![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pigmenty NYX, Nouba, Boots i inne
coś u mnie za:
Nouba brazer Earth Powder nr 6 lub 53 – wymienie jeden, do wyboru ktory. Link do KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-19...-brazujacy.htm Boots, No 7 brazowa kredka do oczu. Moge dodac do wymiany jako gratis. i lokówkę?
![]() |
#32 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() Jakiej pojemnosci sa te Joanny? I na ile wyceniasz wybrane przeze mnie kosmetyki? Aha, spoza wish listy przyjme tez nowa pielegnacje przeciwzmarszczkowa. ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
za Noube nic nie znalazlam. Za reszte to bym przygarnela: 2) żel pod prysznic Sephora czekolada z toffee (jak wyżej) 11) jasnoróżowy lakier Sephora (została ok. 1/3) 13) miniatura balsamu do ciała Dove (2 razy użyta) Moge zrobic zdjecie lokowki. Chcesz? Edytowane przez zwierzun Czas edycji: 2009-12-08 o 22:10 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
poproszę
![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- widzę, że to nie jest typowa lokówka tylko szczotko-lokówka? dasz mi dzień na zastanowienie się?
![]() |
#34 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() PS. Lokowka jest zupelnie nowa, ani razu nie uzyta. Sprawdzilam tylko czy dziala. Edytowane przez zwierzun Czas edycji: 2009-12-08 o 19:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
ok
![]() ![]()
![]() |
#36 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Joanny sa po 100 ml kazdy. Z Twojej wish listy juz niestety niewiele znalazlam - jedynie mam zalegajacy Garnier Body Tonic Anty-cellulitowy zel wyszczuplajacy ok 60% z 200 ml, kod AC220 (cokolwiek to znaczy). Jesli chcesz chetnie dorzuce ![]() Kosmetykow nie wyceniam tylko wymieniam na to, co mi odpowiada ;-) Jesli pasuje Ci wymiana maslo + zestaw Joanna + Bebe + Garnier to chetnie przygarne rzeczy ktore wymienilam na poczatku. Jesli nie, to moge spokojnie zrezygnowac z czegos - zaprponuj swoja wersje - napewno sie dogadamy ;-) Dobranocki! |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
no więc
![]()
![]() |
#39 |
BAN stały
|
witaj
![]() jest nowy i jest do frencza podoba sie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jesli dorzucisz mi to: 10) lakier do paznokci Maybelline Forever Strong w odcieniu Light Brown (raz maźnięty dla sprawdzenia koloru) to jestem chetna ![]() PS. Ja tez z P-nia. ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
Tyle ze za zestaw maslo + zestaw Joanna + Bebe to ja Ci moge ze 2 ksiazki plus Nivea zaproponowac. Pasowaloby Ci? ![]() Edytowane przez zwierzun Czas edycji: 2009-12-09 o 21:54 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
BAN stały
|
zwierzunku, w sumie juz obiecalam ten pilnik innej osobie, ale zeby ta wymianka miala sens doloze ci go ja bym chciala glamour+ olay do mycia buzi za lakier i pilniczek pasuje ci?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez zwierzun Czas edycji: 2009-12-09 o 18:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i Die Trying Czy utarguje jakas mala odsypke NYXa w celach testowych? Cienie sa chwalone a ja wobec nadmiaru kosmetykow nie bardzo chce kupowac nowe tylko do testow ;-) ![]() Edytowane przez silencio Czas edycji: 2009-12-09 o 21:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Utargujesz ![]() Edytowane przez zwierzun Czas edycji: 2009-12-09 o 21:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Bedzie Kate ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
hej, cos u mnie za
wypelniacza zmarszczek olay? pozdrawiam! ![]()
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
hej, ten wypelniacz ma tylko 7ml i wolalabym go wymienic przy okazji. Moglabym od Ciebie przygarnac:
- Purete Thermale preparat do demakijażu twarzy i oczu 3w1 Vichy, opak. 30ml, kod na opakowaniu ND353, zmyłam buźkę nim dosłownie kilka razy we wrześniu, od otwarcia należy trzymać przez 6 miesięcy, pozostało około 60-70% - trudno ocenić - tusz high impact mascara Clinique, opak. 4g, czarny, troche starte napisy, ale da sie rozczytac co to jest, kod z opak mi sie starł -poczatkowe AC..?, trudno powiedzieć ile zostało, jest jeszcze mokry, oddam za drobiazg, bo już go nie używam, a tylko przewala mi się w kosmetyczce, na przetestowanie starczy-3 tyg? ale nie wiem czy nam sie to oplaca. pozdrawiam ![]() Edytowane przez zwierzun Czas edycji: 2009-12-10 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
moge prosić fotke tego pudru? czy on jest ciemny czy raczej do jasnej karnacji? mam opaloną twarz dlatego pytam
![]() |
#53 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Pigmenty NYX: Ilosci prosze sprawdzic na zdjeciach. Kolory:
09 Lime cośu mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Płyta DVD Shape "Program na jędrne ciało" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Hej! Jestem, przepraszam, że tak długo, ale internet mam dopiero od piątku wieczorem ![]() Z mgiełek ostała mi się: Mineralne Wody Islandii dwufazowa, ale jest po terminie, nic jej nie dolega, nie była otwierana i siedziała w kartonie w szafie. Z chęcią ją dorzucę jako gratis do wymanki-jesli chcesz-ponieważ sama trzech na raz nie zużyję a szkoda mi jej, bo siedzi w kącie i czeka na swoją kolej, a mgiełki są za bardzo wydajne, jak dla mnie ![]() To był elaborat o mgiełce. Z kremów mam Planet Spa z minerałami z Morza Martwego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ten krem do rak tez bym przygarnela - faktycznie jest w watku ale go przegapilam. To co bys chciala za wszystko? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]() Zaproponuj coś proszę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
Proponuje zel i 1 pigment lub (opcja 2) wszystkie pigmenty ktore mi zostaly. Pigmenty sa mega wydajne i nawet 1/3 sloiczka starczy na baaardzo dlugo. Oryginalnie nie byly napelnione do konca a duze ubytki w niektorych to nie kwestia malej ich wydajnosci ale tego ze porozdawalam odsypki.
Co Ty na to? ![]() Edytowane przez zwierzun Czas edycji: 2009-12-12 o 11:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
pamiętam
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:40.