![]() |
#271 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Kolorówka m.in. Yves Rocher, Sephora, Maybelline, pięlegnacja, zapachy...
Cytat:
![]() u ciebie interesuje mnie: 5.Komplet prześlicznej bizuterii posrebrzanej hand made ze szkła weneckiego w odcieniach zieleni bransoletka+kolczyki 7.Czarna kredka do oczu the body shop kilka razy uzyta strugana raz czy dwa 13.Pędzlek do cieni WE-MA 14.Pędzelek do cieni Donegal równiez z wątku hand made: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1258545774 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1258545689 9 ametyst fasetowany https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1258546827 może znajdziesz u mnie cos jeszcze? niedawno interesowała cie czarna duza torba z watku ciuszkowego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
BAN stały
|
hmm a masz moze fotke tych cieni?
no nie wiem wiesz, ciezko tak wymienic, bo czasem jest tak, ze po prostu cos wpadnie Ci w oko i tyle ![]() szukam przede wszystkim kosmetykow z malym zuzyciem.. jakies czekoladowe, kawowe, cynaomonowe, waniliowe zapachy - np zele, balsamy, masla, spraye do ciałą odzywki do wloskow takie rozne ![]() moze masz cos ciekawego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
cześć znajdziesz coś za paletkę Inglot? W sumie zależy mi na samej kasetce węc mogłabym się wymienić bez wkładów cieni gdybyś coś znalazła. Byłam dziś w Inglocie i powiedzieli mi że te kasetki puste były po 15zł ale zabroniono im sprzedawać bez cieni ( z cieniami 29zł). Zapraszam do obu wątków (jeśli dobrze rozumuję te cienie łatwo wyjąć, a kasetka jest magnetyczna?)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() u ciebie podoba mi sie ETUI NA PĘDZLE DO MAKIJAŻU, zgrabne, czarne etui, kupiłam razem z zestawem pędzli do cieni, podkładu, różu, w środku gumki na różne wielkości pędzli SALLY HANSEN, LIP INFLATION, błyszczyk powiększający usta, kolor jasno-różowy transparentny, ponad 70%, powiększa i chłodzi usta, lekko przytarte złotko |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
ok pasuje mi, akurat potrzebuje takiej kasetki (tzn bardziej tej na 5 cieni, ale pewnie nie masz niepotrzebnej poza wątkiem?)
może dodasz mi lakier Inglot brzoskwiniowy? (ale nie będę sie upierać). Jesli jesteś zdecydowana zapraszam na PW. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
BAN stały
|
witaj magnum,
przypomnij mi co Ci sie u mnie podobalo? bo mi podoba mi sie roz borjois ![]() oraz ewentualnie kredka maybelline Edytowane przez lilmary Czas edycji: 2009-11-26 o 16:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Raczkowanie
|
Podobają mi się u ciebie:
*** Bourjois - róz do policzków - nr 35 Lune d'or (piękny rózowy kolor ze złota poświatą, zużycie znikome, foto równiez post9) ***Max Factor cienie do powiek Earth Spirits, kolor onyx 110 (grafitowo czarny) Może etui na pędzle i odsypka Revlonu za te 2 rzeczy? Edytowane przez nadeo Czas edycji: 2009-11-26 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Przejrzałam Twój wątek. W tej chwili niczego dla siebie nie znalazłam. Dzięki i pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
hmmm mozesz wkleic zdjecie etui? ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
♥ baza pod cienie JOKO Virtual - zużycie ok 15% ♥ Joanna - Sweet Fantasy, Krem do rąk - Kokosowy - 3 razy użyty |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
BAN stały
|
hmm, no ja moglabym za roz oddac Ci to co Ci sie podobalo i jeszcze cos dolozyc..
carmex przypadkiem Cie nie ineresowal? jeden z pedzelkow jest na fotce w zalaczniku |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 |
Raczkowanie
|
Mogę
![]() Edytowane przez nadeo Czas edycji: 2009-11-27 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
BAN stały
|
hmm, zalezy mi na rozu.
jesli sie za niego wymienisz to mysle, ze nasza wymianka nie niestety sensu... ja moglabym cos dolozyc z obu watkow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Rozeznanie
|
Pytałaś u mnie o cienie:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...52&postcount=9 u Ciebie podobają mi się: *** Be Yu potrójne cienie do powiek z lusterkiem, maźniete tylko raz, kolory jak na foto: beże *** Maybelline nabłyszczająca szminka w płynie Shine Elixir kolor amorous corail - bardzo naturalny różowo brzoskwiniowy, zurzycie ok połowy *** szminka L'Oreal Color Riche Made for me naturals nr 903 almond satin brązowa z leciutka opalizująca poświatą, kod z opak. TD255, zuzycie na foto Jeśli możesz odpowiedz u mnie ![]()
![]() |
#287 |
Wtajemniczenie
|
Witaj, na razie nic dla siebie nie widze, jakbys miala jakies maseczki do twarzy to bym byla bardzo chetna
![]()
![]() |
#288 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
*** Maybelline nabłyszczająca szminka w płynie Shine Elixir kolor amorous corail - bardzo naturalny różowo brzoskwiniowy, zurzycie ok połowy? ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Raczkowanie
|
Wybacz, że się odzywałam. Więc na razie jestem nawet na tak z wymianką, ale 100% pewności będę miała, gdy mi odpisze jedna z Wizażanek - od jej info dużo zależy. Mogłabyś jeszcze trochę poczekać? I mogłabyś jeszcze dołożyćBe Yu potrójne cienie do powiek z lusterkiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
głownie szukam teraz szaponów, odżywek do wlosow i jasnych podkladow (czyli to co mam w wish list), ale nie zamienie telefonu n akosmetyki
pozdrawiam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dlatego pytam co ci sie u mnie spodobało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
a, ok
![]() dobrze, że napisałaś ![]() masz coś z tej listy? ![]()
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
hej, z Twoich kosmetyków jestem zainteresowana:
żelem do mycia twarzy dax cosmetix cien max factoe grafitowo czarnym i czarną kredką do oczy maybelline ![]() pozdrawiam
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
hej, to jak wolisz, ja mogę jesczze zaczekać az się negocjacje zakończą
![]() mogę też wymienić błyszczyk za żel, ale bardziej by nam się opłacała większa wymianka ![]() a co Ci się jeszcze u mnie podoba? mam jeszcze pytanie: czy ten żel ma pilingujące mikrogranulki, czy są to takie nieostre, które się rozpuszczają? ![]() ![]()
![]() |
#298 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
u ciebie podobały mi sie jeszcze cienie złote carlo di roma, ale jeszcze sie na nimi zastanawiam, a pozatym d) sportowy top - stanik, czarny, elastyczny, rozmiar M, na miseczkę od A, B (małe C też się zmieści) tylko nie wiem czy chcialabys go wymienic na kosmetyki... ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
u ciebie podobały mi sie jeszcze cienie złote carlo di roma, ale jeszcze sie na nimi zastanawiam, a pozatym d) sportowy top - stanik, czarny, elastyczny, rozmiar M, na miseczkę od A, B (małe C też się zmieści) tylko nie wiem czy chcialabys go wymienic na kosmetyki... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
no to czekamy
![]() tak, mogę wymienić sportoey staniczek
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
Witaj! U Ciebie podoba mi się tylko Echo. A mój puder Yria jest w trakcie negocjacji, czekam tylko aż wizażanka będzie miała fiolki.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.