Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12 - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-08, 13:44   #4771
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Wowo no to super cena. Powiem ci, że ja mam ostatnio fioła na punkcie storczyków i jak mam okazję zaglądam do kwiaciarni i oglądam. Te na bukiety także. I jeszcze się nie zdarzyło, żeby w kwiaciarni nie było. W listopadzie mama kupiła dziadkowi na imieniny. Zrobiłam zdjęcie to później wam pokaże jaki to był
No i jedna gałązka storczyka w kwiaciarni kosztowała 30 zł-około 10 kwiatków na niej było. I jak mi za duzo zaspiewają za bukiet to kupię ze 2 gałązki zawiozę do mojej kwiaciarni i coś z nich wykombinują.
podobno sierpień to taki miesiąc kiedy te storczyki cymbidium nie kwitną a tak to w ciągu roku normalnie można je dostac... ależ mi sie trafiło no... akurat w sierpniu nie kwitną
ale ciekawa jestem czym mi pani zastąpiłaby te storczyki może jakąś inną odmianą storczyków które akurat kwitną w sierpniu.. a może jakieś eustomy by tam walnąć albo cały bukiet z róż zrobić nie wiem sama ale jak za stówkę będzie to się będę bardzo cieszyła

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja wlasnie nie tyle jestem zmeczona fizycznie co poprostu mam lenia i nie chce mi sie ani pisac zadnej pracy ani bawic sie w analizowanie cyferek ani nic co wymaga tworczego myslenia
najchetniej skoczylabym sobie na aero chyba sie uzaleznilam
no ale aero dopiero wieczorem, wiec teraz beztrosko marnuje czas chyba wezme sie za stworzenie czegos dobrego na obiad... to by bylo calkiem tworcze
codziennie śmigasz na aero? fajnie ci jeśli to nie tajemnica to pochwal się ile już schudłaś
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 13:45   #4772
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
ja wlasnei mam dylemat czy brac auto w piątek, bo ostatnio na imprezach uskuteczniem serię - jeden przy barze, trzy przy stolikuChyba żal mi z tego rezygnowac
Ale mi smaki narobiłaś Może namówię tzta w piatek na jakąś imprezkę. Sobota wolna to by wszystkim pasowałoMusze dać cynka znajomym
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 13:46   #4773
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

My kupiliśmy za 17,73 ale tylko dlatego, że do każdego kartonu była jedna gratisowa butelka. Normalnie w tej hurtowni Sobieski był po 19,21 i nigdzie nam nie zaproponowali poniżej 19 zł, tylko nam się z tymi gratisami udało, więc na Twoim miejscu wzięłabym tego za 18,o7 bo to świetna cena.
no własnie Twoje 17,73 mi siedzi w glowie i mi sie wydaje, że to moje 18,07 jest drogie

Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość
Nam minie pod koniec grudnia 5,5 roku

A jesli chodzi o obraczki to narazie bylismy w jednym miejscu i były ładne, ale zadne nie zachwyciły mnie az tak bardzo bym zdecydowała sie na nie. Wiec nadal musimy szukac. Aha no i Tz nie przymierzał, bo stwierdził ze to mi musza sie spodobac ( a wie ze jedne na pewno mi sie nie spodobaja) a On wtedy zadecyduje które beda. A u Was jak było?
u nas było tak, ze mierzyliśmy te, ktore się przynajmniej jednemu z nas podobały a jak na ręce się komukolwiek nie podobały to odpadały i przy ostatecznej decyzji bralismy pod uwage tylko te, które podobały sie obydwojgu
Twój tz powienien przymierzyć, bo ja ze swojego doświadczenia wiem, że na mojej ręce wszystkie wyglądały ok a u tz niektóre brzydko, takze to nie jest tak, że wszystkie obrączki wyglądają tak samo.
Stary 2009-12-08, 13:47   #4774
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
podobno sierpień to taki miesiąc kiedy te storczyki cymbidium nie kwitną a tak to w ciągu roku normalnie można je dostac... ależ mi sie trafiło no... akurat w sierpniu nie kwitną
ale ciekawa jestem czym mi pani zastąpiłaby te storczyki może jakąś inną odmianą storczyków które akurat kwitną w sierpniu.. a może jakieś eustomy by tam walnąć albo cały bukiet z róż zrobić nie wiem sama ale jak za stówkę będzie to się będę bardzo cieszyła
Pewnie tak. Bo storczyków jest mnóstwo odmian. Ja pytałąm w kwiaciarni to storczyki przez cały rok sa dostępne tylko ceny mają różne-pewnei przez to że trudniej je zdobyć. We wrzesniu na pewno są takie lekko zielone storczyki. takie:
http://images.google.pl/imgres?imgur...a%3DN%26um%3D1
Stary 2009-12-08, 13:48   #4775
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
no bo kiedyś te obrączki to były takie ogólnie brzydkie i też nie chciałabym ich nosić ale teraz one sa takie śliczne i mają takie ladne ksztalty że ja to mogłabym ze 2 pary nosić
Hehe, aż dwie pary obrączek

Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość
Nam minie pod koniec grudnia 5,5 roku

A jesli chodzi o obraczki to narazie bylismy w jednym miejscu i były ładne, ale zadne nie zachwyciły mnie az tak bardzo bym zdecydowała sie na nie. Wiec nadal musimy szukac. Aha no i Tz nie przymierzał, bo stwierdził ze to mi musza sie spodobac ( a wie ze jedne na pewno mi sie nie spodobaja) a On wtedy zadecyduje które beda. A u Was jak było?
Ja chciałam, żeby w tej kwestii TŻ zadecydował, bo ja tam do pieścionków przyzwyczajona, a TŻ nie, więc najpierw pytałam co jemu się podoba, on pokazał, że takie jedne z białym złotem, czego ja nie brałam w ogóle pod uwagę, ale jak przymierzyłam i zobaczyłam na moim palcu to się zakochałam i wzieliśmy te. Są już zamówione

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
To nie czuła że jej paluchy puchną?? Dziwne. Ja tam myslę, ze na poczatku ciąży można nosi, bo puchnie się przeważnie od 7 miesiąca. I to czuć, że palce puchną. Ja mam niestety takie problemy już teraz.
Może i czuła, ale może nie chciała ściągać tyle wartego pieścionka A potem to było jej wszystko jedno
Stary 2009-12-08, 13:50   #4776
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
no własnie Twoje 17,73 mi siedzi w glowie i mi sie wydaje, że to moje 18,07 jest drogie
Mogłam nie pisać, że tak tanio kupiłam, bo teraz wszystkim się będzie wydawać, że przepłacają Jak chcesz to przyjedź do Gniezna i tu kup wódkę Tylko, że jak doliczysz paliwo, to Ci się raczej ten interes nie opłaci Większość sklepów i hurtowni bierze ten gratis dla siebie i sprzedaje go po normalnej cenie po prostu i dlatego tak to wychodzi
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 13:52   #4777
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość

Może i czuła, ale może nie chciała ściągać tyle wartego pieścionka A potem to było jej wszystko jedno
Całkiem możliwe. i tutaj pasuje przysłowie: chytry traci podwójnie.
Stary 2009-12-08, 13:55   #4778
madmuazelle
BAN stały

Cześć

Nieźle się rozpisałyście,bo miałam aż z 6 stron do nadrobienia.
Beato,witaj ponownie.Ja sukni jeszcze nie mam,w 2010 zaczne niewiem dokładnie kiedy.
Witam nową PMk-e 2010 marti.

Co do obrączek,moja mamuśka nosi cały czas,mój tato już od dawna nie nosi,ale to ze względu na jego prace.No,ale teraz już nie pracuje.toi tak jej nie nosi.Mieli w listopadzie rocznice ponad 30 stą.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 13:57   #4779
lain
Zakorzenienie

Cytat:
codziennie śmigasz na aero? fajnie ci jeśli to nie tajemnica to pochwal się ile już schudłaś
4 dni w tygodniu (bo piatek, sobote i niedziele przeznaczamy na wyjscia towarzyskie)
na razie jest mnie 6,5kg mniej, ale teraz juz wolniej leci, bo modeluje miesnie (ktore sa ciezsze niz tluszcz). juz mam takie fajne twarde jak kamien miesnie na brzuszku a TZcik wczoraj jak mnie widzial maszerujaca na biezni stwierdzil, ze strasznie wysmuklalam i sie taka jedrna zrobilam
zastanawiam sie czy by sie w czwartek nie wybrac na zajecia ze sztangami podobno jest to super modelujace tylko czy mi galazki nie oklapna w trakcie nie wiem czy juz mam na tyle sily zeby sobie przez godzinke pykac ze sztanga ostatnio bylam na zajeciach z elementami boksu i kopniakami i juz to bylo mega meczace (ale bardzo satysfakcjonujace)
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 14:00   #4780
marti6
Raczkowanie

Cytat:
Witaj na naszym wątku

A ja też kwietniowa PM. U mnie było podobnie co do przygotowań. 27.09 tego roku TŻ mi się oświadczył, a około 3 tygodnie potem znaliśmy naszą datę ślubu ....
No to widze że podobnie...więc czasami sie zastanawiam skąd biora sie problemy z załatwianiem spraw ślubnych...nam najwyrażniej sie poszczęściłoa z jakich okolic jesteście?my mamy 17 kwietnia...wszystko macie już załatwione?nam zostały obraczki...ale to nie jest problem...bo prosto od hurtownika...mozna tak powiedzieć

Edytowane przez marti6
Czas edycji: 2009-12-08 o 14:01 Powód: błąd literowy
marti6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 14:02   #4781
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Mogłam nie pisać, że tak tanio kupiłam, bo teraz wszystkim się będzie wydawać, że przepłacają Jak chcesz to przyjedź do Gniezna i tu kup wódkę Tylko, że jak doliczysz paliwo, to Ci się raczej ten interes nie opłaci Większość sklepów i hurtowni bierze ten gratis dla siebie i sprzedaje go po normalnej cenie po prostu i dlatego tak to wychodzi
wysłalam tzcikowi maila z zestawieniem 18,07 zł vs 18,90 zł z Impressem i niech on podejmie decyzję, bo przy takie ilości jaką chcemy kupić jest stówka róznicy. Tylko z tymi Impressami sprawa wygląda tak - jak bede ich miała 120 to musze je nosić po imprezach, czy pstawic na ten stolik z alkoholami, bo przecież mi bokiem wyjdą jak bym miała je popijac na każdej imprezie a ktoś by musiał i to na pewno nie byłby tż
Stary 2009-12-08, 14:05   #4782
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
4 dni w tygodniu (bo piatek, sobote i niedziele przeznaczamy na wyjscia towarzyskie)
na razie jest mnie 6,5kg mniej, ale teraz juz wolniej leci, bo modeluje miesnie (ktore sa ciezsze niz tluszcz). juz mam takie fajne twarde jak kamien miesnie na brzuszku a TZcik wczoraj jak mnie widzial maszerujaca na biezni stwierdzil, ze strasznie wysmuklalam i sie taka jedrna zrobilam
zastanawiam sie czy by sie w czwartek nie wybrac na zajecia ze sztangami podobno jest to super modelujace tylko czy mi galazki nie oklapna w trakcie nie wiem czy juz mam na tyle sily zeby sobie przez godzinke pykac ze sztanga ostatnio bylam na zajeciach z elementami boksu i kopniakami i juz to bylo mega meczace (ale bardzo satysfakcjonujace)
kurczę, aż mi zrobiłaś smaka na aero i sport wogóle mam nadzieję, że ta moja A6W da oczekiwane przeze mnie efekty pięknego jędrnego brzuszka choć muszę się pochwalić, że małe efekty już widać

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 14:05   #4783
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

chyba, to, ze bałam się jak te z Aparta będą wygladały po jakimś czasie noszenia, bo były z bialego złota a wiadomo, że warstwa rodu sie ściera i trzeba oddawac do rodowania, ni o Apart ma tylko dwa lata gwarancji po tych dwóch latach ma nas w gdzieś a Kobe ma dożywotnią gwarancję. No i babki w Aparcie nie były zbyt profesjonalne,w Kobe zdecydowanie obsługa wiedziała co mówi. No i to głównie zaważyło na naszym wyborzeNo i te z Kobe bardziej nam się podobałyA cena tez spoko, bo zapłacimy ok.2600 tylko Pani policzyla moje brylanciki drożej na wszelki wypadek, także moze sie okazac nawet, ze zapłacimy 2500To jest cena po 10% rabacie i z jednym brylancikiem gratis, place tylko za dwa. A w Aparcie cena wyjściowa 3900coś i po rabacie 10% 3580, więc obrączki ładniejsze, porządniejsze i tańsze One bardziej wygladają jak klasyczne obrączki, nie sa takie wydziwione jak te z ApartaTe 3 kolory złota są bardzo dyskretne.
no rzeczywiście te argumenty przemawiają do rozsądnego człowieka

Cytat:
Hehe, aż dwie pary obrączek
jedne z Apartu mi się strasznie podobają ale kosztują ponad 11 tysięcy zł więc nawet marzyć mi o nich ciężko takie są drogie hehehe ale jakby mi ktoś takie dał to mogłbym je nosić oprócz tych ślubnych klasycznych
Stary 2009-12-08, 14:07   #4784
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marti6 Pokaż wiadomość
No to widze że podobnie...więc czasami sie zastanawiam skąd biora sie problemy z załatwianiem spraw ślubnych...nam najwyrażniej sie poszczęściłoa z jakich okolic jesteście?my mamy 17 kwietnia...wszystko macie już załatwione?nam zostały obraczki...ale to nie jest problem...bo prosto od hurtownika...mozna tak powiedzieć
Oj tak, my się śmiejemy, że ta data 24 kwiecień nas wybrała
My jesteśmy z mazowsza, okolice stolicy.
To co najważniejsze mamy załatwione. Czyli: Kościół, sala, zespół, fotograf, video, fryzjerka, makijażystka, samochód własny, florystkę też mamy zaklepaną, obrączki zamówione, niedługo alkohol kupujemy, w ciągu 1,5 tygodnia zamawiam suknię, a garniaka dla mojego TŻ kupimy miesiąc przed ślubem (bo ma schudnąć). Nauki robimy w styczniu. I chyba tyle..
Stary 2009-12-08, 14:12   #4785
madmuazelle
BAN stały

A właśnie Remmi,opowiadałaś wcześniej o swoim koszmarku sennym.No,ja dzisiaj też miałam dziwny sen.Otóż śniło mi się,że byłam u spowiedzi,spowiadałam mnie jakiś mały chlopczyk a potem ludzie tańczyli,robili pociąg i śpiewane było jedziwe pociąg z daleka.
Stary 2009-12-08, 14:15   #4786
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
no to jak tż widzi różnice to na pewno jest ona znaczna super!!! zazdroszczęjak nie wiem!!! chociaż mój tż też mi ostatnio powiedział ze chyba schudłam bo taka się drobniutka zrobiłam no ale jak sie zważyłam to na wadze wychodzi że nic nie schudłam. ale też nie przytyłam więc jest dobrze

Cytat:
wysłalam tzcikowi maila z zestawieniem 18,07 zł vs 18,90 zł z Impressem i niech on podejmie decyzję, bo przy takie ilości jaką chcemy kupić jest stówka róznicy. Tylko z tymi Impressami sprawa wygląda tak - jak bede ich miała 120 to musze je nosić po imprezach, czy pstawic na ten stolik z alkoholami, bo przecież mi bokiem wyjdą jak bym miała je popijac na każdej imprezie a ktoś by musiał i to na pewno nie byłby tż
tak ci się zdaje że to dużo ale one są atrakcyjne te drinki i myślę że po weselu nie będziesz miała już połowy, a druga połowa zniknie ci w ciągu następnego tygodnia jak latem goście będą świętować i cieszyć się z waszego ślubu
a jak całkiem nie będziesz miała co z nimi zrobić to podam ci mój przyszły adres i mi podeślesz kilka

kurde znów mi się coś komp wali
Stary 2009-12-08, 14:23   #4787
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
kompie działaj ale już, bo jak nie to

a ja chcę do domu....

dziś zaczynamy robić kuchnię z tżtem po pracy jadę oglądać linoleum (nie kładziemy płytek, bo to kuchnia tymczasowa, więc szkoda kasy i podłogi)

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2009-12-08, 14:26   #4788
tancerka212
Zakorzenienie

hej dziewczyny parę dni temu na wizażu była taka reklama Blendamed ż jak się wypełni ankietę to można zostać wytypowanym do wytestowania jakiejś tam nowej wybielającej pasty i szczoteczki do zębów właśnie dostałam od Administratora priva że zostałam wytypowana- któraś jeszcze coś takiego dostała? nie ukrywam że bardzo bym się ucieszyła z takiego surprisa tym bardziej że ślub tuż tuż i piękny uśmiech na pewno się przyda
Stary 2009-12-08, 14:29   #4789
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
tak ci się zdaje że to dużo ale one są atrakcyjne te drinki i myślę że po weselu nie będziesz miała już połowy, a druga połowa zniknie ci w ciągu następnego tygodnia jak latem goście będą świętować i cieszyć się z waszego ślubu
a jak całkiem nie będziesz miała co z nimi zrobić to podam ci mój przyszły adres i mi podeślesz kilka

własnie nie wiem czy na wesele nie byłoby ich znowu za mało...zobaczymy co powie tżJak na razie milczy
Przebrnełam przez drugi tekst i musze sie powoli zbierać na ćw a tak mi sie nie chce...no ale niech już dziś koles zrobi wejściówkę, bo nie będe musiała juz chodzic na pozostałe zajęcia, bo mam zachomikowaną nieobcenośćTak samo na drugie cw tez w tym tygodniu ide ostatni razNastepnym razem pojawię się dopiero na kolosie
Stary 2009-12-08, 14:37   #4790
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
A właśnie Remmi,opowiadałaś wcześniej o swoim koszmarku sennym.No,ja dzisiaj też miałam dziwny sen.Otóż śniło mi się,że byłam u spowiedzi,spowiadałam mnie jakiś mały chlopczyk a potem ludzie tańczyli,robili pociąg i śpiewane było jedziwe pociąg z daleka.
A ja myślałam, że to ja mam pokręcone sny

Cytat:
Ja też mogę pomóc w piciu
Stary 2009-12-08, 14:39   #4791
Samoa
Zakorzenienie

No i tz przemówił - on nie wie czy chce juz kupowac, bo niewiadomo ile osób nam odmówi i później nam zostanie zapas wódki na trzy lata. No i ma rację. I jesli teraz kupowac to nie więcej niz 100 i jesli juz to z Impressami. I jeszcze o tym pogadamy, czyli pewnie nie kupimyA juz myśłałam, że będzie z głowy, ale w sumie nie ma sie do czego spieszyć
Stary 2009-12-08, 14:39   #4792
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj na naszym wątku

A ja też kwietniowa PM. U mnie było podobnie co do przygotowań. 27.09 tego roku TŻ mi się oświadczył, a około 3 tygodnie potem znaliśmy naszą datę ślubu .
Ale było ostro, bo u nas też sale zarezerwowane na lata, ale udało się w jednej sali zarezerwować salkę, która była już zarezerwowana dla kogoś innego, ale w końcu ludzie zmienili termin swojej imprezy.
Tzn zacznę od początku - na początku października pojechaliśmy do tej sali - facet mówi od maja do września full - więc pytam o kwiecień - mówi, wolne tylko 17 kwietnia. Ja dzwonię do zespołu - oni mówią 17 kwiecień zajęty, ale mają jeszcze tylko 24 kwiecień, a potem dopiero w październiku 2010. To ja mówię facetowi od sali, że wolałabym 24 kwietnia. On mówi, że zobaczy co się da zrobić, bo fakt termin zarezerwował ktoś inny, ale jeszcze nie zapłacił zadatku. Więc zadzwonił do tego kogoś, żeby się zdecydował w ciągu dwóch dni, a ja czekałam na odpowiedź. Już następnego dnia dzwoni do mnie, że tamten człowiek niestety na bank rezerwuje ten 24 kwiecień i już jadzie z zadatkiem, no to ja dziękuję. Więc kicha totalna, zaczęliśmy myśleć kiedy w 2011 brać ślub. Ale tego samego dnia po kilku godzinach dzwoni znów facet od sali i się okazało, że ten ktoś jednak zmienił datę imprezy i czy nadal jestem zainteresowana tym 24 kwietniem 2010 - a ja wielki ryyk - taaaaaaak . Pojechaliśmy i zadatkowaliśmy. Zespół też zadatkowaliśmy, więc głowa spokojna. A więc w pół roku można zorganizować ślub i przyjęcie weselne
łoł. ale tempo gratulacje

Cytat:
jako że pracuję w firmie informatycznej poradzę ci coś co każdy z moich informatyków radzi klientom: reset kompa

Cytat:
hej dziewczyny parę dni temu na wizażu była taka reklama Blendamed ż jak się wypełni ankietę to można zostać wytypowanym do wytestowania jakiejś tam nowej wybielającej pasty i szczoteczki do zębów właśnie dostałam od Administratora priva że zostałam wytypowana- któraś jeszcze coś takiego dostała? nie ukrywam że bardzo bym się ucieszyła z takiego surprisa tym bardziej że ślub tuż tuż i piękny uśmiech na pewno się przyda
fajnie że cię wytypowali....mnie ani razu jeszcze się nie udało

Samoa przyłączam się do tancerki. Jak ci zostaną te impressy to ja chętnie przygarnę
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 14:40   #4793
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Już wole takie sny a nie jakieś potwory
Stary 2009-12-08, 14:41   #4794
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
było było, mialam nawet wziąć w tym udział, ale jak kliknęłam to mi komp się zawiesił i doopa ale jeśli ci się udało to gratulejszyn ja sobie planuję kupić paski wybielające, może nawet w tym tyg ogólnie chciałam zrobić wybielanie u dentysty, ale ze względu na to że mam dużą wrażliwość dziąseł, dentystka mi odradziła

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2009-12-08, 14:44   #4795
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
łoł. ale tempo gratulacje
[...]
Dziękuję

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
było było, mialam nawet wziąć w tym udział, ale jak kliknęłam to mi komp się zawiesił i doopa ale jeśli ci się udało to gratulejszyn ja sobie planuję kupić paski wybielające, może nawet w tym tyg ogólnie chciałam zrobić wybielanie u dentysty, ale ze względu na to że mam dużą wrażliwość dziąseł, dentystka mi odradziła
Ja też chcę wybielić, ale jeszcze nie wiem jak...
Stary 2009-12-08, 14:45   #4796
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Kuzynka TŻ jest asystentką dentystki i też mi odradzała takie wybielanie. Ja chyba spróbuję pasków blend-a-med, bo gdzieś na wizażu dziewczyna pisała, że są naprawdę skuteczne i nawet wklejała zdjęcia swoich ząbków przed i po i naprawdę było widać różnicę. Z tym, że ja kupie te paski jakoś ze 2 miesiące przed ślubem, bo się boję, że jak wybielę wcześniej, to mi i tak zbrzydną, bo dużo herbaty piję
Stary 2009-12-08, 14:51   #4797
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Kuzynka TŻ jest asystentką dentystki i też mi odradzała takie wybielanie. Ja chyba spróbuję pasków blend-a-med, bo gdzieś na wizażu dziewczyna pisała, że są naprawdę skuteczne i nawet wklejała zdjęcia swoich ząbków przed i po i naprawdę było widać różnicę. Z tym, że ja kupie te paski jakoś ze 2 miesiące przed ślubem, bo się boję, że jak wybielę wcześniej, to mi i tak zbrzydną, bo dużo herbaty piję
mojemu koledze z pracy po wybielaniu ułamał się ząb ja słyszałam już różne opinie od skrajnie pozytywnych do negatywnych o wybielaniu u dentysty...ale już sama nie wiem...ja też piję dużo herbaty i klops. da mi to coś w ogóle?
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 14:52   #4798
lain
Zakorzenienie

Cytat:
kurczę, aż mi zrobiłaś smaka na aero i sport wogóle mam nadzieję, że ta moja A6W da oczekiwane przeze mnie efekty pięknego jędrnego brzuszka choć muszę się pochwalić, że małe efekty już widać
a do ktorego dnia udalo Ci sie dotrzec?
ja najbardziej pracuje nad ramionkami i brzusiem wlasnie jakos tak nogi na straty spisuje - schudna, bo schudna, ale juz taka moja uroda, ze chyba niewiele z nimi zrobie i nigdy nie beda w moich oczach idealne a TZ sie martwi, ze mi tylek zniknie

Cytat:
ogólnie chciałam zrobić wybielanie u dentysty, ale ze względu na to że mam dużą wrażliwość dziąseł, dentystka mi odradziła
i chyba w takim razie dobrze zrobila, ze Ci odradzila, bo ja nadwrazliwosci nie mam, a po wybielaniu lampa wystarczylo, ze otworzylam buzie, zawial wiatr i bylo brrrr
ale ogolnie jestem z tego wybielania bardzo zadowolona i uwazam, ze ten tysiak byl tego wart. teraz juz tylko zajmuje sie podtrzymywanie efektu stosujac dobra paste wybielajaca aha pije masakrycznie duzo herbaty i efekt nadal jest (a to juz dwa lata minely )
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 14:58   #4799
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja chce wybielić lampą u dentysty jak zdejme aparat. Paskom ni eufam, bo przeciez one nie przylegaja dokładnie do zębów - np. miedzy zębami a wtedy co - tylko ta przednia powierzchnia żebow jest wybielona a reszta nie?
JAde na uczelnię
Stary 2009-12-08, 15:03   #4800
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Widzę że podążamy w kierunku nowej części, może pomogę wystukać trochę postów
Ja też moge pomoc nastukać troszke postów.

Cytat:
a i nieskromnie dodam, że tytul: "ROK 2010 NADCHODZI, WIĘC PM ZAWIADAMIAJĄ, IŻ ZE STANU "PANNY" W ŻONY SIĘ ZMIENIAJĄ!" wymyśliłam ja
A ja jestem jak najbardziej za tym tytułem,bo mi się bardzo podoba.

Cytat:
Gratulacje. ja nie brałam udziału.

Cytat:
A ja myślałam, że to ja mam pokręcone sny
No to witam w klubie.

Cytat:
Już wole takie sny a nie jakieś potwory
No tak też prawda.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości