![]() |
#691 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IV
Cytat:
parę stron jest w innym miejscu u nas .. i na pierwszej stronie jest tylko ta informacja ze jak kupiłaś Wonder to teraz możesz to i to .. tym się różni no i wyprzedaże : paleta do makijażu 13986 34,90 czarny portfel 17497 22,90 tusz 13877 9,9 wyciskacz do tubek 620064 3,9 pop glam 12878 15,90 krem do ciała 15965 9,9 Edytowane przez Ilena Czas edycji: 2009-12-07 o 20:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#692 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zgadzam się z Koshatką - czasem jest denerwujące, gdy temat przewija się któryś raz i znowu ktoś musi odpowiadać ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Nie depcze krokusów
|
Myślę, że po prostu dziewczyny są zestresowane dzisiejszymi przebojami...
![]() |
#694 |
Raczkowanie
|
Ja tez tak mysle, ale forum jest po to by sobie pomagac, ja naprawde szukalam watkow o probkach i nic mi sie nie wyswietlilo....
Co do zamowien, z tego co wiem ze szkolen, to caly transport z kosmetykami zostal zatrzymany na granicy i predko dostawy nie bedzie..... jako ze katalogi skladane sa pare miesiecy wczesniej to po prostu tak te wszystkie zamowienia teraz wygladaja - dlatego ja na wszystkich katalogach ktorych rozdalam juz w listopadzie, szarpnelam sie i nakleilam nalepki ze zamowienia prosze skladac tylko do 7 grudnia bo pozniej beda braki... no i moje zamowienia byly dzisiaj rano kompletne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#695 |
Nie depcze krokusów
|
Rano też już były braki, w Krakowie bardzo dużo najbardziej rozchwytywanych rzeczy...
![]() |
#696 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, kiedy można się spodziewać opłaty wznawiającej w wysokości 1zł?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#697 |
Raczkowanie
|
U mnie w brakach jest jakaś połowa katalogu, nie wspominając o produktach w cenach standardowych, na które miałam sporo zamówień. Z moich obliczeń wynikało że powinnam mieć 260pp a wyszło mi 178!!
Nie wspominając też o tym że nie ma torebek papirowych i połowy próbek, bo zamówiłam wszystkie..... |
![]() ![]() |
![]() |
#698 |
Rozeznanie
|
Wiecie co, zreknelam teraz z ciekawosci na braki w Katowicach i sie przerazilam...Rano skladalam zamowienie i mialam wszystko oprocz reklamowek, patrze teraz a ze 130 PP ktore mialam, na chwile obecna mialabym zamowienie za 17 PP...Przeciez to jakies nieporozumienie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#699 |
Raczkowanie
|
No rzeczywiscie, ta lista na Katowicach i w okolicach jest przerazajaca.... jak dobrze ze mam to juz za soba... ale znajac zycie to i tak jeszcze dojda mi zamowienia.... to jest niedorzeczne zeby w pierwszy dzien nie bylo az tylu kosmetykow....
|
![]() ![]() |
![]() |
#700 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam problem z włosami strasznie mi wypadały (teraz jem belisse i jest ok) ale włosy są różnej długości bo odrastają i sterczą mi we wszystkie strony nie do opanowania - wiecie o co mi chodzi? I polecacie coś z Ori do pielęgnacji włosów? Tak żeby były gładkie, miękkie i "leżały"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#701 |
Zadomowienie
|
wy takie problemy a ja inny
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#702 |
Zakorzenienie
|
Jest tu jakas konsultantka z Katowic? Najlepiej z centrum, zebym miala latwy odbior zamowienia.
Prosze o pw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#703 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
2. Rozdawaj katalogi rodzinie. 3. Jak ktoś z rodziny ma sklep podpisz katalogi i zostaw kilka w sklepie. 4. Kup plakat z oriflame, daj swoje namiary i przyklej go gdzieś np. jak mieszkasz w bloku na klatce schodowej, na wsi dziewczyny takie tablice sobie robią na bramach wjazdowych. 5. Daj ogłoszenie na nk że jesteś konsultantką. Ja mam oddzielną galerię i tam niekiedy wrzuce jakieś fotki katalogu i wtedy nagle dziewczyny się odzywają że chcą tą pomadkę co jest na zdjęciu a wcześniej katalogu oglądać nie chciały ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Zakorzenienie
|
Złożyłam zamówienie wczoraj o 9 , plan dostawy to 10 grudnia a paczke dostanę dzisiaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Zakorzenienie
|
Mnie się wydaje, że część z tych rzeczy w ogóle nie była dostępna. Bez przesady, żeby w 4 godziny po zamawianiu była taka lista. Z ciekawości sprawdziłam biura regionalne - tam lista jest bardzo króciutka. Jakoś dziwnie mają podzielone te magazyny.
|
![]() ![]() |
![]() |
#706 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#707 |
Rozeznanie
|
Bo wszystkie biura nie ważne od tego gdzie są obsługuje magazyn w Warszawie, a inne placówki (filie i oddziały) z innych magazynów
#708 | |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Właśnie złożyłam swoje drugie zamówienie w życiu ponieważ wczoraj jak poczytałam jakie są braki u Was to spać przez całą noc nie mogłam a musiałam czekać do rana na odp klientek. Poza brakiem 3 dezodorantów do stóp i dosłownie jeszcze 3rzeczy(które jakoś wytłumaczę klientką) o małej wartości wszytko było ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#709 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To wszystko przez tą kampanie z kuferkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#710 |
Raczkowanie
|
Czy któraś z Was orientuje się może kiedy będzie w promocjii Amber Elixir? To pilne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#711 |
BAN stały
|
Dziewczyny chce isc dzisiaj do filii i powiedziec jaki chce prezent za program lojalnosciowy. Mam isc z tym do kasy czy tam gdzie wydaja paczki? Nie mam karnetu, oni chyba powinni wiedziec ze zrobilam ten program?
|
![]() ![]() |
![]() |
#712 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#713 |
BAN stały
|
Katalogi mozna kupic w filii czy trzeba zamawiac?
|
![]() ![]() |
![]() |
#714 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny. Bardzo potrzebny mi jest kod pudru SUNglow. Czy któraś może mi go podać ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#715 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Mam pytanie odnośnie podkładów GG z oriflame. Cena katalogowa wynosi ok 40zł-pojemność 30ml, na allegro róznica waha się w granicy 5zł...ale zestaw saszetek tego samego podkładu (10 x 3ml=30ml-czyli tyle samo ile w buteleczce) kosztuje ok 10zł. Dlaczego różnica jest tak duża? Czy warto kupować te saszetki? Z góry dziękuję za odp ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
![]() ![]() |
![]() |
#716 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Katalogi musisz sobie kupić. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#718 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A korzystanie z nich nie jest całkiem higieniczne. ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Oczywiście, że są. Oriflame posiada takie we własnym asortymencie (np. podkłady GG). Są też po 1.5 ml. Wody toaletowe po 1ml ale zdarzają się też po 4 ml (np. Amber Elixir) Edytowane przez Justyna.kociaczek Czas edycji: 2009-12-08 o 13:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Próbki 4 ml Amber Elixir były chyba wyjątkowo bo ja jak kupowałam to dostałam standardowej wielkości. ![]()
"It's not a bargain if you don't need one" S. Kinsella Edytowane przez Koshatka Czas edycji: 2009-12-08 o 13:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#720 |
Zadomowienie
|
Te "próbki" Amber Elixir to nie były takie zwykłe próbki. Można je było kupić w sprzedaży wiązanej. W cenniku nie widnieją jako próbki (chyba, że niedowidzę)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.