|
|
#691 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększenie ust - wątek zbiorczy
A więc najpierw fotki wysyłam. 2 pierwsze zdjęcia to moje naturalne strasznie wąskie usta. A 2 osttatnie zdjęcia to po zabiegu.
|
|
|
|
#692 |
|
Raczkowanie
|
No a więc co do Elmedu w Sopocie...cottonka miałaś jednak rację - ja też przychylam się do tych osób co wydały negatywne opinie na temat tej kliniki. Zabieg miałam zaplanowany na godzine 12- czekałam w poczekalni razem z innymi pacjentami na 'swoją kolej'. Weszłam o 13_15. Przez ten cały czas nikt się wogólne mną nie interesował. Było sporo pacjentów i chyba 3 czy 4 Panie doktor w 3 gabinetach które ciągle biegały po poczekalni i krążyły między pacjentami. Nie wiedziałam do kogo wogóle mam wejść- do jakiej Pani doktor. W tym czasie odbywały się jakieś zabiegi -opóznione czasowo- ogólnie straszne zamieszanie i nie miło się zaczęło.Podeszła do mnie 'moja Pani doktor' i od razu w poczekali pyta się mnie 'Ile ja chcę w usta' ( dosłownie takie pytanie mi zadała) ja nie wiedziałam o co jej chodziło mówie, że nie wiem ile ml.- że nie orientuje się za bardzo ale max 1 ml. a ona do mnie' ze nie o ml jej chodzi bo ona sama wie ile ma mi wstrzyknąć'- tylko jak duze chce miec usta.- Nie wiem ale takie pytanie troche z kosmosu wzięte i zamiast to załatwić na konsultacji to pyta sie mnie o to w poczekali. Po chwili zaprosiła mnie do siebie ( w miedzyczasie udała sie jeszcze do jakiegos pomieszczenia cos zjesc co znowu trwalo 10 minut). W koncu zaprosila mnie do siebie - i zamiast ze mna porozmawiac ile preparatu, jaka cena bedzie, jakie skutki uboczne itp nie rozmawiala ze mna na temat zabiegu-wiadomo jak na konsultacji- to kobitka od razu do znieczulenie sie bierze-dopiero gdy mialam juz znieczulonone wargi cos tam zaczela mi opowiadac , że wstrzyknie mi tyle i tyle . Dokladnie ile preapartu i jaki preparat mi wstrzyknie i jak dlugo bedzie mi sie trzymal- o to wszystko musialam sie dopytywać sama.( przy okazji powiedziala mi ze mam jakis krzywy zab i powinnam ze wzgledu na ten 'niby krzywy zab' aparat nosic- hahha ten komentarz wogole mnie rozbroil
![]() )No ale do rzeczy. Kobietka mi zaproponowala 0,6 ml preparatu juvederm .Jak to ona powiedziala 'lepiej mniej wstrzyknać niz pozniej odstrzykiwac' (cokolwiek mialo to znaczyc ). Mialam znieczulenie - bolu nie czulam. W gorna warge poszlo prawie cale 0,6 ml juvederm ultra a w dolna doslownie ciut preparatu( ogolnie nic nie widac na dolnej jesli chodzi o efekt). Po zabiegu przylozyla mi jakis oklad ktory miala w lodowce zeby zlikwidowac opuchlizne.W kazdym badz razie jako tako jestem zadowolona, efektu spektakularnego nie ma- wiadomo po takiej dawce(pol ampulki juvederm) . Opuchlizny nie mam, znieczulenie tez mi juz przeszlo. Za pare dni mam isc do kontroli czy niby wszystko okej jest. Wiem tez na pewno , ze za pare dni znowu sie tam pojawie zeby dostrzyknac kolejne 0,6 juvederm. Bo pol ampulki to naprawde stanowczo za malo Zaplacilam 600 zl za 0,6 ml juvederm ultraPodsumowanie: Z efektu jak na te 0,6 jestem zadowolona, cena tez oki bo tylko 600 zl, znieczulenie fajnie, tylko ta cala otoczka -dbanie o pacjenta i podejscie do pacjenta nie bylo fajne. pozdrawiam |
|
|
|
#693 |
|
Przyczajenie
|
A co polecacie najbardziej? Słyszałam, że Teoysal jest dobry. Ja też się wybieram niedługo i muszę się zdecydować jakim preparatem to zrobić. Będę wdzięczna za podpowiedzi.
|
|
|
|
#694 |
|
Przyczajenie
|
Dzieki za fotki! Fajnie tak zobaczyć efekt przed i po
Górna warga bardzo naturalna! Bez przedobrzenia. Jestem ciekawa jak będzie po kolejnej!Szkoda, że takie podejście do pacjenta. Taki chaos tez zle świadczy. Pewnie bym miała wrażenie że jestem byle jak obsłuzona...brrr a tego nie lubię. Czekam na kolejne doniesienia. Co do rozmowy w poczekalni...och żenada. CHyba raczej się tam nie wybiorę. Oprócz powiekszenia ust rozwazam jeszcze kwas w bruzdy i powiekszanie policzków. Dlatego ważne jest dla mnei wszystko. |
|
|
|
#695 |
|
Przyczajenie
|
Betiidarek.......
![]() masz jakies fotki po zabiegu??????? tez jestem z wawy i czytalam juz o tej KlinicePiekna,ale zeby zaplacic 2800 to troszke mi sie wydaje za duzo jak dla mnie..... mam rozumiec ze ten preparat jest tak "delikatny",ze potrzeba,az 2ampulki dla osiagniecia efektu??? Edytowane przez Zorfik Czas edycji: 2009-12-01 o 23:05 |
|
|
|
#696 |
|
Przyczajenie
|
Do WALA Hej kochana
![]() Usteczka wyszły bardzo fajnie-mam nadzieję że wszystko w porządku i jesteś zadowolona... ale jestem strasznie zniesmaczona tym co przeczytałam-to niedopuszczalne co za wstrętna baba ma szczęście,że nie trafiła na mnie skąd biorą się takie dżiwolągi?? W Beauty Derm to zupełnie inaczej wyglądało miło przyjemnie profesjonalnie aż się chce tam wracać... pozdrawiam serdecznie
Edytowane przez Pisklaczek Czas edycji: 2009-12-02 o 01:27 |
|
|
|
#697 |
|
Przyczajenie
|
Pisklaczku a napisz coś o Beaty Derm? Szukam profesjonalistów. Chcę nie tylko usta i naparwdę boję się, ze trafię nie tam gdzie trzeba i wyjdzie masakra.
Jak twoje usta? ZAdowolona jesteś? Edytowane przez cottonka Czas edycji: 2009-12-04 o 13:58 |
|
|
|
#698 |
|
Raczkowanie
|
A ja niedlugo robie korium co podobno daje spektakularne efekty i na zawsze. Troche sie boje, bo po przerwie swiatecznej wracam na uniwerek i nie chce by ludzie zaczeli sie mnie wypytywac "co ci sie stalo z ustami"? Wczesniej mialam wstrzykniete 2 ml jakiegos preparatu, ludzie zauwazyli bo odrazu po zabiegu wrocilam do miejsca gdzie mieszkalam, wiec to bylo oczywiste bo obrzek. Ale jak zobaczylam mojego chlopaka (miesiac po zabiegu) to on w ogole nie mial pojecia. Smieszne jest to, ze pozniej zarzekal sie, ze "on na pewno by rozpoznal gdybym ja cokolwiek zmienila w sobie" haha
![]() Jakies porady na zakamuflowanie obrzeku?? |
|
|
|
#699 |
|
Raczkowanie
|
Hej Pisklaczku
!Tak, jestem zadowolona z efektu Chociaż przyznam szczerze, że na początku byłam trochę niezadowolona bo bardzo chciałam dostać taka dawkę jak Ty i już się na takie usteczka nastwiłam..no ale zaufałam tej kobitce , która zaproponowała mi na początek 0,6 ml. No i nie żałuję, usta naprawdę bardzo fajnie, naturalnie wyglądają- nie mam się do czego przyczepić a wręcz przeciwnie jestem nawet lekko ździwiona, że po tak małej dawce usta mi się całkiem sporo powiększyły. Dzisiaj kupiłam błyszczyk lekko 'powiększający usta' i efekt jeszcze lepszy .Ale wiem też , że kolejną dawkę 0,6 ml juvedermu wstrzyknę za jakiś czas może za miesiąc lub 2. A w jakim gabinecie to zrobię to jeszcze nie wiem.Na razie odczekam![]() Pisklaczku a jak tam Twoje usta? Nadal takie ładne jak na zdjęciu? p.s ja mam straszną schizę, że preparat mi się za szybko wchłonie ( a wiem, że solarium i ćwiczenia fizyczne przyczyniają sie do tego) -jestem zapisana na siłownie i staram się jak najmniej ćwiczyć ![]() a jak poszłam na solarium dzisiaj to posmarowałam usta pomadką z filtrem 40 i podczas opalania przykryłam jeszcze usta tymi okularkami co powinno się je na oczy zakłądać podczas opalaniaCottonka o jakiego 'suta' Ci chodziło w Twoim wcześniejszym poście? ( mam rozumieć , że o usta )
|
|
|
|
#700 |
|
Raczkowanie
|
W Beauty Derm w Gdyni robią poprawę rysów i konturów twarzy Voluma na bazie kwasu hialurynowego od 1000zł.
|
|
|
|
#701 |
|
Przyczajenie
|
ach te literówki
hihihihDzieki za podanie ceny SHALO - a możesz coś więcej o tym korium napisać? Jakie ceny? I gdzie robiłas? |
|
|
|
#702 |
|
Przyczajenie
|
Co polecacie bardziej na usta Teosyal, Surgillips, czy jeszcze coś innego? Ja wybieram się 14 XII na powiększanie i zbieram wszelkiego rodzaju wieści na ten temat. Będę wdzięczna
|
|
|
|
#703 |
|
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyny,
Mam pytanie kogo w Pznaniu mozecie polecic odnosnie powiekszania ust, chcialabym uzyskac efekt pelniejszych ust, ale nie pontonow ![]() Przejrzalam caly watek i nie moge znalesc nikogo kogo byscie polecaly w Poznaniu. Z gory dzieki za odpowiedz ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#704 |
|
Raczkowanie
|
W Poznaniu -- Aspazja na Strzeszynie Greckim
|
|
|
|
#705 |
|
Zadomowienie
|
kurcze nie chce Cie martwić ale ja nie widzę żadnej różnicy : (
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak samo nie
![]() Może jakieś dziwne zdjęcia?
|
|
#707 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny,to moje naturalne usta
http://photos.nasza-klasa.pl/2265172...1f20d12e8.jpeg Przez cały czas zastanawiam się czy nie powiększyć ich sobie kjwasem hialuronowym. Nie znam jednak dobrych specjalistów w Szczecinie. |
|
|
|
#708 |
|
Raczkowanie
|
Burbery i wsiowy gupku otrzymałam minimalną dawkę i efektów extra nie ma.Widać, że górna warga jest lekko
powiększona ale znajomi też różnicy nie widzą. . Postanowiłam,że za parę dni dowstrzyknę kolejną porcję kwachu w usta. Pozdrawiam
|
|
|
|
#709 |
|
Zadomowienie
|
jak dostrzykniesz koniecznie zamieść fotki
. jednak po tym jak widzę zdjęcia coraz bardziej się przekonuję że 0,6 to jest mało, i jak już się decydować to przygotować trzeba podwójne lub potrójne koszta, żeby nie zmarnować pieniędzy
|
|
#710 |
|
Przyczajenie
|
Witam ja robiłam ustak u dr Keckiego w Brzegu bardzo go polecam superfachowiec i nie drogo
|
|
|
|
#711 |
|
Przyczajenie
|
Skajucha, a czym i ile miałaś wstrzyknięte? Masz może zdjęcie przed powiększeniem, bo usta bardzo ładne i duże.
|
|
|
|
#712 |
|
Raczkowanie
|
No więc dzisiaj zadzwoniłam do 3 klinik medycyne estetycznej w trójmieście i mają tą zaklepane już wszystkie terminy do świąt. A więc poczekam do nowego roku na zabieg.Powalczę teraz o 1 ml preparatu
![]() Burebry a Ty już miałaś wykonywany jakiś zabieg powiększania ust? Poczytałam wczoraj trochę wcześniejszych stron topiku i doczytałam, że marzą Ci się usta Adrianny Limy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- upsss..sorki Burbery a nie Burebry
|
|
|
|
#713 |
|
Przyczajenie
|
miałam wstrzyknięte 1ml teyosal kiss i po miesiącu 1ml teyossal global niestety nie mam zdjecia samych ust przed powiekszeniem
|
|
|
|
#714 |
|
Raczkowanie
|
Cottonka a co tam u Ciebie?
..zdecydowałaś się już na jakiś gabinet? ja właśnie przeglądam różne stronki internetowe trójmiejskich gabinetów medycyny estetycznej..ale jakoś tak marnie. Nie mogę natrafić w Gdańsku na gabinet gdzie są same pozytywne opinie
|
|
|
|
#715 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Ja również jestem z trójmiasta a dokładniej z Sopotu wiec tym bardziej zależy mi na Twojej rekomendacji
|
|
|
#716 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#717 |
|
Przyczajenie
|
po pierwsze polecam bo jestem zadowolona, po drugie miałam swoje troche niesymetryczne, po trzecie tu są jeszcze podpuchniete po zabiegu geniuszko a po czwarte jak byś miała choć trochę pojecia o temacie to byś wiedziała że to jeden z lepszych fachowców w Polsce .
|
|
|
|
#718 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#719 |
|
Zadomowienie
|
Rzeczywiście są bardzo spuchnięte, zwłaszcza z prawej strony zdjęcia więc nic dziwnego że mogą się nie spodobać. Aczkolwiek widać że to świeżynki pozabiegowe, ktoś już wcześniej pokazywał usta od razu po i naprawdę mało kiedy wygląda to od razu fantastycznie - siniaki, obrzęki. Jestem natomiast pewna że w tym wypadku to kwestia kilku dni lub tygodnia i usta będą pierwszorzędne
skajucha, masz może jakieś zdjęcia przed zabiegiem? Napisz także ile i jaki preparat wstrzyknęłaś (chyba że coś pominęłam we wcześniejszych wątkach) oraz daj nam fotkę jak się troche wygoisz , będziemy wdzięczne
|
|
#720 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
...Sama marze o powiekszeniu tylko gornej wargi bo dolna mam a'la Angelina heh,wiec chcialabym wyrownac te proporcje...od jakiegos czasu sledze rozne watki w poszukiwaniu odpowiedniego fachowca i kwasu i choc nie watpie w umiejetnosci Twojego doktora to wiesz zdziwil mnie troche fakt,ze wstrzyknal Ci w usta Teosyal Global,poniewaz jak dowiedzialam sie na stronce tego produktu: Asortyment produktów TEOSYAL , aby wypełnić zmarszczki, 100% w oparciu o kwas hialuronowy: Wypełnia Teosyal Global Action Powierzchowne zmarszczki, kurze łapki Teosyal Deep Lines Średnie zmarszczki, wszystkie obszary Teosyal First Lines Średnie zmarszczki, wszystkie obszary Teosyal Touch Up Bardzo głębokie zmarszczki, bruzdy, fałdy Modeluje Teosyal Kiss Korekcja i powiększenie ust Teosyal Ultra Deep W obrębie twarzy, bardzo głębokie zmarszczki w grubej skórze Nawilża Teosyal Meso Nawilżenie skóry TEOSYAL Global Action – stężenie 25 mg, jest zalecany do korekcji średniej wielkości zmarszczek, umiarkowanych fałd nosowych, wskazane dla wszystkich obszarów twarzy, gdzie zmarszczki nie są zbyt wyraźne. Końcowy i trwalszy efekt wymaga mniejszych wstrzyknięć, jest zalecane po 6-9 miesiącach. Koszt: (1 ml) 900 – 1600 PLN TEOSYAL Deep Lines – stężenie 25 mg, jest to bardzo lepki żel wskazany do wypełniania głębokich zmarszczek twarzy, bruzd oraz fałd nosowo-wargowych. Dla optymalnych rezultatów, kurację należy powtórzyć, zaleca sie po 6-9 miesiącach. Koszt: (1 ml) 900 – 1600 PLN TEOSYAL First Lines – steżenie 20 mg, jest zalecany do korekcji delikatnych, powierzchownych zmarszczek, wrażliwych obszarach takich jak kurze łapki. Końcowy i trwalszy efekt wymaga mniejszych wstrzyknięć, jest zalecane po 6 miesiącach. Koszt: (0,7 ml) 700 – 1200 PLN TEOSYAL Touch Up – stężenie 25 mg, rożni sie od Teosyal Global Action tylko jego opakowaniem (2 x 0,5 ml). Używany do końcowych efektów oraz w uzupełnieniu innych produktów Teosyal. Koszt: (0,5 ml) 700 – 1200 PLN TEOSYAL Kiss - jest produktem wysoko usieciowanym o stężeniu 25 mg, jest to bardzo lepki żel do leczenia wrażliwych obszarów wokół ust, korekty konturu oraz powiększenia ust. Usta, ze względu na ich mobilność i gęstą sieć naczyń krwionośnych wymagają specjalnie opracowanego produktu. Laboratoires TEOXANE zaprojektował dłużej trwały, bezpieczny, skuteczny, łatwy do wstrzykiwania produkt, który umożliwia niezwykle świetną i precyzyjną korektę ust. Teosyal Kiss nie może być wstrzykiwany w powierzchownej skórze właściwej. Długotrwały efekt wymaga mniejszych wstrzyknięć, jest zalecane po 9-12 miesiącach. Koszt: (1 ml) 900 – 1200 PLN hmm...zastanawiajace? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:10.

Zaplacilam 600 zl za 0,6 ml juvederm ultra

!
( mam rozumieć , że o usta

...