|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))
Hahaha! A ja mam jak do tej pory największy rozmiar bo jakoś tak 80C i już ciasny - rosną jak najętę
Ale tak szczerze to dla mnie uciążliwe mieć takie duże bo mocniej działa grawitacja ![]() ![]()
|
|
|
|
#452 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))
Ja mam zakaz wstępu na solarium, hehe:P ale jak kiedyś chodziłam to rzeczywiście humorek mi poprawiało.
xxolushiaxx - dobrze,że zmądrzałaś. A co mu napisałaś w ostatniej wiadomości? Tym bardziej,że jak coś to możesz go później spotkać. I pamiętając moje wcześniejsze doświadczenia i moich koleżanek... jak tak faceci znikają, to nigdy nic fajnego nie wróży. Ale zawsze mnie ciągnęło do tych nie odpowiednich. Miejmy nadzieje,że ten okaże się lepszy i najlepszy![]() Ja zwykle w takiej sytuacji...zostawiałam po sobie dobre wrażenie:P hehe (też jestem Ola) czyli byłam coś w stylu, taka dobra uczynna Ola:/ a dume chowałam w kieszeń. Naprawdę czasem się to nie opłaca, bo człowiek tylko w tyłek dostaje:/
|
#453 |
|
Raczkowanie
|
Hehe wy tu sobie gadajcie - ja nie w temacie. Jestem typową singielką
![]() Tak się zastanawiałam co dzisiaj na późny obiadek zjeść. I tak pobuszowałam po przepisach i mnie oświeciło Ryżulek z jabłkiem i cynamonem zjem |
|
|
|
#454 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#455 |
|
Raczkowanie
|
Ooooo kur... cze pieczone
Ważyłam się i w końcu dokładnie widziałam wskazówkę...... Podała równe 68!!! Boooziu myślałam że trochę mniej ważę. Fakt że dawno się nie ważyłam..... Ech chcę cofnąć czas 2 lata wstecz kiedy miałam płaski brzuch i 58 kg wagi Co to dojrzewanie robi z człowiekiem....
|
|
|
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!!!
Dziewczyny opanujcie się trochę,bo nie nadążam !!!Widzę,że nie tylko ja mam problemy z facetami...Powiem Wam tyle,żaden "fagas" nie jest wart naszych nerówów,łez i zmartwień!.Jak oni nie potrafią docenic tego co mają to ich problem!!A jeszcze się spytam:jak to jest u Was,przypuścmy kolezanka dała Wam numer do jej kolegi,który niby jest Wam zainteresowany i podstępem uczyniła tak,że odezwałayście się pierwsze do niego,no i było miło i sympatycznie.To kolejnym razem czekacie az on sie odezwie??Bo ja jakoś nienawidze sie pierwsza odzwywac bo mam wrażenie,ze sie narzucam .U mnie dietkowo jak narazie pięknie!.Zero grzechów odkąd jestem na diecie czyli od 1.12 .JEstem happy,ale ciii,zeby nie zapeszyc Przypomninam,że jutro wazenie!!! ![]() Które mi tu chcą rezygnowac?!Ani mi się waż!!Nie wolno się poddawać,nie teraz!!Czas wziąć swoej życie za rogi ![]() Trucizna-mniam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zrób mi też ![]() ![]() Sunset-a wiesz robiłam tak jak mi wychodziło,ale zazwyczaj po 20 na kazda nogę ![]() a co do cyckonoszów,to mój świeci pustka )
Edytowane przez Nowa_Nadzieja Czas edycji: 2009-12-07 o 16:49 |
|
|
|
#457 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze mi babcia dzisiaj ględziła że czemu nie chciałam ruskich pierogów zjeść. Bo jej zapomniałam wczoraj powiewdzieć żeby mi nie gotowała drugich dań...... Dzisiaj jej to powiedziałam ale chyba pomyślała, że żartuję
|
|
|
|
#458 |
|
Raczkowanie
|
ja mam 75 C ;p
humor mam lepszy niż rano, a co do facetów.. to różni bywają też mam problem z takim jednym no ale.. bez nich w sumie byłoby nudno ![]() Pierogi ruskie! o mniam !
|
#459 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co do diety... to kilka osob mi wytkneło ze mam ED.. i zaczynam sie martwic...
|
|
#460 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma jakto ukochana rodzinka,nie?! ![]() ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
odaj trochę![]() :pros i:no tez prawda!tak źle a tak niedobrze ![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat:
.Naprawde juz sama nie wiem,nie jestem z tych co mają cały świat w d...bo mysla ze sa najladniejsze i najmadrzejsze,najzwyczasj niej w swiecie mam te swoje kompeksy,ktore cholera blokuja mnie!![]() co to ED??bo nie zjarzyłam
|
|
|
#461 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#462 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() przy okazji, jakie macie wymiary w sensie biodra, talia itp ? ;>
|
|
#463 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do wymiarów... ja mam jakos 68 98 i 56 w udzie. a wy???? a co do ed to to sa zaburzenia... ja wiem ze mam problem z odzywianiem..... przez odchudzanie ale nie myslalam zeby to pod ed zaliczac..
|
|
#464 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
cherrylady94, glowa do gory, troche dietki i zrzucisz niechciane kilogramy ![]() A co do biustow, to ja zawsze mialam i mam male 70B Nawet w ciazy nic mi nie przybylo... |
|
|
|
|
#465 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moje wymiary to koszmar!biodra 96 a talia to szkoda gadac,poniewaz moje kaosci meidnicze dotykaja zeber ,co z tym idzie mam dlugie nogi ale nie mam wogole tali.Jak narazie mam w niej 72 ale mam nadzieje,że jak schudne to zejde do 66-67 a w biodrach do tych 90 ![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
![]() w udzie mam 54 ![]() wiesz,co ja bym nei popadala w skrajnosci.Teraz tak jest mocno naglosnione to,ze wszyscy zaraz widza u siebie ten problem.Ja uwazam,że3 kazda osoba ktora raz w zyciu zacznie sie odchudzac pozniej befzie do konca zycia myslec o figurze,wadze,kaloriach i to bedzie sliniejsze od niej,ale ja bym to do zaburzen nei zaliczała,wiec sie nie przejmuj .Chyba,że jest gorzej niz mysle??---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
![]() widze,ze z Toba ciaza sie bardzo delikatnie obeszla
|
|
|
#466 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co do ED to nie ja sobie to wmówiłąm tylko inne osoby mi mowią;/
CEL - 56kg Edytowane przez mielnus Czas edycji: 2009-12-07 o 17:41 |
|
|
|
|
#467 |
|
Zadomowienie
|
troszke czasu mnie u nie było. ale nadrobie zaległości
![]() moje wymiary to talia 69, biodra 95 i uda 59/58 a co do chłopaków to jestem w związku już ponad 2 latka
|
#468 |
|
Zadomowienie
|
oj cóż za ciezki temat się rozwinoł pt"faceci"...u mnie to z nimi fest lipa,albo ja stwarzam za dużo problemów...Nowa_Nadzieja - moim zdaniem nie odzywaj się już,poczekaa teraz na niego...kiedyś byłam niedostępna do facetów, kokietowałam a potem olewałam i oni za mną latali, a gdy (ostatnim czasem byłam jak zdesperowana i szukałam faceta, bo nie moge zapomniec o byłym) ja się odzywałam i dążyłam do spotkań itp. to oni uciekali,ewentualnie bawili się mną że tak powiem.Także adze czekac na niego. mój biust jak dla mnie za duży,wkurza mnie bo wszyscy zawsze zwracaja na niego uwage...największa polewnka jest gdy ide a jakiś koleś z dziewczyną za renke mnie mija i centrlanie patrzy mi sie w biust,a ja wtedy specjalnie patrze się na takich prostow oczy...ten widok jak sie pesza,bezceny hahaha ja nosze 75 C,ale jestem niska(160cm) no i żuuca sie w oczy. talia 67 cm, a w biodrach mam mniej niż w biuście...jakaś niewymiarowa hehe biust 90cm biodra 88cm 9mam płaski tyłek ehh ale pracuje nad nim żeby był ładneijszy )dziś zjadła jogutr activia i dużą sałatke pomidor,marchewka, groszek ,fasola czerwona(chyba nie powinno się jeść fasoli na diecie), jabłko, duży sok kubuś i 2 czekoladowe cukiereki w pracy no to chyba wszystkojeszce dzis nie ćwiczyłam
|
#469 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przytylam ponad 20kg!!! Jak bylo juz ponad 21 przestalam sie po prostu wazyc...! Ale to juz byla koncowka ciazy
Edytowane przez Lija28 Czas edycji: 2009-12-07 o 17:55 |
|
|
|
|
#470 |
|
Wtajemniczenie
|
Nowa_Nadzieja ja weryfikuje moja wypowiedz.. nie doczytalam dokaldnie.. skoro ty sie juz do niego odezwalas kiedys to teraz nie powinnas pierwsza. Myslalam ze jeszcze wogole sie z nim nie spotkalas itd itp. Musisz byc taka hmm oelwatorska.. i fakt to działa!!!!!!! bo jak bedziesz za bardzo za nim latac to to na pewno bedzie na twoja niekorzysc.. i sory za niedoczytanie;/
|
#471 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a innych nie słuchaj bo tylko Ty wiesz dobrze jak to z Tobą dokładnie jest![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
Dziękuje bardzo za rady ![]() .Macie racje niech teraz on cos zrobiJa nie lubie jak facet ze mna gada i mi sie patrzy w dekold,a ze mam manie zakładania dosc duzych dekoldow to poprostu jakas masakra!wiec wiem co czujesz ![]() Ales Ty malutka ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
no ale jak pieknie wszystko zrzuciłaś ![]() klask i:.Moja siostra urodzila 2 dzieciaczków i do tej pory nie schudla ani grama bo normalnie w swiecie nei moze,jak byla na diecie 1000kalorii to tyla!!
|
|
|
#472 |
|
Wtajemniczenie
|
Nowa_ Nadzieja - a najlepiej się w ogóle nie napalać,że coś z tego wyjdzie. Czyli zmodyfikowane nieodzywanie się. Dla mnie nieodzywanie się zawsze było najcięższe, dlatego wtedy musiałam sobie posiedzieć samej i poukładać w głowie. "Fajnie,że sie spodobałam,ale skoro się spodobałam to niech się troszkę postara. Końca świata nie będzie, są inni." Dla dziewczyn często jest ciężkie przeżyć "stratę"... adoratora. Lubimy to, i choć czasem nie chcemy nic większego,to próbujemy ich przy sobie utrzymać. A potem pojawiają się wątpliwości,że "może jednak". I tak czasem wpada się w głupie związki
Lepiej skupić uwagę na innych rzecach, np. nauce, zainteresowaniach,urodzie , zdrowiu. Oni sami przyjdą ZAWSZE.Ja ze swoim też już ponad 2 latka. i niech trwa! jeśli chodzi w biuście to mam tak z 80D,ale źle mam dopasowane te staniki:/ bo ciągle "wypływają" ze mnie i cycniki są za małe. Muszę znaleźć czas na porządny i przemyślany zakup. Może na sylwka?
|
#473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Tez tak zrobie,tak poprsotu go"zleje",moze cos zrobi .A jak nie to srał go pies a podcierał kotem
|
|
|
#474 |
|
Raczkowanie
|
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrr
![]() ![]() ![]() ![]() Mam 80 w talii, 102 (!!!!!) w biodrach (te boczki mnie dobijają Edytowane przez cherrylady94 Czas edycji: 2009-12-07 o 18:04 |
|
|
|
#475 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja jutro mam pierwszą kontrolną wizytę u dietetyka, waga w domu pokazywała ok. 2kg mniej, ale zobaczymy jutro na profesjonalnym sprzęcie. Kurcze, chciałabym, żeby to szybciej szło.
Trochę się boję, że moje tygodniowe zmagania pójdą...
|
|
|
|
#476 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ale niewazne niech on sie stara![]() Tobie tez gartuluje stazu i zycze wiecznosci ![]() ![]() no to rzeczywiscie masz zle dobrany .Ja pierwszy raz dobrze dobralam w atlanticu,bo sama ekspedientka mi pomagala i dzieki niej moje piersi zyja na pelnych obrotach Takze lec do odpowiedniej babki i ona Ci pomoze![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
Wkoncu przeciez sie odchudxzasz wiec ten stan napewno dluggo nie potrwa Takze spokojnie i bez nerwow,glowa do gory
|
|
|
#477 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja stosowalam Diete Montignaca Edytowane przez Lija28 Czas edycji: 2009-12-07 o 18:13 |
|
|
|
|
#478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#479 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie to na odwrót, uda duże .. ;/
|
|
#480 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz rację, nie odzywaj się do niego już więcej, bo tylko go do siebie zrazisz. A może akurat coś się stało i faktycznie nie ma się jak odezwać.Jeśli natomiast zamilkł bez przyczyny, to nie masz czego żałować - miałaś do czynienia ze zwykłym tchórzem ,bo w takiej sytuacji chyba wypadałoby porozmawiac, a nie ot tak zamilknąć jak kamień w wodę Głowa do gówy Cytat:
Mam podobnie jak Ty - bardzo rzadko odzywam się do facetów jako pierwsza . Może to źle, ale rzadko wychodzę z inicjatywą , bo boję się odrzucenia . Wolę ,gdy to o mnie się zabiega - wtedy jestem pewna , że mężczyzna naprawdę chce . Masz rację , żaden "fagas" nie jest wart naszych łez i nerwów , ale nie raz to jest poprostu silniejsze... Mój problem ciągnie się już dobrze ponad pół roku i dalej nie poszłam po rozum do głowy... Poważnie , ćwicząc co dwa dni , po 20 powtórzeń ,widziałaś efekty już po miesiącu ? Ojjj muszę Ci powiedzieć , że bardzo mnie zachęciłaś, postaram się ćwiczyć codziennie ![]() Cytat:
![]() Anoreksja czy bulimia mi nie grozi , bo za bardzo kocham jedzenie , aby się jego pozbawiać W ogóle to strasznie głupi dzisiaj dzień Popołudniu przysnęło mi się na chwilę , wstałam chyba lewą nogą bo wydarłam się na wszystkich domowników , pokłóciłam się z mamą I generalnie jestem taka wściekła , że mam ochotę krzyczeć !! Na obiad jak pisałam zjadłam owsianke , 1 gruszke , 1 jabłko i jeszcze trochę galaretki z kurczakiem . I chyba zaraz pójdę do kuchni coś pichcić bo mnie powoli zaczyna ssać ![]() Jeśli chodzi o wymiary ,to nie mierzyłam się nigdzie za wyjątkiem ud , na punkcie których mam już chyba obsesję . I w tym miejscu jest 56 cm Dążę do 50 ... mam nadzieję , że się uda. Z każdego centymetra mniej będę mega zadowolona. A jeśli chodzi o rozmiar biustu , to tak jak większość z Was ,standardowe 70B
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:51.

Tym bardziej,że jak coś to możesz go później spotkać. I pamiętając moje wcześniejsze doświadczenia i moich koleżanek... jak tak faceci znikają, to nigdy nic fajnego nie wróży. Ale zawsze mnie ciągnęło do tych nie odpowiednich. Miejmy nadzieje,że ten okaże się lepszy i najlepszy
(też jestem Ola) czyli byłam coś w stylu, taka dobra uczynna Ola:/ a dume chowałam w kieszeń. Naprawdę czasem się to nie opłaca, bo człowiek tylko w tyłek dostaje:/

.
)

no to chyba wszystko
Jak bylo juz ponad 21 przestalam sie po prostu wazyc...! Ale to juz byla koncowka ciazy

.Macie racje niech teraz on cos zrobi
klask i:.Moja siostra urodzila 2 dzieciaczków i do tej pory nie schudla ani grama bo normalnie w swiecie nei moze,jak byla na diecie 1000kalorii to tyla!!
Muszę znaleźć czas na porządny i przemyślany zakup.