Offtopowe zapuszczanie cz. VIII Dalej, dalej włosy wizażanek! - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-07, 23:41   #2341
piotrkowalolitka
Zadomowienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VIII Dalej, dalej włosy wizażanek!

Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
Ja to grzeczna byłam Pierwsze pół piw wypiłam na jakimś ognisku w wieku 15 lat, i na pewno nie wstawiłabym takiego zdjęcia na nk
A ja nie balowałam, w ogóle nie imprezowałam, nie piłam, nie paliłam, no grzeczne dziecko o, parę sprawek się wydarzyło o których z jednej strony wolałabym zapomnieć, ale które mnie sporo nauczyły...
ale powiem wam, że wtedy nie było tyle tapeciar, dzieciaki nie biegały ubrane jak jakieś ladacznice, nauczyciele w szkołach na to nie pozwalali, rodzice tym bardziej. A teraz? Bezstresowe wychowanie i róbta co chceta. Tak, tak.

O matko przypomnialo mi sie jak 5 dziewczynami upilysmy sie 1 piwemTo byla 3 gim, a piwo kupil nam pijak Jedna kolezanka poszla go poprosic
I dzieki wam przypomniala mi sie moja przeszlosc Od okresu 3 gim do konca liceum zawsze byl jakis chlopak z ktorym krecilam, flirtowalam czy sie spotykalam, ale nie chcialam zadnego zwiazku. I widze teraz, ze ja po prostu ich ranilam Lubilam jak oni o mnie zabiegaja, a ja bylam zimna. Usmiechalam sie, kokietowalam ale nic, nawet nie dalam sie pocalowac. Pewnie nie bylo z mojej strony zadnego uczucia. Nawet musze wam powiedziec, ze na 1 imprezie chlopak zerwal ze swoja dziewczyna dla mnie. A ja go tez olalam, a biedny jeszcze tyle czasu sie staral. Nie wiem co ich tak przyciagalo, ale pewnie stara prawda, ze chodzi o to, zeby kroliczka gonic

Dzis chyba tylko u mnie nie chcial sie ladowac wizaz

Niedawno skonczyl mi sie puder, teraz tusz ... kurcze tyle teraz wydatkow na swieta, a wszystkie kosmetyki musza sie konczyc akurat teraz..

Legally masz sliczny kolor wlosow Tez taki chce

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

legally najpierw zobaczylam zdjecia teraz doczytalam. Palette to najgorsze swinstwo i jestem pewna, ze nie splucze ci sie Moze splowieje, ale nie wrocisz do swoich naturalnych.
A przeciez mialas czarne wlosy To po co farbowalas na ten sam kolor

życie jest piękne

8minute arms, buns, legs, abs
19/11
piotrkowalolitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 23:42   #2342
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Mam nadzieje,że miedzy mna , a TZ jutro juz będzie dobrze. To,ze sie tak dawno nei widzieliśmy na pewno nie wypływa na naszą korzyść. Ech.
Ja zawsze kłócę się z Tż jak się długo nie widzimy

Cytat:
A ja się nigdy nie upiłam
Z całowaniem itp tez u mnie spokojnie było. Oddałam swe usta w sumie tylko obecnemu TŻ, bo tamtego pierwszego to nie liczę. Chociaż, wtedy uważałam,ze jestem szaleńczo zakochana

Rodzice mnie porządnie wychowali, moze za porządnie

Ja aż taka porządna nie byłam Chyba za czasów gimnazjum najbardziej rozrabiałam, wtedy paliłam, upijałam się, włóczyłam się po dyskotekach ale w sumie niczego nie żałuję no oprócz fajek Pod koniec gimnazjum poznałam obecnego Tż Za chłopakami zawsze latałam, chyba pierwszego miałam w podstawówce, do teraz trzymam listy od niego Ogólnie to w jakiś złych relacjach z byłymi nie jestem, z jednym był konflikt ale po latach odezwał się na n-k i przeprosił

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
W obie strony to działało niestety

Ale mnie zdemotywował Twój nowy podpis Akurat gadam na gg z moim byłym, z którym się "przyjaźnię"
Też czasem gadam z byłym Tż, do tej pory mówi mi że bardzo go zraniłam (zostawiłam go dla obecnego Tż) ale to żaden poważny związek nie był, byłam jeszcze za młoda na to

Cytat:
Chyba nie przetestuję pasty.
Ja też nic mi nie przyszło w każdym razie

Idę wcierać rzepkę

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 23:47   #2343
piotrkowalolitka
Zadomowienie

http://demotywatory.pl/536321/Typowe-jury-TVN-u

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

Miki a przez to, ze od tak wczesnie jestes ze swoim TŻ nie mialas mysli, ze chcialabys sie jeszcze wyszalec z innymi?? Albo nie czujesz czasem chemii do innych

życie jest piękne

19/11
Stary 2009-12-07, 23:55   #2344
blondyna789
Zakorzenienie

ojoj.. ja mimo, że kilku Tż-ów miałam.. i poważniejszych i mniej poważnych, to czasem nadal czuję potrzebę wyszumienia no ale już nie bardzo mam jak, to po prostu przyjmuję metodę, że na imprezach spędzam czas nie tylko z Tż-em, ale też z innymi ludźmi ja jestem typem nie do wyszumienia tak w gruncie rzeczy.. taka już moja natura lubię zdobywać.. no teraz to już tylko w teorii, ale ale... odzywa się we mnie mężczyzna , więc już pójdę spać

jutro do roboty koczek i naolejowane końce a po pracy..... dentysta i tym miłym akcentem żegnam się z Wami moje drogie
Stary 2009-12-08, 00:06   #2345
piotrkowalolitka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
ojoj.. ja mimo, że kilku Tż-ów miałam.. i poważniejszych i mniej poważnych, to czasem nadal czuję potrzebę wyszumienia no ale już nie bardzo mam jak, to po prostu przyjmuję metodę, że na imprezach spędzam czas nie tylko z Tż-em, ale też z innymi ludźmi ja jestem typem nie do wyszumienia tak w gruncie rzeczy.. taka już moja natura lubię zdobywać.. no teraz to już tylko w teorii, ale ale... odzywa się we mnie mężczyzna , więc już pójdę spać

jutro do roboty koczek i naolejowane końce a po pracy..... dentysta i tym miłym akcentem żegnam się z Wami moje drogie
No to chyba mam to samo
ajj te kosmate mysli

---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ----------

blondyna ty codziennie cos robisz jak ty to wytrzymujesz, ani dnia odpoczynku

życie jest piękne

19/11
Stary 2009-12-08, 00:21   #2346
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez piotrkowalolitka Pokaż wiadomość

Miki a przez to, ze od tak wczesnie jestes ze swoim TŻ nie mialas mysli, ze chcialabys sie jeszcze wyszalec z innymi?? Albo nie czujesz czasem chemii do innych
Hehe myślałam o tym wcześnie zaczął się mój związek z Tż ale nie miałam na to wpływu, to była miłość od pierwszego wejrzenia Szybko zaczęliśmy ze sobą chodzić. Tż był moim pierwszym poważnym chłopakiem, zresztą ja jego dziewczyną też Z jednej strony to fajnie, razem wszystko zaczynaliśmy ale z drugiej czuję się trochę niespełniona jakby zabrano mi dużo wolności w tak młodym wieku. Brakowało mi wypadów z koleżankami na imprezy bo wtedy już chodziłam na imprezy z Tż. Na pewno nie wyszumiałam się tak jakbym tego chciała Czy czuję chemię do innych hmm może chemia to za duże słowo ale podobają mi się inni faceci, mam czasem ochotę z kimś poflirtować, pójść na dyskotekę, potańczyć ale jest Tż... Wiadomo, że kocham go ale jednak brakuje mi tej wolności, za szybko ją utraciłam

Stary 2009-12-08, 00:42   #2347
piotrkowalolitka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Hehe myślałam o tym wcześnie zaczął się mój związek z Tż ale nie miałam na to wpływu, to była miłość od pierwszego wejrzenia Szybko zaczęliśmy ze sobą chodzić. Tż był moim pierwszym poważnym chłopakiem, zresztą ja jego dziewczyną też Z jednej strony to fajnie, razem wszystko zaczynaliśmy ale z drugiej czuję się trochę niespełniona jakby zabrano mi dużo wolności w tak młodym wieku. Brakowało mi wypadów z koleżankami na imprezy bo wtedy już chodziłam na imprezy z Tż. Na pewno nie wyszumiałam się tak jakbym tego chciała Czy czuję chemię do innych hmm może chemia to za duże słowo ale podobają mi się inni faceci, mam czasem ochotę z kimś poflirtować, pójść na dyskotekę, potańczyć ale jest Tż... Wiadomo, że kocham go ale jednak brakuje mi tej wolności, za szybko ją utraciłam
Dokladnie o to mi chodzilo
Tez czasem mam takie uczucie, juz w sumie coraz rzadziej. Wiem, ze teraz nie potrafilabym zranic mojego TŻ.

---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ----------

Glupio mi narzekac na takie sprawy, jak mam taka kolezanke, ktora trafia na takich chlopakow
I w takich chwilach dziekuje losowi, ze mam takiego TŻta

życie jest piękne

19/11

Edytowane przez piotrkowalolitka
Czas edycji: 2009-12-08 o 11:27
Stary 2009-12-08, 07:17   #2348
19agusia91
Zakorzenienie

Dzień Bry
Znów nie spałam

Lecę do szkoły,. chociaż katar mi leci, gardło boli..
Na bank jeszcze do Świąt się rozchoruję.

Blonduś, potem Ci odpiszę, teraz już czas goni, trzeba tapetę na twarz nałożyć
Miłego dnia!
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 07:21   #2349
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Ja zasnęłam, bo byłam strasznie zmęczona, ale absolutnie się nie wyspałam
Nie wiem, jak ja do niego podejdę, pewnie zapomnę języka w gębie ze zmęczenia

Ale tam mi się nie chce do tej szkoły dziś leźć. Kończę dopiero o 17.30, ale mam po drodze 3 godziny przerwy, ja nie wiem, co można tylko czasu robić na mieście

Też idę tapetę zrobić i tego też mi się nie chce

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 07:31   #2350
saming
Zakorzenienie

Dzień dobry...
tak miło mi się spało, a już musiałam wstać :/

A zaraz na aerobik... a potem będą naleśniki z dżemem

saming jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 07:46   #2351
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Ja dziś znowu nie mam śpiewu, to po 13 wrócę i Wam zrelacjonuję dzisiejszy dzień Mam nadzieję, że złapię go bez kumpli...

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 07:49   #2352
blondyna789
Zakorzenienie

a ja ledwo zamknęłam oczy i już musiałam je otworzyć
powtórzę się, ale...... nie wyspałam się tradycyjnie
dziś mam mnóstwo roboty w pracy, ale mam nadzieję, że na wizażowanie czas się znajdzie

piotrkowalolitka, bez przesady, aż tak dużo nie robię... nie mam zajęć pozalekcyjnych np nie chodzę na basen ani siłownie... - no ale ćwiczyć to akurat nie mogę... wysiadł mi znowu nadgarstek, tym razem tak na serio i wiem, że jak tylko pójdę do chirurga to będzie operejszyn... a nie chcę tego póki co

19agusia91, szpoko loko nie ma sprawy

jyyli, mam nadzieję, że się odpicowałaś i nie przyniesiesz koleżankom wizażankom wstydu bo inaczej....

idę pracować... nie chcę, ale muszę
Stary 2009-12-08, 08:22   #2353
motylek1007
Zakorzenienie

nadrobione przy kawie

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość

Motylku a Ty co się tak opuściłaś nawet ja Cię wyprzedziłam
sama widzisz jak ze mną zle, ale poczekajcie, az TZ bedzie chodzil na popołudniówki

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Nom tanio bierze, dużo osób do niej chodzi, przyjmuje dwa razy w tygodniu. Na NFZ moja siostra chodzi, zadowolona jest ale chodzi do faceta a ja mam jakieś opory, siedziałabym chyba bordowa na badaniu Badanie piersi też miałam, w sumie nie ma co tam badać no ale przebadała
zdecydowanie wole faceta, byc moze dlatego ze zawsze trafiałam na niemile i niedelikatne kobiety
moj najbardziej ulubiony typ to duzo starszy facet

Cytat:
Napisane przez Jagoda90 Pokaż wiadomość
tylko maskę z Joanny - miód i cytryna
i ten spray rozjaśniający
bardzo ladne zakupy

Cytat:

na to czy zdradzamy czy nie wpływa wiele czynników. nie możemy założyć, że skoro do tej pory nie zdradziliśmy, to na 100% nigdy tego nie zrobimy. życie bywa przewrotne. dziś nasz facet jest cudowny, a jutro może nas zdradzić. tak samo z nami jest - dziś dla nas to niedopuszczalne, ale skąd wiedzieć co się wydarzy w przyszłości....
po moim doswiadczeniu zyciowym, zgadzam sie w 100% z Blondii
nigdy nie wiemy co nas spotka i jak sie zachowamy w danej sytuacji. Oczywiscie mozemy podejrzewać, ale pewnosci nie ma
sama sie sobą wielokrotnie zaskoczyłam

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Ja bym się nie wahała gdyby symbol obrączki był dla mnie ważny. Obrączka jest na całe życie, nie ma co oszczędzać na czymś takim.
ale jak nie ma juz skad brac kasy to jest problem
Owszem podobają mi sie starsznie, ale i tak juz duzo poobcinałam z weselnego budżetu.
Jak nam starczy kasy kupimy te co tak nam sie podobają, jak nie, nie bedzie to koniec swiata, bedzie przykro ale coz.
Na razie odkladamy ile sie da i zobaczymy jak bedzie.

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Pogadałam sobie z Mamą i ona też mówi że ten opis TŻ to oznaka że się łamie i próbuje złamać mnie. Teraz obmyślam plan jak JA go mam sprowokować żeby się odezwał
a ja bym w zaden sposób go nie prowokowała, chcialabym zeby sam z siebie sie odezwał, a nie po jakies zachęcie....zeby w koncu sie złamał i cos zrozumial.
skoro dla iego to taki wielki problem odezwac sie do dziewczyny (swojej dziewczyny) im szybciej sie złamie, tym lepiej, a jak sie taki dumny, niech cierpi.

wczoraj bawilismy sie z TZ we fryzjera (tak, tak, odbija nam) i mnie czesał w najrózniejsze i najdurniejsze fryzury

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 08:36   #2354
blondyna789
Zakorzenienie

Życie jest pełne niespodzianek
też parę razy zaskoczyłam sama siebie i nie mogę przez to powiedzieć, że na pewno czegoś nie zrobię... jestem tylko człowiekiem.. mogę walczyć ze swoimi słabościami, ale z jakim skutkiem...?

no ale może po prostu mój pogląd wynika z tego, że ja zła kobieta jestem i.... jestem tego świadoma
Stary 2009-12-08, 08:47   #2355
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:

no ale może po prostu mój pogląd wynika z tego, że ja zła kobieta jestem i.... jestem tego świadoma

sugerujesz ze tez jestem zła?

[*] 11.09.2012
Stary 2009-12-08, 08:56   #2356
Smerfetkaa
Zakorzenienie

dzień dobry
exTŻ nic się nie odzywa, to smutne, zaczynam za nim tęsknić
więc włączę sobie dr House, żeby zając czymś swoje myśli.
Dr House'a miałam sama nie oglądać, bo mieliśmy oglądać go razem, bo obydwoje lubimy, ale w takiej sytuacji nie mam na co czekać...
odezwę się później, miłego dnia
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 09:19   #2357
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
sugerujesz ze tez jestem zła?
nic nie sugeruję ale coś w tym musi być
najważniejsze to być świadomym swoich cech ja pod tym względem jestem 100%-owym mężczyzną
Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
dzień dobry
exTŻ nic się nie odzywa, to smutne, zaczynam za nim tęsknić
więc włączę sobie dr House, żeby zając czymś swoje myśli.
Dr House'a miałam sama nie oglądać, bo mieliśmy oglądać go razem, bo obydwoje lubimy, ale w takiej sytuacji nie mam na co czekać...
odezwę się później, miłego dnia
będzie dobrze jeśli się nie odzywa, to świadczy tylko o nim, a nie o Tobie. widać nie ma co sobie głowy nim zawracać.... wiem, że to smutne i przykre, ale czasami trzeba spojrzeć na sprawę z innej perspektywy... zastanów się co byś doradziła koleżance, gdyby była na Twoim miejscu - pewnie żeby kopnęła go w Jesteś mądrą dziewczyną, wg mnie powinnaś postawić sprawę na ostrzu noża - wóz albo przewóz... po co tracić najlepsze lata swojego życia na związek z egoistycznym kretynem?

kurde byłam w trakcie pisania, a tu weszła pani kierownik i musiałam zaniechać
Stary 2009-12-08, 09:22   #2358
Jagoda90
Zadomowienie

ale się wkurzyłam
wchodzę na pocztę, którą mam wpisaną na na wizażu a tam ponad 400 wiadomości...a zaznaczyłam, że nie chcę dostawać wiadomości o tym, czy ktoś coś napisał w danym wątku

Jagoda90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 09:26   #2359
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
ale się wkurzyłam
wchodzę na pocztę, którą mam wpisaną na na wizażu a tam ponad 400 wiadomości...a zaznaczyłam, że nie chcę dostawać wiadomości o tym, czy ktoś coś napisał w danym wątku
ja też zaznaczyłam i nie dostaję nic

w ogóle ktoś się orientuje gdzie są wyniki testu Blend-a-Med? bo nie mogę znaleźć
Stary 2009-12-08, 09:27   #2360
dymka
Zakorzenienie

Hej Kobietki
Dołączam do grona masakrycznie niewyspanych - zasnęłam jakoś po 3 i jeszcze obudziłam się z bólem głowy
Stary 2009-12-08, 09:30   #2361
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
ale się wkurzyłam
tez tak kiedys mialam, ale musialam 'ręcznie" poznanznaczac ze nie chce informacji na kazdym wątku i mam spokoj

Blondii, jak sie ktos dostal, to jak z Barunem, na maila powinien dostac info

[*] 11.09.2012
Stary 2009-12-08, 09:30   #2362
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:

w ogóle ktoś się orientuje gdzie są wyniki testu Blend-a-Med? bo nie mogę znaleźć
Też właśnie szukałam i nie mogę znaleźć, chyba nie są opublikowane

Stary 2009-12-08, 09:36   #2363
Jagoda90
Zadomowienie

Cytat:
ja też zaznaczyłam i nie dostaję nic

tak, jak Motylek napisała, zaznaczyłam ręcznie każdy , mam nadzieję, że już nic nie dostane

może później będą wyniki testu na stronie

Jagoda90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 09:38   #2364
motylek1007
Zakorzenienie

dostałam opiernicz za gołębie na parapecie

ale olewam to, bo moja najwyzsza wladza, wie ze dokarmiam i nie dostalam zakazu

[*] 11.09.2012
Stary 2009-12-08, 09:42   #2365
trinee
Zadomowienie

GG do trinee

Cytat:
Dzień Bry
Znów nie spałam

Lecę do szkoły,. chociaż katar mi leci, gardło boli..
Na bank jeszcze do Świąt się rozchoruję.
Chyba do lekarza musisz iść, a może to tylko przeziębienie.\

Ja się zwyczajowo nie wyspałam, mimo że wstałam o 9...
I gardło znów mnie boli (kilka dni temu skończyłam leki)

Teraz krótka powtórka i na uczelnię

Miłego dnia
trinee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 09:44   #2366
blondyna789
Zakorzenienie

hehehe..

mój Tż jest nienormalny... dzwoni do mnie i mówi "Boooożżżeeee, wiesz co tu się wczoraj działo? normalnie masakra!!!!" To myślę sobie Bóg wie co, że nie wiem.. antyterroryści wpadli im na chatę, talibowie czy inny Kuklus Klan... a tu okazuje się, że współlokatorowi drzwi od pokoju się zacięły i 4h zastanawiali się jak je otworzyć, więc wyłamali je, zamiast np wybić szybę
Stary 2009-12-08, 09:49   #2367
motylek1007
Zakorzenienie

Blondi a co ugotował TZ?

ps. faktycznie masakra byla hehe

[*] 11.09.2012
Stary 2009-12-08, 10:00   #2368
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
Blondi a co ugotował TZ?

ps. faktycznie masakra byla hehe
tam masakra od razu w ogóle większy stres to przeżyłam zanim od wycedził co się działo niż oni z tymi drzwiami

a wczoraj był kurczak w sosie śmietanowo-ziołowym (Pomysł na - Winiary) z ryżem i trzeba surówkami podany na liściach sałaty lodowej no więc elegancko i z kulturką Tylko ryżu nie posolił, bo nie wiedział, że zawsze solę
Stary 2009-12-08, 10:02   #2369
motylek1007
Zakorzenienie

=

Cytat:
t=

a wczoraj był kurczak w sosie śmietanowo-ziołowym (Pomysł na - Winiary) z ryżem i trzeba surówkami podany na liściach sałaty lodowej no więc elegancko i z kulturką Tylko ryżu nie posolił, bo nie wiedział, że zawsze solę
wow

[*] 11.09.2012
Stary 2009-12-08, 10:07   #2370
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:

No no postarał się Tż Dobre było?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości