwykle). tylko sobie z męzem coś kupujemy ale nie wiem jeszcze co. rok temu pojechalismy do Hagi i szaleleismy. ja mu kupiłam spodnie a onj mi : płaszczyk na zime, sweterk, bluzkę, szalik i czapkę bo sie zdecydowac na jedno nie mogłam

za to od moich rodziców TZ dostał perfumy beckhama (sama je wybrałam) i bluzę ale dadza mu jak wrócimy. a od tesciowej tez cos dostalismy ale jest zapakowane i mamy otworzyc dopiero 24 grudnia wiec lezy pod łózkiem i czeka a mnie ciekawośc zżera
ale moj malz ma ciuhcow od groma, bo przywiozl z USA, perfum ma wiecej ode mnie, bo zrobil sobie zapasay w usa teraz tak mi tylko przyszedl do glowy zestaw sluchawkowy z mikrofonem do kompa bo mu sie psuje co jakis czas
Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Też mamy problem ale teściowej kupilismy perfumy , szwagrowi mojego męza golarke bo sa bardzo duze promocje wiec jak na ceny tu w UK to kupilismy bardzo tanio, mojej mamie kupilismy suszarke , siostrze tż trampki ( bo ma fioła na tym punkcie i nie moze ich znalesc) . Nie mamy prezentu dla tatusiów Ale jeszcze jest troszke czasu.

no ale te prezenty to wymyslili ze maja byc nieindywidualne tylko dla calej pary
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Stary 2009-12-07, 12:52   #643
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
tydzien... tylko sie boje zebym znow nie przyszla do pracy i sie okaze ze 2 dni w niej bede i znow pojde na l4 bo przez te 3 dni co bylam w domu (2 dni mialam wolne a 3 dnia wzielam urlop) tez mi przeszlo i nic mnie nie bolalo, a tu jeden dzien zapierdziel w pracy i w sobote wieczor juz mnie noga bolala, a w niedziele zas zapierdziel i juz po pracy skakalam na jedej nodze bo nie bylam w stanie chodzic... i prosto z pracy na pogotowie
Ja Cię tak boli, to nie ma żartów. Siedź w domu dopóki się nie wyleczysz, bo później będzie Ci się odnawiało.

Cytat:
Muszę się Wam czymś pochwalić. Umówiliśmy się z mężem, że nie robimy sobie prezentów pod choinkę, bo wiadomo trzeba odkładać pieniądze na dzidzię i w dodatku tylko mój mąż pracuje więc kasy tym bardziej brakuje. No, ale do rzeczy więc mieliśmy sobie nic nie kupować, a on wygadał mi się pare dni temu, że zamówił mi w avonie taką biżuterię, która mi się bardzo podobała i powiedział, że skoro się wygadał to teraz jak tylko przyjdzie zamówienie od razu ją dostane Powiedział mi jeszcze, że zasłużyłam na ten prezent, bo nosze naszego dzidziusia i jak to usłyszałam to aż mi łezki popłynęły. Nie ważne, że nie mamy zbytnio kasy najważniejsze, że jesteśmy ze sobą szczęśliwi i wiem, że dzidziuś będzie miał wspaniałego tatusia No to tyle w końcu komuś o tym powiedziałam
Masz świetnego męża.

Cytat:
pod Hagą?? to ja tam nawet blisko mam. Ja mieszkam nad morzem w Noordwijk a do hagi na zakupy kiedys jeździlismy i pewnie teraz też aby cos na swięta sobie kupic, tam jest zawsze duzy wybór.
Rzeczywiście blisko. Haga też nad morzem, co z jednej strony jest fajne, ale z drugiej dobija mnie jak tutaj wieje. A w Hadze szaleństwo zakupowe. Ludzi jak mrówków, teraz jeszcze był ten Mikołaj, w sklepach z zabawkami co się działo to jest nie do opisania. Tu święta są bardzo komercyjne, a ten cały Mikołaj jest ważniejszy niż Boże Narodzenie. W końcu to kraj nie katolicki, więc nie ma się co dziwić.

Cytat:
A ja jestem ciekawa kto i kiedy wymyślił, żeby je golić...

Cytat:
Ok, może pomogę:
- siostra TŻ w sumie z mężem, ale na daje się też na prezent z narzeczonym - kupiliśmy bony prezentowe do Multikina w postaci kilku biletów na seanse które sobie wybiorą. Do wykorzystania do końca maja 2010. Do tego słodycze. Dwa lata temu dostali duży album na swoje zdjęcia ślubne. Jak lubią czytać to może karta upominkowa do Empiku?
- teściom w zeszlym roku kupiliśmy zestaw płyt z pisenkami z Wideoteki Dorosłego Człowieka - bardzo im się prezent spodobał.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 12:54   #644
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

My chyba nie kupujemy nikomu tylko moim dwóm siostrzenicom i bratanicy mojego męża. Rodzice wiedzą, że nam się nie przelewa, a poza tym jakbyśmy chcieli wszystkim coś kupić (no, bo jak rodzicom to rodzeństwu też, a mój mąż ma dwoje braci) to byśmy pół wypłaty męża na prezenty wydali hehe Nie no może przesadziłam, ale tanio by to nie wyszło.
Stary 2009-12-07, 12:56   #645
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
to trzeba się prochami naszprycować, wykąpać i od razu do łóżka.

No, faceci mają lepiej... Nie tylko fizycznie, ale i społeczeństwo patrzy na nich przez palce: nie musi się taki nienagannie prowadzić, im więcej panienek podrywa, tym większe uznanie, jak powie taki, że nie chce mieć dzieci, to nikt go nie wyzywa od głupich, niegodnych, w pracy nie są dyskryminowani przez ciąże itp...
Faceci maja lepiej
Faceci to ogólnie sa pepkami świata

Stary 2009-12-07, 13:00   #646
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość

od kilku dni wieje i pada. ale dzis jeszcze nie padało .

Stary 2009-12-07, 13:06   #647
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Ja Cię tak boli, to nie ma żartów. Siedź w domu dopóki się nie wyleczysz, bo później będzie Ci się odnawiało.

Masz świetnego męża.

Rzeczywiście blisko. Haga też nad morzem, co z jednej strony jest fajne, ale z drugiej dobija mnie jak tutaj wieje. A w Hadze szaleństwo zakupowe. Ludzi jak mrówków, teraz jeszcze był ten Mikołaj, w sklepach z zabawkami co się działo to jest nie do opisania. Tu święta są bardzo komercyjne, a ten cały Mikołaj jest ważniejszy niż Boże Narodzenie. W końcu to kraj nie katolicki, więc nie ma się co dziwić.

Ok, może pomogę:
- siostra TŻ w sumie z mężem, ale na daje się też na prezent z narzeczonym - kupiliśmy bony prezentowe do Multikina w postaci kilku biletów na seanse które sobie wybiorą. Do wykorzystania do końca maja 2010. Do tego słodycze. Dwa lata temu dostali duży album na swoje zdjęcia ślubne. Jak lubią czytać to może karta upominkowa do Empiku?
- teściom w zeszlym roku kupiliśmy zestaw płyt z pisenkami z Wideoteki Dorosłego Człowieka - bardzo im się prezent spodobał.
jestes najwspanialsza na swiecie
tak zrobie kupie i tesciom i szwagierce z chlopem takie wejsciowki do kina-musze sie tylko jeszcze zorientowac, co i jak u nas akurat otworzyli galerie i jest nowe kino, a prezenty beda sprawiedliwe i tesciom od zycia tez sie cos nalezy
Stary 2009-12-07, 13:16   #648
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
jestes najwspanialsza na swiecie
tak zrobie kupie i tesciom i szwagierce z chlopem takie wejsciowki do kina-musze sie tylko jeszcze zorientowac, co i jak u nas akurat otworzyli galerie i jest nowe kino, a prezenty beda sprawiedliwe i tesciom od zycia tez sie cos nalezy
Cieszę się, że pomogłam. Ja wysłałam tak z głupa zapytanie do kina czy mają coś takiego i się okazało że mają. A że lubią chodzić do kina to prezent jak znalazł, możesz wydać ile chcesz, sama bym się ucieszyła z takiego prezentu, wybierasz jaki chcesz film (za wyjątkiem 3d i pokazów specjalnych). Myślę, że i teściowie i szwagierka będą zadowoleni

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 13:23   #649
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

dzwonił TZ aby mi przypomniec abym była gotowa jak wróci bo po obiadku od razu lecimy kupic ten blender

a ja siedzę i tworzę listę potraw na te 3 dni świąt.

a wy dziewczyny jakie potrawy robicie??

Stary 2009-12-07, 13:42   #650
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
hmmm czesc laseczki!
Mam duzo czasu zeby was ponadrabiac... Niestety jestem na l4 z powodu tej nogi... wczoraj mialam "przyjemność" posiedziec troche na pogotowiu niestety z niespodzianki dla tz wyszly nici bo wczoraj najpierw bylam w pracy, potem na tym pogotowiu, noga bolala mnie przeokropnie i juz nie bylam w nastroju i bylam potwornie zmeczona tym dniem... mikolajki przenieslismy na dzis... na szczescie juz mi lepiej tak na lezaco jak nie chodze nooo ale do niespodzianki mialo byc winko, a z tego to niestety nici bo dostalam jakies tabletki...
i co powiedzieli na tę nogę?

Cytat:
Faceci maja lepiej
dokładnie tak, taka to sprawiedliwość na tym świecie

Cytat:
dzwonił TZ aby mi przypomniec abym była gotowa jak wróci bo po obiadku od razu lecimy kupic ten blender

a ja siedzę i tworzę listę potraw na te 3 dni świąt.

a wy dziewczyny jakie potrawy robicie??
mmmhhh nie wiem sama, na pewno kapusta z grzybami, krokiety, pierogi, rybe w jakiejś zalewie, śledzie w śmietanie i coś jeszcze pewnie dojdzie.
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 13:53   #651
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

A mój mąż przyjechał i pojechał, bo zapsuło nam się auto i nie chce odpalić i kumpel będzie go na warsztat cholował no i nie wróci póki mu nie powiedzą co się tam zepsuło, bo musimy wiedzieć ile będzie trzeba dać za naprawę ehh zawsze coś no, ale takie są uroki posiadania samochodu.
Stary 2009-12-07, 13:54   #652
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
A mój mąż przyjechał i pojechał, bo zapsuło nam się auto i nie chce odpalić i kumpel będzie go na warsztat cholował no i nie wróci póki mu nie powiedzą co się tam zepsuło, bo musimy wiedzieć ile będzie trzeba dać za naprawę ehh zawsze coś no, ale takie są uroki posiadania samochodu.
niestety cała prawda. i zawsze skubaniec sie zapsuje jak akurat cienko z kasą prawda??

Stary 2009-12-07, 13:55   #653
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

No dokładnie, a przeważnie psuje się wtedy kiedy mój mąż idzie na jakąś fuche i zarobi troche dodatkowych pieniędzy no i wtedy auto się zepsuje i już tych pieniędzy nie ma.
Stary 2009-12-07, 13:59   #654
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

o własnie ech.. ale z drugiej strony bąz w tych czasach bez auta, za bardzo wygodni sie ludzie zrobili

ja np. jak wróce z Holandii to od razu zapisuje sie na kilka lekcji aby sobie przypomniec co i jak, bo z TZ sie nie da. za bardzo nerwowy jest na punkcie samochodu ech..

a musze sie w koncu odwazyc i zacząc jeździc, bo mamy działkę 3km do miasta a nie bede autobusami smigała non stop.

Stary 2009-12-07, 14:02   #655
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Ja jestem w trakcie robienia prawajazdy. Jakoś w październiku oblałam 4 raz i teraz przenoszę się do innego ośrodka i mam nadzieję, że tam mi się uda. Chcę zdać zanim dzidziuś się urodzi
Stary 2009-12-07, 14:05   #656
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem w trakcie robienia prawajazdy. Jakoś w październiku oblałam 4 raz i teraz przenoszę się do innego ośrodka i mam nadzieję, że tam mi się uda. Chcę zdać zanim dzidziuś się urodzi
to trzymam kciuki w takim razie
ja niby zdałam za pierwszym razem, ale co z tego skoro 6 lat za kółkiem juz nie byłam teraz ciemna w to jestem niestety

Stary 2009-12-07, 14:05   #657
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
no faceci oczywiście - przecież w starożytnym Rzymie depilowali ręce i nogi. A że pewnie bolało jak szlag, to z biegiem wieków zwalili ten przykry zabieg na nas

W dodatku nikt im tak o małżeństwie przed 30-tką nie jęczy... Jak się dowiedziałam, że w mojej miejscowości 25-letnie dziewczyny to są już całkiem poważnie nazywane "stare panny", to padłam to już mi niewiele zostało
Stary 2009-12-07, 14:06   #658
gold-fish
Zakorzenienie

Zaraz tu zasnę a za 3 godziny jadę w trasę po za miasto kto ma jakiegoś Tigerka?

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 14:09   #659
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Zaraz tu zasnę a za 3 godziny jadę w trasę po za miasto kto ma jakiegoś Tigerka?
ja mam z podrózy nam zostało.

wiecie jak jechalismy to TZ wypił litr mocnej kawy i tigerka dobrze, ze mu serce nie strzeliło ech.... sie uparł.

Stary 2009-12-07, 14:13   #660
agus87
Zakorzenienie

czesc wam
nareszcie jestem zdrowa
w piatek z siostra bratem i tz poszlysmy na miasto
tak sobie popilismy, ze na nastepny dzien od razu mi choroba przeszla
wczoraj pozegnalam siostrze jej dzieci i brata
teraz ich dopiero zobacze w lutym jak do nich polece
a dzisiaj juz do pracy

na niedziele musze zrobic na studia plan pracy licencjackiej
nie wiem jak

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości