|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
Mischoko macie już badania nasionek ?
Zuzia zrób jak uważasz, ja jak byłam chora to @ przesunęła mi się o 2 dni, ale nigdy nie o tydzień. Każdy organizm jest inny i inaczej reaguje. Ja bym na Twoim miejscu zrobiła test, przynajmniej bym wiedziała, czy to wina leków czy "drugiego" serduszka. Zanka doszły już do Ciebie z allegro te kozaki szare i płaszcz ? Bo ja czekam na focie. Domi może lekarz nie odbiera bo ma dyżur w szpitalu, ale jeszcze próbuj dzwonić. Na ostatnim zdjęciu jakie pokazywałaś to wydaje mi się, że masz jeszcze wysoko brzuch, ale z drugiej strony tylko 10 dni do terminu...mi się wydaje, że lekarz karze czekać.
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzia nie mysl tak o tym poprostu bo co miesiac jest ten sam problem...poprostu zrob jutro rano test i jak beda dwe kreski to go wklej, a tak to Ci sie prawie zawsze spoznia...
Vcelko tez mi sie wydaje, ze mam wysoko...chociaz i tak ngdy nie mialam gigantycznie wysoko, ale napewno mi nie opadl...nic mi tez nie odchodzi a polowie mamuskom odchodzil czop wczesniej i w ogole...Do lekarza zadzwonie po 15 z Tz telefonu, bo z mojego nie odbiera a czy do poludnia czy popoludni zawsze odbieral...
|
|
|
|
#4263 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wlasnie nie kazala mi jutro dzwonic Cytat:
|
|
|
#4264 |
|
Zakorzenienie
|
domi - pamiętaj, że brzuch NIE MUSI się opuścić
Zresztą mnie też się brzuch nie opuścił |
|
|
|
#4265 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja zaraz idę do lekarza po skierowanie do ortopedy i recepte na szczepionkę przeciwko żołtaczce, bo w końcu wypadałoby się zaszczepić.
|
|
#4266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą ja wiem, że i u nas nie wszystkich dziewczynom na wątku się opuścił Także spoko maroko ![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- cudny jest TEN kubek...
|
|
|
|
|
#4267 |
|
Wtajemniczenie
|
Domi rozumiem cie
. Nastawilam sie na wczesniejszy porod wiec wiem co teraz czujesz. Brzuch tez mialam do konca wysoko a czop odszedl mi w dniu porodu jak juz skurcze mialam Alkamor kubeczek fajny, ciekawe czy dobrze sie z niego pije . za to cene to nawe woda powinna z niego lepiej smakowac![]() Vcelka a po co ci skierowanie do ortopedy? Cos nie tak?
|
#4268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a vcelka to chyba z tymi plecami do ortopedy
|
|
|
|
|
#4269 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a własnie mialam sie Ciebie pytac o ten czop i jak to sie u Ciebie zaczelo po tym ostrym seksie:P wody Ci odeszly czy zaczely sie skurczybyki?![]() Cytat:
taki poród to chyba marzenie![]() Cytat:
Cytat:
Ci lekarze to tylko obiecuja i wszystkim mowia, ze wczesniej urodza a tu dooopa ![]() Cytat:
Ja nie moge wysiedziec, nawet prasowalam na stojaco i niedlugo idziemy na spacer i do mojej mamy, bo mnie energia rozpiera acha- DZWONILAM do lekarza i oczywisce nic konkretnego sie nie dowiedzialam oprocz tego, ze porpostu mam przyjsc do szpitala w dniu terminu porodu
|
|||||
|
|
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
domi - mojej szwagierce też odeszły wody, ale ona leżała już na patologii bo była po terminie a wcześniej nic nie zapowiadało porodu.
Mnie wody nie odeszły same na początku skurcze nie były wcale mocne ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- W sumie niczego innego się nie spodziewałam, że lekarz Ci powie.To całkiem normalne |
|
|
|
#4271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też no chyba, ze jest nieczuly i nie chce mnie na ktg wysłac
|
|
|
|
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
no
![]() Ja tam KTG miałam robione dopiero na porodówce |
|
|
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
witam..
Sylwia, Misia, Domi dzięki za pamięć.. Magda wstawię te kolczyki jak porobię.. byłam na rozmowie.. w tym tygodniu ma być telefon jeśli moja kandydatura będzie rozpatrzona pozytywnie. a teraz zrobiłam sałatkę z tuńczykiem i chyba film obejrzę jakiś.. troszkę głowa mnie boli Domi.. oby maleństwo było już na święta Alkamor.. nie fajnie, że tyle dni wstawili tż w grafik..
|
#4274 |
|
Zakorzenienie
|
a wogóle to siostra mi na GG pisała, że moja chrześnica (ta co ma 5 lat) zerwała dzisiaj z chłopakiem
ma już innego
|
|
|
|
#4275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no popatrz jaka obrotna Elusia to musza rozpatrzec pozytywnie |
|
|
|
|
#4276 |
|
Zakorzenienie
|
heh..te miłości szkolne są najlepsze
Nio zobaczymy..może zadzwonią..
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
no tak...tylko to jest romans przedszkolny
|
|
|
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
mam pytanie co to znaczy kąpać na sucho?
|
|
|
|
#4279 |
|
Zakorzenienie
|
ale w jakim kontekście ?? bo może chodzi o kąpanie na sucho dziecka ?? w sensie, że przecieranie tylko chusteczkami...
|
|
|
|
#4280 |
|
Zakorzenienie
|
tak..to kąpanie na sucho.. to wycieranie chusteczkami nawilżanymi np. aaa podpytałam.. i
po zagojeniu się pępka można stosować w tym miejscu wodę.. a tak to przecierać ciało np. kawałkiem waty lub myjki... nie moczymy bobaska tylko wodę mamy w miseczce i przecieramy ciałko.. można stosować oliwkę po takim 'suchym oczyszczaniu'.. np. stosować przed 2, 3 tygodnie życia niemowlaka.. dziś robię kolczyki pod zamówienie.. kilka zrobić mam nadzieję mi się uda..
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-12-07 o 18:44 |
|
|
|
#4281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale przecież z powodzeniem można kąpać dziecko normalnie tylko uważać na kikut... |
|
|
|
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
Alkamor, nie wiedziałam, że zamieściłaś przepisy, na pewno skorzystam, ale jak adwent się skończy, bo teraz do świąt chcemy z mężem trochę ograniczyć słodycze
![]() Jagódka, opowiadaj, co u Ciebie Mnie zaczęło podbrzusze pobolewać więc może w końcu @ przyjdzie. No i humor mam do bani albo bym płakała, albo bym pobiła wszystkich ze złości, taki mam dziś nastrój iw ogóle doł, jakoś ostatnio wszyscy wokół mnie na okrągło o dzieciach gadają, wszyscy mają dzieci, dobija mnie to. Domi, ja też jakoś myślę, ze blizej Gwiazdki Mała przyjdzie na świat do swoich ciotek wizazowych, ale kto to wie ![]() Blondi, zazdroszcze Krety! Przepiękne miejsce, my byliśmyw Herssonissos, bardzo nam sie podobało
|
#4283 |
|
Zakorzenienie
|
tak ale znajoma miała problemy.. i unikała wody bardzo.. nie pytałam jak długo tak 'kąpała'..
przecież są sposoby inne.. np. wanienka .. a w niej tylko troszeczkę wody.. aby właśnie uniknąć zamoczenia..
|
#4284 | ||
|
Zakorzenienie
|
no ja to pisalam wczoraj na Mamusiach moich
![]() Cytat:
albo wacikami w woda przegotowana ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
jaka Ty obcykana
|
||
|
|
|
#4285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kubie jak odpadł pępek to też się ciutkę "maślił" ale robiłam okłady z Rivanolu i było OK...poza tym smaruje się go spirytusem który jak wiadomo ma właściwości wysuszające.Ja tam jestem zdania, że nie ma co popadać w paranoję...i kąpać normalnie tylko uważnie... ![]() co myślicie o TYCH butach ?? chcę takie zamówić jak tylko kasa przyjdzie
|
|
|
|
|
#4286 |
|
Zakorzenienie
|
Domi..
nio tak się trochę interesuję..??koleżanka się ostatnio mnie dopytuje a co ty tak oglądasz wózki, karuzele itd.. w ogóle temat o dzieciach poruszyłyśmy.. a ja mówię, że na takim forum jestem- bo ona nie zna tego forum... a ona mówi..tak, jasne.. pewnie dziecko niedługo.. heh... i ciągle mi dogadywała.. cały zjazd.. że jej się wesela pokończyły itd. a i żarty robiła.. Ty Ela za ile można kupić taki wózek..a za ile taki inny... i jak szłyśmy ulicą i zobaczyła wózek to mówi.. Ty a który lepszy ten na 3 kółka czy taki zwykły.. heh ![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- nie ma linku do butów..?
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
Alka, fajne kozaczki, już nawet sprawdziłam, czy mają mój rozmiar
ja na razie muszę przestać kupowania bo w szopoholiczkę się zamienięidę myć głowę
|
#4288 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Ciekawe jak teraz wyglada![]() Elus trzymam kciuki zeby zadzwonili, zeby zadzwonili, zeby zadwonili...![]() Alkamor butki fajne Ja kapalam ze dwa razy Lene na sucho Niektorzy tez "mydla" dzidzie na przewijaku i tylko splukuja w wanience Myslalm ze ortopeda jest od zlaman itp. Nie wiedzialam ze od kregoslupa tez ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Jest, kryje sie w slowie "...TYCH.." w poscie Alkamor
|
|
#4289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja szukam wózka jak najęta nie wiem co wybrać ![]() Syla jakie Ty masz wkońcu wózek? Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-12-07 o 19:26 |
|
|
|
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwia.. nie dziękuję..
może zadzwonią.. nie wiem czy nie powiedziałam na tej rozmowie zbyt dużo.. w sumie to na pytania dobrze odpowiadałam.. było 1 pytanie..np. Jak ktoś poślizgnie się w wejściu do sklepu jak zareaguję.. mówię, że na pewno spytam czy coś się stało może.. i jeśli to osoba starsza to poproszę by usiadła.. nie wiem.. na koniec zapytał czy pamiętam o co pytał w 2 pytaniu.. i odpowiedziałam o tą osobę która się poślizgnęła.. i chyba trafiłam.. na 1 rozmowie były też ciekawe pytania.. ale to zbyt nudne by opisywać chyba..
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.

a czy do poludnia czy popoludni zawsze odbieral...

kazala mi jutro dzwonic
zresztą ja wiem, że i u nas nie wszystkich dziewczynom na wątku się opuścił 
. Nastawilam sie na wczesniejszy porod wiec wiem co teraz czujesz. 

ma już innego
albo bym płakała, albo bym pobiła wszystkich ze złości, taki mam dziś nastrój
zeby zadzwonili, zeby zadzwonili, zeby zadwonili...