01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :)) - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-07, 15:11   #451
cherrylady94
Raczkowanie

Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))

Hahaha! A ja mam jak do tej pory największy rozmiar bo jakoś tak 80C i już ciasny - rosną jak najętę
Ale tak szczerze to dla mnie uciążliwe mieć takie duże bo mocniej działa grawitacja
cherrylady94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 15:18   #452
OneSweetTaste
Wtajemniczenie

Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))

Ja mam zakaz wstępu na solarium, hehe:P ale jak kiedyś chodziłam to rzeczywiście humorek mi poprawiało.
xxolushiaxx - dobrze,że zmądrzałaś. A co mu napisałaś w ostatniej wiadomości? Tym bardziej,że jak coś to możesz go później spotkać. I pamiętając moje wcześniejsze doświadczenia i moich koleżanek... jak tak faceci znikają, to nigdy nic fajnego nie wróży. Ale zawsze mnie ciągnęło do tych nie odpowiednich. Miejmy nadzieje,że ten okaże się lepszy i najlepszy
Ja zwykle w takiej sytuacji...zostawiałam po sobie dobre wrażenie:P hehe (też jestem Ola) czyli byłam coś w stylu, taka dobra uczynna Ola:/ a dume chowałam w kieszeń. Naprawdę czasem się to nie opłaca, bo człowiek tylko w tyłek dostaje:/

OneSweetTaste jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 15:29   #453
cherrylady94
Raczkowanie

Hehe wy tu sobie gadajcie - ja nie w temacie. Jestem typową singielką

Tak się zastanawiałam co dzisiaj na późny obiadek zjeść. I tak pobuszowałam po przepisach i mnie oświeciło Ryżulek z jabłkiem i cynamonem zjem Tylko ciekawe czy mam jabłka. Moja babcia jeszcze podpieka to na patelni... A ja się jeszcze zastanowie czy podpiec to na tefalu czy nie.... A jutro się coś wymyśli xD
Stary 2009-12-07, 16:29   #454
mielnus
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cherrylady94 Pokaż wiadomość
Hehe wy tu sobie gadajcie - ja nie w temacie. Jestem typową singielką

Tak się zastanawiałam co dzisiaj na późny obiadek zjeść. I tak pobuszowałam po przepisach i mnie oświeciło Ryżulek z jabłkiem i cynamonem zjem Tylko ciekawe czy mam jabłka. Moja babcia jeszcze podpieka to na patelni... A ja się jeszcze zastanowie czy podpiec to na tefalu czy nie.... A jutro się coś wymyśli xD
ja tez singielka 2 lata juz:d bo zaden mnie nie chce...
Stary 2009-12-07, 16:45   #455
cherrylady94
Raczkowanie

Ooooo kur... cze pieczone Ważyłam się i w końcu dokładnie widziałam wskazówkę...... Podała równe 68!!!
Boooziu myślałam że trochę mniej ważę. Fakt że dawno się nie ważyłam.....

Ech chcę cofnąć czas 2 lata wstecz kiedy miałam płaski brzuch i 58 kg wagi
Co to dojrzewanie robi z człowiekiem....
Stary 2009-12-07, 16:47   #456
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Hej!!!

Dziewczyny opanujcie się trochę,bo nie nadążam!!!

Widzę,że nie tylko ja mam problemy z facetami...Powiem Wam tyle,żaden "fagas" nie jest wart naszych nerówów,łez i zmartwień!.Jak oni nie potrafią docenic tego co mają to ich problem!!A jeszcze się spytam:jak to jest u Was,przypuścmy kolezanka dała Wam numer do jej kolegi,który niby jest Wam zainteresowany i podstępem uczyniła tak,że odezwałayście się pierwsze do niego,no i było miło i sympatycznie.To kolejnym razem czekacie az on sie odezwie??Bo ja jakoś nienawidze sie pierwsza odzwywac bo mam wrażenie,ze sie narzucam.

U mnie dietkowo jak narazie pięknie!.Zero grzechów odkąd jestem na diecie czyli od 1.12.JEstem happy,ale ciii,zeby nie zapeszycPrzypomninam,że jutro wazenie!!!

Które mi tu chcą rezygnowac?!Ani mi się waż!!Nie wolno się poddawać,nie teraz!!Czas wziąć swoej życie za rogi

Trucizna-mniam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zrób mi też

Sunset-a wiesz robiłam tak jak mi wychodziło,ale zazwyczaj po 20 na kazda nogę

a co do cyckonoszów,to mój świeci pustkaWiecie ja to mam migdały na talerzu.Na serio mam 75 BC(czyli takie srednie B)

Edytowane przez Nowa_Nadzieja
Czas edycji: 2009-12-07 o 16:49
Nowa_Nadzieja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 16:48   #457
cherrylady94
Raczkowanie

Jeszcze mi babcia dzisiaj ględziła że czemu nie chciałam ruskich pierogów zjeść. Bo jej zapomniałam wczoraj powiewdzieć żeby mi nie gotowała drugich dań...... Dzisiaj jej to powiedziałam ale chyba pomyślała, że żartuję
Stary 2009-12-07, 17:02   #458
karoxpp
Raczkowanie

GG do karoxpp

ja mam 75 C ;p
humor mam lepszy niż rano, a co do facetów.. to różni bywają też mam problem z takim jednym no ale.. bez nich w sumie byłoby nudno

Pierogi ruskie! o mniam !
Stary 2009-12-07, 17:05   #459
mielnus
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja Pokaż wiadomość
Hej!!!

Widzę,że nie tylko ja mam problemy z facetami...Powiem Wam tyle,żaden "fagas" nie jest wart naszych nerówów,łez i zmartwień!.Jak oni nie potrafią docenic tego co mają to ich problem!!A jeszcze się spytam:jak to jest u Was,przypuścmy kolezanka dała Wam numer do jej kolegi,który niby jest Wam zainteresowany i podstępem uczyniła tak,że odezwałayście się pierwsze do niego,no i było miło i sympatycznie.To kolejnym razem czekacie az on sie odezwie??Bo ja jakoś nienawidze sie pierwsza odzwywac bo mam wrażenie,ze sie narzucam.

U mnie dietkowo jak narazie pięknie!.Zero grzechów odkąd jestem na diecie czyli od 1.12.JEstem happy,ale ciii,zeby nie zapeszycPrzypomninam,że jutro wazenie!!!

Które mi tu chcą rezygnowac?!Ani mi się waż!!Nie wolno się poddawać,nie teraz!!Czas wziąć swoej życie za rogi

Trucizna-mniam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zrób mi też

a co do cyckonoszów,to mój świeci pustkaWiecie ja to mam migdały na talerzu.Na serio mam 75 BC(czyli takie srednie B)
ja bym na twoim miejscu sie odezwała pierwsza.. co ci szkodzi? raz sie zyje... po za tym jesli on tez mysli i czeka az ty sie pierwsza odezwiesz to pewnie bedzie to trwało do usranej smierci bo obojecie nie bedziecie sie chcieli narzucac. Ja osobiscie jestem bardzo wybredna i raczej do facetow nie dzwonie nie pisze pierwsza, ale sa wyjatki!!!! zrob ten pierwszy krok a co do diety... to kilka osob mi wytkneło ze mam ED.. i zaczynam sie martwic...
Stary 2009-12-07, 17:12   #460
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze mi babcia dzisiaj ględziła że czemu nie chciałam ruskich pierogów zjeść. Bo jej zapomniałam wczoraj powiewdzieć żeby mi nie gotowała drugich dań...... Dzisiaj jej to powiedziałam ale chyba pomyślała, że żartuję

nie ma jakto ukochana rodzinka,nie?!

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Cytat:
Napisane przez karoxpp Pokaż wiadomość
ja mam 75 C ;p
humor mam lepszy niż rano, a co do facetów.. to różni bywają też mam problem z takim jednym no ale.. bez nich w sumie byłoby nudno

Pierogi ruskie! o mniam !
Wow!!Masz taki rozmiar jaki ja bym chciała miećodaj trochę:pros i:

no tez prawda!tak źle a tak niedobrze

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
ja bym na twoim miejscu sie odezwała pierwsza.. co ci szkodzi? raz sie zyje... po za tym jesli on tez mysli i czeka az ty sie pierwsza odezwiesz to pewnie bedzie to trwało do usranej smierci bo obojecie nie bedziecie sie chcieli narzucac. Ja osobiscie jestem bardzo wybredna i raczej do facetow nie dzwonie nie pisze pierwsza, ale sa wyjatki!!!! zrob ten pierwszy krok a co do diety... to kilka osob mi wytkneło ze mam ED.. i zaczynam sie martwic...
kurcze no,niby tak,ale ja się najzwyczajnie w życiu...wstydze i krepuje.a on nie wygląda na takiego co by sie piescił czy sie narzuca czy nie.Naprawde juz sama nie wiem,nie jestem z tych co mają cały świat w d...bo mysla ze sa najladniejsze i najmadrzejsze,najzwyczasj niej w swiecie mam te swoje kompeksy,ktore cholera blokuja mnie!

co to ED??bo nie zjarzyłam
Stary 2009-12-07, 17:18   #461
cherrylady94
Raczkowanie

Cytat:
Hehe ja też nie Ale luknęłam na google - to chyba są zaburzenia odżywiania, nie?
Stary 2009-12-07, 17:20   #462
karoxpp
Raczkowanie

GG do karoxpp

Cytat:
chętnie bym Ci oddała bo za ciężko mi
przy okazji, jakie macie wymiary w sensie biodra, talia itp ? ;>
Stary 2009-12-07, 17:24   #463
mielnus
Wtajemniczenie

Cytat:
nie ma jakto ukochana rodzinka,nie?!

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

no tez prawda!tak źle a tak niedobrze

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

kurcze no,niby tak,ale ja się najzwyczajnie w życiu...wstydze i krepuje.a on nie wygląda na takiego co by sie piescił czy sie narzuca czy nie.Naprawde juz sama nie wiem,nie jestem z tych co mają cały świat w d...bo mysla ze sa najladniejsze i najmadrzejsze,najzwyczasj niej w swiecie mam te swoje kompeksy,ktore cholera blokuja mnie!

a ile on ma lat a ile ty??

co do wymiarów... ja mam jakos 68 98 i 56 w udzie. a wy????

a co do ed to to sa zaburzenia... ja wiem ze mam problem z odzywianiem..... przez odchudzanie ale nie myslalam zeby to pod ed zaliczac..
Stary 2009-12-07, 17:25   #464
Lija28
Raczkowanie

GG do Lija28

Cytat:
Hej!!!

A jeszcze się spytam:jak to jest u Was,przypuścmy kolezanka dała Wam numer do jej kolegi,który niby jest Wam zainteresowany i podstępem uczyniła tak,że odezwałayście się pierwsze do niego,no i było miło i sympatycznie.To kolejnym razem czekacie az on sie odezwie??Bo ja jakoś nienawidze sie pierwsza odzwywac bo mam wrażenie,ze sie narzucam.
Z tego co piszesz wynika, ze juz raz zrobilas pierwszy krok, tak? Czyli moim zdaniem powinnas teraz czekac az on zrobi drugi

cherrylady94, glowa do gory, troche dietki i zrzucisz niechciane kilogramy

A co do biustow, to ja zawsze mialam i mam male 70B
Nawet w ciazy nic mi nie przybylo...
Lija28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 17:36   #465
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karoxpp Pokaż wiadomość
chętnie bym Ci oddała bo za ciężko mi
przy okazji, jakie macie wymiary w sensie biodra, talia itp ? ;>
chtenie bym wziela ale tylko tak do wyglądu,bo coś czuje ze jak bymp poszła grac to bym sobei oczy podbiła

a moje wymiary to koszmar!biodra 96 a talia to szkoda gadac,poniewaz moje kaosci meidnicze dotykaja zeber ,co z tym idzie mam dlugie nogi ale nie mam wogole tali.Jak narazie mam w niej 72 ale mam nadzieje,że jak schudne to zejde do 66-67 a w biodrach do tych 90

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

Cytat:
a ile on ma lat a ile ty??

co do wymiarów... ja mam jakos 68 98 i 56 w udzie. a wy????

a co do ed to to sa zaburzenia... ja wiem ze mam problem z odzywianiem..... przez odchudzanie ale nie myslalam zeby to pod ed zaliczac..
ja mam 18 a on 21

w udzie mam 54

wiesz,co ja bym nei popadala w skrajnosci.Teraz tak jest mocno naglosnione to,ze wszyscy zaraz widza u siebie ten problem.Ja uwazam,że3 kazda osoba ktora raz w zyciu zacznie sie odchudzac pozniej befzie do konca zycia myslec o figurze,wadze,kaloriach i to bedzie sliniejsze od niej,ale ja bym to do zaburzen nei zaliczała,wiec sie nie przejmuj.Chyba,że jest gorzej niz mysle??

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Lija28 Pokaż wiadomość
Z tego co piszesz wynika, ze juz raz zrobilas pierwszy krok, tak? Czyli moim zdaniem powinnas teraz czekac az on zrobi drugi

cherrylady94, glowa do gory, troche dietki i zrzucisz niechciane kilogramy

A co do biustow, to ja zawsze mialam i mam male 70B
Nawet w ciazy nic mi nie przybylo...
teztak właśnie mysle,ale wiecie jak to jest

widze,ze z Toba ciaza sie bardzo delikatnie obeszlaZazdroszcze; )Mozesz przypomniec ile w ciazy przytylas??
Stary 2009-12-07, 17:38   #466
mielnus
Wtajemniczenie

Cytat:
chtenie bym wziela ale tylko tak do wyglądu,bo coś czuje ze jak bymp poszła grac to bym sobei oczy podbiła

a moje wymiary to koszmar!biodra 96 a talia to szkoda gadac,poniewaz moje kaosci meidnicze dotykaja zeber ,co z tym idzie mam dlugie nogi ale nie mam wogole tali.Jak narazie mam w niej 72 ale mam nadzieje,że jak schudne to zejde do 66-67 a w biodrach do tych 90

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

ja mam 18 a on 21

w udzie mam 54

wiesz,co ja bym nei popadala w skrajnosci.Teraz tak jest mocno naglosnione to,ze wszyscy zaraz widza u siebie ten problem.Ja uwazam,że3 kazda osoba ktora raz w zyciu zacznie sie odchudzac pozniej befzie do konca zycia myslec o figurze,wadze,kaloriach i to bedzie sliniejsze od niej,ale ja bym to do zaburzen nei zaliczała,wiec sie nie przejmuj.Chyba,że jest gorzej niz mysle??

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------
zyzn

widze,ze z Toba ciaza sie bardzo delikatnie obeszlaZazdroszcze; )Mozesz przypomniec ile w ciazy przytylas??
to on w moim wieku.... oj bywalo gorzej.... nie przyznaje sie do tego co robilas... ale staram sie nad tym panowac... teraz wlasnie ogoreczka jem z dżogurtem... i musze wiecej wprowadzic warzyw!!!!! na pewno... do kazdego posiłku

a co do ED to nie ja sobie to wmówiłąm tylko inne osoby mi mowią;/

Edytowane przez mielnus
Czas edycji: 2009-12-07 o 17:41
mielnus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 17:41   #467
eMisss
Zadomowienie

troszke czasu mnie u nie było. ale nadrobie zaległości

moje wymiary to talia 69, biodra 95 i uda 59/58 normalnie koszmar

a co do chłopaków to jestem w związku już ponad 2 latka
Stary 2009-12-07, 17:47   #468
__Fallen Angel__
Zadomowienie

oj cóż za ciezki temat się rozwinoł pt"faceci"...u mnie to z nimi fest lipa,albo ja stwarzam za dużo problemów...
Nowa_Nadzieja - moim zdaniem nie odzywaj się już,poczekaa teraz na niego...kiedyś byłam niedostępna do facetów, kokietowałam a potem olewałam i oni za mną latali, a gdy (ostatnim czasem byłam jak zdesperowana i szukałam faceta, bo nie moge zapomniec o byłym) ja się odzywałam i dążyłam do spotkań itp. to oni uciekali,ewentualnie bawili się mną że tak powiem.Także adze czekac na niego.

mój biust jak dla mnie za duży,wkurza mnie bo wszyscy zawsze zwracaja na niego uwage...największa polewnka jest gdy ide a jakiś koleś z dziewczyną za renke mnie mija i centrlanie patrzy mi sie w biust,a ja wtedy specjalnie patrze się na takich prostow oczy...ten widok jak sie pesza,bezceny hahaha ja nosze 75 C,ale jestem niska(160cm) no i żuuca sie w oczy.
talia 67 cm, a w biodrach mam mniej niż w biuście...jakaś niewymiarowa hehe
biust 90cm
biodra 88cm 9mam płaski tyłek ehh ale pracuje nad nim żeby był ładneijszy)
dziś zjadła jogutr activia i dużą sałatke pomidor,marchewka, groszek ,fasola czerwona(chyba nie powinno się jeść fasoli na diecie), jabłko, duży sok kubuś i 2 czekoladowe cukiereki w pracy no to chyba wszystko
jeszce dzis nie ćwiczyłam

I need your love

http://www.suwaczki.com/tickers/bfarxzdvsmirnrv7.png

Moje Serduszko bije już

http://www.suwaczki.com/]http://www.suwaczki.com/tickers/w5wqkrhm8md636fk.png
__Fallen Angel__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 17:52   #469
Lija28
Raczkowanie

GG do Lija28

Cytat:

Delikatnie obeszla...? Chyba tylko moj biust delikatnie obeszla...
Przytylam ponad 20kg!!! Jak bylo juz ponad 21 przestalam sie po prostu wazyc...! Ale to juz byla koncowka ciazy

Edytowane przez Lija28
Czas edycji: 2009-12-07 o 17:55
Stary 2009-12-07, 17:52   #470
mielnus
Wtajemniczenie

Nowa_Nadzieja ja weryfikuje moja wypowiedz.. nie doczytalam dokaldnie.. skoro ty sie juz do niego odezwalas kiedys to teraz nie powinnas pierwsza. Myslalam ze jeszcze wogole sie z nim nie spotkalas itd itp. Musisz byc taka hmm oelwatorska.. i fakt to działa!!!!!!! bo jak bedziesz za bardzo za nim latac to to na pewno bedzie na twoja niekorzysc.. i sory za niedoczytanie;/
Stary 2009-12-07, 18:02   #471
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
to on w moim wieku.... oj bywalo gorzej.... nie przyznaje sie do tego co robilas... ale staram sie nad tym panowac... teraz wlasnie ogoreczka jem z dżogurtem... i musze wiecej wprowadzic warzyw!!!!! na pewno... do kazdego posiłku

a co do ED to nie ja sobie to wmówiłąm tylko inne osoby mi mowią;/
ważne,że co było kiedyś nie jest teraz i to najważniejsze!!a innych nie słuchaj bo tylko Ty wiesz dobrze jak to z Tobą dokładnie jest

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Cytat:
Napisane przez eMisss Pokaż wiadomość
troszke czasu mnie u nie było. ale nadrobie zaległości

moje wymiary to talia 69, biodra 95 i uda 59/58 normalnie koszmar

a co do chłopaków to jestem w związku już ponad 2 latka
no to gratuluję stażu!!

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Cytat:
Napisane przez __Fallen Angel__ Pokaż wiadomość
oj cóż za ciezki temat się rozwinoł pt"faceci"...u mnie to z nimi fest lipa,albo ja stwarzam za dużo problemów...
Nowa_Nadzieja - moim zdaniem nie odzywaj się już,poczekaa teraz na niego...kiedyś byłam niedostępna do facetów, kokietowałam a potem olewałam i oni za mną latali, a gdy (ostatnim czasem byłam jak zdesperowana i szukałam faceta, bo nie moge zapomniec o byłym) ja się odzywałam i dążyłam do spotkań itp. to oni uciekali,ewentualnie bawili się mną że tak powiem.Także adze czekac na niego.

mój biust jak dla mnie za duży,wkurza mnie bo wszyscy zawsze zwracaja na niego uwage...największa polewnka jest gdy ide a jakiś koleś z dziewczyną za renke mnie mija i centrlanie patrzy mi sie w biust,a ja wtedy specjalnie patrze się na takich prostow oczy...ten widok jak sie pesza,bezceny hahaha ja nosze 75 C,ale jestem niska(160cm) no i żuuca sie w oczy.
talia 67 cm, a w biodrach mam mniej niż w biuście...jakaś niewymiarowa hehe
biust 90cm
biodra 88cm 9mam płaski tyłek ehh ale pracuje nad nim żeby był ładneijszy)
dziś zjadła jogutr activia i dużą sałatke pomidor,marchewka, groszek ,fasola czerwona(chyba nie powinno się jeść fasoli na diecie), jabłko, duży sok kubuś i 2 czekoladowe cukiereki w pracy no to chyba wszystko
jeszce dzis nie ćwiczyłam

Dziękuje bardzo za rady.Macie racje niech teraz on cos zrobi

Ja nie lubie jak facet ze mna gada i mi sie patrzy w dekold,a ze mam manie zakładania dosc duzych dekoldow to poprostu jakas masakra!wiec wiem co czujesz

Ales Ty malutkaTzn chodzi mi o wymiary

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Lija28 Pokaż wiadomość
Delikatnie obeszla...? Chyba tylko moj biust delikatnie obeszla...
Przytylam ponad 20kg!!! Jak bylo juz ponad 21 przestalam sie po prostu wazyc...! Ale to juz byla koncowka ciazy
ale z tego co wiem,albo z tego jak pisalas to mowilas ze zero roztepów itd,tak??

no ale jak pieknie wszystko zrzuciłaśklask i:.Moja siostra urodzila 2 dzieciaczków i do tej pory nie schudla ani grama bo normalnie w swiecie nei moze,jak byla na diecie 1000kalorii to tyla!!
Stary 2009-12-07, 18:02   #472
OneSweetTaste
Wtajemniczenie

Nowa_ Nadzieja - a najlepiej się w ogóle nie napalać,że coś z tego wyjdzie. Czyli zmodyfikowane nieodzywanie się. Dla mnie nieodzywanie się zawsze było najcięższe, dlatego wtedy musiałam sobie posiedzieć samej i poukładać w głowie. "Fajnie,że sie spodobałam,ale skoro się spodobałam to niech się troszkę postara. Końca świata nie będzie, są inni." Dla dziewczyn często jest ciężkie przeżyć "stratę"... adoratora. Lubimy to, i choć czasem nie chcemy nic większego,to próbujemy ich przy sobie utrzymać. A potem pojawiają się wątpliwości,że "może jednak". I tak czasem wpada się w głupie związki Koleżanka tak trzymała mojego kumpla, przez jakieś 1,5 roku. A on się starał:P w końcu sie zgodziła, a on po 2-3 miesiącach(jakoś tak) zerwał z nią... bo ta "księżniczka" trochę mu zawadzała. :P Niewarto Lepiej skupić uwagę na innych rzecach, np. nauce, zainteresowaniach,urodzie , zdrowiu. Oni sami przyjdą ZAWSZE.

Ja ze swoim też już ponad 2 latka. i niech trwa!

jeśli chodzi w biuście to mam tak z 80D,ale źle mam dopasowane te staniki:/ bo ciągle "wypływają" ze mnie i cycniki są za małe. Muszę znaleźć czas na porządny i przemyślany zakup. Może na sylwka?

OneSweetTaste jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 18:03   #473
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Nowa_Nadzieja ja weryfikuje moja wypowiedz.. nie doczytalam dokaldnie.. skoro ty sie juz do niego odezwalas kiedys to teraz nie powinnas pierwsza. Myslalam ze jeszcze wogole sie z nim nie spotkalas itd itp. Musisz byc taka hmm oelwatorska.. i fakt to działa!!!!!!! bo jak bedziesz za bardzo za nim latac to to na pewno bedzie na twoja niekorzysc.. i sory za niedoczytanie;/
Nic sie nie stało.Tez tak zrobie,tak poprsotu go"zleje",moze cos zrobi.A jak nie to srał go pies a podcierał kotem
Stary 2009-12-07, 18:03   #474
cherrylady94
Raczkowanie

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrr :1wsc iekly ja się właśnie mierzyłam.......

Mam 80 w talii, 102 (!!!!!) w biodrach (te boczki mnie dobijają) w udach się mierzyłam ale nie pamiętam... Tam jest nawet spoko ale reszta to jakaś M A S A K R A

Edytowane przez cherrylady94
Czas edycji: 2009-12-07 o 18:04
Stary 2009-12-07, 18:06   #475
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

A ja jutro mam pierwszą kontrolną wizytę u dietetyka, waga w domu pokazywała ok. 2kg mniej, ale zobaczymy jutro na profesjonalnym sprzęcie. Kurcze, chciałabym, żeby to szybciej szło. Trochę się boję, że moje tygodniowe zmagania pójdą...
gagateczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 18:09   #476
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OneSweetTaste Pokaż wiadomość
Nowa_ Nadzieja - a najlepiej się w ogóle nie napalać,że coś z tego wyjdzie. Czyli zmodyfikowane nieodzywanie się. Dla mnie nieodzywanie się zawsze było najcięższe, dlatego wtedy musiałam sobie posiedzieć samej i poukładać w głowie. "Fajnie,że sie spodobałam,ale skoro się spodobałam to niech się troszkę postara. Końca świata nie będzie, są inni." Dla dziewczyn często jest ciężkie przeżyć "stratę"... adoratora. Lubimy to, i choć czasem nie chcemy nic większego,to próbujemy ich przy sobie utrzymać. A potem pojawiają się wątpliwości,że "może jednak". I tak czasem wpada się w głupie związki Koleżanka tak trzymała mojego kumpla, przez jakieś 1,5 roku. A on się starał:P w końcu sie zgodziła, a on po 2-3 miesiącach(jakoś tak) zerwał z nią... bo ta "księżniczka" trochę mu zawadzała. :P Niewarto Lepiej skupić uwagę na innych rzecach, np. nauce, zainteresowaniach,urodzie , zdrowiu. Oni sami przyjdą ZAWSZE.

Ja ze swoim też już ponad 2 latka. i niech trwa!

jeśli chodzi w biuście to mam tak z 80D,ale źle mam dopasowane te staniki:/ bo ciągle "wypływają" ze mnie i cycniki są za małe. Muszę znaleźć czas na porządny i przemyślany zakup. Może na sylwka?
no racja,kazda lubi byc adorowana,ale wiecie co nigdy nie mialam takich watpiwosc jak teraz.Zawsze byla konkretna olewka nic mnie nie obchodzila a Ci jak muchy do gowna ciagneli ,a ten jakos nie wiem,ale ciagnie mnie do siebie i moze dlatego.Ale niewazne niech on sie stara

Tobie tez gartuluje stazu i zycze wiecznosci

no to rzeczywiscie masz zle dobrany.Ja pierwszy raz dobrze dobralam w atlanticu,bo sama ekspedientka mi pomagala i dzieki niej moje piersi zyja na pelnych obrotachTakze lec do odpowiedniej babki i ona Ci pomoze

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Cytat:

Mam 80 w talii, 102 (!!!!!) w biodrach (te boczki mnie dobijają) w udach się mierzyłam ale nie pamiętam... Tam jest nawet spoko ale reszta to jakaś M A S A K R A
Nie zalamuj sieWkoncu przeciez sie odchudxzasz wiec ten stan napewno dluggo nie potrwaTakze spokojnie i bez nerwow,glowa do gory
Stary 2009-12-07, 18:10   #477
Lija28
Raczkowanie

GG do Lija28

Cytat:
ale z tego co wiem,albo z tego jak pisalas to mowilas ze zero roztepów itd,tak??

no ale jak pieknie wszystko zrzuciłaśklask i:.Moja siostra urodzila 2 dzieciaczków i do tej pory nie schudla ani grama bo normalnie w swiecie nei moze,jak byla na diecie 1000kalorii to tyla!!
Tak, nie mialam nawet jednego rozstepu ale jak wariatka smarowalam sie od 3 miesiaca oliwa z oliwek, wcieralam ja kilka jak nie kilkanascie razy dziennie Moja mama tez nie miala po mnie zadnych rozstepow

Ja stosowalam Diete Montignaca

Edytowane przez Lija28
Czas edycji: 2009-12-07 o 18:13
Stary 2009-12-07, 18:11   #478
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gagateczkaaa Pokaż wiadomość
A ja jutro mam pierwszą kontrolną wizytę u dietetyka, waga w domu pokazywała ok. 2kg mniej, ale zobaczymy jutro na profesjonalnym sprzęcie. Kurcze, chciałabym, żeby to szybciej szło. Trochę się boję, że moje tygodniowe zmagania pójdą...
no nie moze byc szybciej bopozniej wszytsko rownie szybko by wrocilo,takze cierpliwosc w tej sytuacji bardzo wzskazana!!A czemu maja isc??Jesli bedziesz dalej diete trzymala to bedzie ok a nawet jeszcze lepiej niz ok
Stary 2009-12-07, 18:11   #479
eMisss
Zadomowienie

Cytat:

kochana na pewno schudzniesz . nie załamuj sie
u mnie to na odwrót, uda duże .. ;/
Stary 2009-12-07, 18:12   #480
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxolushiaxx Pokaż wiadomość
chyba nic sensownego nie mozna wymylic...po prostu jestem glupa i naiwna... ponad rok temu potykalam sie z panem Y i po paru spotkaniach przestal sie nagle odzywac..nie powiedzial o co chodzilo... bylam mega zdolowana....ale chodzilo o jego chora mame...pozniej sie pogodzilismy ale na tym sie zakoncylo... pozniej przeplatalo sie paru kolesi ale zaden z nich nie dla mnie... a teraz niedawno pojawil sie pan X...podobal mi sie od dawna...pracowal w sklepie gdzie czesto przechodze... i umowilismy sie... pare razy, zapowiadalo sie na cos fajnego... i powtorka z rozrywki...przestal sie odzywac..napisalam jednego smsa ale wiecej juz nie napisze...troche zmadrzalam...tylko wydawal mi sie naprawde super i rozsadny... jednak ciagle mam nadzieje ze cos sie stalo i nie mogl sie odezwac... nie wiem...tak czy siak pewnie pod koniec tygodnia go spotkam w tym centrum handlowym....
Typowy problem , do tego stary jak świat Masz rację, nie odzywaj się do niego już więcej, bo tylko go do siebie zrazisz. A może akurat coś się stało i faktycznie nie ma się jak odezwać.Jeśli natomiast zamilkł bez przyczyny, to nie masz czego żałować - miałaś do czynienia ze zwykłym tchórzem ,bo w takiej sytuacji chyba wypadałoby porozmawiac, a nie ot tak zamilknąć jak kamień w wodę Głowa do gówy

Cytat:
Hej!!!

Ja podobnie jak dziewczyny , poczekałabym teraz na Jego ruch . Ty już zdrobiłaś pierwszy krok , reszta jest w jego rękach Mam podobnie jak Ty - bardzo rzadko odzywam się do facetów jako pierwsza . Może to źle, ale rzadko wychodzę z inicjatywą , bo boję się odrzucenia . Wolę ,gdy to o mnie się zabiega - wtedy jestem pewna , że mężczyzna naprawdę chce .
Masz rację , żaden "fagas" nie jest wart naszych łez i nerwów , ale nie raz to jest poprostu silniejsze... Mój problem ciągnie się już dobrze ponad pół roku i dalej nie poszłam po rozum do głowy...
Poważnie , ćwicząc co dwa dni , po 20 powtórzeń ,widziałaś efekty już po miesiącu ? Ojjj muszę Ci powiedzieć , że bardzo mnie zachęciłaś, postaram się ćwiczyć codziennie

Cytat:

To pogrubione mnie strasznie marwi ... Powiem Wam, że niekiedy to chciałabym wrócić do tego stanu umysłu, który miałam ,zanim zaczęłam się odchudzać... Jadłam wtedy , kiedy byłam głodna, jedzenie nie miało nademną takiej władzy,"jadłam by żyć ,a nie żyłam by jeść" ... A teraz? Mam wrażenie , że całe moje życie jest podporządkowane jedzeniu : w kółko mam w głowie godziny posiłków, kalorie... Spotykam się ze znajomymi i myślę sobie, że oni to mają fajnie , bo jest taka późna godzina , a oni spokojnie piją piwko,jedzą pizzę i nie mają żadnych wyrzutów sumienia
Anoreksja czy bulimia mi nie grozi , bo za bardzo kocham jedzenie , aby się jego pozbawiać Ale martwi mnie trochę i męczy ta obsesja w głowie ... Mam nadzieję , że kiedyś mi to minie.

W ogóle to strasznie głupi dzisiaj dzień Popołudniu przysnęło mi się na chwilę , wstałam chyba lewą nogą bo wydarłam się na wszystkich domowników , pokłóciłam się z mamą I generalnie jestem taka wściekła , że mam ochotę krzyczeć !!
Na obiad jak pisałam zjadłam owsianke , 1 gruszke , 1 jabłko i jeszcze trochę galaretki z kurczakiem .
I chyba zaraz pójdę do kuchni coś pichcić bo mnie powoli zaczyna ssać

Jeśli chodzi o wymiary ,to nie mierzyłam się nigdzie za wyjątkiem ud , na punkcie których mam już chyba obsesję . I w tym miejscu jest 56 cm Dążę do 50 ... mam nadzieję , że się uda. Z każdego centymetra mniej będę mega zadowolona. A jeśli chodzi o rozmiar biustu , to tak jak większość z Was ,standardowe 70B

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości