|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadka z wlosami..(nie udane farbowanie)
Taki mam problem.
Dzis u fryzjera staralam sie rozjasnic ciemne wlosy bez rozjasniania i ludzilam sie ze wyjdzie..no nie wyszlo.. Wlosy mialam kasztanowy braz(wielokrotnie farbowane) i dana na to byla " miedziana czerwien".(mial byc efekt ciemnego rudego) A jest.. 3 cm rudo-marchewkowe(a odrostow mialam 1 cm..) reszta czekoladowy braz.. Doradzcie co zrobic z tym fantem..jestem umówiona z fryzjerka znow i ona radzi zeby rozjasnic cale to dac pasemka w kolorze ciemnego rudego. Chodz na tych odrostach mam taki marchewkowy jak dla mnie..a ja bym wolala jednak ciemny rudy..co zrobic?
|
|
|
#2 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wpadka z wlosami..(nie udane farbowanie)
Cytat:
Isc do dobrego fryzjera.
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
dziwi mnie to,że w ogóle fryzjer Ci tego nie odradził,przecież każdy wie,że na ciemnych włosach wielokrotnie farbowanych jasny kolor nie wyjdzie...idz do dobrego fryzjera....
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I sie uparlam bo sadzilam.. (A na farbowaniu sie nie znam)
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Ilono, radzę Ci się udać do dobrego,sprawdzonego fryzjera.
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.