Wszystko o Avonie - część 8 - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-07, 14:00   #2821
anulkaandzia
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

no to kurcze fajnie , czyli tak czy tak czeka mnie wizyta w coku po którykolwiek z żeli albo Indiv. albo BST ? jesli bede juz widziala na fakuirze braki to moge jechac do coku po nie czy czekac na przysłanie paczki? I jesli kupie w coku to wtedy dzwonie do avonu i wycofuje ten brak z zamowienia?
anulkaandzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 14:08   #2822
malvvinaa
Raczkowanie

Cześć dziewczyny, właśnie dostałam paczkę i wrażenia: troszkę braków... maseczki jednorazowe PS opóźniona produkcja-doślą w następnym zamówieniu no i Passion Dance. Nie ma na fakturze a było w podglądzie zamówienia w kat 01 a u mnie w 03 za zamówienie na min.150 zł dostajemy za 1 zł krem modelujący sylwetkę a w kat 02 u mnie 04 za zam. min. 150 zł rozgrzewający peeling do skórek i zestaw przyborów kosmetycznych.
W katalogu:
-Eternal Magic za 54,90 gratis roletka i kulka
-nowa torebka 49,90 i portfel 19,90
-perełki za 29,90
-nowy zapach Naturals-róża i brzoskwinia
-dużo zestawów zapachowych i nowej biżuterii

To zgrubsza chyba wszystko.
malvvinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 14:14   #2823
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anulkaandzia Pokaż wiadomość
no to kurcze fajnie , czyli tak czy tak czeka mnie wizyta w coku po którykolwiek z żeli albo Indiv. albo BST ? jesli bede juz widziala na fakuirze braki to moge jechac do coku po nie czy czekac na przysłanie paczki? I jesli kupie w coku to wtedy dzwonie do avonu i wycofuje ten brak z zamowienia?
Jak tylko zobaczysz braki możesz jechać i dokupić co potrzebujesz w COK-u. I potem tam na miejscu wykasuj co zbędne, po co dzwonić jak można wykasowywać też w COK-u.
Stary 2009-12-07, 14:18   #2824
19patka88
Raczkowanie

Cytat:
czyli dziewczyny reasumujac nie ma masełka do ciała , pęsetki , palety smoky eyes , żelu BST, jeszcze czegos? a zestaw Individual blue? zamawiała ktoras? jest dostępny?
U mnie tez jest w brakach zel pod prysznic z Individual blue (dosla z kolejnym zamówieniem :/) ,woda toaletowa i spray do ciała doszedł.
19patka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 14:20   #2825
anulkaandzia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Jak tylko zobaczysz braki możesz jechać i dokupić co potrzebujesz w COK-u. I potem tam na miejscu wykasuj co zbędne, po co dzwonić jak można wykasowywać też w COK-u.
W razie braków to bedzie moja pierwsza wizyta w COK-u wiec jeszcze zero rozeznania u mnie jesli juz tam bede to cos musze miec przy sobie? wydrukowana fakture czy cos czy tylko znac swon numer i okreg?
Stary 2009-12-07, 14:26   #2826
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
W razie braków to bedzie moja pierwsza wizyta w COK-u wiec jeszcze zero rozeznania u mnie jesli juz tam bede to cos musze miec przy sobie? wydrukowana fakture czy cos czy tylko znac swon numer i okreg?
Podstawą jest numer personalny, resztę znajdą w komputerze. No i kasa do zapłacenia za kosmetyki.
Stary 2009-12-07, 14:36   #2827
BoJaToNieTy
Raczkowanie

no hej .

Jeszcze raz przedstawię swoją sprawę . Chciałabym zamówić próbki perfum GOLD lecz nie zabardzo wiem jak to zrobić . Nie otrzymuje przecież formularzy zamówień. Poradziłyscie mi , że wszystko znajdę w PLIKACH DO POBRANIA . Jednak gdy tam weszłam nie znalazłam formularza zamówień na katalog 17/2009 lecz na 1/2010 i 2/2010 . Proszę o pomoc . ; )

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-07, 14:45   #2828
19patka88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BoJaToNieTy Pokaż wiadomość
no hej .

Jeszcze raz przedstawię swoją sprawę . Chciałabym zamówić próbki perfum GOLD lecz nie zabardzo wiem jak to zrobić . Nie otrzymuje przecież formularzy zamówień. Poradziłyscie mi , że wszystko znajdę w PLIKACH DO POBRANIA . Jednak gdy tam weszłam nie znalazłam formularza zamówień na katalog 17/2009 lecz na 1/2010 i 2/2010 . Proszę o pomoc . ; )
logujesz sie do strefy konsultantki,po lewej stronie masz pliki do pobrania,otwierasz i masz formularze zamówien,sciagasz sobie na dysku lub otwierasz przez jakis program i wszystko pisze

41855 to nr na pakiet próbek 5szt cena 4.90 bo w promocji ich nie ma.

Dziewczyny wiem ze było juz to gdzies napisane,ale nie mam czasu zabardzo siedziec i szukac tego teraz,wiec jezeli któras moze mi odp to bede bardzo wdzieczna.
Otóż jak to jest z fakura jak sie zapłaci za kosmetyki np 2 tygodnie po terminie podanym przez Avon?? Naliczaja jakas prowizje? I jak to jest doliczaja ci to fakutury czy jak?

Edytowane przez 19patka88
Czas edycji: 2009-12-07 o 14:49
19patka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 14:47   #2829
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
ok, ok... za pozytywne rozpatrzenie wniosku
Jak przyznaja Ci karte to dostajesz prezent. Chyba, że sie zmieniło..

Ktoś się chyba lubi czepiać :p

naprawdę sie nie czepiam - od 4 katalogów nie ma prezentów ;-(
malka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 14:49   #2830
ola93
Rozeznanie

Cytat:
no hej .

41855 kod cena 4,90
ola93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 14:52   #2831
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
no hej .

zamówienie możesz zrobić przez internet w zakładce składanie zamówienia lub przez telefon 0 22 878 28 00 w godzinach 08:00 - 20:00 lub przez avon non stop 0 800 800 888

Cytat:
Napisane przez 19patka88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wiem ze było juz to gdzies napisane,ale nie mam czasu zabardzo siedziec i szukac tego teraz,wiec jezeli któras moze mi odp to bede bardzo wdzieczna. Otóż jak to jest z fakura jak sie zapłaci za kosmetyki np 2 tygodnie po terminie podanym przez Avon?? Naliczaja jakas prowizje? I jak to jest doliczaja ci to fakutury czy jak?
doliczają ci za każde upomnienie 5 zł do faktury

Edytowane przez andziat
Czas edycji: 2009-12-07 o 14:53
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 15:01   #2832
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malka Pokaż wiadomość
naprawdę sie nie czepiam - od 4 katalogów nie ma prezentów ;-(
A to skąpiradła!
Przez dłuższy czas były jakies prezenty wymieniane w literaturze... teraz tego nie śledzę to nie zauwazyłam.
Na samym początku były nawet prezenty za przedłużenie kasrty na kolejny rok. Na to nawet ja się nie załapałam..
Stary 2009-12-07, 15:06   #2833
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
A to skąpiradła!
Przez dłuższy czas były jakies prezenty wymieniane w literaturze... teraz tego nie śledzę to nie zauwazyłam.
Na samym początku były nawet prezenty za przedłużenie kasrty na kolejny rok. Na to nawet ja się nie załapałam..
Dletego napisałam, że nia ma NIC. I nie czepiam sie, bo to nam avon zafundował - abma fatima były kiedys prezenty, a teraz ich ni ma
malka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 15:14   #2834
ziarnko piasku
Zadomowienie

dziewczyny, czy któraś z Was używała już nowego tuszu z serum z serii Anew?? jeśli tak, to proszę napiszcie jak się sprawuje on ma silikonową szczoteczkę tak?
Isn't it?

ziarnko piasku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 15:23   #2835
anusiaa
Raczkowanie

GG do anusiaa

Jak myślicie czy jeśli jutro zrobię elektroniczny przelew za fakturę (termin miałam do 05.12) to zaksięgują mi wpłatę tak że będę mogła zrobić zamówienie w środę bez problemu. Troszkę się denerwuję i nerwowo czekam na wypłate żeby zrobic ten przelew i żeby wpłynęło żeby nie przełożyli mi zamówienia.
Stary 2009-12-07, 15:53   #2836
LadyBird6
Wtajemniczenie

Wiecie co?
Wreszcie na profilu zobaczyłam zestaw nowości na ten katalog i normalnie wściekłam się
Wiedzą, że liderzy muszą byc teraz max. aktywni i trochę zmienili na gorzej zestaw nowości.
Zamiast wody toaletowej dali AROMADISIAC dla Niej EDT SPRAY . I w ogóle nie dali Full Speed EDT 50 ml.
Normalnie lecą sobie w kulki
LadyBird6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 15:58   #2837
83evelinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malvvinaa Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, właśnie dostałam paczkę i wrażenia: troszkę braków... maseczki jednorazowe PS opóźniona produkcja-doślą w następnym zamówieniu no i Passion Dance. Nie ma na fakturze a było w podglądzie zamówienia w kat 01 a u mnie w 03 za zamówienie na min.150 zł dostajemy za 1 zł krem modelujący sylwetkę a w kat 02 u mnie 04 za zam. min. 150 zł rozgrzewający peeling do skórek i zestaw przyborów kosmetycznych.
W katalogu:
-Eternal Magic za 54,90 gratis roletka i kulka
-nowa torebka 49,90 i portfel 19,90
-perełki za 29,90
-nowy zapach Naturals-róża i brzoskwinia
-dużo zestawów zapachowych i nowej biżuterii

To zgrubsza chyba wszystko.
Dzięki serdeczne za info .
Ciekawa jestem tego nowowego zapachu Eternal Magic... No ale muszę jeszcze troszkę poczekać..cierpliwości
Stary 2009-12-07, 16:02   #2838
BoJaToNieTy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ola93 Pokaż wiadomość
41855 kod cena 4,90
Dziękuję .
Stary 2009-12-07, 16:13   #2839
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

no właśnie wystawili mi fakturę i .... paletka cieni smokey eyes jest i .... masło z PS jest co prawda alternatywne, ale jest!! cieszę się, jak gwizdek, bo nie musze specjalnie jechać kawał drogi do coku

poza tym ŻADNYCH braków torebka na podarunki jakaś jest alternatywna jeszcze; no i zegarki EL zafakturowane

tak więc mi sie z masełkami udało

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-07, 16:16   #2840
anulkaandzia
Raczkowanie

hmmm wiec moze uzupełnili swoje braki produktami altern. w sumie nawet i dobrze zobaczymy jak jutro z Evlynka bede skladac czy cos bedziemy miec na brakach

Edytowane przez anulkaandzia
Czas edycji: 2009-12-07 o 16:19
Stary 2009-12-07, 16:19   #2841
paulina92
Zadomowienie

jak zamowic produkty z goracej 5 ? sa one gdzies na stronie ?
paulina92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 16:20   #2842
meakeangel
Rozeznanie

GG do meakeangel

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
no właśnie wystawili mi fakturę i .... paletka cieni smokey eyes jest i .... masło z PS jest co prawda alternatywne, ale jest!! cieszę się, jak gwizdek, bo nie musze specjalnie jechać kawał drogi do coku

poza tym ŻADNYCH braków torebka na podarunki jakaś jest alternatywna jeszcze; no i zegarki EL zafakturowane

na moje pytanie o nie zafakturowanych zegarkach pani odpisala, ze beda weryfikowane i dolaczane do kat 17 jednak z tego co widze to wy wszystkie macie na fakturze, nie to co ja.

PS do tych podpisów, które zbierają OMS czy LS dzisiaj kumpela pytała czy juz była u mnie, żebym jej coś podpisala, z ty,m, ze ona ie ma pojecia o co chodzi,a LS nie wytłumaczyla nic.
Stary 2009-12-07, 16:21   #2843
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez paulina92 Pokaż wiadomość
jak zamowic produkty z goracej 5 ? sa one gdzies na stronie ?
produkty te można kupić tylko i wyłacznie w COK'u

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 16:25   #2844
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
Napisane przez Dagusiac Pokaż wiadomość
Pytasz czy katalogowa kartka pachnie tak samo jak woda? Jeśli to ten Rare Pearls sprzed lat (a napisali, że powrót na życzenie klientek) to owszem- pachnie tak samo jak w katalogu!

Nie,interesuje mnie czy zapach we flakonie jest taki sam jak pierwowzor-kartka nie chce sie sugerowac bo nie jest to dla mnie miarodajna ocena jakichkolwiek perfum
Powroty powrotami ale wiem,ze firmy czasami lubia kombinowac

W kazdym razie dziekuje za odzew
Stary 2009-12-07, 16:26   #2845
83evelinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość

Zazdroszcze... A ja tak bardzo potrzebuję tych masełek (moje klientki potrzebują). Ech... Trzeba czekać...
Stary 2009-12-07, 16:31   #2846
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15709685]w brakach z dzisiejszej faktury /ale szybko fakturują o 8/

dalej cienie smokey
dalej peseta
dalej żel BST
[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
A czy ktoś zamawiał masełko do ciała z minerałami? Jutro od dawien dawna będe miała okazje być w COKu i ewentualnie mogłabym wejsc i sprobowac kupic ale może już przychodzi
Cytat:
czyli dziewczyny reasumujac nie ma masełka do ciała , pęsetki , palety smoky eyes , żelu BST, jeszcze czegos? a zestaw Individual blue? zamawiała ktoras? jest dostępny?
Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
NIe ma jeszcze żelu Individ. Blue dla niego, ale samego żelu. W każdym razie w piątek nie było.
Dziś odebrałam paczkę i mam zarówno masło PS, zestaw Indyvidual, BST i paletkę cieni- zamówienie składałam w piątek lub czwartek
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 16:41   #2847
renia0809
Wtajemniczenie

chcę dopytać jak to jest z tymi prezentami za dobicie do 1000zł, czy je się gdzieś zaznacza, czytając poprzednie posty zrozumiałam, ze za zamówienie za 1000 w kat 17 będzie prezent w niespodzianka w kat 01, wytłumaczy ktoś
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz
renia0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 17:00   #2848
paulinaizabela
Zakorzenienie

Nowy zapach naturals roza i brzoskwinia nie podoba mi sie
wlasnie maznelam reke balsamem i pachnie jak perfumy starszej pani ble
Stary 2009-12-07, 17:18   #2849
FridaKahlo
Raczkowanie

Laseczki powiedzcie mi proszę, jak to jest z dostawami? Własnie czekam na swoją pierwszą paczkę, a że do tej pory kurier nie dotarł, to myślę ze dzis juz go nie będzie. Niestety jutro nie mam możliwości byc caly czas w domu, jadę do szkoły. No i tu pojawia sie pytanie, coż sie stanie jak mnie kurier nie zastanie?

I ogolnie jak Wy to zalatwilyscie, przeciez kazda z nas ma swoje obowiazk, nie moze wyczekiwac na kuriera. Tymbardziej ze wg mojej LS regularna dostawa jest do srody, a dzis jak do niej dzwonilam to mowila zebym nie wychodzila z domu bo niby kurierzy juz jezdza. Nie wyobrazam sobie, abym z kazdym zamowieniem musiala przesiadywac 3 dni w domu. Mozna sie z nimi dogadac, aby przyjezdzali pod wieczor, czy cos w tym stylu?

Teufel
FridaKahlo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 17:25   #2850
zabcia87stw
Raczkowanie

Byłam w COKu! Widziała torebke Heidi. Oba kolory. Od razu mówię, czarna jaj nie urywa! Czerwona natomiast ma charakter, jest specyficzna, wyróżnia się. W tym kolorze jest cały czar.
Podszewka jest cienka, z takiego śliskiego materiału, ale wydaje się być trwała. Kształt jest taki kwadratowy... Cztery suwaki - dwa środkowe atrapa, zewnętrzne się rozsuwaja, ale jakoś ciężko w obu torebkach, nie wiem czy nie rozruszane, czy taka wada. W jednej przegrodzie są dwie kieszonki taka na telefon i troche większa. W drugiej przegrodzie kieszonka na zamek.
Rączka niezbyt długa. Miałam na sobie cienki płaszczyk i troche mi ciasno było.
Ogólne wrażenie: Czarna na pewno nie dla mnie. Czerwona - TAK poproszę
zabcia87stw jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości