|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - część V
Cytat:
reklamacji nie uwzględniamy ![]() Manna z nieba
Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2009-12-08 o 19:07 |
|
|
|
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
czy ten brązowy szampon Accent(?) ma kremowa konsystencję czy jest przezroczysty?
mam nadzieje że wiecie o co mi chodzi |
|
|
|
#3363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3364 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() przeczytałam recenzje i myślę, że to może być kolejny hit. Chociaż gdyby nie Twoja wypowiedź to bym na niego nie zwróciła uwagi. Potrzebuję jeszcze kremu do rąk. Najlepiej niedrogi i skuteczny Zastanawiam się nad Isanką ewentualnie Neutrogena, ale wolę coś tańszego![]() Szybko schodzą wam żele Isana? Kilka myć i ubyło mi połowy limitowanki jabłkowej.Mniam
|
|
#3365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle tylko, że ostatnio zaczęłam np. brać prysznic z jabłkowym, a na koniec już mam taką potrzebę słodkiego że dolewam jeszcze żelu kokosowego . W drugim domu mam jeszcze Isankę jogurtową. Ogólnie zużycie jednej butelki zajmuje mi ok 1,5 miesiąca. Co do kremu - może spróbuje Ziaję - Kozie mleko? Niedrogi, ładnie pachnie, szybko się wchłania i skutecznie wygładza taki typowy krem do torebki, można używać wszędzie.
|
|
|
#3366 |
|
Zakorzenienie
|
Do rąk polecam Babydream krem ochronny na wiatr
Świetnie się wchłania i dłonie są potem fajnie nawilżone. A przy okazji można go stosować do twarzy kosztuje 4,49 bez promocji za 75ml
|
|
|
|
#3367 |
|
Rozeznanie
|
również używam Syrenki, fajnie ujędrnia
może dlatego, że żel tani jak barszcz i zapach obłędny i tak się dolewa i dolewa na syrenkę![]() hmm pewnie nie będę mogła się zdecydować na krem i wezmę oba bo cena niska i szybko się zużyje hehe Muszę w końcu wypróbować coś z Babydream.
|
#3368 |
|
Konto usunięte
|
mnie na pewno żel Isana nie wystarczyłby na 1.5 miesiąca.
teraz używam Luksji z tej kolorowej serii- całkiem fajny żel, gęsty, dobrze się pieni i myje. zapach świetny (mam ten czerwony w drugim domu mam fioletowy Palmolive, mocny zapach, ale ten mi się nie nudzi. |
|
|
|
#3369 |
|
Zadomowienie
|
A ja polecam krem do rąk Exclusive Cosmetics Krem do rąk i paznokci,zawiera olejek rycynowy,wit.E i kreatynę. Mi bardzo przypadł do gustu,szybko się wchłania co dla mnie jest wielkim plusem oraz jest bardzo taniusi ok.4,5zł
![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#3370 |
|
Konto usunięte
|
byłam dziś w kolejnym R. i znowu nie zastałam micela Dax.
Skarbu też nie było. podobno.
|
|
|
|
#3371 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja za to pochwale Szampon Lilliputz dla księżniczek. Puszyste, miękkie i świeże włosy przez cały dzień (dla mnie to sukces
)
|
|
|
|
#3372 |
|
Zakorzenienie
|
odebrałam w końcu prezent - bez problemów, niedoborów itp
carmexy też widziałam (ale w dziwnym miejscu ,nigdy tak nie było - przed półkami z kremami, na takich stojaczkach) - ale wzięłam Alterrę na spróbowanie pierwsze wrażenia bardzo nawilżone usta,czyli pozytywnie.
|
#3373 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczynki, a wiecie może co to za pomadka Maybelline jest w promocji?
|
|
|
|
#3374 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Biosilk mi od początku nie spasował, Clear też nie, ale jego już miałam kiedyś, więc wiedziałam, że jest beznadziejny dla mnie Ale Accent na pewno wypróbuje
|
|
|
|
|
#3375 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() sama kupiłam kilka dni temu w ramach prezentu mikołajkowego. mam odcień z gamy brązów, taki cielisty beż.
Edytowane przez 2016070150903 Czas edycji: 2009-12-08 o 21:33 |
|
|
|
|
#3376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś byłam bo kupowałam papier do prezentów i puder do pyszczka. Musiałam się o Skarb zapytać. Dowiedziałąm się, że się już skończył i żebym jutro przyszła bo mają miec w nocy dostawę - no a ja jutro nie mogę
|
|
|
|
|
#3377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i czy zawiera ona jakieś drobinki? W kwc nie ma takiej informacji a zastanawiam się nad zakupem
|
|
|
|
|
#3378 |
|
Rozeznanie
|
Podczytuję i podczytuję, więc muszę się pochwalić, że mam Skarb z próbkami
![]() Właściwie nie ja, tylko moja mama dostała, która zrobila zakupy na około 30 zł. Mama mówiła, że nie wszyscy dostawali "Skarb" (pewnie zależało to od kwoty, jaką wydali), ale trudno powiedzieć, na ile trzeba było zrobić zakupy, co mnie nieco irytuje, bo w gazetce Natury zawsze pisze, od jakiej kwoty są ewentualne gratisy, itp. Tym sposobem mam w domu próbkę: - szmpon clear (jakiś tam "Soft"), - balsam do ciała Dove fresh bodajże, - odżywka dove do włosów farbowanych, - ekspresowa maseczka garnier do włosów blond, - krem garnier z orchideą - i oczywiście próbka sorai (maseczka+krem przeciwzmarszczkowy) już ze środka gazetki. Przymierzam się do zakupu z CND maseczki Dermaglinu do ciała (najlepiej wyszczuplająca, jeśli tylko będzie, bo ma najlepszy skład) i używać jej do twarzy (wiem, wiem - moja pomysłowość nie zna granic )
|
|
|
|
#3379 |
|
Zakorzenienie
|
do twarzy? jakie to da rezultaty ?
|
#3380 |
|
Rozeznanie
|
chodzi mi po prostu o zakup taniej glinki w ekonomicznym opakowaniu A glinka wiadomo - dobre oczyszczenie. Wiadomo, że kolagenu, czy innych substancij będzie w takiej maseczce stosunkowo niewiele, więc nie liczę na spektakularne efekty ujędrnienia, czy czegoś innego.
|
|
|
|
#3381 |
|
Zakorzenienie
|
wyszczupli?
Vegusia, ile w Sł jest Rossmannków? Ja wyniosłam się z niego na kilka miesięcy przed otwarciem tego na Wojska Polskiego.
|
|
#3382 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mamy trzy. wojska polskiego, to akurat najmniejszy i najgorzej zaopatrzony, ale tam są te maseczki, nie wiem, jak w innych. Najnowszy nabytek mieści się w Centrum Jantar |
|
|
|
|
#3383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sklepy wszystkie poznałam, a oczywiście razem z moją wyprowadzką powstały centra handlowe, Rossmann i inne cuda . Tylko Natura była wcześniej
|
|
|
#3384 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Przepraszam za mały offtop |
|
|
|
|
#3385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. żeby nie było offtopu - Rossmann jest lepszy niż Natura, i fajniejszy, i ceny korzystniejsze, i w ogóle
|
|
|
#3386 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
) a w trzecim najmniej obleganym Rossmannie była taka akcja, że Pani przy kasie miała wyłożone Skarby koło herbatek Rossmannowskich tych owocowych przecenionych z 3,99zł na chyba 3,49zł i namawiała do zakupu herbatek, do których to dodawała jak to określała "gazetkę z gratisami". Tam akurat kupiłam tylko chusteczki bawełniane w eleganckim opakowaniu dla taty a tych herbatek już mam w domu sporo (polecam karmelowo-śmietankową
|
|
|
|
|
#3387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tyle kasy miesięcznie w R. zostawiam, więc sadzę, że Skarb mi się należał nawet przy tak małych zakupkach, jakie robiłam ostatnio ![]() I dziś odebrałam prezent - bez żadnych problemów, krętactw, proponowania czegoś innego. Fajnie Poprzedni prezent też odebrany bez problemów (w tej samej drogerii). Chyba będę zawsze drukowała kupony akurat na tego R.
|
|
#3388 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3389 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() tylko właśnie dziwię się na jakich zasadach oni to dają, bo zrobiłam zakupy na 26 złoty, a babka przede mną coś około 50 wydała i Skarbu nie dostała :P także już naprawdę nie wiem od czego to zależy. |
|
|
|
|
#3390 |
|
Konto usunięte
|
żenada z tymi Skarbami. żeby żebrać o gazetę z definicji darmową?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:07.

bo właśnie zastanawiałam się jaki szampon kupić.

Skarbu też nie było. podobno.

i czy zawiera ona jakieś drobinki? W kwc nie ma takiej informacji a zastanawiam się nad zakupem