|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12
Cytat:
Już mam swoje typy ale tztowi nic sie nie podoba A mówią, ze facetom to obojetne do jakiej piosenki będa tańczyć a tu zonk![]()
|
|
#4682 |
|
Zakorzenienie
|
a jaki nowy tytuł wybrałyście?
Byliśmy wczoraj poróżnić ceny wódek, znaleźliśmy Czystą de Luxe Żołądkową Gorzką, którą nam wiele osób polecało za 16,79 i chyba namówię Tż na zakup jutro lub pojutrze, bo w sumie nie ma na co czekać, a jak Tż usłyszał, w tej hurtowni cenę jaką ta sama wódka będzie miała od stycznia, to złapał się za glowę (1,39 więcej)
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-12-08 o 09:51 |
|
|
|
#4683 |
|
Raczkowanie
|
my wódke zamówimy w styczniu, ale butelki będą z naszym zdjeciem datą ślubu, a potem pojadą do rozlewni i tam polmos naleje wybraną przez nas wodkę. Koszt 20zł za 0,5 litra, ale będziemy się targowac
|
|
|
|
#4684 | |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, ale miałam koszmar dziś
ale nie ślubny, tylko z jakimiś potworami ![]() Cytat:
Też najprawdopodobniej będę szyła i w sobotę jadę po salonach już ostatni raz i poprzymierzam w czym mi dobrze.
|
|
#4685 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szkoda, ze u mnie nie ma imprez firmowych ani u tzta![]() Własnie się dowiedziałam, że od 21 grudnia do 11 stycznia mam urlop. Bo firma ma przesój. Ale się będę byczyć, wreszcie wyśpię się minimum do 9 no i będę miałą dużo czasu na pisanie mgr i na naukę
|
|
#4686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A i może w Selgrosie zobaczymy, bo zdaje się że tu dziewczyny coś mowiły o Selgrosie.
|
|
#4687 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zawsze trochę zaoszczędzicie. A żołądkowa gorzką duzo osób chwali, aczkolwiek na żadnym weselu nie widziałam. (ja mam uraz bo po wypiciu tej wódki tak się strułam, że szok.No ale ja jestem inna ).---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Dobra cena. My za sobieskiego złotówkę więcej daliśmy. I teraz do 0.5 dają drinki sobieski. Mniam mniam.
|
|
#4688 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No już najwyższy czas, zebys zamówila suknięCytat:
Fajnie, bo w fajnym miejscu jest![]() A ja nadal czekam na telefon czy mnie chcą czy nie Ale własnie gdybym miała zacząc pracę to będzie mi żal leniuchowania![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
Złoto pójdzie w górę kurcze zdaje się że Matroolka tez mówila, że to dobra cena, myślisz, żeby kupić?Bo w sklepach Sobieski kosztuje ok.20 zł...a te drinki lubię ![]() Co do żołądkowej gorzkiej to wydaje mi się, że ona jest jakas taka smakowa jakby i lepiej czystą. Zapomniałam Wam powiedzieć - dostałam resztę zaproszeń wczoraj i nie powalają...uznaliśmy z tż, że się przejedziemy do Cartalii.
|
|
#4689 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój tata robi wyroby dla jednej firmy i on jest jedynym dostawcą tego towaru i jeszcze nigdy nie został zaproszony na firmowa imprezę-jedynie jak jakieś lecie robili. A i co najlpsze z "górą" kiedyś sie kumplował. No ale w biznesie nie ma miejsca na sentymenty ![]() Ja już się przyzwyczaiłam do wczesnego wstawania itp. No i jak człowiek cos robi to taki bardziej zorganizowany jest. Bo jak siedziałam w domu to niby czasu było full ale nic mi sie nie chciało robić, bo zawsze na to był czas. Ale czasami mam ochote zostać w domku i leniuchowac. Spać do 9-10 i nic nie robić ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
![]() A co do wódki to myslę, ze warto kupić. Tańsza już nie będzie. I wydaje mi się, ze to jest dobra cena. I jeszcze jak drinkacze dają to ja bym brała Tych drinków troche nie moge przezyć bo by w sam raz na wieczór panieński były Ale wódka juz kupiona i nie ma co żałować Teraz trzeba się skupić na czymś innym Tż ma dzisiaj wolne i jak zdążymy(bo ja jade jeszcze do dentysty
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-12-08 o 10:25 |
||
|
|
|
#4690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wysłał pracownika Drugi raz odstał do Chin i tez nie pojechał A mnie nie chciał puścić, bo to byl taki biznesowy wyjazd.Ja tez potrafię sie przyzwyczić, jak pracowałam wstawałam codziennie o 5.45 i dawałam radę
|
|
#4691 |
|
Zadomowienie
|
dzień doberek!
![]() widzę że podążamy w kierunku nowej części, może pomogę wystukać trochę postów ![]() a i nieskromnie dodam, że tytul: "ROK 2010 NADCHODZI, WIĘC PM ZAWIADAMIAJĄ, IŻ ZE STANU "PANNY" W ŻONY SIĘ ZMIENIAJĄ!" wymyśliłam ja
|
|
#4692 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
|
#4693 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale widocznie miał swoje powody i nie pojechał Pewnie do wszytskiego można się przyzwyczaić Poczatki zawsze sa trudne![]() I trzymam kciuki żeby Ci się udało i żeby wreszcie zadzwonili ![]() ![]()
|
|
#4694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze podzwonię do hurtowni Tam gdzie jest 18,07 nie ma drinków.Zobaczcie obrączki
|
|
#4695 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
|
|
|
|
#4696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki Nie tracę jeszcze nadziei Chociaz myślę, że gdyby mieli mnie przyjąć to by chcieli mnie jak najszybciej poinformować...a jakoś pośpiechu nie widać.
|
|
#4697 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gdybym miała wybrać między samotną podróżą służbową do afryki (np) a wakacjami z tż w polsce, to oczywiście wybrałabym tżta i polskę
|
|
|
#4698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaz z cięzkim sercem bym tam pojechała Dobrze , że nie mam takich dylematów![]() W necie nie ma oferty makro i selgrosa na alkohole Wiecie co - ta sama firma ma rózne ceny w różnych miejacach - w jednym 18,71 a w drugim 18,07 Dla pewności jednak chce zobaczyć Makro i Selgrosa, do Selgrosa jutro możemy podjechać a do Makro musiałabym wziąć kartę od rodziców. Akurat tż ma jutro pół dnia wolne, więc go poproszę, żebyśmy podjechali. Akurat to co zaoszczędzimy będziemy mogli wydac na zaproszenia
|
|
#4699 | |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() ja nie mam ale poszukiwania zostawiam sobie na styczen/luty ![]() Cytat:
ja ostatnio dostalam cynk, ze w Krk jest jakis przedstawiciel Pana Tadka i mozna u niego kupic za 19.50 no ale wodki jeszcze nie kupujemy, bo jeszcze jest czas![]() TZ mial dzis rano robione EEG... podobno bylo mega nieprzyjemnie jutro wyniki ![]() ale dzis senna jestem a tu musze sie zebrac do dwoch bibliotek i taaak mi sie nie chce |
|
|
|
|
#4700 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() obżarłam się
|
#4701 |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() bjakbeata89 ja też jeszcze nie mam sukni i na razie się na to nie zapowiada ![]() obca7 udanego polowania na obrączki czekam na relacje, co i gdzie ![]() co do wódeczki, to mój Tż też coś przebąkiwał, że może trzeba by było już ją kupić. ja tam się na wódce nie znam, więc mu nie bardzo w tym pomogę, więc powiedziałam mu, że ma robić co uważa za słuszne. a tego Sobieskiego z drinkiem też widzieliśmy i ja go bardzo lubię, ![]() dziewczyny 3majcie za mnie kciuki , bo mam dzisiaj prezentacje z kumpelą na zajęciach, która powstała dopiero wczoraj i nie bardzo ją umiem a na dodatek, ja nie cierpię takich pubicznych wystąpień i baaaardzo się stresuję
|
|
#4702 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() hehe a ja teraz idę się obeżreć ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
nie stresuj sie! wiatr w żagle i do przodu!(a trochę w twoim poście to zabrzmiało, jakby kumpela powstała dopiero wczoraj, co tłumaczyłoby trudności w przeprowadzeniu prezentacji )
|
|
|
#4703 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Do Makro mamy karte, ale do Selgrosa nie mam , ale coś się wykombinuje w razie czego.Cytat:
Bo my chcemy właśnie Tadka! Jak na razie najtaniej udało mi się znaleźć w jednej hurtowni w Wawie - 0,5 l za 21,47 zł, w Makro tydzień temu było 22,80 bez koncesji, z koncesją 22,00 zł. A co do EEG - to miałam w piątek - niby nic takiego, ale jak migają te światła to to jest okropne!!
...od kilku miesięcy ----> Edytowane przez Remmi Czas edycji: 2009-12-08 o 11:31 |
||
|
|
|
#4704 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na pewno wsyztsko będzie dobrze![]() ![]() Ja też nienawidze publicznych wystąpień. A prezentację mam 10 stycznia na sama myśl![]() A obrączki będziemy mierzyć w Lesznie, bo tam tż zabiera mnei na randkę Jak zdązymy , bo do dentysty jade do Gostynia a troche km musze pokonać![]() I dentyste mam dopiero po 16 wieć znając zycie nie zdążymy przymierzyc chyba że w jakiejś galerii .A obrączki bedziemy kupować w Gostyniu. Moja rodzina zaopatruje się u jednego jubilera-na 3 wesela wszyscy kupowali tam obrączki. Juz jest sprawdzony więc jak nam się coś tam spodoba to też u niego kupimy
|
|
#4705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam pojutrze i własnie mi dziewczyny poprzesyłały treśc a ja wkleje do Power Pointa Nasze prezentacje zawsze powstaja z dnia na dzień, jeszcze sie nie zdarzyło, żebyśmy je umiały a zawsze nam dobrze idzie o dziwo, także sie nie stresuj, bo to jest metoda hehe
|
|
#4706 |
|
Wtajemniczenie
|
CZEŚĆ DZIEWCZYNKI
DOPIERO TERAZ NET MI ZADZIAŁAŁ TAK TO BYŁA AWARIA W PRACY i nie mogłam rano do kawusi poczytać was ![]() My alkohol chcemy kupić w grudniu widziałam fajne Sobieskie z tymi drinkami za 19.98 ile u was kosztuję wodka sobieska ?
|
#4707 |
|
Adwokat diabła
|
hejka
|
|
#4708 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
A tak w ogóle chciałam się pochwalić, że mamy już zalane fundamanty i tż- cik je właśnie muruje dalej .
|
|
|
|
#4709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że tżtowi będzie się chciało jechać, póki co nie wiem, bo nie oddzwania. Tylko to będzie Selgros i Makro w Krakowie także możliwe, że oferty mogą się różnic od innych miast.Drogi ten Pan Tadeusz a wcale nie jest rewelacyjny i sie źle nalewa, Wy chcecie ze wzgledu na butelkę czy Wam smakuje? My oprócz Sobieskiego rozważalismy Wyborową, ale nie ma takiej ładnej butelki jak Sobieski. I jeszcze Nemiroffa bralismy pod uwagę, ale uznaliśmy, że chcemy polską markę
|
|
#4710 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.

ale nie ślubny, tylko z jakimiś potworami 
Też najprawdopodobniej będę szyła i w sobotę jadę po salonach już ostatni raz i poprzymierzam w czym mi dobrze.
).

No już najwyższy czas, zebys zamówila suknię
Ale własnie gdybym miała zacząc pracę to będzie mi żal leniuchowania

Wiecie co - ta sama firma ma rózne ceny w różnych miejacach - w jednym 18,71 a w drugim 18,07
a tu musze sie zebrac do dwoch bibliotek i taaak mi sie nie chce
, bo mam dzisiaj prezentacje z kumpelą na zajęciach, która powstała dopiero wczoraj i nie bardzo ją umiem
a na dodatek, ja nie cierpię takich pubicznych wystąpień i baaaardzo się stresuję