Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12 - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-08, 11:43   #4711
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
My alkohol chcemy kupić w grudniu widziałam fajne Sobieskie z tymi drinkami za 19.98 ile u was kosztuję wodka sobieska ?
Pisałam wyżej, że u mnie jest 18,07 i 18,91, jest też 19,98 z możliwościa zwrotu tego co zostanie.

Wyborowa 18,82

Gadałam z tż i on jutro jedzie z autem do serwisu i to jest najważniejsze, wiec może się okazać, że nie pojedziemy do selgrosa i makroNo to może w czwartek. Wlasie skończył spotkanie z klientami, którzy są lekarzami i babka go do razu zdiagnozowała i przepisala lekarstwo

Anesh super, że juz wyszliście z ziemi A Twój tż jest budowlańcem? Jeśli tak to spoko, a jak nie jest to nie boicie się, że zrobi cos krzywo?
Fajnie budowac domek własnymi rękami

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-12-08 o 11:46
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 11:52   #4712
aicila
Rozeznanie

Dziękuje za słowa otuchy

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
n
nie stresuj sie! wiatr w żagle i do przodu!
(a trochę w twoim poście to zabrzmiało, jakby kumpela powstała dopiero wczoraj, co tłumaczyłoby trudności w przeprowadzeniu prezentacji przepraszam, takie moje głupie skojarzenie)
hehe widzisz, ja z tego stresu już nieskładnie piszę

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki Na pewno wsyztsko będzie dobrze Ja też nienawidze publicznych wystąpień. A prezentację mam 10 stycznia na sama myśl

A obrączki będziemy mierzyć w Lesznie, bo tam tż zabiera mnei na randkę Jak zdązymy , bo do dentysty jade do Gostynia a troche km musze pokonać I dentyste mam dopiero po 16 wieć znając zycie nie zdążymy przymierzyc chyba że w jakiejś galerii.

A obrączki bedziemy kupować w Gostyniu. Moja rodzina zaopatruje się u jednego jubilera-na 3 wesela wszyscy kupowali tam obrączki. Juz jest sprawdzony więc jak nam się coś tam spodoba to też u niego kupimy
Ja w tym semestrze prezentacji mam kilka, więc dla mnie to jest totalna męka. Ale z drugiej strony lepsze prezentacje niż kolosy
Nam się w Lesznie spodobały jedne (tzn. najpierw znalazłam je na necie) na ul. Wolności u takiego małego jubilera po schodach. A w Gostyniu, to którego jubilera macie sprawdzonego?

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 11:52   #4713
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
o jaaa zazdroszczę, ale tak pozytywnie. cieszę się, że tak wszytsko do przodu idzie

Ja też baaaardzo się cieszę. W szczególności, że mieliśmy pewne kłopoty z zalaniem... ciągle padało i przez miesiąc fundamanty tylko byly wykopane, ciągle wylewaliśmy z nih wodę. No i już nie moge sie doczekać kiedy tam zamieszkamy... tylko do tego to jeszcze mnóstwo czasu, bo tżcik bardzo dużo sam robi.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 11:55   #4714
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Ojej to szkoda, że w Krakowie , a masz cynk na kogoś na mazowszu? Bo my chcemy właśnie Tadka!
Jak na razie najtaniej udało mi się znaleźć w jednej hurtowni w Wawie - 0,5 l za 21,47 zł, w Makro tydzień temu było 22,80 bez koncesji, z koncesją 22,00 zł.

A co do EEG - to miałam w piątek - niby nic takiego, ale jak migają te światła to to jest okropne!!
oj sledze niestety tyko rynek malopolski chociaz sledze to za duzo powiedziane

ale dla zainteresowanych wklejam strony z wodkami na promocji z aktualnej oferty Makro i Selgrosa Pana Tadka niestety nie ma aczkolwiek niedawno byl w obu tych sklepach, ale bez szalu jak na razie najnizsza cena u tego przedstawiciela

no wlasnie TZ mowil, ze te swiatla sa straszne

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Cześć A tak w ogóle chciałam się pochwalić, że mamy już zalane fundamanty i tż- cik je właśnie muruje dalej.
wow, ale masz zdolnego TZa a on tak to robi po pracy czy jak?
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 11:56   #4715
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Ja też baaaardzo się cieszę. W szczególności, że mieliśmy pewne kłopoty z zalaniem... ciągle padało i przez miesiąc fundamanty tylko byly wykopane, ciągle wylewaliśmy z nih wodę. No i już nie moge sie doczekać kiedy tam zamieszkamy... tylko do tego to jeszcze mnóstwo czasu, bo tżcik bardzo dużo sam robi.
fakt, pracy mnóstwo, ale będziecie mieć swoje od początku do końca. super a czy mogłabyś napisać jaki macie projekt domku i z jakiej firmy i jaki macie wstępny kosztorys pod stan surowy/albo pod klucz? jeśli nie chcesz tu, to wyślij na priv. pytam dlatego, że ja chciałam rozpocząć budowę, a potem same wiecie jak wyszło, ale nadal nad tym myślę

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 12:03   #4716
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
ok sprawdzęMam nadzieję, że tżtowi będzie się chciało jechać, póki co nie wiem, bo nie oddzwania. Tylko to będzie Selgros i Makro w Krakowie także możliwe, że oferty mogą się różnic od innych miast.
Drogi ten Pan Tadeusz a wcale nie jest rewelacyjny i sie źle nalewa, Wy chcecie ze wzgledu na butelkę czy Wam smakuje?
My oprócz Sobieskiego rozważalismy Wyborową, ale nie ma takiej ładnej butelki jak Sobieski. I jeszcze Nemiroffa bralismy pod uwagę, ale uznaliśmy, że chcemy polską markę
Wiem właśnie, że w różnych miastach różnie kosztują. Ale chciałam się tak po prostu zorientować.
Pan Tadeusz nam smakuje no i ładnie wygląda , to że źle się nalewa to ponoć najmniejszy kłopot.
My tam się nie znamy na wódkach. Ale ja jeszcze rozważam Sobieskiego. Ale teść na Pana Tadka się uparł jak na razie, więc dlatego tylko o nim myślimy.
Chociaż po cichu kombinuje, żeby przekabacić teścia i TŻ-ta na Sobieskiego Po pierwsze, nie jest zły i pół rodziny TŻ tę wódkę pije, a po drugie jest tańszy od Tadka. Ale zobaczymy jeszcze co z tego wyjdzie...

Edytowane przez Remmi
Czas edycji: 2009-12-08 o 12:04
Remmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 12:04   #4717
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Anesh super, że juz wyszliście z ziemi A Twój tż jest budowlańcem? Jeśli tak to spoko, a jak nie jest to nie boicie się, że zrobi cos krzywo?
Fajnie budowac domek własnymi rękami

Nie jest budowlańcem, w całkiem innym zawodzie pracuje. Ale ja się nie obawiam, bo pomaga mu mój tata, który sam z dziadkiem budowali mój rodzinny dom ( i stoi do dziś i trzyma sie dobrze) . A wcześniej, zanim podjęliśmy decyzję o budowie domu (to było w lutym) to tżcik nakupywał mnóstwo książek i gazet, czytał i pomagał przy innej budowie (za darmo) tylko dlatego, żeby wiedzieć jak to sie robi, więc pewne doświadczenie ma.
Stary 2009-12-08, 12:04   #4718
fistaszek24
Zakorzenienie

Cześć. Czy ja jestem głupia??? Mam w domu suknie model carrera i siedze w pracy myśląc, że jak wpadne do rodziców to ją zaraz przymierze.
fistaszek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 12:08   #4719
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
wow, ale masz zdolnego TZa a on tak to robi po pracy czy jak?
Mój tż pracuje w firmie szukającej ropy i gazu i w związku z tym jedzie na 2 miesiące do Indii, a później na dwa miesiące wraca do Polski i w tym czasie buduje.
Stary 2009-12-08, 12:11   #4720
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
Nam się w Lesznie spodobały jedne (tzn. najpierw znalazłam je na necie) na ul. Wolności u takiego małego jubilera po schodach. A w Gostyniu, to którego jubilera macie sprawdzonego?
Jak się nazywa to nie wiem. Ale znajduje się na Witosa. Tam jest ich 2 więc idąc od poczty to jest ten drugi.
Cytat:
To pracy duzo mieliście. I super, ze tz się zna i potrafi zrobić. Mój tż tez może duzo zrobić ale to już w środkuI może dłużej trwa jak samemu się robi no ale jest zrobione porządnie i przede wszytskim taniej.
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 12:11   #4721
tancerka212
Zakorzenienie

hej dziewczyny wróciłam z zajęć i już mam wolne na dziś ale myślę sobie czy by się do magisterki nie przymierzyć a taaaak mi się nie chce...

dziewczyny pisałyście kilka postów temu że złoto ma drożeć?????? oj niedobrze niedobrze..... a ja powiedziałam tżtowi że obrączki kupimy dopiero w lutym/marcu... mam nadzieję ze nie będzie to kosmiczna podwyżka
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 12:14   #4722
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny wróciłam z zajęć i już mam wolne na dziś ale myślę sobie czy by się do magisterki nie przymierzyć a taaaak mi się nie chce...

dziewczyny pisałyście kilka postów temu że złoto ma drożeć?????? oj niedobrze niedobrze..... a ja powiedziałam tżtowi że obrączki kupimy dopiero w lutym/marcu... mam nadzieję ze nie będzie to kosmiczna podwyżka
magisterka poczeka, lepiej posiedź z nami

a czy wiesz, że w pewnej gazecie, nr styczniowy widziałam Twoją suknię poprawinową?? (na twoich fotkach kolor wyglądał lepiej) i zastanawiam się, czy cena podana w gazecie to jest ta którą ty zapłaciłaś

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2009-12-08, 12:16   #4723
lain
Zakorzenienie

Cytat:
my sie chyba zdecydujemy na obraczki z palladu, wiec zloto nam prawdopodobnie rybka
co do zlota to podobno z poczatkiem roku zawsze drozeje, a potem im blizej wakacji tym taniej - to tak z doswiadczenia pani od jubilera gdzie planujemy kupic nasze obraczki
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 12:16   #4724
Esti10
Zakorzenienie

czesc wszystkim
weekend bez kompa i nie jestem w stanie wszystkiego nadrobic tyle tu popisalyscie
Musze sie pochwalic, ze w piatek moge juz odebrac obraczki a w czwartek mam URODZINKI wiec ladny prezent sobie zrobie juz nie moge sie doczekac zeby je odebrac
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 12:22   #4725
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
a czy wiesz, że w pewnej gazecie, nr styczniowy widziałam Twoją suknię poprawinową?? (na twoich fotkach kolor wyglądał lepiej) i zastanawiam się, czy cena podana w gazecie to jest ta którą ty zapłaciłaś
haha ja też ją widziałam w gazecie i uważam że na mnie lepiej leży niż na tamtej babie a cena hmmm powiem że zapłaciłam nawet trochęwięcej... ale suknia jest warta swojej ceny bo jest z super mięciutkiego 100% jedwabiu
Cytat:
co do zlota to podobno z poczatkiem roku zawsze drozeje, a potem im blizej wakacji tym taniej - to tak z doswiadczenia pani od jubilera gdzie planujemy kupic nasze obraczki
hmmm a jak ja się pytałam jubilerów których odwiedzalismy to mówili że nie przewidują zmian cen kurdeee... i co tu teraz zrobic... ale chyba się wstrzymamy jeszcze bo dopóki szwagier nie zamówi obrączek to nie mogę być niczego pewna swoją drogą do wesela zostało 1,5 miesiąca a oni dalej nie zamówili swoich złotek
Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
Musze sie pochwalic, ze w piatek moge juz odebrac obraczki
oo to ty też już zamówiłaś obrączki?? nie nadążam za wami
Stary 2009-12-08, 12:29   #4726
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
haha ja też ją widziałam w gazecie i uważam że na mnie lepiej leży niż na tamtej babie a cena hmmm powiem że zapłaciłam nawet trochęwięcej... ale suknia jest warta swojej ceny bo jest z super mięciutkiego 100% jedwabiu
czytamy te same gazety
uważam że jest warta tej ceny, bo pięknie Ci leży i jest prześliczna
a ja w dalszym ciągu upieram się przy sukni z odkrytymi plecami i szukam na necie bo chyba będę szyć nie znacie jakiejś stronki, gdzie mogłabym znaleźć takie kiecki??

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2009-12-08, 12:29   #4727
Aaś
Zakorzenienie

czołem dziołchy!

Cytat:
Napisane przez bjakbeata89 Pokaż wiadomość
no to pytam, która z was oprócz mnie nie ma jeszcze sukni?
ja nie mam i dopiero koło lutego będę się rozglądać (no nie licząc targów w styczniu ale to raczej pooglądam sobie)

Cytat:
ale dla zainteresowanych wklejam strony z wodkami na promocji z aktualnej oferty Makro i Selgrosa Pana Tadka niestety nie ma aczkolwiek niedawno byl w obu tych sklepach, ale bez szalu jak na razie najnizsza cena u tego przedstawiciela
ooo...mam nadzieję że w wawie nie bedzie zbytniej różnicy w cenie... bo wiecie co się okazało?? że gościu który nam miał załatwić smirnoffa za 18,50zł się wyjajił i teraz nam mówi że jak chcemy to mamy sobie do poznania jechać aj. długa historia. musimy gdzie indziej wódki szukac w kazdym bądź razie...

Cytat:
Mój tż pracuje w firmie szukającej ropy i gazu i w związku z tym jedzie na 2 miesiące do Indii, a później na dwa miesiące wraca do Polski i w tym czasie buduje.
ale ma fajnie mój najwięcej co dostał w pracy to 2 dniową wycieczkę na gdańsk dźwiga muzę

Cytat:
Cytat:
my sie chyba zdecydujemy na obraczki z palladu, wiec zloto nam prawdopodobnie rybka
no i teraz nie wiem. zainteresować się obrączkami teraz czy koło wakacji... wy to potraficie człowieka skołowacić

ech...szef wrócił z chorobowego i pracy mam jak stąd do tamtąd...
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 12:34   #4728
marti6
Raczkowanie

Heloł...jestem i ja przyszła kwietniowa mężatka
Buziaki dla wszystkich
marti6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 12:34   #4729
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
hmmm a jak ja się pytałam jubilerów których odwiedzalismy to mówili że nie przewidują zmian cen kurdeee... i co tu teraz zrobic... ale chyba się wstrzymamy jeszcze bo dopóki szwagier nie zamówi obrączek to nie mogę być niczego pewna swoją drogą do wesela zostało 1,5 miesiąca a oni dalej nie zamówili swoich złotek
Niby 6 tygodni przed trzeba zamawiać. Najpóźniej. Powinni już się za to zabrać, bo święta będą i coraz mniej czasu zostanie. no ale nie ma co się nimi przejmować, najważniejsze że My bedziemy mieli wsyztsko ze spokojem i w odpowiednim czasie załatwione
Stary 2009-12-08, 12:34   #4730
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
czytamy te same gazety
uważam że jest warta tej ceny, bo pięknie Ci leży i jest prześliczna
a ja w dalszym ciągu upieram się przy sukni z odkrytymi plecami i szukam na necie bo chyba będę szyć nie znacie jakiejś stronki, gdzie mogłabym znaleźć takie kiecki??
ja też uważam ze jest warta swojej ceny szczególnie po tym jak sie przeszłam po sklepach i zobaczyłam jaki shit sprzedają za jeszcze większą kasiorę jak mierzyłam suknie ślubne to też patrzyłam jakie kiecki na poprawiny mają w salonach i tam to już w ogóle masakra-poniżej 900zł nic ładnego nie było a z tej kiecy się cieszę bo na pewno ją wykorzystam jeszcze na wiele okazji
Stary 2009-12-08, 12:37   #4731
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
oo dzięki A te ceny sa z koncesją? Kusi ten Sobieski w zestawie z Impressem, ale gdzie ja ustawie ponad 100 takiich opakowań, chyba, że sa w kartonach, chciałam kupić normalnie w kartonach i ustawic u tżcika, bo ma taki dupny przedpokój

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Wiem właśnie, że w różnych miastach różnie kosztują. Ale chciałam się tak po prostu zorientować.
Pan Tadeusz nam smakuje no i ładnie wygląda , to że źle się nalewa to ponoć najmniejszy kłopot.
My tam się nie znamy na wódkach. Ale ja jeszcze rozważam Sobieskiego. Ale teść na Pana Tadka się uparł jak na razie, więc dlatego tylko o nim myślimy.
Chociaż po cichu kombinuje, żeby przekabacić teścia i TŻ-ta na Sobieskiego Po pierwsze, nie jest zły i pół rodziny TŻ tę wódkę pije, a po drugie jest tańszy od Tadka. Ale zobaczymy jeszcze co z tego wyjdzie...
my nie bralismy pod uwagę Tadka, wole te marki, ktore znam, bo sie przewijają przez nasze imprezy

Cytat:
Nie jest budowlańcem, w całkiem innym zawodzie pracuje. Ale ja się nie obawiam, bo pomaga mu mój tata, który sam z dziadkiem budowali mój rodzinny dom ( i stoi do dziś i trzyma sie dobrze) . A wcześniej, zanim podjęliśmy decyzję o budowie domu (to było w lutym) to tżcik nakupywał mnóstwo książek i gazet, czytał i pomagał przy innej budowie (za darmo) tylko dlatego, żeby wiedzieć jak to sie robi, więc pewne doświadczenie ma.
no to nieźle się przykładaDziadek mojego tz też wybudowal sam dom, wiec w sumie racja, ze się da

Cytat:
Napisane przez fistaszek24 Pokaż wiadomość
Cześć. Czy ja jestem głupia??? Mam w domu suknie model carrera i siedze w pracy myśląc, że jak wpadne do rodziców to ją zaraz przymierze.
nie rozumiem

Cytat:
uuu fajnie

Cytat:
na pewno będzie bo MFW komus sprzedał i jeszcze ma sprzedac i cos tam jakies ceny czegos tam, wiec teraz jest dobry okres na inwestowanie w złoto, bo ma podrożeć. Tak mi mowił tż, ale jak widac zapamiętałam tylko MFW i to, ze ma podrożećNo i u jubilera mówili, że nie wiedzą jakie będą ceny po nowym roku, ale na pewno nie będzie juz rabatu, ktory dostaliśmy i tez słyszeli, że ma podrożeć.

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
czesc wszystkim
weekend bez kompa i nie jestem w stanie wszystkiego nadrobic tyle tu popisalyscie
Musze sie pochwalic, ze w piatek moge juz odebrac obraczki a w czwartek mam URODZINKI wiec ladny prezent sobie zrobie juz nie moge sie doczekac zeby je odebrac
superWkleisz fotki od razu

Jeju zmęczyłam jeden tekst, spoko byl a teraz zasiadam do drugiego
Nie chce mi się jechac na ćwoiczenia, bo jest ślisko.
Stary 2009-12-08, 12:37   #4732
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marti6 Pokaż wiadomość
Heloł...jestem i ja przyszła kwietniowa mężatka
Buziaki dla wszystkich
Cześć Fajnie, że mnie "posłuchałaś" i jestes na naszym watku Napisz coś o Was- To nasz tradycyjny chrzest bojowy
Stary 2009-12-08, 12:38   #4733
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Niby 6 tygodni przed trzeba zamawiać. Najpóźniej. Powinni już się za to zabrać, bo święta będą i coraz mniej czasu zostanie. no ale nie ma co się nimi przejmować, najważniejsze że My bedziemy mieli wsyztsko ze spokojem i w odpowiednim czasie załatwione
ja to w ogóle szwagra uświadomiłam w sprawie obrączek bo on myślał że to się idzie do jubilera, pan jubiler wyciąga twój rozmiar spod lady, pakuje ci w pudełeczko i wracasz do domu już z obrączkami
ale co mnie to.. to nie ja będę potem latać z językiem na brodzie żeby wszystko na czas było załatwione

ale powiem wam dziewczyny że nie wiem jakoś mi się czas w głowie zatrzymał- jak ktoś gada o moim ślubie to ja ciąglę ostro twierdzę że zostało 10 miesięcy- jakoś mi te 10 miesięcy zostało w głowie i ciągle gadam że 10 miesięcy a tu już cholerka tylko 8 na suwaku!!!!!!
Stary 2009-12-08, 12:42   #4734
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
ja też uważam ze jest warta swojej ceny szczególnie po tym jak sie przeszłam po sklepach i zobaczyłam jaki shit sprzedają za jeszcze większą kasiorę jak mierzyłam suknie ślubne to też patrzyłam jakie kiecki na poprawiny mają w salonach i tam to już w ogóle masakra-poniżej 900zł nic ładnego nie było a z tej kiecy się cieszę bo na pewno ją wykorzystam jeszcze na wiele okazji
moja mama mi mówiła o jakimś fajnym centrum, gdzie są same eleganckie (ślubne wizytowe i takie tam) ciuchy gdzieś pod częstochową, więc może początkiem roku 2010 ( ) się tam wybiorę, bo przydałoby się już coś myśleć

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Cytat:
ja to w ogóle szwagra uświadomiłam w sprawie obrączek bo on myślał że to się idzie do jubilera, pan jubiler wyciąga twój rozmiar spod lady, pakuje ci w pudełeczko i wracasz do domu już z obrączkami
ale co mnie to.. to nie ja będę potem latać z językiem na brodzie żeby wszystko na czas było załatwione

ale powiem wam dziewczyny że nie wiem jakoś mi się czas w głowie zatrzymał- jak ktoś gada o moim ślubie to ja ciąglę ostro twierdzę że zostało 10 miesięcy- jakoś mi te 10 miesięcy zostało w głowie i ciągle gadam że 10 miesięcy a tu już cholerka tylko 8 na suwaku!!!!!!
ostatnio, w zeszłym tygodniu spotkałam kolegę, z którym się już dłuuugo nie widziałam i on się mnie pyta kiedy ślub bierzemy z tż., a ja na to, że 25,09,2010 za rok.... a on zaczął cieszyć, i odpowiedział, że fakt czas mu coraz szybciej leci, ale myślał, że to dlatego że ma dużo pracy, a nie że rok się tak skrócił

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2009-12-08, 12:43   #4735
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

nie rozumiem
ja też właśnie nie zrozumiałam tamtego posta

kurdę Samoa to mnie troszkę zdołowałaś z tym złotem... ale nie za bardzo mamy teraz kasę na obrączki i chyba będziemy zmuszeni poczekać bo mamy teraz pilniejsze wydatki związane z mieszkankiem chyba żeby od rodziców pożyczyć... ale rodzice tżta to nam nic nie pożyczą raczej bo wesele szwagra za pasem i nasz remont w toku, a potem szybki remont u szwagra na piętrze więc nawet nie będziemy pytac... a moi wyciągnęli z banku kasę ale że meble kuchenne wyszły sporo drożej niż planowaliśmy, a za tydzien mamy zamawiać całe AGD do domu więc też nie wiem ile na to pójdzie... a jeszcze cała lista zakupów przed nami do tej chałupy więc nie ma co.... z obrączkami czekamy do wiosny..
Stary 2009-12-08, 12:45   #4736
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
oo dzięki A te ceny sa z koncesją? Kusi ten Sobieski w zestawie z Impressem, ale gdzie ja ustawie ponad 100 takiich opakowań, chyba, że sa w kartonach, chciałam kupić normalnie w kartonach i ustawic u tżcika, bo ma taki dupny przedpokój

my nie bralismy pod uwagę Tadka, wole te marki, ktore znam, bo sie przewijają przez nasze imprezy

no to nieźle się przykładaDziadek mojego tz też wybudowal sam dom, wiec w sumie racja, ze się da

nie rozumiem

uuu fajnie

na pewno będzie bo MFW komus sprzedał i jeszcze ma sprzedac i cos tam jakies ceny czegos tam, wiec teraz jest dobry okres na inwestowanie w złoto, bo ma podrożeć. Tak mi mowił tż, ale jak widac zapamiętałam tylko MFW i to, ze ma podrożećNo i u jubilera mówili, że nie wiedzą jakie będą ceny po nowym roku, ale na pewno nie będzie juz rabatu, ktory dostaliśmy i tez słyszeli, że ma podrożeć.

superWkleisz fotki od razu

Jeju zmęczyłam jeden tekst, spoko byl a teraz zasiadam do drugiego
Nie chce mi się jechac na ćwoiczenia, bo jest ślisko.
Wiesz co jak robilam kiedys zdjecie swojemu pierscionkowi zareczynowemu to nie wyszly zbytnio widac nie mam tak ostrego aparatu wiec wkleje Ci zdjecie ze stronki jak beda wygladac oki
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 12:46   #4737
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
!!!
ale z niego agent skad tacy ludzie sie biorą
Cytat:
moja mama mi mówiła o jakimś fajnym centrum, gdzie są same eleganckie (ślubne wizytowe i takie tam) ciuchy gdzieś pod częstochową, więc może początkiem roku 2010 ( ) się tam wybiorę, bo przydałoby się już coś myśleć
teraz warto szukać bo będzie dużo kiecek na sylwestra i karnawał. Ja na poprawiny bedę kieckę szyłaKrawcowa już wie, że mam weselicho i uszkowana na nalot kilku osób z rodzinki I interes się kręci
Stary 2009-12-08, 12:48   #4738
marti6
Raczkowanie

A więc...tworzymy bardzo szczęśliwą parkę już dziewiąty rok...tak tak wiem że to długo...ale tak wyszłomiałam 16 lat jak poznałam mojego lubego
ślub zaczęliśmy planować latem tego roku...i dziwnym trafem udało nam się zarezerwować wszystko tak jak chcieliśmy...czyli orkiestra,sala,organista, samochód,kosciół,sukienka juz są co było troche dziwne bo w naszych okolicach sale zarezrwowane sa nawet z wyprzezeniem na trzy lata...to masakra jakaś...specjalnie dla nas zwolnił sie termin...hihi
Jeszcze mam wiele spraw do dopracowania dlatego gdy natrafiłam na te forum to postanowiłam sie tu wkraść i licze na wasza pomoc
marti6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 12:49   #4739
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
ja też właśnie nie zrozumiałam tamtego posta

kurdę Samoa to mnie troszkę zdołowałaś z tym złotem... ale nie za bardzo mamy teraz kasę na obrączki i chyba będziemy zmuszeni poczekać bo mamy teraz pilniejsze wydatki związane z mieszkankiem chyba żeby od rodziców pożyczyć... ale rodzice tżta to nam nic nie pożyczą raczej bo wesele szwagra za pasem i nasz remont w toku, a potem szybki remont u szwagra na piętrze więc nawet nie będziemy pytac... a moi wyciągnęli z banku kasę ale że meble kuchenne wyszły sporo drożej niż planowaliśmy, a za tydzien mamy zamawiać całe AGD do domu więc też nie wiem ile na to pójdzie... a jeszcze cała lista zakupów przed nami do tej chałupy więc nie ma co.... z obrączkami czekamy do wiosny..
nie dołuj się, my z tżtem też kupujemy obrączki dopiero na wiosnę. nie sądzę, żeby złoto podrożało jakoś kolosalnie, poza tym zawsze są jakieś rabaty czy bony ze zniżkami, w każdej firmie czy sklepie co jakiś czas organizują jakieś upusty, więc jestem dobrej myśli poza tym tż się umie świetnie targować, szczególnie z kobietami

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2009-12-08, 12:50   #4740
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marti6 Pokaż wiadomość
A więc...tworzymy bardzo szczęśliwą parkę już dziewiąty rok...tak tak wiem że to długo...ale tak wyszłomiałam 16 lat jak poznałam mojego lubego
ślub zaczęliśmy planować latem tego roku...i dziwnym trafem udało nam się zarezerwować wszystko tak jak chcieliśmy...czyli orkiestra,sala,organista, samochód,kosciół,sukienka juz są co było troche dziwne bo w naszych okolicach sale zarezrwowane sa nawet z wyprzezeniem na trzy lata...to masakra jakaś...specjalnie dla nas zwolnił sie termin...hihi
Jeszcze mam wiele spraw do dopracowania dlatego gdy natrafiłam na te forum to postanowiłam sie tu wkraść i licze na wasza pomoc
A gdzie macie wesele jesli mogę zapytać Bo jak mamy ten sam zespól to pewnie z mojej okolicy jesteś Ja mam w Małachowiance
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości