Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3 - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-07, 17:16   #1921
Parvati
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3

Lanka to jeszcze i ja Ci piórko do skrzydeł dorzucam! Gratki ode mnie
I popieram - masz świetną "pracową" sukienkę!

agus - brawo! nic więcej nie mogę napisać, przemiana po prostu bombowa!
Poza tematem chudnięcia - ładnie Ci w nowym kolorku włosów!

Piękne efekty widać, że dieta działa, dziewuchy nam pięknieją i zmniejszają się, super!

CBT

Edytowane przez Parvati
Czas edycji: 2009-12-07 o 17:18
Parvati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 17:26   #1922
warm
Raczkowanie

agus30 GRATULUJE wytrwałości, zrzucic 20kg nie jest proste jak sie domyślam, ale chyba warto było

kupiłam ten słodzik, ale ma jakiś dziwny skład: maltodekstryna, cyklaminian sodu i sacharynian sodu yyyy... czy to jest zdrowe? i w ogóle moge na dukanowskiej? Słodzik jest w proszku. Pani w aptece promponowała mi jeszcze fruktoze, ale to ma pochodzenie owocowe więc wzięłam to.

no nieważne, mam zły humor dzisiaj, zmierzła jestem jak nigdy. Przyszłam po pracy do domu TZ czekał z różą, a mi się nawet przytulać nie chciało. Drażnił mnie i w ogóle nie chciało mi się z nim gadać. Powiedziałam mu, że mam prawo być drażliwa bo jestem głodna ahhhh... kretyn ze mnie. Wkurzył się i poszedł do kumpla.... oj jestem do zabicia dzisiaj...

Napiszcie proszę co z tym słodzikiem jak wiecie oczywiscie, z góry dzięki kobitki

warm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 18:26   #1923
leszczesia
Raczkowanie

GG do leszczesia

Cytat:
Napisane przez Aulija Pokaż wiadomość

GRATULUJE!!! poprostu rewelacja, wynik masz świetny i dla mnie imponujący. Zazdroszę samozaparcia!!! Idę za Twoim przykładem. Dzięki

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

To znowu ja Teraz mam do Was pytanie.
Czy któraś z Was ma może niedoczynność tarczycy? U mnie właśnie została zdjagnozowana i dziś mam pierwszy dzień leczenia. Teraz tak się zastanawiam czy Dukan ma jakiś wpływ na wyżej opisaną przypadłość i czy mimo pogorszonego metabolizmu które jest z nią związane schudłyście na tej diecie? Z góry dziękuje, pozdrawiam i dobrej nocy życzę!
Tak ja mam niedoczynnosc tarczycy---- schudlam 16 kg ---wiec chyba mozna powiedziec ze dziala . Biorac leki wyrownasz poziom hormonow i bedzie git !!!!
Stary 2009-12-07, 18:51   #1924
nulqa
Raczkowanie

też się boję Wigilii, i pierwszego Dnia Świąt , bo są wielkie imieniny u rodziny, haha zrymowało mi się , oczywiście Adama , i tam normalnie stół ugina sie od pyszności, ale gorzej że chodzą za mną , no zjedz no zjedz , i tak w kółko .. nie wiem co tu wykombinować ........

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Isabelll Pokaż wiadomość
No to proszę! Jednak się odważyłam. Z okazji tego, że jestem na półmetku moje dwa zdjęcia z lipca (wakacje w Tunezji waga 80kg) i zdjęcie sprzed kilku dni (waga 70kg)
Trochę rozczochrana ale na codzień moja twarz wygląda jak w avatarku

Bosko wyglądasz dziewczyno !!! ale dodajesz motywacji

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Cytat:
Napisane przez agus30 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.
Nie odzywałam się,ale na bieżąco czytam wasze poczynania.
No jak tak na te zdjęcia wasze patrze to fiu,fiu.Nic dodać nic ująć.Rewelka jednym słowem.Mi jakoś ciężko się było zdecydować na wstawienie fotek bo ja taka niefotogeniczna i dlatego mało swoich zdjęć mam ,ale wygrzebałam w końcu 2 zdjęcia z przed diety i po.Jakieś dziwne plamy na zdjęciu wyszły,nie wiem dlaczego.

o matko i córko , genialnie wyglądasz klask i:!!!
nulqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 19:04   #1925
Aulija
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez leszczesia Pokaż wiadomość
Tak ja mam niedoczynnosc tarczycy---- schudlam 16 kg ---wiec chyba mozna powiedziec ze dziala . Biorac leki wyrownasz poziom hormonow i bedzie git !!!!
Dziękuje Leszczesiato dla mnie super wiadomość. Gratuluję Spadku
Na lekach jestem od trzech dni więc teraz czekam na git
Aulija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 19:08   #1926
agus30
Raczkowanie

Dzięki dziewczyny za miłe słowa. Tak mi nasłodziliście że już mi się słodkiego nie chce. Warto było się przemęczyć z tą dietą i mieć potem tego efekty. Teraz na III fazie jest już lżej bo 2 uczty,2 x w tygodniu jakiś makaronik,ryż czy ziemniaki,tu razowiec,tu owoc i tydzień zleciał jak z bicza strzelił. Trzymajcie się szczupło
1 grudzień Start III faza
agus30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 19:08   #1927
Aulija
Raczkowanie

Cytat:
Cześć dziewczyny.
No jak tak na te zdjęcia wasze patrze to fiu,fiu.Nic dodać nic ująć.Rewelka jednym słowem.Mi jakoś ciężko się było zdecydować na wstawienie fotek bo ja taka niefotogeniczna i dlatego mało swoich zdjęć mam ,ale wygrzebałam w końcu 2 zdjęcia z przed diety i po.Jakieś dziwne plamy na zdjęciu wyszły,nie wiem dlaczego.
"O JEŻU!!!" jakby powiedziała Violetta z BrzydUli !!! DZiewczyno jaka odmiana !!! Piękna metamorfoza i wyglądzasz na duuuużo młodszą. GRATULUJĘ i dziękuje za motywację.
Aulija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 19:13   #1928
wyszokop
Raczkowanie

GG do wyszokop

agus30 wyglądasz świetnie... co do słodzika, to ja uzywam takiego z aspartamem... mój tata ma cukrzyce i musi go stosowac, wiec... tez uzywam bo taki mam w domu... ale szczerze mówiąc nie czytałam tych artykułów o aspartamie i chyba nie chcę ich czytać...
Stary 2009-12-07, 19:27   #1929
pani ćma
Zakorzenienie

a mnie tu troche nie bylo i, chociaz nie jestem juz na Dukanie, zagladam tu, bo lubie ten watek dziewczyny, wygladacie REWELACYJNIE, brawo

nadrabiajac zaleglosci, trafilam na wymiane zdan z santos. i wiecie co? nie jestem dietetykiem, ale:

1. dzisiaj w porannym programie TVP2 (nie pamietam nazwy, "Pytanie na sniadanie?" czy cos takiego, prowadzila bodajze Sadowska z jakims facetem) byla pani dietetyk i Mariola Bojarska Ferenc, spec od fitnessu i zdrowego stylu zycia. rozmawialy o tym, jak ZDROWO chudnac. Poruszyly temat diety Dukana, mowiac, ze jest to niezwykle popularna ostatnio dieta, ale za to BARDZO (!) niezdrowa, sama pani dr dietetyk mowila, ze ratowala po niej 3 osoby (mialy zakwaszone organizmy). Obie bardzo odradzaly tę diete, mowily, ze jest spektakularna i super efekty, ale bardzo niezdrowa dla organizmu.

2. moja kolezanka jest na Dukanie 2 miesiace, schudla prawie 9kg. dziewczyna od zawsze zdrowa jak ryba, na Dukanie czujaca sie swietnie. Nagle zaczyna wymiotowac, brzuch boli jak nie wiem co. Robi badania - potworne wyniki krwi, moczu, nadwrazliwosc jelita (z tego co pamietam). Lekarz jednoznacznie po wywiadzie stwierdzil, ze to przez diete. Jest na lekach, zeby normalnie funkcjonowac; w weekend miala isc na kolejne badania i konsultacje, wiec jutro bede wiedziala, co i jak.

Ja was nie namawiam do odstawienia diety, bo kazdy odpowiada za swoje zdrowie i ma swoj rozum, ale apeluje - przynajmniej zrobcie badania, zanim bedzie za pozno. zbadanie krwi i moczu to grosze, ale mozna w razie czego w pore uratowac zdrowie

Ja po tym mam duze watpliwosci, czy zaczne ta diete raz jeszcze, jak planowalam, po nowym roku. Poki co, wlaczylam sobie duze dawki ruchu i po prostu zdrowe zywienie, zobaczymy.

pozdrawiam

Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką.
Ale przynosi szacunek.
A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda.

65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 >
59 > 58 > 57> 56 > 52 ... > 49
pani ćma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 19:28   #1930
jolik55
Przyczajenie

Witajcie! Nie odzywałam się długo, ale dziś postanowiłam sie pochwalić. Jestem na diecie od 1 listopada. Na pierwszej fazie zrzuciłam zaledwie 1,5 kilo i mało mnie to zmotywowało. Ale sie zaparłam. Dziś rano na wadze było 68 kg więc 6 kilo mniejMam juz niestety 55 lat i menopauza mnie dopadła, wiec uważam, że sukces tym większy! Najważniejsze, że wchodzę w te ciuchy, które już policzyłam na straty!!!!
jolik55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 19:44   #1931
eliza40
Zakorzenienie

Jezu jak Wy smarujecie te strony

Agus pięknie,Og romna przemiana i fryzurka,kolor super

Patrzę na te wasze zdjęcia z bijącym serduchem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-07, 19:53   #1932
kiltii synti
Raczkowanie

Dziewczyny takich różnic się nie spodziewałam wyglądacie rewelacyjnie szczególnie agus30 metamorfoza z ciotki-klotki do super modelki serio!
a co do zdrowia to jestem przerażona pani ćma mnie zaskoczyła.. jeny chyba pójdę zrobić badania bo aż strach. ale powiem Wam jedno trzeba pić to jest podstawa a skracać dni warzywnych też nie należy i ja się tego trzymam na razie czuje się świetnie ale naprawdę pójdę na te badania idziemy razem ?
a mam pytanie do dziewcząt które robiły badania niedawno jak wyniki?

kiltii synti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 19:56   #1933
aga6891
Raczkowanie

Kurcze Dziewczyny obejrzałam archiwalny urywek tego programu o którym pisze pani ćma no i troche mi takie wiadomości mieszają w głowe. Co o tym sądzicie? Ta specjalista wypowiada się o naszej diecie w połowie materiału.
http://www.tvp.pl/styl-zycia/magazyn...a-1200-kalorii

A tak w ogóle to Wasze przemiany Dziewczyny są oszałamiające, naprawde wielkie brawate zdjęcia są naprawdę bardzo motywujące!!!...
Isabelll a jaki Ty masz śliczny brzuszek oj wiele bym za taki oddała
Pozdrawiam
aga6891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 20:09   #1934
stozynka44
Raczkowanie

Aleście nasmarowały

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość
moge sie pochwalic? jak zwykle

www.bieganie.pl to taka fajna polska strona o bieganiu. Kilka tygodni temu oglosili konkurs na prace w dowolnym formacie (artykul, opowiadanie, reportaz) nawiazujaca do biegania. Wyslalam im moja relacje z tego biegu w blocie i moja praca zostala wybrana jako jedna z 9 zwycieskich. Hiphip, w nagrode zestaw ubran biegowych adidasa o wartosci dobrych 500zl. Na razie tylko moje imie na liscie: http://bieganie.pl/?cat=32&id=1468&show=1 ale wkrotce opublikuja moja prace. Taka jestem dumna ze musialam sie komus pochwalic, a komu jak nie wam?
super Gratuluję!

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Cytat:
Napisane przez lanka Pokaż wiadomość
Lo matko odezwac sie boje tu za winko leja po tylkach co bedzie jak sie dowiedza, ze cala noc bourbona chlalam... i te wszystkie inne grzechy...
A jak! Chłosta musi być a Ty! a Ty!

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Cytat:
Boskie!
No widzisz - dalas rade. a mi moj Ex -psychol o maly wlos nie zepsul imprezy sobotniej. Mam szczescie, ze mam takiego kochanego i wyrozumialego faceta...

wyleczysz sie wyleczysz. a glupek niech patrzy i zaluje, ze docenic nie umial Przytulam
dzięki! Pewnie się wylecze jak spotkam kolejną połówkę...która mam nadzieję będzie do mnie pasowała

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Cytat:
Brawo! ale ci zazdroszcze! Musimy kiedys pojsc razem, bo Ty najwyrazniej masz obcykane te charity - ja nigdy nie umiem nic znalezc... Ale poki co Aktualny bierze mnie na zakupy w piatek Hurra !
pozazdrościć

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Cytat:

W niedziele zaczelam spokojnie od jajek na szynce, ale poszlismy na pozny lunch i wszamalam pieczonego ziemniaka z pieczona fasolka, pelnotluste wloskie latte i ciasto bakaliowe. Wieczorem wyrzucalam frustracje z powodu psychicznego ex, ktory mnie przesladuje i jadlam czekoladki z moich urodzin wrzesniowych. To tyle grzechow. Dzis zaczelam dzien od wiesniaka i kawy. I juz bede grzeczna.
No ja myśle że będziesz grzeczna ciesze się że impreza mimo ex-wpadek udana

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

isabelll, lanka bez podlizywania się wyglądacie olśniewająco rewelacyjne efekty!!!!

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Cytat:
Cześć dziewczyny.
agus super schudłaś!!! gratuluję! mega efekty!

Anything that’s worth having is sure enough worth fighting for !
stozynka44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 20:51   #1935
Parvati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga6891 Pokaż wiadomość
Kurcze Dziewczyny obejrzałam archiwalny urywek tego programu o którym pisze pani ćma no i troche mi takie wiadomości mieszają w głowe. Co o tym sądzicie? Ta specjalista wypowiada się o naszej diecie w połowie materiału.
http://www.tvp.pl/styl-zycia/magazyn...a-1200-kalorii
Ja myślę, że do tego "złego stanu" doprowadzają się osoby, które na siłę robią 10dni 1.fazy, ograniczają warzywne dni, nie piją dużo wody, podchodzą do diety mając ciężkie choroby, jedząc za mało etc. etc.
Ja konsultowałam tę dietę z moją koleżanką dietetyczką i lekarką medycyny rodzinnej i mówiły, że na jakieś 2-3msc. 2.faza nie zaszkodzi (przy zachowaniu wszystkich zasad w tym picia wody). O dłuższy czas nie pytałam. Miałam robione wyniki krwi przy okazji grypy niedawnej i wszystko jest w porządku.
Myślę, że te kobietki w TV wymieniają "wyjątki" a nie zasadę.
Jakby powiedziały, że Dukan jest ok to straciłyby robotę :P no bo komu byłby wtedy potrzebny dietetyk ?

CBT
Stary 2009-12-07, 20:55   #1936
Isabelll
Raczkowanie

Tak apropo tego programu, pamiętajmy że Dukan nie jest samozwańczym lekarzem i też na pewno wie co poleca. Wydaje mi się, że jeśli ktoś nie pilnuje wody i dni warzywnych to może to być szkodliwe. Ja idę systemem polecanym przez Dukana 5/5 i piję dużo, nie sądzę by z moim organizmem działo się coś dziwnego (chyba, że zanik celulitu który jest dla mnie imponujący)

Mówiłam, że jade na basen 21.15-22? taaaa... założyłam strój i plany odeszły w siną dal :P ( a przynajmniej do środy) bo muszę nowy kupić. Aż dziwne że lajkra potrafi być za duża

po I fazie: 76.1 kg

aktualnie:
71 kg

cel: 60 kg
Damy radę
Isabelll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 20:57   #1937
aga6891
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Parvati Pokaż wiadomość
Jakby powiedziały, że Dukan jest ok to straciłyby robotę :P no bo komu byłby wtedy potrzebny dietetyk ?
I tego będe się trzymać...
aga6891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 21:15   #1938
wyszokop
Raczkowanie

GG do wyszokop

Zrobię sobie badania, tak dla pewności. Chcociaż te kobiety w programie mówiły, że taka dietę mogą stosować osoby młode i zdrowe... wiec mysle, że nie jest az taka szkodliwa... poza tym Dukan tez jest lekarzem wiec myslę, że trzeba podejsc do tej diety rozsądnie i bedzie w porzadku!
Stary 2009-12-07, 21:49   #1939
Arienna
Raczkowanie

Cytat:
Cześć dziewczyny.
Mi jakoś ciężko się było zdecydować na wstawienie fotek bo ja taka niefotogeniczna i dlatego mało swoich zdjęć mam ,ale wygrzebałam w końcu 2 zdjęcia z przed diety i po.Jakieś dziwne plamy na zdjęciu wyszły,nie wiem dlaczego.
Kobitko, jesteś nie do poznania - ślicznie wyglądasz Aż się chce dalej odchudzać

Cytat:
Napisane przez Parvati Pokaż wiadomość
Ja myślę, że do tego "złego stanu" doprowadzają się osoby, które na siłę robią 10dni 1.fazy, ograniczają warzywne dni, nie piją dużo wody, podchodzą do diety mając ciężkie choroby, jedząc za mało etc. etc.
Ja konsultowałam tę dietę z moją koleżanką dietetyczką i lekarką medycyny rodzinnej i mówiły, że na jakieś 2-3msc. 2.faza nie zaszkodzi (przy zachowaniu wszystkich zasad w tym picia wody). O dłuższy czas nie pytałam. Miałam robione wyniki krwi przy okazji grypy niedawnej i wszystko jest w porządku.
Myślę, że te kobietki w TV wymieniają "wyjątki" a nie zasadę.
Też mi się tak wydaje - trzeba zachować zdrowy rozsądek przy KAŻDEJ diecie

Cytat:
Ja idę systemem polecanym przez Dukana 5/5 i piję dużo, nie sądzę by z moim organizmem działo się coś dziwnego (chyba, że zanik celulitu który jest dla mnie imponujący)

Mówiłam, że jade na basen 21.15-22? taaaa... założyłam strój i plany odeszły w siną dal :P ( a przynajmniej do środy) bo muszę nowy kupić. Aż dziwne że lajkra potrafi być za duża
Też zauważyłam, że mam jakąś "fajną" teraz skórę na nóżkach
Świetne musi być uczucie, kiedy masz za duży kostium Zazdroszczę
Arienna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-07, 21:52   #1940
vlada
Przyczajenie

hej dziewczyny
nie bylo mnie pare dni i musialam prawie 10 stron doczytywac, ufff .
A tu tyle sie wydarzlo...
Przede wszystkim mmmmocno sciskam wszystkie super sliczne i szczuple laski, ktore pokazaly nam swoje fotki

wiolqn - swietnie wygladasz , a plaszczyk i sukienka wymiata

agus30- gratuluje spektakularnego efektu, rewelacja!

lanka- gdybym byla facetem zakochalabym sie w Tobie , za 8 kg toz Ty chudzina bedziesz
(dziekuje za pozdrowienia, kota Simona i psa jego siostry uwielbiam razem z moimi synami )
isabelll - gratuluje serdecznie, sukces widoczny golym okiem!!!

A ja od dzis jestem takze na III fazie, ciekawam co tez jutro pokaze moja waga (bylam grzeczna jakby co )

Mam do Was pytanie na temat otrebow w owsianych. Czy ugotowane i napeczniale spelniaja takze swoja funkcje w zoladku? Zastanawialam sie, ze moze lepiej jesc je na zywca np. w jogurcie, bo wtedy pecznieja i zeluja dopiero w zoladku, a nie na talerzu.
Jak sadzicie, jest jakas roznica?

Edytowane przez vlada
Czas edycji: 2009-12-08 o 09:34
vlada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 21:58   #1941
olla22
Raczkowanie

GG do olla22

Wszystko w granicach rozsadku. Poza tym one tu mowia jaka zla rzecza jest bycie na diecie i powrot do starych nawykow zywieniowych i efekt jojo..ale dukan pisze wyraznie...ze trzeba zmienic podejscie do jedzenia i pewne zachowana na zawsze. nie oszukuje nas...my najwyzej same mozemy sie oszukiwac i zle stosowac diete.
eee tam. lekka przesada..kwasica metaboliczna..to jest ciezka choroba..ktorej nie dostaje sie od tak sobie...najczesciej dochodzi do niej u osob z niewyrownana cukrzyca.
panie wymieniaja tez jako powiklanie po tej diecie to problemy ze stawami..co jest tez chyba na wyrost troche powiedziane.
olla22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 22:24   #1942
BogaczKa22
Zadomowienie

Witam ponownie wieczorową porą

Dziewczyny dziś to normalnie pobiłyście rekord wszechczasów w pisaniu

Eliza - ranny ptaszek to ja teraz muszę być bo do pracy tak wcześnie wstać trzeba

Wiolqn, Isabelll, Lanka, agus wyglądacie szałowo Jestem pod wrażeniem

Po mnie podobno też widać zmianę ale zdjęcia wstawię za jakieś -2-4 kilo

Poza tym dziś w pracy miałam tyle roboty, że nie miałam czasu zjeść 2 śniadania Dopiero przed 15 cokolwiek wsunęłam. A po powrocie upiekłam znowu sernik (bo zapomniałam, że miał być piernik ) i ugotowałam kilka porcji pulpetów.
To chyba na tyle dziś, spadam do łóżeczka, Pa

Dukan

BogaczKa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 22:36   #1943
eliza40
Zakorzenienie

Pani ćmo,każdy może się wypowiedzieć w każdym wątku,na każdy temat,ale należy się umieć zachować,a santos była nie grzeczna.Jeśli chciała nam cos uświadomić to powinna zrobić to w inny sposób.
Do każdej diety należy podejść z głową.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-07, 22:51   #1944
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

prosze odsunac dzieci od monitora bo bede przestawiac drastyczne zdjecia.

szukalam fotki ktora oddawalaby to jak wygladalam przed dieta, ale na wszystkich jakos tak sprytnie sie maskowalam. znalazlam jedno, z comiesiecznego mierzenia wymarzonych jeansow, na ktorym wygladam paskudnie. drugie zdjecie juz znacie. roznica 10 kilo wyglada tak

Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej

Kuchnia Tygryska
wiolqn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 22:56   #1945
eliza40
Zakorzenienie

Wiolqn to na pewno TY
Ogromna różnica,super.

Szkoda,że ja sobie nie zrobiłam takiej fotki,zrzuciłam już ogólnie 11kg to też bym mogła sobie porównać
Stary 2009-12-07, 23:18   #1946
stozynka44
Raczkowanie

Cytat:

szukalam fotki ktora oddawalaby to jak wygladalam przed dieta, ale na wszystkich jakos tak sprytnie sie maskowalam. znalazlam jedno, z comiesiecznego mierzenia wymarzonych jeansow, na ktorym wygladam paskudnie. drugie zdjecie juz znacie. roznica 10 kilo wyglada tak
Wielka siostra jest pod wrażeniem aż trudno uwierzyć że to ta sama osoba-zwlaszcza ze na jednym zdjęciu twarzy nie widac

Stary 2009-12-07, 23:29   #1947
Parvati
Zakorzenienie

Uhm, różnica bardzo widoczna wiolqn

Przyłączam się do pozdrowień dla mających kota na punkcie Simon's Cat

CBT
Stary 2009-12-08, 05:52   #1948
Isabelll
Raczkowanie

Hej Kochane! Ja dzisiaj ambitnie postanowiłam wytrzymać bez kawy Więc na śniadanko wędlinka i mleczko
Wczoraj przed spaniem jakoś mi się zebrało na mierzenie starych spodni i powiem Wam szczerze, że już nie mam żadnej pary spodni w którą bym nie wchodziła. Ta "poszpitalna" o której wspominałam kiedyś tam, jest na mnie idealna trochę mi żal krótkich spodni które kupiłam jakiś czas temu bo zaszalałam z ceną a teraz są luźne, do lata to mi z tyłeczka będą porządnie spadać! Ale co tam kupi się nowe- malutkie

Wiolqn super zmiana!

Uciekam na uczelnie i będę wieczorkiem Buziaki!

po I fazie: 76.1 kg

aktualnie:
71 kg

cel: 60 kg
Damy radę
Isabelll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 08:01   #1949
Arienna
Raczkowanie

Cytat:

No ładnie, ładnie Choć tyle fajnego mnie spotkało z ranka - zobaczyć zdjęcia z taką różnicą...to poprawia humor i nastawia bojowo!

Choć bojowo to już jestem nastawiona, ale nie w dobry sposób:/ Tak mnie rano rodzina wkurzyła, że uh... wstaje człowiek, zbiera się na uczelnię, a tu pretensje, że chleba nie ma! Jakby nikt nie wiedział, że od 3 tygodni nie jem chleba - to skąd mam wiedzieć czy jest, czy nie:/ Uhhhhh!!!

Idę sobie jajecznicę zrobić
Arienna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 08:11   #1950
stozynka44
Raczkowanie

Cytat:
Hej Kochane! Ja dzisiaj ambitnie postanowiłam wytrzymać bez kawy Więc na śniadanko wędlinka i mleczko
Wczoraj przed spaniem jakoś mi się zebrało na mierzenie starych spodni i powiem Wam szczerze, że już nie mam żadnej pary spodni w którą bym nie wchodziła. Ta "poszpitalna" o której wspominałam kiedyś tam, jest na mnie idealna trochę mi żal krótkich spodni które kupiłam jakiś czas temu bo zaszalałam z ceną a teraz są luźne, do lata to mi z tyłeczka będą porządnie spadać! Ale co tam kupi się nowe- malutkie

Wiolqn super zmiana!

Uciekam na uczelnie i będę wieczorkiem Buziaki!
Znam tę radość, bo też już wchodzę we wszystkie stare spodnie, które długo leżały w szafie i czekały za to wszystkie "teraźniejsze" zjeżdżają z pupy i jeszcze trochę i będzie mi brakowało dziurek d pasku ale co tam dorobi się całe szczęście nie musze na razie kupować gatek, bo mam dużo takich par, które czekały na to, że może wreszcie schudnę i się udało

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

A wogóle to witam wszystkie u mnie dziś poranek nie za fajny... brat się na mnie obraził, bo się bratankiem nie moge dzisiaj zająć i tak mi teraz głupio-a ja na prawdę nie mogę bo mam zajęcia a potem do pracy eh...no i jeszcze miałam nocną pobudkę od ex-dupka- sms z wielkimi przeprosinami za to jak mnie kiedyś potraktował, że na to nie zasłużyłam i czy mu to kiedyś wybaczę... ja chcę dziś leżeć i ryczeć czemu tak jest że jak już się podniesiemy to zawsze się zjawi taki ktoś kto da Ci kopniaka, żeby leżeć i lizać ziemie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości