|
|
#3571 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: z myślą o... STUDNIÓWCE 2010
Ale natrzaskalyscie stron, podczas mojej jednodniowej nieobecnosci ;p
Czytam to i czytam, a konca nie widac ;p No ale poki co lece dop szkoly, na przymiarke i na angielski... Chce weekend
|
|
#3572 |
|
Zakorzenienie
|
Super, wpada sobie Feluś rano przed uczelnią, myśli "ha, pewnie będzie parę postów tak jak cały czas ostatnio to spokojnie sobie przejrzę", a tu zamiast paru postów parę stron
Mam nadzieję, że się zdążę pozbierać jakoś ![]() Jezus Julita jaką ty masz figurę ![]() A ja obgryzam paznokcie odkąd pamiętam, ale tłumaczę sobie, że pracując przy komputerze i grając na elektryku inaczej nie da rady, raz miałam żele to je w desperacji po dwóch tygodniach zdarłam bo mi się grać zachciało ![]() Aaaa i moje włosy też przy odrobinie wilgoci zaczynają żyć własnym życiem Dlatego od jakiegoś czasu codziennie sobie je żabką z tyłu spinam i mam w miarę spokój Żanetka jak masz TŻtowego doła to go zakop najlepiej z TŻtem w środku ![]() Czas się zbierać na zajęcia, a po zajęciach zakupy Trzeba bolerko i pończochy kupić i będzie już komplet na studniówkę, a oprócz tego jeszcze kilka BARDZO POTRZEBNYCH rzeczy
Edytowane przez Fela Von Helvete Czas edycji: 2009-12-08 o 08:45 |
|
|
|
#3573 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też chcę już mieć komplet na studniówkę! ![]() Cytat:
Ale tapir jest jeszcze gorszy niż prostownica i lokówka razem wzięte
|
||
|
|
|
#3574 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przynajmniej wróciła mi nadzieja że jadnak gdzies sukienke znajde
|
|
#3575 |
|
Zakorzenienie
|
żanetka91: ja to mam takiego tżtowego dola ze nawet pisac mi sie nie chce....
po prostu |
|
|
|
#3576 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3577 |
|
Zadomowienie
|
a o tej co myślicie? bo widziałam już dużo podobnych
zdj ukradłam z szafy myślicie, że nadawałaby się jeśli mam ramiona mniej więcej równe z biodrami jakieś 90 cm, dosyć duże wcięcie w talii i jestem płaska? talie to chyba takie sukienki ukryją tylko boję się, że mogą dół mocno poszerzać
|
#3578 | ||
|
Rozeznanie
|
Witam dziś studniowkowiczki
![]() Cytat:
(Ktroche zawiało groząCytat:
![]()
|
|
#3579 |
|
Zadomowienie
|
jestes i ja , wykonczona po szkole , ta szkola mnie wykancza .
mialam sie dzisaj poddac walkowerem na histori przy sprawdzianie ale dostalam niemiecki plan ataku na ZSRR wiec korzystajac z mojej wiedzy poza zrodlowej ( literetura wojenna ) naskrobalam jej ten blan barabarossa ale mnie glowa boli , wiecie ja juz sie uspokoilam , postanowilam postawic na zaufanie i pozwolic mu isc . jak znowu zapalam checia zemsty to sie wybiore na ta studniowke druga ale uznalam ze wiecej zyskam jak pokaze ze nie jestem zaborcza i zazdrosna.Zanetka 4 kostki , nie zjadlam bym nawet jednego pudelka ![]() probowalycie kiedys bibulek matujacych? dziala to? ![]() Mell nie moge juz z ta laska, niech sie odczepi od Twojego TZ , co za franca
PM 5 września 2015 ![]() ![]() Edytowane przez biala lila Czas edycji: 2009-12-08 o 15:13 |
|
|
|
#3580 | |
|
żona
|
Cytat:
podobuje mi sie![]() Wróciłam z przymiarki ale mnie krawcowa postawiła pod znakiem zapytania miałam do wyboru albo marszczenia i mniejszy dekolt na plecach albo duzy dekolt (az do pupy) i bez zmarszczen Ale wybrałam wkoncu z marszczeniami.,.. Ehh boje sie co z tego wyjdzieJade zaraz na zebranie do szkoly i zapłacic za studniówke.. potem korki z francuskiego i potem odrazu z matmy.. wiec wróce po 20... prosze nie piszcie za wiele
|
|
|
|
|
#3581 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.deichmann.pl/site/pl/cata...product=989790 do fioletowej kiecki?
|
|
|
|
#3582 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3583 |
|
Zakorzenienie
|
masakra dziewczyny...
wiem ze przegielam, ze za bardzo na niego wyjechalam.... nie odzywa sie do mnie... nie odpisuje ani nic... boje sie,... |
|
|
|
#3584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3585 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przejr zyj na oczy prosze Cie,mialam sprawo tak wyskoczyc
|
|
#3586 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
Melleczka, nie powinnaś czuć się winna, przecież to On się zachował nie fair ...
Cóż się stało, że dzisiaj tak mało piszecie?
|
#3588 |
|
Rozeznanie
|
hej Dziewczęta...
![]() umieram na brak sukienki i brak partnera... ![]() kto widział gdzieś ładne długie sukienki? przeczytałam cały wątek od deski do deski.. jestem z siebie dumna ![]() zakochałam się w niej : http://www.groszki.pl/groszki/1,9594...nki_Mango.html tylko długiej wersji z kolorami krótkiej... |
|
|
|
#3589 |
|
Rozeznanie
|
http://www.allegro.pl/item833141668_...na_wymiar.html ta mi sie jeszcze podoba ale ciekawe jak ja bym w tym wyglada
|
#3590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie te kolory nie są zbyt eleganckie jak na studniówkę, ale co ja się tam znam
|
|
|
|
|
#3591 |
|
Zakorzenienie
|
ja wiem ze jego wina w tym tez jest... ale ja nigdy taka nie bylam... jeszcze nigdy na niego tak nie wyjechalam jak wczoraj... zawsze nawet jak sie klocilismy to bylo raczej spokojnie... przeprosilam go za to, liczylam ze on zrobi to samo ale nie... napisal ze za pozno... a ja ze na przeprosiny nigdy nie jest za pozno. koniec kontaktu... dzis mu jeszcze napisalam 2 smsy i nic. chcialabym z nim pogadac... napisalam mu to... boje sie bo za bardzo go kocham i nie potrafie dlugo sie zloscic. u mnie jeden dzien i juz sie tule do niego... a on...
|
|
|
|
#3592 |
|
Raczkowanie
|
muszę zadać jedno głupie pytanie, bo idę na studniówkę z moim kolegą i nie chcę mu narobić wstydu. :P
a więc... czy to jest tak, że najodpowiedniejszą sukienką studniówkową będzie czarna, długości mniej-więcej do kolan? booo...wiecie, nie chcę wyglądać jak połowa sali, a z drugiej strony, nie jakbym urwała się z choinki, więc...pomóżcie! ![]() oczywiście nie zamierzam kupować minisukienki, ale w takiej do kostek nie będę czuła się dobrze, no i szczerze mówiąc, wolałabym jednak postawić na jakiś kolor. |
|
|
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh faceci tak mają, oni tak nie przeżywają. Nie przejmuj się, będzie dobrze!
|
#3594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze byc porsta moze byc bardziej bajerancka, ale wybierz jakis kolor tylko nie granat bo takich bedzie pelno... i czerni tez...---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- od wczoraj jem kokosowe cukierki. bedzie na niego ze przytylam. |
|
|
|
|
#3595 |
|
Rozeznanie
|
kolory własnie dla mnie są idealne, każdy ma swój gust
![]() melleczka na pewno wszystko sie ułoży przymierzałam coś takiego ale wydaje mi się, że wziełam za duzy rozmiar i jeszcze bardziej powiększa mi tyłek (a jest wystarczająco duzy )
|
|
|
|
#3596 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
On bardzo dobrze wie że Tobie jest z tym źle wiec robi tak specjalnie żebyś zrozumiala że lepiej na niego nie krzyczeń on zawsze ma racje.Nie odpisuj ie płaszcz sie do niego jak mu zalezy to sam sie odezwie a jeżeli nie to chyba nic na sile prawda?Zobacz że na Ciebie super działa jak on sie nie odzywa wiec może i z nim by było tak samo.Chyba cos pokrecilam, mam nadzieje, że zrozumiesz
|
|
#3597 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mi też jak nerwy puszczają to choćby nie wiem jak się starał to naskoczę na niego. po 10 min złość mi przechodzi to znowu ja tż muszę przepraszać i się nie odzywa jeśli się kochacie to taka kłótnia to nic złego. może tż przemyśli wszystko. w sumie to powinien się cieszyć, że jesteś zazdrosna i walczysz o swoje nic złego nie zrobiłaś, z facetami czasami trzeba ostrowedług wątku stanikowego miseczka C, a tak normalnie to kupuję B, więc zawsze mogło być gorzej.. raczej nie mam problemów, z tym, że ciuchy odstają górą, więc myślę, że z sukienką też nie powinnam mieć
Edytowane przez karolajn91 Czas edycji: 2009-12-08 o 16:28 |
|
|
|
|
#3598 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czyli może być kolor? trochę zwątpiłam kiedy moja koleżanka powiedziała mi, że z kolei u niej w szkole wszystkie sukienki muszą być czarne...
|
|
|
|
|
#3599 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepiej zadzwoń na domowy, wtedy musi odebrać. Cytat:
W niektórych szkołach jest taki wymóg po prostu. Nie musi być czarna, jak wybierzesz krótka, do kolan mw to możesz szaleć z każdym kolorem. |
||
|
|
|
#3600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie ze tak ![]() w niektorych szkolach tak jest ale to sa wyjatki wiekszosc z nas na tym watku ma kolorowe sukienki, najlepiej zapytaj kolege czy sa jakies zasady co do ubioru zenskiego![]() ------------------------------------------------------------- ehhh... dzieki kochane mam nadzieje ze sie ulozy.... nawet mi sie tej studniowki odechcialo.....
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.

Mam nadzieję, że się zdążę pozbierać jakoś 
Dlatego od jakiegoś czasu codziennie sobie je żabką z tyłu spinam i mam w miarę spokój
Trzeba bolerko i pończochy kupić i będzie już komplet na studniówkę, a oprócz tego jeszcze kilka BARDZO POTRZEBNYCH rzeczy 

miałam do wyboru albo marszczenia i mniejszy dekolt na plecach albo duzy dekolt (az do pupy) i bez zmarszczen

Przejr zyj na oczy prosze Cie,mialam sprawo tak wyskoczyc

jeśli się kochacie to taka kłótnia to nic złego. może tż przemyśli wszystko. w sumie to powinien się cieszyć, że jesteś zazdrosna i walczysz o swoje