Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura! - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-07, 20:43   #4201
beacia440
Raczkowanie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
a ja bardzo lubię łacinę dla mnie jest prosta i ciekawa
jak będziesz miała jakiś problem to pisz.
poważnie moge liczyć na Twoją pomoc ?? jejuuuuuuu

Stary 2009-12-07, 20:45   #4202
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
fajna nauczycielka taka nauczycielka nie powinna uczyć biol-chemów
Ale ona ogólnie jest dobra, nawet bardzo, tylko akurat ten dział ma troszeczkę mniej opanowany. W ogóle ona ma bardzo specyficzny charakter, taki ... hmm...twardy. Zawsze musi wyjść tak, jak ona chce. Nigdy się nie myli, zawsze wie najlepiej. Jeśli sobie coś wymyśli to nie ma bata. Tak będzie i koniec, więc nawet nie próbuję się z nią spierać, bo by mnie zmiażdżyła.

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 21:00   #4203
anniaa

Cytat:
Napisane przez beacia440 Pokaż wiadomość
poważnie moge liczyć na Twoją pomoc ?? jejuuuuuuu
tak jak tylko będę w stanie pomóc
Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Ale ona ogólnie jest dobra, nawet bardzo, tylko akurat ten dział ma troszeczkę mniej opanowany. W ogóle ona ma bardzo specyficzny charakter, taki ... hmm...twardy. Zawsze musi wyjść tak, jak ona chce. Nigdy się nie myli, zawsze wie najlepiej. Jeśli sobie coś wymyśli to nie ma bata. Tak będzie i koniec, więc nawet nie próbuję się z nią spierać, bo by mnie zmiażdżyła.
To tylko dobrze , że jest ogólnie dobra
hehe to prawie jak mój matematyk jak zgłosisz , że coś jest źle zrobione a on to sprawdzi i jest dobrze to trzeba kasę wrzucać do skarbonki bo za głupotę się płaci

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 21:03   #4204
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
hehe to prawie jak mój matematyk jak zgłosisz , że coś jest źle zrobione a on to sprawdzi i jest dobrze to trzeba kasę wrzucać do skarbonki bo za głupotę się płaci
Hahaha Fajny pomysł. A na co pieniądze idą?

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-12-07, 21:13   #4205
rehab4181
Zadomowienie

Cytat:
jakbym słyszała moją nauczycielkę od maty
paaaamiętam jak zwróciłam jej uwagę, bo zapisała, że 10 do potęgi 10 to 100
i ona przygotowuje mnie do matury
w 1. i 2. klasie mieliśmy fajną ale odeszła, do nowopowstałej szkoły.. nie dogadywała się z dyrkiem, jak większość nauczycielek..

bziii ♡.
rehab4181 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 21:47   #4206
Riddim
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
z tą różnicą, że Ty dostajesz 4+, a ja na pewno piz.deczkę.
bo jest tak, że np, pomylisz się w pierwszym etapie zadania i masz 0pkt za całość.
albo np. ona nie może odczytać rysunku (a na spr daje 10zadań na 20 minut, więc jak ktoś nie jest zbyt zdolny to zdąży zrobić np. 5.. a to na 2 nie wystarcza nawet.. bo u nas dopuszczający od 53% zaj.ebiście.)
i np. ona odejmuje punkty bo czegoś nie zapiszesz (ja tak miałam w prawdopodobieństwie, że nie opisałam słownie zdarzenia i miałam 0pkt za całe zadanie np. na 6pkt, mimo, że wszystko było dobrze tylko na początku nie opisałam zdarzenia..i już po zadaniu ) więc na dobrą sprawę możesz to rozumieć, a ocenę masz o 3 stopnie niższą niż powinnaś
To chyba w całym warmińsko-mazurskim takie jędze są -.-" Na ostatnim sprawdzianie miałam w zadaniu za 2 pkt napisany cosinus zamiast sinusa - zadanie skreślone całe, mimo że wszystko pozostałe dobrze 3+ <ok> Dziś po klasówce pół klasy wyszło ze łzami w oczach, bo takie zadania dowaliła, zupełnie nie patrząc na to, że ktoś ma zagrożenie nie dlatego, że olewa przedmiot tylko dlatego, że tego babsztyla wstrętnego nie rozumie!

Cytat:
Wkurza mnie sorka od biologii. Uczy nas tej genetyki jak sama nie umie. Tyle nam, za przeproszeniem, piep.rzy o czytaniu poleceń, a sama nie robi tego, co jest w poleceniu i inne rozwiązania wychodzą, a jak jej zapytasz czy może być tak (chociaż wiesz, że TAK ma być, tylko nie powiesz jej, że to, co ona robi jest źle, bo byłaby taka jazda, że ja dziękuję) to i tak przetłumaczy to tak, że wyjdzie na jej. Wkurzyłam się.
Mmm Beata, mi się genetyka dopiero zaczyna, nie strasz

Cytat:
Napisane przez beacia440 Pokaż wiadomość
ja tez mam łacinę i nienawidzę tego przedmiotu, oczywiście mam dwoje na semestr i mam to gdzieś bo baby nie moge w ogóle jakoś polubić.

pfffffffffffff

a jutro próbne. jutro polski.
Łacina sama w sobie jest zwyczajnym przedmiotem dla mnie, ale psorki wybitnie nie lubię, cóż poradzić

________
Dziś przetrwałam 1 dzień bez słodyczy. Jeszcze 99 :}
Jestem śpiąca, przemęczona, obolała i nieprzygotowana na bio
Dobranoc
Stary 2009-12-07, 21:47   #4207
martus9191
Zakorzenienie

Łaa wróciłam z fitnessu dopiero, ledwie żyję :P

Cytat:
Napisane przez Weronika112 Pokaż wiadomość
A nam szanowna szkoła pewnie odda w ostatecznym terminie oddania, czyli 17 . Brawo za angielski, ciekawe co to będzie na prawdziwej

Babka w pytę, jednym słowem .
Mój młodszy brat w tamtym roku miał manie na Mikołajka. Sama mu czytałam też i uważam, że to świetna książka nie tylko dla dzieci .
i ten tekst :
'no bo co w końcu kurczę blade!'
Chyba mu sprawię na gwiazdkę tę trzecią część "nieznane przygody Mikołajka'.

---------

O matko ! Dostałam 5 z tej kartkówki z fizyki.
Dzisiaj babka od polaka do nas :
' dostaliście coś od Mikołaja?'
- 'nieeeeeeeee....'
- 'Widocznie byliście niegrzeczni '
a po chwili dodaje z powagą : ' ja też nic nie dostałam' .

Ja tam się nie dziwię, przeca to jedna z większych kos w szkole.

SPAĆ MI SIĘ CHCĘ, KURNA, I GŁODNA JESTEM!
Ja myślę że u nas też tego wcześniej nie oddadzą z innych przedmiotów :P Nawet pan profesor od matematyki przesunął nam kartkówkę z matmy na za tydzień bo stwierdził że i tak teraz nie sprawdzi:P

A Mikołajka uwielbiam Jak będzie w mojej mieścinie w kinie to na pewno się wybiorę

I gratuluję 5 z fizyki dla mnie to kosmos :P

A co do Mikołaja to tato wczoraj przyszedł i powiedział że spotkał Mikołaja który kazał przekazac nam że jestesmy z siostrą tak niegrzeczne, że nawet rózgi nam nie da Ale się chyba do wieczora namyślił jednak :P

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
I nam oddali angielski 90% na cały list miałam jeden błąd "i have founded" ale oczywiście musiałam mieć zakreślone kółkiem, do tego taka minka "" i tekst pod spodem, że nie mam prawa robić takich błędów gdyby nie to słuchanie, to ok. Jeden błąd w czytaniu (że to jednak był niby cud ) i nie napisałam, czemu jestem zainteresowana ogłoszeniem
U nas średnia naszej grupy wyniosła 89% A drugiej, która jest teoretycznie na tym samym poziomie 55 bodajże. Więc pół klasy wkurzone, że chcą rozszerzenie zdawac a z tą nauczycielką nie zdadzą nawet podstawy... No ale ja się im nie dziwię. A I have founded rządzi I dla mnie niewyobrażalne jest zrobienie 1 błędu Ja się cieszę jak się w 15% wyrabiam, bo z natury strasznie dużo drobiazgów walnę zawszę przez nieuwagę.

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15717953]
w ogóle wczoraj w moim mieście niektórzy faceci przebrali się za Mikołaji i jeździli na motorach po mieście i rozdawali cukierki fajna sprawa .

no ale mam ochotę na pizze ale idę się pouczyc[/QUOTE]
Ja wczoraj widziałam Mikołaja na saniach, które miały doczepione kółka i były ciągnięte przez konia

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
Poniedziałek sprawdzian z WOSu, wypracowanie z religii (kto to wymyślił), odpytywanie z polskiego i dwa zadania z angielskiego
U nas wypracowanie na religię to standart. Zawsze robi jedną kartkówkę plus dwa wypracowanie i z tego na semestr oceny wystawia.

Cytat:
ooo ale poziom
ja jestem ciekawa jaki moim kujonom w klasie poszła biologia/chemia

kurde jutro na fizyce mam rozszerzoną babka będzie pytać z wszystkiego z całej edukacji fizyki
Z tego co słyszłm to u nas cieszyli się jak zdali biolę Obejrzałam ten arkusz i się zastanawiam tylko czy Ci z Operonu mają wszystko dobrze z głowami :P

Cytat:
Skończyliście już materiał? My jesteśmy na optyce, jeszcze takie małe dzialiki, jak kwantowa, jądrowa i chyba coś jeszcze.

Nie marudź, podstawa jest nieważna, do rozszerzenia się przyłóż
Ciekawe, kiedy my dostaniemy polski wycha na zwolnieniu to mogłaby sprawdzać a jutro lekcja z nową nauczycielką, już trzecią przed 2,5roku
My z fizyki już astronomię kończymy i to chyba tyle . W drugim semestrze mogę w czasie fizyki chodzic na fakultety więc super

A polskiego nie miałam przez 2 miesiące Ciekawa jestem jak mi ta matura poszła, bo ostatnio było dobrze, ale wątpie żebym teraz aż na tyle napisała...

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

cel: 46 kg
martus9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 21:51   #4208
anniaa

ja z fizyki astronomie miałam pod koniec 2 drugiej klasy kurde jak patrze do książki to tam nic więcej ciekawego nie ma to co my będziemy robić

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 22:01   #4209
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Riddim Pokaż wiadomość
Mmm Beata, mi się genetyka dopiero zaczyna, nie strasz
To nie jest takie złe.
Właściwie to całkiem przyjemne, haha.

-----------

Dobra, idę spać.
Kolejny dzień przebimbany.
Chociaż się wyśpię.

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-12-07, 22:29   #4210
inc0rrect
Zakorzenienie

Cytat:
To nie jest takie złe.
Właściwie to całkiem przyjemne, haha.

.

bardzo przyjemne

moj ulubiony dzial z biologi mialam genetyke dawno bo w drugiej klasie ale w weekend nauczyciel zadal mi kilkanascie zadan z genetyki to sie bardzo przyjemnie rozwiazywalo i latwizna

ja sie z biologi najbardziej boje jak przebrne przez te wszytskie rosliny i zwierzeta, makabra

Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM

W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 22:54   #4211
onaaa333
Raczkowanie

Cytat:
Aneczka91 – Ania
BeaS – Beata
blue_apple - Marta
breathe me - Dominika
Claaire - Ala
Defil19 – Paula
Edziiaa

effciaa16 - Ewka
expectation - Emilka
FeelingGood - Agnieszka
inc0rrect
KaasiaaK – Kasia
Karmenka - Karolina
Lensky - Lena

magdolena – Magdalena
malenstwo5 - Ola
star15 – Martyna

martus9191 – Marta
mtynai – Martyna
onaaa333 - Sylwia
Riddim – Kamila

parodia – Justyna
peggy Sue – Aleksandra
Reg17 – Kamila
rehab4181 – Dorota
visionario - Iwona
weronika112 - Weronika

gdzie one są?

i dlaczego Basi nie ma na naszej liście?;]
Ja jestem cały czaaas, często Was czytam, ale nie siedzę już tak często na wizażu i potem ciężko mi się wciąć jakoś w temat
onaaa333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 23:03   #4212
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaaa333 Pokaż wiadomość
Ja jestem cały czaaas, często Was czytam, ale nie siedzę już tak często na wizażu i potem ciężko mi się wciąć jakoś w temat
oj tam ciężko! odzywaj się

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 00:01   #4213
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
parodia. prawie skończyliśmy zostało nam już bardzo mało. nawet nie wiem po jaką cholerę tak pędzimy z materiałem jak i tak praktycznie nikt nie zdaję tego rozszerzenia kolejna nauczycielka z polskiego? ja miałam 3 nauczycielki z łaciny w przeciągu 2 lat
claire miałam na myśli kujonów z mojej klasy.
Nie zginie Wam
Pisałam po łepkach o tym moim polskim, ale to wygląda tak, że w 1 klasie dostaliśmy wychowawczynią polonistkę. Babka jest egzaminatorką, ma ogromną wiedzą, ale trochę olewa. Ogólnie pozytywnie, na tą 5 musiałam się sporo napracować. Ale poszła na roczny urlop zdrowotny, dostaliśmy inną, dużo młodszą, a to druga klasa - pełno lektur, ale jakoś poszło, przynajmniej polskim nie trzeba się było przejmować tak bardzo. Teraz wróciła tamta, ale często jej nie było (a my jeszcze nie zaczęliśmy materiału 3 klasy!!!), teraz jej już trzy tygodnie nie ma i nie będzie co najmniej do ferii, mamy trzecią
Cytat:
Napisane przez rehab4181 Pokaż wiadomość
jakbym słyszała moją nauczycielkę od maty
paaaamiętam jak zwróciłam jej uwagę, bo zapisała, że 10 do potęgi 10 to 100
i ona przygotowuje mnie do matury
w 1. i 2. klasie mieliśmy fajną ale odeszła, do nowopowstałej szkoły.. nie dogadywała się z dyrkiem, jak większość nauczycielek..
Naszej czasami zdarza się postawić za takie coś 5. Tzn robiliśmy zadania z kombinatoryki, jakieś jedno rozwiązała całe na tablicy "rozumiecie, tak? to kolejne" (standard, spróbuj powiedzieć, że nie rozumiesz, to 15 minut o tym, żebyśmy swoje deklaracje przemyśleli jeszcze raz....), a ja do niej "przepraszam, a tam nie powinniśmy dać takiego, a takiego założenia". Już nie pamiętam, co to było, ale w każdym razie całe zadanie źle było. Popatrzyła na tablicę "oo, rzeeeeczyyywiścieee, to ja ci chyba 5 postawię"
Cytat:
Napisane przez martus9191 Pokaż wiadomość
Ja myślę że u nas też tego wcześniej nie oddadzą z innych przedmiotów :P Nawet pan profesor od matematyki przesunął nam kartkówkę z matmy na za tydzień bo stwierdził że i tak teraz nie sprawdzi:P

U nas średnia naszej grupy wyniosła 89% A drugiej, która jest teoretycznie na tym samym poziomie 55 bodajże. Więc pół klasy wkurzone, że chcą rozszerzenie zdawac a z tą nauczycielką nie zdadzą nawet podstawy... No ale ja się im nie dziwię. A I have founded rządzi I dla mnie niewyobrażalne jest zrobienie 1 błędu Ja się cieszę jak się w 15% wyrabiam, bo z natury strasznie dużo drobiazgów walnę zawszę przez nieuwagę.

My z fizyki już astronomię kończymy i to chyba tyle . W drugim semestrze mogę w czasie fizyki chodzic na fakultety więc super
U na gdzie tam, piszemy kolejną, "a tamte dwie poprzednie?" "wiecie ile ja mam klas trzecich? cztery! i wy to matematyczna, dacie sobie radę z podstawą, ja tu mam dwa humany i słaby biol-chem, nimi się muszę zająć!!! rozszerzenie? jakie rozszerzenie? po co wam, nie dacie, bez sensu"

U nas chyba 61-94%, to ogólnie super. A nauczycielka dostała jedną z lepszych klas, a potem będzie przez dwa miesiące, że to jej zasługa...

Właśnie, nam jeszcze astronomia została... Ale to mamy zrobić po łepkach, bo na rozszerzeniu chyba nie ma (?), a tylko jedna osoba albo nikt zdaje podstawę,

Żebyśmy my tak z wosem mieli To nie, uczyć się, wos jest najważniejszy
Cytat:
ja z fizyki astronomie miałam pod koniec 2 drugiej klasy kurde jak patrze do książki to tam nic więcej ciekawego nie ma to co my będziemy robić
Powtarzać, powtarzać

Przez Beatę idę godzinę później spać () ale zobaczyłam jej zdjęcie "spotkało dziecko Mikołaja i się cieszy"

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 10:53   #4214
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
U na gdzie tam, piszemy kolejną, "a tamte dwie poprzednie?" "wiecie ile ja mam klas trzecich? cztery! i wy to matematyczna, dacie sobie radę z podstawą, ja tu mam dwa humany i słaby biol-chem, nimi się muszę zająć!!! rozszerzenie? jakie rozszerzenie? po co wam, nie dacie, bez sensu"

U nas chyba 61-94%, to ogólnie super. A nauczycielka dostała jedną z lepszych klas, a potem będzie przez dwa miesiące, że to jej zasługa...

Przez Beatę idę godzinę później spać () ale zobaczyłam jej zdjęcie "spotkało dziecko Mikołaja i się cieszy"
O tak, tak właśnie jest. Wszystkie laury zbierają nauczyciele, mimo że niektórzy wcale nie przyczynili się do sukcesu maturzystów.

Spadaj. Więcej Ci nie pokażę.

Mówiłam Wam, że mam taką ostrą i wymagającą nauczycielkę od chemii, no nie? Ostatnio z dziewczynami wydedukowałyśmy dlaczego są takie dobre wyniki u nas z chemii (średnia ok. 85-90%). Bo ona skutecznie zniechęca do zdawania chemii tych słabszych i zostają najwytrwalsi i najlepsi, haha. A ona potrafi tak nagadać człowiekowi, że mu się odechce, oj potrafi.

-----------

Idę do szkoły na 2 godziny chemii.
Ja wytrwam, haha.
Miłego dnia.

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-12-08, 11:17   #4215
Queen Of The Damned
Zadomowienie

Witam maturzystki jak tam wrażenia po próbnych maturach ?? U nas dopiero dzisiaj baba z angielskiego oddała. A pisaliśmy dwa tygodnie temu. U nas na całą szkołę z chemii tylko jeden chłopak pisał, z mojej klasy i zdał. Każdy w szoku był, tym bardziej,że już go chcieli wyrzucić ze szkoły za niechodzenie.
Ja to jako dodatkowy wybrałam biologię (podstawową) ale nie wiem czy nie zrezygnowć. Chociaż z próbnej o dziwo miałam 44% aż w szoku byłam, tym bardziej,że ani razu na fakultetach się nie pokazałam.

09.05.2003 - cukrzyca t.1
26.06.2012 - sarkoidoza
172cm- 53 kg
Queen Of The Damned jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 12:04   #4216
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
będziemy tęsknić !

ale jak Ci wzrośnie produktywność
matura na 100%

Błagaaam, ja chcę internet. Wiecie co robię z nudów, uczę się
Ale tak na poważnie chyba faktycznie ograniczę internet, bo zabiera mi mnóstwo czasu.Wczoraj miałam taką chwilę refleksji.
Jestem teraz w świetlicy, komputer z epoki kamienia, monitor lata jakoś dziwnie No ale trudno.
Swojego neta powinnam mieć w czwartek. W ogóle jaki bunt zrobiłam w sklepie. Co za wredna baba tam była. Potem Wam opowiem.

A rodziców lepszych wymarzyć nie mogłam. Nie będę pisać ich zalet, bo nie starczyłoby miejsca. Kontakt z tatą miałam i z mamą mam świetny. KOCHAM ICH. <3

ok do kiedyś tam

Edytowane przez effciaa16
Czas edycji: 2009-12-08 o 12:06
effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 13:27   #4217
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:

Mówiłam Wam, że mam taką ostrą i wymagającą nauczycielkę od chemii, no nie? Ostatnio z dziewczynami wydedukowałyśmy dlaczego są takie dobre wyniki u nas z chemii (średnia ok. 85-90%). Bo ona skutecznie zniechęca do zdawania chemii tych słabszych i zostają najwytrwalsi i najlepsi, haha. A ona potrafi tak nagadać człowiekowi, że mu się odechce, oj potrafi.

woow, no to nieźle.. 85-90% to jest... dużo

Cytat:
Napisane przez Queen Of The Damned Pokaż wiadomość
Witam maturzystki jak tam wrażenia po próbnych maturach ??
a nam jeszcze nic nie oddali i nie zapowiada się żeby szybko to zrobili chyba sobie troche poczekam..

dzisiaj miałam 2 kartkówki i sprawdzian już po prostu NIC mi się nie chce ;( ile można...
Stary 2009-12-08, 14:29   #4218
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claaire Pokaż wiadomość
Slaaabiutko? no cos ty rozszerzona tak? bo jesli tak to brawo... jak w w zadnym zadaniu nie wiedzialam w ogole o co chodzi :P dobra jestes podziwiam
Gdzie rozszerzona, podstawa .
Cytat:

Nie marudź, podstawa jest nieważna, do rozszerzenia się przyłóż
Ciekawe, kiedy my dostaniemy polski wycha na zwolnieniu to mogłaby sprawdzać a jutro lekcja z nową nauczycielką, już trzecią przed 2,5roku
Ale jak ja z podstawy marne 70 % dostaję, to jak ja mam to rozszerzenie napisać. Męczy mnie ta matura już.

A u nas część polaka już oddała.

Kręcimy jutro czołówkę Mariolka rządzi ! Muszę jakieś kabarety pooglądać żeby wiedzieć co i jak.
Stary 2009-12-08, 15:03   #4219
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Kręcimy jutro czołówkę Mariolka rządzi ! Muszę jakieś kabarety pooglądać żeby wiedzieć co i jak.
będziesz cały czas krzyczała "heeelooooł" i styknie

miałam dziś całe 4 lekcje xD
z religii mam piękne 6 na semestr
spr. z chemii miałam... dysocjacja, hydroliza, etc xd i nawet jestem zadowolona, zobaczymy co będzie ;P pominę to, że ten sam spr. miałam w 2 klasie

ogólnie to nuda.. nauki w ciula ;P ale zaraz idę z mamą po jakąś taśmę do firanki, bo ona biedna nie może się zdecydować jaką kupić ;P może wreszcie zafunduję sobie granatowy cień

miłego popołudnia!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-08, 15:40   #4220
BeaS
Zakorzenienie

Dziewczyny! Wchodzę na nk, patrzę - wiadomość. Otwieram - zaproszenie do znajomości. Nie znam gościa. Wchodzę na jego profil, włączam galerię, a tu zdjęcie z gołą klatą, taką umięśnioną. Chłopak ma chyba kompleksy skoro w ten sposób się dowartościowuje.

A najlepsza moja mama. Usłyszała, że się śmieję, wpada do pokoju i mówię jej, że jakiś nieznajomy mnie zaprosił do znajomych i pokazuję jej to zdjęcie, a ona: "To zaproś go na studniówkę". Co najlepsze - ona to na poważnie mówiła.

A potem jeszcze moje zdjęcie skrytykowała. Powiedziała, że wyglądam jak dziumdzia.

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
spr. z chemii miałam... dysocjacja, hydroliza, etc xd i nawet jestem zadowolona, zobaczymy co będzie ;P pominę to, że ten sam spr. miałam w 2 klasie
Dała wam identyczny sprawdzian?
Też ostatnio z tego miałam powtórzeniowy.

-----------

Spierdzielam do książek. Opracowałam taktykę przygotowania się do spr. z zoologii.
Miłego popołudnia i wieczora.

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-12-08, 15:43   #4221
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny! Wchodzę na nk, patrzę - wiadomość. Otwieram - zaproszenie do znajomości. Nie znam gościa. Wchodzę na jego profil, włączam galerię, a tu zdjęcie z gołą klatą, taką umięśnioną. Chłopak ma chyba kompleksy skoro w ten sposób się dowartościowuje.

A najlepsza moja mama. Usłyszała, że się śmieję, wpada do pokoju i mówię jej, że jakiś nieznajomy mnie zaprosił do znajomych i pokazuję jej to zdjęcie, a ona: "To zaproś go na studniówkę". Co najlepsze - ona to na poważnie mówiła.

A potem jeszcze moje zdjęcie skrytykowała. Powiedziała, że wyglądam jak dziumdzia.

Dała wam identyczny sprawdzian?
Też ostatnio z tego miałam powtórzeniowy.

-----------

Spierdzielam do książek. Opracowałam taktykę przygotowania się do spr. z zoologii.
Miłego popołudnia i wieczora.
eee to lepsza mama xD nooo zaproś kolegę

identyczny xD tylko wtedy wydawał się trudny, a dziś łatwy
Stary 2009-12-08, 15:52   #4222
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
będziesz cały czas krzyczała "heeelooooł" i styknie
Oglądałam przed chwilą i zauważyłam.
Załarzę jeszcze sweterek jakiś wieśkowy, wyprostuje włosy i będzie ok

Cytat:

Mnie też jakieś dziwne osobniki podglądają lub zapraszają

A jak dziumdzia wygląda ?
Stary 2009-12-08, 16:13   #4223
201604200942
Konto usunięte

Cytat:

Ciesz się, że masz branie u starszych
mnie zapraszają same dzieci
Mój chłopak kiedyś odrzucił zaproszenie od jakiegoś łepka i kiedyś ten dzieciak podszedł do niego i z wyrzutem "odrzuciłeś moje zaproszenie!!"
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 16:22   #4224
mtynai
Zakorzenienie

oglądam RwT i sikam ze śmiechu
żal z tych dzieci.

Cytat:

mama Cię pocisnęła.

Cytat:

jak Beata

Cytat:
Mój chłopak kiedyś odrzucił zaproszenie od jakiegoś łepka i kiedyś ten dzieciak podszedł do niego i z wyrzutem "odrzuciłeś moje zaproszenie!!"

Warren Buffet
Stary 2009-12-08, 16:24   #4225
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:

jak Beata
Beata, widzisz to ?
Stary 2009-12-08, 16:28   #4226
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:
oglądam RwT i sikam ze śmiechu
żal z tych dzieci.
też to oglądam
Mamma Mia z jakimiś dziwnymi słowami była po prostu czaaadowa..
Stary 2009-12-08, 16:32   #4227
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Beata, widzisz to ?

no wg definicji mamy Beaty jak dziumdzia

Cytat:
Napisane przez Claaire Pokaż wiadomość
też to oglądam
Mamma Mia z jakimiś dziwnymi słowami była po prostu czaaadowa..
no Mamma Mia zmiotła.
w ogóle jaki fałsz.

Warren Buffet

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-08, 16:55   #4228
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
z tą różnicą, że Ty dostajesz 4+, a ja na pewno piz.deczkę.
bo jest tak, że np, pomylisz się w pierwszym etapie zadania i masz 0pkt za całość.
albo np. ona nie może odczytać rysunku (a na spr daje 10zadań na 20 minut, więc jak ktoś nie jest zbyt zdolny to zdąży zrobić np. 5.. a to na 2 nie wystarcza nawet.. bo u nas dopuszczający od 53% zaj.ebiście.)
i np. ona odejmuje punkty bo czegoś nie zapiszesz (ja tak miałam w prawdopodobieństwie, że nie opisałam słownie zdarzenia i miałam 0pkt za całe zadanie np. na 6pkt, mimo, że wszystko było dobrze tylko na początku nie opisałam zdarzenia..i już po zadaniu ) więc na dobrą sprawę możesz to rozumieć, a ocenę masz o 3 stopnie niższą niż powinnaś
no racja.
ale nauczycielki Tobie nie zazdroszczę. masakra. i od 53% dwója
dobrze że ja mam nauczycieli którzy w miarę dobrze oceniają .

Cytat:
To tylko dobrze , że jest ogólnie dobra

Cytat:
Napisane przez Riddim Pokaż wiadomość
Dziś przetrwałam 1 dzień bez słodyczy. Jeszcze 99 :}
wytrwałości !

Cytat:
Napisane przez Queen Of The Damned Pokaż wiadomość
Witam maturzystki jak tam wrażenia po próbnych maturach ?? U nas dopiero dzisiaj baba z angielskiego oddała. A pisaliśmy dwa tygodnie temu. U nas na całą szkołę z chemii tylko jeden chłopak pisał, z mojej klasy i zdał. Każdy w szoku był, tym bardziej,że już go chcieli wyrzucić ze szkoły za niechodzenie.
Ja to jako dodatkowy wybrałam biologię (podstawową) ale nie wiem czy nie zrezygnowć. Chociaż z próbnej o dziwo miałam 44% aż w szoku byłam, tym bardziej,że ani razu na fakultetach się nie pokazałam.
wrażenia ogólnie dobre. choc mogło byc lepiej. u mnie jeszcze z angileskiego nie oddała ;]

Cytat:
biedactwo.

Dzien dobry ;*
2 polskie przeżyłam, historię też ! .
i jest świetnie lala

porobię testy i pójdę się pouczyc
;*
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 17:42   #4229
beacia440
Raczkowanie

jestem po próbnej z polskiego, czytanie wedlug mnie bardziej porąbane od jak zawsze porabanego wypracowania.. ale poszło mi nieźle. jutro matma. tu będzie srasznie..

Stary 2009-12-08, 18:05   #4230
BeaS
Zakorzenienie

Oderwałam się na chwilę od matmy.

Cytat:

Cytat:
identyczny xD tylko wtedy wydawał się trudny, a dziś łatwy
O, no to brawo.

Cytat:
Cytat:
Beata, widzisz to ?
Widzę i miałam coś podobnego napisać.

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

Moja mama ma chyba jakiś dziwny dzień. xD

Dialog sprzed chwili.
Ja: Jaką chcesz herbatę?
Mama: Tak.

~ Thomas Fuller ~
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości