Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12 - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-08, 09:45   #4681
obca7
Wtajemniczenie

Dot.: Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12

Cytat:
Napisane przez bjakbeata89 Pokaż wiadomość
A nawet spodobał mu się mój typ na pierwszy taniec Artur Gadowski Ona i on
to my jakos nie możemy dojść do porozumienia w sprawie piosenki Już mam swoje typy ale tztowi nic sie nie podoba A mówią, ze facetom to obojetne do jakiej piosenki będa tańczyć a tu zonk
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 09:47   #4682
chilanes
Zakorzenienie

a jaki nowy tytuł wybrałyście?

Byliśmy wczoraj poróżnić ceny wódek, znaleźliśmy Czystą de Luxe Żołądkową Gorzką, którą nam wiele osób polecało za 16,79 i chyba namówię Tż na zakup jutro lub pojutrze, bo w sumie nie ma na co czekać, a jak Tż usłyszał, w tej hurtowni cenę jaką ta sama wódka będzie miała od stycznia, to złapał się za glowę (1,39 więcej)

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-12-08 o 09:51
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 09:53   #4683
bjakbeata89
Raczkowanie

my wódke zamówimy w styczniu, ale butelki będą z naszym zdjeciem datą ślubu, a potem pojadą do rozlewni i tam polmos naleje wybraną przez nas wodkę. Koszt 20zł za 0,5 litra, ale będziemy się targowac
bjakbeata89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 09:56   #4684
Remmi
Rozeznanie

Hej dziewczyny, ale miałam koszmar dziś ale nie ślubny, tylko z jakimiś potworami

Cytat:
jakies 7 chyba mnie ominęło
też już bym chciała mieć, ale się boję ze za pół roku może mi się już nie podobac Ja będę suknię szyć, dlatego tez w czwartek jadę na łowy by zobaczyć w czym mi dobrze. jesli coś upatrzę jadę do iławy i zamawiam

no to pytam, która z was oprócz mnie nie ma jeszcze sukni?
Ja nie mam nadal sukni , ale niedługo będę zamawiać. Też najprawdopodobniej będę szyła i w sobotę jadę po salonach już ostatni raz i poprzymierzam w czym mi dobrze.
Stary 2009-12-08, 09:58   #4685
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
I kupiłam troche ciuszków w tym torebkę imprezowąBo w piatek idziemy na imprezę, bo tz dostał zaproszenie - więc idziemy sie pobawić, popić i pojeść na koszt jakiejś firmy, nawet nie wiem jakiejTaki plus pracy tż hehe
Ale fajnie masz Szkoda, ze u mnie nie ma imprez firmowych ani u tzta

Własnie się dowiedziałam, że od 21 grudnia do 11 stycznia mam urlop. Bo firma ma przesój. Ale się będę byczyć, wreszcie wyśpię się minimum do 9 no i będę miałą dużo czasu na pisanie mgr i na naukę
Stary 2009-12-08, 09:59   #4686
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość

Byliśmy wczoraj poróżnić ceny wódek, znaleźliśmy Czystą de Luxe Żołądkową Gorzką, którą nam wiele osób polecało za 16,79 i chyba namówię Tż na zakup jutro lub pojutrze, bo w sumie nie ma na co czekać, a jak Tż usłyszał, w tej hurtowni cenę jaką ta sama wódka będzie miała od stycznia, to złapał się za glowę (1,39 więcej)
ja właśnie zobacze w Makro jakie sa ceny i kupimy tez pewnie, póki co napisąlam maile do dwóch hurtownie i najtaniej za Sobieskiego chcieli 18,07 zl to nie wiem czy dużo czy mało. Jeszcze zlokalizuję pare hurtowni
A i może w Selgrosie zobaczymy, bo zdaje się że tu dziewczyny coś mowiły o Selgrosie.
Stary 2009-12-08, 10:04   #4687
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość

Czyli jednak ceny pójda w górę. Ciekawe jak złoto. No i kurcze o duzo ceny wzrosna, więc jak macie okazję to kupujcie Zawsze trochę zaoszczędzicie.
A żołądkowa gorzką duzo osób chwali, aczkolwiek na żadnym weselu nie widziałam. (ja mam uraz bo po wypiciu tej wódki tak się strułam, że szok.No ale ja jestem inna).

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
ja właśnie zobacze w Makro jakie sa ceny i kupimy tez pewnie, póki co napisąlam maile do dwóch hurtownie i najtaniej za Sobieskiego chcieli 18,07 zl to nie wiem czy dużo czy mało. Jeszcze zlokalizuję pare hurtowni
.
Dobra cena. My za sobieskiego złotówkę więcej daliśmy. I teraz do 0.5 dają drinki sobieski. Mniam mniam.
Stary 2009-12-08, 10:10   #4688
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, ale miałam koszmar dziś ale nie ślubny, tylko z jakimiś potworami

Ja nie mam nadal sukni , ale niedługo będę zamawiać. Też najprawdopodobniej będę szyła i w sobotę jadę po salonach już ostatni raz i poprzymierzam w czym mi dobrze.
ja miałam ślubno-normalny koszmar - sniło mi się, że w dniu ślbu kapnęlam się, że nie mam bukietu i dzowniłam do kwiaciarni, żeby mi zrobili i okazało się, ze bukiety robi mój kolega do tego to był outsourcing Apóźniej mi się śnił dentysta, który chciał mi wyrwac ósemkiNo już najwyższy czas, zebys zamówila suknię

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Ale fajnie masz Szkoda, ze u mnie nie ma imprez firmowych ani u tzta

Własnie się dowiedziałam, że od 21 grudnia do 11 stycznia mam urlop. Bo firma ma przesój. Ale się będę byczyć, wreszcie wyśpię się minimum do 9 no i będę miałą dużo czasu na pisanie mgr i na naukę
a najlepsze jest to, że to nie jest impreza organizowana przez jego firmę tylko jakąs inną, której oni cos tam czasem zlecają, gdyby organizowala jego firma dostałby zaproszenie dla siebie pewnie, bo tak było dotąd a tak ma dla dwóch osóbFajnie, bo w fajnym miejscu jest

A ja nadal czekam na telefon czy mnie chcą czy nieAle własnie gdybym miała zacząc pracę to będzie mi żal leniuchowania

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Cytat:
Czyli jednak ceny pójda w górę. Ciekawe jak złoto. No i kurcze o duzo ceny wzrosna, więc jak macie okazję to kupujcie Zawsze trochę zaoszczędzicie.
A żołądkowa gorzką duzo osób chwali, aczkolwiek na żadnym weselu nie widziałam. (ja mam uraz bo po wypiciu tej wódki tak się strułam, że szok.No ale ja jestem inna).

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Dobra cena. My za sobieskiego złotówkę więcej daliśmy. I teraz do 0.5 dają drinki sobieski. Mniam mniam.

Złoto pójdzie w górę
kurcze zdaje się że Matroolka tez mówila, że to dobra cena, myślisz, żeby kupić?Bo w sklepach Sobieski kosztuje ok.20 zł...a te drinki lubię
Co do żołądkowej gorzkiej to wydaje mi się, że ona jest jakas taka smakowa jakby i lepiej czystą.

Zapomniałam Wam powiedzieć - dostałam resztę zaproszeń wczoraj i nie powalają...uznaliśmy z tż, że się przejedziemy do Cartalii.
Stary 2009-12-08, 10:17   #4689
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
a najlepsze jest to, że to nie jest impreza organizowana przez jego firmę tylko jakąs inną, której oni cos tam czasem zlecają, gdyby organizowala jego firma dostałby zaproszenie dla siebie pewnie, bo tak było dotąd a tak ma dla dwóch osóbFajnie, bo w fajnym miejscu jest

A ja nadal czekam na telefon czy mnie chcą czy nieAle własnie gdybym miała zacząc pracę to będzie mi żal leniuchowania
No to jeszcze lepiej. Miło, ze pamiętaj o innych firmach.
Mój tata robi wyroby dla jednej firmy i on jest jedynym dostawcą tego towaru i jeszcze nigdy nie został zaproszony na firmowa imprezę-jedynie jak jakieś lecie robili. A i co najlpsze z "górą" kiedyś sie kumplował. No ale w biznesie nie ma miejsca na sentymenty

Ja już się przyzwyczaiłam do wczesnego wstawania itp. No i jak człowiek cos robi to taki bardziej zorganizowany jest. Bo jak siedziałam w domu to niby czasu było full ale nic mi sie nie chciało robić, bo zawsze na to był czas.
Ale czasami mam ochote zostać w domku i leniuchowac. Spać do 9-10 i nic nie robić

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Cytat:
Złoto pójdzie w górę
kurcze zdaje się że Matroolka tez mówila, że to dobra cena, myślisz, żeby kupić?Bo w sklepach Sobieski kosztuje ok.20 zł...a te drinki lubię
Co do żołądkowej gorzkiej to wydaje mi się, że ona jest jakas taka smakowa jakby i lepiej czystą.

Zapomniałam Wam powiedzieć - dostałam resztę zaproszeń wczoraj i nie powalają...uznaliśmy z tż, że się przejedziemy do Cartalii.
Pokaż
A co do wódki to myslę, ze warto kupić. Tańsza już nie będzie. I wydaje mi się, ze to jest dobra cena. I jeszcze jak drinkacze dają to ja bym brała
Tych drinków troche nie moge przezyć bo by w sam raz na wieczór panieński były Ale wódka juz kupiona i nie ma co żałować Teraz trzeba się skupić na czymś innym
Tż ma dzisiaj wolne i jak zdążymy(bo ja jade jeszcze do dentysty ) to pójdziemy zobaczyć obrączki

Edytowane przez obca7
Czas edycji: 2009-12-08 o 10:25
Stary 2009-12-08, 10:20   #4690
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
No to jeszcze lepiej. Miło, ze pamiętaj o innych firmach.
Mój tata robi wyroby dla jednej firmy i on jest jedynym dostawcą tego towaru i jeszcze nigdy nie został zaproszony na firmowa imprezę-jedynie jak jakieś lepie robili. A i conajlpesze z "górą" kiedyś sie kumplował. No ale w biznesie nie ma miejsca na sentymenty

Ja już się przyzwyczaiłam do wczesnego wstawania itp. No i jak człowiek cos robi to taki bardziej zorganizowany jest. Bo jak siedziałam w domu to niby czasu było full ale nic mi sie nie chciało robić, bo zawsze na to był czas.
Ale czasami mam ochote zostać w domku i leniuchowac. Spać do 9-10 i nic nie robić
a to moj tata jest autoryzowanym dystrybutorem takiej bardzo dużej firmy i raz dostał od nich wycieczkę do Afryki i nie pojechał wysłał pracownikaDrugi raz odstał do Chin i tez nie pojechałA mnie nie chciał puścić, bo to byl taki biznesowy wyjazd.

Ja tez potrafię sie przyzwyczić, jak pracowałam wstawałam codziennie o 5.45 i dawałam radę
Stary 2009-12-08, 10:21   #4691
mariiasia
Zadomowienie

dzień doberek!

widzę że podążamy w kierunku nowej części, może pomogę wystukać trochę postów

a i nieskromnie dodam, że tytul: "ROK 2010 NADCHODZI, WIĘC PM ZAWIADAMIAJĄ, IŻ ZE STANU "PANNY" W ŻONY SIĘ ZMIENIAJĄ!" wymyśliłam ja

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 10:24   #4692
lusmarija
Wtajemniczenie

cześć

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 10:24   #4693
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
a to moj tata jest autoryzowanym dystrybutorem takiej bardzo dużej firmy i raz dostał od nich wycieczkę do Afryki i nie pojechał wysłał pracownikaDrugi raz odstał do Chin i tez nie pojechałA mnie nie chciał puścić, bo to byl taki biznesowy wyjazd.

Ja tez potrafię sie przyzwyczić, jak pracowałam wstawałam codziennie o 5.45 i dawałam radę
O rajciu taka okazja . Ja bym nie przepuściła Ale widocznie miał swoje powody i nie pojechał
Pewnie do wszytskiego można się przyzwyczaić Poczatki zawsze sa trudne
I trzymam kciuki żeby Ci się udało i żeby wreszcie zadzwonili
Stary 2009-12-08, 10:25   #4694
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Pokaż
A co do wódki to myslę, ze warto kupić. Tańsza już nie będzie. I wydaje mi się, ze to jest dobra cena. I jeszcze jak drinkacze dają to ja bym brała
Tych drinków troche nie moge przezyć bo by w sam raz na wieczór panieński były Ale wódka juz kupiona i nie ma co żałować Teraz trzeba się skupić na czymś innym
Tż ma dzisiaj wolne i jak zdążymy(bo ja jade jeszcze do dentysty ) to pójdziemy zobaczyć obrączki
zrobię fotki wieczorkiem, bo teraz musze czytac upierdliwe teksty na ćwiczenia, bo będzie wejściówka
Jeszcze podzwonię do hurtowniTam gdzie jest 18,07 nie ma drinków.
Zobaczcie obrączki
Stary 2009-12-08, 10:27   #4695
can't be perfect
Wtajemniczenie

cześć
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 10:30   #4696
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
O rajciu taka okazja . Ja bym nie przepuściła Ale widocznie miał swoje powody i nie pojechał
Pewnie do wszytskiego można się przyzwyczaić Poczatki zawsze sa trudne
I trzymam kciuki żeby Ci się udało i żeby wreszcie zadzwonili
powód był taki, że wtedy jechaliśmy całą rodzinką na wakacje - uwaga nad polskie morze, co tam Afryka
DziękiNie tracę jeszcze nadzieiChociaz myślę, że gdyby mieli mnie przyjąć to by chcieli mnie jak najszybciej poinformować...a jakoś pośpiechu nie widać.
Stary 2009-12-08, 10:42   #4697
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
powód był taki, że wtedy jechaliśmy całą rodzinką na wakacje - uwaga nad polskie morze, co tam Afryka
DziękiNie tracę jeszcze nadzieiChociaz myślę, że gdyby mieli mnie przyjąć to by chcieli mnie jak najszybciej poinformować...a jakoś pośpiechu nie widać.
nie gdzie, ale z kim

gdybym miała wybrać między samotną podróżą służbową do afryki (np) a wakacjami z tż w polsce, to oczywiście wybrałabym tżta i polskę

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2009-12-08, 10:54   #4698
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
nie gdzie, ale z kim

gdybym miała wybrać między samotną podróżą służbową do afryki (np) a wakacjami z tż w polsce, to oczywiście wybrałabym tżta i polskę
no to nie byłaby samotna podróż tylko z innymi partnerami tej firmy a mój tata nie lubi takich branżowych spędów. Tyle, ze to była normalna wycieczka, wiec sporo można było zobaczyć. No, ale jego wybór. Ja gdybym miała do wyboru tzta i wycieczke to wybrałabym wycieczkę a tz sam by mnie na nią wykopałChociaz z cięzkim sercem bym tam pojechałaDobrze , że nie mam takich dylematów

W necie nie ma oferty makro i selgrosa na alkoholeWiecie co - ta sama firma ma rózne ceny w różnych miejacach - w jednym 18,71 a w drugim 18,07Dla pewności jednak chce zobaczyć Makro i Selgrosa, do Selgrosa jutro możemy podjechać a do Makro musiałabym wziąć kartę od rodziców. Akurat tż ma jutro pół dnia wolne, więc go poproszę, żebyśmy podjechali. Akurat to co zaoszczędzimy będziemy mogli wydac na zaproszenia
Stary 2009-12-08, 11:07   #4699
lain
Zakorzenienie

Czesc

Cytat:
no to pytam, która z was oprócz mnie nie ma jeszcze sukni?
ja nie mam ale poszukiwania zostawiam sobie na styczen/luty

Cytat:
mojemu TZowi tez ta zoladkowa de luxe nie podchodzi, cos mu w smaku nie pasuje. dlatego u nas na pewno jej nie bedzie

ja ostatnio dostalam cynk, ze w Krk jest jakis przedstawiciel Pana Tadka i mozna u niego kupic za 19.50 no ale wodki jeszcze nie kupujemy, bo jeszcze jest czas

TZ mial dzis rano robione EEG... podobno bylo mega nieprzyjemnie jutro wyniki

ale dzis senna jestem a tu musze sie zebrac do dwoch bibliotek i taaak mi sie nie chce
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 11:13   #4700
kaska87
Zakorzenienie

cześć co tam jak tam

obżarłam się fajny tytuł ten, że się w PM zmieniają czy coś

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 11:17   #4701
aicila
Rozeznanie

Witam

bjakbeata89 ja też jeszcze nie mam sukni i na razie się na to nie zapowiada
obca7 udanego polowania na obrączki czekam na relacje, co i gdzie
co do wódeczki, to mój Tż też coś przebąkiwał, że może trzeba by było już ją kupić. ja tam się na wódce nie znam, więc mu nie bardzo w tym pomogę, więc powiedziałam mu, że ma robić co uważa za słuszne. a tego Sobieskiego z drinkiem też widzieliśmy i ja go bardzo lubię,

dziewczyny 3majcie za mnie kciuki , bo mam dzisiaj prezentacje z kumpelą na zajęciach, która powstała dopiero wczoraj i nie bardzo ją umiem a na dodatek, ja nie cierpię takich pubicznych wystąpień i baaaardzo się stresuję

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 11:23   #4702
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć co tam jak tam

obżarłam się fajny tytuł ten, że się w PM zmieniają czy coś
nie w PM, nie w PM, tylko w Ż O N Y !

hehe

a ja teraz idę się obeżreć bo mały głód mnie wzywa

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
Witam

dziewczyny 3majcie za mnie kciuki , bo mam dzisiaj prezentacje z kumpelą na zajęciach, która powstała dopiero wczoraj i nie bardzo ją umiem a na dodatek, ja nie cierpię takich pubicznych wystąpień i baaaardzo się stresuję
nie stresuj sie! wiatr w żagle i do przodu!
(a trochę w twoim poście to zabrzmiało, jakby kumpela powstała dopiero wczoraj, co tłumaczyłoby trudności w przeprowadzeniu prezentacji przepraszam, takie moje głupie skojarzenie)

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2009-12-08, 11:26   #4703
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
[...]
W necie nie ma oferty makro i selgrosa na alkoholeWiecie co - ta sama firma ma rózne ceny w różnych miejacach - w jednym 18,71 a w drugim 18,07Dla pewności jednak chce zobaczyć Makro i Selgrosa, do Selgrosa jutro możemy podjechać a do Makro musiałabym wziąć kartę od rodziców. Akurat tż ma jutro pół dnia wolne, więc go poproszę, żebyśmy podjechali. Akurat to co zaoszczędzimy będziemy mogli wydac na zaproszenia
Ooo to mam do Ciebie prośbę, jakbyś mogła spojrzeć w Makro i Selgrosie, po ile stoi Pan Tadeusz 0,5 l Do Makro mamy karte, ale do Selgrosa nie mam , ale coś się wykombinuje w razie czego.

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja ostatnio dostalam cynk, ze w Krk jest jakis przedstawiciel Pana Tadka i mozna u niego kupic za 19.50 no ale wodki jeszcze nie kupujemy, bo jeszcze jest czas

TZ mial dzis rano robione EEG... podobno bylo mega nieprzyjemnie jutro wyniki
Ojej to szkoda, że w Krakowie , a masz cynk na kogoś na mazowszu? Bo my chcemy właśnie Tadka!
Jak na razie najtaniej udało mi się znaleźć w jednej hurtowni w Wawie - 0,5 l za 21,47 zł, w Makro tydzień temu było 22,80 bez koncesji, z koncesją 22,00 zł.

A co do EEG - to miałam w piątek - niby nic takiego, ale jak migają te światła to to jest okropne!!

Edytowane przez Remmi
Czas edycji: 2009-12-08 o 11:31
Remmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 11:28   #4704
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
obca7 udanego polowania na obrączki czekam na relacje, co i gdzie
co do wódeczki, to mój Tż też coś przebąkiwał, że może trzeba by było już ją kupić. ja tam się na wódce nie znam, więc mu nie bardzo w tym pomogę, więc powiedziałam mu, że ma robić co uważa za słuszne. a tego Sobieskiego z drinkiem też widzieliśmy i ja go bardzo lubię,

Trzymam kciuki Na pewno wsyztsko będzie dobrze Ja też nienawidze publicznych wystąpień. A prezentację mam 10 stycznia na sama myśl

A obrączki będziemy mierzyć w Lesznie, bo tam tż zabiera mnei na randkę Jak zdązymy , bo do dentysty jade do Gostynia a troche km musze pokonać I dentyste mam dopiero po 16 wieć znając zycie nie zdążymy przymierzyc chyba że w jakiejś galerii.

A obrączki bedziemy kupować w Gostyniu. Moja rodzina zaopatruje się u jednego jubilera-na 3 wesela wszyscy kupowali tam obrączki. Juz jest sprawdzony więc jak nam się coś tam spodoba to też u niego kupimy
Stary 2009-12-08, 11:29   #4705
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ok Ja mam pojutrze i własnie mi dziewczyny poprzesyłały treśc a ja wkleje do Power PointaNasze prezentacje zawsze powstaja z dnia na dzień, jeszcze sie nie zdarzyło, żebyśmy je umiały a zawsze nam dobrze idzie o dziwo, także sie nie stresuj, bo to jest metoda hehe
Stary 2009-12-08, 11:32   #4706
ultraradiola
Wtajemniczenie

CZEŚĆ DZIEWCZYNKI

DOPIERO TERAZ NET MI ZADZIAŁAŁ TAK TO BYŁA AWARIA W PRACY i nie mogłam rano do kawusi poczytać was

My alkohol chcemy kupić w grudniu widziałam fajne Sobieskie z tymi drinkami za 19.98 ile u was kosztuję wodka sobieska ?

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 11:32   #4707
BlackAngel
Adwokat diabła

hejka

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 11:33   #4708
anesh_
Zakorzenienie

Cześć A tak w ogóle chciałam się pochwalić, że mamy już zalane fundamanty i tż- cik je właśnie muruje dalej.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 11:37   #4709
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Ooo to mam do Ciebie prośbę, jakbyś mogła spojrzeć w Makro i Selgrosie, po ile stoi Pan Tadeusz 0,5 l Do Makro mamy karte, ale do Selgrosa nie mam , ale coś się wykombinuje w razie czego.

Ojej to szkoda, że w Krakowie , a masz cynk na kogoś na mazowszu? Bo my chcemy właśnie Tadka!
Jak na razie najtaniej mi się udało w jednej hurtowni w Wawie - 0,5 l za 21,47 zł, w Makro tydzień temu było 22,80 bez koncesji, z koncesją 22,00 zł.
ok sprawdzęMam nadzieję, że tżtowi będzie się chciało jechać, póki co nie wiem, bo nie oddzwania. Tylko to będzie Selgros i Makro w Krakowie także możliwe, że oferty mogą się różnic od innych miast.
Drogi ten Pan Tadeusz a wcale nie jest rewelacyjny i sie źle nalewa, Wy chcecie ze wzgledu na butelkę czy Wam smakuje?
My oprócz Sobieskiego rozważalismy Wyborową, ale nie ma takiej ładnej butelki jak Sobieski. I jeszcze Nemiroffa bralismy pod uwagę, ale uznaliśmy, że chcemy polską markę
Stary 2009-12-08, 11:41   #4710
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Cześć A tak w ogóle chciałam się pochwalić, że mamy już zalane fundamanty i tż- cik je właśnie muruje dalej.
o jaaa zazdroszczę, ale tak pozytywnie. cieszę się, że tak wszytsko do przodu idzie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości