![]() |
#1141 |
BAN stały
|
Dot.: etorebka.pl część IV
|
![]() ![]() |
![]() |
#1142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1143 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Teraz będę żałowała że jej nie kupiłam ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Zakorzenienie
|
swietnie sie prezentuje, taki kuferek, szkoda ze ten kolor do niczego mi by nie pasował
#1145 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A powiedz mi z jakimi kolorami będziesz ją "łączyć" ?
![]() ![]() |
![]() |
#1146 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Zakorzenienie
|
a mi z kolei Amberlyn nie za bardzo przypadła do gustu
![]()
#1148 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Zakorzenienie
|
heh nie cierpię tego wątku
![]() Mari kupiona pod wpływem dzisiejszych real zdjęć ![]()
#1150 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1151 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe gratuluję zakupu ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1152 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Matko ale Ci zazdroszczę ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ze starych mam Vivien, Andi i jeszcze 3, których nazw nie pamiętam a już są niedostepnę. Z nowych mam Simon, Maris i Mari a iElvie. Miałam Iko i Amberlyn ale sprzedałam bo przestały mi się podobać nim zaczęłam je używać ![]() Podsuma: 9. Dobrze, że nie padło pytanie, która to w ogóle torebka, nie tylko z etorebki ![]() ![]() edit: katalog real zdjęć jest przydatny ![]() Te 3 stare to - granatowa Milla, fioletowa Karli i Cassia.
... jeżeli przestajemy marzyć, to znaczy , że umieramy..." Edytowane przez justysia171 Czas edycji: 2009-12-08 o 13:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skoro Ty masz tyle etorebek to nawet nie pytam ile masz ze sklepu ![]() Chciałabym mieć taką kolekcję ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Zadomowienie
|
Witam wizażanki
![]() ![]() ![]() Wasze real fotki bardzo mi pomagały w podjęciu decyzji przed zamówieniem także postanowiłam wstawić fotki moich torebek może również komuś pomogą ,a oczywiście real zdjęć nigdy za mało ![]() Oprócz real fotek opisuje swoje wrażenia na temat każdej mojej e torebki i ewentualne wady. Zdjęcia średniej jakości ![]() Szara Emili- o tej torebce napisano już chyba wszystko ![]() + bardzo fajna dobrej jakości eko skórka miękka ale dobrze się układa , również przyjemna dla oka faktura torebki - jedyna wada jak dla mnie to jest zacinający się zamek +/- pasek nie jest regulowany , ja mam 160cm wzrostu ale szczerze mówiąc to mi nie przeszkadza ,ja ją noszę różnie na pasku albo na zgięciu ręki bardzo ładnie się prezentuje ocena : + warto Zielona Ana- również jestem bardzo zadowolona, fajna eko skórka , świetny kolor a przede wszystkim solidnie wykonana torebka,wydaje mi się że jest bardzo podobna do Andi +plusem jak dla mnie jest na pewno faktura skórki bardzo fajna mięciutka, ale nie flakowata +piękna butelkowa zieleń +jest bardzo dobrze wykonana -jedyną jak dla mnie wadą może być to że zamek dobrze się nie układa tak jakby się faluje, ale wypchałam ją poduszką co trochę pomogło ocena: + warto Andi w kolorze jasnego różu- wrażenie też jak najbardziej pozytywne ! +faktura , eko skorka bardzo podobna do zielonej Any +wyjątkowy piękny róż +tak samo jak w zielonej Anie bardzo ładnie wykonana -jedyną wadą jak dla mnie jest ten "falujący" zamek ocena : + warto Iko- tu mam mieszane uczucia które postaram się na dole opisać ![]() -różnica w cenie pomiędzy zieloną Aną Andi albo Emilką jest 20 zł a jednak jakość tamtych torebek dużo lepsza + podoba mi się jej fason, ma długie uszy jednak mi to nie przeszkadza jest pojemna , bardzo ładnie się prezentuje trochę w takim rockowym stylu no i te nity ![]() -eko skorka bardzo mięciutka i cieńsza dużo niż np. w Emilce czy w Andi moim zdaniem dużo za cienka -flakowata ja lubię torebki które dobrze się układają i są trochę sztywniejsze jak np. Emilka ,a ta skórka jest naprawdę cienka ,zastanawia mnie jak będzie z jej wytrzymałością ocena: +/- i tak i nie, minus ze względu cienką eko skórkę plus za wygląd i pojemność ogólnie rzecz biorąc chyba jestem na plus u mnie wygrywa ciekawy design ![]() Czarna Caroline- tu również byłam zaskoczona kupiłam ją z myślą że może odeślę, ale jest to niedroga a naprawdę fajna torebka! Bardzo mi się podoba faktura skóry , grubość dużo lepiej niż np. w IKO jest też sztywniejsza może dlatego, gdyby jeszcze miala zamek to byłaby super. + fajna eko skorka dużo grubsza niz np. w iko +mimo dużej ilości złota nie wygląda tandetnie +plusem jest również cena -minusem i to dużym napewno jest to że nie ma zamka ani kieszonki w środku, na zakupy ją nie zabieram jedynie jak ide np. w odwiedziny do rodzinki i że tak powiem wiem że nic mi nie zginie ![]() ocena: +/- i tak i nie- plus za fajną eko skórkę ,minusem najwiekszym jest jednak brak zamka i tej kieszonki co naprawde przeszkadza w jej częstym użytkowaniu , nie jest za bardzo praktyczna Simone w kolorze ultramaryna- gdy wyciągnęłam ją z kartonu bardzo mi sie podobala, jednak później zauważyłam kilka wad , ja ją noszę na długim pasku i wydaje mi się że tak wygląda najlepiej na zgięcie ręki jest chyba za ogromna +dość fajny fason + dobrej jakości eko skórka +bardzo pojemna -jest to jedyna torebka która miała dziwny fabryczny zapach jednak już troche wywietrzala -minusem jest to że zatrzask nie trzyma za dobrze ocena: +/- i tak i nie jak dla mnie przemawia bardziej na tak , mimo słabo trzymającego zatrzasku jest fajna ma ładny kolor ciekawy fason. Amberlyn -jak ją wyciągnęłam z kartona to byłam trochę zaskoczona bo myślałam że jest większa ,jest to torebka średniej wielkości chyba nawet ciut mniejsza od Emilki, w pierwszej chwili chcialam ją odesłać bo wydała mi się za mała ale poźniej się w niej zakochałam ![]() +ciekawy fason, fajna eko skórka +ładny kolor stonowany ciepły brąz +parciany pasek wyglada naprawde super -jedyną wadę jaką narazie zauważyłam nie wiem jak będzie z wytrzymalością torebki jeżeli jest noszona na parcianym pasku ,widzę że jakby tam klej troche popuszczal... a swoją drogą szok że jest klejona szkoda by było bo naprawdę z paskiem parcianym moim zdaniem wyglądo o niebo lepiej ocena: + jestem na plus !!! Musze wam jeszcze powiedzieć ,że w latem moim hitem byla Emilka, poźniej jesienią Ana ,a teraz cały czas nie mogę się rozstać z Amberlyn jest cudna ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1156 |
Zakorzenienie
|
fiufiu Paulina niezła kolekcja - zazdroszczę
![]()
#1157 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Zdecydowałam się wreszcie na zakup ![]() (byłam przekonana co do niebieskiej Landi, wahałam się co do koloru Haddi, i potrzebowałam szarej torebki, a szara Andi akurat znikneła). Do mojego wyboru ostatecznie przyczyniły się Wasze wypowiedzi i zdjęcia: Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Tak więc zamówiłam niebieską Landi i Mari. Landi pewnie będzie bardziej na wiosnę, ale bałam się, że mi ją wykupicie ![]() Z Haddi "dałam sobie na wstrzymanie" - raz, że to nowa kolekcja, i (mam nadzieję, że) mają ich sporo, dwa, ciągle nie wiem jaki kolor, czerwony czy fiolet (bardzo liczę na relację Golabka ![]() ![]() Cytat:
![]() Moja Amberlyn wczoraj w pracy zgubiła jeden boczny nit, ale go znalazłam, i zalożyłam, z tym, że raczej tymczasowo, będę musiała pomyśleć nad jakimś zaciśnięciem go. Poza tym ma się świetnie, do szeleszczącej podszewki już przywykłam (wiem, że maruda ze mnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że Landi i Mari będą u mnie w czwartek. Na pewno wstawię fotki ![]()
Hold me now I'm six feet from the edge and I'm thinking That maybe six feet Ain't so far down Edytowane przez sabi Czas edycji: 2009-12-08 o 13:44 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Zadomowienie
|
Trochę się uzbierało
![]() ![]() - Cesi jasno szara albo w kolorze kawowym -Landi ruda -Czerwona liya Ale święta idą ,co za tym mnóstwo wydatków ![]() Edytowane przez PaulinaPPP Czas edycji: 2009-12-08 o 13:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Zakorzenienie
|
Paulina -
![]() ![]()
![]() |
#1160 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1161 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na przykład Klub zanęconych fotkami Moniki9725 do zakupu Mari ? ![]() Przyznać się, która jeszcze?
![]() |
#1162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Zakorzenienie
|
#1164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1165 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Rozeznanie
|
tylko pamiętajcie Dziewczyny, że Mari jest bardzo miękka, skórka jest tez cieńsza niż w Andi czy Emili, zupelnie inaczej układa się nie napakowata na maksa jak na moich fotkach. Wieczorem wstawię fotki
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1168 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny konto mam już długo ,ale się nie udzielałam za bardzo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Namieszałam... trochę... A co do torebek, to moja lista jest bardzo długa i są na niej torebki ze starej jak i z nowej kolekcji - więc lepiej zacznę od starej ![]() ![]()
Edytowane przez kali765 Czas edycji: 2009-12-08 o 14:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Andi jest dla mnie za sztywna. Poza tym kupiłam Mari baaaaaaardzo tanio więc nie będę wybrzydzać ![]() Pójdę ją odebrać pewnie dopiero za tydzien, chyba, że jakimś cudem zdążę wcześniej
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:25.