|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 | |||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VIII Dalej, dalej włosy wizażanek!
dzień dobry
jestem nie do życie po tym weekendzie, spałam po 3 godz na dobę![]() muszę się wam pochwalić, że chyba moje włosy zmądrzały, i powoli przestają wypadać Cytat:
wczoraj dokupiłam kolejne z napisem JESTEM ZWIERZAKIEM i rysunkiem potworka, czy jestem nienormalna TŻ mówi, że takCytat:
podobnie jak moja mama, Wiktoria, imieniny, urodziny i święta ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, czy tylko ja przeplacam zawsze
choć ta babka jest ginekologiem endokrynologiem, więc może dlatego tak kasuje ![]() nieważne, było mineło ale błagam Was nie zaniedbujcie takich badań
|
|
|
|
#2193 |
|
Konto usunięte
|
idę kroić warzywka na zupę
|
|
|
|
#2194 |
|
Zakorzenienie
|
Bejka - podpisuję się pod tym obiema łapkami
|
#2195 |
|
Zakorzenienie
|
hej
jeśli miałaś cały weekend do nadrobienia to za wytrzymałość![]() ja też je lubię i chwalę
|
|
|
|
#2196 |
|
Konto usunięte
|
dziękuję za brawa
![]() mi też mgiełka nie służyła |
|
|
|
#2197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Badanie piersi też miałam, w sumie nie ma co tam badać no ale przebadała |
|
|
|
|
#2198 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2199 | |
|
Konto usunięte
|
miałyście jeżeli tak, jak wrażenia Max Factor, Creme Puff (Puder w kompakcie 2 w 1)
kupiłam wczoraj pierwszy raz ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2200 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie lubię tych w kompakcie
no i zużywają się błyskawicznie...ale ten co pokazujesz to nie wygląda jak kompakt tylko jak tradycyjny w kamieniu
|
|
|
|
#2201 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znowu sobie przypomniałam dzisiejszą sytuację i czuję się cholernie zażenowana |
|
|
|
|
#2203 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Niestety nie mam czasu was nadrobic, spróbuję chyba w środę ![]() Nie piszcie za duzo
|
|
#2204 |
|
Zakorzenienie
|
Ubzdurałam sobie, że pewnie i tak mu się nie podobam, bo jestem gruba, mam motywację do ćwiczeń i ograniczenia czekolady z dwóch tabliczek dziennie do najwyżej dwóch pasków
To idę ćwiczyć |
|
|
|
#2205 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2206 |
|
Zakorzenienie
|
Jakbym się nie powstrzymywała, to byłoby więcej
![]() Rodzice mi zawsze zabraniali jeść chipsy, batoniki, pić colę, ale czekoladę sami kupowali i jedli namiętnie i jakoś tak na mnie przeszło W zasadzie gdyby nie ta czekolada, to jadłabym bardzo mało i pewnie była bardzo szczupła |
|
|
|
#2207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi mija 3 tydzień poskramiania apetytu ale czuję się spuchnięta i wagę omijam ![]() Za jakieś pół godziny znów muszę na uczelnię gnać
|
|
#2208 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam te kilka stron ;>
A w sumie, teraz to się przebrać, coś zjeść i sprawozdania pisać, hmmmmm
|
#2209 |
|
Zakorzenienie
|
Ja oczywiście idę ćwiczyć cały czas "za jedną piosenkę" i tak siedzę i śpiewam 15 minut
Dymko, ja kiedyś z powodu faceta całe 2 tygodnie się dietowałam i ostro ćwiczyłam Ale to było na obozie konnym, codziennie 2 godziny jazdy, więc jak wróciłam to niezła laska byłam, wtedy pierwsze rurki sobie kupiłam![]() Kurczę, 9-letnia córeczka Tori Amos prześlicznie śpiewa, ma podejrzanie głęboki głos jak na takiego dzieciaczka, podejrzewam, że mojej ukochanej wokalistce rośnie następczyni ![]() Dobra, idę pięknieć
|
|
|
|
#2210 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny które znaja sie na zwierzakach....
Kupiłam pielęgnice 4 sztuki jedna z nich największa cieągle gania inne ryby i uderza je swoim cielskiem...boje sie żeby ich nie zamęczyła...czy mam ją oddać spowrotem czy liczyć że sie zmieni. ![]() wogóle jest strasznie wkurzająca napcha sobie kamieni do buzi a potem co chwile je wypluwa..jakas taka nie wychowana.. . i innym rybom nie daje wogóle żyć..Dzwonilam do sklepu to kazali mi ją odizolować na 3 dni aby inne ryby opanowały terytorium i potem wpuścic ją spowrotem, może wtedy poczuje do nich respekt..
Długość włosów obecnie: 65-67cm ![]() Upragniona: 75-80cm. ![]() Posiadam na wymianę: zestaw khadi szampon i odzywke wax zagraniczny odzywke fitomed i aussie, tigi melko i miód, i zestaw doliva z oliwa z oliwek Cece-med maska Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie |
|
|
|
#2211 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam sobie prezent mikołajkowy. Kupiłam ładne kolczyki i cień do powiek ![]() Oprócz tego zrobiłam zakupy typu: żel do mycia twarzy, peeling, szampon. Byłam w tej drogerii, gdzie natknęłam się wcześniej na Lorysy i znalazłam tym razem Kallosa Latte (ale strasznie drogo- najmniejsza pojemność 11 zł), szampony Sunsilk (dawno ich nie widziałam), jakieś nowe szampony bodajże Palmolive w wciekawych opakowaniach oraz coś co mnie zaciekawiło- szampony firmy Senses czy jakoś tak o bardzo krótkim składzie . Z tego co pamiętam Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Parfum, Herbal Extract (?). Może gdzieś po drodze był jakiś konserwant, ale skład był naprawdę prościuteńki. Zastanawiam się jakby taki szampon się sprawdził na moich włosach
|
#2212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ostatnio zauważyłam, że mniej włosów mi wypada I kupiłam sobie maseczkę (chyba z joanny), ta z serii babuni, z miodem i mlekiem i włosy po niej są takie mięciutkie i w ogóle...
|
|
#2213 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Najpierw miałam pierwszego chłopaka w wieku 124 lat, stwierdziłam,ze związki nie dla mnie. Potem się TŻ pojawił, ale chyba go nie podrywałam. Znaczy, On twierdzi,ze tak, ja uważam ,że nie ![]() Ale swój urok osobisty wykorzystuje ... w sklepach typu Castorama. Zagubiona kobietka zawsze działa i buce chętnie pomagaja. Chociaz najczęściej nic z tej pomocy nie ma , bo gówno sie znają Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mi też starsznie, wczoraj się sama do brata młodszego przytuliłam, bo mi tak było juz nieczułościowo. łooo ![]() Ale to porzez to , ze chora byłam, dogonicie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ciężki dzień był w szkole, ale chyba zaliczę sprawdzian z lektury. No i dostałam wynik próbnej z polskiego, marnie ![]() Cały dzieńnsię koszmarbnie czuję, na prywatnym angielskim wygladałam tak .
|||||||||
|
|
|
#2214 | |
|
Zakorzenienie
|
I dostałam 5 z PP, za to, ze się kłóciłam na lekcji
|
|
|
|
#2215 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jutro będę tak wyglądać pewnie
Kurczę, tak się zastanawiam, czy jakbym jutro tak po prostu do niego podeszła i zagadała i powiedziała, że pewnie i tak już mu Filipek powiedział i że to prawda, ale mnie dzisiaj wzięto z zaskoczenia, to ciekawe, czy to by było mądre |
|
|
|
#2216 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() podziwiam Ja na obozach zwykle tyłam te wieczorki przy ciachach...i nie tylko...![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Myślę, że w tej części już nikt pierwszeństwa Ci nie odbierze ![]() Brawo ![]() ![]() tak trzymać ![]() Jyyli - widzę że nieźle ten chłopak zalazł Ci za skórę prawie do serca dotarł ![]() Podejdź koniecznie - trzeba kuć żelazo póki gorące, ale bądź ciut bardziej kokieteryjna - coś w stylu: ale papla z tej (tu imię koleżanki), a ja tylko powiedziałam że w mojej 10 punktowej skali masz koło 9,2...czego zresztą nie zamierzam się wypierać... do tego kokieteryjna mina i zobaczysz jego reakcję jeśli zacznie się przekomarzać jest Twój
"A że ją Pan Bóg stworzył, a Szatan opętał, więc będzie na wieki i grzeszna i święta..." Edytowane przez dymka Czas edycji: 2009-12-07 o 19:36 |
||
|
|
|
#2217 | |
|
Zakorzenienie
|
Dymuś, miłoby było
Chociaż w czymś byłabym najlepsza ![]() Kupiłam szampon do włosów Lilliputz. Z brokatem W ogóle, zobaczyłam dziś tę moją pracę maturalną i było tam zdanie "...... cały majątek, ............... cały majątek.................. ......................... ....................... cały majątek." 3 razy użyłam tego , w jednym zdaniu albo"nie ufać statystyką"
Edytowane przez 19agusia91 Czas edycji: 2009-12-07 o 19:34 |
|
|
|
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie szalejcie. Ale ciasnota jest w tym pociągu ale jaki luxus np. Łazienka na dotyk
|
#2219 | |
|
Zadomowienie
|
tylko maskę z Joanny - miód i cytryna
i ten spray rozjaśniający chciałam jeszcze serum z AB, bo się kończy i Rzepkę, ale nie było ale i tak kupię w tym tygodniu Cytat:
oglądałam kiedyś, jak było w wersji 30 minutowej, a wczoraj cały film. najgorsze jest to, że to prawda.... polecam ten film
|
|
#2220 | |
|
Zakorzenienie
|
łazienka na dotyk?
co to ?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:57.

jestem nie do życie po tym weekendzie, spałam po 3 godz na dobę

wczoraj dokupiłam kolejne z napisem JESTEM ZWIERZAKIEM i rysunkiem potworka, czy jestem nienormalna
TŻ mówi, że tak

ale błagam Was nie zaniedbujcie takich badań
za wytrzymałość
Badanie piersi też miałam, w sumie nie ma co tam badać no ale przebadała 

no i zużywają się błyskawicznie...

chcialabym tak potrafic..