![]() |
#2821 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
no to kurcze fajnie , czyli tak czy tak czeka mnie wizyta w coku po którykolwiek z żeli albo Indiv. albo BST ? jesli bede juz widziala na fakuirze braki to moge jechac do coku po nie czy czekac na przysłanie paczki? I jesli kupie w coku to wtedy dzwonie do avonu i wycofuje ten brak z zamowienia?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2822 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, właśnie dostałam paczkę i wrażenia: troszkę braków... maseczki jednorazowe PS opóźniona produkcja-doślą w następnym zamówieniu no i Passion Dance. Nie ma na fakturze a było w podglądzie zamówienia
![]() W katalogu: -Eternal Magic za 54,90 gratis roletka i kulka -nowa torebka 49,90 i portfel 19,90 -perełki za 29,90 -nowy zapach Naturals-róża i brzoskwinia -dużo zestawów zapachowych i nowej biżuterii To zgrubsza chyba wszystko. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2823 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2824 |
Raczkowanie
|
U mnie tez jest w brakach zel pod prysznic z Individual blue (dosla z kolejnym zamówieniem :/) ,woda toaletowa i spray do ciała doszedł.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2825 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2826 |
Wtajemniczenie
|
Podstawą jest numer personalny, resztę znajdą w komputerze. No i kasa do zapłacenia za kosmetyki.
#2827 |
Raczkowanie
|
no hej .
Jeszcze raz przedstawię swoją sprawę . Chciałabym zamówić próbki perfum GOLD lecz nie zabardzo wiem jak to zrobić . Nie otrzymuje przecież formularzy zamówień. Poradziłyscie mi , że wszystko znajdę w PLIKACH DO POBRANIA . Jednak gdy tam weszłam nie znalazłam formularza zamówień na katalog 17/2009 lecz na 1/2010 i 2/2010 . Proszę o pomoc . ; )
![]() |
#2828 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 41855 to nr na pakiet próbek 5szt cena 4.90 bo w promocji ich nie ma. Dziewczyny wiem ze było juz to gdzies napisane,ale nie mam czasu zabardzo siedziec i szukac tego teraz,wiec jezeli któras moze mi odp to bede bardzo wdzieczna. Otóż jak to jest z fakura jak sie zapłaci za kosmetyki np 2 tygodnie po terminie podanym przez Avon?? Naliczaja jakas prowizje? I jak to jest doliczaja ci to fakutury czy jak? Edytowane przez 19patka88 Czas edycji: 2009-12-07 o 14:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2829 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2830 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2831 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-12-07 o 14:53 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2832 |
Zakorzenienie
|
A to skąpiradła!
Przez dłuższy czas były jakies prezenty wymieniane w literaturze... teraz tego nie śledzę to nie zauwazyłam. Na samym początku były nawet prezenty za przedłużenie kasrty na kolejny rok. Na to nawet ja się nie załapałam..
#2833 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2834 |
Zadomowienie
|
dziewczyny, czy któraś z Was używała już nowego tuszu z serum z serii Anew?? jeśli tak, to proszę napiszcie jak się sprawuje
![]()
![]() |
#2835 |
Raczkowanie
|
Jak myślicie czy jeśli jutro zrobię elektroniczny przelew za fakturę (termin miałam do 05.12) to zaksięgują mi wpłatę tak że będę mogła zrobić zamówienie w środę bez problemu. Troszkę się denerwuję i nerwowo czekam na wypłate żeby zrobic ten przelew i żeby wpłynęło żeby nie przełożyli mi zamówienia.
#2836 |
Wtajemniczenie
|
Wiecie co?
Wreszcie na profilu zobaczyłam zestaw nowości na ten katalog i normalnie wściekłam się Wiedzą, że liderzy muszą byc teraz max. aktywni i trochę zmienili na gorzej zestaw nowości. ![]() Zamiast wody toaletowej dali AROMADISIAC dla Niej EDT SPRAY . I w ogóle nie dali Full Speed EDT 50 ml. Normalnie lecą sobie w kulki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2837 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ciekawa jestem tego nowowego zapachu Eternal Magic... No ale muszę jeszcze troszkę poczekać..cierpliwości ![]()
![]() |
#2838 |
Raczkowanie
|
![]() |
#2839 |
Zakorzenienie
|
no właśnie wystawili mi fakturę i .... paletka cieni smokey eyes jest
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() poza tym ŻADNYCH braków ![]() ![]() tak więc mi sie z masełkami udało ![]()
#2840 |
Raczkowanie
|
hmmm wiec moze uzupełnili swoje braki produktami altern. w sumie nawet i dobrze
![]() ![]() Edytowane przez anulkaandzia Czas edycji: 2009-12-07 o 16:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2841 |
Zadomowienie
|
jak zamowic produkty z goracej 5 ? sa one gdzies na stronie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2842 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
na moje pytanie o nie zafakturowanych zegarkach pani odpisala, ze beda weryfikowane i dolaczane do kat 17 jednak z tego co widze to wy wszystkie macie na fakturze, nie to co ja. PS do tych podpisów, które zbierają OMS czy LS dzisiaj kumpela pytała czy juz była u mnie, żebym jej coś podpisala, z ty,m, ze ona ie ma pojecia o co chodzi,a LS nie wytłumaczyla nic.
![]() |
#2843 |
Zakorzenienie
|
produkty te można kupić tylko i wyłacznie w COK'u
![]()
#2844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie,interesuje mnie czy zapach we flakonie jest taki sam jak pierwowzor-kartka nie chce sie sugerowac bo nie jest to dla mnie miarodajna ocena jakichkolwiek perfum ![]() Powroty powrotami ale wiem,ze firmy czasami lubia kombinowac ![]() W kazdym razie dziekuje za odzew ![]()
![]() |
#2845 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2846 | |||
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15709685]w brakach z dzisiejszej faktury /ale szybko fakturują o 8
![]() dalej cienie smokey dalej peseta dalej żel BST ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2847 |
Wtajemniczenie
|
chcę dopytać jak to jest z tymi prezentami za dobicie do 1000zł, czy je się gdzieś zaznacza, czytając poprzednie posty zrozumiałam, ze za zamówienie za 1000 w kat 17 będzie prezent w niespodzianka w kat 01, wytłumaczy ktoś
![]() ![]()
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
![]() ![]() |
![]() |
#2848 |
Zakorzenienie
|
Nowy zapach naturals roza i brzoskwinia nie podoba mi sie
![]() wlasnie maznelam reke balsamem i pachnie jak perfumy starszej pani ble |
![]() ![]() |
![]() |
#2849 |
Raczkowanie
|
Laseczki powiedzcie mi proszę, jak to jest z dostawami? Własnie czekam na swoją pierwszą paczkę, a że do tej pory kurier nie dotarł, to myślę ze dzis juz go nie będzie. Niestety jutro nie mam możliwości byc caly czas w domu, jadę do szkoły. No i tu pojawia sie pytanie, coż sie stanie jak mnie kurier nie zastanie?
I ogolnie jak Wy to zalatwilyscie, przeciez kazda z nas ma swoje obowiazk, nie moze wyczekiwac na kuriera. Tymbardziej ze wg mojej LS regularna dostawa jest do srody, a dzis jak do niej dzwonilam to mowila zebym nie wychodzila z domu bo niby kurierzy juz jezdza. Nie wyobrazam sobie, abym z kazdym zamowieniem musiala przesiadywac 3 dni w domu. Mozna sie z nimi dogadac, aby przyjezdzali pod wieczor, czy cos w tym stylu?
“Disobedience, in the eyes of anyone who has read history, is man's original virtue. It is through disobedience that progress has been made, through disobedience and through rebellion.” Oscar Wilde Teufel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2850 |
Raczkowanie
|
Byłam w COKu! Widziała torebke Heidi. Oba kolory. Od razu mówię, czarna jaj nie urywa! Czerwona natomiast ma charakter, jest specyficzna, wyróżnia się. W tym kolorze jest cały czar.
Podszewka jest cienka, z takiego śliskiego materiału, ale wydaje się być trwała. Kształt jest taki kwadratowy... Cztery suwaki - dwa środkowe atrapa, zewnętrzne się rozsuwaja, ale jakoś ciężko w obu torebkach, nie wiem czy nie rozruszane, czy taka wada. W jednej przegrodzie są dwie kieszonki taka na telefon i troche większa. W drugiej przegrodzie kieszonka na zamek. Rączka niezbyt długa. Miałam na sobie cienki płaszczyk i troche mi ciasno było. Ogólne wrażenie: Czarna na pewno nie dla mnie. Czerwona - TAK poproszę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.