|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VIII Dalej, dalej włosy wizażanek!
Cytat:
O matko przypomnialo mi sie jak 5 dziewczynami upilysmy sie 1 piwem ![]() I dzieki wam przypomniala mi sie moja przeszlosc Od okresu 3 gim do konca liceum zawsze byl jakis chlopak z ktorym krecilam, flirtowalam czy sie spotykalam, ale nie chcialam zadnego zwiazku. I widze teraz, ze ja po prostu ich ranilam dla mnie. A ja go tez olalam, a biedny jeszcze tyle czasu sie staral. Nie wiem co ich tak przyciagalo, ale pewnie stara prawda, ze chodzi o to, zeby kroliczka gonic![]() Dzis chyba tylko u mnie nie chcial sie ladowac wizaz Niedawno skonczyl mi sie puder, teraz tusz ... kurcze tyle teraz wydatkow na swieta, a wszystkie kosmetyki musza sie konczyc akurat teraz..Legally masz sliczny kolor wlosow ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- legally najpierw zobaczylam zdjecia teraz doczytalam. Palette to najgorsze swinstwo i jestem pewna, ze nie splucze ci sie Moze splowieje, ale nie wrocisz do swoich naturalnych. A przeciez mialas czarne wlosy To po co farbowalas na ten sam kolor
|
|
#2342 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja aż taka porządna nie byłam Chyba za czasów gimnazjum najbardziej rozrabiałam, wtedy paliłam, upijałam się, włóczyłam się po dyskotekach ale w sumie niczego nie żałuję no oprócz fajek Pod koniec gimnazjum poznałam obecnego Tż Za chłopakami zawsze latałam, chyba pierwszego miałam w podstawówce, do teraz trzymam listy od niego ![]() Cytat:
![]() Ja też ![]() Idę wcierać rzepkę
|
|||
|
|
|
#2343 |
|
Zadomowienie
|
http://demotywatory.pl/536321/Typowe-jury-TVN-u
![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Miki a przez to, ze od tak wczesnie jestes ze swoim TŻ nie mialas mysli, ze chcialabys sie jeszcze wyszalec z innymi?? Albo nie czujesz czasem chemii do innych
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
ojoj.. ja mimo, że kilku Tż-ów miałam.. i poważniejszych i mniej poważnych, to czasem nadal czuję potrzebę wyszumienia
no ale już nie bardzo mam jak, to po prostu przyjmuję metodę, że na imprezach spędzam czas nie tylko z Tż-em, ale też z innymi ludźmi ja jestem typem nie do wyszumienia tak w gruncie rzeczy.. taka już moja natura lubię zdobywać.. no teraz to już tylko w teorii, ale ale... odzywa się we mnie mężczyzna , więc już pójdę spać ![]() jutro do roboty koczek i naolejowane końce
|
#2345 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ajj te kosmate mysli ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- blondyna ty codziennie cos robisz jak ty to wytrzymujesz, ani dnia odpoczynku
|
|
#2346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szybko zaczęliśmy ze sobą chodzić. Tż był moim pierwszym poważnym chłopakiem, zresztą ja jego dziewczyną też Z jednej strony to fajnie, razem wszystko zaczynaliśmy ale z drugiej czuję się trochę niespełniona jakby zabrano mi dużo wolności w tak młodym wieku. Brakowało mi wypadów z koleżankami na imprezy bo wtedy już chodziłam na imprezy z Tż. Na pewno nie wyszumiałam się tak jakbym tego chciała Czy czuję chemię do innych hmm może chemia to za duże słowo ale podobają mi się inni faceci, mam czasem ochotę z kimś poflirtować, pójść na dyskotekę, potańczyć ale jest Tż... Wiadomo, że kocham go ale jednak brakuje mi tej wolności, za szybko ją utraciłam
|
|
|
|
|
#2347 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tez czasem mam takie uczucie, juz w sumie coraz rzadziej. Wiem, ze teraz nie potrafilabym zranic mojego TŻ. ---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Glupio mi narzekac na takie sprawy, jak mam taka kolezanke, ktora trafia na takich chlopakow I w takich chwilach dziekuje losowi, ze mam takiego TŻta
........... życie jest piękne ![]() 8minute arms, buns, legs, abs 19/11 Edytowane przez piotrkowalolitka Czas edycji: 2009-12-08 o 11:27 |
|
|
|
|
#2348 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Bry
![]() Znów nie spałam ![]() Lecę do szkoły,. chociaż katar mi leci, gardło boli.. Na bank jeszcze do Świąt się rozchoruję. Blonduś, potem Ci odpiszę, teraz już czas goni, trzeba tapetę na twarz nałożyć ![]() Miłego dnia!
|
|
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zasnęłam, bo byłam strasznie zmęczona, ale absolutnie się nie wyspałam
![]() Nie wiem, jak ja do niego podejdę, pewnie zapomnę języka w gębie ze zmęczenia Ale tam mi się nie chce do tej szkoły dziś leźć. Kończę dopiero o 17.30, ale mam po drodze 3 godziny przerwy, ja nie wiem, co można tylko czasu robić na mieście Też idę tapetę zrobić i tego też mi się nie chce |
|
|
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry...
tak miło mi się spało, a już musiałam wstać :/ A zaraz na aerobik... a potem będą naleśniki z dżemem
|
#2351 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś znowu nie mam śpiewu, to po 13 wrócę i Wam zrelacjonuję dzisiejszy dzień
Mam nadzieję, że złapię go bez kumpli...
|
|
|
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
a ja ledwo zamknęłam oczy i już musiałam je otworzyć
powtórzę się, ale...... nie wyspałam się tradycyjnie ![]() dziś mam mnóstwo roboty w pracy, ale mam nadzieję, że na wizażowanie czas się znajdzie piotrkowalolitka, bez przesady, aż tak dużo nie robię... nie mam zajęć pozalekcyjnych np nie chodzę na basen ani siłownie... - no ale ćwiczyć to akurat nie mogę... wysiadł mi znowu nadgarstek, tym razem tak na serio i wiem, że jak tylko pójdę do chirurga to będzie operejszyn... a nie chcę tego póki co ![]() 19agusia91, szpoko loko nie ma sprawy jyyli, mam nadzieję, że się odpicowałaś i nie przyniesiesz koleżankom wizażankom wstydu bo inaczej.... idę pracować... nie chcę, ale muszę
|
#2353 | ||||
|
Zakorzenienie
|
nadrobione przy kawie
![]() sama widzisz jak ze mną zle, ale poczekajcie, az TZ bedzie chodzil na popołudniówki Cytat:
![]() moj najbardziej ulubiony typ to duzo starszy facet ![]() bardzo ladne zakupy Cytat:
nigdy nie wiemy co nas spotka i jak sie zachowamy w danej sytuacji. Oczywiscie mozemy podejrzewać, ale pewnosci nie ma ![]() sama sie sobą wielokrotnie zaskoczyłam Cytat:
![]() Owszem podobają mi sie starsznie, ale i tak juz duzo poobcinałam z weselnego budżetu. Jak nam starczy kasy kupimy te co tak nam sie podobają, jak nie, nie bedzie to koniec swiata, bedzie przykro ale coz. Na razie odkladamy ile sie da i zobaczymy jak bedzie. Cytat:
skoro dla iego to taki wielki problem odezwac sie do dziewczyny (swojej dziewczyny) im szybciej sie złamie, tym lepiej, a jak sie taki dumny, niech cierpi. wczoraj bawilismy sie z TZ we fryzjera (tak, tak, odbija nam) i mnie czesał w najrózniejsze i najdurniejsze fryzury
|
|
#2354 |
|
Zakorzenienie
|
Życie jest pełne niespodzianek
też parę razy zaskoczyłam sama siebie i nie mogę przez to powiedzieć, że na pewno czegoś nie zrobię... jestem tylko człowiekiem.. mogę walczyć ze swoimi słabościami, ale z jakim skutkiem...? ![]() no ale może po prostu mój pogląd wynika z tego, że ja zła kobieta jestem i.... jestem tego świadoma
|
#2355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sugerujesz ze tez jestem zła? ![]()
|
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
exTŻ nic się nie odzywa, to smutne, zaczynam za nim tęsknić ![]() więc włączę sobie dr House, żeby zając czymś swoje myśli. Dr House'a miałam sama nie oglądać, bo mieliśmy oglądać go razem, bo obydwoje lubimy, ale w takiej sytuacji nie mam na co czekać... ![]() odezwę się później, miłego dnia
|
#2357 | |
|
Zakorzenienie
|
nic nie sugeruję
ale coś w tym musi być najważniejsze to być świadomym swoich cech ja pod tym względem jestem 100%-owym mężczyzną ![]() Cytat:
jeśli się nie odzywa, to świadczy tylko o nim, a nie o Tobie. widać nie ma co sobie głowy nim zawracać.... wiem, że to smutne i przykre, ale czasami trzeba spojrzeć na sprawę z innej perspektywy... zastanów się co byś doradziła koleżance, gdyby była na Twoim miejscu - pewnie żeby kopnęła go w ![]() kurde byłam w trakcie pisania, a tu weszła pani kierownik i musiałam zaniechać
|
|
#2358 |
|
Zadomowienie
|
ale się wkurzyłam
wchodzę na pocztę, którą mam wpisaną na na wizażu a tam ponad 400 wiadomości...a zaznaczyłam, że nie chcę dostawać wiadomości o tym, czy ktoś coś napisał w danym wątku
|
#2359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle ktoś się orientuje gdzie są wyniki testu Blend-a-Med? bo nie mogę znaleźć
|
|
#2360 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kobietki
Dołączam do grona masakrycznie niewyspanych - zasnęłam jakoś po 3
|
#2361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Blondii, jak sie ktos dostal, to jak z Barunem, na maila powinien dostac info
|
|
#2362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2363 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może później będą wyniki testu na stronie
|
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
dostałam opiernicz za gołębie na parapecie
![]() ale olewam to, bo moja najwyzsza wladza, wie ze dokarmiam i nie dostalam zakazu
|
#2365 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja się zwyczajowo nie wyspałam, mimo że wstałam o 9... I gardło znów mnie boli (kilka dni temu skończyłam leki Teraz krótka powtórka i na uczelnię Miłego dnia |
|
|
|
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe..
![]() mój Tż jest nienormalny... dzwoni do mnie i mówi "Boooożżżeeee, wiesz co tu się wczoraj działo? normalnie masakra!!!!" To myślę sobie Bóg wie co, że nie wiem.. antyterroryści wpadli im na chatę, talibowie czy inny Kuklus Klan... a tu okazuje się, że współlokatorowi drzwi od pokoju się zacięły i 4h zastanawiali się jak je otworzyć, więc wyłamali je, zamiast np wybić szybę
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
Blondi a co ugotował TZ?
ps. faktycznie masakra byla hehe
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
tam masakra od razu
w ogóle większy stres to przeżyłam zanim od wycedził co się działo niż oni z tymi drzwiami ![]() a wczoraj był kurczak w sosie śmietanowo-ziołowym (Pomysł na - Winiary) z ryżem i trzeba surówkami podany na liściach sałaty lodowej no więc elegancko i z kulturką Tylko ryżu nie posolił, bo nie wiedział, że zawsze solę
|
#2369 | |
|
Zakorzenienie
|
=
Cytat:
|
|
#2370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobre było? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.

Pierwsze pół piw wypiłam na jakimś ognisku w wieku 15 lat, i na pewno nie wstawiłabym takiego zdjęcia na nk 

kurcze tyle teraz wydatkow na swieta, a wszystkie kosmetyki musza sie konczyc akurat teraz..
Moze splowieje, ale nie wrocisz do swoich naturalnych.
To po co farbowalas na ten sam kolor

Badanie piersi też miałam, w sumie nie ma co tam badać no ale przebadała