|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
|
|
#4202 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ona ogólnie jest dobra, nawet bardzo, tylko akurat ten dział ma troszeczkę mniej opanowany. W ogóle ona ma bardzo specyficzny charakter, taki ... hmm...twardy. Zawsze musi wyjść tak, jak ona chce. Nigdy się nie myli, zawsze wie najlepiej. Jeśli sobie coś wymyśli to nie ma bata. Tak będzie i koniec, więc nawet nie próbuję się z nią spierać, bo by mnie zmiażdżyła.
|
|
#4203 | |
|
♥
|
tak jak tylko będę w stanie pomóc
![]() Cytat:
![]() hehe to prawie jak mój matematyk jak zgłosisz , że coś jest źle zrobione a on to sprawdzi i jest dobrze to trzeba kasę wrzucać do skarbonki bo za głupotę się płaci |
|
|
|
|
#4204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na co pieniądze idą?
|
|
|
#4205 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() paaaamiętam jak zwróciłam jej uwagę, bo zapisała, że 10 do potęgi 10 to 100 i ona przygotowuje mnie do matury w 1. i 2. klasie mieliśmy fajną ale odeszła, do nowopowstałej szkoły.. nie dogadywała się z dyrkiem, jak większość nauczycielek..
|
|
#4206 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ________ Dziś przetrwałam 1 dzień bez słodyczy. Jeszcze 99 :} Jestem śpiąca, przemęczona, obolała i nieprzygotowana na bio Dobranoc
|
|||
|
|
|
#4207 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Łaa wróciłam z fitnessu dopiero, ledwie żyję :P
Cytat:
A Mikołajka uwielbiam Jak będzie w mojej mieścinie w kinie to na pewno się wybiorę ![]() I gratuluję 5 z fizyki dla mnie to kosmos :P A co do Mikołaja to tato wczoraj przyszedł i powiedział że spotkał Mikołaja który kazał przekazac nam że jestesmy z siostrą tak niegrzeczne, że nawet rózgi nam nie da Ale się chyba do wieczora namyślił jednak :PCytat:
A drugiej, która jest teoretycznie na tym samym poziomie 55 bodajże. Więc pół klasy wkurzone, że chcą rozszerzenie zdawac a z tą nauczycielką nie zdadzą nawet podstawy... No ale ja się im nie dziwię. A I have founded rządzi I dla mnie niewyobrażalne jest zrobienie 1 błędu Ja się cieszę jak się w 15% wyrabiam, bo z natury strasznie dużo drobiazgów walnę zawszę przez nieuwagę.[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15717953] w ogóle wczoraj w moim mieście niektórzy faceci przebrali się za Mikołaji i jeździli na motorach po mieście i rozdawali cukierki fajna sprawa .no ale mam ochotę na pizze ale idę się pouczyc [/QUOTE]Ja wczoraj widziałam Mikołaja na saniach, które miały doczepione kółka i były ciągnięte przez konia Cytat:
Cytat:
Obejrzałam ten arkusz i się zastanawiam tylko czy Ci z Operonu mają wszystko dobrze z głowami :PCytat:
![]() A polskiego nie miałam przez 2 miesiące
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4208 |
|
♥
|
ja z fizyki astronomie miałam pod koniec 2 drugiej klasy kurde jak patrze do książki to tam nic więcej ciekawego nie ma to co my będziemy robić
|
|
|
|
#4209 |
|
Zakorzenienie
|
To nie jest takie złe.
![]() Właściwie to całkiem przyjemne, haha. ![]() ----------- Dobra, idę spać. Kolejny dzień przebimbany. Chociaż się wyśpię.
|
|
#4210 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo przyjemne moj ulubiony dzial z biologi mialam genetyke dawno bo w drugiej klasie ale w weekend nauczyciel zadal mi kilkanascie zadan z genetyki to sie bardzo przyjemnie rozwiazywalo i latwizna ![]() ja sie z biologi najbardziej boje jak przebrne przez te wszytskie rosliny i zwierzeta, makabra
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
#4211 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4213 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pisałam po łepkach o tym moim polskim, ale to wygląda tak, że w 1 klasie dostaliśmy wychowawczynią polonistkę. Babka jest egzaminatorką, ma ogromną wiedzą, ale trochę olewa. Ogólnie pozytywnie, na tą 5 musiałam się sporo napracować. Ale poszła na roczny urlop zdrowotny, dostaliśmy inną, dużo młodszą, a to druga klasa - pełno lektur, ale jakoś poszło, przynajmniej polskim nie trzeba się było przejmować tak bardzo. Teraz wróciła tamta, ale często jej nie było (a my jeszcze nie zaczęliśmy materiału 3 klasy!!!), teraz jej już trzy tygodnie nie ma i nie będzie co najmniej do ferii, mamy trzecią ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas chyba 61-94%, to ogólnie super. A nauczycielka dostała jedną z lepszych klas, a potem będzie przez dwa miesiące, że to jej zasługa... Właśnie, nam jeszcze astronomia została... Ale to mamy zrobić po łepkach, bo na rozszerzeniu chyba nie ma (?), a tylko jedna osoba albo nikt zdaje podstawę, Żebyśmy my tak z wosem mieli To nie, uczyć się, wos jest najważniejszy ![]() Cytat:
![]() Przez Beatę idę godzinę później spać ( ) ale zobaczyłam jej zdjęcie "spotkało dziecko Mikołaja i się cieszy"
|
||||
|
|
|
#4214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spadaj. Więcej Ci nie pokażę. Mówiłam Wam, że mam taką ostrą i wymagającą nauczycielkę od chemii, no nie? Ostatnio z dziewczynami wydedukowałyśmy dlaczego są takie dobre wyniki u nas z chemii (średnia ok. 85-90%). Bo ona skutecznie zniechęca do zdawania chemii tych słabszych i zostają najwytrwalsi i najlepsi, haha. A ona potrafi tak nagadać człowiekowi, że mu się odechce, oj potrafi. ![]() ----------- Idę do szkoły na 2 godziny chemii. ![]() Ja wytrwam, haha. ![]() Miłego dnia.
|
|
|
#4215 |
|
Zadomowienie
|
Witam maturzystki
jak tam wrażenia po próbnych maturach ?? U nas dopiero dzisiaj baba z angielskiego oddała. A pisaliśmy dwa tygodnie temu. U nas na całą szkołę z chemii tylko jeden chłopak pisał, z mojej klasy i zdał. Każdy w szoku był, tym bardziej,że już go chcieli wyrzucić ze szkoły za niechodzenie. Ja to jako dodatkowy wybrałam biologię (podstawową) ale nie wiem czy nie zrezygnowć. Chociaż z próbnej o dziwo miałam 44% aż w szoku byłam, tym bardziej,że ani razu na fakultetach się nie pokazałam.
|
#4216 |
|
Zakorzenienie
|
Błagaaam, ja chcę internet. Wiecie co robię z nudów, uczę się Ale tak na poważnie chyba faktycznie ograniczę internet, bo zabiera mi mnóstwo czasu.Wczoraj miałam taką chwilę refleksji. Jestem teraz w świetlicy, komputer z epoki kamienia, monitor lata jakoś dziwnie No ale trudno.Swojego neta powinnam mieć w czwartek. W ogóle jaki bunt zrobiłam w sklepie. Co za wredna baba tam była. Potem Wam opowiem. A rodziców lepszych wymarzyć nie mogłam. Nie będę pisać ich zalet, bo nie starczyłoby miejsca. Kontakt z tatą miałam i z mamą mam świetny. ok do kiedyś tam
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-12-08 o 12:06 |
|
|
|
#4217 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
woow, no to nieźle.. 85-90% to jest... dużo Cytat:
chyba sobie troche poczekam..dzisiaj miałam 2 kartkówki i sprawdzian już po prostu NIC mi się nie chce ;( ile można...
|
|
|
#4218 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Cytat:
A u nas część polaka już oddała. Kręcimy jutro czołówkę Mariolka rządzi ! Muszę jakieś kabarety pooglądać żeby wiedzieć co i jak.
|
||
|
|
|
#4219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miałam dziś całe 4 lekcje xD z religii mam piękne 6 na semestr spr. z chemii miałam... dysocjacja, hydroliza, etc xd i nawet jestem zadowolona, zobaczymy co będzie ;P pominę to, że ten sam spr. miałam w 2 klasie ![]() ogólnie to nuda.. nauki w ciula ;P ale zaraz idę z mamą po jakąś taśmę do firanki, bo ona biedna nie może się zdecydować jaką kupić ;P może wreszcie zafunduję sobie granatowy cień ![]() miłego popołudnia!
|
|
#4220 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny! Wchodzę na nk, patrzę - wiadomość. Otwieram - zaproszenie do znajomości. Nie znam gościa.
Wchodzę na jego profil, włączam galerię, a tu zdjęcie z gołą klatą, taką umięśnioną. Chłopak ma chyba kompleksy skoro w ten sposób się dowartościowuje. ![]() A najlepsza moja mama. A potem jeszcze moje zdjęcie skrytykowała. Powiedziała, że wyglądam jak dziumdzia. Cytat:
Też ostatnio z tego miałam powtórzeniowy. ![]() ----------- Spierdzielam do książek. Opracowałam taktykę przygotowania się do spr. z zoologii. Miłego popołudnia i wieczora.
|
|
|
#4221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
identyczny xD tylko wtedy wydawał się trudny, a dziś łatwy
|
|
#4222 | |
|
Zakorzenienie
|
Oglądałam przed chwilą i zauważyłam.
Załarzę jeszcze sweterek jakiś wieśkowy, wyprostuje włosy i będzie ok Cytat:
![]() A jak dziumdzia wygląda ? |
|
|
|
|
#4223 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mnie zapraszają same dzieci Mój chłopak kiedyś odrzucił zaproszenie od jakiegoś łepka i kiedyś ten dzieciak podszedł do niego i z wyrzutem "odrzuciłeś moje zaproszenie!!"
|
|
|
|
|
#4224 | ||
|
Zakorzenienie
|
oglądam RwT i sikam ze śmiechu
żal z tych dzieci. Cytat:
jak Beata ![]() Cytat:
|
|
#4226 |
|
Wtajemniczenie
|
też to oglądam
Mamma Mia z jakimiś dziwnymi słowami była po prostu czaaadowa..
|
|
#4227 | |
|
Zakorzenienie
|
no wg definicji mamy Beaty jak dziumdzia Cytat:
w ogóle jaki fałsz.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4228 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale nauczycielki Tobie nie zazdroszczę. masakra. i od 53% dwója dobrze że ja mam nauczycieli którzy w miarę dobrze oceniają . Cytat:
wytrwałości ! ![]() Cytat:
Cytat:
Dzien dobry ;* 2 polskie przeżyłam, historię też ! .i jest świetnie lala ![]() porobię testy i pójdę się pouczyc ;* |
||||
|
|
|
#4229 |
|
Raczkowanie
|
jestem po próbnej z polskiego, czytanie wedlug mnie bardziej porąbane od jak zawsze porabanego wypracowania.. ale poszło mi nieźle. jutro matma. tu będzie srasznie..
|
#4230 | |
|
Zakorzenienie
|
Oderwałam się na chwilę od matmy.
![]() Cytat:
![]() O, no to brawo. ![]() Widzę i miałam coś podobnego napisać. ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Moja mama ma chyba jakiś dziwny dzień. xD Dialog sprzed chwili. Ja: Jaką chcesz herbatę? Mama: Tak.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:13.

A na co pieniądze idą?

zaj.ebiście.
Jak będzie w mojej mieścinie w kinie to na pewno się wybiorę
" i tekst pod spodem, że nie mam prawa robić takich błędów 

) ale zobaczyłam jej zdjęcie "spotkało dziecko Mikołaja i się cieszy" 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Wchodzę na jego profil, włączam galerię, a tu zdjęcie z gołą klatą, taką umięśnioną. Chłopak ma chyba kompleksy skoro w ten sposób się dowartościowuje.