|
|
#3721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: z myślą o... STUDNIÓWCE 2010
|
|
|
|
#3722 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja widziałam, ale okropne szpice
![]() Będę suzkać, może znajdę. a rastopy do peep toe nie podobają mi sie, tak swoją drogą
|
|
|
|
#3723 |
|
Zadomowienie
|
no właśnie też się zastanawiam nad tymi rajstopami... bo do sandałków i tych z odkrytym palcem to jak? też średnio mi się to widzi...
|
|
|
|
#3724 |
|
Zadomowienie
|
hahah trzeba mieć ślub na plaży i iść boso;p teraz coś takiego wprowadzają, że można brać ślub gdzie się chce;p
|
|
|
|
#3725 | ||
|
Rozeznanie
|
Aa to wyobraź sobie, że idziesz teraz do ślubu z TŻtem. Jakie byś złożyła?;D ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
Cytat:
Są rajstopy bezszwowe lub w sprayu ;D |
||
|
|
|
#3726 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Poszłabym na boso
|
||
|
|
|
#3727 |
|
Zadomowienie
|
Znowu tyle stron do nadrobienia ;D Wróciłam od teściowej i jestem zła, miała mi tą sukienke zwężyć, a przerabia tak jak jej sie podoba, już dzisiaj nie wytrzymałam i musiałam jej coś powiedzieć... Z jej gustem to ehh... Żałuje, że nie poszłam do krawcowej jakiejś normalnej. A do tego w szkole dzisiaj była taka kłotnia, bo ustalaliśmy kto ma siedzieć z kim przy stoliku, mam tak niezgraną klase, że szkoda gadać... Okropny dzień... :/
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3728 | |
|
Zadomowienie
|
a na czym polegają te rajstopy bo ciągle o nich słyszę ale nie wiem na jakiej zasadzie to się odbywa? nie śmiać się tylko ze mnie
---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3729 |
|
Rozeznanie
|
julajta chodziło mi o to że on nie był taki wysoki, to zaraz w ich oczach było wszystko ok :p a że mój teraźniejszy jest trooche wyższy to zaraz coś wymysla na niego..
ja butów jeszcze nie kupiłam, szczerze mówiac jeszcze się nad nimi nie zastanawiałam namyślam sie co do stanika. czy sylikonowe ramiączka czy też te 'wkładki'. nie wiem jak one się nazywają fachowo ;p
|
|
#3730 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3731 |
|
Zadomowienie
|
o choroba, jak by u mnie tak było to by była masakra;/ ale muszę się dopytać szczerze mówiąc;/ nasze klasy też są spore ok.36 osób i szkoła jest duża... to mnie zmartwiłaś
|
|
|
|
#3732 |
|
Zakorzenienie
|
sytuacja sie3 skomplikowala i to bardzo. boje sie ....
ona do mnie napisala i teraz wiem ze zrobi wszytsko zebvy dowiesc tego ze moze go miec. jestem w beznadziejnej sytuacji... nie wiem co mam robic... tż nie chce ze mna rozmawiac... napisal jej tylko zeby do mnie nie pisala jak mu o tym napisalam... |
|
|
|
#3733 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie chcę wiedziec co bedzie się działo. Mam same baby w klasie praktycznie, cały czas się o coś kłócimy,a trzecia klasa to juz całkiem..
|
|
|
|
#3734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zadzwoń na domowy i wymuś na nim rozmowę. Chociaż po tym to ja bym pojechała jak najszybciej do niego, drzwi przed nosem Ci nie zamknie. |
|
|
|
|
#3735 |
|
Zadomowienie
|
u mnie też sam babiniec;/
melleczka, ale lipton;/ czego on nic nie robi ja go nie rozumiem;/ to z nią może pisać a z Tobą nie? Jak on tak robi to ja się nie dziwię, że tamta jest taka pewna siebie;/ jeszcze ma tupet do Ciebie pisać, ale bym rozniosła tą jego uczelnie ![]() a jej na nim nie zależy nawet tylko chyba sobie jakieś zawody prowadzi;/ te laputity teraz tak mają;/ Edytowane przez malinoweciastko Czas edycji: 2009-12-08 o 19:59 |
|
|
|
#3736 |
|
Zadomowienie
|
Mell dlaczego on nie reaguje, w ogole co Ci napisala i skad ma Twoj numer
niech ze ON cos z tym zrobi !
|
#3737 |
|
Zadomowienie
|
Melleczka ja Cie
skąd się biorą takie panienki? no ma tupet! musisz wymusić na nim jakoś rozmowę , bo innego wyjścia nie ma i to lepiej jak najszybciej
|
#3738 |
|
Zakorzenienie
|
Mell najlepiej pojedź do niego w trybie awaryjnym, bo się zrobi jeszcze większy bajzel skoro ona taka zdeterminowana.
|
|
|
|
#3739 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam wyslac cala rozmowe? jestem przerazona po prostyu.... pisalam z nim troche na gg. wyslalam mu ta rozmowe jak nic sie nie zmieni to jutro do niego jade |
|
|
|
|
#3741 |
|
Zakorzenienie
|
Lucka91 jak tam po przymiarce? zadowolona ?
|
|
#3742 |
|
Zakorzenienie
|
ona:Cześć M****
to Ty jesteś tą dziewczyną M*****?? ja:tak.. kto pisze? ona:jego koleżanka ze szkoły ja:jaka kolezanka?? ona:ile już z nim Ty jesteś?? ja:jaka kolezanka sie pytam?? ona:nie znasz mnie moja droga ja:to po cholere do mnie piszesz?? ona:uuu, oki ja:ale co ty chcesz ode mnie?? ona:grzecznie pytam tylko ja:kolezanka kasia?? ona:podobno wczoraj mu niezłą awanturę zrobiłaś tak ja:a skad ty takie rzeczy wiesz?? ona:dobrze wam ze sobą?? ja:i wogole skad masz moj numer?? najpierw mi to powiedz... ona:mamy tak mobilny system wiadomości że w tym nie ma nic trudnego imie i nazwisko i już ja:ale skad wiedzialas jak sie nazywam?? i skad wiedzialas ze mu awanture zrobilam?? ona:bo na mnie też sie to odbiło czyżby o to że pisze do niego???? ja:a w jaki sposob?? no wiesz....to nie jest normalne ze wiesz z efacet jest zajety i piszesz do niego zeby cos zrobil z twoja samotnoscia... znajdz sobie wolnego faceta... ona:to nie jest ważne, odpowiedz na pytanie czy jestescie razem szczęsliwi ja:wazne... skoro juz jestes tak zaangazowana w nasz zwiazek ze pytasz mnie o takie rzeczy to mozes zmi chyba powiedziec skad to wsztystko wiesZ?? ona:nie jeden był już zajęty i był nieszczęsliwy ja:a ty wszystkich przygarniasz?? tych ktorzy sa nieszczesliwi w zwiazku?? ona:nie wszystkich moja droga, tylko tych najfajniejszych ja:masz tupet dziewczyno gdyby nie byl szczesliwy to by ze mna nie byl. ona:tak myślisz???? hih ja:a mozewsz mi powiedziec skad o tym wszystkim wiesz?? nie, jestem pewna. ona:to zobaczymy papatki ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- jezu dziewczyny przepraszam ze te offy ale nie wiem kompletnie co mam robic. on jej napisal zeby do mnie nie pisala. i widocznie tez ja zjechal wczoraj. |
|
|
|
#3743 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dalabym moze i rade ale wiem ze on jest zajety bo przygotowuje sie na jutro do pracy. z 2 h mu zejdzie. dla mnie wielkim postepem jest to ze pisalismy. niby o *******ach typu: co u ciebie, jak w skzole, jak w pracy itd. ale zawsze cos. |
|
|
|
|
#3745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lepiej się z nim jak najszybciej spotkaj, wyjaśnijcie wszystko. To scena jak z głupiego filmu, nie wiem, co ona sobie myśli. |
|
|
|
|
#3746 |
|
Zadomowienie
|
melleczka, jesteś pewna, że napisał? Ja bym w życiu nie zaufała już facetowi, a skoro ona o tym wszystkim wie to on jej to musiał powiedzieć, bo skąd by wiedziała?
|
|
|
|
#3747 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a takie sa najgorsze. ja wiem ze ona jest do wszystkiego zdolna. juz widze jak go bierze za reke na korytarzu i ciagnie na seks do kibla. ufam mu. ale nie jej. beznadziejna sytuacja. nie wiem skad ona wie o wszystkim, wogole o tym jak sie nazywam itd. choc moje imie i nazwisko mogla wyciagnac od jednego kolegi bo jego akurat znam. ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
sama napisala ze na niej to sie odbilo. wiec musial jej napisac ze mu laska awanture zrobila i ja zjechal zeby nie pisala. napisala do jego kolegi tamten debil jej podal moje dane i juz wszystko wie. |
||
|
|
|
#3748 |
|
Zadomowienie
|
co za franca
i jeszcze jaki ma tupet. co ona sobie w ogole wyobraza , ze kim ona jest
|
#3749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3750 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.

I dobrze, takie buty są niefajne