|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VIII Dalej, dalej włosy wizażanek!
A ja się nigdy nie upiłam
![]() Z całowaniem itp tez u mnie spokojnie było. Oddałam swe usta w sumie tylko obecnemu TŻ, bo tamtego pierwszego to nie liczę. Chociaż, wtedy uważałam,ze jestem szaleńczo zakochana Rodzice mnie porządnie wychowali, moze za porządnie
|
|
|
|
#2312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja... swoje pierwsze piwo wypiłam po zakończeniu 6 klasy a przed 1 gimnazjum... no nie było to mądre, ale jakos nie sprawiło, żebym jakoś szczególnie upodobała sobie picie alkoholu. Choć nie powiem - dobre winko nie jest złe ![]() 19agusia91 masz racje, dłuższe rozstania nie służą związkom... mój exTŻ wyjeżdżał za granicę przez 2 lata naszego związku... i nie było łatwo... w ciągu tych 2 lat rozstawaliśmy się pare razy
|
|
#2313 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jak byłabym młodsza to nie wstawiłabym takich zdjęć bo bałabym się mamy
|
|
#2314 | |
|
Zakorzenienie
|
Dymka, na mnie kiedyś mówiono "lodowata księżniczka" bo wszystkich spławiałam, nikomu nie dawałam numeru telefonu itp. Chyba sie sama bałam. Z TZ takiego problemu nie było, dostał ten numer, nie wiem czemu tak łatwo mu ze mną poszlo
![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Smerfetka, my się nie widzieliśmy ponad dwa tygodnie, wiec w obliczu wyjazdu za granice to pewnie mało. Ale dla mnie dużo za duzo. i tak, grzeczna jestem
|
|
|
|
#2315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I no jasne, że teraz też są porządne dziewczyny - na całe szczęście. Ale teraz po prostu takie 'odważne' już nie szokują, nie wywołują skandalu ani nic, bo to na porządku dziennym jest.
|
|
#2316 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak właśnie mi się zmywają włosy z ciemnego blondu Zabiję ten komputer
|
|
|
|
|
#2317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zmieniłam podpis, na mądrzejszy i bez słowa TŻ ![]() z drugiej strony, to smutne, że tak bliska osoba już nie myśli o mnie i ma wszystko gdzieś, skoro się nie odzywa![]() smutne, smutne, smutne ![]() eh, dobrze że jest wizaż a dziwczyny, mówie Wam... jaki ja mam bałagan w pokoju!! (nie to żeby było sie czym chwalić - bałaganem ) no ale siostra co wróciła ze stanów rozpakowała paczki z ubraniami jakie przysłała
|
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
Pogadałam sobie z Mamą i ona też mówi że ten opis TŻ to oznaka że się łamie i próbuje złamać mnie. Teraz obmyślam plan jak JA go mam sprowokować żeby się odezwał
|
#2319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajny dziadek Ja z rodziny piłam z wujkiem tylko, na mojej osiemnastce |
|
|
|
|
#2320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko nie rób nieczego co sprawiłoby, że on by pomyślał że to Ty wychodzisz z inicjatywą
|
|
#2321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może i ja znów spotkam kogoś kto roztopi lód![]() Cytat:
![]() Jyyli - Dziadek był najlepszy na świecie, razem płakaliśmy, razem się śmialiśmy i ukrywaliśmy nasze przestępstwa przed babcią strasznie mi go brakuje
"A że ją Pan Bóg stworzył, a Szatan opętał, więc będzie na wieki i grzeszna i święta..." Edytowane przez dymka Czas edycji: 2009-12-07 o 22:23 |
||
|
|
|
#2322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mnie zdemotywował Twój nowy podpis
|
|
|
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale z drugiej strony jeśli ktoś kogoś ewidentnie olewa to i my też nie powinniśmy marnować czasu dla takiej osoby... ja po rozstaniach też sie przyjaźniłam i odziwo wtedy mieliśmy ze sobą coraż lepszy kontat i gadaliśmy coraz coraz więcej, na każdy temat... a potem były powroty... takie to tendencyjne było
|
|
#2326 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba nie przetestuję pasty. ![]() Mona,sama nie wiem,czy podchody opisowe to dobry pomysł, może lepiej trochę cierpliwości jeszcze?
||
|
|
|
#2327 | |
|
Zakorzenienie
|
Dymko, każda potwora znajdzie swojego adoratora, więc uszy do góry
|
|
|
|
#2328 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no baba w przedziale jest mega: otóż chciałam wyjść z moją profesorka do Wc i niechcący obudziłysmy wielce hrabine i oto dialog:
baba: niech się panie w końcu zachowują ciszej. Prof: staramy się, czego nie można powiedzieć o Pani, bo tak pani tnie komara że nie da się oka zmrozyć. Baba: to mają panie problem bo jestem zmęczona ja: my jesteśmy bardziej od pani zmęczone. Baba: to niech panie idą na skargę do konduktora. Ja: to pani ma problem bo jak pani wiedziała, że może utrudnić innym podróż to trzeba było wykupić pojedyncza kabinę i by pani tak nie narzekała a poza tym trochę szacunku. Babsztyl stulił dziób i dobrze. Głupia su**
|
#2329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też miałam fajnego dziadziusia, robił dla mnie fikołki I zawsze wsadzał na szafę, żeby rodzice nie widzieli brakuje mi go strasznie, w ogóle obaj dziadkowie to faceci, których mi najbardziej w życiu brakuje |
|
|
|
|
#2330 |
|
Rozeznanie
|
nie bylo mnie tyle czasu to pokaże co wychodowalam, chociaz mam wrazenie ze stoją w miejscu :/. Tyl byl lekko podcinany zeby powoli zrównywac te tylnie wlosy z tymi nad uszami. No i ta cholerna szamponetka palette, dla tych co nie czytaly na innym wątku, mylam wlosy już z 10 razy, na opakowaniu jest napisane ze do 28 myć, ale w ogole sie nie wyplukuje kolor, wydaje mi sie że sie tak "wżarl" ze nie zejdzie... ale nie wiem czy to mozliwe
czy za bardzo panikuje
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
dobra Dziewuszki wyłączam laptopa i idę pod prysznic...normalnie padam dziś
a najgorsze jest to, że tżet znowu jutro musi wstać o świcie ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Ania, dlatego nienawidzę podróżować środkami publicznego transportu a czeka mnie to już niedługo![]() dlaczego cholerna? jesteś niezadowolona z koloru? |
|
|
|
#2332 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez uciekam, może dziś zasnę szybciej? Jyyli, trzymam kciukasy !
Dobrej nocy
|
|
|
|
#2333 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2334 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)ale że szamponetka się tak uparcie trzyma? szok... ja kupiłam sobie dwie z joanny, orzechowy brąz czy cos takiego... nie wiem po co bo przecież mam blond... i to nie taki ciemny ![]() może jak się kiedyś farbnę na ciemny blond i wyjdzie mi jasny brąz i zacznie się spłukiwać, jak to z blondów, to wtedy użyję szamponetki by dłużej pozostać ciemnowlosą ale w domu by mnie utłukli...![]() Cytat:
|
|
#2335 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no widze wlasnie ze na kwc tez jest zle oceniany. bylam w sklepie i tam na 1 polce są szampony koloryzujące i wzielam oba do rąk, patrzylam patrzylam dlugo sie zastanawialam, mówię, a wezmę joannę, nie pamietam czy tel zadzwonil czy sie zamyslilam czy co i wrzucilam do koszyka palette i zorientowalam sie juz po zaplacie, ale mowie no trudno to zobaczę palette - bo kolor mi sie podobal. no i teraz jestem w dupie, bo jak inaczej moge ściągnac ten kolor?
|
|
#2336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale może na razie nic z tym nie rób, bądź cierpliwa, może w końcu ruszy i się spłuczę choć trochę, a jak nie, to nie wiem... ale szkoda farbować typową farbą![]() dziewczynki już idę spać, nie pójdę chyba jutro na zajęcia bo zwyczajnie nie mam siły mam nadzieje że na jednych ćwiczeniach listy znowu nie sprawdzi i na drugich... nie licze na to ale mam nadzieje że nie narobię sobie problemów, ale naprawdę czuję się źle, teraz te grypy... więc chyba zdrowie ważniejsze i choć jeden dzień muszę wypocząć...ale nie ma tego złego.... bede leżeć w łóżku z laptopem i stukać na wizażu ![]() miłych snów, a dla tych które nie zamierzają iść jeszcze spać - miłego wieczoru dobranoc
|
|
#2337 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie idę spać, ale muszę zamknąć komputer bo niczego się na poprawkę nie nauczę
![]() Cały czas tylko czytam i spamuję ![]() Do jutra! |
|
|
|
#2338 |
|
Konto usunięte
|
dobranoc dziewczynki
|
|
|
|
#2339 | |
|
Zakorzenienie
|
Tych amatorów to za dużo. Wystarczyłby jeden, który będzie mieć to coś
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mój mnie brał na kolana i konika robił, później nauczył jeździć samochodem i zawsze wszystko, ale to absolutnie wszystko umiał załatwić zawsze byliśmy bardzo blisko aż się ciśnie na usta: spieszmy się kochać ludzi... Skończyłam oglądać Galerianki i chyba wezmę prysznic i pójdę spać
|
|
#2340 |
|
Zakorzenienie
|
ja też zaraz idę spać
![]() zrobiłam sobie relaksujący... prysznic, bo niestety wanny już nie posiadam z prysznica nikt się nie cieszy tzn - w domu sami amatorzy długich kąpieli no ![]() legally, ale masz ładną fryzurkę już jak tak dalej pójdzie to mnie przegonisz ale co tam.. w każdym bądź razie włosy masz piękne bardzo mi się podobają... i fryzurka jest bardzo korzystna kurde, zmęczył mnie ten prysznic...
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.

i ma wszystko gdzieś, skoro się nie odzywa

czy za bardzo panikuje
a najgorsze jest to, że tżet znowu jutro musi wstać o świcie